Advertentie

2 Zomerlezingen Martijn van Staveren


X

2 Zomerlezingen Martijn van Staveren

2022 © WantToKnow.nl/be

x
Het is al weer even geleden dat wij onze laatste lezingenserie konden verzorgen; de reden is iedereen bekend. Maarrr.. wij hebben de draad weer opgepakt! We beginnen met 2 krachtige zomerlezingen die zijn ingepland met Martijn van Staveren. Jij bent van harte uitgenodigd. Alleen als duo-lezing te boeken.

Inhoudelijk zullen deze lezingen een interactief karakter dragen.Waar staan we, waar sta jij in deze wereld, waarin chaos lijkt te regeren…? Zitten we te wáchten op een opening van de hemel en het neerdalen van de verlossende ‘goddelijke ruimteschepen’. Of.. of pakken we zélf de handschoen op en gaan voor daden ná woorden..?!

Het verhaal van de magische wereld om ons heen, waar we op een ándere manier naar mogen gaan kijken en handelen.. Moéten gaan kijken, wanneer we de zaken willen veranderen. Over de verborgen geschiedenis van de mensheid en de gecamoufleerde manipulaties.
De mensheid is klaar om in haar potentiële essentie te stappen en een nieuwe wereld te bekrachtigen. De oude manipulaties achter ons laten. Het verhaal over de menselijke potentie, die niemand ánders kan actieveren dan de mens zelf..! Waar gaan we beginnen..?

Dus voel je uitgenodigd op 3 en 17 juli met deze duo-lezing van onze vriend Martijn van Staveren. Alleen als duo-lezing dus te boeken. We zijn ook al druk bezig een serie van 4 herfstlezingen te organiseren; maar daarover dus later meer. Ben je er klaar voor? Wij hebben er zin in..! En bedenk dat het natuurlijk niet alléén gaat om deze lezingen. Het ontmoeten van gelijkgestemden, in de vorm van dit ‘uitje’, zorgen voor 2 bijzondere zondagen..!

En ja, natuurlijk hebben weer de heerlijke, natuurlijke omgeving van het centrum ‘Quinta Essentia’ in Zwaanshoek geboekt voor deze en de volgende lezingen. Waar de ambiance weer borg staat voor deze 2 mooie zomer-zondagmiddagen. Deze lezingen van Martijn bevat de boodschap: ‘Open je ogen, want het is tijd om verder te kijken dan onze neuzen lang zijn; de verandering komt van binnen uit’… In deze tijd waarin we onszelf mogen bekrachtigen in onze eigen kracht, mogen grenzen worden verkend en zal alleen daardoor al, ons bewustzijn worden verruimd..

* * *

zondag 3 EN zondag 17 juli

* 14:00 – 17:30 uur*
Quinta Essentia – Zwaanshoek

– ‘BewustzijnsBriefing’ –

Martijn van Staveren

x

Samen met drs. John Consemulder hebben wij van WantToKnow.nl zo’n 10 jaar geleden, Martijn van Staveren (1973) de bekendheid mogen geven die hij verdiende. Niet alleen is zijn levensverhaal adembenemend, maar vooral zijn leringen rondom de evolutie van de mensheid, hebben een diepe lading en dito leerpotentie. Vanuit zijn ervaringen met buitenaardse rassen en werelden, zet Martijn continue ons Aardse bestaan in een kosmisch perspectief; de mens is daarin een uniek wezen, dat bijzonder krachtig is, in het perspectief van de creatie van ‘realiteiten’, zoals het menselijke Aardse leven.

Maar de vele knechtingen die de mensheid ondergaat, maken dat de mensheid zich feitelijk gevangen ziet in een uiterst geavanceerde matrix. En toch zijn we ons massaal aan het bevrijden; niet door te vechten, maar.. door vooral onszelf te worden, hoe bijzonder dit ook mag klinken! WEER te worden.WE ARE THE ONES WE’VE BEEN WAITING FOR..

Diep in ieder mens sluimert die enorme potentie van creatie, die voor deze tijd geboren is. Het massale ontwaken van de mensheid is in volle gang, ieder mens in zijn eigen tempo en op zijn eigen wijze. Het geopende bewustzijn, aldus ontstaan, vráágt om bekrachtiging. Deze ‘bewustzijnsbriefings’ op deze 2 zondagmiddagen, zullen fundamenteel bijdragen aan de bekrachtiging van aanwezigen, maar daarmee ook aan het grote collectieve veld van de mensheid.

Deze 2 interactieve lezingen -het is de bedoeling dat je dynamisch aanwezig bent- zullen ruimte geven aan actuele zaken in het kader van bewustzijns-ontwaken. Hoe te handelen in je dagelijkse leven, hoe te verwoorden en te communiceren. De actuele waarom, wie, wat en waar’s, komen aan de orde. Door het delen van eigen ervaringen, onderzoeken en kennis, waarbij hij de achtergehouden grotere realiteit belicht, roept Martijn iedereen op, met een nieuwe blik naar onze ‘realiteit’ hier op Aarde te gaan kijken én daarna te gaan handelen. Zodat wij weer gebruik gaat maken van het grotere menselijke potentieel, liefdevol ten dienste van het collectieve geheel.

* * *

De locatie:

Quinta Essentia
Spieringweg 913

2136 LK Zwaanshoek (NH)

(klik voor kaartje op logo hieronder)

x

VOOR DEZE LEZING(EN) KUN JE HELAAS NIET MEER BOEKEN/RESERVEREN.
LEZINGEN ZIJN UITVERKOCHT

Deze beide lezingen van Martijn waren alléén als duo-boeking te maken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.