Advertentie

Graphene in de CORONA-mRNA-vaccins…?


Een potlood bevat een grafietstift en die is vrij simpel tot grafeen te verwerken, wanneer bepaalde productie-technieken worden gevolgd. Dan ontstaat een materiaal dat sterker is dan staal.. Kijk hieronder naar de video van dr. Joe Schwarcz die het netjes uitlegt. Maar dit grafeen is vervolgens in het bezit van unieke eigenschappen: grafeen is een van de snelste halfgeleiders: zo’n honderd keer sneller dan silicium, waarvan het grootste deel van de IC-chips word gemaakt. Dit werd in 2020 bevestigd en een analyse van de onderzoekers toonde aan dat grafeen zelfs kan worden gemodificeerd tot een supergeleider bij kamertemperatuur.

Grafiet(poeder)lagen, van bijvoorbeeld de kern van een simpel potlood, gesplitst in grafeenlagen.. Zo simpel is het GRAFEEN dus te vervaardigen..

Door de combinatie van transparantie en geleidbaarheid zou het ook geschikt zijn voor het maken van touchscreens. Vanwege de grote flexibiliteit zou het mogelijk zijn om ook flexibele touchscreens te maken. Bij proeven met zijderupsen, waarbij ca. 2% grafeen aan hun drinkwater werd toegevoegd, bleken deze zijderupsen sterkere zijde te spinnen… Ook in de medische wereld zijn toepassingen voor grafeen bedacht. Het materiaal kan in het menselijke lichaam worden gebruikt, voor onder andere medicijntransport.

Dankzij het relatief grote oppervlak van grafeen, kunnen er o.a. (kanker)’medicijnen’ (en andere dingen) aan vast gemaakt worden om vervolgens door het lichaam getransporteerd te worden door het grafeen. En ja, zo wordt het allemaal netjes verkocht als positief, maar het feit dat het voorkomt in vaccin, deugt van geen kant. Zeker als het WEL in het vaccin zit, maar NIET op de bijsluiter is vermeld..!!

Antigriepvaccin bevat grafeenoxide-nanodeeltjes, evenals de nieuwe antigriepvaccins en de nieuwe intranasale anti-COVID-vaccins die binnenkort op de markt zullen komen. Ze bevatten allemaal enorme doses grafeenoxide nanodeeltjes. Maar grafeenoxide is een gif dat bloedklonters veroorzaakt; het stolt het bloed. En het verandert het immuunsysteem, door het oxidatie-evenwicht in de glutathionreserves van het lichaam te verstoren. Als de dosis grafeenoxide wordt verhoogd, via welke weg dan ook, veroorzaakt het een instorting van het immuunsysteem. En daaropvolgende cytokine storm..!

Grafeenoxide hoopt zich op in de longen en veroorzaakt een bilaterale longontsteking door zijn uniforme verspreiding in het pulmonale alveolaire kanaal. Grafeenoxide veroorzaakt een metaalsmaak in de mond. Misschien begint dit je nu duidelijk te worden. Inademing van grafeenoxide veroorzaakt ontsteking van de slijmvliezen, MET -LET OP- ALS GEVOLG HIERVAN, het verlies van de smaakzin en gedeeltelijk of volledig verlies van de reukzin..! Grafeenoxide krijgt krachtige magnetische eigenschappen in het lichaam. Dit verklaart het magnetische verschijnsel dat miljoenen mensen over de hele wereld al hebben ervaren, na verschillende toedieningswegen van grafeenoxide, waarvan het vaccin er slechts één is.

 

* * *

X
X

Graphene in de CORONA-mRNA-vaccins…?

2021 © VaccinVrij.nl (video) | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Dell Bigtree

Wij hebben al maanden informatie klaar staan, om een artikel samen te stellen, rondom de aanwezigheid van het middel grafeenoxide in vaccins, specifiek de mRNA-COVID-vaccins. Jawel, daarvan is sprake en als je weet wat voor bizar materiaal grafeen(-oxide) is, zul je helemaal met je oren klapperen..
De Amerikaanse onderzoeksjournalist en presentator Del Bigtree, van de Amerikaanse talkshow ‘The HIGHWIRE’ heeft -zoals je kunt horen in zijn intro- feitelijk hetzelfde meegemaakt.. De reden om enige tijd te (moeten)wachten met het naar buiten komen van deze informatie over grafeenoxide is simpel…JE KUNT HET NIET GELOVEN DAT HET WÁÁR is, dat vaccins dit middel bevatten en dat dit simpel wordt ingespoten bij mensen.

Daarnaast betekent het ook, dat er op wereldschaal wordt gefraudeerd met het vermelden van aanwezigheid van materialen in deze vaccins. Het is dus allemaal buitengewoon confronterende informatie, waar je niet ‘zomaar’ even een artikel over maakt. Maar de waarheid blijft maar één kant uitwijzen; de kant van de gruwelijke werkelijkheid. En wéér zullen mensen het gaan ontkennen.. “DIT KÁN TOCH NIET ZOMAAR” zal een veelgehoorde uitspraak zijn.. Nee, natuurlijk kan en mág dit niet zomaar, maar wat als het nu wel ‘gewoon’ gedaan wordt..??

Kortom, in ieder geval nóg meer redenen om geen prik te halen omdat je anders ‘buitengesloten zult voelen’. Informeer jezelf en kijk in ieder geval dit verhaal aan.. Er komt steeds meer naar buiten over de schadelijkheid van het middel, dat je feitelijk/medisch/juridisch ook geen ‘vaccin’ kunt noemen..!! We hebben het simpel over een ‘middel’, feitelijk een genetisch manipulerend organisme, wat bij je wordt geinjecteerd, via een klein eiwit-bolletje..

. De ondertiteling kunt u rechtsonder in het scherm aanzetten. Klik op ‘cc’ en selecteer ‘Nederlands’.

 

Het belangrijke interview met Ricardo Delgado Martin, oprichter en directeur van Quinta Columna is een belangrijk ankerpunt. Ricardo is verantwoordelijk voor de coördinatie van de analyse door het Spaanse onderzoeksteam van de effecten van de nanodeeltjes van grafeenoxide in het flesje met het mRNA-vaccin. De resultaten van hun analyse met elektronenmicroscopie en -spectroscopie zijn verstrekkend. Grafeenoxide is een toxine dat trombose en bloedstolling op gang kan brengen en brengt. Het heeft ook een invloed op het immuunsysteem.

En grafeenoxide dat zich in de longen ophoopt, kan verwoestende gevolgen hebben. De resultaten van de Spaanse studie suggereren moeten nog volledig worden bevestigd en geverifieerd, maar dat de geregistreerde sterfgevallen en ‘ongewenste voorvallen’ in verband met vaccins (zoals gepubliceerd in de VS door de CDC en in de EU) zijn toe te schrijven aan de aanwezigheid van nanodeeltjes grafeenoxide in de Covid-vaccin-flesjes.  Van belang is ook (erkend door de nationale gezondheidsautoriteiten) dat grafeenoxide zich in mondkapjes bevindt..!

Elektro-magnetisch..!
Maar het allerbelangrijkste in onze ogen,  is dat grafeen elektromagnetische eigenschappen heeft. En deze zijn waargenomen bij mensen die gevaccineerd zijn. Deze effecten zijn uitvoerig gedocumenteerd en bevestigd. Zie de studie van het Europees Forum voor Vaccinbewaking (HIER) Ricardo Delgado Martin is gespecialiseerd in biostatistiek, klinische microbiologie, klinische genetica en immunologie. Voor meer details over dit project zie het verslag van Prof. Dr. Pablo Campra van de Universiteit van Almería, gespecialiseerd in Chemie en Biologie, Escuela Superior de Ingenería, .

Zie samenvatting van hun verslag getiteld Graphene Oxide Detection in Aqueous Suspension, Observational study in Optical and Electron Microscopy. (Volledige studie -Engels – HIER) Namens het Spaanse onderzoeksteam beveelt Ricardo Delgado Martin aan om het experimentele mRNA-vaccin covid-19 onmiddellijk te annuleren en stop te zetten.

Maar het is vooralsnog een controversiële studie; om de simpele reden, dat er wetenschappers en artsen zijn, die het niet eens zijn met de resultaten van de Spaanse studie. Het bewijsmateriaal moet worden geverifieerd of weerlegd. Wat nodig is, is dat onafhankelijke wetenschappers en gezondheidswerkers hun eigen laboratoriumanalyse uitvoeren van de inhoud van het flesje met het vaccin. Zo moeilijk is dat toch niet zou je zeggen..?!

Evenzo doen de onderzoekers een beroep op de nationale gezondheidsautoriteiten van de 193 lidstaten van de VN die momenteel hun bevolking vaccineren, om hun eigen onderzoek en analyse van het vaccinflesje uit te voeren. En als grafeenoxide wordt aangetroffen, moet het vaccinatieprogramma onmiddellijk worden stopgezet.

 

6 gedachten over “Graphene in de CORONA-mRNA-vaccins…?

 1. Ik heb dit.., in mijn ogen toch wel schokkende verslag, doorgeplaatst op een aantal andere facebook-pagina’s, maar wordt dan vaak verwijderd als zijnde… FAKE-NEWS! Is dit terecht!? Wat moeten we hier nu mee!?

  1. Vanwege het doorplaatsen van bovenstaande artikel ben ik inmiddels ook voor 24 uur geblokkeerd door facebook, met dank aan WanttoKnow!

 2. Je kunt gedurende 24 uur geen berichten of opmerkingen plaatsen
  Dit is omdat je eerder iets hebt geplaatst dat in strijd was met onze richtlijnen voor de community.
  Dit bericht is in strijd met onze richtlijnen inzake desinformatie die mogelijk leidt tot fysieke schade, waardoor alleen jij en de beheerders van Geen vergif in mijn lijf het bericht kunnen zien.
  Als je van mening bent dat we een fout hebben gemaakt, kun je aangeven dat je het niet eens bent met het besluit….. https://www.facebook.com/support/?item_id=4587891321278297&shimmed_in_item=1&ref_medium=graphql&ref=notif&notif_t=actor_feedback&notif_id=1633950128561995

  1. hallo Ton, niks persoonlijks, maar ik word zó kotsmisselijk om dat gezeik over FB..? Laat die club links liggen, meld je bijv. op MeWe..! Steeds meer mensen daar te zien.

   Deze clubs als Facebook werken met het principe van UGC, User Generated Content. Dus bestaan ze bij de gratie van door de gebruiker gegenereerde inhoud!! Besef je dat? Wanneer vervolgens nu gebruikers MASSAAL besluiten om dat faecesboek links te laten liggen, is DAT DE DOODSTEEK voor FB. En ook voor YouTube natuurlijk, waarover BLCKBX.tv zich maar druk zit te maken.. Kijk naar de manier waarop HYVES is gestorven!

   KLAAR met dat schorem dus, want dat is het; links laten liggen..!! De energie die je eraan besteedt (en ik nu ook dus!) is werkelijk te vatten onder het spreekwoord: ‘Het sop is de kool niet waard’..

  2. Kijk naar Roger Waters van Pink Floyd die een substanciele hoeveelheid geld aan geboden kreeg van de meer dan misselijkmakende grotgarnaal van ’n zuckerberg om de rechten te bezitten van the Wall.Je weet wel van “hey teacher leave those kids alone” en zijn reactie was en daar geniet ik steeds nog van, “fuck you”.
   Weg met dat soort griezels.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.