Advertentie

Het strafbare, manipulatieve AMBTSMISDRIJF van Hugo..!!


Artikel 20 van de Wet Publieke Gezondheid schrijft voor,
dat in een spoedsituatie alsnog binnen acht weken (!!)
een wetsvoorstel moet worden ingediend,
zodat de Tweede én de Eerste Kamer,
zich zo spoedig mogelijk
kunnen buigen over de vraag
of corona daadwerkelijk een ziekte is
die in groep A thuishoort..!!

x

Het strafbare, manipulatieve en.. BEWUSTE

AMBTSMISDRIJF van Hugo..!!

2021 © BLCKBX.nl | deze versie WantToKnow.nl/be

x

De vraag is simpel: ‘Is COVID wel ’n categorie A-infectieziekte met een IFR van 0,15%’..?? (HIER) Een heel fundamentele vraag, want de maatregelen die De Jonge heeft afgekondigd, dienen gebaseerd te zijn op Covid als een A-status ziekte, omdat daarop de ingrijpende en ontwrichtende maatregelen zjin gebaseerd. Zij deze proportioneel en gerechtvaardigd? Het blijkt dat meneer de minister van VWS, Hugo de Jonge het niet kan onderbouwen, maar roept dat dit wetsontwerp nog ‘in behandeling’ is..!! EN.. Waarom is de A-status nog nooit bekrachtigd door onze volksvertegenwoordigers?

Momenteel staat Covid-19 niet opgenomen in de Wet Publieke Gezondheid en daarmee ontloopt de minister, en eigenlijk het hele kabinet, de confronterende realiteit van de feiten. Een belangrijk feit is dan…hoeveel geïnfecteerden sterven nou werkelijk aan de ziekte. En we weten inmiddels dat de IFR in een Standford University meta-analyse (over ca. 2 miljard positief geteste personen wereldwijd!!), is bijgesteld tot 0.15 (HIER).

En eerder bevestigde de WHO ook al dat de IFR was bijgesteld tot 0,23  (HIER). Een getal dat uiteraard per leeftijd en per land verschilt want het is een gemiddelde maar toch…de IFR was in den beginnen 3 % en nu dus 0.15, wat, 20 x lager en minder dodelijk dan gedacht. Daarmee staat de A-status ter discussie.

Het is dus DE vraag die iedereen zo spoedig mogelijk beantwoord zou moeten willen zien is… ‘Hoort Covid-19 in de categorie A of niet?’ Want als dat niet zo is, zijn alle corona maatregelen per direct van de baan!!

Kersvers Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren (33) maakte dit belangrijke punt aanhangig in de kamer en hij is van plan om als een terriër te blijven hangen in dit dossier en niet los te laten. Van Meijeren heeft twee masters op zak, namelijk Staatsrecht (Radboud Universiteit Nijmegen) en Wetgeving (Academie voor Wetgeving).  Fabio Pasquino praat met hem over dit verhaal ende merkwaardige gang van zaken in ONZE Tweede Kamer.

De dubbele agenda van Hugo de Jonge (en Mark Rutte!) ..
Maar je denkt toch niet dat ‘de-man-van-de-patser-schoenen’ hier een fout heeft gemaakt..? Het is een duidelijke, weloverwogen beslissing om het omzeilen van de officiële A-status-classificatie op deze manier vorm te geven. Het klinkt zwaar wellicht, maar dit is in onze ogen REGELRECHTE OPLICHTERIJ..!! Met de volksgezondheid van de Nederlandse burger.. Want de A-status te toetsen voor deze ‘aandoening’, zou natuurlijk betekenen, dat het hele ‘officiële COVID-beleid’ van de regering Rutte in de vuilcontainer zou moeten worden gedumpt.En daarmee is natuurlijk ook -omgekeerd gekeken- DE ACHILLESHIEL van de idiote maatregelen duidelijk..

Het corona-wetsvoorstel is wel ingediend, maar nog steeds niet behandeld. Van Meijeren:“Onrechtmatig handelen van de regering. Het wetgevingsproces is foutief gevoerd; keihard in strijd met de uitdrukkelijke bedoeling van de wetgever.”

En… al vanaf half februari 2020 ligt dit verhaal er al..!! VOOR HET UITBREKEN VAN DE COVID-‘pandemie’..!! Feitelijk is nu bewezen, dat Hugo de Jonge zijn autoriteit als Volksgezondheidminister, op het gebied van de bestrijding van de COVID-‘pandemie’, ontleent aan valse fundamenten. 

Kijk in het video-interview van BLCKBX-initiatiefnemer Flavio Pasquino met Gideon Van Meijeren, waarin duidelijk te zien is, op welke wijze De Jonge glad en keihard de Eerste Kamer voorliegt over de wettelijk noodzakelijke status van de COVID-maatregelen. Wellicht weet je nog, hoe Mark Rutte met tegenzin toegaf dat de IFR (=infertality-rate = sterftecijfer) voor Corona laag was, vergelijkbaar met bijvoorbeeld influenza 3. Het is inmiddels OVERDUIDELIJK, voor hen die kijken en ZIEN en luisteren en HOREN: Corona is de weg om het doel te bereiken: publieke controle via het vaccinatiepaspoort..!

Kunnen we de zaken nog even in proportie blijven zien? Laten we even kijken naar deze vergelijking van sterftepercentages (IFR) bij infectie:

 • Ebola 50%
 • Mers 35%
 • Pokken 30%
 • SARS 11%
 • Covid 0,15% (jazeker: nul-komma-vijftien! Bron: WHO)

De mening van TweedeKamerlid Gideon van Meijeren van FvD over deze zaak is overduidelijk:

“Ik vind dit zo schokkend. De wet die de A-status legitimeert, wacht al meer dan een jaar op behandeling! Strikt genomen heeft minister Hugo de Jonge de wettelijke verplichting niet uitgevoerd en daardoor is er zelfs sprake van een ambstmisdrijf.. ! En dient straks ook de vraag te worden gesteld of hij hier niet voor vervolgd moet worden”.

 

8 gedachten over “Het strafbare, manipulatieve AMBTSMISDRIJF van Hugo..!!

 1. Wanneer er één rotte appel in een kist met onaangetaste appels zit en er wordt niets aan gedaan dan zal de hele inhoud van die kist gaan rotten.Het is voor velen wel duidelijk dat veel niet klopt en/of deugd binnen de politiek.Zo heeft een corona paspoort geen enkel nut want niemand kan van te voren weten of er een nieuwe variant opduikt in welk willekeurig land dan ook waar de gegeven en geregistreerde vaccinatie NIET TEGEN ZOU KUNNEN WERKEN.Dit houd dan in dat het paspoort alleen maar een middel is om dwang uit te oefenen zodat mensen zich gaan laten vaccineren omdat ze angst hebben om niet meer te mogen reizen of uitgesloten worden van andere aangelegenheden.Net als met gewone medicatie is een medicijn bedoeld voor een bepaalde aandoening en niet voor eventuele mutaties want dan kunnen aanpassingen van het middel nodig zijn of een compleet ander medicijn dus ik zou niet weten waarom dat bij vaccines anders zou zijn.(vooral ook omdat men nog geen kennis heeft van wat die mutatie dan anders is dan het bestaande virus).Dan kunnen ze wel beweren dat vaccines tegen mutaties kleine aanpassingen nodig zouden kunnen hebben omdat het vaccine wat bestaat als basis vaak gebruikt kan worden tegen nieuwe varianten maar dan nog betekend dat dat het gegeven middel niet werkt tegen nieuwe varianten zolang die “kleine” aanpassing niet gedaan is.
  Daarom vind ik het ook zorgwekkend dat de EU en andere organisaties achter dat vaccinatiepaspoort staan en zelfs eisen dat mensen dat kunnen tonen en ook testen zijn onzin want ook al is men getest en veilig bevonden dan is dat geen garantie dat je net over de grens toch nog een mutatie tegen komt en later mogelijk mee terug brengt naar het land waar men woont.Het is dus alleen maar controle zodat ze mensen kunnen dwingen te doen wat regeringen willen en dat wordt voor mij bevestigd door zaken in verband te zien zoals camera’s al of niet met gezichtsherkenning,op medisch vlak gegevens in computers invoeren zoals ook gemeenten en overheden dat op bijna elk vlak doen en natuurlijk computers koppelen voor een volledig overzicht,”Slimme” apparaten in huizen en op straat installeren die vaak ook nog op afstand bediend kunnen worden en vooral uitgelezen kunnen worden wat gegevens opleverd van iedereen enz.Zolang Rutte en zijn handlangers/sters het voor het zeggen blijven houden zal ook de Ruttedoctrine NIET ophouden en gaat gewoon het beleid van ongeveer de laatste tien jaar met hem verder met dezelfde ambtenaren die hem hebben gesteund en geholpen ook Kaag is bij de Bilderbergers geweest zoals veel andere beleidsmakers/sters dat ook hebben gedaan zoals burgemeester aboutaleb bv.Niet voor niets worden bij die meetings onafhankelijke journalisten buiten gesloten en alleen journalisten toegelaten die instructies krijgen en volgen en blijven ze geheimzinnig doen over die meetings.Willen we een beter Nederland krijgen dan vrees ik dat er een totale verandering nodig is In Den Haag en gemeenten die bestaat uit mensen uit het volk voor het volk uit alle lagen van de bevolking en dat deuren voor lobbyisten en financiële sponsoren dicht gaan en blijven ook oud politici mogen geen belangrijke posten meer innemen in bv organisaties zoals bouwend Nederland bv waar Verhagen zit en andersom zien we dat ook met oud vakbond mensen zoals Rosenmuller,eerder W.Kok en A Jongerius die alle drie mooie mooie banen hebben gekregen vaak in de politiek zo was vorige week Jongerius nog voor de EU in de kamer.(de vraag is dan vaak hoe zij daaraan zijn gekomen en wat hebben zij daarvoor moeten doen? akoord gaan met het verhogen van de pensioen leeftijd misschien?). dat is mijn mening en niets anders maar dat veel stinkt is wel duidelijk.

  1. Nou El, ze zitten ook in het complot, wat kan je van het leger verwachten? Het zijn mind controlled slaven, je hebt niks te zeggen, alleen Ja en Amen tegen de (Jezuïeten) Generaal!

 2. Heel politiek Den Haag is één beerput wat open moet! Hugo de Jonge is een puppet en Mark Rutte zijn handler o.a. Toen Mark Rutte 22 jaar was heeft hij de 12-jarige Hugo gebruikt in een satanisch ritueel, daarna geprogrammeerd en zijn geheugen gewist, kreeg veel geestelijke en lichamelijke martelingen. Gelezen op de Nederlandse Q: mariannestelling.nl (misschien marianne thieme +man).
  Marianne geeft aanbevelingen aan het hele politieke circus en vooral aan Hugo de Jonge. Hij moet à la minuut weg! Hugo is projectleider van een project om Rutte in het gevang te krijgen, was valstrik van Rutte, misschien om te zien wie zijn vijanden zijn. Omdat het op Mariannes site stond en veel mensen het lazen en geloofden kreeg het veel uitvoerings-kracht. We kunnen Hugo de Jonge steunen door positief over hem te denken want hij heeft een goed hart en is een slachtoffer (maar nog niet gekraakt) en als hij uits-preekt dan zijn de perverte poppetjes aan het dansen: weg corona, weg satanisme, weg corruptie. Nederland geeft dan het goede voorbeeld: EERLIJKHEID. Één bericht van duizenden: https://mariannestelling.nl/pamflet-aan-de-lezers-van-deze-website/ Hij heeft zelfs geen vrouw en kinderen (ingekocht door Rutte). Een liedje: https://www.youtube.com/watch?v=kTYFZtkR8e4&ab_channel=LyricsLetrasLyricsLetras

  1. Akoeta schreef: “Toen Mark Rutte 22 jaar was heeft hij de 12-jarige Hugo gebruikt in een satanisch ritueel, daarna geprogrammeerd en zijn geheugen gewist, kreeg veel geestelijke en lichamelijke martelingen. Gelezen op de Nederlandse Q: mariannestelling.nl (misschien marianne thieme +man).”
   Wat ik zie, als ik naar die twee mannen kijk, is dat ze uit twee verschillende groepen komen.
   Ik zou dus niet al te veel papegaaien waar geen bewijs voor is.

 3. Hier nieuwe berichtgeving: https://mariannestelling.nl/bevrijding-in-aantocht-in-aantocht-in-zicht-in-zicht-alom-en-altijd-in-zicht/ en https://mariannestelling.nl/buitengewoon-prachtige-en-machtige-en-wonderschone-oorspronkelijke-hugo-de-jonge/ Wat zinnen kunnen doen! Goed overwint! Het is allemaal geheim Salal! Dit is een superintelligente wijze om naar buiten te komen en iedereen is beschermd, ook iedereen die het leest. Time will tell. Meester en slaaf, één plaatje: https://www.soccernews.nl/news/774629/mark-rutte-heeft-slecht-nieuws-voor-de-voetbalfans.

  1. Behind every great man is a greater woman. Maar het is ook: achter elke slechte man/vrouw moet een goede persoon staan want anders implodeert al die negatieve kracht (geen balans)=Rutte. Mark Rutte is gewoon bezeten, ook geholpen via techniek. In de gevangenis gaat de slechte kracht weg want dan kunnen ze hem niet meer gebruiken en hopelijk komt hij dan tot inzien en verlaat de hoogmoed hem. (elk nadeel heb zijn voordeel: Cruijff, als Rutte er niet was, zou alles niet uitkomen over de smerige wereld!!!) Ik denk dat Hugo zijn vaderlover wel gaat missen omdat hij al jaren in dat patroon zat en verder niemand had. Heel veel liefde toegewenst aan iedereen. Ik ga van de computer…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.