Advertentie

DenHaag 21 juni: De politie en de EIGEN relschoppers!!


Een zaak van 2 kanten bekijken, dat is wat je dient te doen, wanneer nieuws je bereikt. Wat te doen met de elkaar tegensprekende informatie, over het politie-ingrijpen in Den Haag, afgelopen zondag, toen er enkele duizenden mensen tóch op het Malieveld aanwezig waren, ondanks het verbod op deze demonstratie over het afschaffen van Corona-maatregelen. We zijn nog geen dag later en de nationale korpschef komt in het nieuws, door te melden dat het nieuws, rondom de acties/charges in Den Haag, volledig vertekend beeld geeft van de ‘werkelijkheid’..

Maar dan dienen we ook de andere partij aan het woord te laten nietwaar..? De ‘voetbalsupporters’ die ’tevoorschijn kwamen, om te rellen’…? Laten we ze nou gewoon even aan het woord, zodat JIJ kunt bepalen wat waarheid is voor jou! Hieronder allereerst het filmpje, waarin je een busje ‘stillen’ van de politie zich ziet formeren. Even daarvoor hebben ze een jongen uit een menigte gehaald kennelijk, en weggetrokken. Een grote menigte stormt daarna op de politie af, om deze oopgepakte jongeman te bevrijden; hetgeen vrij eenvoudig lukt. Maar laten we hieronder het verhaal van deze ‘voetbalsupporters’ dan maar gewoon publiceren..!

X
X
Den Haag 21 juni: De politie en de EIGEN relschoppers!!

Open brief van de ‘voetbalsupporters’..

Het waren allemaal ‘doorgesnoven hooligans’, ‘de voetbalsupporters kwamen alleen maar om te rellen’, ‘de sfeer was grimmig vanaf het moment de voetbalsupporters het malieveld opkwamen’, dit is het beeld wat de overheid gesteund door de mainstream media graag neerzet. Wij, burgers en voetbalsupporters, zijn bij voorbaat al veroordeeld, niemand is geïnteresseerd in onze kant van het verhaal, of zoals men vroeger wel eens zei, hoor-en-weder-hoor toepassen. Waarom gebeurt dat niet meer, Hoe kan dat nou toch?

Van alles wat over dit onderwerp is verschenen in de media, is meer dan de helft copy/paste gedrag, ander lettertypje, de zin een beetje anders formuleren, een spannende header en intro en zo klaar: ‘We hebben weer gescoord’. Waarom zou je ook de moeite doen om na te gaan wat er nou werkelijk is gebeurd, als die anderen het schrijven dan zal het wel zo zijn, of toch niet? De Burgemeester heeft een zware afweging moeten maken om de demonstratie niet door te laten gaan, hij had al signalen ontvangen dat er ‘overleg’ zou zijn geweest tussen diverse voetbalsupporters groepen die de boel zou komen verstoren.

Dit behoort zeker ook tot de nieuwe sleepwet en de nieuwe mogelijkheden die de overheid zich heeft toegeëigend om iedere burger ‘af te luisteren’, toestemming komt later wel, toch? Echter ligt de waarheid iets genuanceerder, met betrekking tot dat zogenaamde overleg. Via sociale media is opgeroepen om naar de demonstratie te komen. Aldaar te laten zien hoe ook wij vreedzaam, naast elkaar, gebroederlijk samen, ongeacht onze voorkeuren, overtuigingen of clubkleuren onze stem, van onvrede kunnen laten horen.

(klik voor grotere afbeelding in nieuw scherm)

De boel escaleerde pas toen er besloten werd om weg te gaan van het Malieveld. De politiemacht had toen al alle uitvalswegen geblokkeerd. Men kon hierdoor niet meer de binnenstad in, of naar het centraal station om de treinen huiswaarts te pakken. Geparkeerde auto’s in de omliggende wijken en straten waren verboden terrein geworden. Weggaan was geen optie meer, men werd vastgehouden op deze plek. De in allerijl ingehuurde busmaatschappij geeft hier dus al alle blijk van, men was voornemens iedereen aan te houden.

De volledig onnodige en met veel geweld gepaard gaande charges, ingezet door de ME te voet én te paard, veroorzaakte veel onrust en zette veel kwaad bloed. Uit alle beelden blijkt ook duidelijk dat men vanaf het Centraal Station iedereen heeft tegen gehouden en heeft gesommeerd terug te gaan richting het Malieveld. Maar er waren genoeg mensen die helemaal niet meer naar het Malieveld wilden, maar gewoon naar huis wilden gaan, de trein wilden pakken of met het fietsje terug naar huis. Jammer genoeg voldeed dit kennelijk niet aan het scenario wat de overheid in gedachte had, het was nog niet heftig genoeg geweest er waren nog geen wandaden en rellen gefilmd dus moest er wel ingegrepen worden om dit wel te bewerkstelligen. Dit is in de volksmond gewoon ‘provocatie’.

Dit vraagt gewoon om nader onderzoek, wie is hier nou de echte schuldige?

Het eindigt hier niet. Wij stoppen er niet mee.

Wij zijn het nog steeds niet eens met de voorgenomen maatregelen, zoals omschreven in de spoedwet, van onze overheid. De beperkingen zijn buiten alle proporties en hier moet tegen gedemonstreerd kunnen worden, dat is ons recht. Dat recht is ons op vrijdag al afgenomen maar pas op zondag werd de werkelijke agenda van onze overheid duidelijk. Ook onze mond moet gesnoerd worden, men duldt geen tegenspraak meer.

Alleen werkt dat niet zo, wij hebben ook een mening, wij vertegenwoordigen de meerderheid van de samenleving die zich niet meer gehoord voelt door de gekozen bestuurders van ons land. Die dit land aan het verkwanselen zijn en nu zelfs onze geschiedenis, onze historie willen wegvagen door toe te geven aan de linkse druk.

Wij accepteren geen dictatuur. Wij komen uit alle lagen van de bevolking, het gaat hier niet om kleur, ras of clubliefde. Het gaat om vrijheid. Vrijheid van meningsuiting en de vrijheid om je democratisch recht ten uitvoer te mogen brengen. Als we hierin worden beperkt komen we hiertegen in opstand, zonder geweld, maar we laten ons niet wegzetten.

Tot een volgende keer meneer Remkes, Rutte en consorten.

p.s. Nagenoeg iedere burger heeft tegenwoordig een mobiel waarmee men opnames kan maken.
Wij verzoeken iedereen om gemaakte beelden door te sturen naar viruswaanzin.nl

13 gedachten over “DenHaag 21 juni: De politie en de EIGEN relschoppers!!

 1. Hier passender:

  Ok, ik heb ook alle antwoorden niet. Maar ik heb wel vragen. Geen Kamervragen, maar verstandsvragen misschien. En vragen aan je gevoel, je intuïtie, je hart. Want ik kan het mis hebben en vraag jullie in te voelen, te denken, te overwegen, je af te vragen…

  Want even over de Malieveld Viruswaanzin Demonstratie/Manifestatie voor de Vrijheid 2020 die verboden werd en er iets anders moois ontstond op het Malieveld afgelopen zondag…Ineens bedacht ik me? Zit er soms een diepere achterliggende agenda achter de agenda, achter de agenda!? Zit er nog een controlled opposition achter de overduidelijke en inmiddels breed aangetoonde controlled opposition!? Zit er nog een regering achter de regering, achter de regering?

  Wat suggereer ik hiermee? Niets. Ik vraag me iets af op dieper niveau. Iets dat, indien juist, gevolgtrekkingen en impicaties heeft voor ons allen. Het betekent misschien dat we ons dienen af te vragen: follow the money, wie heeft hier werkelijk baat bij? Of lijkt dat soms maar zo? Is voor sommige machthebbers (met meer financiële middelen om de komende tien levens aan karma af te kopen) geld niet het doel? Is de werkelijke bedoeling juist iets anders, wat in meerdere lagen verhuld dient te blijven? Naast verdeel en heers technieken is een dubbel gelaagde afleidingsmanoeuvre misschien van toepassing? Of niet natuurlijk…(weinig zaken zijn echt voorspelbaar in ‘The art Of (Psy-Op) War’…

  Maar wat als de overduidelijke geënsceneerde False Flag ‘oproer’ vanuit de veiligheidsdiensten en politie nu juist bedoeld was… om ‘stiekem’ gefilmd te worden!? Tuurlijk waanzinnige samenzweringsgedachte toch? Maar wat nu als de sociale onrust, de verdeeldheid, de (al dan niet bewust) gecreëerde ‘druk’ (en belangrijker: onze collectieve reactie hierop, al dan niet goedbedoeld met bepaalde uitkomsten!) bepaalde echte machthebbers juist precies in de kaart speelt?

  Wat nu als het de ‘bedoeling’ zou zijn dat regeringen niet meer vertrouwd worden en omvallen, waarbij wij het werk gaan doen en daardoor ‘gerechtvaardigd’ wordt dat de politie,- en controlestaat steeds meer geïmplementeerd wordt!? Stuck between a rock, and a hard place?

  Ik probeer alleen duidelijk te maken dat acties consequenties hebben, zelfs ‘gewenste’ gevolgen kunnen anders uitpakken misschien? En dat wij ons goed moeten realiseren of wij wel een gewenst (al dan niet diplomatiek) ‘gevolg’ (gehoor?) geven aan een bepaalde ‘oorzaak’! Want het geheim van het Problem-Reaction-Solution scenario wat bepaalde krachten en machten steeds inzetten in combinatie met ‘False Flag Events’ is JUIST anticiperen op onze reactie en daarop inspelen om alsnog de ‘oplossing’ te bieden die democratisch nooit zou zijn verkregen als resultaat (vandaar dat men via False Flags het ‘probleem’ eerst zelf schept, zodat we daarna de ‘oplossing’ aanvaarden of er misschien zelfs wel om smeken, zie nu de verplichte vaccinatie agenda bijvoorbeeld).

  Wat nu als straks koningshuizen en regeringen niet meer dienstbaar zijn aan een bepaalde agenda? En de media zijn rol heeft gespeeld en dient afgebroken te worden? Wat nu als het de ‘bedoeling’ is (in een Problem-Reaction-Solution ongewenste manier) dat er ‘global emergency ‘virus waanzin’ preparedness is maar ook ‘social en economic preparedness’ is!? Plannen die langzaam uitgerold worden (en nu versneld zo lijkt het, nietwaar)!? New world Order, plannen voor een wereldregering/wereldreligie en wereldcontrole misschien!? Omdat er ‘nationaal’ grote ‘chaos’en ‘onrust’ is (geschapen?), die ‘opgelost’ moet worden onder valse voorwendselen? Is dat mogelijk?

  Ja ik besef me dat dit mogelijk juist alleen maar meer vragen oproept (die misschien aandacht behoeven en beantwoord dienen te worden?) en dat we al genoeg onzekerheid, twijfel en onrust (en afleiding in de vorm van ‘brood en spelen’) hebben in deze maatschappij, maar ik probeer alleen bepaalde zaken te verhelderen, om meer bewustwording te scheppen.

  Cognitieve dissonantie, ontkenningsreacties en biologie van overtuiging gaat ons niet redden, wanneer er daadwerkelijk zoiets ‘boven het hoofd’ hangt als het Zwaard van Damocles. Maar liefde, geduld en vertrouwen gaat ons toch redden, hoor ik sommigen van jullie denken. Ja uiteindelijk is de overwinning als binnen hartbereik denk ik, maar dat betekent niet dat er nog wat ‘veldslagen’ te verwachten zijn, misschien? Love, light AND Truth!

  Maar misschien is dit juist nu wel ‘onze’ oplossing van Problem-Reaction-Solution met ons aan het stuur: dat we deze unieke ‘crisis als kans’ oppakken om te manifesteren wat we wel willen! Een eerlijke, veilige, gezonde, liefdevolle en rechtvaardige wereld en echte duurzaamheid voor de komende 7 generaties, om mee te beginnen? Dit is mijn hoop en intentie en dit is waar ik me op richt (en velen van jullie).

  Ik denk dat de meesten van ons het eens zijn met hoe een mooie en betere wereld er uit mag gaan zien. Ik wil met di bericht me alleen iets afvragen en jullie mogen mee voelen en mee denken. Laten we alleen waakzaam blijven, laten wij nu eens proberen te ‘anticiperen’ in dit grote spel van misleiding, terwijl we ondertussen trouw blijven aan die eenheid, hartverbinding, daadkracht en passie voor het leven en alles wat ons heilig is…En dus helder, met hartcoherentie gebundeld als een laser opstaan voor wat wij echt willen. Misschien is dit al voldoende, ik hoop het..Zo niet, dan weten we dat het spel nog niet gespeeld is, maar de ‘overwinning’ al wel nabij. Met, of zonder strijd…. Dank jullie wel…

  Love, Light AND Truth,

  John Consemulder

  1. John Consemulder, vele vragen die een antwoord vragen.Ik persoonlijk denk dat de grote verandering in de maatschappij toch wel door gaat ondanks de protesten,maar deze protesten zullen, denk ik steeds agressiever aangepakt worden,waarbij er ook meer gewonden zullen vallen De verkiezingen komen er weer aan, ben benieuwd naar wat er weer belooft-gelogen gaat worden.Maar waar ik heel erg benieuwd naar ben ,of er een groot politiek menselijk geluid uit voorkomt waarvan men kan denken hé, deze hebben het smerige spel door en gaan de strijd aan.Dat is wat ik hoop,maar ergens wel weet dat dit het niet gaat worden, omdat ik denk te weten dat het een groot wereld probleem is, gericht tegen de mensheid,en dat zij die de mensheid regeert allemaal marionetten zijn van? Dus ja, wat kunnen we verwachten. Ikzelf ga mee op de golven van het leven, het kwaad (het geld waarmee je snel het kwaad kan kopen,oorlogen enzo) heeft veel te veel macht-misbruik gekregen,. Zo zie ik het.

  2. Je bedoelt, Liefde, Licht EN Waarheid?!
   Natuurlijk is dat het gereedschap waar we denken het mee te kunnen redden.
   Maar bedenk wel, en dat begint nu pijnlijk duidelijk te worden, dat we wereld wIjd te maken hebben met zeer immorele knechten van het zwaarste soort. Menselijke ethiek is afwezig, dat zie je gebeuren in de verzorgingstehuizen. De wet die erdoor gedrukt moet worden samen met 5G is het begin van een systeem waarbij de doden te benijden zijn.
   Daarmee vertel ik niks nieuws. Dit scenario zit al jaren in de koker en wacht op de juiste gelegenheid. Het einddoel is ook bekend. Blijven we daar op hangen?
   Nee, want de wetmatigheid van de laat ik zeggen, universele kosmische orde, laat dit niet lang bestaan. Net zoals de kracht van de natuur zelf, genetisch gemanipuleerde rommel geen kans geeft voor langdurig voortbestaan. De code die niet klopt gaan eruit.
   Toch vind ik dat de betere wereld verdiend moet worden en niet kan ontstaan door passief afwachten en positief denken alleen. De moffen moesten er ook met geweld uit geflikkerd worden anders zaten ze er nog.
   De muur is mede gevallen omdat mensen de vrijheid tegemoet renden.
   De zwarte kant heeft de legers demonen en arimanische krachten aan het werk om het doel te bereiken. Robin de Ruiter kan je daar alles over vertellen in zijn boeken.
   Waar ik op doel is de alliantie die ons geleerd is te vergeten omdat God volgens de wetenschap niet mag bestaan.
   Ik maak geen pleidooi voor religie of sleets bijbelgedoe maar wel voor ons goed gezinde krachten waarvan de tegenpartij hoopt dat we daar geen gebruik van maken.
   Je kunt kiezen voor de rode pil maar dan moet je ‘em wel doorslikken.

  3. De anderhalve meter afstand, zou dit misschien te maken kunnen hebben met nu de uitrol van 5g een feit is,die een basis voor gezichtsherkenning en persoonsidentificatie vormt net zoals in China? Het lijkt mij, als die anderhalve meter in de wet opgenomen wordt ,dat dan die methode, de persoonsidentificatie snel en soepel laat verlopen ,tot we met ons allen geregistreerd staan. Dit is zomaar een gedachte van mij,want die anderhalve meter wat voor doel heeft het anders ?

 2. Ikzie, het kan ook om een beter schootsveld te krijgen zonder iemand waarvoor het niet bedoeld is te raken. Is allemaal mogelijk met die techniek om per individu een ‘Sonderbehandlung zu erteilen’.

 3. De connectie met 5G en het vast houden aan de 1,5 mtr is naar mijn idee gemaakt.
  Omdat uit een eerder onderzoek is gebleken dat de invloed van 5G het bloed doet klonteren en daarmee hetzelfde verschijnsel ontstaat als de invloed van Covid 19 op de longen waardoor het zuurstof transport ernstig bemoeilijkt kan worden, is de 1,5 mtr. aangehouden om individuen gericht te kunnen bestralen. Daarmee zou het mogelijk zijn onder de mom van een terugkerend virus, op ieder gewenst moment waar men maar wil een ‘haard’ laten opkomen waardoor de terugkeer van een ophokplicht weer van stal gehaald kan worden.
  Het verschil met covid is dat er geen begeleidend griepje hoeft te zijn om toch verstikkings verschijnselen op te roepen.
  Indien het klopt wat ik denk, gaan we een periode tegemoet van massamoord.

 4. addendum,
  De wijsneuzen onder ons die een reeds bij de overheid bekende interesse hebben in verborgen zaken en malversaties met de farma maffia en andere zaken die het daglicht niet kunnen verdragen, staan al op de zwarte lijst.
  Ik verwacht dat deze mensen de eerste zullen zijn die een 5G behandeling krijgen.

 5. Nou,nou,nou, de ME niet in het verdomhoekje gooien! Ze hebben een gedegen opleiding gehad en werken al vele jaren op die manier, het is gevaarlijk werk, maar ondertussen halen ze wel de kern uit de rotte appel! Wat als we geen ME hadden? Dan zaten we echt in een anarchie oftewel een wanorde waar de zware jongens (voetbalsupporters, motorbendes of de maffia) de dienst uitmaken. Er zijn geen doden gevallen en we hebben vrije meningsuiting; dank je wel ME en WTK!!

 6. Vandaag (inmiddels alweer gisteren) in Groningen geweest en daar op de drafbaan met goedkeuring van de plaatselijke burgemeester (hulde!) een prima demo beleefd.
  Het aantal mensen van rond de 600 was net zo actief, vreedzaam maar ook woest tegen de dictatuur. Groningers zijn de overheid meer dan zat temeer omdat de schoften die nu deel uitmaken van de regering ertoe hebben bijgedragen dat mensen kunnen doodvallen met hun verzakte woningen en boerderijen nadat ze zijn beroofd van het gas uit hun bodem. Ik kreeg de kans om even het spreekgestoelte te bestijgen en mijn gal te spuwen over de staat van beleg die nu is afgekondigd met afschaffing van de democratie en de grondrechten. Ook kon ik kwijt dat de 5G bedreiging meer is dan alleen maar een betere mogelijkheid voor gezichtsherkenning op 1,5 mtr. maar dat daardoor ook een beter schootsveld ontstaat om mensen onder ‘vuur’ te nemen met de van oorsprong militaire 5g techniek. Selectief kunnen dan bijv. mensen die op de zwarte lijst staan worden ‘behandeld’ met een stalingscocktail die eigenschap heeft de rode bloedlichaampjes te doen stollen waardoor er embolieën en bloedstolsels ontstaan die infarcten veroorzaken. Deze lijken in hun verschijningsvorm veel op de covid bloedstollingen in de longen waardoor dit vervolgens kan worden toegeschreven een ‘terugkeer van het coronavirus’ waardoor het lockdown regime weer uit de kast kan. list en bedrog.
  Maar waar in Den Haag bijna 3000 beroeps-staatsknuppelaars klaarstonden om demonstranten-die niet kwamen, in elkaar te trimmen, was het in Groningen een oase van vrede en actiebereidheid. Groningen, de vrije stad, de eerste plaats waar het grondrecht werd gerespecteerd! Dat de olievlek zich mag uitbreiden over de rest van de wingewesten van de Staten van Holland!

 7. Het was trouwens Koen Schuiling die wèl goedkeuring gaf om te demonstreren!
  En wat een relaxte boel was het daar met hooguit een zestal agenten die op een hoekje een beetje aan het keuvelen waren. Totaal geen stress.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.