Advertentie

16 VS-staten: ‘Mondkapje WEG! Wetenschappelijk bewijs fout’..!!


Hoe lang moet het doorgaan, voordat jij beseft in wat voor wáánzin we terecht gekomen zijn.. Met het verborgen doel van een verborgen agenda. Een agenda die ZO zichtbaar is, dat je werkelijk ziende blind bent, om het allemaal niet waar te nemen.

Wellicht herinner je je nog, dat de ‘grote’ RIVM-directeur, Jaap van Dissel, vorige zomer, de mondkapjes aan alle kanten afraadde.. “ER IS GEWOON GEEN BEWIJS DAT ZE WERKEN!” riep de man vol overtuiging naar de pers, keer op keer, week na week.. Totdat… Totdat ze ‘verplicht’ werden.. WAAROM dan..? Wat is nou precies de reden dat wij deze mondluiers dienen te dragen?

Je zou het plaatje hiernaast bijna omarmen als waarheid.. Maar ja, we weten het natuurlijk niet zeker dat ze het daarom doen? Maar waar doen ze het dan wel om..?  Is het het bizarre argument van ‘solidariteit’ zoals ene journalist Jeroen Smit maar bleef roepen bij o.a. Eva Jineks Talkshow.. De man draagt kennelijk net zo makkelijk een pochet als deze mondluier.. Waar slaat deze onzin van ‘solidair zijn’ in hemelsnaam dan op..?

Daarnaast blijkt dat er ook veel heftig-wetenschappelijke argumenten TEGEN het mondkapje zijn, omdat het simpel bijdraagt aan infecties.. Wie gooit een kapje precies op tijd weg, voordat het volledig een bron van infectie gaat worden..?

Maar in de VS is inmiddels een grote omwenteling aan de gang.. Want daarover kun je toch wel spreken, wanneer 16 van de ‘verenigde staten’ zich uitspreken tegen een wettelijke maatregel om een mondkapje te dragen, als bescherming tegen de verspreiding van het COVID-virus.. Bijna één derde van het land, dat nu juist onder Joe Biden te horen kreeg, dat iedereen in openbare gebouwen verplicht een kapje op zou moeten..!

Lees het artikel en trek simpel je conclusie.. Veel méér is er eigenlijk niet over te melden.. Of het moet zijn, dat het interessant is, de vrijheidsbeperkende werking ervan, tegen een ánder licht te houden.. Worden we -net als met de avondklok- langzaam maar zeker murw gemaakt, om ons niet meer te verzetten, tegen het opgeven van onze vrijheid..??

x

* * *

X


X
16 VS-staten:

‘Mondkapje WEG! Wetenschappelijk bewijs fout’..!!
X

2021 © WantToKnow.nl/be

x

Het heeft een heel jaar geduurd, maar wat geen publiek geheim is, dat lockdowns en masker mandaten in de Verenigde Staten, officieel ongelooflijk impopulair zijn, bij de helft van de burgers van dit land, maar de VS is op het punt gekomen, dat gouverneurs snel ingrijpende wijzigingen zijn gaan aanbrengen in hun COVID-19 beleid, dat dus bijna een jaar lang van kracht is. In de voetsporen van leiders die voor individuele vrijheid zijn, zoals de gouverneurs Ron DeSantis (R-Florida) en Kristi Noem (R-SD), hebben de gouverneurs van Mississippi en Texas dinsdag besloten om een einde te maken aan de bedrijfsbeperkingen en de verplichte maskers voor de hele staat.

Zowel Tate Reeves (Republikein-Mississippi) als Greg Abbott (Republikein – Texas), die lange tijd een betuttelende aanpak van de COVID-19 crisis hebben gevolgd, hebben bijna gelijktijdig het einde van de beperkingen voor de hele staat aangekondigd. De centraal geplande oplossingen voor COVID-19 hebben feitelijk spectaculair gefaald, en het Amerikaanse volk heeft kennis genomen van deze realiteit.

Net als in Nederland, hebben in de VS (honderden) miljoenen mensen nu een volledig jaar van door de overheid opgelegde tirannie doorgemaakt, zowel op federaal als op staatsniveau. Of het nu ging om een reisverbod, een eindeloze reeks lockdowns, maskermandaten, talloze noodbevelen, bedrijfssluitingen en dergelijke, geen enkele van bovenaf opgelegde maatregel van federaal of staatsniveau heeft iets productiefs gedaan voor het welzijn van de Amerikanen. Kijk naar deze Tweet van de gouverneur van Texas, die zonder mondkapje, twee veteranen bezoekt die dit jaar 100 jaar oud worden..!

Niets ervan heeft gewerkt. Alles was netto negatief. De mensen hebben het gemerkt. Nu hun kiezers er genoeg van hebben, maken rechtse politici zich snel los van de COVID-tirannie, en proberen ze veilig te stellen wat er nog over is van hun politieke aspiraties. Abbott en Reeves zijn niet de enige GOP-gouverneurs die snel een einde maken aan de beperkingen. Verschillende andere gouverneurs hebben onlangs actie ondernomen om ze terug te draaien.

Op 12 februari hief gouverneur Greg Gianforte van Montana zijn staatsbrede maskeringsmandaat op.

Op 22 februari nam North Dakota een nog steviger stap: het wetgevende lichaam van deze staat, stemde met 50 tegen 44 voor een illegaal mondkapjesmandaat.. Dus dat betekent dat het eerder afgekondigde gebod, nu is verboden..! (HIER).

Vanaf afgelopen 2 maart zijn er nu dus 16 staten die niet langer een zg. ‘statewide masker order’ hebben. Over de politieke scheidslijnen heen is er echter nog steeds geen einde in zicht van de corona-waanzin. Een groot deel van links blijft de eindeloze COVID-19 beperkingen en het kapen van individuele rechten in de naam van een virus omhelzen. Gouverneur Gavin Newsom van Californië beschreef op Twitter het einde van de beperkingen als ‘absoluut roekeloos’.

Het heeft lang genoeg geduurd, maar het is nu dus officieel: Gouverneurs die doorgaan met het opleggen van lockdowns en masker mandaten zijn snel zo populair als AJAX-fans in de Kuip in Rotterdam…  De interne peilingen zijn bekend, en de draconische beperkingen inzake mondkapjes, worden massaal opgegeven. De geschiedenis zal niet vriendelijk zijn voor de overblijvende hardhandige handhavers.

* * *

 

2 gedachten over “16 VS-staten: ‘Mondkapje WEG! Wetenschappelijk bewijs fout’..!!

 1. Mondkapje ????
  Meest vervuilende object 2020/21
  Dit is daarnaast een chantage middel omdat de super/winkel eventueel een boete kan krijgen bij bezoekers zonder deze smerige mondmaskers .
  Heeft ook totaal geen medische evidentie.
  Alleen is een bepaalde ziekenhuis setting zou dit enigszins nuttig kunnen zijn.
  Juist in contact komen met virussen , wordt de eigen afweer geactiveerd en versterkt.
  Bovendien is de vervuiling van de miljarden rondslingerende mondvodden in het milieu een nieuw dilemma voor de rivieren waterzuivering oceanen etc.
  Ook zal de toename van longklachten ( waar door longartsen al voor is gewaarschuwd) een enorme aanslag opleveren op de ziekte last in de gezondheid zorg .
  Kortom stoppen met deze volkomen nutteloze stompzinnigheid .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.