Advertentie

Gaat het dan toch over bevolkingsreductie?!!


X
X
Gaat het dan toch over bevolkingsreductie..?!!

2021 © Paul Craig Roberts
X

Dr. Paul Graig Roberts, auteur van dit artikel en oud-Witte Huis-medewerker. Kent als geen ander de fijne kneepjes van de wereldpolitiek en de ontwikkelingen op het wereldtoneel.

Toen ik me vorig jaar realiseerde dat de Covid-campagne een angstcampagne was en geen wetenschappelijke of medische campagne, begreep ik dat de operationele agenda geen volksgezondheidsagenda was. Het werd duidelijk dat er een winstagenda was en ook een controle-agenda waarbij burgerlijke vrijheden en hun wettelijke en grondwettelijke beschermingen terzijde werden geschoven.

Ik heb aan vier topuniversiteiten gestudeerd in vervlogen tijden, toen onderwijs en niet propaganda het doel was van onderwijs, en ik ben in staat de meeste wetenschappelijke rapporten voldoende te begrijpen om de essentie ervan te begrijpen, maar in het geval van COVID, vertrouw ik bij twijfel op virologen en professoren van de medische faculteit om mijn conclusies te controleren of te corrigeren.

Ik heb beroemde professoren gehad, waaronder Nobelprijswinnaars, die in hun jonge jaren bespot werden door de gevestigde opinie en ik heb zelf weerstand ervaren tegen mijn eigen vernieuwende wetenschap, en ik was me ervan bewust dat de waarheid vaak verworpen wordt totdat de tegenstanders gewoonweg overweldigd worden door het bewijs. Mijn professor aan de universiteit van Oxford, Michael Polanyi, een fysisch chemicus, had een halve eeuw nodig om Einsteins afkeuring te overwinnen voor zijn theorie van chemische absorptie.

In de tussentijd hadden een aantal van zijn studenten de Nobelprijs voor de wetenschap gewonnen. E.P. Wigner in de natuurkunde. Melvin Calvin in de scheikunde. Zijn zoon John Polanyi in de scheikunde.  Michael Polanyi was de meest intelligente en beschaafde persoon die ik ooit gekend heb. Hij zou zeker ontmoedigd zijn bij het zien van de minachting voor bewijsmateriaal in universiteiten en media vandaag de dag en door de overheid.

HET COVID BEDROG
Ik heb het Covid-bedrog meegemaakt en het verontrust mij dat vandaag de dag het bewijs zelf zijn autoriteit heeft verloren. Overal in de Westerse wereld krijgen agenda’s voorrang op de waarheid.  Dit is zeer zeker het geval met Covid-19. We leven onder een Covid beleid dat geen enkel bewijs heeft om het te ondersteunen.  Bij gebrek aan enig bewijs voor het heersende beleid, is het onderdrukken van de werkelijke feiten het werkingsprincipe.

De volkomen corrupte volksgezondheidsautoriteiten, domme onwetende politici, en schorriemorrie herhalen leugens keer op keer, vertrouwend op voortdurende herhaling om de leugen in waarheid om te zetten.  Het overgrote deel van de wereldbevolking, dat niet de opleiding en energie heeft om zelf na te denken, is tevreden met wat de media hen vertellen wat ze moeten denken.

De autoriteiten op het gebied van de volksgezondheid, domme politici en prescripties censureren de wetenschappers en doktoren die werkelijk inzicht hebben in het gezondheidsprobleem en weten wat ze moeten doen om het onder controle te krijgen, en verhinderen zo dat andere informatie dan het gecontroleerde verhaal het publiek bereikt. Hier is de bekende informatie die wordt onderdrukt:

 • Het Covid-vaccin beschermt niet tegen het krijgen van Covid, noch voorkomt het dat gevaccineerde mensen het virus verspreiden.
 • Het Covid-vaccin heeft enorme bijwerkingen en is op weg om meer ziekten en sterfgevallen te veroorzaken dan Covid. Onder de bijwerkingen zijn onvruchtbaarheid en spontane abortus.
 • Het vaccin traint het virus om varianten te ontwikkelen die aan de immuunrespons ontsnappen.
 • De dodelijkheid van het Covid-virus is zwaar overschat.
 • Het aantal Covid-gevallen is massaal overschat door een gebrekkige PCR-test.
 • De uitbraak van nieuwe gevallen die aan de Delta-variant worden toegeschreven, zijn het ergst in de landen met de zwaarst gevaccineerde bevolkingsgroepen.
 • Bekende geneesmiddelen zoals HCQ en Ivermectine worden door het officiële protocol opzettelijk buiten gebruik gesteld.

Een groot aantal vooraanstaande wetenschappers en artsen roept op om de Covid-vaccinatie stop te zetten.  Deze oproepen worden onderdrukt door het uitschot en genegeerd door de officiële autoriteiten. Waarom?  Is het alleen maar winst?  Is het alleen maar controle?  Of is er een duistere agenda..!?

WAT IS DE AGENDA ACHTER DIT BEDROG..??!
Ondanks het bekende, duidelijke en onbetwistbare falen van het vaccin om bescherming te bieden tegen infectie en de bekende gevaren ervan, dringen de autoriteiten aan op meer vaccinatie.  Dit slaat nergens op.

 • Waarom hebben de autoriteiten zich verzekerd van de medewerking van Amerikaanse werkgevers, militairen, ziekenhuizen en politiediensten om Covid-vaccinatie verplicht te stellen?
 • Waarom gebruiken de overheden zowel de overheid als de particuliere sector om vaccinatie af te dwingen, terwijl de overheden zich er volledig van bewust zijn dat vaccinatie geen bescherming biedt, maar gezondheidsschade en sterfgevallen veroorzaakt en het virus verspreidt?
 • Waarom is er geen openbaar debat over de ernstige bedreiging die het Covid-protocol voor de wereldbevolking vormt?
 • Hoe is de wetenschappelijke en medische waarheid een ‘samenzweringstheorie’ geworden?

Neem eens een uurtje vrij van je bezigheden; een uurtje vrij van het kijken naar een sportevenement, een uurtje vrij van al het andere wat je doet om je tijd te verdoen en onwetend en uitbuitbaar te blijven, en besteed het in plaats daarvan aan het kijken naar de toespraak van Dr. Simone Gold van Frontline Doctors voor een goed opgeleid publiek.

Dr. Simone Gold is intelligent, meelevend, en loopt over van verantwoordelijkheidsgevoel jegens ons.  Deze hoogst opmerkelijke vrouw is wat ik me herinner de ideale Amerikaan, de persoon die we allemaal wilden zijn. Dr. Gold’s voordracht dateert van het begin van dit jaar.  Alles wat zij toen vermoedde maar weigerde als feit te bevestigen, is nu bewezen waar te zijn.

Merk op dat Dr. Gold in haar hele toespraak hieronder, de nadruk legt op de experimentele status van het vaccin en het ongekende gebruik van een experimenteel, niet goedgekeurd vaccin op de hele wereldbevolking. Miljarden mensen geïnjecteerd met we weten niet wat. De immoraliteit van een dergelijke massale inenting van een niet getest en niet goedgekeurd experimenteel vaccin is een aanklacht waaraan de corrupte volksgezondheidsautoriteiten willen ontsnappen door het nog niet geteste vaccin volledige goedkeuring te verlenen.

Niet alleen voordat de vereiste tests zijn uitgevoerd, maar zelfs wanneer het vaccin faalt. De onwettige, corrupte president van de Verenigde Staten dient als een ingehuurde stem, voor zowel farmaceutische winsten als een geheime agenda. Verwacht dat het ondoeltreffende en uiterst gevaarlijke vaccin elke dag zal worden goedgekeurd als antwoord op Dr. Gold’s nadruk op zijn niet-goedgekeurde experimentele status en als geruststelling voor de vaccin-haters dat het uiterst gevaarlijke vaccin veilig is. Hier is Dr. Gold’s presentatie:

 

13 gedachten over “Gaat het dan toch over bevolkingsreductie?!!

 1. https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-vaccinatie/vraag-en-antwoord/mag-ik-een-werknemer-verplichten-zich-te-laten-vaccineren
  Wie deze site van de overheid bezoekt kan daar het volgende lezen:
  Ieder mens mag zelf kiezen of die een coronavaccinatie neemt.
  Artikel 11 van de Nederlandse grondwet waarin het recht opnonaantastbaarheid van het lichaam staat
  Artikel 8 van het Europees Verdrag tot bescherming van de rechten van de mens.Daarin staat dat ieder mens het recht heeft om zelf te beschikken over zijn lichamelijke integriteit.
  Autobedrijf Leaseplan stelt als eerste Nederlandse bedrijf vaccinatie verplicht.
  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/autobedrijf-leaseplan-stelt-als-eerste-nederlandse-bedrijf-vaccinatie-verplicht
  Dit gaat dus regelrecht tegen de Nederlandse grondwet en het Europees verdrag tot bescherming van de rechten van de mens in.
  Wanneer dit toegestaan wordt dan zullen snel andere bedrijven/instanties volgen wat voor niet gevaccineerden nog meer uitsluiting van deelname zal gaan betekenen.
  Wanneer er nog onafhankelijke eerlijke rechtsspraak is wordt dit verboden en het bedrijf bestraft.
  NOU WEET IK NIET OF DEZE ORGANISATIE OOK BANKEN BEHEERD maar ik kwam wel het volgende tegen wat wanneer deze organisatie inderdaad ook banken beheerd veel zou kunnen verklaren en zelfs een aanwijzing kan betekenen dat banken ook mensen kunnen gaan uitsluiten.
  https://www.leaseplanbank.nl/spaarrente
  De Jonge heeft meermaals gezegd dat directe of indirecte dwang niet zal gebeuren,helaas we zien niet anders gebeuren wat aangeeft hoeveel de woorden/beloften van deze man waard zijn.
  (werkelijk niets dus).Rutte heeft datzelfde probleem en anders zal hij eerst ontkennen tot dat niet langer te houden is waarna hij het zich dan weer niet kan herinneren of andere drogredenen zal aanvoeren.(ook aan hem hebben we dus niets en de oppositie slikt alles en gaat overal met wat deze twee verzinnen akkoord).
  Waar zijn die “onafhankelijke” MSM journalisten? Waarom bezoeken ze dat bedrijf niet om ze op zaken te wijzen en ze het hemd van het lijf te vragen? Of vinden zij dit wel normaal en is mededelen volgens hen genoeg?
  Wat betreft de VS na 9/11 werd de strijd tegen terrorisme gestart om de VS daar tegen te beschermen want het was de schuld van Osama Bin Laden die deel uitmaakte van de taliban.
  Irak en andere landen werden binnen gevallen door de VS en bondgenoten want ze hadden vrachtwagens gepot met massavernietigingsspullen bij zich.(deze zijn nooit gevonden later).
  Nu trekken de VS en bondgenoten zich terug uit Afghanistan wetende dat de taliban weer bezit neemt van door hen verlaten gebieden.Dit is toch op z,n minst een vreemde gang van zaken want gaan ze dan nu ineens geen gevaar meer opleveren voor de vs of andere landen?
  Waren dan die invallen niet nodig geweest? Zijn goedwillende militairen en burgers voor niets slachtoffers geworden? waarom wordt er nu onderhandeld met de taliban terwijl dat eerder kennelijk onmogelijk was? veel vragen maar zo zie ik het dat is mijn mening.

  1. Het hele verhaal zou ons geen angst moeten opleveren, maar nóg meer strijdvaardigheid op moeten wekken.

   Ik geloof dat Leaseplan e.a. dit niet gaan redden. Want vanzelfsprekend gaat het OOK om NATUURLIJKE immuniteit, die -zo is gebleken uit Israëlisch onderzoek- 13x beter beschermt als het mRNA-middeltje dat je ingespoten zou dienen te krijgen. (GEEN VACCIN! Dus dat is ook nog een punt!)
   Daarop (natuurlijk immuun zijn) zou je dan je personeel GRATIS moeten laten testen, via een bloedproef dus. Maar dát gaat al veel te ver. Qua kosten en privé-gebied, waar je als werkgever geen fluit, flikker of donder over te zeggen hebt. Het klinkt allemaal schofterig pocherig van Leaseplan, maar het is imo niks meer dan blufpoker.

   Dus, het eerste beste kort geding om mensen in dienst/op kantoor te houden, is verloren zaak voor LP.

  2. GuidoJ
   Waarschijnlijk zou het zo zijn in een rechtvaardig Nederland waar eerlijk recht wordt gesproken door onafhankelijke rechters.
   Eerder zagen we dat maatregelen van tafel moesten en Rutte en consoorten wisten dat s,middags alweer terug te draaien met hulp van een rechter.(terwijl iedere andere burger dagen,weken of maanden moet wachten eer hun zaak behandeld wordt en dat tast het geloof in de onafhankelijkheid van het rechtssysteem aan).Ook de aanpassing van wetten nadat de minister van justitie en veiligheid in de fout ging op zijn bruiloft brengt het vertrouwen niet terug.

  3. Er is een grote factor die rechters niet of nauwelijks onder woorden kunnen brengen, en dat is het FEIT, dat ze ook rekening dienen houden, met de GEVOLGEN van hun uitspraak voor de samenleving, voor de rust en vooral het vermijden van onrust..!

   Arnold, ik raad je aan, voor je eigen gemoedsrust, terug te kijken naar de serie van Koen Verbraak over de rechterlijke macht. Andersom gezegd: als je niet meer gelooft in énige werking van deze rechtspraak in NL, houd het toch een beetje op.. TOCH? Dan rest je één ding: revolutie.
   En natuurlijk -in afwachting daarvan- elke dag hier een reactie achter te laten.. 😉
   https://www.npostart.nl/kijken-in-de-ziel-rechters/20-07-2015/VPWON_1236328

 2. Maar er nog nooit maar één virus geïsoleerd. Dan bestaan virussen dus helemaal niet. The game is mind control en wij geloven alles. Het enige virus dat kan bestaan is het Goedgelovigheidsvirus.

  Op naar een betere wereld, platdatdanweerwel, zonder angst.

  1. Helemaal en Totaal mee eens. Jammer dat veel goedbedoelende medemensen en dus ook Guido in de eerste val trappen van het virusverhaal en daarmee in de doolhof van oorsprong en varianten van dat “virus”. En dus van de on-going story die in feite het hele verhaal van de injecties prolongeert en ondersteunt.
   En ja, virussen bestaan, maar het zijn exosomen d.w.z. uitscheidingsproducten om het lichaam te reinigen en verder volkomen onschuldig.
   Het is een kwaadaardig, wel heel sluw verzonnen verhaal, meer niet.

 3. Het is toch wel typisch dat op alle fronten men geïnformeerd schijnt te zijn om toch maar vooral de officiële versie van de deepstatewerkelijkheid op te lepelen. Vooral vanuit de aan de staatspropagandakanalen gekoppelde radiozenders. Zo luister ik bijna altijd naar de klassieke zender en ook daar zijn alle presentatoren gedrild en afgericht iedere gelegenheid ten baat te nemen om propaganda te maken voor het zieke geluid. Zo’n typje als Diewertje Blok waarvan men dacht tijdens haar debuutjaren dat er een frisse jonge meid met frisse ideeen in het doorgaans grauwe omroep zou gaan deelnemen. Nu jaren later is het eindstation kennelijk een stoffig hoekje tussen de klassiek nurds, voor de zoveelste keer maar weer Josefh Haydn aankondigende (buhh). Als je tussen de regels ‘doorleest’, hoor je één groot pro vacc. pleidooi.
  De vraag die dan welke in mijn kop blijft rondspoken: ben jij nou echt zo dom dat je niet snapt welke vuile agenda hier aan het werk is? Of heb je een belofte gekregen samen met alle andere kontenkruipers om de leugen uit te dragen in ruil voor een mooie positie later als het gros onder de zoden ligt. Of ben je net als al die andere honderdduizenden behept met de ‘braaf meedoen’ ziekte. Dat het je een lekker gevoel geeft als je weet dat je doet wat ‘ze’ zeggen en daarmee heel erg deugdzaam en braaf bent. Maar geen idee van de bak ellende het met zich meebrengt als dadelijk de autoimmuunreactie zorgt voor surrealistische hoeveelheden lijken. En dat de woede die dit gaat veroorzaken ook wel eens bij jouw voordeurtje stampij kan veroorzaken en dat je geen garantie zult krijgen van jouw broodheer, de boel te overleven.
  Of denk je ermee weg te kunnen komen, net als dat stuk stront van ’n hugo de J en het andere rapaille? Denk het niet eerlijk gezegd.

 4. https://www.nu.nl/coronavirus/6154273/zon-60-artsen-door-inspectie-aangesproken-op-onjuiste-informatie-over-corona.html
  Wat een mooie “democratie” hebben we toch wanneer artsen gedwongen worden de standpunten van het RIVM en de overheid uit te dragen ipv hun eigen vakkennis waar ze voor gestudeerd hebben en dus kunnen weten van de hoed en de rand.
  Wat een mooie “democratie” hebben we toch dat digitaliseren gewoon ongevraagd doorgedrukt wordt door overheden,scholen en bv banken om iedereen te kunnen controleren en uiteindelijk een dictatuur te worden.Dit alles ondanks de ICT problemen en regelmatige storingen.En dan kunnen ze wel beweren dat digitaal werken (bv bankieren) veilig is maar wanneer mensen niet eens in de bankcomputer of schoolcomputers kunnen geraken wanneer deze bv gehackt zijn dan betekend dat ook geen geld en dus geen eten.Afgelopen week wilde ik tanken bij een onbemand station waar je dus niet anders kan dan pinnen ipv met cash te betalen en toen was dat apparaat buiten werking,ook scholen zijn al een week genoodzaakt om op boeken terug te vallen en als een blind paard blijven ze gewoon digitaliseren doordrukken terwijl deze problemen met cash makkelijk te voorkomen zijn en op scholen zijn persoonlijke begeleiding en boeken de oplossing. Mensen die geen brief meer ontvangen hebben van de belastingdienst (mogelijk ook andere instanties) worden nu al beboet want ze hadden met hun digi d op de site kunnen zien of ze nog een rekening open hadden staan wat inhoud dat mensen straks zelf hele dagen zelf per computer moeten controleren of er nog ergens bij één of ander bedrijf iets open staat.Snappen ze dan niet dat mensen niet allemaal als bureaucraten achter de computer zitten omdat ze met andere zaken bezig zijn zoals werken bv? En direct overal boetes voor geven lijkt al aardig op een dictatuur toch?
  https://www.agconnect.nl/gehackte-school-begint-gemankeerd-aan-schooljaar
  En maar roepen dat we in een vrij land leven zonder de dwang erbij te vermelden dat dan weer wel.

 5. Investeer in zorg bijna 20 zorgorganisaties,beroepsorganisaties en vakbonden vragen hierom.
  https:/nos.nl/l/2397226
  Maar nee zegt Hugo de Jonge en hij is van plan om juist nu een HAP te sluiten bij een zeeuws ziekenhuis. acht procent die niet binnen een half uur de hulp kunnen krijgen mogen kennelijk gewoon dood gaan en dan durven ze ook nog te schrijven dat Joba van den Berg nog niet overtuigd is.Nee mevrouw van den Berg iedereen moet op tijd zorg kunnen krijgen binnen dat half uur PUNT UIT wat snapt u dan niet?
  https://www.omroepzeeland.nl/nieuws/129740/Minister-ziet-geen-problemen-in-nachtelijke-sluiting-huisartsenpost-Oostburg Zo druk schijnt Hugo de Jonge het niet te hebben met corona want u ziet het hij is met heel andere zaken bezig zoals nog meer afbraak van alles zoals dat gewoon lijkt te zijn/worden en wat in tijden van een ramp zoals bv het kapseizen van een schip (denk aan 1987 toen de Herald of Free Enterprise omsloeg) dit kan ook voor de zeeuwse kust gebeuren en dan is hulp dichtbij van levens belang dit wordt telkens ook niet meegerekend bij de capaciteit ivm corona waar we nu al zien dat andere zorg uitgesteld wordt ipv zorg uit te breiden.Echt ongelooflijk door hoeveel bestuurders/sters zaken niet goed geregeld worden wat mensenlevens kost.

 6. Er duiken echter meer en meer elementen op die een ander licht werpen op het ganse Covid 19(84) project. Een bericht over Italië :
  http://aanirfan.blogspot.com/2021/09/covid-cads.html
  met citaat : “Unknown comments –
  Italy makes COVID health pass mandatory for all workers
  ROME, Sept 16 – ‘The Italian government has approved some of the strictest anti-COVID measures in the world, making it obligatory for all workers, private and public, either to show proof of vaccination, a negative test or recent recovery from infection. ‘The new rules will come into force on Oct. 15.
  ‘Any worker who fails to present a valid health certificate will be suspended on no pay: People who ignore the decree and go to work regardless will face a fine of between 600 to 1,500 euros. ‘The sanction for employers will be 400-1000 euros.’
  Salvini (centre) . Unknown commented – ‘Populist hero’ Matteo Salvini, has gone along with this draconian plan…
  ‘Talk in Italy is that the mafia has been quietly granted a share of the vaccine billions, so they will not help people evade or oppose this order …’ “ (=einde citaat).
  In eerste instantie is de foto in de brug al veelzeggend, kan deze echter niet overnemen. Het gaat hier dan ook om Salvini van de Lega Nord !! Een zo gezegd rechts extremistische partij !!
  Het belangrijkste zit echter in de laatste paragraaf, met een verwijzing naar de maffia. Rekening gehouden met de rol van de internationaal georganiseerde misdaad in tal van landen, is m.i. deze rol dan ook niet beperkt tot Italië, maar geldt dit voor de ganse EUSSR. En dit kan dan ook imo een verklaring geven voor de obsessies waarmee men deze vaccinaties wil doorvoeren. Met deze maffia’s valt er immers niet te lachen !!!

  1. Het vervelende is dat ‘ze’ geen getuigen willen. Dus mensen die ‘overblijven’ en die niet geënt zijn want een vaccinatie is het niet, nooit geweest en zal het ook nooit worden. Het is pure uitroeing en als je dat nog niet ruikt op enig afstand heb je echt je kop te diep in’t zand gestoken. Er zijn een aantal mensen die zo dom waren erin te trappen maar die wil ik eigenlijk helemaal niet kwijt. En als de grote sterftegolf voorbij is, wat zal er dan over zijn om een samenleving te hebben zoals we die gewend zijn? Ik denk niet dat daar nog sprake van zal zijn als je alleen al denkt aan de vuilnisman bijv. En wie ruimt die honderdduizenden lijken die overal ook in de huizen liggen te rotten en de ziekten die dit voortbrengt. Het satanische tuig wil een totale ruiming incl. de kapo’s. Waar alle aanleiding voor zal zijn, zijn massa tribunalen waar terecht de ploerten de afrekening krijgen en dat mag dus niet gebeuren. Dus moet iedereen dood.
   Dit is het slechtste scenario tenzij Jesus zelf ingrijpt. Hoef je niet in te geloven, doe ik wel.

 7. Een heldhaftige begrafenis/uitvaart ondernemer van Milton KEYnes: https://www.bitchute.com/video/gigUyK3yLtMU/ Nu nog een Nederlandse held!
  Een zus van een vriendin had al een beroerte gehad, 2 injecties en nu is helemaal verlamd en heeft ze 24-uur zorg nodig wat mijn vriendin doet. Een andere aardige vrouw was 1 maand ziek na de injectie, veel mensen ken ik ook weer niet om eerlijk mee te praten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.