Advertentie

De professor en de marechaussee: “Moreel deugt dit niet!”


De professor en de marechaussee:

“Moreel deugt dit niet!”

2020 © WantToKnow.nl/be

x
Twee mensen van aanzien, die gewoon vanuit hun morele gevoel spreken, maar vooral vanuit de kennis in hun vakgebied. De marechaussee Melchior Verbon, die les geeft aan marechaussees in opleiding, waarschuwt dat dit verhaal niet deugt. Zijn woorden zijn overduidelijk, omdat hij ná zijn opleiding en benoeming tot lid van de Koninklijke Marechaussee, de eed aflegde voor volk en vaderland, voor vrijheid en vrede..! Kijk naar een uitermate interessant interview van een kleine 10 minuten, over de idiotie van de hoogte van boetes rondom de Corona-wetgeving, die volledig buiten proporties ligt, wat Melchior Verbon betreft. De tweede man, professor dr. Pierre Capel, laat vanuit zijn vakgebied, ook geen spaan heel van de maatregelen van het kabinet.

Eerst laten we je kennismaken met de uitspraken van Melchior Verbon:

Professor dr. Pierre Capel spreekt zich uit..
Hieronder, aanvullend op de uitspraken van Melchior, een goed gesprek van interviewer Ab Gietelink, namens Café Weltschmerz, met Emeritus professor dr. Pierre Capel (1946), over de ontwikkeling van het virus en de werking van vaccins in het algemeen, en op corona- en griepvirussen in het bijzonder. Bijzonder is dat deze erudiete wetenschapper, zich OOK heeft bekwaamd in de potentie van ieder mens, om ZICHZELF te genezen/helen.

En ja, dan kom je simpel bij een prachtig talent dat IEDER MENS heeft op dát gebied: het zelfgenezend vermogen. De magistrale aanleg van ons lichaam, om schadelijke indringers te elimineren en vooral te leren van eerdere aanvallen. Op zijn eigen site (HIER) heeft professor Capel het over de effecten van zelfbekrachtiging door meditatie, waarbij hij meldt:

“Mediteren is niet en vaag zweverig gebeuren zittend in de lotushouding, maar is een zeer sterk biochemisch proces waarmee je direct aan de knoppen van het DNA regelmechanisme kunt draaien en zo genen aan en uit kan zetten. Op zeer veel niveaus beïnvloedt mediteren allerlei lichaamsprocessen. Zo verandert de doorbloeding in de hersenen binnen een paar minuten met grote lichamelijke gevolgen.”

Zijn andere presentatie over de bizarre gedachte om een WERKEND VACCIN te maken!
We raden we je aan deze presentatie op de site (HIER) te bekijken en je consequenties hieruit te trekken. Voel je je ontkracht door vooral de berichtgeving over het hele Corona-verhaal, dan kun je die houding veranderen. Door simpel het lot in eigen handen te nemen, door jezelf te bekrachtigen in plaats van te ontkrachten..! Daarvoor is ons immuunsysteem je heel dankbaar, want als jij niet in je weerstand gelooft, wie of wat moet het dan wél doen..?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.