Advertentie

Liet Netanyahu het actief gebeuren..!?


“Iedereen die de oprichting van
een Palestijnse staat wil dwarsbomen,
moet Hamas steunen en geld overmaken naar Hamas”,
vertelde Netanyahu in maart 2019
aan de Knesset-leden van zijn Likud-partij.
“DIT IS ONDERDEEL VAN ONZE STRATEGIE”

*

Liet Netanyahu het actief gebeuren..!?

2023 WantToKnow.nl/be

x

Helaas zijn beide Tweets engelstalig; we hopen dat je de essentie van het verhaal toch mee krijgt.

3 gedachten over “Liet Netanyahu het actief gebeuren..!?

 1. https://www.gelderlander.nl/buitenland/live-israel-weigert-vn-functionarissen-visa-belgische-politie-zoekt-palestijn-die-dreigt-met-aanslag~abf6b9cb/?referrer=https%3A%2F%2Fduckduckgo.com%2F
  Israël is boos op VN topman omdat hij een toespraak heeft gehouden die niet naar de zin van Netanyahu is. Rutte zou dan in de kamer iets gezegd hebben van dat hij niet onvoorwaardelijk achter Israël zou blijven staan omdat ze zich ook aan het oorlogsrecht moeten houden.
  Mensen afsluiten van alles zoals water,voedsel,brandstof voor aggregaten in ziekenhuizen enz is gewoon een misdaad.Ook las ik in een krant dat in België iemand gedreigd zou hebben met geweld/aanslag omdat zijn familie omgekomen zou zijn door het geweld tussen Israël en de Palestijnen.Wanneer dat waar is dan bestaat de kans dat het geweld niet alleen in het midden-oosten blijft maar dat ook wij hiervan de gevolgen kunnen gaan merken.
  Mijn mening is dat de politiek het nalaat om zich uit te spreken over wat Israël doet en niet duidelijk maken waar ze voor staan.Ook vind ik het erg gemeen van Israël om hulptransporten niet door te laten of alleen mondjesmaat wat niet echt zoden aan de dijk zet.Elke dag rekken ze de vertraging van hulp en dat betekend dat velen daardoor zullen sterven zoals baby’s in couveuzes bv en gewone burgers.Israël zou bang zijn dat brandstof bij Hamas terecht zou komen,maar is dat zo? Jaren hebben beide partijen zich kunnen voorbereiden en kunnen ze rekening gehouden hebben met acties van de tegenpartij zoals blokkades door in dit geval Israël dus misschien hebben ze dat opgelost door voor voorraden te zorgen eer ze Israël aanvielen in dat bewuste weekend.
  Ook het opblazen van complete gebouwen door drones of op andere wijze door Israël kost burgers die daar leven/wonen het leven of ze raken gewond en ziekenhuizen kunnen niets.Oorlog kent alleen verliezers en is nergens goed voor.Waarom heeft de VS dat notabene de leider van de geallieerden was en Israël een plek op Palestijns grondgebied heeft gegeven met bondgenoten toegelaten dat Israël niet binnen de grenzen bleef en telkens meer Palestijns grondgebied veroverde? Waarvoor wezen ze dan eerder dat begrensde gebied aan? Waarom wijs je begrensd gebied aan en doe je niets wanneer die grenzen niet gerespecteerd worden? Verder leugens en nog eens leugens zoals dat Hamas baby’s zou onthoofden wat later niet waar bleek te zijn.Eerder hebben ze dat ook elders gebruikt toen ze vertelden dat baby’s uit couveuzes op de grond werden gegooid en natuurlijk Powell die in Irak massavernietigingswapens had gezien die nooit gevonden zijn maar wel goed waren voor de inval in Irak.Moeten wij nog wel gehoor geven aan de wensen van de VS waarbij meestal Frankrijk en het VK voorop gaan? In Nederland loopt nu een rechtszaak omdat Nederlandse straaljagers de boel onterecht hadden platgegooid en dat moeten we toch niet willen?

 2. arnold2 ,ja we leven in een klote wereld. De komende verkiezingen komen er weer aan , de peilingen laten me zien hoe naïviteit de mensen beheerst ,en hoe we door deze super naïviteit opgeslokt worden ,hoe noem ik het,? een zwart gat ingezogen worden. Het laat me ook zien hoe laag onbewust de meeste mensen zijn. Alles is zo gecreëerd door het kwaad.

  1. Precies ikzie Ook de nieuwe partij van Omtzigt zou nog steeds 50.000 “vluchtelingen” toe willen laten per jaar wat op 10 jaar 500.000 is.
   Wanneer je het de meeste mensen vraag dan geven velen aan de politiek niet te volgen omdat ze geen tijd hebben of gewoon omdat het ze niet interesseert maar ze gaan straks wel stemmen,maar waarop dan? Ook heb je mensen die tradities hebben en stevast op een partij stemmen omdat het alleen maar traditie is.Zij verkloten veel en gaan als het te laat is klagen terwijl ze vaak niet eens weten dat het hun eigen stemgedrag is dat daar verantwoordelijk voor kan zijn.In mijn zienswijze is het één pot nat die dezelfde doelstellingen hebben dus maakt het eigenlijk ook niet zoveel uit.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.