Advertentie

De mondkapjes-idiotie en autoriteit Fauci..?!


‘Het is allemaal psychologie voor de maskerdrager,
totdat mondbacteriën,
het maskerdragende slachtoffer beginnen te infecteren.’

x
x

De mondkapjes-idiotie en autoriteit Fauci..?!

2021 © WantToKnow.nl/be

x

Daar zitten ze dan, de bange mensen, in hun auto met een mondkapje op. Of lopend in het bos,  hun hond uitlatend en ook beschermd tegen het gevreesde virus, door middel van een mondkapje.. Wat zou je zonder moeten, als je eerst van autoriteiten te horen hebt gekregen, dat het écht helpt, hiermee Corona de wereld uit te krijgen. Maar het mondkapjesfabeltje gaat in rook op, waar we bijstaan.. Waren het hier in Nederland eerst nota bene de gezondheidsautoriteiten die ons op het hart drukten, dat een mondkapje ABSOLUUT ONBEWEZEN BESCHERMING ZOU BIEDEN, ergo, een ‘buitengewoon gering effect’, daar waren het dezelfde ‘autoriteiten’, inclusief Hugo de Jonge en Jaap van Dissel, die ons een paar weken later, vrolijk fluitend, vroegen om PRECIES HET TEGENOVERGESTELDE te doen.. Draag die mondluiers dus..

Het was dus een soort ’trend’..? Zet een kapje op, want ‘baat het niet dan schaadt het niet’.. Of zoals hoogleraar journalistiek Jeroen Smit het bij JINEK uitriep: “Laten we solidair zijn met elkaar en zo’n kapje dragen”.. Een mooiere sublimatie van angst voor Covid-19 hadden we nog niet eerder te horen gekregen..! Let wel, het gaat er niet om, om mensen die bang zijn, belachelijk te maken of voor schut te zetten. We proberen de misleiding te tonen en het zinloze schaapjesgedrag rondom deze hele ‘pandemie’..

En natuurlijk was daar het erudiete speur- en vorswerk van drs. Maurice de Hond, die al snel de mythe-van-de-besmetting-buitenshuis de grond in boorde. Mondkapjes hebben heel weinig zin, maar sowieso is het buiten dragen van deze ondingen, absoluut ridicule..!

De situatie in de VS is er niet veel anders…!
“Als je binnen bent, zorg dan dat je een masker hebt. Als je buiten bent, houd het masker op,” riep Anthony Fauci in augustus, daarbij erkennend, dat buiten zijn aanzienlijk veiliger is dan binnen zijn. Maar massa’s mensen volgden ‘natuurlijk’ het advies op van deze gezondheidsautoriteit in de VS. Maar nu roept dezelfde Tony Fauci, dat de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) geactualiseerde richtlijnen zullen gaan geven voor het dragen van gezichtsmaskers buitenshuis.

Daarbij meld hij, dat het een kwestie van ‘gezond verstand’ is om de richtlijnen van deze ondingen te heroverwegen. Fauci geeft ook toe dat het risico om COVID-19 op te lopen tijdens buitenactiviteiten ‘minuscuul’ is. In het ABC-Tv-programma ‘This Week’zei Fauci hierover:
“Wat ik denk dat u gaat horen, wat het land binnenkort gaat horen, zijn bijgewerkte richtlijnen van het CDC, wat een op wetenschap gebaseerde organisatie is. Ze willen geen richtlijnen maken, tenzij ze kijken naar de gegevens en de gegevens ondersteunen het. Maar als je rondkijkt naar de situatie van het gezond verstand, is het risico echt laag, vooral als je gevaccineerd bent,”

Een regelrechte gotspe..
Want je gaat toch geen zaken doen, die uiterst vervelend zijn in dit kader, wanneer niet onomstotelijk wetenschappelijk bewijs is, dat we deze smerige lapjes voortdurend dienen te gaan dragen? Waarom duurde het zo lang om dit uit te zoeken? De geloofwaardigheid van Dr. Fauci heeft -zoals je waarschijnlijk weet- al een aantal zware klappen gekregen, vooral ook in de afgelopen weken.

We schreven HIER al eerder over de MASSALE AFSCHAFFING van Corona-maatregelen, waaronder het mondkapje, door verschillende US-staten. Toen de gouverneur van Texas, Greg Abbott, het maskermandaat en andere COVID-gerelateerde beperkingen voor bedrijven en mensen afschafte, noemde ‘dokter dubieus’, dhr. Anthony Fauci het ‘riskant’ en ‘potentieel gevaarlijk’. Maar er kwam geen opleving.

Eerder deze maand had Fauci, bij een optreden op MSNBC, moeite om uit te leggen hoe Texas zijn voorspellingen weerlegde, met betrekking tot een uitbraakpiek van COVID, na het afschaffen van o.a. het mondkapje. Daarbij voerde hij aan, dat er wellicht sprake was van een ‘vertraagd effect’. Maar 3 weken later, is er nog steeds geen toename van het aantal COVID-gevallen in Texas. Het bewijs van dátgene wat al ruim 1 jaar over deze ondingen wordt verteld.. Maar inmiddels is het méér dan duidelijk..

Bijna alle Covid mondkapjes zijn waardeloos omdat virusdeeltjes simpelweg 5x KLEINER zijn dan gaatjes in bijna alle mondkapjes.

De beste onderzoeksgegevens geven tot nu toe aan, dat het gebruik van chirurgische of eenvoudige gezichtsmaskers onvoldoende is, bij het gebruik in de meeste ‘Covid veiligheid’-situaties. Je lijkt veilig maar bent het niet.. Zelfs op de verpakking van het N95-masker staat op het etiket dat de bescherming slechts 0,3 micron bedraagt. Terwijl de virusdeeltjes van Covid-19 een diameter hebben van ca. 60-140 nm, dus 0,06 tot 1,4 micron. Dit betekent simpelweg, dat de Covid-virusdeeltjes 5 keer kleiner zijn dan de gaatjes in bijna elk masker dat bijna elke Amerikaan draagt. Dat is alsof je een basketbal door een hoelahoep gooit.

Je hoeft geen genie of raketwetenschapper te zijn, om te zien dat de meeste maskers die mensen kopen in winkels, of zelf maken, gaatjes hebben met een diameter van 3 tot 5 micron, waardoor ze vrijwel nutteloos zijn in het voorkomen van de verspreiding van Covid, hetzij van de persoon die het masker draagt of door anderen op hen wordt overgebracht. Het geniepige gevoel is het gevoel van schijnveiligheid, wanneer je zo’n verstikkend mondkapje draagt.. Poppenkast en buitenproportioneel dus weer.

Ongeacht hoe ver je jouw speeksel of slijm verplaatst als je praat, schreeuwt, zingt, niest of hoest, het virus ontsnapt nog steeds uit DOOR DEZE maskers, dus het is allemaal psychologie voor de maskerdrager, totdat mondbacteriën het maskerdragende slachtoffer beginnen te infecteren. Want ook dit gebeurt..!! Dit kan leiden tot longontsteking, maar elke dokter in de VS lijkt momenteel zo geïndoctrineerd/opgeleid te zijn, om nooit het masker de schuld te geven.

MAAR ALS ONZE GGD’s en de AMERIKAANSE CDC’s weten dat de meeste maskers waardeloos zijn,
waarom moet dan de hele wereld 24-7-365 onder deze ‘mondmasker-idiotie’ zwichten..?

En weer blijkt het gelijk van David Icke.. Samenzweringstheoriën? Waaraan neurologen vrolijk meedoen zeker..??

Het mondmasker en het virus en de verkiezingen…!
Om een antwoord te geven op deze vraag hierboven, dienen we ook te beseffen, dat in de VS de Democraten de controle in handen hebben. Door deze COVID-idiotie. Vergis je niet. Het virus en de maskers waren allemaal een dekmantel voor post-in stembiljetten, omdat dit een van de eenvoudigste manieren was, om de verkiezingen te stelen! Inclusief tot 40 miljoen valse stembiljetten voor Biden. Veel mensen verkeren nog in de veronderstelling, dat die verkiezingen ‘gewoon eerlijk’ waren…

Maar door Amerika ervan te overtuigen dat het veiliger was om thuis te stemmen, rechtvaardigde dat de hele frauduleuze opzet, en China drukte tientallen miljoenen valse stembiljetten voor Biden voor alle swing states, en dan nog wat. Wij komen binnenkort op deze zaak terug, waarbij we de valse stembiljetten zullen laten zien. Dus lees even rustig verder over deze mondkapjes-camouflage..!

Als je spreekt over degelijke bescherming, moeten de mensen wereldwijd naar winkels en ziekenhuizen gaan met HEPA-filters op batterijen, want die zijn geweldig in het opvangen van deeltjes tot 0,01 micron, en dat is 6 keer kleiner dan de deeltjes van het Covid-virus. Zie Covid-maskers als een basketbalnetje en het virus als een kiezel. Daarom zijn de maskers waardeloos. De meeste ziekenhuizen gebruiken HEPA-filters om virussen op te vangen, omdat ze meestal in het micron groottebereik boven en onder o,3 micron vallen.

En virussen in de lucht, hechten zich aan andere deeltjes, dus ze hebben je spuug of slijm niet nodig om naar andere mensen te reizen, ze ontsnappen gewoon aan de maskers wanneer je ademt. Snap je het? Bovendien herinnert geen enkel mens die een masker draagt zich dat hij zijn ogen, neus, mond en masker niet herhaaldelijk moet aanraken, of de gevolgen onder ogen moet zien van het verspreiden van het virus naar en van het masker dat u draagt ter bescherming..!!

Met andere woorden, het masker zelf wordt aldus
het belangrijkste middel voor de verspreiding van Covid.

Dit leidt tot een aantal nieuwe problemen die zorgvuldig moeten worden overwogen. Het is ook een feit dat alle Covid-maskers de luchtstroom beperken, sommige meer of minder dan andere, maar het blijft een feit. Dat betekent dat er minder zuurstof door het menselijk lichaam stroomt op een regelmatige basis, en voor de meesten van ons, die op het werk of op school zijn, is dat de hele dag.

Dit leidt tot minder voedingsstoffen die door het lichaam stromen, en dus een lagere weerstand tegen ziekten, met inbegrip van infectieziekten die worden verspreid door defecte maskers. Bovendien gaat er van het dragen van een masker een zekere panische reflex uit, waardoor het lichaam een continue stroom stress-hormonen produceert..!! En dan kom je dus ineens op HET GEVAAR VAN MONDKAPJES..!! Zoals ene dokter Griesz-Brisson die haar collega’s oproept wakker te worden.

Als neuroloog weet ze hoe schadelijk een continue zuurstofgebrek (licht of zwaar) is voor de hersenen, maar ook cardiologen weten dat dit ook voor het hart geldt en evenzo weet de de longarts dit voor de longen. Gebrek aan zuurstof veroorzaakt schade aan elk orgaan. En hoe actiever een orgaan is, des te meer zuurstof het nodig heeft.

Waarom Europese topneurologen beweren dat maskers gevaarlijk zijn!
Dr. Margareta Griesz-Brisson, MD, PhD, woont in Londen en is een van Europa’s vooraanstaande neurologen. Ze is momenteel medisch directeur van de London Neurology & Pain Clinic en treedt ook op als medisch-juridisch deskundige in het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen, Duitsland, Zwitserland en de Verenigde Staten. Zij is gespecialiseerd in neurologie, neuro-regeneratie, neuroplasticiteit, neurotoxicologie, milieugeneeskunde en pijnbestrijding. Een -laten we zeggen- stevige tante dus..

Deze erudiete dame is één van de duizenden artsen en wetenschappers van over de hele wereld die zich sterk verzetten tegen de maatregelen die de Wereldgezondheidsorganisatie bij meerdere regeringen heeft genomen om COVID-19 te bestrijden, waaronder dus ‘het advies om mondkapjes te dragen’..! Dokter Griesz-Brisson gaf een interview waarin ze het volgende uitlegde:

“Ik volg de gebeurtenissen in Duitsland met groeiende bezorgdheid, in Duitsland en wereldwijd, corona bleek een matige griep te zijn en de maatregelen zijn een absolute ramp op elk niveau… Onze gezondheid hebben we voor een groot deel in eigen hand, door goede voeding, goed water, veel beweging, gezelligheid, vreugde, vrienden liefde en heel veel frisse lucht, kunnen we ons immuunsysteem versterken. Is je iets opgevallen, precies die dingen die onze regeringen ons verboden hebben…

De zo geliefde mond en neus bedekking… het opnieuw inademen van onze uitgeademde lucht zorgt zonder twijfel voor zuurstoftekort en een overstroming met kooldioxide. Maar we weten dat de menselijke hersenen zo gevoelig zijn voor zuurstoftekort dat onze zenuwcellen bijvoorbeeld in de hippocampus die niet langer dan 3 minuten zonder zuurstof kunnen, ze kunnen niet overleven. De acute waarschuwingssymptomen lucht hoofdpijn, sufheid, duizeligheid, concentratiestoornissen, vertraging van de concentratietijd…

Maar chronische deprivatie, al die symptomen verdwijnen omdat mensen er aan wennen, maar je efficiëntie blijft aangetast. En zuurstofgebrek in je hersenen blijft zich ontwikkelen. We weten dat neurodegeneratieve ziekten jaren tot decennia nodig hebben. Dus als je vandaag je telefoonnummer vergeet, is de afbraak in je hersenen al 20 of 30 jaar geleden begonnen. Terwijl je denkt dat je moet wennen aan je masker en je eigen uitgeademde lucht, worden de degeneratieve processen in je hersenen versterkt door het zuurstofgebrek…

Het tweede probleem van de hersenen is dat de zenuwcellen zich niet echt delen, dus mocht onze regering ons ruimhartig zonder masker laten gaan…de verloren zenuwcellen worden niet meer geregenereerd, wat weg is, is weg. Dit is uiterst belangrijk voor angstige mensen die eigenlijk denken dat ze zich beschermen tegen het virus. Het virus heeft ongeveer een grootte van 0,0 micrometer, de poriën van de gewone maskers hebben een grootte van 80 tot 500 micrometer en worden groter bij elke wasbeurt.

De gewone maskers beschermen je helemaal niet tegen het virus. Ik draag geen masker, ik heb mijn hersenen nodig om te denken, ik wil een helder hoofd hebben… en niet in een koolstofdioxide anesthesie… Zuurstofgebrek is gevaarlijk voor elk brein… Voor kinderen zijn maskers een absolute nee-nee. Kinderen en adolescenten hebben een extreem actief en adaptief immuunsysteem… Hun hersenen zijn ook waanzinnig actief en hebben nog zoveel te leren…

Hoe lang moet het doorgaan, voordat jij beseft in wat voor wáánzin we terecht gekomen zijn.. Met het verborgen doel van een verborgen agenda. Een agenda die ZO zichtbaar is, dat je werkelijk ziende blind bent, om het allemaal niet waar te nemen.

Het jeugdbrein dorst naar zuurstof… Bij kinderen… is elk orgaan metabolisch actief, de hersenen van een kind zuurstof ontzeggen, of zelfs maar beperken is absoluut misdadig… De schade hierdoor kan niet worden teruggedraaid… We hebben daar geen klinische studie voor nodig, het is simpele onbetwistbare fysiologie… Bewust en doelbewust veroorzaakt zuurstoftekort is een opzettelijk… gezondheidsrisico en een absolute medische contra-indicatie…

Deze therapie, deze methode, deze maatregel mag niet worden gebruikt, mag niet worden toegestaan te worden gebruikt. Om een absolute medische contra-indicatie te gebruiken… met geweld… moeten er duidelijke en ernstige redenen zijn en deze moeten voorgelegd worden aan bevoegde in-disciplinaire onafhankelijke instanties om dit toe te staan… Het is geen geheim dat wetenschappers en artsen die uitdrukken en uitleggen waarom zij geloven dat maskers niet doeltreffend zijn, en dat lockdown maatregelen meer kwaad dan goed doen, evenals het idee dat COVID niet gevaarlijk is, aan massale censuur worden onderworpen.”

En ja natuurlijk, het interview met Dr. Margareta Griesz-Brisson is ook weer van YouTube verwijderd. Een niveau van censuur dat we eigenlijk nog nooit eerder hebben gezien..! Het is de smerige firma Google, die achter deze tactiek zit, om erudiete (medische) wetenschappers de mond te snoeren..! En natuurlijk zijn en blijven er velen die zich verzetten tegen wat er gebeurt.

Zoals de meer dan 500 artsen en wetenschappers in Duitsland, die zich bijvoorbeeld hebben aangemeld als vertegenwoordigers van een organisatie genaamd de ‘Corona Extra-Parlementaire Onderzoekscommissie’ om diepgaand onderzoek te doen, naar wat er nou gebeurt op onze planeet met betrekking tot de COVID-19 beperkingen. Want onwetenschappelijke maatregelen zijn niet alleen verkeerd, maar vragen ook om het zoeken naar de motivatie rondom het doordrukken van deze vrijheidsbeperkingen. En dat deze erudiete medische wetenschappers zich verzetten tegen de maatregelen die door de regeringen zijn genomen, zal je duidelijk zijn.

Maar wat er feitelijk speelt door het hele verhaal hierboven, is de krankzinnige maatregelen, die ABSOLUUT NIET-WETENSCHAPPELIJK ZIJN, maar onze vrijheden tot op het bot beperken. Dan is de vraag ‘waarom dat kapje’, te vinden in de karikatuur hiernaast. Hierover willen nog veel té weinig mensen nadenken. Want stel je voor.. Het gaat NIET OM COVID.. En ja, dán komt er een heftig ander beeld tevoorschijn..!! Voor hen die luisteren en HOREN en hen die kijken en ZIEN!

* * *

 

1 gedachte over “De mondkapjes-idiotie en autoriteit Fauci..?!

  1. Vandaag (zaterdag 1-5-2021) lees ik dat VWS omkomt in de mondkapjes die zij ondanks het gegeven advies om niet zoveel in te kopen toch hebben ingekocht en nu met magazijnen vol zitten terwijl de mondkapjes ook nog eens beperkt houdbaar zouden zijn.
    Het is één grote puinhoop in Nederland onder leiding van Rutte en of hij nu demissionair is of niet zijn wil geschiede en is gewoon wet.
    Telkens hebben ze het over vertrouwen terug winnen van de kiezers in de politiek maar dat gaat NIET gebeuren zolang de schapen van de oppositie partijen Rutte en kornuiten hun gang laten gaan.Rutte heeft gelogen,is vergeetachtig en besodemieterd de boel constant en alleen al daarom zou hij moeten weggestuurd worden ondanks het advies van Tjeenk Willink om tot formeren over te gaan waar ook Rutte deel van zal uitmaken.Waarom stellen nog steeds de journalisten van de MSM zoals F.Wester of bv Xander van der Wulp geen ertoe doende vragen maar proberen ze telkens uitleg te verzinnen voor wat de coalitie van Rutte doet?
    Dat is geen journalistiek maar hielen likken van machthebbers in het nadeel van elke burger.
    Waarom zijn het zulke zwakke lieden die in de tweede kamer de oppositie vormen en eerst net doen of ze van Rutte af zouden willen komen om kort daarna alweer milder te worden zodat Rutte gewoon kan doorgaan? Wat stellen aangenomen moties van wantrouwen voor wanneer vervolgens weer ingestemd wordt met Rutte en kornuiten hun gang te laten gaan? Zelfs partijen die de motie van wantrouwen hebben gesteund staan nu alweer in de startblokken om toch weer met Rutte in zee te gaan wanneer hij weer in de coalitie gaat plaats nemen en mogelijk zelfs weer premier wordt.Totaal geen ruggengraat heeft het merendeel van de oppositie maar kennelijk vinden ze eigen(partijbelang) belangrijker dan voor 17 miljoen Nederlanders hun best te doen door te redden wat er nog te redden is.Hoe willen ze vertrouwen terug winnen met aan het hoofd een persoon waarvan bekend is dat hij liegt,bedriegt,vergeetachtig is en graag achter gesloten deuren afspraken maakt en informatie voor de kamer of rechter achter houd? Zelfs al zou S.Kaag premier worden ook daar zit al een smet op en velen zien haar toch als Bilderberger die aan de zijde van de elite staat.Het lijkt wel of er een coup gaande is door de elite en zij die daar iets aan zouden moeten en kunnen doen staan erbij en kijken ernaar.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.