Advertentie

De ‘preventieve prik’ VEROORZAAKT Covid-19..!!


De ‘preventieve prik’ VEROORZAAKT Covid-19..!!

2023 © WantToKnow.nl/be

x

De coronavaccins hebben geen levens gered. Sterker nog: wetenschappers zijn tot de ontdekking gekomen dat oversterfte in de landen die ze onderzochten samenvalt met de uitrol van het vaccinatieprogramma. Ze ontdekten dat de sterfte in alle onderzochte landen toenam na elke vaccinatieronde. In veel landen was tijdens de ‘pandemie’ geen sprake van oversterfte. Pas na de uitrol van de vaccins was er in deze landen oversterfte.

In januari en februari 2022 werden ongekende sterftepieken waargenomen. Deze pieken vielen in 15 van de 17 onderzochte landen samen met de uitrol van de boosterprikken. In een aantal van deze landen was het op dat moment zomer, dus het griepseizoen speelde daar geen enkele rol. En hoe ouder iemand is, hoe meer kans hij of zij heeft om te overlijden door een coronaprik. Bijna 5 procent van de 90-plussers die vier prikken hadden gekregen, stierf.

Een Canadees onderzoeksteam was geschokt door het patroon van overtollige sterfgevallen in Maleisië tijdens de 𝗖𝗢𝗩𝗜𝗗-𝟭𝟵 𝗽𝗮𝗻𝗱𝗲𝗺𝗶𝗰. Hoewel het aantal sterfgevallen toenam, viel het niet samen met het moment waarop de pandemie werd uitgeroepen. Hoofdonderzoeker Denis Rancourt zei tegen de krant The Epoch Times dat de vaccins geen levens hebben gered. Integendeel! De onderzoekers schatten dat er wereldwijd zo’n 17 miljoen mensen zijn gestorven door de coronavaccins.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.