Advertentie

Gibraltar: 53 doden ná Corona-vaccinatie Pfizer-vaccin..!!


x

Gibraltar:

53 doden ná Corona-vaccinatie Pfizer-vaccin..!!

2021 © WantToKnow.nl/be

x

We zien steeds meer berichten, wereldwijd, met zéér verontrustende nieuws over mensen die stierven aan de COVID-19-vaccinaties, of wiens dood in direct verband wordt gebracht met deze vaccinaties. Natuurlijk van officiële kant direct ontkent, dat het ‘wetenschappelijk bewezen zou zijn’, dat dit het geval is. Het actuele verhaal gaat over het Britse Gibraltar, in het zuidelijkste puntje van het Iberisch schiereiland, waar een enorme golf van sterfgevallen in het kielzog van de Pfizer/Biontech-vaccinatie, zo melden de  website HealthImpactNews (HIER) en  Wochenblick (HIER).

Binnen 10 dagen na het begin van de vaccinaties werden niet minder dan 53 sterfgevallen geregistreerd onder de eerder gevaccineerde patiënten. Intussen spreken familieleden en getuigen van de gebeurtenissen van een ‘massamoord’.

Op 9 januari werden vaccinaties door het Britse leger ingevlogen en het blijkt nu, dat alle sterfgevallen zich daarna voordeden, sinds de inenting met deze eerste partij. Het gaat dan om 5.850 doses. En ook hier weer, net zoals in het bericht over Noorwegen, waren alle dodelijke slachtoffers, bewoners van bejaarden- en verzorgingstehuizen in Gibraltar; de meeste doden waren tussen begin 70 en 90 jaar.. In die tehuizen waren zondag (24 januari) nog 130 actieve gevallen van Covid-19 geteld.

Huidige golf van sterfgevallen als gevolg van vaccinaties?
Volgens een beproefd patroon haasten de autoriteiten zich om de schuld van de sterfgevallen in de schoenen van Corona te schuiven, en niet van vaccinatie, aldus lokale berichten (HIER). En vrolijk worden nu alle gevallen officieel geregistreerd als ‘Covid-19 sterfgevallen’. Statistisch gezien is dit echter méér dan onwaarschijnlijk. Gibraltar is slechts vijf kilometer lang is en heeft ongeveer 32.000 inwoners. Vóór 9 januari waren er vrijwel geen doden als gevolg van Corona en waren er – sinds de pandemie iets minder dan een jaar geleden begon- tot dusver slechts 17 sterfgevallen geregistreerd.

Het is niet zo simpel te verklaren, waarom dit sterftecijfer van Gibraltar extreem lager is, dan in dat van buurland Spanje, want van vermeend ‘isolement van deze Britse kolonie’ is geen sprake, omdat Spaanse forenzen dag in dag uit ’s morgens in Gibraltar bleven aankomen en ’s avonds weer vertrokken. Het feit dat het aantal Covid-sterfgevallen ná de vaccinaties binnen enkele dagen WEL MEER DAN VERDRIEVOUDIGDE, bevestigt een aanname dat zich ook in Groot-Brittannië steeds duidelijker opdringt. Zoals tussen de regels uit dit bericht van juni 2020 te lezen valt. (HIER) Dat betekent heel simpel het volgende:

De aanname, dat de huidige toename van sterfgevallen (althans een aanzienlijk deel daarvan) helemaal geen ’tweede golf’ Covid-sterfgevallen betreft. Maar dat het gaat om sterfgevallen ten gevolge van vaccinatie. Het VK heeft momenteel het hoogste dagelijkse sterftecijfer voor Covid aller tijden, aanzienlijk hoger dan in de ‘eerste golf’. Dit alles ondanks de significant hogere vaccinatiegraad van de bevolking die nu is bereikt en ondanks verhoogde quarantaine- en beschermende maatregelen voor ouderen en zorgpatiënten, d.w.z. de bevolkingsgroepen waarin de meeste sterfgevallen voorkomen.

Des te opvallender is het dat de a-typische ’tweede golf’ van sterfte juist samenvalt met de vaccinatiecampagne en niet al weken daarvoor plaats vond.. De gebeurtenissen in Gibraltar geven een duidelijk beeld dat vrij eenvoudig ook op andere landen zou kunnen worden toegepast. Althans, waneer politici geïnteresseerd zouden zijn in objectieve opheldering en niet als schaapjes achter professionals aanlopen, die ook maar EEN KLEIN DEEL van dit hele verhaal kunnen overzien..

Zoals we weten, is precies het tegenovergestelde het geval en worden en dreigen nu, massa’s gezonde of niet-geïnfecteerde patiënten naar het hiernamaals te worden geïnjecteerd. En wordt als doodsoorzaak het ‘Covid-19’-stempel misbruikt. Dit naar onze overtuiging, om bangmakerij en lockdowns in stand te houden. Kijk naar ‘de bijwerkingen’ van het vaccin bij zwakke mensen, die erg ziek zijn en zoals de NOS roept: ‘erg kwetsbare ouderen’… Maar daar was het beleid verdorie toch voor bedoeld..?? En al iets gehoord om hier mee te stoppen? Wachten op Nederlandse dodengolf ten gevolge van ‘Het Vaccin’..?

TOEVAL, puur toeval..??
Geloof jij nog steeds heilig in deze ‘heilige-graal-van-de-wetenschap’, genaamd ‘vaccins’.. Geloof je nog steeds in de onfeilbaarheid van de samenwerking tussen de medische wetenschap en de corrupte farmaceutische industrie, die door prof.dr. Peter Götsche zelfs GEORGANISEERDE MISDAAD wordt genoemd? Dan raden we je gewoon aan om eens een paar van deze links hieronder te bezoeken: die ‘gewoon’ HETZELFDE VERHAAL VERTELLEN als deze Gibraltar-gruwel. Waarom het een ‘gruwel’ is? Dat is simpel lijkt ons: een vermeende oplossing voor de bestrijding van de supergriep, die Corona heet, namelijk het vaccin, dat straks NIET blijkt te werken..!

Heimbewohnerin-verstirbt-nach-corona-impfung-in-weyhe-100.html

IndiaToday.in/india-s-covid-vaccination-drive-2-dead-after-receiving-jab-5-others-develop-severe-adverse-symptoms

Klik op deze afbeelding voor artikel Norway Today:

 

Een video over de lachende, giechelende Bill Gates, gesneden uit verschillende interviews.. WAT VALT ER TE LACHEN…??! Wanneer het gaat over vaccinaties, vaccins, tests en de pandemie..! Hoe kan het, dat u uw geld investeerde in deze vaccins, ZO VER VAN TE VOREN…!?

* * *

1 gedachte over “Gibraltar: 53 doden ná Corona-vaccinatie Pfizer-vaccin..!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.