Advertentie

Mondkapjes en andere Corona-angstmiddelen..


Een artikel van de befaamde arts, Dr. Russell Blaylock, auteur van de nieuwsbrief ‘The Blaylock Wellness Report’. Hij is een wereldwijd erkend neurochirurg, gezondheidswerker, auteur en docent. Hij studeerde aan de Louisiana State University School of Medicine en voltooide zijn opleiding neurologie aan de Medische Universiteit van South Carolina. Hij beoefent al 26 jaar zijn vak als neurochirurg en heeft ook een praktijk als voedingsdeskundige.

Niet lang geleden trok hij zich terug als neurochirurg, om zijn volledige aandacht te besteden aan het steeds voortschrijdende voedingsonderzoek. Dr Blaylock heeft vier boeken geschreven, Excitotoxines: ‘The Taste That Kills’, ‘Health and Nutrition secrets that can save your life’, ‘Natural strategies for cancer patients’ en zijn meest recente werk, ‘Cellular and molecular biology of autism spectrum disorders’.

Blaylock werd vooral ook bekend om zijn ongekende protesten tegen het ongebreideld toepassen van vaccins. Hij is ervan overtuigd dat vaccins een grote, zo niet essentiële rol spelen in de uiterst verontrustende opkomst van autisme. De neurologische schade die optreedt als gevolg van vooral de juvenanten in vaccins, zoals het pas enkele jaren geleden afgeschafte timerosal, een kwikverbinding, is voor hem een uitgemaakte zaak. Het feit dat de farmaceutische industrie ALLES in het werk stelt om dit te verbloemen, via agressieve aanpak van wetenschappelijk onderzoek, dat deze schade aantoont, is voor hem alleen maar een teken dat hij het bij het rechte end heeft..

In dit artikel laat hij geen spaan heel van de belachelijke ‘hype’ om vanuit pure angst mondkapjes te gaan dragen. Ook de overheidmaatregelen die wereldwijd op dit gebied worden afgekondigd, zijn hem een doorn in het oog. Fysiologisch is het zelfs volledig onverantwoord in zijn optiek, om mondkapjes te dragen. Juist de frisse lucht, zuurstofrijk en voedend, is essentieel voor het menselijk lichaam. De volgende uitspraak van Blaylock zal je dan ook niet verbazen.

“Door het dragen van een gezichts/mondkapje,
zullen uitgeademde virussen niet kunnen ontsnappen
en zich concentreren in de neusgangen,
en de reukzenuwen binnendringen en naar de hersenen reizen.”

– Russell Blaylock, MD –

 

Wellicht is het toepasselijk in dit kader, om hier ook deze video te laten zien, met het commentaar van huisarts dr. Bettina van Steenis, in een recente uitzending op SBS6. Haar verhaal spreekt voor zich. Overduidelijk blijkt keer op keer, dat  we feitelijk allemaal bezig zijn met minimaal de uitvoering van een ‘uiterst wazig’ beleid op het gebied van de aanpak van het hele Corona-verhaal. En met een beetje verbeelding kun je concluderen, dat de chaotische aanpak, zijn feitelijke fundament mist, anders dat er grove manipulatie van de massa plaats vindt..! Kijk en luister naar deze arts, die de zoveelste deskundige is, die zich openlijk uitlaat tegen de idiotie van de Corona-maatregelen.

x
x

Mondkapjes…

en andere Corona-angstmiddelen..

2020 © vertaling WantToKnow.nl/be

x

Onderzoekers ontdekten dat ongeveer een derde van de werknemers hoofdpijn ontwikkelde met het gebruik van het masker, waarbij de meeste van hem reeds bestaande hoofdpijn hadden, die werd verergerd door het dragen van het mondmasker. Zo’n 60% had zelfs pijnmedicatie nodig voor de verlichting van die hoofdpijn. Wat betreft de oorzaak van de hoofdpijn, wijst het grootste deel van het bewijs in de richting van hypoxie en/of hypercapnie als oorzaak. Dat wil zeggen, een vermindering van de oxygenatie van het bloed (hypoxie) of een verhoging van het bloed C02 (hypercapnie). In gewone taal gezegd: mensen komen in ernstige ademproblemen.

Misschien is één grote glimlach over die stupide maskers wel het beste om opgelucht adem te kunnen halen..?

Het is bekend dat het officiële N95-masker, als het urenlang wordt gedragen, de bloedoxygenatie tot 20% kan verminderen, wat kan leiden tot bewustzijnsverlies. Zoals gebeurde met de ongelukkige kerel die alleen in zijn auto rondreed met een N95-masker, waardoor hij flauwviel en met zijn auto verongelukte en zware verwondingen opliep. Ik ben er zeker van dat we verschillende gevallen hebben van oudere personen of personen met een slechte longfunctie die flauwvallen, waarbij ze hun hoofd stoten, wat natuurlijk tot de dood kan leiden. Mensen komen zuurstof TEKORT..!

Uit een recenter onderzoek waarbij 159 gezondheidswerkers in de leeftijd van 21 tot 35 jaar betrokken waren, bleek dat 81% hoofdpijn kreeg door het dragen van een gezichtsmasker. Sommigen hadden al bestaande hoofdpijn die door de maskers werd neergeslagen. Allemaal hadden ze het gevoel dat de hoofdpijn hun werkprestaties beïnvloedde.

Helaas vertelt niemand de kwetsbare ouderen en mensen met longziekten, zoals COPD, emfyseem of longfibrose, over deze gevaren bij het dragen van een gezichtsmasker van welke aard dan ook, die een ernstige verslechtering van de longfunctie kunnen veroorzaken. Hieronder vallen ook longkankerpatiënten en mensen die een longoperatie hebben ondergaan, vooral bij een gedeeltelijke of zelfs het geheel verwijderen van een long.

Onderzoek toont het nutteloze van de maskers aan..
Het belang van deze bevindingen is dat een daling van het zuurstofgehalte (hypoxie) gepaard gaat met een aantasting van de immuniteit. Studies hebben aangetoond dat hypoxie het type van de belangrijkste immuuncellen die gebruikt worden om virale infecties te bestrijden, de CD4+ T-lymfocyt, kan remmen. Dit komt omdat de hypoxie het niveau van een verbinding genaamd hypoxie induceerbare factor-1 (HIF-1) verhoogt, wat T-lymfocyten remt en een krachtige immuunremmende cel genaamd de Tregs stimuleert.

Dit zet de fase in werking, vóór het oplopen van een infectie, met inbegrip van COVID-19 en maakt de gevolgen van die infectie veel ernstiger. In essentie, kan je mondmasker de oorzaak zijn van een verhoogd risico van infecties, juist door dit zuurstofgebrek. En wanneer de infectie toeslaat, een veel slechter resultaat tot gevolg heeft, als was het lichaam WEL voorzien van voldoende zuurstof.

Het blijkt dat mensen met kanker, vooral als de kanker is uitgezaaid, nog meer risico lopen op langdurige hypoxie, omdat kanker het best groeit in een zuurstofarme micro-omgeving. Een laag zuurstofgehalte bevordert ook ontstekingen die de groei, de invasie en de verspreiding van de kanker kunnen bevorderen. Herhaalde episodes van hypoxie zijn voorgesteld als een belangrijke factor in atherosclerose en verhogen daardoor alle cardiovasculaire (hartaanvallen) en cerebrovasculaire (beroertes) ziekten.

Een extra gevaar van de mondmaskers..
Er is nog een ander gevaar voor het dragen van deze maskers op een dagelijkse basis, vooral als ze enkele uren worden gedragen. Wanneer een persoon is geïnfecteerd met een respiratoir virus, zullen ze een deel van het virus bij elke ademhaling verdrijven. Als ze een masker dragen, vooral een N95-masker of een ander nauwsluitend masker, zullen ze de virussen voortdurend opnieuw inademen, waardoor de concentratie van het virus in de longen en de neusspiegels toeneemt.

We weten dat mensen die het slechtst reageren op het coronavirus al vroeg de hoogste concentraties van het virus hebben. En dit leidt in bepaalde gevallen tot de dodelijke cytokinestorm. En niet om je bang te maken, maar het wordt nog angstaanjagender. Nieuw bewijs suggereert dat het virus in sommige gevallen zelfs de hersenen kan binnendringen.

In de meeste gevallen komt het de hersenen dan binnen via de reukzenuwen (reukzenuwen), die zich direct verbinden met het gebied van de hersenen dat te maken heeft met recent geheugen en geheugenconsolidatie. Door het dragen van een masker zullen de uitgeademde virussen niet kunnen ontsnappen en zich concentreren in de neusgangen, de reukzenuwen binnendringen en zich naar de hersenen verplaatsen.

* * *

 

9 gedachten over “Mondkapjes en andere Corona-angstmiddelen..

 1. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=191386285755750&id=107313217496391 Zojuist bij Nieuwsuur de heer Roel Coutinho (oud-directeur infectieziekten van uiterst onbetrouwbare belangenverstrengeling bolwerk RIVM) als ‘gast’ om subtiel maar overduidelijk de tweede Corona golf te ‘verkopen’ en strengere maatregelen te PR-opageren… Beeldvorming manipulatie, masseren van de publieke opinie, medische deceptie aan het werk…

  Aan het einde van de uitzending worden 1,5 meter minister Grappenhuis en zijn geschade vertrouwen (zijn symbolische boete-inkomsten heeft hij gegund aan het Rode Kruis, nog zo’n notoire onbetrouwbare organisatie, denk aan project Paperclip) nog even genoemd. Nadat vaccinatie propagandist (wat was hij voorzichtig nadat een Amerikaanse viro-loog mondkapjes juist efficiënter vond dan vaccins) Coutinho de hele uitzending doet alsof hij expert is over beeldvorming en al dan niet ‘vertrouwen’ hebben in het ‘beleid’ van de overheid…zegt hij op het einde doodleuk dat hierover uitspraken doen “niet zijn vakgebied is”.

  Double-speak aan het woord. Waarom hem dan op zijn woord geloven? Enneuh, hoezeer konden we deze charismatische leugenaar Coutinho ook alweer überhaupt vertrouwen op zijn ‘openheid’, ’transparantie’ en ‘vertrouwensbanden’!? Ik heb deze heer al eerder ontmaskerd als het om ‘vertrouwen’ gaat, zie: https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/is-dit-de-coutinho-van-de-aanklacht/ Heeft Coutinho nu net als Grappemakerhuis ook een strafblad eigenlijk?

  In een ding heeft hij wel gelijk, nu het RIVM weer onder vuur ligt (met de mondkapjes adviezen naar personeel in verpleeghuizen, maar vergeet vooral niet dat zijn vervanger Jaap van Dissel aan het begin van de Corona crisis al nadrukkelijk heeft gezegd dat mondkapjes aangetoond ineffectief en dus onwenselijk zijn, maar in de omgekeerde wereld die door draait nu ineens niet meer blijkbaar!?) is “vertrouwen in het beleid essentieel”. Laat dit vertrouwen na alle double-speak en leugen en medische deceptie, belangenverstrengeling en corruptie…nu juist elke dag meer afnemen. Geheel terecht dus!

  Meer weten over de ware feiten omtrent vaccinaties en vaccinatiebeleid? Zie hier (ism WantToKnow): http://healingsoundmovement.com/news/200/prik-mij-maar-lek-vaccinatie-symposium-compleet.html

 2. Mondkapjes WERKEN NIET. Dat heeft de regering zelf gezegd. Er zijn mondkapjes die WEL werken, maar die mogen we niet gebruiken. Ons wordt dus VERBODEN om effectief voor onze EIGEN GEZONDHEID te zorgen. Ik krijg het met mondkapje ontzettend benauwd, ga hevig zweten en krijg hoofdpijn. Om dat te verlichten heb ik uit het mondkapje de binnenste twee lagen geknipt, want: minder dan niet werken is ook niet werken, toch? En dat scheelt een stuk. Ik reis niet met het OV en heb dus een mondkapje niet eens nodig, maar mocht een of andere malloot van de RIVM of de regering straks met een zogenaamde 2e golf op het idee komen om bijvoorbeeld mondkapjes in de winkels te gaan opleggen, ben ik voorbereid. Maar dan wel op MIJN manier.

  1. Tja en toen dit verhaal van de mondkapjes bekend werd, deed kennelijk iedereen alsof zijn neus bloedde..? Een kapje op dat niet werkt; sterker nog: ‘Je MOCHT geen werkend mondkapje op!’… hahahaha… Wat een idiotie..

 3. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=192036639024048&id=107313217496391

  Nu steeds meer mensen duidelijk begint te worden dat de Corona-agenda feitelijk draait om (onder andere) vrijheidsberoving, controle en de wens om zoveel mogelijk mensen te vaccineren, is het misschien goed om deze informatie over de ‘veilige en effectieve’ vaccins nog eens onder de loep te nemen: http://healingsoundmovement.com/news/142/everything-you-always-wanted-to-know-about…vaccinations-but-we-re-afraid-to-ask-or-believe.html
  Hier vind je diverse interviews (arts Jannes Koetsier, Desiree Rover, arts Hans Moolenburgh, ex-NVKP voorzitter Martin de Munck) en, onze ‘De Waarheid Over Vaccinaties TV-dialoog (meer dan 100.000 keer bekeken en reden voor ontslag van iemand vanuit het RIVM – uit eigen initiatief!)

  Een compleet Vaccinatie symposium (met Arts Coos Beunk, arts Hans Moolenburgh sr. , onderzoeksjournalist/auteur/spreker Desiree Rover, Vaccin-Vrij initiatiefneemster/spreker/auteur Door Frankema en ondergetekende neuropsycholoog/auteur/spreker/radio & TV producent) vind je hier: http://healingsoundmovement.com/news/200/prik-mij-maar-lek-vaccinatie-symposium-compleet.html

  Helaas is deze informatie actueler dan ooit!!! Delen dus graag…

  Drs. John Consemulder

  1. Arend,
   Ik heb het bestaan van die brief vernomen via de website van Henry Makow en Silver Doctors. In Vlaanderen word dit grotendeels doodgezwegen. Recent was er wel een publicatie bij de logegazet Het Laatste Nieuws :
   https://www.hln.be/nieuws/binnenland/nieuwe-open-brief-van-meer-dan-300-artsen-geen-medische-grond-die-dit-beleid-nog-rechtvaardigt~af740e7f/
   In deze link is er een Nederlandstalige versie en een link naar de originele brief.
   Facebook heeft zelfs de verspreiding ervan een tijd geblokkeerd :
   https://www.knack.be/nieuws/belgie/facebook-laat-open-brief-naar-een-omgekeerde-lockdown-opnieuw-circuleren/article-longread-1635749.html
   met citaat :
   “ Nadat een open brief van meer dan 800 artsen en andere gezondheidsprofessionals niet meer kon worden gedeeld op Facebook, kloegen gebruikers over censuur. Facebook laat weten dat de link per vergissing werd geblokkeerd. Het bericht kan ondertussen opnieuw gedeeld worden.” (=einde citaat).
   Daarvoor waren er ook reeds verschillende “Open brieven” geweest vanwege de meest uiteenlopende groepen. Tot hiertoe zonder enige gevolg.
   De Belgische regering of wat er moet voor doorgaan, is immers volledig in de macht van de NWO… met als eerste minister een “sayan”. Veel zal er dan ook niet veranderen, tenzij in de negatieve zin. Intussen is er een nieuwe campagne gestart om het aantal positieve testen op te drijven alsmede de ziekenhuis opnames. En de MSM leugenpers in België speelt daarbij een doorslaggevende rol… met de hulp van een zootje “virusterroristen….”, waarvan er één recent op de NL T.V. is geweest.

 4. Het is nu onderhand wel duidelijk welke ‘show’ er speelt.
  Het geheel heeft NIETS met volksgezondheid te maken maar alles met een vies macht spelletje.
  Iemand zei eerder in een reactie:” tevreden slaven zijn de grootste bedreiging voor de vrijheid”.!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.