Advertentie

Hartchirurg, prof. dr. Grandjean: “Dit is Mind Control!”..!!


Het geluid van artsen die kritische kanttekeningen plaatsen bij het coronabeleid zwelt aan. Veel artsen staken de afgelopen tijd hun hoofd boven het coronamaaiveld uit, volstrekt in tegenstelling met hun ‘rustige opstelling’ ten opzichte van overheidsbeleid op het gebied van gezondheidstaken. Maar zij voelen zicht geroepen, toe te lichten wat hen drijft. De werkelijk SCHOFTERIGE wijze waarop deze erudiete medische wetenschappers worden gecensureerd, toont op zich al bewijs genoeg!

Bewijs dat hetgeen zij te vertellen hebben, een essentiële WAARHEID bevat, die gedempt, zo niet verbannen dient te worden. Door de ratjes die achter deze wereldwijde scam zitten. Het is werkelijk ongelooflijk als je bedenkt in wat voor spagaat de wetenschap raakt, doordat niet eens gedeeld mag worden, wat essentieel is in de ‘pandemie’..

Kijk naar dit interview met de onlangs gepensioneerde prof. dr.  Grandjean. Verhelderend en OPRECHT..!! (HIER een eerder artikel over dr. Grandjean en zijn collega, anesthesioloog Alaattin Ozdemir) Grandjean noemt het ‘zijn verantwoordelijkheid als arts’ om van zich te laten horen ‘als er een aanslag op de gezondheid in brede zin wordt gepleegd’. Grandjean snapt ook ‘geen moer’ van de maatregelen. In zijn vrije tijd dook hij in het onderwerp van virale infecties in het algemeen en van covid-19 in het bijzonder.

Hij kwam tot de conclusie dat het aantal covid-19-doden te zwaar wordt gewogen, er voorbarige conclusies over de besmettelijkheid worden getrokken en er te weinig oog is voor het belang van weerstand. ‘Het is lastige materie waarin je je moet verdiepen, zodat je het op basis van de feiten kunt aanpakken. Anders moet je je mond houden.’

Grandjean wil zoals hij het noemt ‘het spel graag netjes spelen’. Samen met collega Ozdemir schreef hij half april een brief naar RIVM-baas Jaap van Dissel en de premier van alle Nederlanders Mark Rutte. ‘Daarin boden we aan mee te denken, om een ander, reëel geluid binnen het OMT te laten horen, van iemand die logisch blijft nadenken en overzicht houdt. Maar daar kwam alleen een standaardbedankbriefje op!’ Dat was dan ook de reden voor Grandjean en Ozdemir om in mei met hun kritiek naar de media te stappen. ‘We hoopten op een minder eenzijdig beeld over het virus. En dat er niet alleen wordt gericht op een vaccin als oplossing.’

Jan Grandjean voelt nu de vrijheid om ‘de dingen te zeggen’. Hij zit aan het einde van een lange carrière, maar voor de zekerheid stapte hij vooraf naar de raad van bestuur van het ziekenhuis waar hij als vrijgevestigd arts werkt. ‘Ik heb gezegd dat we ons op persoonlijke titel zouden uitspreken zonder de naam MST te noemen. De rvb stond daar niet negatief tegenover.’ Bang voor kritiek van collega-artsen was hij niet. ‘Ik zal altijd mijn mond opentrekken als er onrecht is. Veel mensen lopen met de stroom mee zonder zich in de materie verdiept te hebben of zelf na te denken. Ik houd ervan om kritisch te blijven. Als ik dingen niet snap, probeer ik het uit te zoeken. Dat mis ik bij heel veel mensen.’

* * *

x
x

Hartchirurg, prof. Dr. Jan Grandjean:

“Dit is Mind Control!”..!!

x
2021 WantToKnow.nl/be
x

Bekijk deze nieuwe video van blckbx.tv, waarin professor dr. Jan Grandjean zijn woordje doet. En hoe!! Hij is 67 jaar en zwaaide net af bij het Thorax Centrum Twente, hij is internationaal bekend om zijn operaties op een kloppend hart en parttime hoogleraar aan de Universiteit Twente. We hebben het over niemand minder dan hartchirurg, Professor Dr. Jan Grandjean die vorig jaar ineens in het nieuws kwam omdat hij – samen met collega anesthesioloog en intensivist Dr. Alaattin Ordimir – kritiek uitte op het coronabeleid van de overheid. En zoals dat dan gaat, kregen ze bakken met kritiek want tegen de stroom inzwemmen is niet gewenst.

Maar in de meest recente publicatie gaat hartchirurg Jan Grandjan nog een stapje verder en noemt de overheidsaanpak een geregisseerde mindcontrol. Programmamaker Flavio Pasquino praat met de man die net met pensioen is over de zin en waanzin van de 1,5 meter, de mondkapjes, de PCR-test en de rijksvaccinatiecampagne die meer lijkt op een reclamecampagne. Maar ook bespreken ze de zorgen rondom hartspierontstekingen – myocarditus – die ontstaan als bijwerking van het Pfizer mRNA vaccinen. Maar uiteraard wordt er ook uitvoerig stilgestaan bij zijn ‘Mind Control’-uitspraak. Granjean kwam in 2020 al vrij snel in beweging. Hij vertelt:

“Ik was verbaasd over de dagelijkse cijfers van corona doden. Wetende dat er Nederland elke dag gemiddeld 428 mensen overlijden, namelijk ruim 150.000 per jaar. Een volledig normaal cijfer. Globaal kun je stellen dan elk jaar 1% van de bevolking jaarlijks overlijdt. Daar tegenover staat het goede nieuws dat er in Nederland elk jaar neer dan 160.000 nieuw geborenen zijn. Dit geeft voor Nederland een bevolkingsoverschot van 10.000 personen per jaar.
Coronavirussen waren er waarschijnlijk eerder dan de mensheid. We moeten er gewoon mee leren leven en belangrijker nog…iedere mutatie zal minder dodelijk zijn, dan de vorige variant. Dat behoren virologen te weten…anders begrijpen ze hun eigen vak niet”.

Prof. Dr. Jan Grandjean doelt hiermee op de Deltavariant waarmee nu opnieuw angst wordt gezaaid door het RIVM, de overheid en de media. Grandjean hekelt de angst die momenteel in de maatschappij rondgaat en doet een oproep tot gezond verstand.
Even voor de goede orde.. We plaatsten YouTube en zie hier.. na enkele dagen niet meer te zien..! We plaatsen hieronder dus de Rumble.com-versie.. Dus kijk zelf waarom YouTube deze video censureert..!! Schofterig gedrag.. that’s all..!

1 gedachte over “Hartchirurg, prof. dr. Grandjean: “Dit is Mind Control!”..!!

  1. Eens kijken of de PPM (Perceptiemanagement Propaganda Media) het aandurven om deze Proffesor ook te framen als gekkie en wappie en zich dan niet in de eigen voet gaan schieten.
    Gaan ze dit weer proberen af te serveren en vooral als roeptoeter blijven fungeren voor types als Appie & van Dissel en Dr Fausti ?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.