Advertentie

UN ontkent; VS geeft toe: ‘BIOLABS IN OEKRAÏNE’..!!


x

UN ontkent en… de VS geeft toe:

‘BIOLABS IN OEKRAÏNE’..!!

2022 © WantToKnow.nl/be
x
Ken je haar nog..? De onderminister van de VS voor Buitenlandse Zaken..  Haar naam is Victoria Nuland en velen op het internet, die precies wéten wie zij is,  spreken over Victoria ‘Fuck the EU’ Nuland. Zij was één van, zoniet DE  hoofdrolspeelster(s) achter de praktische uitvoering van de coup in Oekraïne in 2014, achter de schermen uitgevoerd door de CIA. Daarmee is een heel groot deel van de oorlogs-ellende van vandaag begonnen.
Toen de regering van Janukovitsj, de democratisch gekozen, Russisch georiënteerde president van Oekraïne het veld moest ruimen in 2014, was het Nuland, die schreeuwend riep, in een uitgelekt en niet door haar ontkend telefoongesprek, dat zij zouden gaan bepalen wie er op de troon kwam in Oekraïne en niet de EU.. ‘FUCK THE EU’…
x
Enkele dagen later komt Nuland terug op deze audiotape, die nogal wat verontwaardiging oogstte in de EU, vooral door haar grove afwijzing van invloed van de EU in het nieuwe bewind in Oekraïne. Ze roept in de persconferentie dat ze ‘om nogal voor de hand liggende redenen, niet terug gaat komen op ‘diplomatieke privé-gesprekken’…
Daarmee natuurlijk uiterst naïef bevestigend, dat ze deze teksten wel degelijk had gebruikt. Volgens David Icke is Nuland -de vrouw van neo-con Robert Kagan. Hij behoort tot de haviken in de Amerikaanse politiek en is één van de opstellers van het rapport, dat gezien wordt als het masterplan achter de 911-aanslagen.

https://i0.wp.com/exceltips.alouisvuittonhandbags.com/words-https-img.beforeitsnews.com/contributor/upload/819011/images/OBAMA%20UKRAINE%20BIOLABS.JPG?w=728&ssl=1Biolabs in Oekraïne EN.. door de VS gefinancierd..!!
Onverwacht belandt deze Victoria Nuland afgelopen week opnieuw in een heel pijnlijke situatie en zet ze de VS voor schut. Veel anders dan bekennen dat er door de VS-gefinancierde biologisch-laboratoria in Oekraïne zijn, kan ze niet, want de Russen hebben inmiddels een groot aantal van deze faciliteiten ingenomen.

Aannemelijk is dus, dat er volop bewijs naar de oppervlakte zal komen over de betrokkenheid van de VS in deze Victoria Nuland antwoordt in een ondervraging door senatoren in de Senaat, en waarschuwt daarbij dat de VS biolabs in Oekraïne, waar pathogenen-onderzoek gedaan wordt wat in VS te gevaarlijk wordt geacht, gevaar lopen. ‘Doordat de Russen deze labs innemen’..

 

1 gedachte over “UN ontkent; VS geeft toe: ‘BIOLABS IN OEKRAÏNE’..!!

  1. Het Russische leger begon vorige week het doek terug te trekken over de omvang en reikwijdte van het netwerk van door het Pentagon gefinancierde biolabs in Oekraïne. Amerikaanse functionarissen en media verwierpen deze herwaarderingen aanvankelijk als “Russische desinformatie”, maar werden gedwongen hun verhaal te corrigeren nadat staatssecretaris Victoria Nuland toegaf dat dergelijke laboratoria wel degelijk bestaan.

    Het Russische Ministerie van Defensie heeft nieuwe details vrijgegeven over de door het Amerikaanse leger gefinancierde biolabs die actief zijn in Oekraïne, inclusief een schat aan originele documentatie. Het Ministerie van Defensie onthulde ook dat Joanna Wintrol, de verbindingsofficier van het Amerikaanse Defense Threat Reduction Agency bij de Amerikaanse ambassade in Kiev, een van de curatoren van het programma is.

    Lees verder >>> https://www.veteranstoday.com/2022/03/17/russian-mod-names-curator-of-pentagon-funded-biolabs-in-ukraine-releases-original-docs/

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.