Advertentie

Huisarts heeft ’t medicijn tegen COVID-19..!?


x
x

Huisarts heeft ’t medicijn tegen COVID-19..!?

2020©WantToKnow.nl/be
x

De Inspectie voor de Gezondheidszorg heeft de Meijelse huisarts Rob Elens opgedragen te stoppen met het toedienen van ‘zijn’ medicijn tegen COVID-19. Voor deze Inspectie voor Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) is het middel, waar we zo meteen op terugkomen, ‘experimenteel’ en dus absoluut (wetenschappelijk) onverantwoord om aan Corona-patiënten toe te dienen..! Het gaat om een mix van medicijnen, waarvan -volgens deze inspectie- de werking niet is aangetoond, ondanks het FEIT dat dr. Elens uitermate goede resultaten ermee heeft geboekt.

De IGJ heeft de huisarts en zijn apotheker woensdag aangesproken op het toedienen van een medicijnenmix aan patiënten met milde klachten die positief zijn getest op corona. Doet hij dat niet, dan kan er een boete volgen. Collega-huisartsen en anderen in de medische wereld vinden hem in ieder geval ’te voorbarig’. Maar de huisarts zelf, Rob Elens, jubelt over de genezing van 8 Coronapatiënten met zijn mix van medicijnen en motiveert zijn handelen met een simpele redenering: ‘Ik zie mensen doodziek worden. Ik wil niet langer alleen maar toekijken.”

Een kwalijke zaak??
“Wij van de inspectie vinden dit een kwalijke zaak”, aldus een woordvoerder van IGJ.Deze huisarts en zijn apotheker handelen hiermee in strijd met de behandelrichtlijnen. Er is nog steeds geen bewezen geneesmiddel dat helpt tegen corona. En de manier waarop hij nu aangeeft te experimenteren is ook niet volgens de richtlijnen.”

De Meijelse huisarts bevestigt dat hij contact heeft gehad met de Inspectie en dat het hem nu is verboden. Hij bevestigt dat hij er daarom nu mee gaat stoppen. “Ik kan niet anders; het mag alleen worden gebruikt in de tweede lijn. Jammer, maar begrijpen doe ik het niet”, zegt hij. Huisarts Rob Elens behandelde tot nu toe acht patiënten met een combinatie van hydroxo-chloroquine (vaak ingezet bij reuma), zink en het antibioticum Azytromycine. Alle acht waren na een aantal dagen beter, claimt de huisarts. Kijk naar dit filmpje met zijn verhaal:

Eigenlijk doet dr. Elens niets anders dan deze gebruikte combinatie voorschrijven, die momenteel ook in New York wordt toegepast door de arts Vladimir Zelenko. Deze arts, hou je vast, heeft inmiddels een 100 procent-successcore gerapporteerd, op basis van maar liefst zo’n 700 patiënten. Zoals je waarschijnlijk weet is Donald Trump een groot favoriet van dit middel en heeft zijn regering voor zo’n US$ 15 miljoen chloroquine ingeslagen. De verslagen van dr. Vladimir Zelenko brachten ook dr. Elens ertoe, om samen en in overleg met de apotheker in zijn praktijk, óók dit middel in deze combinatie in te gaan zetten. “Ik was het écht zat om niets te doen en slechts de ambulance bellen als de patiënten zieker worden.”

Tekort
De Inspectie heeft al eerder aangegeven dat het reumamedicijn chloroquine/ hydroxychloroquine niet binnen de reguliere zorg mag worden voorgeschreven tegen besmetting met het coronavirus, stelt de woordvoerster. Daarbij doet ze een vreemde uitspraak: “Wanneer chloroquine niet volgens de richtlijnen wordt voorgeschreven, dreigt er een tekort voor de mensen die het echt nodig hebben.”

Dus impliciet zegt ze dat het hele verhaal wél klopt, maar dat er eigenlijk een tekort dreigt als iedereen het maar gaat gebruiken..?? Maar even later komt ze hier toch weer op terug..!? Ze wijst erop, dat er nog geen preventieve medicijnen of vaccins zijn tegen dit Coronavirus. Ook voor chloroquine is volstrekt onbewezen dat het enige preventieve werking heeft tegen het Coronavirus, aldus de IGJ.

Bovendien, stelt de Inspectie, is chloroquine geen geneesmiddel om lichtvaardig mee om te gaan: het is zeer toxisch bij overdosering. Tja, een dooddoener natuurlijk. Een heel doosje aspirine tegelijkertijd consumeren is naar ons idee ook ‘zeer toxisch’…! Het gaat toch om vakmensen, die afgewogen besluiten nemen en evenzo afgewogen medicijnen kunnen voorschrijven..!? Enja, de angsthazerij gaat verder, huisartsen eigenlijk impliciet bedreigend..!

Eerder wezen ook het Nederlandse Huisartsen Genootschap (NHG) en de GGD Limburg Noord de aanpak van huisarts Rob Elens af. De GGD laat weten “Wij staan alleen achter behandelmethoden die goed onderzocht zijn.” En een woordvoerster van het NHG j meldt hierover: “Het geven van hydroxychloroquine en azitromycine wordt afgeraden, vanwege het ontbreken van bewijs, terwijl er wel hartritmestoornissen worden gemeld”. Toch houdt Rob ELens, de Meijelse huisarts houdt hoop dat hij toch nog iets kan doen om het virus zelf te helpen aanpakken. “Ik ben net gebeld door een intensivist over een supplement dat zelfs beter zou zijn dan hydroxychloroquine. En dat zou dan ook, sámen met zink kunnen worden ingenomen.”

Geert Wilders schudt de Kamer op..?
De Inspectie voor de Gezondheidszorg moet de coronamedicatie die de Meijelse huisarts Rob Elens voorschrijft nader onderzoeken; dat is het verzoek dat Geert Wilders (PVV) woensdagavond aan minister Hugo de Jonge deed, aan het slot van het coronadebat in de Tweede Kamer. “Deze man moet misschien beloond worden in plaats van worden bestraft”, zei Wilders. “Al is het niet volgens de regels, misschien moet toch onderzocht worden of het werkt.”

De Jonge gaf aan dat hij niet op de hoogte was, van de medicatie van Elens, maar zei toe de Inspectie om opheldering te vragen. Hij noemde het ‘hoopvol’ dat er kennelijk een succesvolle behandeling is. Elens heeft inmiddels laten weten te werken aan andere, wel toegestane, behandelmethodes. De GGD Limburg-Noord waarschuwde dinsdag al voor de risico’s van de experimentele behandeling en riep andere huisartsen op het voorbeeld niet te volgen. Het woord ‘experimenteel’ komt natuurlijk van het gegeven, dat deze methode nog niet wetenschappelijk onderzocht is. Dat ie wel werkt, is volgens de geneeskundige autoriteiten, wel hoopvol, maar sluit de ‘officiële wetenschappelijke werkwijze’ als veiligheidsreferentiekader, niet uit.

11 gedachten over “Huisarts heeft ’t medicijn tegen COVID-19..!?

 1. Het middel wordt ook standaard gebruikt in Chinese ziekenhuizen bij de bahandeling van COVID-19, samen met hooggedoseerde vitamine C.
  Hier de originele Chinese consensus over de behandeling van COVID-19 in ziekenhuizen
  https://mp.weixin.qq.com/s/bF2YhJKiOfe1yimBc4XwOA
  Voor wie het chinees niet zo machtig is, hier is een engels sprekende arts die in het ziekenhuis van Shanghai werkt met COVID-19 patienten en de behandelwijze uitlegt.
  https://www.youtube.com/channel/UCASvIerKRpknoJYTSHsitJQ
  Naast de “westerse” medicijnen wordt in de chinese ziekenhuizen ook gewerkt met traditionele chinese geneeskunde en zelfs het eten voor de patienten wordt als medicijn gebruikt.

 2. Er zijn zelfs al wetenschappelijke studies gepubliceerd die verklaren waarom Chloroquine in combinatie met Zink werken om COVID-19 te genezen. Heeft te maken met het feit dat COVID-19 rode bloedlichaamples aantast. Het ijzercomponent wordt hieruit verwijderd. Hierdoor kan het geen zuurstof meer vervoeren.
  Allemaal ook al in Chinees onderzoek gepubliceerd, lezen onze artsen dit soort medische publicaties niet?
  Twee mogelijke behandelmethodes zijn succesvol getest in china: Hyperbariche behandeling (net als bij caisson ziekte, of hoogteziekte) waardoor het bloed wordt verzadigd met zuurstof zodat de rode bloedlichaampjes hiervoor niet nodig zijn, hiervoor moet de patient meerdere dagen in een hyperbarische ruimte onder hoge druk.
  Of chloroquine in combinatie met zink waardoor de rode bloedlichaampjes hersteld worden.
  Is allemaal gepubliceerd op internationale medische sites.

 3. Het is een voor hand liggende reactie van de gevestigde farmaceutische jaknikkers en meeste (artsen) wiens brood men eet wiens taal men spreekt . Nu ineens deze bewijs criteria opvoeren , terwijl bij vaccineren nog nooit enig gerandomiseerd dubbel blind bewijs is geleverd dat iets veilig is en werkzaam is??? Het is de macht van de WHO waaraan de Nederlandse overheid zich aan heeft onderworpen 😓😭

 4. Zo te zien, nu de VS druk bezig is met zichzelf mag je ervan uitgaan dat het Europese gebied haar eigen reet moet redden en we klaar moeten zijn om het tuig wat wil redden wat er te redden is, de volle aanval op om deel van de wereld zal gaan richten. Zwijn Gates gaat vol inzetten in vaccinaties wat onherroepelijk zal betekenen dat er er een repressieve golf van ‘maatregelen’ onze kant op komen. Er zijn uiteraard een groep mensen die zich niet laten inenten en zich zullen verzetten. Zeker nu we weten dat er alternatieven zijn, zie bericht.
  Toch kunnen we de overheid niet vertrouwen en de knecht blijven van de deep state, dus de verkeerde spullen blijven propageren. We moeten dus onze eigen reet redden dit te weerstaan.

 5. Zojuist bij OP1: Meester Ab ‘Belangenverstrengeling’ Osterhaus (https://www.wanttoknow.nl/?s=Ab+osterhaus&submit=Zoek) in gesprek met de huisarts Elens (https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/corona-kwestie/huisarts-elens-niks-corona-genezing-aan-het-vaccin/) die een werkend middel heeft tegen Corona, maar door NGHG en RIVM en inspectie wordt gedwarsboomd…

  Zag je Ab zweten en schijnheilig doen, zeker toen duidelijk werd dat met zelf aan de slag zou kunnen met Chloroquine en Zink…. (zie ook: https://www.wanttoknow.nl/nieuws/huisarts-heeft-t-medicijn-tegen-covid-19/) Ab noemt het FDA, de net zo in belangen verstrengelde club als onze CBG en RIVM en Gezondheidsraad. Helder, deze arts willen dergelijke instanties laten stoppen JUIST omdat hij veilig en effectief en kostenbesparend kan werken… , juist omdat hij een voorbeeld kan zijn EN omdat hij de opmaat naar VACCINATIES dwarsboomt, geheel terecht overigens…

  En Pauw (die al eerder een zwaktebod liet zien toe hij na een tv-uitzending over vaccinaties, de dag erna de boel moest afzwakken vanwege overduidelijke ‘belangen’..) was duidelijk op zoek om Osterhaus de boventoon te laten voeren en ook te laten afsluiten met suggestieve journalistiek…. Framing. Ook weer helder.

  Waarom vaccinaties ook alweer onwenselijk zijn? http://healingsoundmovement.com/news/200/prik-mij-maar-lek-vaccinatie-symposium-compleet.html

 6. John,
  Jij weet het, ik weet het, heul veul andere mensen weten het. En nòg meer mensen weten het ook maar waar zit dan de klem waardoor alles vast blijft zitten? Of hebben weer te maken met de laffe, bange en gezagsgetrouwe kliek die zoals altijd de remparachutes zijn?
  Is het dan altijd een achterhoedegevecht tegen deze biomassa?
  Sorry dat ik mij zo denigrerend uitlaat naar de medemens maar ik wordt echt misselijk als ik iemand in een braafheidskramp zie schieten als door omstandigheden je tè dichtbij komt.
  Ik schrijf me ’n ongeluk aan pampletten en schotschriften. Dat zouden er toch méér kunnen doen?
  Op je eigen auto met magneetjes en je huiskamerraam bijv. Stickers(zelfklevers) en t-hemden, maar doe iets en hou op met het belonen van het bangmaakgedrag.
  ‘K ga vandaag een pamflet maken over osterhaus, dat ie z’n gore bek moet houden!

 7. Dit is verschrikkelijk!
  Dat studies naar HCQ zo werden opgezet, dat de resultaten wel moesten tegenvallen, wisten we al en ook dat er van alles aan gedaan is om HCQ te diskwalificeren – immers dan zou de weg vrij zijn voor een ‘vaccien’ (als Bill Gates het uitspreekt, lijkt het soms of hij het woord streelt) bij gebrek aan alternatief, maar het lijkt erop dat expres fatale doses zijn voorgeschreven in verschillende studies. De term ‘misdaden tegen de menselijkheid’ is de laatste tijd bij steeds meer mensen opgekomen. Bij een misdaad vraag je je normaal gesproken af ‘waarom?’ Veel meer mensen zouden zich zo langzamerhand moeten afvragen waarom men over lijken gaat om iedereen gevaccineerd te krijgen.
  Bericht van Rob Elens:
  De schokkende waarheid over de HCQ studies volgens WHO standaarden
  2020-06-19 17:48:13
  https://www.youtube.com/watch?v=f8t6jZGepiM
  en wat uitgebreider:
  https://www.ageofautism.com/2020/06/who-solidarity-and-uk-recovery-clinical-trials-of-hydroxychloroquine-using-potentially-fatal-doses.html
  Iets positiefs is er ook:: er komt beweging en zaken komen aan het licht.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.