Advertentie

Kijk naar de ‘mondkapjes-idiotie’…!!x
x
Toegegeven door de ‘medisch deskundigen’..!

Kijk naar de ‘mondkapjes-idiotie’…!!

2020 WantToKnow.nl/be

x

De mondkapjes lijken voor veel mensen essentieel om vooral hun EIGEN angst de mond te snoeren. Kijk naar de idiotie op scholen, waarbij angstige leraren het niet vertrouwen en willen dat de jeugd, mondkapjes gaat dragen. MAAR DAT HEEFT GEEN ZIN. En tóch houden mensen-met-angst zich maar vast aan de mondkapjes-doctrine. HET HELPT NIET, het is nog NOOIT WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN. En, je gelooft het misschien niet, maar ze zeggen het echt!! Kijk naar de ‘deskundigen’.  Allereerst Jaap van Dissel:
x

200.000 Mensen moeten één week lang een mondkapje dragen om

MISSCHIEN-en dan zeg ik nog misschien– 1 corona besmetting te voorkomen.”

En dan? Waarom evt. tóch die domme dingen? Die steeds meer tóch functioneel zouden zijn, alleen al omdat ‘iedereen ermee loopt’.. Wat een schaapachtige idiotie..! Waarom dan evt. tóch? Nou gewoon, we worden dan dus als proefkonijn gebruikt, waarbij het mondkapje wellicht ’te denken geeft’.. Mensen bewuster zou maken, alerter maakt, op de situatie waarin ze verkeren, met zélf een kapje op in confrontatie met de ánder, die er ook een draagt. Of zoals de minister (Van Ark van Medische Zorg) het verwoordt  in deze video:

“Mondkapjes inzetten gericht op gedragsbeïnvloeding,

dus niet zo zeer medisch gerelateerd,

maar gericht op gedragsbeïnvloeding en te kijken:

waar zou je mee kunnen experimenteren.”

Ze zeggen het letterlijk! Nou. Dan weet je dat. Als je een mondkapje gaat dragen, dan heeft dat een medisch effect van ongeveer NUL, maar je doet mee aan experiment op het gebied van gedragsbeïnvloeding.. Waar zijn we mee bezig? Antwoord: mondkapjes-idiotie! Waarbij kinderen worden gemuilkorfd en gemanipuleerd, met het doel ‘de ouderen’ niet aan te steken..!! Alsof het een sigaret is, waarbij de mee-rokers gespaard dienen te worden.. Het enige wat wij kunnen doen, is jou het BEWIJS aandragen, dát die kapjes niet werken. En links- of rechtsom, komen we telkens toch weer op de betekenis van deze illustratie uit..

Hoe lang moet het doorgaan, voordat jij beseft in wat voor wáánzin we terecht gekomen zijn.. Met het verborgen doel van een verborgen agenda. Een agenda die ZO zichtbaar is, dat je werkelijk ziende blind bent, om het allemaal niet waar te nemen.

X

Laten we tot slot, nog even de info van een verstandige medicus aanreiken..!
De column van Pierre Capel, over deze mondkapjes..

2 gedachten over “Kijk naar de ‘mondkapjes-idiotie’…!!

 1. Ja waarom dragen mensen mondkapjes?
  De ene categorie doet het uit angst die door het mediacircus gegenereerd wordt 24/7/365 en als er feiten uit komen die tegen dit in gaan worden ze gewoon gecensureerd door de gevestigde orde.
  Het andere zijn eigenaren van hotels en bars en restauranten die alleen open mogen gaan als ze mondkapjes dragen.
  Anderen doen het vanwege de boete waarmee ze ons dreigen.
  Weer anderen doen het omdat ze niet willen dat restauranteigenaren keihard gestraft worden door hun schuld.
  Er zijn vele redenen waarom mensen mondkapjes dragen, allemaal geldig.
  Ik it nu in Italie aan het Gardameer en zie vele Italianen zich weinig van de mondkapjesgekte aantrekken. Velen dragen ze wel maar de neus is uit het kapje, dragen ze op de kin of soms helemaal niet en het wordt in restauranten gewoon geaccepteert. Waarom? Omdat de politie hier het eigenlijk niet echt meer afdwingt.
  Natuurlijk zijn er ook die zelfs op straat mondkapjes dragen en dat zijn de mensen die nog steeds in angst leven. Dat is jammer maar daar kan je niks aan doen.
  Het is wel mooi om te zien dat het overgrote deel van wat ik hier zie, mensen zich er weinig van aantrekken en gewoon doorgaan met een leven van genieten en niet in angst leven.
  Zoals elk nadeel zijn voordeel heb krijg ik nu berichten online te zien dankzij de censuur die ik anders nooit gezien zou hebben want zodra iets gecensureerd wordt gaat het als een lopend vuurtje Internet rond en laat dit duidelijk zien dat de gevestigde orde tegen de zevenkoppige hydra van de vrijheid aan het vechten is.
  Hoe langer ze hiermee doorgaan hoe meer mensen er wakker van worden en heel soms vraag ik me wel eens af of dit misschien juist de bedoeling ervan is want zoals we leefden tot voor de crisis kon niet lang meer doorgaan.
  Spannende tijden, geweldige tijden om in te leven. Leef niet in angst, geniet van het leven en probeer een helikopter overzicht te krijgen en behouden en je ziet dat alleen vanuit chaos daadwerkelijke veranderingen kunnen optreden. Heerlijk die stille chemtrail-vrije luchten…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.