Advertentie

Dr Andreas Noack dood na grafeenonthullingen..!!!


x

Dr Andreas Noack dood
na grafeenonthullingen..!!!

2021 © WantToKnow.nl/be

x

Vorig jaar, op 18 november 2020, werd de bekende Duitse chemicus en een van de EU-topexperts in grafeen, Dr. Andreas Noack, gearresteerd door een gewapende politie-eenheid, midden in zijn livestream op YouTube. Je kunt die arrestatie zien in de video hieronder. Afgelopen week, op 26 november overleed hij plotseling..!
In een video onthult Andreas Noack, dat Dr. Pablo Campra (HIER) van de Universiteit van Almeria een Micro-Raman spectroscopie (HIER) studie had gedaan van het vaccin en daarbij ontdekte, dat het grafeen dat in de vaccins is ontdekt, geen grafeenoxide (GO) is, maar grafeenHYDROXIDE (GHO). Dit is een extreem stabiel molecuul, dat niet biologisch afbreekbaar is, waardoor het dus in principe voor heel lange tijd/altijd in je systeem blijft. Want in de toegediende COVID-vaccins is grafeen aanwezig. (HIER)

Dit is zeer slecht nieuws voor vaccin-ontvangers, want hij beschrijft grafeenhydroxidemoleculen als “de scherpst denkbare objecten omdat ze slechts één atoomlaag dik zijn…een enorm molecuul dat extreem scherp is”. Met andere woorden, de grafeenhydroxidemoleculen in het vaccin gedragen zich als nanoscheermesjes, die de epitheliale bekleding van de aderen van de ontvangers in- en zelfs doorsnijden, wat volgens hem de oorzaak is van de bloedklonters en de plotselinge sterfgevallen die de laatste tijd bij zoveel topatleten zijn geconstateerd.

Hij gelooft dat het een geval is van Russische Roulette, waarbij de spuit waarmee de intramusculaire injectie wordt toegediend per ongeluk een ader doorboort, waardoor het GHO in de bloedbaan terechtkomt en de epitheellaag in de bloedvaten van ongelukkige ontvangers wordt doorgesneden. Hij zegt hier:

“Raak je de ader of niet? Blijft het in de spier? Dan is het minder giftig. Maar als je een ader raakt en de partijen bevatten verschillende hoeveelheden GHO, dan moet je weten dat je mensen van binnenuit opensnijdt.”

Helaas zegt hij dat de meeste artsen niet bekend zijn met deze nieuwe nanomaterialen en dat zij geen idee hebben van de schade die zij aan het menselijk lichaam kunnen toebrengen en dat grafeenhydroxide niet te zien is in toxicologische tests. Over Oostenrijk zegt hij:

“Zij zijn de eersten die een vaccine-mandaat opleggen. Ze zijn de hele Oostenrijkse natie aan het vermoorden. De heer Schallenberg is hiervoor verantwoordelijk. Hij heeft de juiste adviseurs nodig. We hadden ooit een Oostenrijker die lijden en dood over Europa bracht. Ik doe een beroep op u om deze video te delen op alle kanalen.
De heer Schallenberg heeft duizenden of honderdduizenden brieven nodig. Hij moet weten dat dit een scheermes is, dit is een middel om te doden. En als hij dit weet en hij gaat ermee door, dan is hij een massamoordenaar. Hij zal in de voetsporen van Hitler treden…”

Zijn zwangere partner heeft sindsdien video’s gepost waarin ze zegt te geloven dat hij het slachtoffer kan zijn geworden van een aanval met een soort radiologisch wapen, omdat hij het er volgens haar over had dat ‘zij’ dit soort technologie hadden. Kijk naar deze video:

* * *

Dr. Noack: Er is een professor aan de Universiteit van Almeria, Professor Pablo Campra, die heeft de vaccins onderzocht op de aanwezigheid van grafeenoxide met Micro-Raman spectroscopie. Het is de studie van frequenties. Er zijn frequentiebanden en twee van die banden zijn belangrijk. Ze tonen aan dat het geen grafeenoxide is, maar grafeenhydroxide. Ik wil graag uitleggen wat grafeenhydroxide is.

Het is een monolaag van actieve koolstof. Er zitten C6-ringen in. Ze hebben het in alle monsters gevonden. Elke hoek is een koolstofmonster. Dit is op nanoschaal. Ik zal dit een beetje opknippen. Als het 50 nm lang is, dan zijn er 500 ringen op een rij. Dit zijn hydroxy (OH) groepen. In grafeenoxide heb je zuurstof met een dubbele binding en in grafeenhydroxide heb je een OH-groep. De elektronen zijn gedelokaliseerd (volledig mobiel). Het stuk is 50 nm lang maar slechts 0,1 nm dik.

Deze C6-structuren zijn extreem stabiel; je kunt er zelfs remblokken van maken. En het is niet biologisch afbreekbaar, waarbij deze nanostructuren het best omschreven kunnen worden als scheermesjes. Deze scheermesjes worden dus in het lichaam geïnjecteerd; scheermesjes op nanoschaal, slechts één atoomlaag dik. Relatief breed en hoog, het zijn scheermesjes, niet biologisch afbreekbaar.

De (OH) hydroxy-groepen kunnen een proton afsplitsen. Als het proton wordt afgesplitst, krijgt het een negatieve lading, verspreid over het hele systeem. Het is in feite een zuur. Het drijft goed in water vanwege de negatieve lading. Dus dit zijn scheermesjes, homogeen verspreid in de vloeistof. Dit is eigenlijk Russische Roulette.

Je kan duidelijk zien bij deze vrouw, dat het de bloedvaten doorsnijdt. De bloedvaten, hebben epitheelcellen als hun binnenbekleding. Het epitheel is extreem glad, als een spiegel en het wordt doorgesneden door deze scheermesjes. Dat is wat zo gevaarlijk is. Als je het vaccin in een ader injecteert, circuleren de scheermesjes in het bloed en snijden ze het epitheel open. Het belangrijkste is dat toxicologische testen worden gedaan in petrischaaltjes en daar zul je niets vinden.

Dit zijn de scherpst denkbare voorwerpen omdat ze maar één atoomlaag dik zijn. Dit is een enorm molecuul dat extreem scherp is. Ik ben een expert in actieve kool. In mijn doctoraalscriptie heb ik grafeenoxide omgezet in grafeenhydroxide. Ik ging aan de slag bij ’s werelds grootste fabrikant van actieve kool. Na een jaar kreeg ik de leiding over nieuwe actieve koolproducten. We kochten een klein bedrijf in de buurt van Newcastle, Engeland. Ik was verantwoordelijk voor nieuwe koolstofproducten in heel Europa.

Ik was in de toepassing scouting. Als je een autopsie uitvoert op de slachtoffers, zul je niets vinden. Toxicologen doen hun testen in petrischaaltjes. Ze kunnen zich niet voorstellen dat er structuren zijn die bloedvaten kunnen doorsnijden. Er zijn foto’s van gestold bloed dat uit de neus komt. Mensen bloeden inwendig dood, vooral de topatleten die doodvallen hebben snelstromend bloed. Hoe sneller het bloed stroomt, hoe meer schade de scheermesjes zullen aanrichten.

Als scheikundige, als je dit in het bloed spuit, weet je dat je een moordenaar bent. Het is een nieuw materiaal. Toxicologen zijn zich er nog niet van bewust. Plotseling is het logisch dat patiënten er zo uitzien en dat topatleten met een hoge bloedsomloop – volkomen gezond – plotseling dood neervallen. Je ziet mensen direct na de vaccinatie instorten en een toeval krijgen. Deze mensen hadden pech bij Russisch Roulette. Zeer waarschijnlijk werd een ader geraakt door de injectiespuit.

De vraag die je moet stellen aan politici en artsen, de vraag die artsen moeten stellen aan Pfizer is: Waarom zitten deze scheermesjes in de vaccine? Nu willen ze kinderen vanaf hun vijfde jaar dwangmatig vaccineren. Deze man is Dr. Szekeres, voorzitter van de Oostenrijkse Medische Raad.

(Speelt video van Dr. Szekeres af)

Nieuws Anchor: In Wenen is het al mogelijk, met een ‘off-label’-promotie om 5- tot 11-jarigen te immuniseren.

Dr Noack: (Stopt de video en geeft commentaar) Mooi woord, ‘immuniseren’.

Nieuws Anchor: Dus we hebben het vaccin-mandaat, maar het is niet duidelijk welke leeftijdsgrenzen van toepassing zijn. Welke leeftijdsgrens zou u voorstellen?

Dr. Szekeres: Ik zou een vaccin-mandaat afkondigen voor iedereen die voor vaccinatie in aanmerking komt en door een Europese autoriteit is goedgekeurd. Momenteel zijn dat adolescenten vanaf 12 jaar. Wij verwachten dat het vaccinatiemandaat voor kinderen van 5 jaar en ouder in de komende dagen door de Europese instanties zal worden goedgekeurd. Zoals u terecht opmerkt, is de huidige vaccinatie ‘off-label’.”

Dr Noack: (Stopt de video en geeft commentaar) ‘Off-label’ betekent dat de vaccinatie niet is goedgekeurd, toch spuiten ze het al in. Je kunt dit alleen maar een dodelijk schot noemen, op dit moment.

Dr Szekeres: Na uitgebreid overleg met een kinderarts, is dit –

Dr Noack: (Stop de video en geef commentaar) Een kinderarts? Denkt u dat een kinderarts begrijpt wat grafeenoxide is? Er is een ander interview waarin hij zegt dat hij denkt dat het medisch gezien ‘goed’ is om de bevolking met geweld te vaccineren. Een belangrijk concept in de wetenschap is disputatie – een wetenschappelijk debat. De basis van medicijnen of farmaceutica is scheikunde. Deze dokter heeft geen idee van scheikunde. Er worden compleet nieuwe stoffen ingebracht die onbekend zijn voor de natuur (met de vaccins).

Iedereen heeft het over het mRNA, messenger/boodschapper-RNA, dat complexe effecten heeft. De theorie van mRNA is sowieso complex, maar elke chemicus begrijpt wat de edit (het grafeenoxide) doet. Ziet u, het mRNA is mogelijk een afleidingsmanoeuvre. Ik kan me niet voorstellen dat iemand mij, als koolstofspecialist, een goede verklaring kan geven waarom deze koolstof scheermesjes in de vaccins zitten. Dit is oorlog.

Ze leiden ons af met boodschapper-RNA (mRNA). Maar mensen kunnen daar niet zo snel van instorten direct na de injectie. Er is iets anders aan de hand en dat effect moet bestudeerd worden. Hij beweert een specialist te zijn. Blijkbaar hebben de Oostenrijkse artsen geen slimmere vent dan deze. Hij is een dokter die niets van scheikunde begrijpt of hij is een misdadiger of hij is een massamoordenaar.

Na het onderzoek van de Spaanse arts is het officieel dat er op nanoschaal grafeen(hydr)oxide in de vaccins zit. Het is dus duidelijk dat er scheermesjes zijn ingespoten. Dus hij is waarschijnlijk onbekwaam. Als je een bevolking met geweld wilt vaccineren, moet je je huiswerk uiterst zorgvuldig doen. Want als er iets mis is met de injectie, dood je de hele bevolking van een land. Je moet het risico afwegen. Hoe gevaarlijk is corona? Hoe gevaarlijk is de injectie?

Deze man vraagt zich af of mensen moeten worden vastgebonden voordat ze worden geïnjecteerd. En hij is de beste dokter ! Zijn de artsen in Oostenrijk zo incompetent dat ze de chemie van de geneeskunde niet begrijpen? Dan moeten ze hun vergunning inleveren! Elke dokter in Oostenrijk die, nadat deze informatie nu openbaar is, dit blijft inspuiten, is een moordenaar. Ik ben niet een of andere vent op het gebied van koolstof. Ik heb een doctoraat op dit gebied. Ik heb gewerkt voor ’s werelds grootste actieve-koolproducent op het gebied van nieuwe koolstofproducten. Ik ben zo’n beetje de enige Europeaan die andere experts in Pittsburgh bezocht.

(klik voor artikel hier op de site)

Hierna ben ik mijn eigen actieve kool bedrijf begonnen. Ik herschuimde papier en maakte er actieve kool membranen van. Je kon je handen snijden met dit verkoolde papier. Het was extreem scherp. Ik heb een goed idee wat dit grafeenhydroxide doet. Dit is Russische Roulette. Raak je de ader of niet? Blijft het in de spier? Dan is het minder giftig. Maar als je een ader raakt en de partijen bevatten verschillende hoeveelheden GHO, dan moet je weten dat je mensen van binnenuit opensnijdt..!

En het is een zeer intelligent gif, want een normale toxicoloog die met petrischaaltjes werkt, kan het niet vinden omdat het niet beweegt. Toxicologen verwachten gewoon geen scheermesjes op nanoschaal, maar ik kan als chemicus zeggen dat we absoluut zeker weten dat het grafeenhydroxide erin zit. Dit zijn scheermesjes op nanoschaal.

Nu willen ze kinderen injecteren met deze nano-grote scheermesjes. Ik wil dat dr. Szekeles uitlegt wat deze scheermesjes doen in deze injecties. En hij moet dit ook aan zijn baas, de heer Schallenberg (Oostenrijkse kanselier), uitleggen. Hij is waarschijnlijk ook een adviseur voor de Oostenrijkse premier, de heer Schallenberg.

De heer Schallenberg, die jurist is, is verantwoordelijk voor het kiezen van de juiste adviseurs. Als hij dit vaccin aan alle Oostenrijkers oplegt, MOET hij de juiste adviseurs kiezen. Hij is jurist, hij heeft geen verstand van geneeskunde, maar het is zijn taak bekwame adviseurs te selecteren en hij is verantwoordelijk als hij onbekwame adviseurs selecteert. Als scheikundige, sta ik in voor het feit dat dit scheermesjes op nanoschaal zijn. Je kunt remblokken maken van koolstofstructuren, die eeuwig meegaan.

Dit materiaal is biologisch niet afbreekbaar. Het blijft voor altijd in het lichaam. Zelfs als mensen niet meteen dood neervallen, snijdt het de kleine bloedvaten klein maar klein. Het vernietigt het hart. Al de hartaanvallen, al de beroertes. Als dokter moet je jezelf afvragen, waar komt dit vandaan? Als je begrijpt dat er nano-scheermesjes worden ingespoten, is het duidelijk waarom al die hart- en vaatziekten ontstaan. Het hart wordt opengesneden, de hersenen worden opengesneden. Bloedvaten worden opengesneden.

Deze grafeenstructuren (aka monolaag koolstof of monolaag grafiet) zijn zo stabiel; elke chemicus weet dit. Ze zijn niet afbreekbaar. De structuur is 50 nm lang en 0,1 nm dik. Natuurlijk is het een scheermes. Elke chemicus weet dat dat zo is. De epitheelcellen zijn niet voor niets extreem glad, maar worden ruw als ze worden doorgesneden en er dingen aan blijven plakken. Inmiddels kan elke idioot dit injecteren en als ze een ader raken. Voor mij is dit Russische Roulette.

Hier is een petrischaaltje. Een normale toxicoloog test met een petrischaaltje. Dit materiaal is niet voor niets een ‘experimenteel vaccin’. Ze weten niet wat er zal gebeuren. Elke gevaccineerde moet tekenen dat hij de volledige verantwoordelijkheid op zich neemt. Het zal 50 jaar duren voordat de contacten met Pfizer worden gepubliceerd. Wat staat er in deze contracten? Waarom 50 jaar?

In Duitsland of Oostenrijk is er niemand met mijn expertise. De vooraanstaande Duitse koolstofspecialist, Dr Harmut von Kienle was een jaar lang mijn mentor. Ik schreef mijn thesis op dit gebied. Ik startte mijn bedrijf op dit gebied en won een business plan wedstrijd in Wolfsburg. Ik won 75.000 Duitse marken (€ 87.500) in de wedstrijd. Ik kreeg risicokapitaal voor een bedrag van 6 miljoen Duitse mark (3 miljoen euro). Ik had tien ontwikkelaars om al deze nieuwe koolstofproducten te ontwikkelen. Ik weet waar ik het over heb.

Elke chemicus in de chat is uitgenodigd om mij te weerleggen of een andere mening te geven. Jullie zijn allemaal uitgenodigd om me te vertellen dat ik het mis heb. Sir Karl Popper legde de grondbeginselen van de wetenschap uit: Hypothese, Weerlegging. Popper zei dat het beter was theorieën te doden dan mensen te doden. De hele bevolking zou geïnjecteerd moeten worden. Precies zoals Popper zegt, als je doorgaat met deze moorddadige theorie, moet je uiterst voorzichtig zijn.

Zij zijn de eersten die een vaccin-mandaat opleggen en ze zijn de hele Oostenrijkse natie aan het vermoorden. De heer Schallenberg is hier verantwoordelijk voor. Hij heeft de juiste adviseurs nodig. We hadden ooit een Oostenrijker die lijden en dood over Europa bracht. Ik doe een beroep op u om deze video te delen op alle kanalen. De heer Schallenberg heeft duizenden of honderdduizenden brieven nodig. Hij moet weten dat dit een scheermes is, dit is een middel om te doden. En als hij dit weet en hij gaat ermee door, dan is hij een massamoordenaar. Hij zal in Hitlers voetsporen treden.

Dit moet nu naar buiten komen! Ik ben bereid om met iedereen over dit materiaal te praten. Als scheikundige zeg ik dat dit scheermesjes zijn en het valt me op hoe weinig artsen van scheikunde weten. Maar ze doen chemie in het lichaam. Bij kleine kinderen, bij zwangere vrouwen. En nu weten jullie dokters wat jullie doen en als jullie doorgaan met injecteren, zijn jullie moordenaars. Ga naar buiten, schrijf dit uit, geef het aan je dokter, geef het aan je politici. En als u doorgaat, beloof ik u, geen rechtbank in de wereld zal u redden.

Wat jullie doen is massamoord. Oostenrijk heeft de verantwoordelijkheid. Zij begonnen met het vaccin-mandaat. En u, Mr Schallenberg, u heeft de beste adviseurs nodig. En als u niet in staat bent om de beste consultants te selecteren, bent u incompetent en moet u ontslag nemen. Hetzelfde geldt voor de minister van volksgezondheid. Hoe bekwaam bent u? Bent u bereid om de hele Oostenrijkse bevolking te injecteren met scheermesjes die niet biologisch afbreekbaar zijn?

Deel de video, schrijf hem op, zet hem op een USB-stick en stuur hem naar politici en artsen. Maak het hen duidelijk: Als ze dit blijven doen, zijn ze moordenaars.

7 gedachten over “Dr Andreas Noack dood na grafeenonthullingen..!!!

 1. Alexander Schallenberg treedt af zoals eerder Kurz dat ook al deed.
  Bij WNL deze morgen zaten oa de heren Adjiedj Bakas (trendwatcher) en Uri Rosenthal die kennelijk nogal pro vaccineren zijn en hun best deden om mensen over te halen zich te laten vaccineren.
  Deze twee heren lijken ook voorstander voor 2G en meer dwang en uitsluitingen voor niet gevaccineerden en mogelijk zelfs zorg weigeren of niet gevaccineerden achteraan op de wachtlijst te zetten.Waar ik mij vaak aan erger is dat ze vaak op het gemoed van mensen een beroep doen.
  Neem uw verantwoordelijkheid wordt dan vaak gebruikt en eigenlijk is dat een laffe manier om mensen over te halen.In mijn zienswijze Nemen mensen juist verantwoordelijkheid wanneer ze geen vaccinatie nemen om schade te voorkomen.Wanneer die mensen die op het gemoed werken van mensen zeker weten dat vaccinatie goed is verwacht ik dat zij dat aantonen met onafhankelijk wetenschappelijk bewijs en niet door op het gemoed te werken met een hoop gel.l wat nergens over gaat en al helemaal niet te bewijzen is.
  Vorige week keek ik naar een debat op politiek (NPO) en daar kreeg Fleur Agema het aan de stok met mevrouw Kuik of Kuiken van ik meen de PVDA die volgens Agema de deur zou platlopen bij ambtenaren om het over 2G te hebben.Er wordt dus kennelijk onderhandeld en het zou mij dus niet verbazen dat mevr.Kuik/en voor 2G zal zijn.Het bedrog gaat gewoon verder en ook dat 2G zal er komen en uiteindelijk ook vaccinatieplicht want Nederland zal uiteraard weer het buitenland volgen.In het artikel hierboven wordt over Hitler gesproken en vanmorgen moest ik ook denken aan die tijd toen ik op TV zag dat mensen bij een campagnebijeenkomst van de Franse presidentskandidaat Éric Zemmour door zijn volgelingen in elkaar werden geslagen.
  Hitler had de bruinhemden die tegenstanders mishandelden of zelfs doodden wat is het verschil en willen de Fransen zo iemand als president?
  De bedoeling van vaccineren is niet corona bestrijden maar de QR-code aansmeren zodat u te controleren bent.U zult eenmaal gevaccineerd een code krijgen die uw digitale gevangenis zal zijn.Werk je mee dan mag je…..,werk je niet mee dan mag je dat niet.
  Kinderen liepen in het begin van de “pandemie” geen of weinig risico om ernstig ziek te worden en nu zou er onderzocht zijn of kinderen van 5-11 jaar toch ook gevaccineerd moeten worden en uiteraard is het antwoord ja wat te verwachten was.In het begin liepen zorgmedewerkers/sters zonder bescherming te werken nu zouden ook zij gevaccineerd moeten worden,ook militairen staan op de lijst en al bij al hebben ze zo op slinkse wijze elke leeftijdsgroep gehad om ze van die QR-code te voorzien want het is natuurlijk belangrijk om ook echt iedereen te kunnen controleren zelfs met gezichtsherkenning vandaar die camera’s overal en tot in lantaarnpalen toe
  bewegingssensoren die ingrijpen wanneer u van het meest belopen pad afwijkt (In Lombardije staan die dingen al). Wanneer het zo duidelijk is dan kan men toch niet meer ontkennen dat controle (digitaal) het doel is? Daarom wordt digitalisering steeds meer in/doorgevoerd ook al is het NIET veilig wat ook deze morgen weer op teletekst te lezen was. 1.Politie data na kraak online gezet 2.Schadeclaim op komst na GGD-data lek eerder waren sites niet bereikbaar en is er ook al veel digitale lekkage geweest waardoor zowat alle gegevens van mensen op straat zijn komen te liggen tot aan medische gegevens aan toe.Toch blijven ze doorgaan met digitaliseren en dan kunt u zich afvragen zijn ze echt zo stom of heeft digitaliseren voor hen een doel? Ik denk
  het laatste.

 2. Op 18-11-2020 was de arrestatie van Dr. Noack en dan staat er vervolgens in het artikel dat een week (?) later, op 26-11-2021 Dr. Noack is overleden. Is dit een schrijffout of moet het toch zijn, een jaar later ?. Wat ik er eerder over gelezen heb, heeft de dood van Noack een jaar later plaatsgevonden. Zo ja, dan nog blijft zijn plotselinge dood verdacht. Hebben zij hem in gevangenschap tegen zijn wil met iets ingespoten en heeft hij daarover niets durven zeggen ?. Helemaal duidelijk is het niet, moet ik zeggen.

  1. Misschien dit rekensommetje ook efkes aanpassen dan 😉
   Ik won 75.000 Duitse marken (€ 87.500) in de wedstrijd. Ik kreeg risicokapitaal voor een bedrag van 6 miljoen Duitse mark (3 miljoen euro)

 3. Bedankt voor het interessante artikel, veel over gelezen tot nu toe, echter wat mij intrigeert is het volgende, het verschil tussen waarheidsbevinding wordt steeds kleiner het lijk vaak dat het uit een CIA, NSA of FBI koker komt. Moeilijker is het om tussen informatie en desinformatie een duidelijk standpunt aan te gaan aannemen, zeker wanneer Martin Vrijland zijn gedachten en expertise de vrije loop laat gaan.

  DE DR. ANDREAS NOACK GRAFEENHYDROXIDE NANO-SCHEERMESJES HOAX
  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/de-dr-andreas-noack-grafeenhydroxide-nano-scheermesjes-hoax/

 4. Hoi , ik heb zijn video arrestatie van 18 november 2020 door een arrestatieteam bekeken, en door optreden van de zogenaamde politie die binnenvalt heb ik de gedachte-gevoel gekregen het is allemaal nep. Het klopt niet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.