Advertentie

Manchester, false flag, daar gaan we weer..


x

x

Manchester, false flag, daar gaan we weer..

2017 © WantToKnow.nl/be
(bronnen oa. VT/Daily Mail)

x

Hoe lang pikken mensen het nog; de valse manipulaties om de wereld een loer voor ogen te draaien en het sentiment zodanig te bespelen, dat verborgen agenda’s kunnen worden uitgevoerd. En hoe lang laten goedwillende politici zich deze zaken aanleunen. In het kader van de aanslag in Manchester afgelopen maandag 22 mei, is er ineens de gedurfde Facebook-post van een Brits politica. Het gaat om Labour Party-activiste Debbie Hicks, die direct door het establishment wordt gebashed, omdat ze durfde schrijven, dat ‘premier Theresa May, enorm voordeel zal halen uit het ’22-22-22-spektakel in Manchester’…! Of zoals de Daily Mail het rapporteert:

Labour Party politica Debbie Hicks

Debbie Hicks werd gedwongen haar excuses aan te bieden voor haar Facebook-posting met zware aanmerkingen, kort ná de zelfmoordaanslag in Manchester afgelopen maandag, waarbij 22 onschuldige dodelijke slachtoffers gevallen zijn en 59 gewonden. Miss Hicks was kandidaat voor de Labour Partij tijdens lokale verkiezingen vorig jaar, in haar woonplaats Stroud in Gloucestershire. Ze schreef de volgende zin op FB: “Wat er is gebeurd in Manchester is afgrjiselijk en mijn gedachten gaan uit naar de families. Ik kan me echter niet aan de gedachte ontworstelen, dat deze gebeurtenis als prachtige timing komt voor Theresa May. Het is bij velen bekend, dat politici gebeurtenissen gebruiken als onderdeel voor hun boodschappen en campagnes.”

Geschrokken van de ophef die haar woorden veroorzaakten, poste ze direct haar verontschuldigingen op Facebook. Daarin zei ze: “Mijn commentaar vanochtend, rondom de aanval in Manchester, wat volledig onjuist getimed en ik verontschuldig me als ik mensen tegen de haren heb gestreken.”

En het was niet alleen deze Debbie Hicks die suggereeerde dat deze 22-22-22-Manchester-gebeurtenis een valse-vlag-operatie was. Volgens ‘The Mail’ was er een ‘stroom’ van commentaren op Twitter, die het er allemaal over eens waren, dat dit er wel degelijk als een valse-vlag-operatie uitzag. Onder hen was ook Steve Brookstein, een bekende persoon van het Tv-programma ‘X-factor’.
En geloof het of niet, maar zelfs CNN nam de woorden ‘valse-vlag’ in haar reportage op, in de eerste uren ná de aanslag.. Een analist liet in zijn beschouwing weten dat het waarschijnlijk ging om een ‘Islamitische aanslag’, maar dat er in Europa ook sprake is van ‘rechtse extremisten’ die aanvallen plannen en uitvoeren, waarbij Moslims de schuld in de schoenen geschoven krijgen.

Who Benefits, Qui Bono, Wie heeft hier voordeel bij..?!
Als een vermoedelijke valse-vlag-aanslag plaats vindt, is het eerste wat je te doen staat, je afvragen, wie er voordeel heeft bij een aanslag als deze. Ook het tijdstip waarop de Valse-Vlag-aanslag wordt uitgevoerd, is een sterke aanwijzing voor verborgen info. Bij de aanstaande Britse verkiezingen, gepland op 8 juni a.s., staan premier Theresa May (die de verkiezingen uitschreef) en Labourleider Jeremy Corbyn tegenover elkaar. Bijzonder is dat Corbyn, een goede vriend is van Michael Meacher, oud-UK-minister van Milieu en dat beide vooraanstaande heren leden zijn van de 9/11-Truth-beweging. Maar Michael Meacher stierf in 2015, kort nadat hij had ingestemd mee te doen aan een onafhankelijk Brits onderzoek naar 9/11..

Hoofdredacteur Kevin Barrett van het gerespecteerde VeteransToday schreef vlak na de dood van Meacher:

‘Meacher valt plotseling dood, ‘na een korte ziekte’. Hij was in perfecte gezondheid en bezig met een low-key campagne om een officieel nieuw onderzoek te initieren, naar de achtergronden van de 9/11-aanslagen, voor de Britse nabestaanden van de slachtoffers van deze aanslagen.En ja, Meachers dood is een van vele, waarbij vooral de dood van WTC-7-getuige Barry Jennings opvalt. Het is allemaal TE MAKKELIJK voor de krachten achter de cover up van 911.’

Wie is hij? De zaak Barry Jennings
Het bijzondere van het mysterie rondom Barry Jennings is zijn persoonlijke verhaal dat is opgetekend op video, rondom de bizarre instorting van WTC-gebouw #7. Dit verhaal leidt onherroepelijk tot de conclusie dat de verwoesting van de torens in het WTC-complex op 9/11 zorgvuldig gepland was.

Op 18 augustus 2008 stierf de 53 jaar oude Barry Jennings, 2 dagen voor de publicatie van het ‘NIST Final Report on the collapse of WTC7’. Jennings had tijdens de aanslagen de functie van ‘Onder-directeur van het Emergency Services Department for the New York City Housing Authority.’ Hij verklaart op video dat hij heftige explosies hoorde, vóórdat de WTC-torens instortten, terwijl hij bezig was het WTC#7 te evacuëren.

Jennings’ publieke verklaring voor een ABC-microfoon, op 11 september, midden in het puinstof, maar ook in een lang interview in 20007 met Dylan Avery. Toen een klein deel van dit interview werd gepubliceerd, dreigde Barry zijn baan kwijt te raken, waarna hij het verzoek indiende het hele interview NIET op te nemen in de 9/11-video ‘Loose Change Final Cut’.. Maar nadat Jennings een interview had gegeven aan BBC in hun programma ‘The Third Tower’ ontkende hij feitelijk wat hij eerder tegen Dylan Avery had verklaard. Die voelde daardoor op zijn beurt de noodzaak het VOLLEDIGE interview vrij te geven, dat hij nog op band had, om de manipulaties van BBC te laten zien.

De dood van Jennings is nooit openbaar gemaakt, maar naar alle waarschijnlijkheid heeft hij paar dagen inziekenhuis gelegen, voor zijndood. waarna een privé-detective op de zaak werd gezet door dezelfde Dylan Avery, om de oorzaak van zijn dood en de omstandigheden waaronder hij gestorven was, te achterhalen. Toen kreeg niet lang hierna Avery een bericht van deze detective dat hij van de zaak afzag en dat hij nooit meer benaderd wilde worden; de aanbetaling voor het onderzoek werd terug gestort. Bang gemaakt..?

Het blijkt dat Jennings enkele uren ingesloten was geraakt in WTC7 op 11 september, door een explosie in het trappenhuis van de 6de verdieping VOORDAT ook maar één van de andere torens was gevallen. (WTC 1 en  2). Zowel BBC als het NIST hadden deze tijdslijn betwist en verklaarden dat het de Noord-toren was geweest, die Jennings als explosie had gehoord.

Maar dat zou betekent hebben, dat hij bijna een uur op de 23ste verdieping zou zijn geweest.. Hij was bovendien aan de Noordkant van WTC7, de tegenoverliggende zijde van de kant van het gebouw dat was geraakt. Michael Hess was de man die bij hem was in het WTC en hij werd door de BBC in september 2008 geïnterviewd en stemde in met de officiële tijdlijn. En ja, hij -Michael Hess- leeft nog..

Banksters/Elite achter deze Valse Vlag..?

Opname van de ‘oefening’ op 10 mei in Manchester.

Het Britse Establishment wordt geleid door de banksters, vanuit de City of London en deze macht zal er ALLES aan doen om een 9/11-waarheidsvinder als Jeremy Corbyn is, af te houden van de macht in het land. Overigens is Corbyn ook een bedreiging voor het ‘elite’-satanistische kindermisbruiknetwerk!  Theresa May is hun kandidaat en het is voor de hand liggend, om haar ‘autoriteit’ te versterken, dat een enorme valse-vlag-operatie precies dátgene kan bewerkstelligen dat nodig is, om de Britse schaapjes te verzamelen rondom ‘hun leider’ Theresa May, onder de wapperende vlag, de Union Jack, van het Britse Koninkrijk..

VT-redacteur Ian Greenhalgh maakt duidelijk dat het in dit kader voor de hand ligt om de jeugd aan te vallen, de jonge kinderen, die gedood zijn bij deze aanval. De steun voor Labour-topman Jeremy Corbyn ligt vooral bij deze jonge mensen. ‘De strategisch politieke keuze om deze jonge mensen aan te vallen, tijdens een popconcert, is vergelijkbaar met de aanslag van 11/13/15-aanslag in Parijs, in het Bataclan-theater. Deze aanslag was volgens veel analisten bedoeld, om de groeiende steun bij Franse jongeren voor de Palestijnse kwestie te stoppen..

Ian Greenhalgh: “Ik ben naar dit soort concerten geweest en het is toch voor iedereen duidelijk, dat je daar niet binnenkomt, zonder dat je goed bent gefouilleerd; wat al terug gaat in mijn herinnering naar concerten van ACDC in 1994. Binnen zijn verkooppunten voor alcohol, dus wordt iedereen gestript van flessen, jerrycans en noem het maar op; de grote stapel in beslag genomen flessen bij de deur zegt genoeg. Wanneer de aanwezigen niet goed zijn gefouilleerd, zegt dat op zich veel over de aanwezige veiligheidsmensen. Daar hangt op zich al een luchtje aan.”

Jeremy Corbyn is, evenals de Amerikaanse martelaar-president JFK, een gezworen vijand van het nucleaire programma van de staat Israël. Hij heeft publiekelijk aangegeven dat er ‘een politieke process moeten komen, dat tot doel heeft, Israël’s nucleaire arsenaal te ontmantelen.’ En ja, de aanslag vond plaats op het moment dat Donald Trump op weg was van Saudi Arabië naar ‘bezet Jerusalem’.. De gebeurtenis lijkt bedoeld te zijn om de ‘Heilige Kwade Oorlog tegen Radicale Islamitische Terroristen’ te bekrachtigen.

En ja, daar waren ze weer:
DE OEFENING EN HET PASPOORT/ID-bewijs..!
Wist je dat bij ELKE GROTE AANSLAG die ‘de elite’ bijzonder goed uitkomt, vooraf oefeningen werden gehouden?? En ja, ook bij 9/11, waarbij zelfs oefeningen voor gevechtsvliegen op de Atlantische Oceaan werden gehouden, op 11 september, om deze vliegtuigen wég te houden van de aanslagen. Toeval.. jaja.

Op 10 mei jl. vond in HETZELFDE WINKELCENTRUM in Manchester een terreur-oefening plaats. Bij de oefening waren ongeveer 800 mensen betrokken, voornamelijk ‘vrijwilligers’. Daarnaast ambulancepersoneel, brandweer en de ‘North West Counter Terrorism Unit’. Volgens de politie dient deze oefening ‘zo reëel als mogelijk te worden uitgevoerd’..

De oefening duurt 3 (!!) dagen en begon om middernacht op het Trafford Centre shopping complex. Bij deze oefening zijn ook militairen met machinegeweren betrokken, die snel naar verschillende scenario’s dienen te handelen. Inclusief een oefening waar massa’s gewonden en doden zullen vallen en zelfmoordaanslag zal worden gepleegd. Het streven is dat de response van de nooddiensten zich ontwikkelt naar een ‘vloeiende situatie’..

Kun je je de volgende tekst voorstellen en even naar je gevoel luisteren dat hier sprake is van een ’toevalstreffer’.. “De oefening was al gepland sinds begin december, maar de politie heeft het publiek duidelijk gemaakt dat er GEEN ÉCHTE DREIGING IS voor het winkelcentrum of een andere locatie in Merseyside, waar een andere oefening zal plaatsvinden.

Bedrijven die in de winkelcentra gevestigd zijn, zullen kans krijgen hun eigen reactie op een ’terror response’ te geven..! De oefening, met de codenaam ‘Exercise Winchester Accord’, is de vierde grote oefening in 4 maadnen. Volgend op die van Londen, Glasgow en Essex. Het huidige dreigingsniveau in de UK staat op ‘ernstig’, wat betekent dat een aanslag meer dan aannemelijk is. Volgens de veiligheidsdiensten…

Een van de zaken waarin Ole Dammegaard zich volledig heeft vastgebeten en met fundamentele ontdekkingen kwam, is de moord op de Noors premier Olaf Palme in 1986.

De aanslag voorspelt door Ole Dammegard
In een interview met de schrijver van het artikel dat we hier aanhalen, van Kevin Barrett, sprak Ole Dammegard onlangs over Valse Vlag-aanslagen en voorspelde feitelijk de aanslag in Manchester. Deze aanslag vond namelijk plaats op de 4e ‘verjaardag’ van de fake-onhoofding van de Engelse soldaat Lee Rigby in het plaatsje Woolwich. (Kijk HIER voor artikel op onze site). Hij verwijst ook naar de bijzondere voorkeur die de plegers van Valse-vlag-aanslagen schijnen te hebben voor de 22ste van de maand. (Zie illustratie boven dit artikel!)

De data, telkens weer…
Volslagen idioot natuurlijk weer, die 22 slachtoffers op 22 mei, door een 22-jarige ’terrorist’.. De vrijmetselaar-kabal, die verantwoordelijk is voor talloze valse-vlag-aanslagen, geeft vaak indicaties door, en wel zo prominent mogelijk, waarbij vooral het getal 11 en/of meervouden daarvan aanwezig zijn, in allerlei feiten rondom de aanslag. Denk eens aan de aanslag op John F. Kennedy op 22 11 1963 tot aan deze aanslag in Manchester aan toe. Kijk naar een aantal artikelen die VT-redacteur Kevin Barrett schreef over dit fenomeen, op de links hieronder. Wordt vervolgd.

11 examples of Illuminati numerology

“77 dead on 7/14” – numerology signals false flag

3/22 False Flag! Gladio Strikes Brussels on Satanic Holiday

Another London False Flag (dated March 22)

x

We laten je een paar video’s zien, waar je zélf je conclusies kunt/mag trekken..

https://www.youtube.com/watch?v=tdd3JKZcwhY

https://www.youtube.com/watch?v=tupZKvKM218

https://www.youtube.com/watch?v=JWVdSq5Zk8E

115 gedachten over “Manchester, false flag, daar gaan we weer..

 1. De volgende komt eraan! 5.000-50.000 dode Amerikanen.

  WW1 => http://www.globalresearch.ca/the-sinking-the-lusitania-americas-entry-into-world-war-i-a-bonanza-for-wall-street/5381121
  WW2 => http://freedom-articles.toolsforfreedom.com/pearl-harbor-false-flag-75th-anniversary/
  WW3 => http://stateofthenation2012.com/?p=742

  De oorlog van het Pentagon tegen 7 landen in 5 jaar STOKT een beetje! Hij is vastgelopen in Syrie. Egypte werkte ook niet mee zoals het plan weer was van Kissinger en friends. Dus er moet nog een grote FALSE VLAG operatie komen om de Amerikanen weer in een grote oorlog te trekken! Place your bets! (ik denk binnen 2 weken)

  “You can’t make war in the Middle East without Egypt and you can’t make peace without Syria.”

  – Henry A. Kissinger

  “You can’t make war in Europe without Germany and you can’t make peace without Russia.”

  – Thucydides, 2016

  1. 9/11 wordt door velen gezien als een valse vlag operatie die ervoor moest zorgen dat de Amerikanen achter de inval van een soeverein land in het Midden-Oosten gingen staan.Sadam Hoessein werd omschreven als een dictator en hij zou martelen en doden (dat doen de VS overigens ook door bv te waterboarden en hoeveel doden ze al op hun conto hebben staan is ontelbaar)maar goed zelfs dan was het een intern probleem wat Irak zelf had moeten oplossen.Voor hen die geloven in complottheorie heb ik de volgende vraag:Heeft de regering Bush destijds een diplomatieke oplossing proberen te vinden na de aanslagen op 9/11 of zijn ze direct tot de onterechte inval overgegaan? (graag ook bewijs/onderbouwing).
   De Engelsen zijn altijd de eersten die de VS volgen en afgezien van het feit dat bij de door Theresa May uitgeschreven verkiezing de heer Corbyn een tegenstander van haar is die ook nog de waarheid achter 9/11 zoekt lijkt het mij niet onmogelijk dat met de valse vlag aanslag in Manchester de Engelsen ook warm worden gemaakt om de inzet van Engelse troepen te steunen wanneer de VS besluit om grondmilitairen in Syrie in te zetten.(Mogelijk moet ook de heer Corbyn voor z,n leven vrezen).
   In de VS doorzien ook steeds meer mensen het bedrog waardoor de steun voor militair ingrijpen afbrokkelt en daarom zou het best kunnen dat ook daar weer iets kan gebeuren in de hoop dat dan weer meer steun verkregen wordt.Stel dat u een amerikaans militair bent en ziet dat er een strijd in het White house gaande is waarbij de president verdacht wordt van banden met de Russen wat de verkiezingen zou hebben beinvloed dan weet je toch als militair niet meer waar je voor strijd want doe je het dan in het belang van de VS of voor de Russen?En hoe denken ze daar bij de NAVO over?

  2. 1) Wordt het Europa of Amerika? Amerikanen denken dat zij een “superieur volk” zijn. Paul Verhoeven had Starshiptroopers gemaakt als fascistische film en als spiegel voor de Amerikanen. Ze vonden het een practige film! Als je 5.000 Europeanen dood dan kan je de Amerikanen niet makkelijk een grote oorlog in trekken. Als je 5.000 Amerikanen dood dan wel.

   2) Hoe gaan ze het doen? Ze schijnen erg dol te zijn op Moslims die zichzelf opblasen in stadions en concerten. Zoals ik Frakrijk en Engeland. Dus een concert/stadion in Amerka wordt de volgende grote CIA/Mossad massamoord met 10 “useful idiot” Moslims.

  3. Wat als t nu al stagneert moeten we doorgaan met geestelijk verzet en vrede scheppen,!

  1. Verbetering met 2de link die nu wel werkt :
   http://theblacksphere.net/2017/05/ariana-grande-tried-to-hide-sick-thing-she-said-about-her-fing-fans-before-22-of-them-were-killed-at-her-concert/
   Ariana is enerzijds dus een adepte van de Kabbala, maar vindt dat de Islam goed is, haat Amerika en de Amerikanen, is voor open grenzen en pro immigratie..kortom een typische linkse : het hart links en de portefeuille veilig rechts, en links lullen en rechts vullen..!!

  1. Uw reactie staat in de wacht.
   Vraag me af waarom dit wederom lijkt te gebeuren ik voel me gediscimineerd op deze wijze anderen mogen hier wel vrij reageren. Ik gedraag me en tracht slechts bij te dragen.

  2. Reacties gaan vaak automatisch in de wacht, omdat de spamfiltersoftware het ‘niet vertrouwd’. Het opnemen van URL-links in de reacties versterkt dat proces, wat niet wil zeggen dat je dit niet moet doen overigens..!!
   We kijken paar keer per dag naar in de wacht staande reacties. Komt helemaal goed, met vooral beetje geduld.. 😉

  3. Dank je voor de reactie en uitleg beste Guido, juist omdat dat al vaker gebeurd is komt het op mij over als een soort van vorm van ontmoedigings-beleid en voel ik me als het ware, als dat bij andere reageerders niet lijkt te gebeuren, met het oog op gelijke behandeling gediscrimineerd. Maar ik beschrijf het ook als een gevoel in deze, juist vanwege het gegeven dat het veel vaker bij mijn reacties voor lijkt te komen dan bij andere reageerders hier op deze site. Maar ik neem in goed vertrouwen aan dat het slechts een soort van technisch probleem aka beveiligings bijkomstigheid zal zijn.
   Met een vriendelijke oprechte groet geef ik aan dat ik geduldig zal zijn.
   Mocht het storend overkomen mag in dit blokje van mij vanaf 4.1 de reacties weggehaald worden.

  1. tedsdam.
   Mijn ervaring is dat velen wel zien dat er iets niet klopt maar een groter probleem is dat ze dan zeggen wat kan je er aan doen of je doet er toch niets aan.Anderen zeggen gewoon van leef je leven en geniet en daar heb ik persoonlijk moeite mee want hebben wij van nu juist niet de verantwoordelijkheid ervoor te zorgen dat ons nageslacht ook nog een fatsoenlijk leven kunnen leiden?
   Natuurlijk moet men genieten en leven maar dat wil toch niet zeggen dat wij nu niets moeten doen waardoor de toekomst voor ons nageslacht uit ellende gaat bestaan? (Een oplossing weet ik ook niet maar niets doen is in elk geval geen oplossing maar de weg van de minste weerstand kiezen).Ikzelf probeer iets te doen door bv hier te reageren of een gesprek waar dan ook met iemand aan te gaan in de hoop dat dan die schellen van voor de ogen gehaald worden,het is niet veel maar toch iets.

  2. Dat probeer ik ook Arnold.En ga door met je wake up call aan de mensen die het niet begrijpen of willen zien!Maar ik krijg echt heftige discussie’s met mijn omgeving en daar heb ik eerlijk gezegd geen zin meer in.Mensen willen het gewoon niet weten of zien is mijn mening.En het zijn er echter nog heeeel veeel van.

  3. Ja hetzelfde hier… ik blijf dit gewoon delen, maar wel steeds met gevolg een hoop nare reacties, ook van familie. Ik denk dat ze zo fel reageren, omdat ze ergens voelen dat er waarheid in zit. Als ze het onzin vonden dan schoven ze het wel weg. Houd vol! Teflon huidje, laat het afglijden.

  4. Wat ook telkens terug komt is dat kuddegedrag vooral wanneer mensen met een groep bij elkaar zitten.In dergelijke gevallen wanneer ik bv de mensen attent wil maken dat niets is wat het lijkt tijdens een gesprek van man tot man/vrouw en anderen die bv eromheen zitten horen dat dan hebben ze vaak de neiging in een ontkenningsfase te komen en mij als een onnozele weg te zetten waarna ze dan dom gaan lachen.Dat is geen probleem want als ik boven het lachen kan uitkomen stel ik bv de vraag of iemand een nieuwe auto heeft en of hij/zij daar trots op is en meestal zijn ze dat en dan vraag ik is die nieuwe auto van u of van de bank en meestal worden ze dan boos of toch wel iets stiller waarop ik dan zeg als u die auto heeft gefinancierd en net gezegd heeft dat u trots bent op die nieuwe auto terwijl u misschien zelf weet dat er niets van u bij is dan geloof niet ik in sprookjes maar u want u bent trots op iets wat niet van u is terwijl u zichzelf geketend hebt omdat u nog jaren moet betalen aan de bank dus wie is er dan onnozel en wat als u aan die verplichting niet meer kunt voldoen? Meestal is het dan toch stiller en ga ik weg.

  5. En laten we eerlijk zijn wij Nederlanders zijn natuurlijk wereld kampioen schouders(dom)ophalen andere kant op kijken en weer lekker aan het werk gaan.(zie onze prachtige vaderlandse geschiedenis).

  6. Tedsdam.
   Daarbij komt dan ook nog dat velen niet eens weten dat het meeste van hun zuurverdiende geld via loonbelasting,BTW op alles en andere belastingen zoals gemeentelijke heffingen en meer van dat soort roofmiddelen rechtstreeks naar gemeenten en de schatkist gaat.
   (een mooi voorbeeld is altijd wegenbelasting voor uw voertuig terwijl u niet zelden geld om ergens te parkeren moet betalen wat gewoon dubbelop is).Maar goed de genen die alles afdoen als complottheorie en zich graag laten beroven zullen er ooit achter komen dat ze misschien toch beter hadden moeten weten.(meestal is het dan te laat).

 2. Mooi dat mensen steeds meer het belang van de cijfers achter de complotschermen gaan inzien. CC = dan ook niet voor niks de koele rekenaar achter de schermen, de Cal-Culus.
  En 22 is een duidelijk niet gewenst en inferieur getal bij hen. Iets te maken met Beelze-Bub en het geluid dat schapen produceren: Be-Be.
  Voor de gewone mens zijn cijfers alleen om de boodschappen op te tellen of het resterende loon na betaling van schulden uit te rekenen. Voor ¨hen¨ hebben cijfers een dwingende en magisch geluksbrengende en voorspellende waarde. Eigenlijk best wel zielig dus maar daarom al eeuwen niet minder waar.
  Denk maar eens aan de alledaagse termen: ¨met iemand afrekenen, een rekening vereffenen, uit koele berekening, je rijk rekenen, de rekening gepresenteerd krijgen ¨ Allemaal verkapte V.M.-termen voor hun rekenwerk.
  Kortom, koop een rekenmachientje van 2 euro bij de Action is een hele goede investering en u zult de wereld een heel stuk beter gaan begrijpen !

  1. De echte spelers vind je nooit op de voorgrond. Je kent toch ook niet mijn naam. Nergens op het internet can je mijn naam vinden. Ik ben geen exhibitionist. De geheime diensten weten precies wie ik ben. Ik heb er 30+ op mijn computer. Maar niemand van jullie weet mijn echte naam. Zo gaat het ook bij deze “world order” figuren.

 3. Ach, ach, ach, het lag eigenlijk ook weer recht voor onze neus, de hoofdreden WAAROM men regelmatig de 22e uitkiest om eens wat schapen af te slachten !
  Het is gewoon de 22e letter en dat is de .V. van V.(ictorie !!)
  U weet wel van al die plaatjes op het net waar die wereldleiders/V.M-ers allemaal dat V-teken naar elkaar maken. De schapen hebben toch niks in de gaten…..
  En voor ¨onlyyou¨: dat breakingpoint noemen ze W.O.3.

 4. Het gaat de goede kant op! Ze hebben nog niet opgegeven. Dus de oorlog gaat door. Morgen kunnen ze besluiten om voor het LEVEN te kiezen. Doch ze zullen weer dood en verderf verspreiden onze Londense/Parijse bankiers. De Rothschild-Zionisten! Dus de oorlog gaat door. Moorden en plunderen met superieure wapens voor ambitie (wereldheerschappij) en hebzucht (goud staven in de kluis van Rothschild). Ik ga door met mijn Sith Lord taak. De volgende klap is 10 miljoen dode Britten in Londen. Maar hopen dat op die dag de wind de geode kant op gaat en de radioactiviteit (fallout) niet over Nederland wait.

  https://youtu.be/iz6a4WkKJn0
  Hiroshima, Nagasaki, Londen, Parijs, Israel, ? Er zullen geen Britten meer zijn. Niet hier. Niet op een miljard werelden.

  http://dai.ly/x10bs21
  “Kies voor het leven mensheid!” – Carl Sagan

  1. Was mijn reactie op Erik Iedereen 8.0 kwam helaas op de verkeerde plek!

   Motieven voor de Rothschild-Zionisten om te moorden en plunderen!

   http://www.antinews.in/hillary-emails-reveal-nato-killed-gaddafi-stop-libyan-creation-gold-backed-currency/

   http://yournewswire.com/duterte-rothschilds-philippines/

   Goud. Rothschilds geloven enkel in GOUD. Bloed voor goud. De Joden zijn gewoon “useful idiots” voor Rothschild. Hij wil ook het goud van de Joden. Vandaar die hele opzet van de “holocaust”. Als Rothschild beide kanten bespeelde gedurende WW2 dan begrijp je ook waarom de Duitsers de Joden zo aanpakte. De kans om het goud van de Joden te pakken te krijgen is op die manier het grootst! Haal ze uit hun huizen zodat ze hun verborgen goud opgraven en meenemen. Creer Israel zodat ze hun goud opslaan in de banken van Rothschild. Het is goud! Worden mensen gek van. Goudkoorts.

 5. De VS zijn echt helemaal echt de antichrist ! Viezerikken Het draait allemaal om GELD en dat is het ! Ben er misselijk van !!Wapen en farma industrie dat is waar het omgaat ! En graag willen dat de burgers doodgaan aan slecht eten etc. Dat is de bedoeling ook ons water wordt vergiftigt ….. Dus we kunnen geen kant meer op ……of we gaan ze massaal afmaken die lui !! Ik doe mee !!! Ben nog van de hippie beweging ! Give peace a change !

  1. Bijna goed! Niet de VS. De mensen in de VS hebben ook op Trump gestempt omdat ze genoeg hadden van de moorden door Obama/Hillari/Biden. De VS staat voor 100% onder controle van de Rothschild-Zionisten. De Londense/Parijse bankiers (families, stuk of 10). Zij hebben de controle over de VS uitbesteed aan ISRAEL.

   https://youtu.be/5hfEBupAeo4
   Bekijk dit maar even 1x-10x. Afhankelijk van hoe slim je bent. Ik ben erg dom dus ik heb het 50x bekeken. Ik bekijk vaak dingen heel vaak zodat ik er echt alles en ook echt alles uit haal. Dus ook wat voor propaganda de juiste tactiek is. Welke beelden goed zijn. Welk geluid. Etc.

  2. Hoofdaanvoerder Anti Christ beweging….
   Kazarian/zionist
   Jared Kushner….

   pfffffffff……………..

   namaste

  1. Treowd 12 :
   Nog een bron :
   https://derhonigmannsagt.wordpress.com/2017/05/28/manchester-anschlag-wer-sendet-wem-welche-nachricht-und-warum-w-pjakin/
   met video en citaat ter info :
   “In diesem Video wird oft auf die Zahl 22 Bezug genommen (manchmal auch 11). Die russische Schule des Konzeptes öffentlicher Sicherheit (Concept of Public Security), welcher W.Pjakin angehört, geht von 22 (2×11) Leuten an der Spitze der globalen Elite aus. Das ist der globale Prädiktor. Und die Zahlen 22 bzw. 11 sind seine „Unterschrift“.
   Russland Ungefiltert ”
   Gezien deze materie mijn kennis te boven gaat, laat ik het aan de “kenners” over om dit te interpreteren.

  2. Moeilijke materie Sub Rosa, men kan slechts een opmerkzame observeerder zijn in deze. Alle aanslagen hebben een vorm van handtekening maar ook daarin zit een bepaalde variatie / volgorde. Alleen de ‘ingewijden’ zijn bij machte een code van te voren af te spreken en dan weten welke variatie gebruikt wordt in de nummerologie. Daarmee zien de niet ingewijden getallen terugkomen maar in welke variatie / volgorde heeft men afgesproken?
   Een ieder kan zijn eigen interpretatie geven maar men is altijd slechts een observeerder….

 6. zijn het niet gewoon offers aan de duivel,die de hele wereld misleid.
  steeds word er numerologie gebruikt.
  neem de mh17 17-7-2014 opgeteld = 22
  maar mh370 = 8-3-2014 opgeteld is 9 of 8+3=11=1+1=2 + de 2 van 2014 dan heb je ook 22
  en 666 zijn alle getallen opgeteld van het roulette wiel als je die omzet in numerologie dan kom je uit op 180
  dan heeft het roulette wiel maar 9 cijfers + de nul(joker)
  4 getallen van 1 nl de 1-10-19-28 nullen tellen niet in numerologie en 4 getallen van 2 nl de 2-11-20-29 enz
  dan krijg je dit https://afbeeldinguploaden.nl/image/U8n69kkV
  misschien dat iemand dit kan verklaren

 7. Hoever kan de meewerkende mainstreammedia aan bedrog zinken?
  Wanneer het echt waar is dat er een foto gebruikt wordt van een meisje dat al vier jaar geleden overleden is waarbij het de bedoeling is om het te doen lijken of dat zij bij de aanslag in Manchester is omgekomen dan ben je als mens niet meer menselijk maar gewoon knettergek en behoor je opgesloten te worden.
  Eerder werden er ook al beelden getoond waarbij een kind gebruikt werd terwijl telkens de omgeving door fotoshoppen was veranderd zoals dat ook nu weer gebeurd met het kind in de armen van die man waarbij de verhouding lichaam en benen gewoon niet kloppen.
  Natuurlijk moet iedereen brood op de plank hebben maar als dat op dergelijke manieren moet gebeuren zou ik liever honger lijden.
  Wanneer het fout gaat omdat dergelijke lieden dat mogelijk maken hoop ik dat niet onschuldige mensen maar zij het eerst aan de beurt zijn.

 8. https://www.liveleak.com/view?i=844_1496159800

  Wat doen de Russen in Syrie? Vanuit een helikopter met “Anti Tank Guided Missiles” het Isis/FSA (het NAVO terroristen leger) slopen. De nummers geven de afstand aan. Dus 800 meter of 500 meter. Rothschild zijn oorlog in Syrie gaat dus niet goed. Dus moet het Amerikaanse leger zo snel mogelijk naar Syrie gebracht worden. Dus er is een VALSE FLAG operatie nodig. Iemand moet even 5.000 Fransen of 5.000 Amerikanen doden. De Cia/Mossad/Mi6 weet natuurlijk al hoe, waar en wie dat gaat doen. Binnen nu en 2 weken een hele grote massamoord zodat de Amerikanen/Fransen/Britten Syrie kunnen binnenvallen met een leger dat TOEVALLIG klaar staat.

  1. Thucydides 18 :
   Een volgende stap in de opbouw de psychologische oorlogsvoering met het oog op een oorlog in het Midden Oosten tegen Syrië maar ook tegen Iran :
   https://www.davidicke.com/article/413951/shifting-blame-us-made-iran-responsible-911
   met titel en citaat :
   “Shifting The Blame: How US Made Iran Responsible For 9/11..
   ‘The official U.S. government line is that Iran is the main country responsible for the 9/11 attacks in America. On 9 March 2016, a U.S. civil court ruled that Iran must pay to some victims of the 9/11 attacks $10.5 billion in fines, and the Obama Administration had no comment, so the U.S. press ignored the verdict almost totally…..
   The event’s significance was the precedent that this verdict set, but most of the ‘news’media simply didn’t report this important precedent: it was the first official U.S. governmental conclusion alleging that Iran had, in effect, ‘invaded’ America, on 11 September 2001; and, yet, even now, no one is saying that Iran invaded the U.S. on 9/11, because the U.S. government isn’t yet trying to prepare the public to support an invasion of Iran by American forces. Still, this precedent could become the start for such preparation, if neither of America’s Iran-hating ‘allies’, Israel and/or Saudi Arabia, can be induced to invade.’”
   Het bedrog kent hier dan ook geen grenzen. De MSM zwijgen…de politiek zeker…!!alhoewel dit bedrog zo flagrant is, en de werkelijke verantwoordelijken voor 11 september gekend zijn!!

  2. Ik vraag me af waarom de VS nooit door de rest van de wereld op hun manier van handelen wordt aangesproken. Een paar voorbeelden:

   Noord Korea heeft dan wel raketten “getest” maar geen ander land aangevallen en de VS en Japan leggen dat voor bij de VN omdat ze dat als een bedreiging (provocatie) zien.
   Tegelijkertijd staan in Europa onder leiding van de VS NAVO troepen en Amerikanen aan de grens van Rusland (en dan ook nog op voormalig Russisch grondgebied)waarmee de belofte is gebroken na de val van de Berlijnse muur dat zij dat niet zouden doen en dan geven ze de Russen de schuld waarna sancties zijn opgelegd.
   In het Midden Oosten begaan ze ook nogal eens fouten. Wat heeft de VS daar te zoeken? Landen zoals Irak,Lybie en andere landen zijn veranderd in ruïnes terwijl onder de zogenaamde dictatoren Ghadaffi en Sadam Hoessein bv die landen er veel beter voor stonden en er beter uitzagen. Wat is er gebeurd met alle aardschatten in dergelijke landen en wie profiteren daarvan?
   In Syrie hebben ze zelfs regeringstroepen van Assad bestookt die proberen voor hun land te strijden.

   Niet zelden wordt gezegd dat de VS en bondgenoten samenwerken met “gematigde Rebellen” wat gewoon de tegenstanders zijn die Assad weg willen hebben zodat zij daar de macht krijgen. Hoe zou Amerika zelf reageren als andere landen dat in de VS zouden doen? West Europa zelf de EU heeft tot voor kort altijd zonder noemenswaardige problemen samen gewerkt met de VS. Nu ineens lijkt het erop dat het aan het spaak lopen is en dat er wrevel ontstaat tussen de VS en Merkel = EU.
   Gisteren werd bekend dat de EU één superminister van financiën wil met meer macht dan landelijke ministers van financiën wat gewoon betekend dat Brussel iedereen zonder geld kan zetten als ze dat willen.Ook wil Juncker al langer een Europees leger waar ook Brussel weer de baas over is.Dit kan betekenen dat de NAVO opgaat in dat Europese leger en wanneer ze dan besluiten wanneer mensen in opstand komen dat leger tegen de eigen bevolkingen in te zetten dan staan we machteloos.De relatie tussen Erdogan en de EU is ook al niet best meer en mogelijk laat hij straks vreemdelingen door en wie gaat ons dan beschermen wanneer dat fout gaat?
   Mijn mening is dat de relatie en de bijbehorende problemen tussen de EU en de VS bewust gebeurd om een reden te hebben om voorgaande tot stand te brengen wat natuurlijk gaat gebeuren wanneer Trump zegt zoek het maar uit daar in de EU vandaar dat hij dan ook loopt te roepen dat veel NAVO landen niet aan zijn 2% eis voldoen wat dan ook weer aanleiding kan zijn om Europa aan zijn lot over te laten ,Merkel roept niet voor niets dat Europa niet meer op de VS en andere landen mag rekenen en dat Europa meer voor zichzelf moet doen.
   Dat is natuurlijk precies zoals het de bedoeling was en is op weg naar een dictatoriaal Europa waardoor ze met de bevolking kunnen doen wat ze willen want die hebben dan geen poot meer om op te staan.
   Wanneer wordt iedereen eens wakker?

  3. Dat is preciés wat er gebeurt als je met ‘ouderen’ praat over de VS, dát is hun krediet.. Ze kúnnen gewoon niets fout doen, omdat ze ons HEBBEN BEVRIJD..
   Evenals het Zionistische PRAATJE over de holocaust, waarop de hele club krediet wenst op te nemen en OVERAL in de wereld bijna krijgt..

   Kortom, we kopen ons eigen schuldgevoel af. Maar dat Europa nu een ‘eigen koers’ gaat varen, juich ik toe. Imo zijn de vluchtenlingenstroom kunstmatig en ook de invloed van de VS in NAVO volledig ongezond. Allemaal gedoeld om Europa in de invloedssfeer te houden van VS..!!

  4. GuidoJ.
   Dat Europa nu een eigen koers gaat varen zou ik ook toejuichen,maar dan zou eerst die criminele EU organisatie in Brussel van het vaste land in Europa verdreven moeten worden waardoor zij totaal geen inbreng meer zouden hebben.Ook zouden we ons los moeten maken van de VS en een goede opruiming moeten houden bij onze regeringen.
   Tot op heden is het toch duidelijk welke regeringsleiders alles ten voordele van die EU hebben gedaan en nog doen ik noem bv Merkel,Macron en natuurlijk Rutte en zo zijn er tal van anderen die gewoon bewust hun land uitleveren aan Brussel in het verleden hadden we bv Balkenende en in Frankrijk Sarcosy laat dergelijke figuren maar verantwoording afleggen.Blair heeft talloze doden op zijn geweten door mee te doen aan de onterechte inval van Irak en ook hij en anderen zouden beter eens verantwoording afleggen en bestraft worden voor hun handelen in plaats dat ze zoals nu nog gewoon vrij rond lopen.Wat betreft die vluchtelingen ben ik met je eens dat onder andere Soros daar achter zit en dat het ook bewust gedaan wordt.
   Wanneer er nog rechtvaardigheid zou bestaan en wanneer zij die daarvoor dienen hun werk zouden doen zou na een beetje deugdelijk speurwerk veel boven water kunnen komen waardoor ellende te voorkomen is helaas lijkt dat niet het geval.
   Een europees leger ja maar wel na de grote opruiming onder gezag van betrouwbare mensen.

  5. Arnold, het moet om de mensen gaan, hun welzijn en geluk, daar aan zou alles onderhevig moeten zijn.
   Na de oorlog toen de oudere generatie nog vol op leefde, Duitsland nooit meer één, Duitsland nooit meer een leger, en Duitsland nooit meer een grote bek, nou alles is langzaam maar zeker terug gedraaid,
   hun industrieën gebouwd op onder betaalde werknemers, hun enorme chemische industrieën, overal op de wereld te vinden, wapen fabrieken,
   als je hun geschiedenis leest, nou ze doen mee in de hoogste regionen van onmenselijkheid, en geloof mij de Duitse Elite is niet te onderscheiden van hun voorouders, laat je niet beinvloedenmet allerlei praatjes van hoe zielig ze wel zijn, ze hebben alle ON-HEIL aan zich zelf te danken, groet Jenne

  6. Het doel van de NAVO met vluctelingen uit Syrie was heel eenvoudig(ik weet dit ook pas) maak kampen met vluchtelingen rond Syrie en recruiteer dan nieuwe strijders in die kampen en laat ze vechten tegen de Syrische regering. Het was NOOIT de bedoeling dat ze masala zouden weg trekken naar Europa.

   Doe dus propaganda om de vluchtelingen naar Engeland te krijgen en dat ze NOOIT in hun leven gaan werken en hun kinderen leren om nooit te werken. Dan doe je de NAVO landen enorm veel economische schade en zullen ze minder geneigd zijn overal maar oorlog te maken.

   Het is heel eenvoudig. Verander de mensen, verander de elite. Onze zelfbenoemde elites zijn zo hebzuchtig. korte termijn, moordzuchtig dat er helemaal niks mis mee is om ze volledig te verwijderen op de lange termijn. Laat de Moslims het maar overnemen. Ze verdienen niet beter.

  7. Guido.j.

   Na 5 lange jaren verkeert te hebben onder de laarzen van das Herrenvolk, was het een bevrijding toen ze er van door gingen, en de leuse werd geboren ich habe das nicht gewüst, ze stonden allemaal met hun arm omhoog, over kampen met verhongerende slaven arbeiders, mijn vrouw had een vriendinntje Joods Sarah, op eens zat ze niet meer naast haar in de bank, veel later hoorde zij dat de familie was weggehaald en niet meer terug gekeerd, ja sorry hoor, het is maar één Klein meisje, voor mij is dat voldoende, zij verpersoonlijkt alle verdwenen meisje van onze mensheid, en ja er waren ook Duitse meisjes slachtoffer van deze ideologische waanzin, wat het zwaarste is moet ook het zwaarste wegen, en de Duitsers vertonen niet echt berauw, maar beginnen wild om zich heen te slaan, met wat anderen wel allemaal gedaan hebben, om de morale weegschaal te beinvloeden.
   Jenne

  8. Tucyidides 18.5 :
   Bij deze vreemdelingeninvasies in de EUSSR gaat het gewoon om de uitvoering van het Coudenhove Kalergi plan. De blanken in de EUSSR dienen te verdwijnen en vervangen te worden door een bastaardsoort met een IQ van max 90!! Om dit Coudenhove Kalergi te kunnen uitvoeren moet er natuurlijk een “import” zijn.. en dit wordt veroorzaakt door de uitvoering van het Oded Yinon plan. Het Coudenhove Kalergi plan dateert van na WO I.Nadien kwam er nog het Hooton en Morgenthau plan voor Duitsland. De vernietiging van Duitsland was dan ook een conditio sino qua non voor de vernietiging van Europa. Dit laatste begon dan op 08.05.1945, weliswaar in het begin op een zeer perfide manier via de Frankfurter Schule, Gramsci, Alynski, Marcuse..!! Een ondermijning van binnenuit die dodelijk is. Afgezien van de voormelde bastaardsoort, is het uiteindelijke doel een communistische NWO.. via o.a. ook de Perestroika deception, met de zo gezegde val van de muur.(zie A. Golitsyn ). Momenteel zijn we dan ook volop op weg naar deze sovjet dictatuur.Al deze opeenvolgende gebeurtenissen sinds WOI (en zelfs eerder sinds 1789).. maken deel uit van het scenario zoals beschreven in de brief van A. Pike en in de Protocollen. Als men werkelijk geïnteresseerd is in de waarheid , dan dient het tot niets om zijn frustraties af te reageren..op één of ander volk… men dient zich immers te richten tot de top van de piramide.

  9. 18.6 Naar mijn mening vertonen ‘de Duitsers’ juist buitensporig veel berouw. Tot en met op grote schaal ‘vluchtelingen’ binnen laten, wat die Duitsers zelf nauwelijks kunnen bolwerken. Berouw, voor daden waar de jongeren naar mijn mening op geen enkele manier verantwoordelijk voor gesteld kunnen worden.
   Ik mag graag een beetje gniffelen over de mensen die zich op de borst kloppen over het smetteloze verleden van hun (voor)ouders.

  10. Koekje
   Ik denk dat Merkel vluchtelingen toelaat omdat het bij het plan past van de NWO (zie 18.7 van Sub Rosa) waar over het Coudenhove Kalergi plan wordt geschreven.
   Naar ik aanneem zullen de meeste Duitsers dit niet weten en deze vluchtelingen accepteren omdat ze een schuldgevoel is opgedrongen en mogelijk bang zijn om wederom als onmensen gezien te worden.
   Feit is wel dat Merkel op die manier haar doel kan bereiken zonder al teveel weerstand.Wat betreft dat gniffelen wie bedoel je daar precies mee? De ouders/voorouders van Duitsers of in het algemeen iedereen?

  11. 18.9 Ik bedoel in het algemeen. Naar mijn weten spelen/speelden de meeste families wel zaken waar ze liever niet over praten. Soms kan het heel lang duren voor een en ander boven water komt. So be it.

  12. We blijven even op het menselijke vlak, de réaliteit van iedere dag, we zijn geen politieke leiders, we zijn gewone mensjes, hebben jullie het slecht, heb je geen dak boven je hoofd, heb je een bed, je dagelijkse kost, als dit positief is te bantwoorden, wat heb je je dan over te beklagen.
   Jenne

  13. Koekje, ik heb veel contact gehad, en nog regelmatig met familie en vrienden in Duitsland.
   Ze zijn net zo pasief en l’etarchies, als in de 30 iger jaren, ze krijgen alles opgedrongen, en slikken alles, behalve een hele bewuste groep jonge mensen, en daar luisteren de echte Ein Land Ein volk lieden niet naar.
   In plaats van berauw heb ik eerder altijd het gevoel van een grote rancune tegen over de andere Europeanen, zij hebben nog steeds een soort superieuriteits gevoel, en dat ze niet over de WWII willen praten is om dat ze verloren hebben.
   Ik had vrienden en één vriendin, mijn twee vrienden zijn in het vreemdelingenlegioen tercht gekomen en alle twee in Viet Nam voor Frankrijk gevallen, Bien bien Foe hete het slachtveld, mijn vriendin Haydade is maar 42 geworden, ik weet heus waar ik het over heb, mensen
   sommige zijn van huis uit slecht anderen zijn herboren engelen, en ik houdt van mensen, maar heb soms mijn bedenksels.
   Groet Jenne

  14. In dat geval jenne, ben jij denk ik zo, wel de laatst die zich ergens druk over hoeft te maken. Eigenaardig.
   De boel flink oprakelen, onder andere beweren dat je je hoogstpersoonlijke dodelijke proppenschieter hebt opgehaald, en vervolgens roepen, mensen we kunnen er allemaal niets aan doen, doorlopen graag.
   Hopelijk zal het jouw tijd wel duren, maar de volgende generatie is volgens mij niet te benijden, als ze met alle dumbing down (om een idee algemeen te geven: https://wakeup-world.com/2016/10/24/the-deliberate-dumbing-down-of-america-7-ways-the-ruling-elite-are-making-us-dumber/) maatregelen al doorhebben wat ze is aangedaan.

  15. Sorry 18.3 was een respons op 18.11
   18.12: Jij denkt dat je weet waar je het over hebt.
   Ik ben van mening dat, zoals Sub Rosa voortdurend probeert uit te leggen, er op diverse niveaus van alles aan de hand is. Dat maakt de zaak nogal complex.

  16. De reactie van Jenne in 18.11 is een schoolvoorbeeld van aan jezelf denken en de rest zoekt het maar uit en wat er verder gebeurd zien we wel.
   Dat is pas hypocriet want kinderen op de wereld zetten kan elke ….
   Ervoor zorgen is een ander verhaal en naar mijn mening bestaat voor kinderen zorgen niet alleen uit ervoor zorgen dat ze een bed hebben een dak boven hun hoofd hebben en eten hebben maar gaat het veel verder.
   Niets doen omdat we het niet slecht hebben is funest voor de toekomst van elk kind vooral wanneer je een dergelijk standpunt inneemt terwijl je de plicht hebt om ervoor te zorgen dat kinderen ook een mooie toekomst kunnen opbouwen.Nu hebben de meesten niets tekort maar hoe is dat voor de kinderen van nu in de toekomst?
   Iedereen die bv deze site bezoekt weet dat hun toekomst er niet best uitziet wanneer we niets doen daarom vaak de oproep om wakker te worden.Natuurlijk wil iedereen een zo goed mogelijk leven hebben maar dat ontslaat ouders van toen en nu niet van hun verplichtingen.
   Tenzij je van mening bent als ik het maar goed heb is het goed en wie dan leeft die dan zorgt maar dan ben je het niet waard om kinderen te hebben.

  17. Ik ben binnen kort 81, en iedere dag die God geeft zet ik mij in voor anderen op de één of andere manier, en dan gaat een mijnheer Arnold me achter één volgens vertellen dat ik onzin uitkraai mijn kop in het zand steek, en uiteindelijk ben ik iemand die alleen aan zich zelf denk, en de rest zoekt het maar uit.
   dank U, in de mensen een welbehagen, groet Jenne

  18. Koekje,18.13

   wat een vreemde uitspraken en aannames beweringen, nog het één nog het andere, mensen die niet willen luisteren, moeten vroeg of laat op de blaren zitten, ben ik mijn broeders hoeder, ja tot op een zeker moment en hoogte, ik geef aan, doe er mee wat je zelf wilt, kan jullie moeilijk allemaal aan de hand meevoeren alhoewel mijn hart hier goed genoeg voor is, dumbing down, het zijn altijd die slechte kwade anderen, de top is de Vrij Metselaars broederschappen of éénder, steek de hand is in Eigen boezem, zoek het kwaad is bij je zelf, ik ben eerlijk en heb een schoon geweten, als hij me morgen roept, ga ik met een lach op mijn gezicht, na een goed besteed leven, in de mensen een welbehagen, Jenne

  19. Arnold, volgens mij blijf je maar breien en door ouwehoeren, je hebt me vandaag van alles genoemd, om je hart te luchten, om dat ik tegen je hebt gezegt met andere woorden wel is waar, dat je ouwe hoerd, maar dat is dan mijn mening, zou zeggen ga je gang.
   Voor arme mensen is een dak boven hun hoofd een bed eten en drinken, en vrede elementair, Jenne

  20. Jenne
   Ach Jenne ik krijg zo langzamerhand medelijden met je.
   Ik denk dat je een goed mens bent maar slecht tegen commentaar kunt wat jouw opvattingen/overtuigingen tegenspreekt.
   Dat schijnen ouderen wel meer te hebben want ja wat weten ze tegenwoordig nog toch? Mijn schrijven is denk ik duidelijk genoeg en je hoeft het niet te lezen of commentaar te geven maar als je het wel doet mag je erop bedacht zijn dat je reacties krijgt.

  21. Ach Arnold

   Over het algemeen schijnt dit accepteren van andere gedachten of ideéen toch wel mee te vallen bij de wat oudere mlensen, ze moeten natuurlijk wel over genoeg IQ beschikken, dat zou bij jouw wel eens een breek punt kunnen worden, bij het ouder worden beginnen mensen met de trant van te veel woorden willen gebruiken, in de war te raken, heb er helaas wel enkele zo meegemaakt, dus zet hem op voor het te laat is.

   Ik stop er mee morgen vroeg op, weekendje Barcalona, groet Jenne

  22. 18.20 Over vreemde aannames gesproken, jenne. Je bent de laatste tijd niet echt subtiel meer.

  23. Vandaar dat je eerder overhoop lag met Arend Zeevat en onder dit artikel Marcel niet begreep en verkeerd uitlegde en ook GuidoJ moest het ontgelden waarna ik aan de beurt was.
   Toch knap dat jij denkt over meer intelligentie en kennis te beschikken dan al die personen.
   En dan nog beweren dat je geen moeite hebt met het accepteren van andere opvattingen? Goede reis morgen en veel plezier in Barcelona en wanneer je daar geniet denk dan eens aan al die mensen die dat niet gegund is.Oja ze moeten het natuurlijk wel verdiend hebben en ervoor gewerkt hebben he stom van mij.

  24. Jenne 18.20 :
   Goede reis naar Barcelona. Ik veronderstel dat U de Catalanen een handje gaat toesteken om zich te bevrijden van het Spaanse juk.. waaronder ze al eeuwen lang zuchten. Ieder volk heeft immers recht op vrijheid en zelfbeschikking. Dit geldt ook voor het door Frankrijk bezette deel van Catalonië (=de streek rond Perpignan).
   Over de belegering van Perpignan door de Fransen :
   http://petiteshistoiresdespo.blogspot.be/2013/08/le-gout-des-autres.html
   met de bijnaam voor de toenmalige bewoners ” mangeur de rats ” (=ratteneters).U kent Frans, en ik verwijs dan ook naar de rest van de tekst!! (met o.a. kannibalisme om te overleven). Dit is maar één van de zovele Franse gruwelen… gedurende meer dan 10 eeuwen terreur in Europa. Is er één Fransman die hier over spijt heeft….??? Neen integendeel…Voor mij is het dan ook simpel : ofwel is er overal een “probleem” ofwel nergens. En de lat gelijk voor iedereen.

  25. Sub Rosa

   Die Moslims vs Christenen strijd is een waanidee dat ze nooit gaat lukken. Die Moslims kunnen we gebruiken om de elites arm te maken en te verslaan. Het zijn de elites die eraan gaan, niet de Christenen. Laten we eerst 25-40% Moslims importeren zodat de overwinning zeker is. Dus geen haast!

  26. Dat gaat ze niet lukken want Poetin is sterker! Ik hoop en weet dat ook hij op de hoogte zal zijn van de plannen van de Rothschilds. maar het ware doel van de vs rothschild ea is: Duitsland en Rusland uit elkaar te spelen en beiden tot slaaf te maken. Dit gaat om occulte kennis dat Rusland de toekomstige cultuurperiode gaat leiden.

 9. De ouderen Guido.J. ja wat jammer dat ze ons bevrijdt hebben van die fijne Duitsers, voor mij waren het toch ook rotmoffen, de brain fuck, om de rollen om te draaien schijnt aardig te werken, als je als mens uit een ver land wordt gehaald om anderen te helpen een juk af te gooien, en daarbij het leven laat, dat telt op eens niet meer.
  Wat telt zijn die verkrachte Duitse vrouwen, wat die Duitse onmensen anderen hebben aan gedaan, en als ze de kans krijgen op nieuw zullen doen, is weg geslepen.
  Er zijn twee volkeren in Europa die de dienst uitmaken, das Herrenvolk, en de door God gekozen Joden, Moeke Merkel, als moeder de Gans fungerend met haar dikke reet alle Europese tegenstand op weg naar het nieuwe III Reich verpletterend, corrupt tot op hun botten, kijk naar de auto industrie, hun tanks 600 staan wederom aan Ruslands grenzen, nee dit nieuwe Europa is not my cup of thé, ik zou nog maar eens goed nadenken over mijn uitspraken als ik jou was, het gaat voor mij altijd eerst over mensen, en dan pas ideologiën.
  Groet Jenne

  1. PS de op 19 geplaatse reactie behoord onder de 0 van Guido.j. !

  2. Jenne 19.
   Wat je zegt over die ouderen en de Duitsers is gewoon onzin.
   Begrijp aub dat alle geallieerde militairen destijds ook misbruikt zijn en echt vochten voor onze vrijheid en daar ben ik ze ook dankbaar voor.Je begeeft je nu toch al lang genoeg op bv deze site en bv VT om te weten dat de elite de opdracht hebben gegeven om ons via Engeland te komen helpen maar hun bedoelingen waren niet dezelfde als die van hen die gestreden hebben en vaak het leven hebben gelaten om ons te bevrijden maar om hun bedrijven waar zij aan verdienden veilig te stellen en om grip/vaste voet op Europa te kunnen houden.Waarom zouden ze anders gestopt zijn toen ze bv het Ruhrgebied veilig hadden gesteld waarna ze de rest aan de Russen overlieten? Om de reden die zij aangaven om levens te sparen terwijl jij toch ook wel weet dat ze niets om mensenlevens geven? En wat ook vreemd is is dat de elite ook de Russen hebben geholpen door materiaal aan ze te verstrekken en wie weet wat nog meer om tegen Duitsland te strijden en was die invasie eigenlijk wel nodig want de Russen streden toch ook tegen de Duitsers en hadden zo door kunnen lopen tot aan de Noordzee maar dan had de VS geen grip meer op Europa gehad.En wat betreft WW III is dat ook niet gewoon mogelijk door de Elite-Israel/VS-EU met hulp van landen die toen zijn “bevrijdt”?
   Juist omdat de mainstreammedia mensen verkeerd informeert weten de meesten dergelijke dingen niet waardoor ze net als jij trouw blijven geloven dat de VS goed is terwijl de echte goeden de strijders van toen waren die echt met de gedachte kwamen goed te doen maar gewoon misleid zijn door hun opdrachtgevers waarvan de opvolgers nu voor alle ellende in de wereld zorgen.Dat niet willen zien en blijven volhouden dat de VS goed is zorgt voor talloze doden.
   Misschien had Hitler de bankiers door en was hij de enige die het tegen hen opnam,maar feit is wel dat die bankiers nu weer bezig zijn of niet?

  3. Arnold, het is niet wat ik zeg, het is wat wij als mensen jong en oud onder vonden hebben.
   Ik vraag niet om een lang politiek verhaal, wat trouwens ook van één kant afkomstig is !
   Wat ik zeg, voor mij gaat het om de mensen, weet je wel die op twee benen met menselijke hoedanigheden zo als het houden van zijn familie !
   Geen één kwaad, menselijk kwaad, kan zijn kwaad doen gelden zonder handlangers, maar goed jullie kunnen er misschien niet tegen, om al dat barbaarse gedoe te zien, lekker theoretiseren over dingen die je zelf niet hebt meegemaakt, je denkbeelden aanmatigen, van door aannames verkregen feiten, nou dat noem ik nu echte onzin verkondigen,
   heb je wel eens iemand zien afmaken, zonder enige reden ?
   maar goed mijn oude vaderlandje zit vol politieke flapdrollen, die veel praten maar verdomd weinig ondernemen.
   Jenne

  4. Marcel van Wierum, dit is een echte Gotspe, om je zelf in die fijne sociale rustige leefomstandigheden te vergelijken met die in Afganistan, nee dit is niet juist !

  5. jenne
   Weet jij wel die de fijne duitsers financierde? Dat waren dezelfde bankiers die onze bevrijders van gelden voorzagen…. Ga je je toch afvragen waarvoor die oorlog diende???

  6. Wel is wie , en dan ook nog even dit . Degene die afghanistan en libië bevrijd hebben zijn ook betaald door die zelfde banksters. Dat de sociale situatie anders is ( want ik zou de onze niet” fijne sociale rustige leefomstandigheden”willen noemen)is geen argument.

  7. Jenne 19.4
   Dat is precies wat ik bedoel jij steekt de kop in het zand en omdat het beeld dat jij hebt verstoord dreigt te raken kom je in een ontkenningsfase terecht.Ook al ben je ouder dan tachtig en heb je veel levens ervaring dan wil dat niet zeggen dat hetgeen jij denkt te weten ook altijd correct is.Je hebt inderdaad veel kennis in huis en ook ik heb daar van geleerd en dat het om mensen gaat begrijp ik ook wel en juist om ellende te proberen voorkomen geef ik reacties zodat mensen hopelijk gaan beseffen dat het beeld dat ze over alles hebben misschien toch wel eens niet correct hoeft te zijn waarna ze hopelijk zelf op onderzoek gaan.Ik zeg niet dat er door de Duitsers geen oorlogsmisdaden of vervolgingen zijn gepleegd want dat is wel gebeurd maar is ook bij andere partijen terug te zien in de meeste oorlogen.De reactie die je geeft dat een lang politiek verhaal niet nodig is geeft ook aan dat je jezelf niet openstelt voor andere mogelijkheden terwijl ik dat juist in die verhalen probeer te verduidelijken.Verder hoeveel verhalen heb jezelf al niet op deze site geplaatst over dingen uit het verleden toen jezelf nog niet geboren was? Mag ik dan ook zeggen dat is onzin want dat heb je verkregen door aannames? Hoe moeten wij kennis opdoen over het verleden als dat niet verder mag reiken dan wat wij zelf meemaken?
   Zolang mensen zich afsluiten om de feiten te willen zien zullen mensen blijven sterven.Jenne ik mag je schrijven graag lezen maar soms ben je wel erg bot en kort in je reacties vind ik maar ik neem je niets kwalijk en hoop dat jij ook niet boos wordt door dit schrijven.

  8. Jenne 19 :
   U schreeuwt moord en brand over de Duitse bezetting ; maar hoe zit het met de Red Terror in Spanje ??
   https://en.wikipedia.org/wiki/Red_Terror_(Spain)
   Heeft U vader niet gevochten in de Thälmann brigade ??De NKVD van Stalin speelde een belangrijke rol bij deze Red Terror. Op dat ogenblik was in Duitsland Hitler pas aan de macht, maar in de USSR waren er toen al wel 30 à 40 miljoen slachtoffers gevallen. Ik verwijs naar de Holodomor in Oekraïne.. een detail ??? Verschillende landen in Centraal Europa hebben jarenlang (40 à 50 j) gezucht onder de bloedige USSR bezetting. Trouwens al U naar de ondergang kijkt in mei 1940, dan komt U terecht bij de ondermijning door de “Volksfronters”in de jaren 30 en hun “politiek van het gebroken geweer” in dienst van Stalin. Bekijk ook het Molotov – Von Ribbentrop pakt waarbij Stalin het Westen de mes in de rug stak. Bekijk ook eens het geheime Churchill Stalin pakt. En om misverstanden te voorkomen : mijn familie heeft ook haar deel gehad van de ellende tijdens WO II, maar dit verhindert mij niet om pogen te zoeken achter de volledige waarheid. Maar de ene gruwel gebruiken om de aandacht af te leiden van een andere, die dan wel in het kraam past..is niet geloofwaardig.

  9. lees dit effe Jenne: ” Incredible and bizarre as it sounds, humanity is indeed the victim of a diabolical conspiracy. War, depression and genocide in the past century were not accidental or inevitable but the result of malevolent design. Shocking evidence is a 1938 Stalinist police (NKVD) interrogation of a founder of the Communist International, Christian G. Rakovsky, 65, who was facing execution for plotting to overthrow Stalin.
   The 50-page transcript of his interrogation, dubbed “The Red Symphony,” was not meant to become public. It confirms that the Rothschild-Illuminati planned to use Communism to establish a world dictatorship of the super rich. ” http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_rothschild08.htm en besef voorts even hoeveel armoede er in Nederland is ontstaan de afgelopen 10 jaar, en dit is nog maar het begin, geen fijne sociale omstandigheden meer voor meer dan een miljoen mensen inclusief honderd duizenden kinderen, hoe laf kan je als “sociale maatschappij” wezen, dit is een stijgende trend, de afbraak van het sociale stelsel en het einde is nog lang niet in zicht… dit is uiteindelijk hoe jonge mensen zich veelal uit wanhoop en gebrek aan perspectieven alternatieven maar laten rekruteren voor een 1 of andere gefinancierde buitenlandse geforceerde nep oorlog, met echt bloed dat dan weer wel.. NEIL YOUNG & CRAZY HORSE – Hey Hey, My My (Into the Black) https://www.youtube.com/watch?v=0O1v_7T6p8U direct aan het begin; ‘bang bang bang, bang bang bang, hey hey my my, r & r will never die… there is more to the picture than meets the eye, hey hey my my.. out of the blue and into the black, they give you this but you pay for that, once you’re gone you can’t come back, you are out of the blue into the black… the king is gone but he is not forgotten, this the story of johnny rotten, it is better to burn up than to fade away, the king is gone but he is not forgotten’ ; tis niet de slappe was die blijft beklijven. Hoe vond je mijn foto op de meet en greet Jenne?! kunnen ze me niet zomaar meer afmaken als routine ongelukje want ik ben gezien dat ik besta. Anna heeft me wel eens een foto van jou laten zien, erg veel baard, dat heb je vaak met zeemensen, met popeye pijp zeker, omgekeerd, met zwart buskruit in plaats van tabak.

  10. Sub Rosa, ik verberg niets, heb het hier al meer geschreven, hoe de mensen onder andere mijn ouders en hun vrienden volkomen misleidt zijn, ben blij dat zij dit niet hebben hoeven meemaken, deze openbaring van het kwaad, onder de dekmantel van Communisme gebruikt door de Sovjets lees Joden om genocide toe te passen op de gewone mensen, zich van geen kwaad bewust, daarom schrijf ik ook, de mens komt voor mij op de eerste plaats niet de ideologie.
   Dat Arnold vindt dat ik onzin verkondig, daarbij mijn kop in het zand steek, nou zeg ik leef nog steeds heel bewust, en ben bij volle verstand, en wat ik hier schrijf is mijn mening, die ik ter discussie stel, groet Jenne

  11. 19.11 Hyper Alert,

   wat de meeste vandaag ter ooren komt wist ik gisteren al, maar weten is niet genoeg, het gaat er om, om met dit weten iets zinnigs te doen.
   Mijn interes hier is, onder +/- gelijk denkenden te zijn, en mijn gedachten goed uit te zaaien, dat is ook min of meer mijn broederlijke opdracht.
   Jouw foto kan ik zien waar, mijn foto hier ben ik niet van op de hoogte, denk op de site van mijn zoon met ons zeilscheepje.
   Kijk in mijn discussie gaat het om de mens in zijn blote waarheid, leen je je zelf niet om kwaad uit te Voeren in opdracht, prachtig toch, maar in een discussie het één tegen het ander weg te strepen,
   ik heb geschreven over mijn belevingen, hoe ik de mensen heb waar genomen, nou kan er nog kippevel van krijgen, in Europa weet op een uitzondering na niet wat arm betekend, ze spelen er mee, er komt niemand om van de honger zo als in Yemen of de Sudan, en daar denken ze ook geen moment over na, ja weet toch ook wel wat een hypokriete mensen er in Nederland wonen, tot diep in de grond verwend, Marcel vergelijkt zich zelf met een Aganistan bewoner, moet in een moment van verstandverbijstering zijn gebeurd.
   Ik krijg dagelijks faxen, en stuur die door of niet, nou het staat niet echt goed voor, maar om dit weten uit te dragen aan the men in the street, zinloos kijken je met grote kologen aan, en trekken hun schouders op, Neil Young die wist het lang geleden al, nou mijn beste jonge, groetjes Jenne

  12. Jenne.19.13
   Daar ga je weer door te schrijven “je weet toch ook wel wat een hypokriete mensen in Nederland wonen tot op diep in de grond verwend” zonder je af te vragen als het al zo is hoe dat dan komt,want heeft dat niet met de opvoeding te maken van de vorige generaties die er al niet meer zijn of op leeftijd zijn?
   Ook Marcel leg je naar mijn mening verkeerd uit als je tenminste de opmerking in 19.3 bedoeld denk ik.Want zou het zo kunnen zijn dat hij niets anders bedoelde dan dat wij nooit bevrijd zijn omdat dezelfde lieden die in Lybie en Afghanistan de dienst uitmaken dat ook hier doen?De Elite dus maar misschien heb ik het ook mis?

  13. Arnold
   Die aanname mag je maken ,ik ondersteun hem. Ik was toch verre van cryptisch, in mijn reactie? Ik praat idd over de krachten achter de schermen ,wel gaat mijn denken verder in de trant dat de “zichtbare krachten achter de schermen”Maar een materiele uiting zijn van krachten achter krachten , maar dat lijd eerst even te ver ben ik bang. Doceren heeft meerdere betekenissen en ze hangen wel samen .

  14. Marcel dank je.Misschien dat ik een beetje in de goede richting zit als ik schrijf dat alles vergankelijk is en dat zij die hun hart volgen goed doen terwijl de krachten achter de schermen niet naar hun hart luisteren maar denken het beter te weten dan wat van binnenuit komt (de bron) waardoor zij doen wat hun beperkte verstand hen ingeeft vooral door hebzucht geleid en macht natuurlijk tegen beter weten in.

  15. Marcel Wiersum,

   ga het je toch even verder uitleggen, doceren zo je wilt, ik blijf in de menslijke dimensie, alle achter de op de planeet begane daden, vraagt om diep gaant onder zoek en die uitkomst kennen we, die is overal op het internet te vinden, en brengt ons niets verder dit weten dan.
   Daar waar wij de gewone man en vrouw misschien wel iets kunnen veranderen, door betere educatie, vriendschap en andere mogelijkheden,
   dat is waar ik me mee bezig houdt, en dan kom op mijn denken, dat er wezens zijn mensen, die zonder reden andere mensen kwaad doen, en daar dan ook nog plezier in hebben.
   En om dit nu, dit persoonlijke misdragen steeds opnieuw van een achtergrond te voor zien, zo van hij kan er niets aan doen, hij wordt ook maar gestuurd, dit gaat mij te ver, dit is wat ik je wilde zeggen, groeten en prettige avond, Jenne

  16. @ Jenne
   JUist door in /binnen de menselijke dimentie te blijven , blijf je hangen in volkeren , groeperingen , en individuen, veroordeelt tot een leven in verdeeldheid en afgescheiden beleving. De uiterlijke aanschouwelijke vorm van de werkelijke oorzaak van al het lijden hier. Zonder het aanpakken van die oorzaak is verder geen heling te verwachten.

 10. http://www.dailymail.co.uk/news/article-4548892/FBI-warned-MI5-Manchester-bomber-planning-attack.html

  False vlag => als de regering (Mi5 en Mi6) er vanaf weten en NIKS doen om het te voorkomen. Waarom? Omdat het ze uit komt voor propaganda doeleinden of om verkiezingen te winnen. Kijk eens naar Nederland en de aanslagen van de Molukkers. CIA geroganiseerd en doorgelaten door de regering?

  Manchester:

  – door laten gaan ze wisten er van
  – waren hun eigen getrainde en gefinancieerde Jihadisten

  Diegene die zo’n aanslag uitvoert is vaak een “patsy”. Ofwel een “useful idiot”. Zoals Anders Behring Breivik door Mi6 gerecruteerd was als patsy omdat de socialisten in Noorwegen een boycot tegen Israel wilden beginnen en heel Europa wilden meeslepen in die boycot. Israel = Rothschild zijn persoonlijk “boevennest” dus die socialisten in Noorwegen moesten even een lesje krijgen!

  1. Hmmm. kwan niet goed door, maar het is voor de naam Want-ToKnow het getal 3
   3 – Expressie en taal. Het getal 3 heeft grote behoefte aan zelfexpressie en uit zich vaak op kunstgebied, door literaire prestaties of op amusementsterrein. U praat graag en gebruikt daarbij niet slechts uw mond maar ook uw handen. De 3 houdt van het leven en piekert zelden, hij is van nature een optimist. U vertegenwoordigt jeugd, geluk, verbeeldingskracht, inspiratie, talent en charme. U getuigt van goede smaak, u bent vrien­delijk, liefhebbend, populair, innemend, gevoelig, intelligent en een gulle gastheer of -vrouw. U houdt van dansen, van kleuren, van alles wat mooi is en u hebt gevoel voor maat.

   In de grond is het getal 3 opgebouwd uit drie delen: fysiek, verstandelijk en geestelijk, deze treden meestal naar buiten in de vorm van over niets en voelt zich voortdurend ten onrechte in uw trots gekwetst. U bent bovendien nogal laf. U hebt zo’n behoefte voortdurend uw gevoelens te uiten, dat u het gevaar loopt door al uw geklets de naam te krijgen van een vervelende zeurpiet die nergens meer welkom is. U zegt wat u wilt, op het moment dat u dat wilt en u weet van geen ophouden, u denkt daarbij absoluut niet aan anderen. De 3 moet zelfbeheersing en geduld ontwikkelen, hij moet zich beter leren concentreren.

  2. De Vietnamezen vinden het getal 3 het sterkst. Aan het begin van de oorlog in Syrie heb ik de Syriers geadviseerd om hetzelfde te doen als de Vietnamezen. Organiseer je leger op basis van het getal 3.

   Ze hebben het nog gedaan ook! 3 mensen vormen de sterkste band. Dus je maakt eenheden van 3 man/vrouwen. Als je nu foto’s ziet van het Syrische leger probeer het getal 3 op te merken!

   http://warisboring.com/arab-armies-slowly-begin-recruiting-women/

   Ik heb ook gezegd => gebruik honden/vrouwen (jaren propaganda voor gedaan). De basis is het getal 3 zoals de Vietcong. Ik zie zoveel terug waar ik propanda voor gedaan heb. Zal wel grootheidswaainzin zijn.

 11. word de volgende datum 4-6-2017 ??? benefietconcert.
  die daar aan meedoen maken ook allemaal duivel tekens.

  volgens rtl4 uitverkocht in 6 minuten.
  30000 kaarten terwijl er 50000 in kunnen?
  22-5-2017=1+9=10=1 + 4-6-2017=2 =12
  en 12 dagen na 22-5-2017 enz

  1. https://youtu.be/4kqsNL9IKgE
   Truth about MH17? IMF Christine Lagarde Tells you the Truth about MH17

   Het zijn toch zulke dwazen. Die Rothschild heeft goudkoorts. Dat is alles. Hij wil zoveel mogenlijk goudstaven. Verder zijn het allemaal trucjes (Jedi mind tricks) om mensen met “weak minds” voor de gek te houden of te veranderen in chanteerbare figuren (o.a. pedofieli).

  2. Thucydides.
   Net als dat eerdere bericht in 20 van jou waar gewoon bewijs geleverd wordt dat een krant schrijft dat de FBI inlichtingen gaf over de aanslagpleger in Manchester aan MI5 en dat die er niets mee gedaan hebben waardoor de aanslag kon doorgaan heb ik op bv het NOS journaal hier niets over vernomen en ook over Christine Lagarde heb ik niets gehoord.
   Vandaag hadden ze het over veel groter nieuws er was namelijk een stier ontsnapt en die hebben ze met behulp van een lokkoe kunnen vangen.(lekker belangrijk).Wat een idioten werken bij onder andere de NOS ze zijn zelfs in mijn ogen de naam Nederlandse omroep stichting niet meer waard.

  3. Op de VU deden ze ooit een onderzoek naar criminaliteit: als men denkt er mee weg te komen doet men het. Zo is het ook bij de NOS, de kranten de zelfbenoemde elites. Ze denken dat het GEEN negatieve effecten zal hebben. Hoe langer onze rechters weigeren ze te vervolgen en veroordelen hoe erger het wordt hoe bozer de vijand. Want ze zullen steeds mee kinderen en vrouwen doden voor hun hebzucht. Vandaar is mijn filosofie => elke 50 jaar 2 grote hoofdsteden vernietigen met thermonucleaire wapens van de grootste oorlogszoekers.

 12. Juncker van de Europese Commissie heeft gezegd dat Trump niet zomaar onder het klimaat akkoord uit kan komen en dat daar zeker nog 4 jaar overheen gaat.
  Juncker die niets anders dan een hulp van de elite hier in Europa is heeft natuurlijk ook z,n opdrachten.
  Het toneelstuk bestaat deels uit het volgende: De bedoeling is dat de VS en de EU zogenaamd een verschil van mening krijgen waardoor Trump uiteindelijk zegt zoek het maar uit daar in Europa.
  Zoals eerder beschreven in 18.2 doet Merkel net of ze het niet eens is met Trump en dat er wrevel ontstaat tussen hen vandaar dat ze zegt dat Europa meer zelfstandig voor zichzelf moet zorgen en niet op de VS en anderen mag rekenen.Dat is 1 reden om naar een Europees leger toe te werken wat door Brussel gestuurd zal gaan worden.
  Vandaar ook de opmerking van Trump dat veel landen nog niet aan de 2% verplichting voldoen en dat duidt erop dat het een samenspel is zoals gepland terwijl ze de burgers anders willen doen geloven.
  Nu is er al een roofbeleid op financieel gebied door onze eigen regeringen en niet zelden gaat veel daarvan naar Brussel (is Elite) en wanneer het zogenaamd net iets beter dan verwacht gaat met de economie in Nederland bv krijgen we naheffingen vanuit Brussel van honderden miljoenen die de andere dag al aan Brussel worden overgemaakt.Balkenende heeft destijds gezegd eerst het zuur dan het zoet alleen gaat dat natuurlijk op deze manier nooit gebeuren.
  Toen dachten ze in Brussel waarschijnlijk dat is allemaal veel te omslachtig dus laten we een EU superminister van financien aanstellen (gisteren bekend gemaakt) die meer macht heeft dan landelijke ministers van financien dan kunnen we rechtstreeks geld uit elk land bij elke burger wegroven.Wanneer dat gebeurd dan is het te verwachten dat burgers in opstand komen en dat is de hoofd reden waarschijnlijk dat Brussel een Europees leger wil onder hun bevel want dan kunnen ze dat tegen de burgers inzetten.
  Nog een reden waarom Trump onder dat klimaatakkoord uit wil komen is de toename van vervuiling in de VS want hij gaat voor meer werk zorgen wat betekenen kan dat er meer fabrieken bijkomen en hij had het zelfs over het openen van kolenmijnen en beiden zullen meer vervuiling opleveren waardoor hij nooit aan de klimaat normen kan voldoen.Leuk toneelstuk want dat betekend meer inkomsten door meer te produceren voor wederom de elite dus de VS gaat gewoon dat klimaat akkoord laten voor wat het is want dan weten ze zeker dat ze geen boetes krijgen wanneer ze zich niet aan de normen houden.
  Wat de EU of VS ook doen het is altijd in het belang van Multinationals en banken terwijl ze gelijktijdig de burgers tot gewillige zombies willen maken al moet dat onder dwang en met geweld samen gaan gaat u daar maar vanuit.

  1. http://www.star-people.nl/index.php?module=news&id=9524 Leest u dit dan zult u begrijpen dat voorgaande heel goed mogelijk is.
   Dan nog even dit ik dacht dat Buma van het CDA dit jaar uitgenodigd was op de bilderbergmeeting 2017 en telkens heeft hij gedaan alsof wanneer hij straks toch deel gaat uitmaken van het nieuwe kabinet wat dan zou bestaan uit onder andere VVD,D 66 en CDA.
   Als dat zo is dan weet u ook hoe dat komt en dat al dat formeren gewoon voor de show was.

  2. Ik zie iets heel anders:

   Who paid for the bill of dropping bombs on Yugoslavia? The Germans.

   Trump went to Saudi Arabia to have them pay for the American invasion of Syria/Iran/Lebanon. They will kill another batch of 5.000 Americans to get this war going again!

   Trump went to Israel to have them commit soldiers to the invasion of Lebanon.

   Trump went to the Vatican to get their money behind the invasion of Syria. Probably tried to EXTORT the pope out of billions to protect the Christians in Lebanon/Syria/Iran. That is why Trump was smiling and the pope not!

   Trump went to Germany to have them pay for the invasion of Syria. They refused. Merkel represents the German elite. And they do not want it!

   https://twitter.com/worldonalert/status/869709810845061120
   Two days ago Jordanian soldiers have beaten and threatened to shoot their allied German soldiers in Kabul.

   Germans refused to pay the bill for an invasion of Syria and look what just happened! How convenient!

   http://www.nbcnews.com/news/world/kabul-explosion-kills-or-wounds-dozens-afghan-officials-say-n766471

  3. Het ging ook helemaal niet over het “klimaat” dat bezoek van Trump. Het ging over de komende aanval op Syrie. Dit scheef ik op SyrianPerspective:

   Who paid for the bill of dropping bombs on Yugoslavia? The Germans.

   Trump went to Saudi Arabia to have them pay for the American invasion of Syria/Iran/Lebanon. They will kill another batch of 5.000 Americans to get this war going again!

   Trump went to Israel to have them commit soldiers to the invasion of Lebanon.

   Trump went to the Vatican to get their money behind the invasion of Syria. Probably tried to EXTORT the pope out of billions to protect the Christians in Lebanon/Syria/Iran. That is why Trump was smiling and the pope not!

   Trump went to Germany to have them pay for the invasion of Syria. They refused. Merkel represents the German elite. And they do not want it!

   https://twitter.com/worldonalert/status/869709810845061120
   Two days ago Jordanian soldiers have beaten and threatened to shoot their allied German soldiers in Kabul.

   Germans refused to pay the bill for an invasion of Syria and look what just happened! How convenient!

   http://www.nbcnews.com/news/world/kabul-explosion-kills-or-wounds-dozens-afghan-officials-say-n766471

   Andere schreven:

   1) As a banker he (Macron) should have understood that the world is organized solely for the benefit of JP Morgan, Goldman Sachs, etc. rather than the cheese-eating surrender monkeys (French).

   2) Russia, Syria and Iran will talk to anyone… including Turkey, for instance. that’s fine. that’s good. But to pretend that the people you are talking to are other than who they are is not good. I hope the war is ended by negotiation too. I feel sure that the Salafist USA/KSA (Kingdom of Saudi Arabia) side will only negotiate when they have been beaten on the ground. Remember the séance that the rump and the Saudis just held at terrorist central in Riyadh? They’re still pushing for the destruction of Syria with all their might, and will until their might is exhausted.

  4. https://www.youtube.com/watch?v=vPY_eZzElJw wanneer u naar deze uitzending luistert en kijkt dan hoort u Thierry Boudet veel van wat ik in 24 geschreven heb gewoon bevestigen zoals ongeveer bij minuut 5.12 dat hij gewoon laat horen dat ook hij ervan overtuigd is dat er een Europees leger zal komen.Harry Mens laat duidelijk merken dat hij er niets van snapt vooral wanneer hij over Merkel en Macron praat.Ook laat Thierry horen dat de kabinetsformatie niet meer is dan een toneelstuk.Dit gesprek is naar mijn mening zeker de moeite waard van het bekijken en luisteren ook al ben ik het zelf niet met alles eens wat Thierry zegt Bv met betrekking op Israel waar hij het over heeft.

  5. @arnold
   Je aannames kloppen niet, dus misschien ook je conclusies maar even herzien?
   @24. “wat het is want dan weten ze zeker dat ze geen boetes krijgen wanneer ze zich niet aan de normen houden”. De afspraken gemaakt in Parijs zijn niet bindend, dus er kan geen sprake zijn van boetes.

   @4 op http://www.wanttoknow.nl/inspiratie/trump-en-de-verhitte-climate-change-discussie/comment-page-1/#comments
   “en je ziet dat het klimaatakkoord gebruikt is om landen een wurgcontract te laten tekenen waar ze elkaar aan zullen houden terwijl de VS eronderuit gaat komen.”
   Nogmaals, er is dus helemaal geen sprake van een wurgcontract. Wel een afspraak tussen 195 landen, 194 inmiddels want Nicaragua en syrië weten zich inmiddels in goed gezelschap van de US. Hoewel vele staten gewoon lak hebben aan Trump’s idiotie en heel verstandig gewoon hun eigen agenda doorvoeren. Hoezo “gewillige zombies”?

   @24.5,
   mooi hè, cherry-picking op internet. Zo heeft iedereen altijd gelijk hoe tegenstrijdig de bronnen (en soms dus zelfs één en dezelfde bron!) ook zijn.

   Inmiddels durven Trump en zijn voltallige ondersteunende team de uitspraak “climate change is a hoax” niet meer te herhalen. Sterker, hij ontkent de menselijk invloed op klimaat niet meer. Daarmee is http://www.wanttoknow.nl/inspiratie/trump-en-de-verhitte-climate-change-discussie/ inmiddels zelf verworden tot een bewezen hoax. Misschien wordt het dan toch tijd hier en daar wat plaatjes aan te passen (Oh nee, alternatieve sites rectificeren nooit), of nog beter: een aanvullend artikel op basis van voortschrijdend inzicht.

  6. Arnold 24 :
   Agenda 21 , nadien 2030 enz… heeft niets te zien met het klimaat, maar is een instrument in handen van de machten achter de NWO. Het klimaat is echter maar één der vele wapens die worden ingezet, tegen onze westerse beschaving die moet vernietigd worden. Eén der doelstellingen van Agenda 21 en 2030 is de desindustrialisatie van de EUSSR en Noord Amerika. Voor de EUSSR is enkel een “dienstenmaatschappij” voorbehouden. Via het verdelen van de wereld in regio’s die elk één taak hebben(cfr het systeem van de vroegere USSR) bekomt men een systeem van “interdependency”.. waardoor geen enkel land of regio nog autarkisch is, en bijgevolg ontsnapt aan de controle van de top van de piramide, die dan met één druk op de knop een ganse regio kan platleggen. Het voor of tegen het “klimaatplan” heeft dan alles te zien met het onafhankelijk zijn van de top van piramide… en niets met het klimaat als dusdanig.Trouwens voor de top van piramide is het klimaat geen probleem, alleen een middel tot….! Laat U dan ook niet in de val lokken door valse profeten!! Het gaat hier dan ook om een politieke discussie en niet om een louter wetenschappelijke …waar voor – en tegenstanders lijnrecht tegen over elkaar staan. Trump is dan ook niet bezig met het klimaat, maar enkel met verdedigen van de economische belangen van de USA. (dat in alle geval een zinkend schip blijft).

 13. Verkizingsplan Theresa May => voor Brexit => terroristische aanslagen zodat mensen denken Brexit is minder Moslims dus ze gaan op Theresa May stemmen. Die patsies snappen niet dat ze enkel gebruikt worden door de geheime diensten om aanslagen te plegen tegen de belangen van het gewone volk.

  How did the IRA defeat the British? The London bankers.

  IRA ANFO attack 1 (10 April 1992)
  https://en.wikipedia.org/wiki/Baltic_Exchange_(building)
  IRA ANFO attack 2 (24 April 1993)
  http://en.wikipedia.org/wiki/Bishopsgate_bombing
  IRA ANFO attack 3 (9 February 1996)
  https://en.wikipedia.org/wiki/1996_Docklands_bombing
  IRA ANFO attack 4 (15 June 1996)
  https://en.wikipedia.org/wiki/1996_Manchester_bombing

  Piper Alpha destroyed by IRA saboteur
  https://youtu.be/Nwbw5PHZnqk

  1. Thucydides, kun je deze gegevens verklaren die door ene Amerikaanse site ‘Deagel.com’ werden gepubliceerd. Dit is de link naar de USA, maar je kan alle andere landen ook checken (country listing). Let vooral op de voorspelde bevolkingsaantallen (forecast population) in het jaar 2025!!
   Wellicht weet je wat het zou kunnen betekenen, dat er de meeste/bepaalde landen de voorspelling niet goed eruitziet, het lijkt dat veel mensen gaan ‘sterven’?? Opvallend is dat in een land de bevolking gigantisch is verminderd en in andere landen amper.
   http://www.deagel.com/country/United-States-of-America_c0001.aspx

  2. Ik heb er naar gekeken. Amerika overkomt niks als ze een DEAL sluiten met Noord-Korea en China. Londen, Engeland is een ander verhaal. Ik heb zelf de Amerikanen gewaarschuwd voor de Engelsen. Dus ik denk dat dit gewoon een programeer fout is. Want als er een thermonucleaire oorlog komt overleeft nietmand het. Echt helemaal niemand. Dus dan hadden ze het beter op 0 mensen kunnen zetten.

  3. Euhm dus in Nederland blijven we dan allemaal lekker leven, en in b.v. D, F, GB, Israël, Australië, Spanje, Italië, Zwitserland… gaan dus heel veel mensen ‘dood’.
   Ik vind het iig rare getallen, vooral opvallend in RUS en China verandert niets, andere landen zoals India en Brazilië stijgen zelf ietsje. Ik dacht eerder aan een oorlog of een grote ramp, of..??
   http://www.deagel.com/country/?pag=1&sort=GDP&ord=DESC

  4. In Nederland gaan er miljoenen dood. Ik heb propaganda gedaan zodat de Russen 500 mega ton aan waterstofbommen boven Londen tot ontploffing brengen. Zelfs de trommelvliezen van de ijsberen op de Noord-Pool springen dan! De ramen klappen er in Rome uit!

   Ik heb de afgelopen dagen de waterstofbom bestudeerd. Ik kan hem nu zelf maken! Ik weet precies hoe hij werkt en wat je nodig hebt. Een hoeveelheid plutonium ter grote van een sinaasappel is genoeg! De Russen hebben nog 34.000 ton Plutonium. Kan je nog 250.000 waterstofbommen van maken, minstens! Vandaar dat de Russen er ook 7.000 hebben! Amerika blijft buiten schot. Londen en Nederland zeker niet als het fout gaat.

   https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/85/ce/83/85ce831edd47db30162458eb8baaa84f.jpg

   Ik heb geen hekel aan Nederland of de Nederlanders. Maar ergens diep in mijn ziel hoop ik toch dat de Russen een 15 mega ton waterstofbom of Den Haag gooien vanwege het ICC, al die corrupte rechters, niet vanwege die marionetten in Den Haag. Die corrupte rechters!

  5. Oke, daarbij laat ik het. Ik heb de indruk dat je me niet kunt volgen, maar dat zal wel aan mij liggen. 🙂

  6. Ik had even hoop dat jij de aangewezen persoon bent, die mij kan vertellen wat dat voor cijfers zijn.
   Waarom staat er bij GB, 2016, 64 mil. en in 2025 14 mil? Israël gaat van 8,2 mil naar 3,4 mil, Duitsland van 81 mil naar 31 miljoen, bewoners. Wellicht heeft iemand anders een idee?

  7. Nee, geen idee. Dat is het hem juist. Ik weet het niet, daarom vroeg ik het. Ik vermoed dat je niet echt de links hebt bekeken, waardoor bij mij de indruk ontstaat, dat je niet inhoudelijk op een en ander kunt reageren. Er is iets op you tube te vinden, en ik stel vast dat dus veel mensen dezelfde vragen hebben als ik. Dat geeft me al iets aan. Dank voor de genomen moeite.
   https://www.youtube.com/watch?v=KPYWnc0aKhQ

  8. MC 25.08 :
   Het gaat hier in feite over de depopulatie agenda van de NWO.. het is één der obsessies van de machten achter deze NWO :
   http://www.thecommonsenseshow.com/2016/08/19/deagel-documents-reveal-cia-depopulation-plans-for-the-us/
   Zie ook de Georgia Guidestones .. Deze depopulatie dient gepaard te gaan met een “hersetteling” van de bevolking in mega-city’s. Dit alles is natuurlijk een kwestie van een controle zoals beschreven het het boek “1984” van George Orwell.
   Het principe van de depopulatie kende een begin tijdens de Franse Revolutie, er dus niets nieuws onder de zon :
   https://www.cairn.info/revue-dix-huitieme-siecle-2011-1-page-447.htm
   De Deagle lijst geeft een doelstelling..wat de werkelijkheid zal zijn, blijft af te wachten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.