Advertentie

Rara: ‘Het werkt niet, maar beschadigt ernstig’..!?


x
x

Rara: ‘Het werkt niet, maar beschadigt ernstig’..!?

2020 © WantToKnow.nl/be

x
Is er een andere reden voor het dragen van NIET-WERKZAME MONDKAPJES, dan de bevolking te muilkorven? Dat lijkt ons een terecht vraag, na de officiële beraadslagingen en besluitvormingsprocessen rondom de evt. verplichting tot het dragen van deze gezichtsluiers. Sorry dat we ons even taal-technisch laten gaan, maar de logica rondom het toepassen van dit onding, ontgaat ons VOLLEDIG. Dus daar komt het cynisme vandaan.. Maar een ontwikkeling die geen enkele rol heeft gespeeld bij deze besluitvorming rondom het verplichten van deze maskers, is de SCHADE DOOR MONDMASKERS..

Hieronder sommen we er een paar op; volledig gebaseerd op berichtgeving uit officiële bronnen. Waarom wordt dit aspect van het dragen van deze ‘kapjes’ niet gepubliceerd in de main-stream-media..? Wat voor belang is er bij hen, om dit NIET te delen..?? Dus hier maar weer dit kant van het verhaal dat onbelicht is..

Hoe lang moet het doorgaan, voordat jij beseft in wat voor wáánzin we terecht gekomen zijn.. Met het verborgen doel van een verborgen agenda. Een agenda die ZO zichtbaar is, dat je werkelijk ziende blind bent, om het allemaal niet waar te nemen.

Tandbederf en tandvleesaandoeningen
Sinds het dragen van mondkapjes in grote delen van de wereld verplicht is gesteld, explodeert het aantal mensen dat last heeft van mondproblemen. Tandartsen trekken aan de bel en waarschuwen dat mondmaskers tot tandvleesaandoeningen en tandbederf kunnen leiden. In een tandartsenpraktijk in New York komen inmiddels zóveel patiënten binnen dat de eigenaars een naam hebben bedacht voor de aandoening: mask mouth oftewel ‘maskermond’.

Tandarts Rob Raimondi van deze praktijk, tegenover de New York Post: “We zien dat het tandvlees begint te ontsteken bij mensen die altijd gezond tandvlees hadden. Ook zien we gaatjes bij mensen die daarvoor nooit gaatjes hadden”. Volgens Raimondi heeft naar schatting de helft van zijn patiënten last van problemen die zijn veroorzaakt door mondkapjes. Tandartsen adviseren mensen om genoeg te drinken, en regelmatig en wat vaker dan ze dat normaal doen, hun tanden te poetsen en te flossen. En door de neus te ademen als ze een mondkapje moeten dragen.

Tandarts Marc Sclafani hierover: “Tandvleesontsteking (parodontitis) leidt uiteindelijk tot beroertes en een verhoogd risico op hartaanvallen . Mensen ademen zwaar door hun mond, wanneer ze een kapje dragen en dat zorgt voor een droge mond. En hierdoor neemt de hoeveelheid speeksel af – en speeksel bestrijdt bacteriën en houdt je tanden schoon. Speeksel neutraliseert ook zuur in de mond, en helpt tandbederf en tandvleesontsteking voorkomen.
De meeste mensen merken pas dat er iets mis is op het moment dat ze uit hun mond ruiken, maar dan is het al te laat. Want meestal is een slechte adem, een teken dat je tandvlees al ontstoken is, of heb je veel bacteriën op je tong als gevolg van een droge mond.”

Hersenbeschadiging door mondkapjes
De Duitse neuroloog Margareta Griesz-Brisson, werkzaam in het Duitse Mulheim en in Londen, laat de waarschuwing horen, waarom met name het mondkapje een regelrechte ramp is. Niet alleen voor jongeren, maar voor iedereen die zich, met het dragen van een mondkapje, de adem laat afsnijden. Om te beginnen zegt ze ter geruststelling, dat wij zelf onze gezondheid grotendeels in eigen handen hebben. In dat kader plaatsten we HIER het verhaal van ademcoach Ernst Faber, die je aanraadt, de touwtjes van je eigen gezondheid dan ook NIET uit handen te geven.

En weer blijkt het gelijk van David Icke.. Samenzweringstheoriën? Waaraan neurologen vrolijk meedoen zeker..??

Onze gezondheid is gebaat bij die zaken, die NIET OF NAUWELIJKS worden genoemd, door regering, het OMT of welke wetenschappelijke Tv-persoonlijkheid dan ook. Met goede voeding, goed zuiver water, veel beweging, gezelligheid, vreugde, liefde en veel frisse lucht kunnen we zelf ons immuunsysteem versterken. En Margareta Griesz vindt het opvallend dat de regering precies dat laatste nu net verbiedt. Frisse lucht is ondergeschikt gemaakt aan NIET-WERKENDE MONDKAPJES, die het tegenovergestelde bewerkstelligen, van wat ze zouden moeten doen..!

De overheid beveelt aan, handen te desinfecteren, afstand te houden tot elkaar en mond en neus te bedekken. Bewezen is inmiddels ook dat de bizarre idiotie van handdesinfectie voor allergieën, huidziekten en allerlei eczeem zorgt. Met elke was/desinfectiebeurt, verdwijnt de beschermende huidmicro-cultuur steeds van je huid. Op die manier komt je huid bloot te liggen voor infectieuze bacteriën en vuil..!

Maar het meest pijnlijke is natuurlijk, dat deze neuroloog dus KEIHARD MET ONS DEELT, dat zuurstofgebrek de hersenen beschadigen..! Vooral voor de jeugd en jongere volwassenen, zijn de mondkappen eigenlijk helemaal ontoelaatbaar, omdat deze groep een zeer actief en adaptief immuunsysteem hebben. En hun hersenen zijn net zo actief, omdat jongeren/kinderen zoveel moeten leren. Wellicht is dat de reden dat er inmiddels in Duitsland 3 kinderen zijn overleden, tijdens het dragen van hun mondkapje..! Kijk verder voor het hele verhaal hierover.

Volgens veel deskundigen, bied het masker geen enkele bescherming tegen virussen, omdat deze een grootte van 0,08 micrometer hebben, terwijl poriën van conventionele maskers –de niet-professionele maskers- een grootte van 80 tot 500 micrometer ..!!

2 Amerikaanse artsen die begin dit jaar een persconferentie geven voor journalisten over hun ervaringen met Corona, worden gecensureert..?? Wat is hier aan de hand..?? YouTube rolt haar geheime agenda uit.. Je eerst binnenhalen met ´gratis´ filmpjes en vervolgens je bedonderen..?!

Volgens neuroloog Griesz-Brisson snakken de hersens van de jongeren letterlijk naar zuurstof. Daarbij is hen beroven van zuurstof, niet alleen een gevaar voor hun gezondheid, maar ook misdadig. Het zuurstofgebrek remt de ontwikkeling van de hersenen en de ontstane schade kan niet meer worden teruggedraaid. Het bijzondere van deze video, waarin deze neuroloog haar verhaal doet (helaas geen ondertiteling bij haar Duits..), is de verontschuldiging die ze meteen aan het begin maakt, voor haar melding van de gevaren die ze waarneemt. Het is dus geen branie van deze erudiete vrouw, maar ethisch en moraal gedreven..!

OOK HAAR VIDEO WERD WEER DOOR YOUTUBE GECENSUREERD.. (WAAROM??)
Het verhaal, de videoboodschap van dr. Griesz-Brisson is door YouTube meerdere malen gewist. De geraffineerde censuur achter deze ‘digitale boevenbende’ van YouTube heeft dus -opnieuw bewezen!!- een volledig andere agenda, dan de mensen die deze site bezoeken/gebruiken, om waardevolle boodschappen met elkaar te delen.

Nadat haar video meer dan 160.000 keer was bekeken en 19.000 keer was gedeeld op YouTube op één dag, namelijk 26 september, werd hij verwijderd. Daarbij waren er bijna 3.000 commentaren onder de video gepost. Daarbij bedankten veel gebruikers bedankten de dokter voor haar oprechte uitleg. Maar volgens YouTube was de inhoud in strijd was met de gebruiksvoorwaarden van het platform. In goed Nederlands gebruiken we dan het spreekwoord: ‘Als je een hond wilt slaan, vind je altijd wel een stok’..

Meer gevaar
Er is nog een ander gevaar van het dragen van muilkorven op dagelijkse basis, met name gedurende meerdere uren. Als iemand besmet is met een luchtwegvirus kan iets van het virus uitgestoten worden bij iedere ademhaling.  Hierdoor zal iemand met een goed sluitend mondkapje virussen steeds opnieuw inademen waardoor de concentratie van het virus in de longen en neuspassages toeneemt. (zie ook)

Dokter Griesz-Brisson roept haar collega’s op wakker te worden. Zij zegt dat zij als neuroloog weet hoe schadelijk een continue zuurstofgebrek is voor de hersenen, maar ook de cardioloog weet dat dit ook voor het hart geldt en evenzo weet de de longarts dit voor de longen. Gebrek aan zuurstof veroorzaakt schade aan elk orgaan. En hoe actiever een orgaan is, des te meer zuurstof het nodig heeft.

Ook de Ierse professor Dolores Cahill vertelt aan de bekende gezondheids-onderzoeksjournalist Del Bigtree, dat mondmaskers zorgen dat de drager minder zuurstof binnenkrijgt. Ze wijst erop dat de latent aanwezige virussen, inclusief corona, juist opnieuw naar boven zullen komen..! Del Bigtree van de Amerikaanse talkshow de ‘Highwire’ heeft miljoenen mensen wereldwijd, die wekelijks naar zijn interviews met alle experts die gecensureerd worden door de media. Zijn zoon Ever Bigtree zegt in deze video voor het eerst “Hello” tegen de wereld, als zijnde de proefpersoon in het mondkapjes-experiment.

3 Kinderen gestorven door mondkapjes…??
De Duitse KNO-arts Bodo Schiffmann zegt uit eerste hand vernomen te hebben, dat er in een week tijd 3 kinderen gestorven zijn, als gevolg van het gebruik van mondkapjes. “Ik ben geen complottheoreticus of covidioot. Kinderen sterven. Kinderen sterven omdat ze mondkapjes dragen tegen een ziekte die niet bestaat,” zegt hij in onderstaand filmpje -over het 3e sterfgeval- in tranen. Hij wijst erop dat mensen die de mondkapjes opdoen, uiteindelijk verantwoordelijk zijn, niet de politici die de regels bepalen.

Tegen ouders en leraren zegt hij: “Ga de straat op ouders en leraren. Wees toch niet bang. Wat moet er nog méér gebeuren? Drie kinderen in een week tijd, is het nog niet genoeg?” Ook deze KNO-arts verwacht dat zijn videokanaal spoedig verwijderd wordt ‘En daarom is het jullie plicht om dit op jullie kanalen te plaatsen’. Waarvan akte. Wij plaatsen de versie van Bitchute.com, die we je aanraden ALTIJD te gebruiken en YouTube links te laten liggen..!

Deze Bodo Schiffmann had -zoals gezegd- eerder al 2 filmpjes geplaatst, waarin de dood van een kind als gevolg van de mondkapjes werd gemeld. Dat is ook de reden dat hij hier in tranen zijn verhaal vertelt.. WANNEER HOUD DEZE WAANZIN OP..?? Dat is zijn vraag, die iedereen dient te beantwoorden. En NEE, dus geen kapjes op, als ‘solidariteit met elkaar’, zoals de normaal als intelligent te boek staande journalist Jeroen Smit bij Eva Jinek uitkraamde vorige week.. Wat een ongelooflijk domme en angst-camouflerende ego-drammerij van deze man.. ‘Solidariteit’…??

Op een deel van de Duitse scholen zijn mondkapjes verplicht. In Nederland krijgen middelbare scholieren en hun docenten vanaf maandag ‘het dringende advies’ mondkapjes te dragen in de gang en tijdens pauzes. Ook tijdens praktijklessen op het vmbo en praktijkscholen, waarbij afstand houden niet lukt, worden mondkapjes aangeraden. Wat gaat dit worden als we vanaf -verwachting- half november VERPLICHT DE HELE DAG deze rommel op ons gezicht dienen dragen..? Gaan we als schaapjes gewoon verder, of staan we op?

Wij zijn verantwoordelijk voor wat we denken.
Niet de media.
Wij zijn verantwoordelijk voor wat we doen.
Niet onze ‘baas’/werkgever.
We dragen verantwoordelijkheid voor onze gezondheid.
Niet de WHO.
We dragen verantwoordelijkheid voor wat in ons land gebeurt.
Niet de regering.

 

 

12 gedachten over “Rara: ‘Het werkt niet, maar beschadigt ernstig’..!?

 1. Het lijkt erop dat we een regering hebben die hun uiterste best doen om alles wat opgebouwd is door vele generaties en goed was/is af te breken.
  Waarom wordt telkens door de overgrote meerderheid van de oppositie niet geluisterd naar andere geluiden dan wat de overgrote linkse meerderheid wenst?
  Zo is mijn mening dat Van Haga volledig wordt genegeerd of voor gek wordt versleten terwijl hij naar mijn mening best wel goede voorstellen doet om de economische schade zoveel mogelijk te beperken.
  Wanneer alles half of helemaal op slot gaat weet men zeker dat we naar een ernstige financiële crisis toe gaan omdat bedrijven failliet gaan en daarmee velen hun baan (lees inkomsten) zullen verliezen. De overgrote meerderheid in de kamer wil de schade nog meer verhogen door miljarden uit te geven aan Greendeals (verzonnen door o.a Timmermans van de EU) die nu overigens weer met een voorstel komt om een 300 miljard in de EU pot te stoppen zodat oude gebouwen groener gemaakt kunnen worden,wat ik me afvraag is waar het gezonde verstand is?
  Waarom nu in een crisistijd deze voorstellen in plaats van eerst de “coronacrises” op te lossen waarna we wel verder zien?
  Corruptie en vriendjespolitiek daar hoor ik de oppositie niet over terwijl ze maar doorgaan met onnodig veel geld uitgeven aan zaken die makkelijk kunnen wachten zoals oude huizen op een groenere manier renoveren bv.
  Als de linkse partijen echt met het milieu begaan zijn waarom hoor ik ze dan niet over bv Halbe Zijlstra die ivm granuliet weer in opspraak is gekomen en een directrice van Rijkswaterstaat in zijn val mee dreigt te sleuren omdat hij druk heeft uitgeoefend.Hoe is het mogelijk dat hij eerder aftrad (omdat hij ivm met liegen over een zaak ivm Rusland) nu gewoon op een hoge positie rustig verder gaat met liegen,bedriegen en mensen onder druk zetten?
  Wie heeft ervoor gezorgd dat hij op die hoge positie terecht is gekomen?
  “Gewone werkmensen” die iets dergelijks doen worden op staande voet ontslagen en zullen wegens verwijtbaar gedrag geen inkomsten via bv een uitkering krijgen,maar Zijlstra komt gewoon op een hoge functie te zitten.
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/09/betrapt-vvder-halbe-zijlstra-loog-over-rol-bij-het-goedkeuren-van-granietstort/
  Waarom laat men de keuze niet aan de mensen zelf over want bij alles op slot zit iedereen thuis terwijl dat onnodig lijkt te zijn.
  Mensen met angst,ouderen en mensen die gevoelig zijn zouden kunnen thuis blijven om besmetting te voorkomen maar zij die niet bang zijn of vatbaar voor het virus zouden gewoon met hun dagelijkse bezigheden door kunnen gaan om de economie nog zoveel mogelijk overeind te houden wat mij best wel een goede gedachte lijkt.
  De minister van financiën zegt telkens dat we door bezuinigen eerder er goed voor staan en geld kunnen uitgeven,maar is dat zo wanneer je bij banken moet gaan lenen?
  Ook hadden we de problemen met de belastingdienst waarvan eerder een hoge hotemetoot van de RvS zei dat hij geen patroon zag dat de belastingdienst bewust de boel zou besodemieteren terwijl het toch overduidelijk wel zo was/is.(Vanmorgen zag ik dat Omtzigt en mevr. Lijten boos waren omdat de problemen nog steeds niet en ook niet spoedig zullen zijn opgelost).Rutte pleit dan weer voor meer EU samenwerking ivm met testmethoden alsof we in Nederland niet in staat zijn om goede testen op onze manier uit te voeren.Was het daarom steeds onmogelijk om niet voor voldoende testcapaciteit te zorgen? Stond samen werken met de EU voorop? En ondertussen gaat het gesprek van de dag over mondkapjes die volgens velen geen zin hebben je zou er toch een grote (vochtige)wind van laten terwijl daar geen kapjes voor zijn terwijl daar ook mogelijk virusdeeltjes bij zouden kunnen zitten.

 2. In tegenstelling tot de eerste golf, is bij de 2de golf (sic) , er nu blijkbaar een betere coordinatie geweest tussen de “regisseurs” in de verschillende landen, met dan vooral Duitsland, Nederland, België, Franrijk, Oostenrijk en Italië.
  Het virus duikt immers overal op hetzelfde tijd stip op. De repressieve maatregelen worden dan ook op elkaar afgestemd.
  Intussen wordt gegoocheld met aantallen besmettingen , ziekenhuisopnames en overlijdens. Gezien het bedrog bij de 1ste golf dient men hier ook imo de grootst mogelijke argwaan aan de dag leggen. De overheden zijn immers in geen enkel land nog te vertrouwen.
  Het gaat dus om een 2de golf, die reeds was aangekondigd in het voorjaar van 2020. Hoe wist men dat ??
  Intussen is het nog altijd niet “officiëel” duidelijk of het bij Covid 19 gaat om een louter griepvirus of om een biologisch wapen ?? (gezien in dit laatste geval de sporen lopen naar Fort Detrick in de USA.). Men heeft het over Covid 19, zonder meer. Dit kan dan ook een vlag zijn die verschillende ladingen dekt.
  Een recent bericht, dat m.i. tot nadenken moet aanzetten, is het volgende :
  https://www.blacklistednews.com/article/78252/new-cdc-study-70-always-masked-contracted-covid-vs-3.html
  met citaat :
  “A new CDC study finds that 70% of those who ALWAYS wore a mask contracted C0VlD 14 days after exposure compared to 3.9% of those who NEVER wore a mask.” (=einde citaat).
  Gezien de testen blijkbaar onbetrouwbaar zijn, kan het hier dan bv. gaan om een postieve test ingevolge longproblemen veroorzaakt door het dragen van het mondmasker??. En zijn dan de recente besmettingen (sic), veroorzaakt door het dragen van het mondmasker. Ik laat het aan de deskundigen over om dit verder te exploiteren, maar het verdient m.i. wel de nodige aandacht.

 3. In feite is de discussie over mondkapjesplicht overbodig, Want Rutte heeft aangegeven dat die pas worden opgelegd als er een grondwetswijziging heeft plaatsgevonden. Het is niet zo gemakkelijk om dat voor elkaar te krijgen. Tot men dat heeft gedaan, blijft het dragen van zo’n gezichtsluier gebaseerd op een dringend advies. Zie onderstaand citaat:

  “Mondkapjesplicht

  Verder wordt dragen van een niet-medisch mondkapje in openbare binnenruimtes verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar. Dat heeft premier Mark Rutte woensdagavond aangekondigd. Het kabinet wil daarmee “een slepende discussie voor eens en altijd beslechten”. Tot dusver geldt alleen een dringend advies om zo’n mondmasker te dragen. Dit betekent onder meer dat de verplichting van voertuigen en perrons, wordt uitgebreid naar stations. Wanneer de verplichting tot het dragen van een mondkapje precies van kracht wordt, is nog niet duidelijk. Hiervoor moeten eerst aanpassingen worden gedaan in de wet. “Dit gebeurt zo snel mogelijk”, aldus Rutte. “Tot die tijd geldt het dringend advies.”

  (Bron: MvG/ANP)”

  Bovenstaand citaat draagt een opmerkelijk verwarring veroorzakende tegenstrijdigheid in zich, wanneer men de volgende twee zinnen leest:

  “Tot dusver geldt alleen een dringend advies om zo’n mondmasker te dragen. Dit betekent onder meer dat de verplichting van voertuigen en perrons, wordt uitgebreid naar stations.”

  Als eerst de grondwet moet worden gewijzigd om het dragen van een slavenmasker verplicht te kunnen stellen, dan is het dus ook ongrondwettelijk om de verplichting bij het OV in voertuigen en op perrons uit te breiden naar stations. Er kan dus helemaal niets verplicht worden.

  Een kleine anekdote uit mijn dagelijks leven waaruit blijkt dat er in supermarkten een absolute willekeur heerst, waarbij veelal jonge winkelmedewerkers ook niet weten waar ze aan toe zijn en het duidelijke winkelbeleid op een eigen wijze interpreteren en uitdragen.

  “Een paar dagen geleden bezocht ik de supermarkt in mijn woonplaats en wilde zonder mondkapje naar binnen gaan. Bij de ingang werd ik door een jonge winkelmedewerker al op een dringende manier erop gewezen, dat ik zo’n adembenemend onding moest dragen. Ik zei dat ik om gezondheidsredenen niet van plan was om dat te doen. Hij wilde toen een doktersverklaring zien, waarop ik aangaf die niet te kunnen krijgen. Vervolgens zei hij niet te weten hoe hier mee om te gaan. Hij stond mij toen toch toe om naar binnen te gaan, onder voorwaarde dat ik zo snel mogelijk de winkel zou verlaten.

  Bij mijn gang door de winkel werd ik nog door twee andere jonge medewerkers gewezen op het moeten dragen van de mondkap. Ik wist hun mededeling af te wimpelen. Daarna werd ik nog een geestelijk verdwaalde en Corona-psychotisch verwarde klant op hetzelfde gewezen.”

  Daar ik het hier niet wilde laten en heb ik die zogenaamde plicht grondig uitgezocht en in een telefoongesprek met de manager van de supermarkt hem gewezen op het ongrondwettelijke karakter van dit alles. Hij was daar volledig van op de hoogte en had het personeel dienovereenkomstig geïnstrueerd. Toch bleken de medewerkers er hun eigen draai aan te hebben gegeven. Hij vond het overigens ongepast van die eerste medewerker om naar een doktersverklaring te vragen en mij op te leggen dat ik de winkel zo snel mogelijk diende te verlaten.

  Nu hoop ik dat hij die medewerkers alsnog duidelijker maakt hoe het maskergedoe in elkaar steekt. Wat een waanzinnige maskerade.

 4. Dit artikel is nogal tendentieus. Met iets roepen bewijs je nog niet dat het waar is!

  1. de test van Del Bigtree is vals!
  Zuurstof of CO2 meten tussen masker en gezicht zegt niets. De ruimte tussen masker en gezicht is hooguit 0,05L lucht. De longcapaciteit is 3-5L. De ruimte tussen masker en gezicht is dus minder dan 2%. Je ademt dus meer dan 98% verse lucht in via het masker!

  N.B. Hiermee heb ik niet gezegd dat mondkapjes geen schade aan de gezondheid zouden kunnen toebrengen. Alleen de tests van Del Bigtree tonen dat niet aan! Del Bigtree bewijst hoe je zonder goede natuurkundige kennis tot een verkeerde testopstelling komt.

  2. dr. Griesz-Brisson legt geen bewijs op tafel
  De video van dr. Griesz-Brisson ging me door merg en been, echt heel aangrijpend. Maar waar is haar bewijs dat mondkapjes zuurstoftekort en daarmee hersenschade
  veroorzaken? In haar video doet zij alsof dat vanzelf spreekt, maar dat is geen bewijs. Het kan best zijn dat dr. Griesz-Brisson op het juiste spoor zit, maar
  zonder bewijs valt de bodem onder haar video weg.

  3. Bod Schiffmann huilt, maar feiten ontbreken
  Ook de video van Bod Schiffmann over een derde kind dat aan zijn mondkapje zou zijn overleden komt hard binnen. Maar op welke feitelijke gebeurtenissen is zijn video gebaseerd? Na de video weet je niets. Je weet niet over welke kinderen het gaat; hoe ze precies overleden; wat het autopsie verslag uitwees; wat hun medische achtergrond was; wat na onderzoek als hun doodsoorzaak werd vastgesteld.

  Kortom Veel emoties, weinig feiten. wanttoknow: Ja, ik wil graag weten!

  1. Marjan, het gaat erom, dat al deze zaken wijzen op ernstige zuurstoftekorten. Ik reed van de week bijna een man aan, die met kapje, alleen buiten een winkelstraat overstak. Totaal van de wereld. Keek niet links of rechts bij het oversteken. En nee, daar heb ik geen bewijs van, dat het door het kapje komt..!! Zoals je het hier presenteert, zou van het artikel niets kloppen. En maak je tendentieuze opmerkingen over zaken, die je preciés eender beschrijft. Eenzijdig. Wijs niet op ’tekorten’ in info, maar VUL AAN, als je het allemaal zo goed weet.

   Het gaat er bij ons om, dat we ONBEKENDE ZAKEN AANREIKEN, zodat je zelf verder onderzoek doet naar; als hele kuddes wetenschappers zeggen dat het slecht is, en JIJ DEZE NIET AANHAALT, doe je zelf toch mee -en wel zéér ernstig- met het verspreiden van gevaarlijke, vermeende IMPLICIETE zekerheden. Je snapt dan niet, dat we er juist zijn om mensen deze info aan te reiken en hen -zoals ALTIJD- te prikkelen verder onderzoek te doen. Anders gebeurt hier hetzelfde schaapachtige, wat gebeurt bij het klakkeloos volgen van NOS-journaal e.d. Heb jij al één negatief verhaal gezien over mondkapjes bij deze MSM-clubs..??

   Maar het zou je sieren, om dus BEIDE kanten te bespreken. Dat we weinig tot geen verdere info kunnen geven, komt doordat hier alles vrijwillig plaats vindt. Een gewaarschuwd mens telt voor 2 en gaat verder kijken dan zijn mondkapje breed is. Of niet natuurlijk en bevestigt daarmee verder zijn schaapjesgedrag.

   In plaats van te lopen mutsen hoe het allemaal mank is, het artikel, kun je wijzen op zaken die van belang zijn om te lezen en jezelf van op de hoogte te stellen. Zoals je redeneert, zijn ook vaccins veilig en zijn zwaar beschadigde kinderen (heb ik zelf 3x toe aan den lijve meegemaakt!!) slechts ’toevallige’ slachtoffers, maar niet van het vaccin dat ze de vorige dag kregen. “Het kán niet aan de vaccins-liggen, dat is namelijk nog niet/nooit bewéééézen” aldus de no-knows van huisartsen, die er dus ECHT NIETS van weten. Dus belicht niet één kant van de zaak, door alleen commentaar te geven en impliciet deze mondmaskers je zegen te geven..! Als je graag wilt weten, zoek je verder, doe je je eigen onderzoek en kom je achter zaken die je ons nu verwijt niet gegeven te hebben..!

   Met een klein beetje moeite, had je deze reactie weggelaten en zelf onderzoek gedaan om DAN PAS een reactie te plaatsen..
   Kijk dan kom je als eerste op dit soort berichten terecht, waarna het makkelijker dieper te zoeken is..! https://www.schildverlag.de/2020/10/01/das-dritte-kind-wegen-der-maske-gestorben-video-von-bodo-schiffmann/

   Kijk, zelfs de farmaceuten-club CDC (GGD in VS) waarschuwt..!! Maar laten we allemaal solidair zijn..

   https://humansarefree.com/2020/10/cdc-study-overwhelming-majority-of-people-getting-coronavirus-wore-masks.html
   https://twitter.com/justin_hart/status/1315424421935411201/photo/1

   Wellicht is het interessant van eenzelfde groep artsen te vernemen, dat ze deze hele corona-scam juridisch gaan aanvechten..? Hieronder de link naar de ACU2020.org conferentie van de buitenparlementaire corona onderzoeksgroep in Duitsland, waarin het panel internationale leden zich voorstelt (18 min video, 12/10/2020) en uitleggen wat ze willen doen

   https://m.youtube.com/watch?fbclid=IwAR2930XHs4B9v1nCmjzJJAg8CBiIMg_Sj0YNusaftUboG4UVcfE3MK6-ATs&feature=youtu.be&v=dVZQCsvPvsM

   Hier de link naar een mooi interview van ‘De Nieuwe Wereld’ met prof. klinische psychologie Mattias Desmet van UGent België over de breuklijn die in deze corona crisis sterk naar boven komt, tussen enerzijds de reductionistische, mechanistische, materialistische ideeën, en anderzijds de holistische, integrale, energetische visie op mens en natuur (50 min video, 11/10/20):

   https://youtu.be/YOLhF9fyjkk

  2. Beste GuidoJ,

   Je reageert als door een wesp gestoken, maar je slaat de plank volledig mis. Mijn reactie is niet eenzijdig, want ik heb helemaal geen standpunt ingenomen.
   Ik heb jou als schrijver van dit artikel gewezen op een ondeugdelijke test en ongefundeerde stemmingmakerij. Daarmee heb ik de waarheid een dienst bewezen.

   En nee, het is niet mijn taak als lezer om tekorten van jouw artikel aan te vullen. Het is jouw taak als schrijver om een goed gefundeerd artikel te schrijven, waar ik als lezer mijn voordeel mee kan doen. En nee, ik doe niet mee aan het verspeiden van gevaarlijke vermeende impliciete zekerheden. Lees mijn reactie nog eens door en stel vast dat je dat op geen enkele wijze kunt concluderen.

   Je stelling “dat we hier onbekende zaken aanreiken, die je prikkelen om als lezer zelf onderzoek te doen”, vind ik heel kwalijk. De naam van de site “wanttoknow” suggereert dat je kennis verspreidt. Met je stelling geef je echter aan dat je ongefundeerde informatie verspreidt, waarvan de lezer zelf maar moet uitzoeken of het nepnieuws is of niet. Als een lezer je vervolgens op onjuistheden wijst, geef je hem een giftige reactie als repliek. Je verweer dat we “weinig tot geen verder info kunnen geven, doordat hier alles vrijwillig plaats vindt”, slaat nergens op.

   Ik ben ook een vrijwilliger en schrijf op mijn blogsites goed gefundeerde artikelen met bronverwijzingen, waarmee ik mijn lezers tot nadenken aanzet en gefundeerde discussies uitlok. Verder neem ik afstand van je opmerking “lopen te mutsen”. Dat is een beledigende term zonder inhoud.

  3. In mijn ogen Marjan, ook weer veelal oppervlakkige meningen van je, die jij als waarheid poneert. Is het een welles/nietes-spelletje..?? Misschien erbij roepen dat het jouw mening is en dat jij iets vindt.. Zie ik nergens staan. Al met al: hoe de pot dus de ketel verwijt..
   En ‘mutsen’ is voor mij gewauwel zonder kant of wal. Spijkers op laag water zoeken, dat is mutsen. We laten het erbij Marjan. Als je je beledigt voelt, heb je ook dat dus niet goed begrepen.
   Waarom hier de les komen lezen, door je mening als feiten te verkondigen. Welles/nietes?

 5. Wij zijn verantwoordelijk voor wat we denken.
  Niet de media.
  Wij zijn verantwoordelijk voor wat we doen.
  Niet onze ‘baas’/werkgever.
  We dragen verantwoordelijkheid voor onze gezondheid.
  Niet de WHO.
  We dragen verantwoordelijkheid voor wat in ons land gebeurt.
  Niet de regering.

  Er wordt dan gesproken over solidariteit m.b.t. mondkapjes die niets bijdragen!
  Dan kun je ook wel je borsten preventief amputeren tegen eventuele borstkanker en je prostaat laten verwijderen.
  Of preventief zelfmoord plegen, dat maakt een einde aan alles!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.