Advertentie

Boston-snelkookpanaanslagen: leugens en hoax?


pressure-cooker-1

x

x

Is de Boston-snelkookpanaanslag een leugen en een hoax?

2013 © Jon Rappoport,  April 17th
2013 © vertaling Guido Jonkers – wanttoknow.nl/.be

 x

Jon Rappoport
Jon Rappoport

Toen het WTC-complex in 2001 werd vernietigd, op 11 September, riep ik mijn lezers op, en vooral onderzoekers, om allereerst te focussen op de explosies. Dat deed ik omdat ik onderzoek had gepleegd en vee had gepubliceerd over de ‘Oklahoma City’-bomaanslag in 1995. Samen met een aantal andere mensen had ik ontdekt dat het officiële scenario rondom de bomaanslag aldaar, vanuit een voor het Murrah Federal building geparkeerde Ryder truck, volledig onvolledig was, om het zachtjes uit te drukken. Een dergelijke zelfgemaakt bom blijkt niet in staat de schade te produceren die was toegebracht aan dit gebouw.

Generaal Ben Partin en andere explosievenexperts hadden zich over de feiten gebogen. Ze hadden het in een keurig diagram uitgetekend en legden het ook nog eens haarfijn uit. Hun simpele conclusie was duidelijk: het waren bommen die aan de betonnen steunkolommen van het gebouw waren bevestigd, die deze significante schade hadden aangericht… En dus niet de op de stoep geparkeerde bestelauto van Timothy McVeigh..! (zie HIER uitgebreid artikel op WantToKnow!)

We zijn nu in 2013 en de Boston-bomaanslag is zojuist gepleegd. En opnieuw vraag ik mensen heel goed te kijken naar de explosies. Ik heb opnieuw vragen; zoals bijvoorbeeld wordt omschreven in deze YouTube van Daniel Vincent Kelley. Deze toont in deze video, die hij ‘Boston Massacre False Flag Terrorism—Pressure Cooker’ heeft genoemd, een paar simpele feiten aan.. Eerst de video:

x

x

De foto van een verbrijzelde snelkookpan, die door allerlei persbureaus over de hele wereld wordt verspreid. De foto (zie boven dit artikel) toont de veiligheidssluiting van de koker, en vlak daarnaast één klein gaatje, kennelijk daar aangebracht door de fabrikant. Maarr… er zijn geen andere kleine gaatjes te zien! Ik zie wel kleurverschillen, maar geen tientallen, noch honderden gaatjes..! En tóch wordt ons verteld dat de deze snelkookpannen waren gevuld met nagels en kogellagerkogeltjes.. Als dat waar is, dan zouden deze metalen voorwerpen toch veel meer kleine gaatjes in de deksel en pan hebben moeten achterlaten..? Omdat er gezegd wordt dat de schroot uit de pan alle kanten op werd weggeschoten..! Maar in de officiële persfoto zijn dergelijke gaatjes gewoon niet te zien..! Hoe is dat mogelijk?

boston_marathon_explosion_max_blastEn omdat een groot deel van de snelkookpan weg is geslagen, lijkt het er heel sterk op dat het explosief IN de pan van een bepaalde gecalculeerde sterkte was, op de een of andere manier. Een deel van de snelkoker is gedeformeerd maar intact, een ander deel ontbreekt, kennelijk aangevend in welke richting de schokgolf vertrok, vanuit de pan. Explosieve ladingen worden afgesteld, vóórdat ze op hun plek worden gelegd, de maker van het explosief wil namelijk dat de explosie zich efficient ont-wikkelt. Andersom gezegd, wanneer een explosief NIET wordt afgesteld, kan het zomaar zijn dat dit explosief gewoon alle kanten uit ontploft. En daaropvolgend kunnen we concluderen dat een afgestelde explosieve lading, aantoont dat er hier sprake is van een professional, die weet hoe hij met explosieven moet omgaan.. Het gaat dus niet om een amateur, die het hele zootje in zijn keuken heeft staan voorbereiden.

Dus, we kijken kennelijk naar een volledig ander scenario dan een explosieve snelkookpan suggereert..! En natuurlijk is dit significant, omdat, bijvoorbeeld mediabedrijven druk bezig zijn met het doen van veronderstellingen, waarbij al snel een link wordt gelegd tussen snelkookpan-explosieven en ‘rechts-extremisten’.. Mensen kunnen hierop reageren door te zeggen: “Nou als die snelkookpan een dergelijk zwakke schakel is in de officiële lezing van deze bomaanslag, waarom doen de feitelijke moordenaars dan zo’n slechte taak in het verwijderen van hun sporen? Ze zijn toch wel slimmer dan dát?”.. Ze waren echter niet slimmer in 1995 in Oklahoma City, en ze waren niet slimmer in 2001 in New York, waar werd geclaimd dat beide WTC-torens in elkaar zouden zijn gevallen als gevolg van de impact van de verkeersvliegtuigen…

Ze waren ook niet slimmer in Aurora, waar in ieder geval 2 getuigen verklaarden dat er minstens 2 moordenaars in het theater aanwezig waren. Noch waren ze slimmer in Newtown, op de Sandy Hook-basisschool, waar zóveel tegenstrijdigheden maar onbeantwoord blijven.. Als wij concluderen dat het officiële scenario rondom de Boston-snelkookpan-aanslagen niet deugd, dan is het maar een kleine stap naar de conclusie dat het officiële scenario een dekmantel is, die bedoeld is om de waarheid te maskeren.. En dan komt al snel de vraag: ‘Wat is de waarheid?’ Wie waren en zijn de werkelijke verantwoordelijken voor de doden en de verwoestingen op 15 April jl.? Zijn het de professionals die pretenderen amateurs te zijn..? Professionals wiens dodelijke moordwerk versluierd wordt door wetsdienaren, die een gefakete versie van de gebeurtenissen presenteren?

In dit stadium van het onderzoek, van nu af aan, dienen deze vragen serieus te worden bekeken en beantwoordt te worden, ongeacht wat ‘officials’ ons proberen te verkopen. En dat is precies wat ik hier probeer te doen! Gewoon vragen stellen. Als er redelijke verklaringen zijn rondom de tegenstrijdigheden in het snelkookpanverhaal, dan hoor ik die graag. Ik probeer zelf meer precies te zijn en onderzoek te entameren. Kijk zélf nou eens goed naar deze foto van de snelkookpan. Zie jij een héle pan, met alle delen intact, weliswaar verbogen en verwoest, of laat deze foto slechts een deel van de snelkookpan zien, waarvan een essentieel deel ontbreekt..?

En tweedens, als de terrorist één deel van de bom met spijkers en kogellagerkogeltjes had gevuld, zou dan het deel van de pan dat je niet meer op de foto ziet, wel álle gaatjes laten zien, die door het weggeschoten schroot uit de pan zou zijn veroorzaakt..? Als we naar de hele snelkoker zitten te kijken, dan zouden we dus ook veel gaatjes moeten zien. En als we dus naar een deel van de snelkoker kijken, waarvan een deel is weggeslagen, dan maakt het niet meer uit of het schroot via het missende stuk is weggeslagen, het feit ligt dan keihard op tafel, dat we hier met een professioneel vervaardigd explosief te maken hebben, omdat het explosief in de pan dan heel precies werd afgesteld..!

Welke optie je ook bekijkt, iemand is ons heftig aan het bedonderen! 

 

Jon Rappoport

 

JonRappoport2The author of two explosive collections, THE MATRIX REVEALED and EXIT FROM THE MATRIX, Jon was a candidate for a US Congressional seat in the 29th District of California. Nominated for a Pulitzer Prize, he has worked as an investigative reporter for 30 years, writing articles on politics, medicine, and health for CBS Healthwatch, LA Weekly, Spin Magazine, Stern, and other newspapers and magazines in the US and Europe. Jon has delivered lectures and seminars on global politics, health, logic, and creative power to audiences around the world.

 

 

 

14 gedachten over “Boston-snelkookpanaanslagen: leugens en hoax?

 1. Wat je op het fotootje ziet is de deksel van de snelkookpan. In het gehele drukvat ( dat een snelkookpan is) de zwakste schakel op de overdrukplug( of hoe dat ding ook heet ) na . Ik denk dat omdat deze plug er nog inzit de explosie wel heel krachtig was maar toch vooral naar de deksel kant gericht. Immers dat is het deel waar we naar zitten te kijken.
  Veel interressanter zou het pangedeelte zijn maar omdat de deksel er dus afgeslagen is , lijkt het mij sterk dat de expanderende gassen dat deel zo zouden hebben vervormt dat er spijkers en kogellagerkogeltjes alle kanten op vliegen.
  https://www.google.nl/search?q=snelkookpan&client=firefox-a&hs=5Ro&rls=org.mozilla:nl:official&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=BdlvUYKrM7Pn7AbNzYHgAg&ved=0CF8QsAQ&biw=1920&bih=912
  Als het deksel van een snelkookpan af is is er namelijk totaal geen reden meer waarom het pangedeelte uiteengereten zou kunnen worden.

  1. Ben ik de enige die overeenkomsten ziet tussen de persconferenties na Sandy hooks en nu in boston? De autoriteiten wijzen elke niet door hen geziene oplossing of aanwijzingen af! Vreemd, to say the least. De bood schap is duidelijk : denk vooral niet zelf na en onderzoek niets dat wij niet aangeven! Lijkt niet erg op een overheid die koste wat kost duidelijkheid wil hebben over wie wat gedaan heeft.

 2. Als ik die foto bekijkt valt me 1 ding op, er van uitgaan dat als in een gesloten pan een explosief ontploft je dan vanuit het binnenste een gelijke verdeelde druk naar buiten krijgt, dus het matriaal moet eruit zien met verscheurde randen naar buiten gericht en eventueel vol gaatjes. Wat ik op die foto zie is een stuk metaal dat uit een pers of zoiets komt, in mekaar gedrukt dus en dat kan volgens mij niet als het van binnenuit ontploft zou zijn. Ze laten hier gewoon een stuk afval van de ijzerboer zien.

 3. Het plaatje wat een onderdeel van een pan zou moeten zijn is nooit een pan geweest. De onderste rand heeft zelfs roest sporen en in welke pan type zit een zeskant moer. Zelfs in snelkookpannen zijn die veiligheidsventielen erin geperst en nooit met bout en moer vast gezet. Het zogenaamde bewijs materiaal is 100% vals. Dit incident was een generale repetitie van de FEMA, hoe leg je een stad plat, zonder dat de inwoners tegenstribbelen.

  1. Zoals altijd bij dit soort valse-vlag-operaties worden er vaak meerdere agenda’s uitgewerkt.
   In het geval van 9/11 waren dat er ook heel veel!
   1. Het defensiebudget werd opgetrokken van een ruwe US$ 400 miljard, naar zo’n US$ 610 miljard (om een man op een ezeltje te pakken te krijgen)

   2. De vrijheden van de Amerikanen werd hen afgenomen door de wet-met-de-vaderlandslievende-naam ‘Patriot Act’. (We weten allemaal wat daarvan gekomen is)

   3. De aanwezigheid van de VS in het centrum van het Midden Oosten, waar het geen strategische positie had, is gezekerd. (In Baghdad staat de grootste Amerikaanse ambassade TER WERELD!!)

   4. En last but not least is het volk in ANGST gedoopt, waardoor ze helemaal al geen ‘boeh’ of ‘bah’ meer durven zeggen en hun macht en kracht uit handen geven..! De Amerikaanse overheid die zich volledig fascistoïde tot de tanden bewapend! ZIE HIER
   Voor wie ogen heeft die durven kijken en voor wie oren heeft die hore!

  2. Qvic
   Ik heb hier een snelkookpan van het merk chrismax model 12608
   in het deksel zit een 6 kantige bout die het drukbeugel systeem aan dat deksel vastzet, een 6 kantige bout die het drukventiel borgt en idd. het overdrukventiel is er ingeperst.Doet verder niet zoveel af aan jouw comment maar geeft wel aan dat je argumentatie rammelt!Ook ben ik het niet eens met de term incident die jij gebruikt het is ondertussen meer regel dan uitzondering dat grote zaken in het nieuws geredigeert zijn!

  3. @ Qvic & Marcel

   Jullie vergeten dat menig snelkookpan weer van andere innovatie tech. is. De ene kan dus wel een zeskante bout hebben en de andere weer niet. Er zit enorm veel verschil in snelkookpannendeksels wil je niet weten. In iedergeval mijn Prestige 8/10 6164 kent geen 6 lantige bout maar een centraal ventiel met slagpen.
   http://img526.imageshack.us/img526/6097/prestige6164.jpg
   Gezien de mijne dus niet in aanmerking komt voor een Boston aanslagkratertje zal ik het hierbij het maar verder laten.

   ps. in iedergeval iedereen die nu een 6 kante bout in zijn deksel heeft zitten is verdachte no: 1 ! 😉

  4. Ik vergeet niets in deze paul, ik geef slechts aan dat er dus ook pannen bestaan die wel degelijk 6 kantige bouten in het deksel hebben. Zoals de mijn….. O ships nu zet ik mezelf in het beklaagde bankje 😳

 4. NEEN helemaal FOUT,een pan of pot of welk ander gesloten ,,ding,, zal ALTIJD op zijn zwakste deel openbarsten en door het enkele zwakste stuk in een keer alles er uitgooien ,de kracht zit ,m in het gehele explosief dat er in 1 keer uit wil eenmaal open kan buiten gekomen wel alles behoorlijk verspreid worden,dus de afzonderlijke spijkertjes krijgen niet genoeg aandrijving om afzonderlijk door de wand te dringen en dan ook nog weg te vliegen ze worden meegenomen door het gat.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.