Advertentie

Star Nations: ‘False Flag’-waarschuwing 22.02.2020


Voor velen is Tessa Koop een bekende naam, niet alleen meer via deze site, waarvan ze aan de wieg stond in 2008. Veel van haar artikelen zijn nog steeds op WantToKnow te vinden. Nadat ze ruim 1,5 jaar had meegeholpen deze site op te bouwen, kwam een dieper verlangen boven, dat niet viel te ontkennen, noch te ontvluchten; want Tessa had duidelijk haar ‘commitment’ voor ogen, die ze naar WantToKnow.nl/be gedaan. Bewust, maar ook onbewust. Het viel haar toen dus niet makkelijk, een eigen pad te gaan bewandelen. Temeer omdat ook lang nog niet duidelijk was, waarheen dat pad dan zou voeren..!

Schrijven bleef ze doen, maar langzaam maar zeker, uit volkomen onverwachte hoek. Haar afstemming via haar innerlijke bewustzijn, voerde haar naar -zoals ze ze later zou noemen- ‘haar club daarboven’.. Tessa kreeg contact met een groep onstoffelijke wezens. Zij brachten haar, via de genoemde innerlijke dialoog, terug bij haar Kern. Ze vertelden Tessa dat haar verlangen naar ‘daarboven’, die zich uitte in een diep soort heimwee, niet ‘zomaar’ in haar emotionele kern te voelen was.

Tessa was verguld met de informatie die ze ontving over haar ‘afkomst’ en belangrijker, over haar blauwdruk, die ze feitelijk hier op Aarde kwam manifesteren. In het begin van deze uitwisselingen over deze blauwdruk, was er vooral Tessa die als een ‘rupsje ongeduld’ niet kon wachten, totdát het zich allemaal ging manifesteren.. 

Maar, zo bleek, haar ongeduldige houding zat haar in de weg. Want Tessa ‘kon niet wachten’ totdat het allemaal zich ging uitrollen. En toen was er het feitelijke het begin van het besef, dat de genoemde blauwdruk IN haar essentie aanwezig was en zij ‘niet anders’ hoefde doen, dan luisteren, oefenen en vooral dagelijks praktiseren wat ze leerde.

Al met al was het zeker geen makkelijke weg, maar uiteindelijk realiseerde Tessa zich, dat ze feitelijk zélf ‘de weg’ was.. En dat ook het menselijke Ego een verdomd lastige horde is, die je moet nemen, om in ‘overgave’ onbevooroordeeld naar jezelf te luisteren.. En precies dát was het, wat ‘haar club daarboven’ haar duidelijk had gemaakt..! Inmiddels zijn we zo’n 10 jaar verder en de rups is een mooie vlinder geworden. Vol zelfbesef, nog steeds ongeduldig af en toe, maar vooral VOL met overgave en toewijding.

Ishna Te, de grootmoeder van de Star Nations, uit het boek van Judith Moore: ‘Visions of Wisdom’. (klik op illustratie voor lead hier op de site)

Tessa schreef haar visitekaartje’ naar de wereld over haar spirituele ontdekkingsreis, haar ‘comming out’ als je het zo wilt noemen. Het boek, want daar hebben we het over, ging ‘Cosmic Woman’ heten. Voorwaar een mooie titel, niet minder pretentieus voor velen. Het enige wat Tessa echter had gedaan, was de focus richten op datgene wat ze al van kindsaf had gevoeld; van ‘ik ben een meisje van de sterren’, tot het heel Aardse besef: ‘Ik ben een kosmische vrouw, een cosmic woman’. Het boek werd in alle rust geboren en al snel was daar het (vooral vrouwelijke) publiek, dat zich herkende in haar zoektocht, in haar queeste om de Kern te onthullen.

Wil je méér lezen over haar ontwikkelingsweg, dan raden we je aan HIER op de site de zoekopdracht ‘Cosmic Woman’ op te slaan. Tessa schreef regelmatig haar colum hier op de site, zoals je op de link kunt zien. Er was voor echter té weinig gelegenheid en focus om dat te blijven doen; ze had immers haar eigen weg te gaan, in de vorm van het boek, dat geboren wilde worden.

Hieronder vertelt Tessa in het kort haar verhaal, maar de reden dat we samen besloten deze doorgeving te plaatsen, was vooral de inhoud over het jaar 2020. Het magische jaar 2020 is ‘magisch’ omdat in de numerologische lading, een energie verborgen zit, die -zoals altijd- gebruikt kan worden door de mens, zoals dat hem belieft. (Kijk HIER voor een numerologische duiding van 2020 door Marleen van Wegberg)

De energie van dit jaar kan vanzelfsprekend ook door hén gebruikt worden, die weten wat er achter de numerologische kracht van getallen schuil gaat. Mocht je twijfelen aan deze woorden, kijk dan bijvoorbeeld eens naar deze -op het oog- volslagen ongerijmde presentatie van 15 januari 2014, door Chrisine Lagarde, de toenmalige financieel-poitieke topvrouw van het IMF. (‘I do as I’m told’) (HIER)

* * *

x
x

Star Nations:

‘False Flag’ – waarschuwing 22.02.2020

2020 © Tessa Koop/Cosmic Woman | deze versie WantToKnow.nl/be

x
Greer: ‘It is time for you to know – and for all of us to act.’
X

‘2020 is energetisch een belangrijk jaar. Let op: 22-02-2020. Snode plannen machtselite. Angst zaaien als voedingsbodem. ‘The aliencard, Carol. The aliencard.’ Het ontdekken van nieuwe planeten en andere bewegingen in de kosmos zullen nieuwe aandacht krijgen. Technologie verder ontwikkeld worden. Het Mars-experiment zal nieuwe aandacht krijgen.  

Tessa Koop

De aandacht van de mensen zal naar buiten gericht worden. Niet naar binnen. Nog meer prikkels. Nog meer afleiding. Een voedingsbodem voor allerhande activiteiten. Besef goed dat de rol die zij spelen niet zwart/wit is. Zij zijn hier om jullie te verheffen, door jullie wakker te schudden. Maar dat zal niet ‘zoet gevoiced’ & vriendelijk gaan. Chaos. Tegelijkertijd komen grote schandalen aan het licht.’

Zo begon een paar weken geleden een transmissie die ik doorkreeg. Ik zal dit zo verder toelichten. Inmiddels is het voor mij een routine; iedere ochtend sta ik vroeg op om af te stemmen, te ‘praten met daarboven’ en op te schrijven wat ik aan informatie mijn brein hoor binnensijpelen. Sinds 2011 zijn de 13 Grootmoeders mijn spirituele, innerlijke leraren. Met hen schrijf ik de trilogie Cosmic Woman, waarvan deel 1 een jaar geleden is verschenen (en inmiddels aan zijn tweede druk toe is!).

Grandmothers gathering

The Power of 12+1
Ik deel dit intro met je, zodat je voor jezelf kunt voelen of dit alles bij je resoneert. En of je mijn woorden die je hier leest, geloofwaardig vindt. Want… je moet inderdaad buiten je verstand zijn in deze tijd, om de moed te hebben je hart te volgen en zo de oude structuur van je werkelijkheid open te breken. Ik zal er ook aan toevoegen: het maakt mij niet uit of je mijn woorden gelooft. Ik richt me op de mensen die wel naar mijn verhaal willen luisteren. Het gaat mij er vóór alles om, dat jij luistert naar jouw eigen gevoel, en er actie op onderneemt. Als dat ‘de bedoeling’ is.

Omdat ik mij altijd al verbonden heb gevoeld met de sterren, en ongelooflijke heimwee heb gehad naar ‘Huis’… Mezelf altijd heb afgevraagd of ik niet een verkeerde afslag had genomen toen ik in augustus 1977 op planeet Aarde werd geboren… Voelde ik een enorme honger en drive, meer te begrijpen van de aard van de werkelijkheid, de zin en het doel van mijn leven en wilde ik ‘mysteries ontrafelen’. Toen de 13 Grootmoeders, na een zweethutceremonie, mijn leven binnen kwamen, leerden ze mij opnieuw in mijn natuurlijke ritme te komen. Afgestemd op The Power of 12+1, oftewel: de 13 Manen.

We leven in een tijd van profetie..
Ze vertelden mij dat ze mij niet alleen zouden begeleiden weer in balans te komen en afgestemd te raken op mijn Hogere Zelf en Kosmische Team, ze vertelden mij ook dat ik een Verhalenverteller & Herinneraar ben; over waar we vandaan komen, over de kosmische kennis IN ons, de tijd waarin we leven en waar we naar op weg zijn. Dat ik over dit alles zou gaan schrijven, zodat ik andere sterrenzaden zou helpen ontwaken en inspireren hun rol te spelen in deze tijd van profetie, voorbij 2012. Want jij bent kostbaar, onthoud dat goed!

Zij leerden mij dat ik eerst van Aarde mijn thuis diende te maken (door te onthaasten, zelfliefde te ontwikkelen en mijn plek in de natuur te kennen), voordat de verbinding met mijn kosmische familie hersteld zou mogen worden. Ook diende ik eerst meer te leren over de aard van onze werkelijkheid: hoe we leven in een holografisch universum, dat is gebaseerd op bewustzijn en hoe ik bewustzijn ben. Je leest het allemaal in het eerste deel en de volgende delen van ‘Cosmic Woman.

WO111, de onzichtbare oorlog
Daarin staat ook een hoofdstuk dat heet: ‘De onzichtbare oorlog.’ Ik had hier nooit over geschreven als ik niet eerst een profetische droom zou hebben gehad, over hoe de Derde Wereldoorlog zich al letterlijk boven onze hoofden afspeelt. Lees HIER. Hierna begon alle informatie over de machtselite voor mijn boek te stromen. Van boven reikten ze me allerlei bronnen aan, maar ook werd kwam het terug in mijn fysieke realiteit, via het nieuws.

Steven Greer

In ‘De onzichtbare oorlog,’ schrijf ik over The Disclosure Project van Steven M. Greer, jou waarschijnlijk wel bekend. Greer roept de Amerikaanse regering al jaren op tot het houden van openbare hoorzittingen, over de aanwezigheid van ufo’s/buitenaardsen en tevens om wetgeving te introduceren, die het verbiedt ruimtewapens te gebruiken. Het Disclosure Document bevat meer dan 400 getuigenissen van mensen binnen de CIA, FBI, NSA, NASA, luchtmacht, marine, et cetera.

Niet álle UFO’s zijn van buitenaardse oorsprong..
Niet bepaald iets om te negeren dus, toch doet de regering er alles aan om het bestaan van ‘buitenaards leven’ te verhullen. Waarom kun je o.a. zien op Netflix, waarin Area 51-wetenschapper Bob Lazar onthult hoe de geheime regering al decennia bezig is buitenaardse voertuigen te testen en te analyseren, zodat deze gereconstrueerd kunnen worden. Een taak waar Lazar zich mee bezig hield. Dat betekent dus ook dat niet alle ufo’s die we zien vliegen, van buitenaardse komaf zijn. Lazar vertelt in die documentaire dat het aandrijfsysteem werkt op basis van zwaartekracht en de energiebron is een antimaterie reactor.

De geheimzinnigheid gaat volgens Greer niet zozeer om de vraag of we wel of niet alleen in de kosmos zijn, maar hoe ‘disclosure’ ons ‘empowered’ en ‘alien technology’ de machtsbalans in de wereld verstoort. Greer: “Stel je voor: een technologie die energieopwekking mogelijk maakt door het nulpuntveld, dat elk woonhuis, bedrijf, fabriek en voertuig in staat stelt zijn eigen krachtbron te bezitten, zonder enige brandstof van buiten. Geen behoefte dus meer aan olie, gas, steenkool, nucleaire fabrieken of een verbrandingsmotor.’

Ruimteschild is onderdeel van de NWO, de nieuwe wereldorde.
Het zou inderdaad een wereld zonder vervuiling en armoede betekenen maar ook een wereld waarin we in staat zijn tussen de sterren te reizen en God weet wat nog meer! De machtselite gebruikt deze kennis vooral om het militair industrieel apparaat te versterken en via allerhande zeer geavanceerde technologie – onder andere een ruimteschild – hun Nieuwe Wereld Orde-agenda uit te rollen. Precies waar president Dwight Eisenhower in het begin van de jaren 1960, vlak voor het einde van zijn presidentschap. voor waarschuwde in zijn speech. Maar ook John F. Kennedy, de VS-president ná Eisenhower, waarschuwde herhaaldelijk in min of meer krachtigere bewoordingen. (HIER).

Nu echter de structuur van de werkelijkheid begint open te breken, dienen ‘ze’ het over een andere boeg te gooien om hun macht te behouden, de massa te manipuleren en hun agenda uit te rollen. Namelijk door – waar raketingenieur Wernher von Braun al voor waarschuwde – ‘the aliencard’ in te zetten. Von Braun, ex-vicepresident bij NASA en in zijn nazitijd leider van het team dat de V2-raket ontwikkelde, waarschuwde in de laatste jaren van zijn leven actief voor ruimtebewapening, om de aarde en ook de ruimte te controleren. Dat deed hij niet zelf, maar via zijn woordvoerder Dr. Carol Rosin van Fairchild Industries, een Amerikaanse vliegtuigfabrikant, waar Von Braun na zijn NASA-carrière aan de slag ging.

Zou de waarschuwing van mijn Kosmische Team over een False Vlag op 22-02-2020
daarmee te maken hebben? Of gebeurt er juist iets wat onze aandacht afleidt?

Von Braun, ex-nazi en een van de wetenschappers uit Operatie Paperclip, kende de details van de NWO-agenda, waarin onze eerste vijand de Sovjet-Unie zou zijn (de communisten), daarna terroristen (9/11 etc.), vervolgens nations of concen (bijvoorbeeld Noord-Korea, Irak en nu Iran) daarna asteroïden… Dat is nu zeer actueel. In mijn boek lees je wat ik schrijf over NASA’s Planetary Defense System, een wolf in schaapskleren. DIT is wat NASA erover communiceert en de eerste demonstratie zou in 2022 moeten zijn, zie HIER.

De laatste kaart: de Aliënkaart
Zou de machtselite de massa op deze wijze voorbereiden op het bestaan van buitenaards leven, waartegen we onszelf op termijn moeten wapenen? Dit is namelijk de laatste ‘vijand’ waar Von Braun, dankzij wie we een voet op de maan konden zetten, voor waarschuwde. Rosin in haar Disclosure Project-getuigenis: “Maar de meest grappige vijand waren toch wel de ‘aliens die ons zouden aanvallen’. Dat zou de laatste angsttactiek van de machtselite zijn om ruimtewapens te bouwen.’ Von Braun: En onthoud Carol, de laatste kaart is de alienkaart. We moeten ruimtewapens tegen aliens bouwen en het is allemaal een leugen.”

Wat gebeurde er tijdens het creatieproces van deel 1 van Cosmic Woman in 2017, naast de WO111-droom nog meer, waardoor ze onlangs daarboven opnieuw wijzen op 22-02-2020 en ‘the aliencard’? In 2017, op 22-02, maakten de media er groot gewag van dat NASA in een persconferentie zou gaan onthullen dat er een nieuwe planeet was ontdekt, die leek op de aarde. Toen ik dit nieuws hoorde, vroeg ik mij direct af: ‘Wat zou de reden zijn van de machtselite om nu op 22022017 wereldwijd met dit nieuws naar buiten te komen? Zouden we inderdaad voorbereid worden op het bestaan van ET?’

STAR NATIONS: aandacht voor nieuwe planeten..
Ik ben doorgegaan met mijn leven. Heb me er niet meer zo mee bezig gehouden. Maar je zou kunnen zeggen dat mijn gesprekken met daarboven steeds ‘kosmischer’ worden. Als er in het Engels tegen mij gesproken wordt, weet ik nu dat mijn Kosmische Team aan het woord is. Vanmorgen zeiden ze over dit artikel en het event op 22-02-2020:

“This is a ‘join forces project’, connected to Mother Earth, The Wise 13 (Lees: 13 Grootmoeders) and us; a collective consiousness connected to (…) and several Star Systems. To get into details about us, is not what it is about. Focus on the goal and the message.’

De kosmische verbinding(sladder) zit al in ons; ‘DNA’ is de naam.. Dus zijn WIJ-ZELF degenen waar we op wachten..! Aan de slag dus..

Dus ik ben aan de slag gegaan met wat recente media-uitingen waaruit blijkt dat het ontdekken van nieuwe planeten en andere bewegingen in de kosmos nieuwe aandacht krijgen, technologie verder ontwikkeld wordt (ook op basis van ‘back engineering’ (reconstrueren) van buitenaardse voertuigen) en hoe het Mars-experiment nieuwe aandacht krijgt. Overigens zegt o.a. klokkenluider Corey Goode dat we allang kolonies op Mars hebben (HIER). En wat te denken van het verhaal van de kleindochter van Eisenhower in dit verband (HIER) Dit echter terzijde.

 • 2020: MARS 2020 Mission (HIER)
 • 2020: 17-jarige stagiair NASA ontdekt planeet met twee zonnen (HIER)
 • 2020: Astronomen pikken mysterieus radiosignaal op in naburig sterrenstelsel (HIER)
 • 2019: Marine VS weet niet wat mysterieuze objecten op opnames door piloten zijn (HIER)
 • 2019: Deze topastronoom van Harvard denkt dat hij een ruimteschip heeft gezien (HIER)
 • 2018: Billionaire Yuri Milner working with NASA on private mission to hunt for alien life (HIER)

Ik realiseer me dat ik -net als vroeger..- weer een véél te lang artikel aan het schrijven ben voor WantToKnow.nl. Daarom zal ik in een apart artikel iets schrijven over het Star Seeds Rise to Shine event, waarbij we de kracht van ons groepsbewustzijn gaan gebruiken. Ook vertel ik meer over ‘ons’ Star Seeds en de profetie The Return of the Star Nations. Er is namelijk een kosmische mens in de maak en jij en ik kunnen kiezen of we actief bijdragen aan het versnellen van ons evolutieproces. We leven werkelijk in een magische tijd als we met onszelf in het reine komen en onze power gaan gebruiken en met elkaar verbinden!

22222 & Holografische manipulatie..
Tot slot wil ik iets vertellen over de numerologische betekenis van 22022020: 22222. Ook in de wereld van de machtselite zijn data niet zomaar gekozen. Veel negatieve gebeurtenissen in de wereld hangen samen met occulte getallen en satanische rituelen. Je zou kunnen zeggen dat ze de dis-harmonische energie van bepaalde gebeurtenissen zo kracht bijzetten. Volgens de leer van Pythagoras bevatten getallen een scheppende frequentie. Kijk naar de illustratie hieronder, en je snapt hoe ook jij te werk kunt gaan, met nummers.

Specifiek over het getal 2 zegt zijn leer dat het totale scheiding van Spirit is. De 2 is namelijk de illusionaire situatie van wég van Eenheid, van dualiteit dus, waarbij (schijnbare) tegenstellingen zich manifesteren.. Maar de 2 toont ons ook een toestand, waarbij polariteit in beeld komt. En zoals onze 2 polen nodig zijn om evenwicht te creëren, is deze polariteit voor mensen een uitdaging, om in het midden/balans te blijven, tússen beide polen.. Maar ook als je het vertaalt naar het ruimteschild, dan zou je het de scheiding tussen hemel en aarde kunnen noemen..!

Ik herinner je even aan de transmissie: Besef goed dat de rol die zij spelen niet zwart/wit is. Zij zijn hier om jullie te verheffen, door jullie wakker te

schudden.’The Disclosure Project zou niet alleen verplichte kost moeten zijn om de NWO-agenda te doorzien of om te weten dat zij al over zeer geavanceerde technologie beschikken: het maakt ons vooral bewust van onze kosmische aard; hoe wij zelf wandelende frequentieapparaten zijn. Het maakt ons bewust van de holografische manipulatie die gaande is. Dus wat wij denken dat de fysieke wereld is, berust op een illusie die alleen in ons denken bestaat.

Cosmic Woman: ‘Als we ons paradigma veranderen richting een holografisch universum
en dus opnieuw denken in energie, valt het doek voor de samenzwering die gaande is.
De 13 Grootmoeders noemen dit het Spel van de Frequenties’

Mocht je benieuwd zijn naar de rest van de transmissie, kun je deze op mijn website lezen. (HIER). Er volgt snel meer informatie over het event, de kosten, de locatie en hoe je je kunt aanmelden. Ik ga nu aan de slag met het artikel dat hier de follow-up van is. Stay tuned!

Liefs

Tessa

www.cosmicwoman.nl (HIER)
Instagram: @cosmic_woman

* * *

Over het boek van Tessa..

‘Cosmic Woman’ is de titel van een spirituele autobiografie in drie delen, waarin Tessa Koop als auteur haar proces naar een kosmisch bewustzijn beschrijft. In het verschenen eerste deel, lees je hoe Tessa, met hulp van haar innerlijke leraren; de Dertien Grootmoeders, dit proces IN zich laat voltrekken volgens dertien Maanfasen, waarbij zij deze ‘reis’ start in 2012.

Daarna cyclisch en in het ritme van de natuur, transformeert ze naar een multidimensionale, kosmische vrouw. ‘Cosmic Woman’ is niet alleen de stille getuigenis van de ontwikkeling van de auteur, maar ook een afspiegeling van de wereldwijde bewustzijnsverandering. Het boek geeft antwoord op diepe vragen als: ‘Waarom ben ik juist nu op aarde en wat is mijn taak?’

Tessa Koop (1977) begon haar loopbaan in de journalistiek bij PCM Uitgevers en werkte jarenlang als journalist en in de communicatie. Samen met Guido Jonkers stond ze in 2008 aan de wieg van de Nederlandse versie van WantToKnow.info. Ze was altijd geïnteresseerd in de mysteries van het leven. In 2005 startte ze haar eigen tekstbureau en vervolgde haar zoektocht naar wie we zijn, waar we vandaan komen en naar op weg zijn. Deze levensreis was de inspiratie tot de ontwikkeling van haar verdiepte kosmisch bewustzijn.
Nu informeert en inspireert ze mensen over dit ontwikkelingspad
via lezingen, groepsmeditaties en -bewustzijnsbijeenkomsten.

Wil je het boek van Tessa bestellen?

Klik dan HIER of op de illustratie hieronder,
voor een directe link naar onze bookshop.

Je hebt het boek dan met een paar dagen in huis.
Van harte aanbevolen..!

Totaal: € -

6 gedachten over “Star Nations: ‘False Flag’-waarschuwing 22.02.2020

 1. Hi, heb je wat meer info over the Event. Ik wil heel graag mee helpen. Ik voel al een tijdje, dat the Event moet er komen, zodat velen en velen die bewust en soms onbewust werken eraan, samen kunnen komen. Laat weten, want er is veel veranderd in de afgelopen tijd. De “afgelopen”tijd, ha, ha,ik hoop dat je de humor in kan zien. It is our time to shine and weet je, sommige delen van de elite, die doen gewoon mee! Er is nog zo veel te vertellen, maar vooral veel te doen. Laat weten, je staat er niet alleen voor! Time to Shine! Let’s Glow!

 2. Wanneer de NASA zegt op de maan geland te zijn is het alsof de slager zelf zegt dat zijn worst de beste is en dat je die vooral moet kopen. Steeds minder mensen geloven de slager.

  1. ze zijn wel geland, maar de manier waarop is interessant , relevant, en soort van shocking

 3. HyperAl.,
  Interessant dat jij dat dan weer wèl weet! Dus dwars door die VanAllen gordel en dan hup naar de Maan en weer terug. Wat waren ze toch knap met hun rekenlinealen! En het schokerende is dat ze in poedervorm erheen geblazen zijn en daar ter plaatse tot helden van de koude oorlog zijn omgetoverd, door het reeds aanwezige camerateam gefilmd, en daarna in poedervorm weer terug!
  Tja, de wonderbaarlijke zestiger jaren… Thunderbirds are go!!!!

  1. Ha ha die Rob, jah jah, met ontvangst comité op de maan al aanwezig, klopt, hmm in poedervorm, zo kan je het op zich ook samenvatten, hoe anders, euh Thunderbirds Studio was er ook al in die tijd, klopt, deze ingredienten gecombineerd, vrij vertaald en kort samengevat; met be-hulp van, en verder voornamelijk op eigen krachten, zo doe je dingen die schijnbaar onmogelijk zijn, al sinds jaar en dag. Zo afgekort is naampie hyper Artificial intelligence, AI, kunstmatig deels, wat deels ook weer klopt, ‘want waar haal je het vandaan’ is de nuchtere hollandse uitdrukking niet voor niets. Ze waren overigens niet erg welkom op de maan, being closely monitored van dichtbij, wat doen jullie hier, hoe komen jullie hier, met ons spul zeker, verschillende partijen van hun tweede kamer, die niet altijd direct op 1 lijn liggen, want als er ergens een kadaster tot op de centimeter er over heen gegaan is, inclusief gamma schuttingtaal, sinds meer dan een paar miljoen jaar terug, is het de maan wel, niks onontdekte Virgin Islands, nouh jah het blijft mij boeien, na al die jaren nog steeds. Silversun Pickups – Three Seed https://www.youtube.com/watch?v=Geq_DMhUUFQ

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.