Advertentie

COVID-19: het wespennest..!


x

Het wespennest genaamd: COVID-19

2020 © Harriet Algra | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Harriet Algra

Dat er veel meer aan de hand is met het coronavirus, dat bekend is geworden onder de naam COVID-19, is duidelijk voor steeds meer mensen, wereldwijd. Hoe verschrikkelijk de lockdown was en is, in nog heel veel landen, het heeft er allemaal wèl voor gezorgd, dat mensen versneld wakker zijn geworden. Er zijn daarbij echter zóveel tegenstrijdige berichten, leugens, mythes en foutieve informatie, dat het de moeite waard is, één en ander te belichten. Zoals de verplichting van een aantal landen, waaronder Zuid-Afrika, tot het dragen van een mondmasker. Het masker, zou mensen tegen het coronavirus moeten beschermen, maar is dat wel zo?

Het is de nieuwe norm als je het aan de autoriteiten overlaat. Zonder masker, is het niet langer toegestaan winkels en openbare gelegenheden binnen te gaan. Het masker, en de ventilators, die gebruikt worden in het ziekenhuis, voorkomen dat je verse zuurstof inademt. Heb je een virale infectie, dan zul jij je door het dragen van een masker , geher-infecteerd worden . Hierdoor, krijgt het virus de kans steeds dieper in je lichaam door te dringen. Hier overlijden momenteel vele mensen door. Het masker helpt jou, of de mensen om je heen, dus op geen enkele manier. Advies…… blijf weg uit het ziekenhuis.

Of is er misschien een andere reden..? Over de Geit-en-Papaya-fraude..!!
Dr. Joe Nieusma is een wereldwijd gerespecteerde toxicoloog en hij is ervan overtuigd dat COVID-19 geen natuurlijk virus is. Het gaat hier voglens hem, om een gemanipuleerd virus en bio-wapen. Ons afweersysteem, is heel uniek en erop gericht om aanvallen van buitenaf af te weren, doordat het in staat is, de juiste antistoffen aan te maken. Deze stoffen voorkomen, dat een virus/aandoening in een later stadium, opnieuw de kop kan opsteken.

We hebben dus -simpel gezegd- fysiek contact nodig, en elkaars bacteriën en virussen, om onze afweer optimaal te houden! Dus hoe simpel: ’Social Distancing’ en continue ontsmetting, verzwakt ons. Het nieuwe normaal van de 1,5-meter-maatschappij al helemaal.. Goede testen kunnen deze lichamelijke antistoffen weergeven. Het probleem met veel van de huidige testen, die door de officiële kanalen worden verstrekt is, dat ze ‘vals positieve’ uitslagen geven, om op die manier het aantal COVID-19 patiënten op te kunnen schroeven..

Zo kwam er begin mei kwam een schandaal in Tanzania aan de oppervlakte. President John Magafuli, vertrouwde de verstrekte WHO-testkits niet, en liet de tests zélf uittesten.. En dat deed hij op o.a. een geit en..  een papaya. En wat denk je..? De uitslag van beiden was.. positief.. Beide levende wezens hadden het Corona-virus te pakken.. Hoeveel mensen wereldwijd, hebben een foute uitslag gekregen?

Wat wel de moeite waard zou zijn, is om mensen te testen op de ‘brucella’ bacterie. Deze valt ook onder de co-infecties van de ziekte van Lyme, maar beiden zijn bio wapens en net als het Coronavirus afkomstig uit het laboratorium. Zoals ook Nobelprijswinnaar Luc Montagnier bevestigt (HIER). Het vervelende van de brucella bacterie is echter, dat deze zuurstof aan het bloed onttrekt. Hierdoor wordt het volume van het bloed aangetast, waar vele klachten uit kunnen ontstaan. In steeds meer landen zijn er artsen, die met groot succes, HCQ (hydroxychloroquine) gecombineerd met Azithromysin en zink voorschrijven.

Waarom wordt Hydro-Chloroquine tegengehouden door de WHO..??!
90% Van de geïnfecteerde corona slachtoffers, reageert er binnen enkele dagen positief op en kost slechts €0,50 per dag. De WHO, wil het medicijn ‘remdesicir’ inzetten, dat geproduceerd wordt door het farmaceutische bedrijf ‘Gilead Sciences’.
De voorlopige resultaten van een coronavirusonderzoek toonden, dat de toestand van ten minste 50% van de patiënten, behandeld met een vijfdaagse dosering remdesivir, verbeterde. Meer dan de helft van de patiënten, werd binnen twee weken uit het ziekenhuis ontslagen. De kosten van dit medicijn bedragen echter €1000,- per dag.

Het zou daarom logisch zijn, dat de HCQ als eerste wordt ingezet. Werkt dit niet, dan kan overgestapt worden op de remdesivir. Big Farma denkt alleen maar aan geld verdienen, dus de reden waarom HCQ wordt tegengehouden, is hiermee beantwoord. Er zijn momenteel 41% meer doden als gevolg van foute medicatie, zelfmoorden en lockdown regels.

Hierbij zijn de kinderen, die zijn overleden aan kindermishandeling en verhongering, als gevolg van de economische crisis door de lockdown, niet inbegrepen. Evenmin de mensen, die zijn overleden als gevolg van de stress, doordat hun bedrijf failliet is gegaan. De huidige absurde maatregelen, doden veel meer mensen dan dat mensen gered worden.

Het wereldwijde machtsspel is net begonnen..!
Het begint er steeds meer op te lijken, dat degenen, die de maatregelen wereldwijd inzetten, een machtsspelletje aan het spelen zijn. De verplichte vaccinatie, die ze de wereldbevolking willen opdringen, zal in een recordtempo ontwikkeld gaan worden. Veiligheidstesten zullen niet worden uitgevoerd. De farmaceutische bedrijven, die de vaccins produceren, zijn sinds de 80-tiger jaren gevrijwaard voor vervolging en kunnen niet aangeklaagd worden voor de schade, die de vaccins zullen gaan veroorzaken. Met dit wetende, accepteer jij straks dit vaccin?

De huid, vangt 99% van de gevaren uit je omgeving op. Via vaccinaties, worden virussen via een naald, door je huid, naar binnen gespoten. Elk vaccin, omzeilt dus de beste verdediging van het immuunsysteem via de huid. Dus hoe kun je beweren, dat als je iemand injecteert met een ziekte, die persoon er gezonder door zal worden?

Vaccinaties, mogen en kunnen nooit verplicht gesteld worden.
Dit zou namelijk inhouden, dat mensen tegen hun wil iets opgelegd krijgen. Dit druist regelrecht in tegen de universele wetgeving rondom het schenden van de integriteit van het menselijke lichaam. Op overtreding hiervan, staan zeer strenge straffen en daarom is het héél belangrijk, om je hier te allen tijde tegen te verzetten. Doe je dit niet, dan stem je toe, is het motto van de opdrachtgevers, en hebben ‘ze’ deze universele wet, dus niet geschonden. En dat ongevaccineerde mensen een gevaar zouden vormen voor de gevaccineerde groep, kan ook onmiddellijk van tafel geveegd worden, want je bent toch beschermd door de vaccinatie..?

Alle instanties, die zich bezighouden met de algehele gezondheid van de mens, worden gerund als een maffiabende. Ze gebruiken de verschillende fracties om hun geld wit te wassen, de landen wereldwijd te verlammen, om zichzelf te kunnen verrijken. Het begon met een twee en half durende teleconferentie op 4 mei jl., genaamd ‘Coronavirus Global Response International Pledging Event’. Deze werd geleid door Ursula van der Leyden, de President van de EU.

Tijdens de uitzending, kwamen er een hele serie wereldleiders voorbij, die alsof ze gegijzeld waren, stuk voor stuk, exact dezelfde tekst opzeiden. In de tekst gaven ze aan, dat ze met zijn allen streefden naar verbeterde diagnosis, behandelingen en veilige, effectieve vaccinaties. Het griezelige was, dat Ursula von der Leyen, deze Victor Dzau, bedankte voor het feit, dat de hele corona-pandemie, niet zou zijn gelukt, zonder zijn inzet. Aan het einde, werd er gezamenlijk US$ 8 miljard aan belastinggeld opgehoest. De instituten die hiermee verrijkt werden waren o.a.:

 • WHO
 • De Wereldbank
 • Wereld Economisch Forum
 • CEPI
Victor Dzau, president van de NAM,  the National Academy of Medicine.

Wie zijn de personen achter deze organisaties?
En wie is Victor Dzau? Victor Dzau, is geboren in China. Zijn vader was eigenaar van een chemisch bedrijf waar medicijnen, pesticiden, insecticiden en andere gifstoffen, werden geproduceerd. Hij is getrouwd met een zeer vooruitstrevende Joodse dame, genaamd Ruth Cooper-Dzau, die hem lijkt te verbinden met de Joodse maffia..!

 • Victor Dzau, is President van de National Academie of Medicine. (NAM)
 • Bestuurslid van de GPMB (Global Preparedness Monitoring Board)
 • Vice president van de US National Research Counsil
 • Chancellor Emiritus en James B. Duke Professor of Medicine van de Duke University
 • Ex-president en CEO van de Duke University Health System
 • Daarvoor, was hij zowel voorzitter van de Harvard Medical School als van Stanford University
 • Hij heeft een belangrijke rol gespeeld in de huidige medicijnen

De ‘NAM’ of de National Academie of Medicine wordt gefinancierd door:

 • Wereld Economisch Forum
 • Bill en Melinda Foundation
 • Rockefeller foundation
 • US State Department (Ministerie van Binnenlandse Zaken)

Het logo van de NAM bevat een slang, maar niet als de slang in de esculaap. Deze slang bevat 3 zessen, dat op zich al een zeer merkwaardig symbolisch gegeven is.

De ‘GPMB’, is opgericht door de ‘WHO’ en de ‘Wereldbank’. En de financiers van de GPMB zijn:

 • Bill en Melinda Gates Foundation
 • Welcome Trust
 • Duitsland
 • Resole to Save Lives, o.l.v. Dr. Tom Freiden, die hoofd was van de CDC, van NU Health Commissioner en werkte voor Bloomberg Philanthropies.

Wie zitten er in het bestuur van de ‘GPMB’?

 • Victor Dzau
 • Chris Elias (Bill en Melinda Gates Foundation)
 • Sir Jeremy Farrar (Welcome Trust)
 • Henriette Fore (Executive Director Unicef)
 • George F. Gao (Defense Control and Prevention in China)
 • En niemand minder dan Dr. Anthony Fauci, die de leiding heeft over de ‘Corona Task Force’ in de VS.

Dr. Fauci, was verantwoordelijk voor al de rapporten, die financiering krijgen van The John Hopkins Center for Health Security, Wereld Economische Forum, en de Bill en Melinda Gates Foundation. We hebben hierboven dus kunnen lezen, door wie ze gefinancierd worden. Deze groepen hebben dus hun eigen rapporten gemaakt. Een overduidelijk geval dus van: ‘Wij van WC-eend raden WC-eend aan’; alleen in het kwadraat..!!

De ‘Global Pandemic Excercise’.. Kun je het geloven..?
Hieruit, ontstond ‘Event 201’, dat op 18 oktober 2019 in New York werd gehouden. Dit was een pandemische oefening op hoog niveau! Hoe is het mogelijk.. Net als AL DIE VALSE-VLAG-AANSLAGEN die vooraf gegaan worden door ‘oefeningen’..! (HIER (Parijs-Bataclan) en HIER (Boston marathon) en HIER (London bombings 07-07-2005))

Deze oefening van een pandemie op wereldniveau, illustreerde die gebieden, waar publiek- private partnerschappen nodig zouden zijn, tijdens de reactie op een dergelijke ernstige situatie. Daarbij was het officiële doel, de grootschalige economische en maatschappelijke gevolgen, die hiermee gepaard gaan, in kaart te brengen en te verminderen/verzachten.

En dan is er natuurlijk nog die Anthony Fauci..!
Wist je dat deze man in 2016, een interessante speech gaf aan de Georgetown University, vlak na de inauguratie van president Trump. Hierin gaf hij aan, dat er in zijn ogen geen twijfel over kon bestaan, dat we met de uitdaging van een plotseling opkomende wereldwijde pandemie geconfronteerd zouden gaan worden. Hoe kon hij daar toen al zo zeker over zijn? ‘Geen twijfel over mogelijk’... zozo..!

Dr. Anthony Fauci als ‘adviseur-op-de-achtergrond’ van de regering Donald Trump

Een ander interessant detail is daarbij, dat hij van 2003 en 2010 deel uitmaakte van de Bill & Melinda Gates Foundation. Hij heeft dus duidelijk een lijntje met Bill Gates, waarbij er een enorme censuur heerst op alle berichtgeving, die hun (huidige en vroegere) activiteiten belichten. Eén van de doelen van de GPMB, die gehaald dienen te worden voor september 2020 is, dat de VN ten minste twee wereldwijde trainingen en simulatie-oefeningen uit zal voeren.

Eén simulatietraining dient de doelbewuste introductie van een dodelijke respiratoire pathogeen te bevatten. Dus waar we nu wereldwijd mee te maken hebben, is niets meer dan een simulatieoefening? En is het dan zo, dat we  dan nog één dienen te verwachten?

En dan, ontstaat er ineens uit het niets, een week erná in China en begin dit jaar elders in de wereld, een echt Coronavirus……. Geloof jij ze nog? En nogmaals, als we Dr. Fauci ‘moeten’ geloven, is een tweede corona ronde onvermijdelijk.. Fauci en WHO-voorzitter Tedros werken samen, kennen elkaar al jaren en zijn heel simpel gezegd, volledig corrupt. President Trump stopte de financiering aan de WHO, omdat hij wist, dat dit tweetal achter het Covid-19-verhaal zit.

Alle wegen leiden dus simpel naar Fauci en het Wuhan-laboratorium en kunnen we keihard stellen, dat dit een gepland evenement is geweest.. De Deep State en hun CIA-leger, willen hiermee voorkomen dat president Trump, in november herkozen zal worden. Trump heeft aangegeven meer dan 6000 patenten vrij te zullen geven, die al jaren geheim worden gehouden. Deze hebben betrekking op ‘vrije energie’, permanente overvloed voor de totale wereldbevolking en therapieën, die de mens écht gezond zullen gaan maken..!

De échte oorzaak achter het enorme dodental in Wuhan China, was niet het virus, maar vooral de extreme luchtvervuiling, gecombineerd met het uitrollen van het 5G-netwerk. Het was opgezet, om een ware angsthetze in de rest van de wereld te creëren. Ook werd het ingezet om vijanden van de Chinese Communistische Partij, uit te schakelen. De informatie, die door de WHO, Lancet en andere wetenschappers naar buiten is gebracht, blijkt volledige misinformatie te zijn geweest.

Het wordt nu de hoogste tijd, dat we uit de angst stappen. Zo niet, dan gaat het scenario waar we zo bang voor waren, bewaarheid worden als gevolg van de vaccinaties, die ze ons willen opdringen. Het is belangrijk, dat we elkaar in de komende weken, maanden besmetten. Hierdoor, geven we ons afweersysteem de kans, sterker te worden. De ouderen, hebben onze liefde en aandacht nodig, om gezond te blijven. Wat er nu plaatsvindt, is een regelrechte poging tot moord, om zoveel mogelijk bejaarden te elimineren, op een mensonterende wijze.

Harriet Algra

mei 2020 | totalhealfoundation.nl

x

Bronvermelding:

https://youtu.be/1Z5VYqJqrtI  en https://forbiddenknowledgetv.net/the-global-health-mafia-protection-racket/
The Global Health Mafia Protection Racket Amazing Polly

https://youtu.be/uRfWRDpoako Are You Ready?! Advanced Tech Disclosure Coming!

https://search.bitchute.com/renderer?query=Dr+Rashid+Buttar

https://www.bitchute.com/channel/1Ez5eVnVz1yY/ Sarah Westall

http://SuperiorToxicology.com Dr. Joe’s work

https://youtu.be/UcoTXBjm2mg Nederlandse huisarts

youtu.be/VT_EgYEsEcI HUGE! Dr. Fauci And Dr. Birx Used Imperial College Model NOW CONFIRMED As A COMPLETE FRAUD(REPORT)!!

op-ed-a-vigilante-manhunt-may-ensue-for-bill-gates-who-has-destroyed-the-lives-of-so-many-people/

https://www.bitchute.com/video/5JY7Sb3mbuZu/ Fauci’s connection to Wuhan

https://youtu.be/tQaS59P1eBk #UltimateSolution: Dr FU’s Nano Canon Dust, Li_ber, MRNA #WeDoNotConsent

 

1 gedachte over “COVID-19: het wespennest..!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.