Advertentie

Marc Kaptein (directeur Pfizer) ontmaskerd als leugenaar..


De cowboys van BigPharma beleven gouden tijden… Pfizer heeft niet genoeg aan een rekenmachine met normale display, maar kan haar winst -behaald vooral met COVID-‘vaccins’ slechts berekenen met speciale rekenprogramma’s.. Je begrijpt wat we bedoelen toch? Het spel is op de wagen en het is scoren voor de industrie in de wereld die producten op de markt brengt die hen werkloos zou moeten maken.. Toch? Je zieke klant krijgt een middel en dan wordt ie beter… Gevolg: klant weg..! Bizar in onze ogen dat dit spanningsveld geen dubbele-petten-discussie oplevert in de politiek, inzake besluitvorming hoe om te gaan met dit fenomeen..

De overheden hebben decennia geleden besloten dat zij zélf geen medicijnen meer zouden gaan produceren. HOPPA, het monopoly van BigPharma was geboren. En daarbij alle fratsen inzake patenteren en de prijzen rijzen de pan uit.. Ze staan in ieder geval niet in verhouding tot de kostprijs; ze vragen wat ze willen en erger: ze krijgen de prijzen. Alles wordt vervolgens in een wurgcontract gestoken, dat getekend wordt door figuren als ‘de-man-met-de-schoenen’.. Ministers die werkelijk geen bal verstand hebben van dit soort mega-deals, zorgen voor wrakkige afspraken. In ieder geval is de farmaceut sowieso niet verantwoordelijk voor heftige schade als gevolg van vaccinatie..!

Lees het onderstaande verhaal van Frank Ruesink, die de leugen ontmaskerd van Marc Kaptein, de directeur van Pfizer Nederland. Hij riep dat ‘hij zelfs zijn dochters laat vaccineren’.. Kijk naar het gezicht van de man hieronder, dat sowieso boekdelen spreekt..! En ja, het bericht hierboven in de illustratie sluit hier eigenlijk naadloos bij aan.. Macht, invloed, bekendheid.. Het lijken de prachtige vooruitzichten van deze BigPharma-cowboys, die hun negatieve imago wensen af te gooien. Ja, ze willen graag ook in het OMT en ECHT MEEDOEN..! Maar nu het verhaal van Frank over de ‘dochters van Marc’…

* * *
X

X

Marc Kaptein (directeur Pfizer) ontmaskerd als leugenaar..

2021 © Frank Ruessink | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Waarom verdient iemand die zelfs liegt over zijn eigen dochters, een ‘sterkere stem in het OMT’..? Ik besluit Marc Kaptein een mail te sturen, een open brief eigenlijk.. Die gaat zo:

Beste Marc Kaptein (Pfizer-Directeur),

Het was 8 december jl. toen ik je confronteerde met je eigen uitspraak dat je zelfs je dochters zou laten vaccineren. Deze boute uitspraak deed je voor een miljoenen publiek bij Op1 en werd later daadwerkelijk door alle kranten overgenomen, zoals in De Telegraaf (HIER) Ik wist toen ook al wat jij ook wist. Je zet je eigen dochters in om vertrouwen uit te stralen voor een product waar heel veel Nederlanders sceptisch over zijn.

Ik wist toen ook al wat jij ook wist. Het vaccin is nog helemaal niet goedgekeurd en veilig bevonden voor kinderen onder de 16 jaar: (HIER).  Natuurlijk had de media na jouw uitspraak bij Op1 vol op jou moeten duiken om te achterhalen of jouw dochters wel echt 16 jaar zijn. Dit om helder te krijgen of jouw uitspraak gebaseerd was op waarheid of gewoon een goedkope publiciteitsstunt.

Frank Ruesink

Maar aangezien zij het niet deden, deed ik het maar. En zo moest jij op 8 december in een online debat n.a.v. mijn vraag met enige gêne erkennen dat je jongste dochter helemaal niet 16 jaar is. En moest je zelfs nog een stap verder gaan door te zeggen dat je bij OP1 niet je dochters bedoelde maar je ouders. En dus vermoedde ik precies, wat jij al wist. Het was een schaamteloze uitspraak op nationale televisie van een welbespraakte en charismatische man uit de farmaceutische industrie om een wereldwijd gewantrouwd product aan te prijzen: (HIER)

Het was op deze 8e december dat je een lach van verbazing en verbijstering op mijn gezicht toverde en vanochtend lukte het je opnieuw. Dat je het denkt is één ding, maar dat je het durft te zeggen, zegt heel veel over jou en de industrie waarin je werkt. Hoe kan je nu schaamteloos zeggen dat: ‘de sector een sterkere stem verdient in het OMT’?: (HIER)

  •  Heb je het dan over de sector waarin een partij als Glaxo Smith Kline actief is, die twaalf jaar geleden de ernstige bijwerkingen van het Mexicaanse Griep vaccin verzweeg? Waardoor levens van teveel kinderen verwoest zijn door narcolepsie: (HIER)
  • Heb je het dan over de sector, waarvan de ASN Bank zei: “Onethische bedrijfspraktijken komen in de farmaceutische industrie op grote schaal voor”
  • Heb jij het dan over de sector, waarover de ASN Bank schrijft. Het onethische gedrag blijkt wel uit de talloze ernstige schandalen in de afgelopen tien jaar naar aanleiding van de veiligheid en effectiviteit van geneesmiddelen. Honderdduizenden consumenten zijn hiervan de dupe geworden”.
  • Heb jij het dan over de sector, waarover de ASN Bank schrijft: “Incidenten op het gebied van productkwaliteit en -veiligheid hebben de farmaceutische industrie tussen 2009 en 2012 alleen al in de VS ruim US$ 13 miljard gekost aan boetes en schikkingen.” 
  • Of heb je het dan over de sector waar farmaceut Roche (bekend van de PCR-testen) actief in is? Waarbij de Britse toezichthouders ontdekten dat 80.000 meldingen van bijwerkingen waren binnengekomen, waaronder 15.000 meldingen van overlijden maar die nooit door Roche werden onderzocht.
Kijk de jongens van het ‘Pfizer-vaccin’.. In normale mensentaal spreek je over ‘criminelen’…!

Het is voor mij onbegrijpelijk dat jij blijkbaar echt vindt dat jij met jouw bedrijf Pfizer, waarover het tijdschrift Europe PMC een studie publiceerde met jullie uitgebreide criminele geschiedenis en waarin ze zelfs stelde dat jij werkt voor één van de meest corrupte farmaceutische bedrijven ter wereld, een stemt verdient in het OMT. (HIER)

Het mag duidelijk zijn: Ik ben tegen nog meer invloed van jouw sector op welk gebied dan ook. Er is namelijk al genoeg ziekte in de wereld.

Met gezonde groet,

Frank Ruesink
www.frankruesink.nl

PS: Inspiratiebron Marianne Thieme (HIER) eindigde elk debat altijd met de zin: “En voorts ben ik van mening dat er een einde moet komen aan de bio-industrie” (HIER) Ik denk dat ik vanaf vandaag al mijn berichten in haar gedachte, ga afsluiten met de uitspraak: “En voorts ben ik van mening dat er een einde moet komen aan de macht van de farmaceutische industrie”

https://youtu.be/9-9CeXIF2Dw

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.