Advertentie

Satanisch ritueel misbruik kan geheeld worden..!


Wanneer gaan we nou eens in de werkelijkheid geloven die onder de dagelijkse glamour onze levens en dat van onze kinderen bedreigd..?
Wanneer gaan we nou eens in de werkelijkheid geloven die onder de dagelijkse glamour onze levens en dat van onze kinderen bedreigd..?

x

x

Satanisch ritueel misbruik is echt, maar kan worden geheeld

2016 © Makia Freeman /deze vertaling WantToKnow.nl/be
Vrij vertaald door Arend Zeevat

x

Satanisch ritueel misbruik (SRA) is een grimmige realiteit voor sommige kinderen die werden geboren in de Illuminati bloedlijngezinnen, in militaire families, of gezinnen met verbindingen met mindcontrol. Maar ook kinderen uit gezinnen met verbindingen naar de Nieuwe Wereld Orde-manipulatoren, die de wereld nu voor een groot deel beheersen. Satanisch ritueel misbruik lijkt in families voor te komen, waarbij iedere generatie het overdraagt aan de volgende generatie. Psychologen weten al langere tijd dat elke dader ook een slachtoffer is; wat iemand tot agressie of geweld doet aanzetten, is meestal een diepe verwonding of trauma’s die men in het verleden heeft opgelopen.

Thanks for the memories Brice Taylor
Een van de beste beschrijvingen van satanisch misbruik en de grote wereld erachter, is te lezen in het boek ‘Thanks for the memories’ van de Amerikaanse Brice Taylor. Dit boek is in het Nederlands vertaald en wij plaatsen het in delen hier op de site. (Klik voor lead op de illustratie)

Satanisch ritueel misbruik wordt ook uitgevoerd met kinderen die zijn ontvoerd en dan tot slaven zijn gevormd door het trauma van het misbruik. Zo triest en gruwelijk als dit onderwerp is, het staat centraal in het inzicht verkrijgen in de wereldwijde samenzwering en de Nieuwe Wereld Orde. Wat deze criminele NWO-manipulatoren het meest verbindt is niet ras, religie- of familiegebonden, maar het uitleven van satanisme, een bereidheid tot het aanroepen van duistere krachten in rituelen en door deze hun gedachten en acties te laten bepalen – wat resulteert in de pedofilie, oorlog, manipulatie en misleiding die we om ons heen kunnen waarnemen.

Klokkenluider FBI-chef Ted Gunderson
De overleden voormalige FBI-chef Ted Gunderson heeft veel satanisch ritueel misbruik onthuld. Ted Gunderson, die stierf in 2011, had een carrière van 27 jaar bij de FBI en beweerde op een gegeven moment dat hij belast was met het leiden van 14 miljoen mensen. Na tientallen jaren van grondig onderzoek, concludeerde Gunderson dat de wereld wordt geregeerd door een satanische sekte, die een machtige organisatie en een internationaal opererend kinder-, mensenhandel en pedofilienetwerk heeft opgebouwd.

Het gaat hierbij om kinderen als slaven te verkopen en ze naar Washington DC te vliegen, waar ze in seksorgieën door politici worden gebruikt. Met meer dan 100.000 vermiste kinderen per jaar in de VS, verklaarde Gunderson dat de FBI volledig medeplichtig was aan het in de doofpot houden daarvan. Bij vele gelegenheden benadrukte Gunderson dat deze cultus was samengesteld uit mensen uit vele beroepsgroepen, zoals rechters, atleten, wetshandhaving, beroemdheden, politici, advocaten en andere. In veel presentaties zoals deze hieronder, presenteert Gunderson het bewijs van satanisch ritueel misbruik, met inbegrip van het gebruik van dierlijke beenderen en satanische symbolen in het vuil en mensenoffers.

De waarheid is dat satanisten een duister ‘high’ krijgen van het drinken van het bloed van hun gemartelde kinderslachtoffers, waarin emotionele neuro-transmitters vrijgegeven worden, op het moment van hun overlijden. Voormalige satanische insiders zoals Zachary King hebben ook verklaard dat deze zwarte magiërs er van houden om jonge kinderen te verkrachten, omdat ze ‘hun energie’ tijdens de rituele seks kunnen stelen. Sommige voormalige mindcontrol-slachtoffers, zoals Cathy O’Brien, hebben zelfs de moed gehad om naar voren te stappen.

healing-satanic-ritual-abuse-kathy-collinsZe verklaren publiekelijk de onvoorstelbare gruwel van wat ze meegemaakt hebben weer te geven (vaginale verminking door toedoen van de Satanist, specialist in psychologische oorlogsvoering en NSA-agent Michael Aquino). Dit is een afschuwelijk onderwerp, maar als we willen dat het stopt, moeten we de realiteit ervan en dat het als een georganiseerde samenzwering werkzaam is in de VS en de wereld accepteren.

Het verhaal van satanisch ritueel misbruik overlevende Kathy Collins
Er zijn vele overlevenden van satanisch ritueel misbruik en mind control, die naar voren zijn gekomen om hun verhaal te vertellen, zoals Brice Taylor, Cisco Wheeler, Arizona Wilder, Svali en Cathy O’Brien, om er maar een paar te noemen. Het doel van dit artikel is echter om te laten zien dat, hoewel satanisch ritueel misbruik een reëel fenomeen is, het kan worden genezen. Voor het bewijs hiervan kunnen we Kathy Collins als voorbeeld nemen, die een paar maanden geleden werd geïnterviewd door Bill Ryan (Project Avalon).

Wat Kathy’s verhaal zo opmerkelijk maakt is, dat ze verschrikkelijke ervaringen onderging die in bijna iedereen tot enorme trauma’s zouden leiden. Hierbij werd zij als kind binnen Project Monarch opgenomen, een deelproject van het door de CIA opgezette mindcontrolprogramma MK Ultra. Ze werd ook naar plaatsen zoals de Bohemian Grove gebracht. Op jonge leeftijd is Kathy door haar vader in aardappelzakken weggebracht, ze onderging op 3-jarige leeftijd een satanisch initiatieritueel ( werd gedwongen bloed te drinken), ze werd seksueel misbruikt (door zowel mannen als vrouwen), ze werd tot kindprostituee gemaakt en er werd op haar geëxperimenteerd met drugs, elektroshocks en stroboscopen.

Ze herinnert zich dat ze op 5-jarige leeftijd in de Bohemian Grove naakt op een stenen altaar gebonden werd, omringd door drie mensen met kappen op hun hoofd die probeerden om te haar ziel te stelen, maar die zeiden: “We kunnen haar niet breken”. Kathy werd gedwongen om in de Bohemian Grove naar het offeren van een kind te kijken en uiteindelijk wist ze alleen door het sterven van haar vader, uit het mindcontrol-programma te stappen en het misbruik te beëindigen.

Overigens wist Kathy zich ook te herinneren dat ze als een dier in de Bohemian Grove werd opgejaagd. Cathy O’Brien heeft hier ook op gezinspeeld. Beiden kregen een korte tijd om te rennen en zich trachten te verbergen, voordat ze gevolgd werden door jagers met geweren. Het lijkt erop dat het verhaal uit 1924, getiteld ‘The Most Dangerous Game’, geen fictie was..

Genezing van het diepe trauma en de pijn van satanisch ritueel misbruik
Cathy-OBrien-Soul-RecoveryDus hoe heeft Kathy het in vredesnaam voor elkaar gekregen om zichzelf te kunnen genezen, na het doormaken van deze schrijnende beproevingen? Ze besefte dat ze dacht, zich identificeerde met en gedroeg als een slachtoffer. Hoewel dit natuurlijk is, is het een energetische waarheid van het leven dat wij het soort realiteit creëren die we uitzenden naar het heelal. Vaak scheppen we opnieuw het al bekende. Identificatie met de slachtofferrol betekent het onbewust herscheppen van trauma’s, ook als we dat bewust niet willen.

Dit is omdat de traumaslachtoffers hebben geleerd om serotonine te maken door trauma’s en drama, en hebben de serotonine nodig om te leven. Voor Kathy hield het pad naar genezing in, dat ze leerde om haar lichaam op niet traumatische manieren de serotonine te laten produceren (in haar geval zonsondergangen en vlinders). Kathy benadrukt dat het helen van trauma’s niet inhoudt om naar een bepaalde plaats te gaan. Het is niet doelgericht of lineair. Evolutie is cyclisch. In plaats van ongeduldig te zijn ten aanzien van een “volledige genezing”, hoe dit ook maar te definiëren valt, raadt zij aan om technieken aan te leren, waardoor men met onderdrukte herinneringen leert om te gaan als deze zich voordoen.

Voor Kathy gaat het om het beheersen van het moment, het beheersen van je reacties als oude herinneringen opkomen, waardoor pijn tot vriend wordt gemaakt, gezien wordt als een boodschapper en je probeert te begrijpen wat deze je wilt vertellen. Het blijven ontkennen maakt het alleen maar erger. Voor genezing is een gevoel voor humor ook essentieel. Er zijn veel mensen die ernstige ziekten, zoals kanker, hebben genezen door te lachen. Daarnaast is het luisteren naar je lichaam van belang, dat deze iets (bijvoorbeeld angst of pijn) kan voelen voordat je geest het weet; op deze manier kan je lichaam je geest onderwijzen (zie voor meer hierover het onderzoek van Peter Levine op trauma-healing.org).

De Nederlandse Toos Nijenhuis heeft 2 jaar geleden een volledige verklaring afgelegd over ritueel misbruik in Nederlandse overheidskringen..! (klik voor artikel)
De Nederlandse Toos Nijenhuis heeft 2 jaar geleden een volledige verklaring afgelegd over ritueel misbruik in Nederlandse overheidskringen..! (klik voor artikel)

Uiteindelijk, legt Kathy uit, zal er wanneer je de verantwoordelijkheid voor je eigen acties neemt een verschuiving plaatsvinden. Transformatie vindt plaats wanneer je in de richting van vergeving gaat, d.w.z. terugkijken naar het verleden zonder daar een oordeel aan te koppelen. Je zult altijd onthouden wat er is gebeurd – maar je zult dit doen op een meer onthechte manier, zonder een met de herinnering verbonden emotionele lading.

Misbruik als ‘blessing in disguise’??
Na vele jaren van zich uiteen te hebben gezet met de kwesties, is Kathy eigenlijk tot het punt gekomen waarop ze het misbruik als een geschenk ziet. Waarom? Omdat het haar de mogelijkheid bood om te groeien en te weten hoe echt krachtig en goddelijk ze is – en hoe echt krachtig en goddelijk iedereen is. Op deze manier, is het scenario als een komisch verhaal van een superheld die een uitdaging nodig heeft of een slechterik die wilde weten hoe sterk en moedig hij of zij was. Er is geen krachtiger manier om naar de gehele samenzwering van de Nieuwe Wereld Orde te kijken, dan deze te zien als een uitdaging die ons vraagt om betere mensen te worden.

Kathy’s verhaal: een boodschap van hoop voor alle misbruikslachtoffers
Kathy’s verhaal is niet alleen een inspiratie voor degenen die herstellende zijn van mindcontrol, of voor hen met een achtergrond van satanisch ritueel misbruik, maar voor alle slachtoffers van misbruik en voor iedereen die een zekere mate van trauma heeft ervaren. Als je erover nadenkt, is er waarschijnlijk geen enkel levend persoon op aarde die niet het gevoel heeft, dat ze een deel van hun ziel, enthousiasme en creativiteit hebben verloren wegens de emotionele pijn, wond of trauma die ze hebben opgedaan in het verleden.

We hebben allemaal situaties ervaren, die onze geestelijke helderheid hebben gedimd. Inderdaad, hebben de meesten van ons dit decennialang met zich meegedragen, zonder het ooit te hebben kunnen helen. De waarheid is, dat het mogelijk is om je volledige menselijkheid terug te vorderen, zelfs als je duistere trauma’s hebt meegemaakt. We kunnen ons verleden tot pijn of kracht maken, afhankelijk van wat we in het heden kiezen. Als je een satanisch ritueel misbruikslachtoffer bent, bent je niet alleen. Er zijn veel mensen die het hebben meegemaakt en die je kunnen helpen met het verwerken ervan, als je hen weet te bereiken.

* * *

Noten van de vertaler:

 • Het naakt opgejaagd worden, werd door Toos Nijenhuis in haar onthullingen ook benoemd. Zie HIER
 • Overzicht Youtube HIER

11 gedachten over “Satanisch ritueel misbruik kan geheeld worden..!

 1. Het probleem is in wezen niet dat het bestaat ?, dat weet ik niet, waardoor ik er ook geen zinnig woord over kan zeggen.

  Waar het omgaat, dat de overheid, de gekozenen door het volk dit behoren
  uit te zoeken, en ons daar een uitsluitsel over geeft.

  In dien aantoonbaar gebeurd, dit tot de bodem laten uitzoeken, en de deelnemende daders streng worden gestraft !

  En hoe dit te bewerkstelligen, ja daar moet over worden gedacht, en dan in werking gezet, misschien Arend of Guido, of misschien te samen !

  Groet Jenne

  1. Het probleem is dat de overheid zelf deel uit schijnt te maken van het satanisch netwerk.
   Een nog groter probleem is dat organisaties, individuen die zeggen op te komen voor de rechten van de mens zelf zwaar vervuild zijn.
   Een mens is ondanks zijn/haar grootsheid tegelijkertijd iets heel kwetsbaars.
   Daar weegt helaas geen new age verhaaltje van ‘lichtwerkers’ over karma en ‘vorig leven’ tegenop (Blaming the victim, het slachtoffer zelf beschuldigen).

  2. @ koekje
   Ik denk dat je daar wel een punt hebt. Alleen om karma en reincarnatie denken gelijk te stellen aan blaming the victim, lijkt mij een zeer beperkte en vertekende kijk op de zaak. Hoewel vanuit de new age beweging dit wel vaak zo wordt voorgesteld ,gaat het denken over karma en incarnaties heel wat verder dan de zwarte piet ergens anders leggen. Je bent ten alle tijden verantwoordelijk voor je daden en daar gaat geen karma je voor verexcuseren ben ik bang.

  3. Je bent ten alle tijden verantwoordelijk voor je daden en daar gaat geen karma je voor verexcuseren ben ik bang Is ook mijn idee. Maar.. karma zien als straf, zoals ook vaak gesteld wordt, lijkt mij onjuist. Er is iets als oorzaak en gevolg. En zelfs die samenhang is mij soms onduidelijk. Misschien domweg omdat het grote geheel te groot(s) is.

  4. Alles in italic lettertype is wat overdreven. Was bedoeld voor alleen de quote…

  5. Jenne, je lijkt vergeten te zijn dat ik me daar in mijn periode bij Argusoog, middels artikelen en radioprogramma’s, al meerdere jaren intensief mee bezig heb gehouden. Het heeft niets opgeleverd, behalve de verwoesting van mijn eigen leven.

  6. Beste Arend ik ben van een stukje getuige geweest, heb gezien, in mijn ongeloof hoe jij je hebt laten mannipuleren, jammer maar het is zeer menselijk, het is mij ook verschillende malen overkomen, toch bij nader in zien mijn eigen naïviteit, of toch gewoon dom ! zo van dat doe ik wel even.

   Nou en je bent er nog steeds, en ik ook, dus we gaan vrolijk verder, naar het einde.

   Ik verwonder mij niet meer hier over, bij een gegeven van je denken, wat je ter discussie steld, hoe snel het verzand door de gegeven commentaren, in wezen is het internet de doodsteek voor de daadkracht.

   Dit wetende, laat de overheid dit toe, en wakkert dit aan, kijk hoe de mensen tot zombies zijn verworden, op straat overal, bezig met hun verwenste verslaving, starend op een schermtje pikkent met hun vinger, als kippen op zoek naar graantjes.

   Nu Arend niet somber, het leven is verrukkelijk, dronk vroeger wel eens bierje in het zelfde café de doffer, nou zo vrolijk was hij dan ook weer niet !

   Groet Jenne

   Net gelezen, do what you love, love what you do,

 2. Er is heel veel satanisme in de wereld. Soms komt het aan de oppervlakte, soms blijft het eronder. Soms is het heel erg, soms is het wat minder. Maar ook als het minder erg, dan is het erg genoeg om eronder te lijden. Jezus is mijn schild tegen satanisme.

 3. ik heb ernog eens over nagedacht en ik vraag u om mijn reactie niet te plaatsen.
  ik ben ook slachtoffer van ritueelmisbruik maar ik was in mijn opwelling ff vergeten dat ik nu iets verbreek,namelijk niet meer te reageeren op dit onderwerp daar de ongelovigen en daders zich graag bezig houden met dit onderwerp het liefst geven ze zich uit als slacht offer enzvoorts.
  toch omdat er veel bullshit met leugens en halfe waarheden word verteld heb ik mijn mening ff ge uit.
  met vriendelijke gr servanius

 4. Het is waarschijnlijk een beetje mosterd na de maaltijd. Immers dit is een artikeltje van twee jaar terug. Toch wil ik graag reageren. In dit artikel staan die dingen waar ik als slachtoffer van ritueel misbruik naar opzoek ben. Namelijk hoe vinden anderen de weg naar genezing.
  Als ik bij Brice lees dat ze binnen tien jaar geïntegreerd was, dan denk ik, maar hoe heeft ze dat dan gedaan? Als ik bij Marianne lees over haar “eenheidsveld”, dan weet ik niet echt wat ze daar mee bedoeld en nog minder hoe ik “daar in zou kunnen stappen”
  Kathy is veel concreter en daar ben ik blij mee.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.