Advertentie

De COVID-19-agenda: ‘Living in 12 monkeys’..!!


Hieronder een artikel van de hand van Door Frankema, een jarenlange strijdpartner van WantToKnow, met haar site VaccinVrij. Een site die mensen in het algemeen en (jonge en a.s.) moeders in het bijzonder helpt, met zich volledig neutraal en onpartijdig te informeren over vaccinaties. Dáár is in ieder geval duidelijk van, dat veel, heel veel (huis)artsen niet of nauwelijks geïnformeerd zijn over het volledig kennisspectrum rondom dit essentiële onderwerp binnen ons welzijn en de volksgezondheid. De huidige Corona-crisis dreigt uit te draaien op een wereldwijde vaccinatie-explosie, waarbij vooral de angst lijkt te MOETEN regeren.

 Zonder vaccin gaan we het namelijk niet redden, weet je.. Zo is de redenatie van met name journalisten, die hun onpartijdigheid – vaak onbewust- kennelijk maar even aan de kant hebben gezet. Luister in dat kader maar eens goed naar de bange Eva Jinek, die in onze ogen niet eens meer ánders kan denken, dan ‘de redding ligt buiten mij’..!

Zij en haar collega-journalisten berichten mensen in den lande, dat we reddeloos ‘vast’ zitten in de 1,5 meter-maatschappij. TOTDAT.. Totdat de Heilige Graal van de gezondheidszorg, het vaccin, en in dit geval dus ‘Het Vaccin’, te bewonderen (gebruiken) valt…Waar is het gezonde verstand gebleven..? Moet dat óók gevaccineerd.?

En ja, bij de werking van de Heilige Graal horen ‘natuurlijk’ in dat kader van angst, de verplichte vaccinaties bij. Maar dat bericht van de overheid, wordt tot het laatst opgeborgen. Het is de troefkaart, die niet wordt gebruikt, om niet nu al mensen op de kast en in het harnas te jagen, maar hen vooral niet op de been te brengen..!!

Lees dit artikel van de hand van Door Frankema, moeder van twee ongevaccineerde, inmiddels volwassen kinderen, schrijfster van het boek ‘Vaccinvrij – ouders, artsen en wetenschappers over vaccins en vaccinvrij opgroeien’, en initiatiefneemster van de stichting Vaccinvrij.

Een oproep van Door om dit verhaal te lezen, maar vooral te kijken naar de video ’12 Monkeys’, die duidelijk maakt, dat e er een héél andere kant aan de huidige crisis zit.  Afgezien van de sociale en economische gevolgen van de maatregelen, zijn er verregaande gevolgen voor onze privacy, die heel sluipend onze samenleving blijvend zullen veranderen. Kijk naar de video die op onnavolgbare wijze laat zien waarom we zeer alert dienen te zijn. EN TE BLIJVEN..!

Het artikel en de video/film, zal minimaal je horizon verruimen, maar hopelijk ook-en-vooral je Mind een reset geven. Op het gebied van het idee rondom Corona ‘wat een toeval/ongeluk dat ons dit nu overkomt’..! Lees in dat kader ook het verhaal van Marianne (HIER), over de energetische achterkant van onze minister-president! 

 

x

* * *
X

Een documentaire over de agenda achter COVID-19:

‘We’re living in 12 monkeys’

2020 © WantToKnow.nl/be

x

De film ’12 monkey’s’ was voor documentairemakers Aaron en Melissa Dykes aanleiding om de situatie die we leven rond COVID-19, diepgaand te analyseren. Nieuwe technologische ontwikkelingen maken het inmiddels mogelijk, de volledige controle over de mensheid te verkrijgen. Bestaan er plannen die dat voor ogen hebben? En zou de pandemie de perfecte dekmantel kunnen zijn om deze plannen versneld ten uitvoer te brengen? De meest essentiële thema’s in de vaccinatie discussie zijn: veiligheid, verantwoordelijkheid en… vrijheid. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we vrije mensen blijven, dat we gezond blijven, en dat er geen medische dictatuur ontstaat?

Dit zijn zaken waarover we NU na moeten denken… Hopelijk kan deze film jou hiertoe inspireren. De film is Nederlands ondertiteld, die je aanzet (als je hem niet ziet verschijnen) door op het wieltje rechtsonder te klikken en dan op ‘ondertiteling’, zodat ‘Nederlands’ als keuze verschijnt)

 

Door Frankema’s persoonlijke noot bij deze film:

‘Na het zien van deze documentaire heb ik een aantal dagen in een gevoel gezeten dat in de buurt kwam van: ‘Als deze info niet heel snel half Nederland bereikt, zie ik het somber in’. Wat… hoe… zucht… zwaar. In eerste instantie voelde ik mijn overweldigd door wat we – als mensheid – te doen hebben.

Maar met elk artikel, en elke vertaling voel ik dat het jasje van de ‘Corona-angst’ mij te klein is geworden. Ik ben een vrij mens; in mijn denken en in mijn doen, ben ik niet afhankelijk van de overheid of welke instantie dan ook. Ik vertrouw erop dat de informatie die de Stichting Vaccinvrij naar buiten brengt, opgepakt en meegenomen wordt door duizenden ongeziene vleugels.

Des te zwaarder de opdracht, des te groter de groei.
Des te meer het lijkt alsof we alleen komen te staan, des te meer we samen kunnen gaan staan.
Des te meer we zien, des te gemakkelijker het is.’

* * *

– Nederland – Leven we al in 12 monkeys..? –

Premier Rutte bereidt het ‘nieuwe normaal’ voor.. Daarbij regelmatig in zijn toespraken benadrukkend, dat we niet teruggaan naar het normaal van vóór de Corona-uitbraak…!

31-03-20 – Rutte: Terug naar normaal is nog ver weg

“Hij sprak van een land vol ‘trotse mensen’ die uitblinken in improvisatievermogen. “We houden ons heel goed aan de regels. De pleinen zijn leeg, de straten zijn leeg, we houden die 1,5 meter afstand. We wassen onze handen stuk.’’  (Algemeen Dagblad 31-03-201)

09-04-20 – Rutte: Het nieuwe normaal

“Rutte ziet graag dat alle sectoren in de maatschappij gaan nadenken over hoe ze zich het beste kunnen richten op de 1,5 metereconomie, omdat dit voorlopig “het nieuwe normaal” wordt. Ook scholen doen er goed aan zich daarop voor te bereiden. Misschien moeten ze hun leerlingen straks over de ochtend en middag of over de verschillende dagen van de week verdelen, oppert de premier. Ouders die nu gewend zijn kinderen tot in hun lokaal te brengen, moeten er rekening mee houden ,dat dat niet meer kan.” (De Limburger-2)

15-04-20 – Rutte tempert verwachtingen – Coronamaatregelen niet versoepelen

“De normale samenleving zoals we die hadden, zie ik zo snel niet terugkeren. Hij complimenteerde iedereen nogmaals die tijdens het afgelopen weekeinde netjes binnen was gebleven, ondanks het lekkere weer.”  (Hart van Nederland-3)

Kliklijn: (Parool 07-04-204

“Nu sociale distantie de norm is, houden mensen elkaar steeds sterker in de gaten: wie overtreedt de regels? Er zijn zelfs kliklijnen geopend.

Digitale Corona-app
Het Kabinet houdt de vaart erin met een digitale Corona App. Dit is een App die kan registreren wie er in contact is geweest met een coronapatiënt. En meer?

“Bovendien was er een interessante tweet van de Nederlandse ambassade in Israël, waarin stond dat Nederlandse bedrijven worden gezocht die een ‘team’ zouden willen vormen met de ‘Israëlische partner’ om mee te doen aan de aanbesteding. Dat land werkt al met de technologie, maar heeft een aantal privacy-waarborgen laten varen, zo slaat het informatie centraal op en deelt het die met de politie. En veelzeggend: het is dezelfde techniek die wordt gebruikt om Palestijnen te volgen.” (Eïndhovens Dagblad.nl – 14-04-2020)

Digitale camera’s (EindhovensDagblad 11-04-2020)

“Anderhalve meter afstand houden in de supermarkt, op het station, op het Stratumseind, tijdens een concert. We moeten eraan gaan wennen, zegt de overheid. Maar wie gaat daarop toezien? Een Eindhovens bedrijf werkt aan een oplossing: slimme camera’s die feilloos registeren wie lak heeft aan de nieuwe omgangsvormen.”
 
“Het handhaven van de nieuwe omgangsvormen zorgt voor hoofdbrekens. Zo maken gemeenten hoge kosten voor het toezien op naleving van de coronaregels. Rotterdam zet dit paasweekeinde camerawagens in tegen overtredingen.”
 
“Een Eindhovens bedrijf denkt daarvoor een oplossing te hebben. De digitale oogjes van ViNotion zijn in staat om veel mensen tegelijk in de gaten te houden. Slimme software kan de beelden van camera’s analyseren en in een fractie van een seconde de afstand tussen personen meten. Met als doel mensen te wijzen om wat voorlopig als de nieuwe norm moet worden gezien: het houden van andere halve meter afstand.” 

Drones

“De politie stuurde op meerdere plekken in het land een drone de lucht in om te controleren of de coronaregels worden nageleefd.”

 “Met een luidspreker op de drone werd in verschillende talen herhaald dat er een verbod is op samenscholing en dat mensen afstand moeten houden.” (Trouw 01-04-2020)

Overzicht
Er is zoveel gebeurd de afgelopen maanden dat het onmogelijk is om het in een paar punten weer te geven. Ik ga het toch proberen; allereerst de:

Onvolledige opsomming van de gebeurtenissen:

 • Het coronavirus circuleert al jarenlang rond in Nederland.
 • In 2020 hebben we een vreemde piek, na het griepseizoen – waarbij al sinds jaren coronavirussen worden geregistreerd – van een gemuteerd? (veranderd), of gecreëerd? (labvirus) coronavirus.
 • Er zijn onduidelijkheden over het virus en onduidelijkheden over de cijfers.
 • De media overspoelen ons met informatie die angst genereert in plaats van helderheid – en de noodzaak van de maatregelen benadrukt en niet de economische en sociale ‘bijwerkingen’ ervan.
 • Het publiek kan – door gebrek aan essentiële informatie – niet of nauwelijks kritisch nadenken.
 • De maatregelen worden één voor één doorgevoerd?

Onvolledige opsomming van (toekomstige) maatregelen

 • De opschorting van de vrijheid, om in groepen samen te komen (vanwege het coronavirus)
 • Verplichte vaccinatie en andere medische behandelingen (vanwege het coronavirus)
 • Het verbod om te reizen (vanwege het coronavirus)
 • Het volgen van mensen, met camera’s ter controle van ‘social distancing’ (vanwege het coronavirus)
 • Buitengerechtelijke, onbepaalde detentie (quarantaine, vanwege het coronavirus)
 • Het verbod op contant geld (vanwege het coronavirus)
 • Censuur van het internet (ter bestrijding van desinformatie, vanwege het coronavirus)
 • Etc.

Informeer jezelf en anderen
Afgezien van de economische en sociale consequenties die een ernstige tol op onze gezondheid zullen hebben, ondermijnt deze crisis onze privacy. Bovenstaande maatregelen zijn een ernstige inbreuk op onze persoonlijke vrijheid en/ of lichamelijke integriteit. Zijn ze tijdelijk van kracht, zijn ze min of meer blijvend, of komen ze snel dichterbij – TENZIJ de bubbel barst?

Nieuwe pagina’s op stichtingvaccinvrij.nl
Op de website van de stichting Vaccinvrij is een nieuwe pagina online gezet: COVID-19– met de sub-pagina’s: COVID-19 – wat is er aan de hand?, en COVID-19 – belangrijke vragen. Wij zullen deze pagina’s blijven aanvullen met nieuwe informatie – evenals de rest van de website.

 

Bronnen:

 1. https://www.limburger.nl/cnt/dmf20200409_00155726/rutte-oude-leven-na-28-april-niet-terug-1-5-meter-blijft-nog
 2. https://www.ad.nl/politiek/terug-naar-normaal-is-nog-ver-weg-zegt-rutte~afabe0cf/
 3. https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2020/rutte-coronamaatregelen-niet-slechts-beperkt-versoepelen/
 4. https://www.parool.nl/ps/een-kliklijn-voor-wie-geen-afstand-houdt-nu-is-het-belangrijk~ba963093/
 5. https://www.ed.nl/politiek/kabinet-houdt-vaart-erin-met-corona-app-en-dat-baart-zorgen~a27a87b2/
 6. https://www.ed.nl/eindhoven/digitale-anderhalvemeterpolitie-in-de-maak-dit-systeem-uit-eindhoven-kan-toezien-op-coronaregels~adb1add3/
 7. https://www.trouw.nl/binnenland/drones-controleren-of-u-zich-aan-de-coronaregels-houdt-maar-mag-dat-eigenlijk-wel~b3e551a4/

22 gedachten over “De COVID-19-agenda: ‘Living in 12 monkeys’..!!

 1. Presentatie DOOR FRANKEMA (Vaccin Vrij) tijdens het door ons Centrum Zonnewijzer (ism Guido Jonkers van https://www.wanttoknow.nl/) georganiseerde ‘Prik Mij Maar Lek’ vaccinatie symposium een paar jaar terug. Zie ook de presentatie van (helaas veel te vroeg overleden en zeer gerespecteerde) arts Hans Moolenburgh Sr. tijdens dit symposium hier: https://www.youtube.com/watch?v=kzHNaauCVIU , de presentatie van Desiree Rover hier: https://www.youtube.com/watch?v=UhvzTKcLNNk en mijn presentatie die dag hier: https://www.youtube.com/watch?v=amkh8FEnqdU. Zie ook de door mij georganiseerde en geproduceerde Tv-dialoog ‘De Waarheid Over Vaccinaties’ (met o.a. Door Frankema als mijn tafelgast) hier: https://www.youtube.com/watch?v=a5oVnDzxeJA

  Blij met deze boeiende, menselijke en verbindende benadering van Door Frankema, die vooral veel (twijfelende, onzekere, bezorgde) ouders zal helpen om het vaccinatie vraagstuk in zijn geheel goed te kunnen beoordelen! Door Frankema is auteur, spreker, onafhankelijk onderzoeker mbt vaccinatie (on)waarheden (zeker als ervaringsdeskundige) en heeft enorm veel werk verzet met haar stichting Vaccin Vrij. Zie haar boek, artikelen en ga naar: https://stichtingvaccinvrij.nl/ voor nog meer informatie, die levensreddend kan zijn!

 2. Ter aanvulling op dit prima artikel het volgende: ik plaatste een aantal dagen de volgende tekst over de protocollen van de wijzen van Sion, de Nederlandse vertaling uit 1933, opgenomen in het boek van Robin de Ruiter. Een aardige bevestiging wat er precies NU lijkt te gebeuren en ook wat je hier in bovenstaand artikel kunt vernemen!? Worden we uitgedaagd om niet alleen stelling in te nemen, maar ook echt te gaan staan voor wie we ECHT zijn? En is de keuze aan ons om ene prachtige tijd tegemoet te gaan nadat we gekozen hebben, of laten we dingen geburen? Of is beide prima?

  “Ok, niet schrikken mensen. Wat nu als onze (ogenschijnlijke, het spel is nog niet gespeeld!?) maatschappelijk/sociaal-psychologisch/economische wereldwijde crisis veroorzaakt door de ‘onzichtbare vijand’ (ik heb nu even niet over het virus, maar eerder 5G, de ‘schaduwregering’ en de ‘onzichtbare protocollen’ die nu over ons worden afgeworpen) ZO BEDOELD IS!? Zelfs deze Corona crisis, lees verder!

  Niet dat dit wij dit mogen accepteren of dulden, maar alleen om aan te geven dat er misschien ene andere referentiekader is om naar de huidige waanzin te kijken…Wat nu als het ‘de bedoeling is’ vanuit bepaalde groeperingen om de bevolking in een staat van ‘Fear, Lack en Limitation’ te houden? En dit misschien al vele eeuwen?

  Even een citaat uit een stuk tekst uit 1933 (Nederlandse vertaling, het origineel komt uit de 19e eeuw!) Tiende Protocol, artikel 25: “Gij weet zelf zeer goed, dat men- om de massa tot zulke EISCHEN te brengen – ononderbroken in alle landen de betrekkingen tusschen volk en regeering moet VERWARREN en de geheele wereld door oneenigheid, vijandschap, haat, ja zelfs door KWELLENDE ONTBERINGEN, door HONGER en en door ZIEKTEN, DIE WIJ BIJ HEN VEROORZAKEN DOOR HET INENTEN VAN BACILLEN, zo moet afmatten, dat men GEEN ANDEREN UITWEG UIT DE ELLENDE ZIET dan zich aan ONS GELD en aan ONZE OVERHEERSCHING VOLKOMEN TE ONDERWERPEN”

  Zie hier de blauwdruk van de plannen van de zogenaamde ‘illuminati’ aan het werk, al heel lang…Maar..wat te denken van ‘crisis als kans’? Wat te denken van het feit dat deze plannen te dwarsbomen zijn door een (zelfs kleine, maar coherente) groep mensen die dit NIET DULDEN!? Want deze ‘protocollen’ lezen dan misschien wel als een handleiding voor de tijd waar we NU midden in lijken te zitten..het ‘spel’ is nog niet gespeeld, toch!?

  Let wel, ik vond dus de vertaalde ‘Protocollen van de wijzen van Sion’. Indien juist (en daar lijkt het verdacht veel op, het werk is uit 1933 en voorspelt met akelige precisie de huidige wereldwijde gebeurtenissen, zoals controle van de pers, fake news, ZIEKTEN en armoede veroorzaken, populatiecontrole, menselijke onderwerping, de vorming van een ‘New World Order’ door verregaande centralisering en globalisering, dictatoriaal toegepaste controle en surveillance mechanismen en TOTALE CONTROLE via een vorm van WERELDWIJDE STAATSGREEP!

  Hierbij hebben media, koningshuizen en regeringen en ‘educatie’ hun rol dankbaar gespeeld, maar nu in de ‘eindfase’ bewust vernietigd moeten worden om vanuit deze bewust gecreëerde chaos een wereldregering te scheppen door middel van false flags en problem-reaction-solution mechanismen.

  Het is er allemaal te vinden, werkelijk waar…Tijd voor een beschrijvend en samenvattend artikel vermoed ik…

  The game is rigged…zolang men dat niet door heeft, zullen we ons blijven ‘verbazen’ over de ‘maatregelen’ en de ‘surrealsitische’ dictatoriale uitrol van gezondheidsbedreigende, vrijheidsbeperkende en mensonwaardige ‘maatregelen’ en ‘beperkingen vanuit de ‘omgekeerde wereld die door draait’… Fear, Lack and Limitiation is the name of the game…

  Vanuit dit referentiekader bezien, zien we dan nu wat ons te doen staat!? Laten we hopen van wel, want liefde, verbinding en het goede en heilzame..kunnen en moeten ook hier weer ‘overwinnen’…”

 3. De maatschappij hervormen naar het ‘Nieuwe Normaal’ wat nooit meer weg mag gaan? Met vaccinaties als oplossing voor een terugkomende virus? Ondersteund met minimaal 18 maanden aan nieuwe ‘golven van Corona’ en de bijbehorende ‘maatregelen’ en beperkingen en nieuwe lock-downs? Zodat ondertussen de nieuwe dictatuur zonder mogelijkheid van verzet geïmplementeerd kan worden!? Basisinkomen als Corona-vergoedingen met VOORWAARDEN? Geen (verplichte?) vaccinatie, geen geld (cashgeld inmiddels al verdwenen)? Nee? Zie de film, zie mijn vorige posts en zie de overeenkomsten…

  Zie vooral ook de opvallende vergelijkingen met mijn eerder post over de ‘Protocollen van de wijzen van Sion’…

  Nogmaals: het ‘Nieuwe Normaal’ is de extreme en versnelde voortzetting van het ‘Oude Abnormaal’! Laten we massaal werken aan de wereld die we WEL wensen, nu het nog kan met de kracht van onze portemonNEE!

 4. O, en vergeet de ‘Predictive Programming’ in veel films niet, zie bijvoorbeeld Contagion, maar ook de film Minority Report met Tom ‘Scientology’ Cruise)..

  Zeker mbt de ongekende surveillance voorstellen en transhumanistisch gedachtegoed wat we NU uitgerold zien worden met een gelaagd en simultaan plan…

  1. Excuses voor nog een relevante post, maar dit al gezien!?

   “Moet ik nog wat zeggen hierover, na al mijn voorgaande posts!? https://www.internetconsultatie.nl/deelgezag

   Is dit de op komst zijnde ‘social-distancing’ tussen ouders en kind(eren)!? De gezin als hoeksteen van de samenlevingen naar de knoppen helpen? En het OUDERLIJK GEZAG doormidden zagen en straks in de vaccinatiekampen (die men vroeger scholen pleegde te noemen) leraren zeker ongevraagd en ongewenst ’toestemming’ geven op deze manier om ze daar te laten bemoeien met het ALLEENRECHT van ouders om onze kinderen op te voeden, of misschien zelfs op school tijdens speciale ‘vaccinatiedagen’ te laten vaccineren?

   Was vaccinatie niet een vorm van kindermoord? Zijn scholen straks echte gevangenissen in het ‘Nieuwe Normaal’!?

 5. http://healingsoundmovement.com/news/200/prik-mij-maar-lek-vaccinatie-symposium-compleet.html Als speciaal ‘WoningsDag 2020’ geschenk, hier het complete verslag van ALLE presentaties en de afsluitende paneldiscussie van ons ‘Prik Mij Maar Lek’ vaccinatie symposium. Een zeer boeiende, informatieve, bewustmakende en zeer belangrijke dag over vaccinaties, ware immuniteit en natuurlijke gezondheid!

  Georganiseerd door Centrum Zonnewijzer ism https://www.wanttoknow.nl/ Een serie van 5 zeer informatieve en baanbrekende lezingen op het gebied van vaccinaties, immuniteit en gezondheid. Met de 5 sprekers Hans Moolenburgh Sr, Door Frankema, Desiree Rover, Coos Beunk en John Consemulder.

  Onze vriend Hans Moolenburgh is inmiddels helaas niet meer onder ons…Wat wordt zijn wijsheid, kennis, mensenliefde en humor gemist…Des te meer reden om nog even te genieten van deze ‘nagedachtenis’. Zie ook de zojuist toegevoegde en geüploade paneldiscussie met speciale verassing om zijn werk en persoon te eren!

 6. Waar Sfen Hulleman mij op wees is het volgende: Minister Jonge maakte een melding van het feit dat door toedoen van de bijzondere omstandigheden, de WOB verzoeken moesten worden opgeschort. ? Welke omstandigheden maken dit noodzakelijk en voor hoelang?
  Is het dat ook niet meer dan logisch om burgerlijke verplichtingen ook op te schorten voor onbepaalde tijd zoals o.m. het betalen van belastingen en dezelfde argumenten als reden?

  1. Een verhaaltje voor het slapen gaan; engel Angela leest voor uit Cover-Up of the Century, hoofdstuk 8, minuut 36: Tsjernobyl vertaald is wormwood is alsem en staat in de Bijbelse Openbaringen! https://angelascaches.org/cover-up-of-the-century-by-daniel-ryder-2/
   In het Camelot interview vertelt Miles dat een veganistische margarine verandert in boter; sign of the times, net als Arks petje. Het is de passie van een persoon + liefdevolle menselijke energieën rondom et Voilà.

 7. Deze moeten ook niet vergeten worden. Al vele jaren bezig om van uit de lucht ziekmakende stoffen over ons uit te storten>>.>>>>Mensen worden ‘vergiftigd door aluminium in chemtrails’
  in Chemtrails 12 april 2016 12:05 30 Reacties 5,948 Bekeken

  De vooraanstaande nucleair chemicus dr. Marvin Herndon heeft een studie gepubliceerd in het tijdschrift Current Science waarin hij bevestigt dat de mensheid wordt vergiftigd door aluminium dat wordt gebruikt bij geo-engineering.

  Herndon onthult dat zware metalen – waaronder aluminium, barium en strontium – zijn aangetroffen in regenwater en vliegas. Tussen juli 2011 en november 2012 zijn 73 regenwatermonsters verzameld in Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk. Circa 77 procent van de monsters bleek hoge concentraties aluminium, barium en strontium te bevatten.

  Volgens Herndon sproeien tankvliegtuigen een giftige substantie in de atmosfeer die onder meer aluminium bevat. Hij voegt toe dat deze substantie kan worden gelinkt aan neurologische aandoeningen en schade aan het milieu.<<<

 8. Deze tekst heb ik overgenomen https://www.natuurdietisten.nl/impact-aerosols-chemtrails-op-gezondheid/ >>>> 5G is de schakel die nog ontbreekt om het hele chemtrail-systeem nog dichter op onze huid te laten zitten. De nanometalen en nanobots in onze hersenen vormen de connector die ons brein kan verbinden met een externe kunstmatige intelligentie (of meervoud: intelligenties). Deze verbindende schakel is wat Elon Musk een ‘neural lace’ noemt. Die is al aanwezig. Alleen moet er dan nog wel een netwerk komen, een smart grid, dat de communicatie tussen brein en Artificial Intelligence (AI) kan onderhouden. Met een onvoorstelbaar grote bandbreedte. En dat is 5G.

  Er is al met al veel voor te zeggen om de komst van 5G te blokkeren. In elk geval totdat voldoende duidelijk is wat de lichamelijke, geestelijke en politieke risico’s daarvan zijn en hoe die beperkt kunnen worden.<<<<

  1. Engineered nanomaterialen (afgekort ENM) kunnen longontsteking veroorzaken (*). Mogelijk is dit een verklaring voor de toename van het aantal gevallen van deze ziekte in ons land.

 9. Gewoon te vinden op de site van de WHO (24 april 2020 https://www.afro.who.int/news/niger-reports-new-polio-outbreak ):
  Niger now joins the list of countries experiencing vaccine-derived poliovirus outbreaks in Africa, ramping up the total to 15 countries. The other countries are: Angola, Benin, Burkina Faso, Cameroon, Central African Republic, Chad, Côte d’Ivoire, Democratic Republic of the Congo, Ethiopia, Ghana, Mali, Nigeria, Togo and Zambia.

  In these countries, weak routine vaccination coverage, vaccine refusal, difficult access to some locations and low-quality vaccination campaigns have made immunization of all children difficult.

  Vaccine-derived polioviruses are rare, but these viruses affect unimmunized and under-immunized populations living in areas with inadequate sanitation and low levels of polio immunization. When children are immunized with the oral polio vaccine, the attenuated vaccine virus replicates in their intestines for a short time to build up the needed immunity and is then excreted in the faeces into the environment where it can mutate. If polio immunization coverage remains low in a community and sanitation remains inadequate, the mutated viruses will be transmitted to susceptible populations, leading to emergence of vaccine-derived polioviruses.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.