Advertentie

De WallStreetJournal nu ook al een ‘wappie-krant’..?


Een officiële aanklacht tegen de Amerikaanse voedsel- en warenautoriteit, de FDA, door 2 wetenschappers over het FEIT dat deze organisatie het middel IVERMECTINE in de ban doet. Het middel, je weet het waarschijnlijk, is een BEWEZEN medicijn tegen COVID-19. Tegen de eerste verschijnselen ervan, waarbij het virus in de kiem wordt gesmoord, maar ook in een verder stadium, waarbij mensen al doodziek waren, blijkt het uitstekend te werken..!

Ook de-man-met-de-schoenen probeert hier in Nederland het middel te bashen en in het verdoemhokje te stoppen. Schandalig.. Zeker als je bedenkt wat dit weer kost aan miljarden van zorg die anders niet had hoeven toegepast worden.

Het bijzondere aan dit verhaal is, dat wij dit artikel plaatsen, omdat dit beleid om IVERMECTINE en ALLE ANDERE COVID-19-middelen toe te passen, over de HELE WERELD wordt gblokkeerd..! En dan eindelijk een serieuze reflectie en dito vraagtekens over deze blokkade in de VS. Maar nogmaals, toepasbaar op vele, vele landen in de wereld. Lees het, kijk naar de technische kanten van het verhaal. En vraag je met ons af, waarom Hugo de Jonge het verdomd onderzoek te doen naar het middel HCQ, maar vooral naar Ivermectine, dat keer op keer zijn waarde bewijst..!

En als nu ook de Wall Street Journal dit bericht plaatst, waarbij de Amerikaanse voedsel- en warenautoriteit (FDA) het voor de kiezen krijgt, dan wordt het toch eens tijd je wappie-etiketteerdrift achterwege te laten.. Wellicht een interessant artikel om eens door te sturen, naar vriend, familie of collega..?

* * *

X


X

Ook de WallStreetJournal nu
een ‘wappie-krant’..?

2021 © WantToKnow.nl/be

(Mede gebaseerd op origineel © David R. Henderson en Charles Hooper)

x

Waarom valt de FDA een veilig, effectief geneesmiddel aan?  Inmiddels ligt de FDA, al jaren in bed met Big Pharma, als toonbeeld een corrupt geworden overheidsorgaan. De FDA heeft besloten Ivermectine aan te vallen, een goedkoop alternatief voor het Covid-19-vaccin van de farmaceutische bedrijven, ongeacht hun verdienste op Ivermectine als een preventief middel of een remedie. Ivermectine is een veelbelovende Covid behandeling en profylaxe (manier om een ziekte te voorkomen), maar het overheidsagentschap denigreert het volledig. In dat kader is de vergelijking van dit verhaal WERELDWIJD zeer opvallend..!

De Food and Drug Administration beweert de wetenschap te volgen, maar waarom valt zij dan Ivermectine aan, een medicijn dat zij in 1996 zelf nota bene voor gebruik certificeerde? Eerder dit jaar liet de FDA een speciale waarschuwing uitgaan dat ‘Mensen mogen geen Ivermectine gebruiken om COVID-19 te behandelen of te voorkomen’…!?!?! (HIER)

Deze verklaring van de FDA bevatte bovendien woorden en zinnen als ‘ernstige schade’, ‘in het ziekenhuis opgenomen’, ‘gevaarlijk’, ‘zeer gevaarlijk’, ’toevallen’, ‘coma en zelfs de dood’ en ‘zeer giftig’. Angst,angst en nog eens angst gebruiken als manier om dit middel niet te (gaan) gebruiken..! Voor ons is het het geraffineerd uitspelen van je autoritaire status, zo simpel is dat. Er is dus een andere agenda die de FDA niet voor de voeten wil lopen.. JUIST -> vaccineren, vaccineren en nog eens..

“Ik een andere agenda, die alleen maar vaccins promoot? Omdat ik Ivermectine afkeur?”

Iedere lezer zou denken dat de FDA met deze heftige woorden waarschuwt voor gifpillen of iets dergelijks… In feite is het medicijn Ivermectine door de FDA goedgekeurd als een veilig en effectief antiparasiticum…!!  Ivermectine werd ontwikkeld en op de markt gebracht door Merck & Co. toen een van de auteurs (Charles Hooper) daar jaren geleden werkte. William C. Campbell en Satoshi Omura wonnen in 2015 de Nobelprijs voor Fysiologie of Geneeskunde voor het ontdekken en ontwikkelen van avermectine, dat de heer Campbell en medewerkers aanpasten om ivermectine te creëren.

IVERMECTINE IS EEN ESSENTIEEL GENEESMIDDEL…!!
Ivermectine staat op de lijst van essentiële geneesmiddelen van de Wereldgezondheidsorganisatie. Merck heeft vier miljard doses gedoneerd om rivierblindheid en andere ziekten te voorkomen in Afrika en andere plaatsen waar parasieten veel voorkomen. Een groep van 10 artsen die zichzelf de Front Line Covid-19 Critical Care Alliance noemen (HIER), hebben gezegd dat Ivermectine “een van de veiligste, goedkoopste en overal verkrijgbare medicijnen in de geschiedenis van de geneeskunde” is.

Ivermectine bestrijdt 21 virussen, (HIER)
waaronder SARS-CoV-2, de oorzaak van Covid-19.

Een enkele dosis verminderde de virale lading
van SARS-CoV-2 in cellen,
met 99,8% in 24 uur en 99,98% in 48 uur,
volgens een studie van juni 2020,
gepubliceerd in het tijdschrift Antiviral Research. (HIER)

Ongeveer 70 klinische proeven evalueren het gebruik van Ivermectine voor de behandeling van Covid-19. Het statistisch significante bewijs suggereert dat het veilig is en werkt voor zowel het behandelen als het voorkomen van de ziekte. Bij 115 patiënten met Covid-19, die een eenmalige dosis Ivermectine kregen, ontwikkelde geen enkele patiënt longontsteking of cardiovasculaire complicaties, terwijl dat bij 11,4% van de patiënten in de controlegroep wel het geval was..!

Minder Ivermectine-patiënten ontwikkelden ademnood (2,6% vs. 15,8%); minder patiënten hadden zuurstof nodig (9,6% vs. 45,9%); minder patiënten hadden antibiotica nodig (15,7% vs. 60,2%); en minder patiënten kwamen op de intensive care terecht (0,1% vs. 8,3%). Met Ivermectine behandelde patiënten testten sneller negatief, in vier dagen in plaats van 15, en bleven gemiddeld negen dagen in het ziekenhuis in plaats van 15. Het sterftecijfer van de met Ivermectine behandelde patiënten bedroeg 13,3% in vergelijking met 24,5% in de controlegroep.

Bovendien kan het geneesmiddel Covid-19 helpen voorkomen.
Een artikel uit 2020 in Biochemical and Biophysical Research Communications keek naar wat er gebeurde nadat het geneesmiddel was gegeven aan familieleden van bevestigde Covid-19-patiënten. Minder dan 8% werd besmet, tegenover 58,4% van degenen die niet werden behandeld. Onder 200 gezondheidswerkers en anderen met een hoog risico op blootstelling, ontwikkelde slechts 2% van degenen die ivermectine kregen Covid-19. Maar 10% van de controlegroep wel..!! (HIER)

Ondanks de beweringen van de FDA, is Ivermectine veilig bij goedgekeurde doses. Van de vier miljard doses die sinds 1998 zijn toegediend, zijn er slechts 28 gevallen geweest van ernstige neurologische bijwerkingen, volgens een artikel dat dit jaar is gepubliceerd in het American Journal of Therapeutics. Uit dezelfde studie bleek dat Ivermectine veilig is gebruikt bij zwangere vrouwen, kinderen en zuigelingen. Als de FDA zich zou laten leiden door wetenschap en bewijs, zou het een vergunning voor noodgebruik geven voor Ivermectine voor Covid-19.

Maar in plaats daarvan beweert de FDA zonder bewijs dat Ivermectine gevaarlijk is. Er is dus -heel logisch geredeneerd- een ‘andere’ agenda die de FDA wil uitvoeren of zelfs DIENT UIT TE VOEREN..! Onderaan de waarschuwing van de FDA tegen Ivermectine staat deze verklaring:

“Ondertussen blijven effectieve manieren om de verspreiding van COVID-19 te beperken het dragen van je masker, op minstens 6 meter afstand blijven van anderen die niet bij je wonen, regelmatig je handen wassen en mensenmassa’s vermijden.”

Is dit advies van de FDA gebaseerd op het soort dubbelblinde studies, die de FDA vereist voor de goedkeuring van geneesmiddelen? Nee!

2 gedachten over “De WallStreetJournal nu ook al een ‘wappie-krant’..?

  1. In gedachte zie ik hem al bungelen aan een 6mm staaldraadje naar aanleiding van de tribunalen die onherroepelijk zullen volgen als sluitstuk van deze zwarte periode. Zie de foto’s die bestaan die gemaakt zijn ten tijde van de Neurenberg rechtzaken
    Bovendien vraag ik mij af of Ivermectine ook niet een middel zou kunnen zijn tegen de ziekte van Lyme? Nu is het enige bekende niet werkende middel antibiotica waarvan neen kind nog kan snappen waarom dit niet werkt en de hele darmflora om zeep helpt. Waarvan ik de bewijzen kan aantonen. D.m.v. bioresonantie is méér te bereiken. En ook dàt kan ik aantonen.

  2. Aan de hand van alle info uit verschillende kanalen, ben ik benieuwd…. héél benieuwd of het Neurenberg-tribunaal net zo gecorrumpeerd is als ons rechtssysteem. Als ik kijk naar wat daar gebeurt, ..mwah…, dan zie ik het somber in. Zolang die gore kweekschool van de illuminatie in Leiden waar dat oranjetuig derlui kinderen dumpt om manieren (lees mores, en dan vooral de mores van de absolute arrogantie) te leren blijft bestaan, gaat die rotte corruptie van rechters met scheef getrokken snoelwerken die ontstaan uit een volkomen verwrongen persoonlijkheidsstructuur, gewoon door.
    Als je de poorten van de hel wil dichttimmeren moet je daar beginnen. Alle politiek leiders komen daar doorheen….inc dat viesnestensoort als die pierik. Die drijven mee naar buiten in dat kielzog.
    En ja Rob…ik help het je hopen dat dat soort gewoon wordt afgemaakt. Opsodemieteren van deze aardbol. Opnieuw beginnen in een volgend leven, en als je er niks van geleerd hebt en jezelf herhaald, zullen we je er opnieuw af trappen, net zolang tot het tot je doordringt dat de leegte die je achterlaat je volkomen vervangt. Dan huilen wij wel weer uit om alle zinloze doden op jouw naam.
    Voorlopig ben ik ontzettend blij dat de harde bewijzen tegen de ratten zich aan het opstapelen zijn.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.