Advertentie

Vleermuizenvirus? ONZIN! Het is MAN-MADE..!!


x
x

Vleermuizenvirus? ONZIN!

COVID-19 is MAN-MADE..!!

2020 ©WantToKnow.nl/be
x

De kop boven dit artikel zegt genoeg. Keihard al bewezen door Nobelprijswinnaar prof.dr. Luc Montagnier. En voor de goede orde: er zijn vele virologen die dezelfde beweringen doen als prof. dr. Luc Montagnier. Het is daarbij duidelijk, dat het NIET gaat om het ‘copy pasten’ van de bevindingen van Montagnier. Deze virologen geven verklaringen af, onafhankelijk van elkaar en worden vervolgens door de ‘officiële staats-virologen’ gekleineerd. Het gaat volgens deze ‘kenners’ om een geval van de zg. zoönose (een van dieren op mensen overgedragen ziekte). De markten in China zijn de schuldigen.. Een plausibel verhaal, want vleermuizen kunnen inderdaad virussen muteren. MAAR HELAAS VOOR DE BIG-PHARMA-GESPONSORDE ‘DESKUNDIGEN’, zijn deze dieren niet in staat virussen op DNA/RNA-niveau te muteren..! En dat blijkt hier het geval..!

En bovendien, kijk je verder, dan blijkt dat de ‘officiële’ virologen, die het vleermuizenverhaal verkopen, allemaal -op een of andere manier-  gelinkt zijn aan Big Pharma. En we weten het inmiddels: tegenstemmers worden niet geduld in de verrotte mainstream media. Media die de halve waarheid vertellen, waardoor ze niet of nauwelijks op hun gedrag aangesproken kunnen worden, want ze liegen niet, ze laten dus essentiële zaken weg..!

Maar besef dat de bewust vertelde halve waarheid vaak érger is, dan een hele leugen..! Zaken weglaten, bewust, is een bijzonder laakbare handeling. De persoon/instantie die dit doet, heeft immers BEWUST dit deel van de waarheid, van het verhaal achtergehouden. Het vleermuizen-fabeltje rondom het ontstaan van het vermeende COVID-19, blijft een eigen leven leiden. Ondanks de waarheid, dat AL LANG ONTDEKT IS, dat COVID door de mens gemaakt is. Eerder plaatsten we hier op de site een artikel over deze ontdekking van prof. dr. Luc Montagnier. Klik op de afbeelding hieronder als je dát artikel wilt bekijken/lezen.


Een viroloog van onbesproken gedrag gaf deze tekst toen hem werd gevraagd,
hoe het dat COVID-19-virus nu in elkaar zit:

“Er is voor mij ook geen enkele twijfel: dit is GEEN natuurlijk virus.
Je kunt het zelfs classificeren als een ‘ biologisch wapen’.”

Het interview met dr. Luc Montagnier.
We laten het Frans-talig interview hier zien; ook wij zijn de Franse taal niet machtig genoeg, om hier chocolade van te maken; wellicht dat je het eenvoudig kunt volgen. Voor anderen hebben we 2 essentiële delen uit het interview in het Nederlands onder de video geplaatst. We hopen dat het e.e.a. duidelijk mag zijn: professor dr. Luc Montagnier heeft ONWEERLEGBAAR BEWEZEN, dat het COVID-19-virus NIET DOOR VLEERMUIZEN KAN ZIJN GEMUTEERD..! Het is dus, heel simpel concluderend, mede kijkend naar de aangetroffen DNA/RNA-sporen in het virus, een DOOR DE MENS GEMAAKT VIRUS.. !!

Journalist: “Dus wat me vanmorgen interesseert, is dat u aan het virus werkt…”
Professor Montagnier: “Ik werk eraan, maar niet per se in het lab, omdat werk samenwerk met een collega en op computer. We doen geen experimenten, maar we nemen de ervaringen van de ziekte zelf; van de metingen die momenteel uit laboratoria komen en van patiënten.”

Journalist: “En u kwam tot bepaalde conclusies …?”
Professor Montagnier: “We kwamen tot de conclusie dat er effectief een …. manipulatie plaats gevonden heeft met betrekking tot dit virus.”

Journalist: “Wat bedoelt u?”
Professor Montagnier: “In feite wordt een deel van het virus, niet het geheel [..], gemanipuleerd. Het virus volgt een klassieke opbouw afkomstig van vleermuizen; maar bovenop dit model hebben ze sequenties van HIV, het AIDS-virus, toegevoegd.”

Journalist:  “U zegt ‘ze hebben toegevoegd’, wie heeft er iets toegevoegd..?”
Professor Montagnier: “Dat weet ik niet!”

Journalist: “U bedoelt dat het niet natuurlijk is… ?”
Pr. Montagnier: “Nee, dit virus is niet natuurlijk.

Het is laboratoriumwerk van professionele moleculaire biologen. Het is een zeer nauwkeurig werk … men zou kunnen zeggen een werk van een horlogemaker …”

Journalist: “Maar met welk doel?”
Professor Montagnier: “Voor welk doel .. dit is onduidelijk. Ik weet niet wie het heeft gedaan en ook niet waarom. Het is mogelijk dat men […] een vaccin tegen AIDS wou genereren. Dus namen ze kleine sequenties van het AIDS virus en installeerden ze op een grotere sequentie van het coronavirus.”

Journalist: “Ik weet niet zeker of ik alles begrijp wat u zegt … bedoelt u dat er in dit virus een deel van HIV zit?”
Professor Montagnier: “U hebt gelijk. Het genetische materiaal van het virus is een lange streng van RNA … zoals in DNA, maar het is RNA. Op deze streng, op een bepaalde plaats, hebben ze kleine HIV-sequenties geplant. En deze sequenties zijn niet voor niets klein; ze hebben de mogelijkheid om wat we bijvoorbeeld de antigenen-sites noemen aan te passen. […] Dit betekent dat als we een vaccin willen maken, we het aan het vaccin onderworpen eiwit kunnen wijzigen door een kleine sequentie afkomstig van een ander virus.”

Journalist 2: “Sommige geruchten zeiden dat het virus gegenereerd  was in een labo, maar dit werd toch door de wetenschappelijke autoriteiten weerlegd.”
Professor Montagnier: “Er is een tendens om werk over dit onderwerp te verwerpen. We zijn niet de eersten. Een groep gerenommeerde Indiase onderzoekers heeft hetzelfde gepubliceerd. Maar ze werden gedwongen hun publicatie in te trekken.”

Journalist 2: op welke manier hebben ze hen gedwongen?”
Professor Montagnier:Het werk is geannuleerd. Als je hun werk opzoekt, vind je een annuleringsband over de tekst.”

Journalist 2: “Maar de meeste wetenschappers zeggen het tegenovergestelde van wat u hier beweert.”
Professor Montagnier: “Steeds minder. Het is net begin dit jaar gebeurd; en we zien steeds meer onderzoeken die hetzelfde suggereren. Ik ben met pensioen en ik ben een Nobelprijswinnaar, dus ik kan vrij werken; er kan dus geen druk op mij worden uitgeoefend.”

* * *

(Met veel dank aaan Lietje Perizonius voor het samenvatten
van de rest/tweede deel van dit interview
met prof.dr. Luc Montagnier
op het Franse kanaal C NEWS )

Luc Montagnier vertelt een paar zaken die hem door de WHO en ‘de wereld’ niet in dank worden afgenomen. Dit zijn z’n conclusies na langdurig en zorgvuldig onderzoek:

Het virus bevat kleine stukjes van DNA of RNA sequenties van HIV,
dat de ziekte AIDS veroorzaakt.
Tevens bevat het deeltjes van de malaria-RNA-sequentie.

Dit houdt onherroepelijk in dat het virus
gemaakt is in een laboratorium,
en dat het bewerkt is door mensen.
Want een natuurlijk virus kan niet uit zichzelf zo muteren..!

LM: ‘Mijn werk heeft laten zien dat er aan het ‘corona-virus’ dat van vleermuizen afkomstig zou zijn, iets is toegevoegd. Het is een stukje genetisch materiaal van het HIV-virus, dat in verband wordt gebracht met de ziekte Aids. Dat moet door een professioneel iemand gebeurd zijn, dat is uiterst  minutieus werk.’
‘Wij hebben hier lang aan gewerkt, maar we zijn niet de enigen, ook de Indiërs – uit India – hebben dit gevonden. Er is geknipt in de genoomsequenties.  Dat is niet natuurlijk. Ook kan het niet toevallig gebeuren. We hebben hier natuurlijk ook over gepubliceerd, compleet met peer reviews, maar het artikel vond nergens respons. Er wordt enorme druk uitgeoefend op de professionelen die dit moeten beoordelen.”

De gespreksleider heeft het artikel gelezen en gezien dat er melding wordt gemaakt, als zouden er ‘stukjes HIV in het virus zitten, dat het gefabriceerd is in een laboratorium en dat die Hiv via seksuele handelingen overgedragen kan worden.’.. 

Daar gaat dr. Montagnier meteen op in:
‘Voor mij is en blijft het een coronavirus dat via de luchtwegen wordt verspreid. Je kunt van alles veranderen aan de natuur, maar de natuur pikt niet alles, laat niet alles langdurig bestaan. De natuur houdt van harmonie. (26:34). In de weken dat zo’n virus waaraan gesleuteld is, zich verspreidt, beginnen er meteen een aantal veranderingen plaats te vinden. Het geheel slaat aan het muteren. Daarbij muteert het stukje HIV veel sneller dan de rest van het virus. Dit houdt in dat wat ze in Seattle in de VS hebben geïsoleerd, nu al bijna  helemaal verdwenen is. Het muteren gaat zo snel, dat, zo er al een gevaar was, dat er nu niet meer is.”

Hij krijgt de vraag: ‘Was het heel lang en heel moeilijk werk?’
LM: ‘Nee, dat viel wel mee.’
Journalist: ‘Waarom hebben niet meer virologen dat werk dan gedaan?
LM gaat gaat daar nauwelijks op in. ‘Houdt dit in dat het immuunsysteem dan mogelijk niet meer weet hoe te reageren op het virus, na al dat muteren?

Switchend naar een heel ander onderwerp, verklaart Montagnier, ‘Electromagnetische golven zijn wel in staat gebleken invloed uit te oefenen op het virus, die kunnen dus ook sequenties van genen beïnvloeden in het RNA en in het DNA. Ik herhaal nog een keer, er dient dus onderzoek ondernomen te worden, ook in verband  met 5G. Deze elektromagnetische golven kunnen wel degelijk invloed uitoefenen op het virus.’
Een ander: ‘Veel deskundigen richten zich tegen u…’ 

LM, ‘ Ja, echt onderzoek wordt verhinderd.’
De vraagsteller spreekt dit tegen.

LM: ‘Het belangrijkste is niet de oorsprong van het virus, maar de ontwikkeling ervan nú. Dat is belangrijk voor ons allemaal. Daar is iets hoopvols in te bespeuren: het virus lijkt zichzelf aan het vernietigen te zijn.’
Ander, “Kunnen we dan ophouden met de regels?
M, ‘Nee, die ethische regels zijn goed, goed voor iedereen. Vooral voor de artsen, want door de behandeling gaat het virus niet dood.’

Laten we het even op een rij zetten voor je:

 1. Het door de mens gemuteerde virus, verscheen voor het eerst in de enige stad in China met een BSL-4 laboratorium, dat in staat is om biologische wapens te creëren – in Wuhan
 2. De eerste artsen die het optreden van het virus onder het publiek meldden, werden gearresteerd en tot zwijgen gebracht.
 3. De Chinese regering probeerde oorspronkelijk het bestaan van de ziekte te verdoezelen…
 4. Het virus heeft dus, zie het bovenstaande verhaal van dr. Luc Montagnier, genetische vingerafdrukken die normaal gesproken niet in de natuur voorkomen.
 5. De Chinezen probeerden extreme stappen te nemen, om de uitbraak onder controle te krijgen, stappen die in de geschiedenis van de mensheid nog nooit zo extreem zijn geweest.

Er is meer aan de hand.
Dit soort BSL-4 laboratoria, gevestigd in de VS, Rusland, China en Israël – bestaan maar om één reden: om ziekten als wapen te ontwikkelen. Ze hebben werkelijk geen ander legitiem doel. En of je het leuk vind of niet, de ohzo vriendelijke WHO, de Wereldgezondheidsorganisatie, tekent voor de oprichting en werking van de meeste van deze laboratoria. En je weet dat Big Pharma de WHO voor 50% van haar financiering voorziet.

De sponsor van deze laboratoria in de VS is het Pentagon en ze worden in hun werk bijgestaan door het CDC. Ene meneer Anthony Fauci, was bij een bezoek van president Barack Obama aan het laboratorium in Wuhan..! Dr. Francis Boyle is hoogleraar internationaal recht aan de Universiteit van Illinois en auteur van onder andere Biowarfare en Terrorisme. Hij is de man die de Amerikaanse Biologische Wapens Anti-Terrorisme Wet van 1989 heeft opgesteld, die vervolgens werd ondertekend door president George H. W. Bush.

Volgens Francis Boyle, heeft het coronavirus er alle schijn van, een aanstootgevend biologisch wapen te zijn, dat ontsnapt is uit het Wuhan BSL-4 laboratorium. Of dit opzettelijk is gebeurd, is onduidelijk, maar het ontsnappen van een virus uit een lab, is één van de meest zwaarbewaakte zaken, gezien de bekende, wereldwijde consequenties die dit kan hebben.. OPZET..??

13 gedachten over “Vleermuizenvirus? ONZIN! Het is MAN-MADE..!!

 1. Wat denkt u van deze aannames

  1. Er is geen gouden standaard waarmee de resultaten kunnen worden vergeleken (COVID voldoet niet aan de postulaten van Koch);
  2. Het detecteert en amplificeert genetische code (RNA-sequenties) maar biedt geen bewijs dat deze RNA-sequenties van virale oorsprong zijn;
  3. PCR detecteert niet per se een virus, maar eerder een klein verbrijzeld deel van het virale genoom. De test komt positief terug zolang er kleine verbrijzelde delen van het virus over zijn, omdat de PCR-methode de kleinste fractie van het virale genetische materiaal versterkt. Het virus is mogelijk gedeactiveerd of dood, maar de PCR-test zal het u niet vertellen;
  4. Het genereert veel fout-positieve resultaten ;
  5. De PCR-test kan een volledig tegengesteld resultaat geven (positief of negatief), afhankelijk van het aantal cycli of amplificaties dat wordt gebruikt, dat uiteindelijk willekeurig wordt gekozen. Als u bij sommige ziekten het aantal cycli verlaagt tot 35, kan iedereen negatief overkomen, terwijl als u ze verhoogt tot boven de 35, iedereen positief kan lijken;
  6. Veel patiënten schakelen heen en weer van positief naar negatief wanneer ze de PCR-test op de daaropvolgende dagen doen; en
  7. Zelfs een positief resultaat is geen garantie dat het ontdekte ‘virus’ de oorzaak is van de ziekte!

  Eenvoudig gezegd: veel van de tests (ze gebruiken allemaal dat ongelooflijk lange wattenstaafje) halen het monster van de cribriforme plaat af, een botje van een millimeter dikte boven in de neusholte, dat is geperforeerd met veel gaatjes die direct toegang geven tot de hersencaviteit.
  Door deze talrijke gaatjes lopen de reukzenuwen. Het botje lijkt op een grove zeef.

  COVID-19 Coronavirus faalt in de postulaten van Koch
  De Duitse wetenschapper Robert Koch (Heinrich Hermann Robert Koch, 1843-1910) leverde grote bijdragen op het gebied van microbiologie. Hij wordt beschouwd als een van de grondleggers van de moderne bacteriologie. Hij identificeerde de specifieke veroorzakers van tuberculose (tuberculose), cholera en miltvuur. Voor zijn werk aan tbc ontving hij in 1905 de Nobelprijs voor Fysiologie of Geneeskunde. Koch stelde 4 criteria vast om de veroorzaker van een bepaalde ziekte te identificeren. Deze criteria zijn een gouden standaard geworden om het bestaan ​​van een infectieus agens vast te stellen en om te isoleren en verifiëren wat een ziekte veroorzaakt. De criteria zijn een reeks voorwaarden die bekend staan ​​als de postulaten van Koch . Zij zijn:

  1. Het micro-organisme moet worden geïdentificeerd bij alle individuen die door de ziekte zijn getroffen, maar niet bij gezonde individuen.
  2. Het micro-organisme kan uit het zieke individu worden geïsoleerd en in cultuur worden gekweekt.
  3. Bij introductie in een gezond individu moet het gekweekte micro-organisme ziekte veroorzaken.
  4. Het micro-organisme moet vervolgens opnieuw worden geïsoleerd uit de experimentele gastheer en identiek worden bevonden aan het oorspronkelijke micro-organisme.
  Ten eerste is niet aangetoond dat het coronavirus SARS-CoV2 (naar verluidt de ziekte COVID-19 veroorzaakt) niet alleen bij zieke mensen aanwezig is en niet bij gezonde mensen. Er zijn talloze gevallen van mensen met dit virus met milde, lichte of nul symptomen. Onlangs heeft IJsland een relatief groot percentage van zijn bevolking getest (ongeveer 5.000 mensen op 364.000) en ontdekte dat 0,86% (bijna 1%) van de IJslanders het coronavirus had. De symptomen? Weinig of geen:

 2. ” er zijn vele virologen die dezelfde beweringen doen als prof. dr. Luc Montagnier. Het is daarbij duidelijk, dat het NIET gaat om het ‘copy pasten’ van de bevindingen van Montagnier. Deze virologen geven verklaringen af, onafhankelijk van elkaar en worden vervolgens door de ‘officiële staats-virologen’ gekleineerd. ”

  Welke virologen zijn dit en hebben deze zelfde beweringen / bevindingen gedaan? Zijn daar bronnen van?

 3. Een virus dat ziek maakt bestaat niet! Zie met name het werk van Prof. S. Lanka, die o.a. het HIV verhaal waar Montaigner groot mee is geworden ontkracht.
  Hij won (in hoger beroep) een proces, waarmee hij aan heeft getoond dat nooit absoluut bewijs is gegeven voor het bestaan van het mazelen virus. En een van de studie die werden overlegd, die van Enders, werd ook afgewezen, hetgeen aantoont dat de hele virus theorie onbewezen is!

  Essentiele publikaties:
  https://davidicke.com/wp-content/uploads/2020/07/Paper-Virus-Lanka-002.pdf
  https://wissenschafftplus.de/uploads/article/Dismantling-the-Virus-Theory.pdf
  https://wissenschafftplus.de/uploads/article/wurzel-3-2020-virus-interview-juli-2020.pdf
  (2e +3e link is op website van tijdschrit van S. Lanka)

  Check de feiten! 😉
  VV

 4. De grote vraag bij dit soort ’theorieen’ is deze: Wat voor voordeel heeft men? Wat denkt men te kunnen bereiken?
  En in dit specifieke geval: Waarom zou men de economie zeer ernstig schaden met zo’ n virus.
  Daarover hoorde ik laatst een bijzonder verontrustende theorie. Er zijn geen bewijzen, maar de theorie vind ik wel aannemelijk.
  We weten allemaal dat het heel slecht gaat met het klimaat. Er zijn gewoon teveel mensen op deze planeet. De ‘pogingen’ om de klimaatverandering tegen te gaan zijn lachwekkend. Men wil een paar procentjes CO2 minderen. Ondertussen staan de bossen in Siberie, Californie en Australie in brand. Door de enorme branden in Siberie smelt de permafrost en komt veel methaan vrij. Die vervolgens ook verbrandt. De klimaatverandering is al uit de hand gelopen en kan niet meer gecontroleerd worden. Wat nu?
  Volgens de theorie die ik hoorde: Drastische bevolkingsreductie met een virus. Maar dat is gevaarlijk voor iedereen. Dus maakte men eerst een redelijk onschuldig virus en kijkt men, hoe dat zich verspreidt en hoe men de verspreiding kan aansturen. Zijn de resultaten acceptabel, dan volgt een tweede virus. Bijvoorbeeld pokken.
  Zoals ik begon: Een zeer verontrustende theorie. Er zijn geen bewijzen. Maar het is wel een mogelijk motief.

  1. Als de HELE WERELDBEVOLKING EENVOUDIG OP AUSTRALIË KAN WONEN, waardoor de rest van de AARDE LEEG IS…
   Wat is er dan waar van het kletsverhaal over overbevolking. Wellicht dat schaarste, kunstmatig gecreëerd, hebzucht in de hand werkt.
   Er is genoeg voor ieders behoefte, maar niet voor ieders hebzucht..! Waar haal je het verhaal van ‘overbevolkt’ vandaan..
   Kindjes met hongerbuikjes en vliegjes om de mond, vind je normaal, tegenover US$ 200 miljard eigen vermogen van Jeff Bezos..???!
   Overconsumptie is het probleem en ongelijke verdeling in de wereld. Plundering en uitbuiting, manipulatie en onderdrukking…!
   Ik wens je wijsheid met al je oordeelsvorming..

 5. De groeiende wereldbevolking roeit steeds meer diersoorten uit. Zie bijvoorbeeld:
  ‘Human activity has wiped out two-thirds of world’s wildlife since 1970, landmark report says’
  https://edition.cnn.com/2020/09/09/world/wwf-report-species-decline-climate-scn-intl-scli/index.html
  Friesland is niet onbewoond. Er zijn gebieden waar niet zoveel mensen wonen als in Amsterdam. Daar is dan nog enige ruimte voor andere levende wezens dan mensen.

  1. Ook diersoorten evolueren; menselijke activiteiten zijn vaak gericht op geldelijke winst én controle over anderen: “homo homini lupus”is een geïndoctrineerde leugen, de mens is menselijk en liefdevol, maar de angst is een slechte raadgever.. Weg met alle chemische troep. De weg naar Friesland, dus op de snelwegen, daar zie je alleen natuur. Ik zag heel veel mooie blauwogige, vriendelijke en sportieve Friezen; land en mensen: een weldaad voor je ziel! Hier is mevr. Kroes met het Friesche volkslied: https://www.youtube.com/watch?v=4ptWC_1_KzY

  2. Dat er teveel… mensen zouden zijn op deze planeet is een ingefluisterde mantra wat ten behoeve van de B. Gates-achtige monsters.
   Te vaak hoor je mensen verzuchten, “ach ja d’r zijn ook veel te veel mensen”.
   Waarmee men eigenlijk de wens uitspreekt dit anders te willen zien.
   Als maar genoeg mensen iets (denken te) willen, dan komt daar energetisch ook de ruimte voor.
   Kijk naar hoeveel mensen alleen al op Java wonen! Maar als men véél voor zichzelf opeist, gaat dat vaak ten koste van de ruimte van een ander. Prijsopdrijving stimuleert schaarste en ziedaar de ellende.

 6. Het virus is imo inderdaad “man made….”, zoals vermeld in de voormelde publicatie door de vaststellingen van de wetenschappers die naam waardig.
  Dit blijkt ook uit de samenzwering die er mee gepaard gaat, en die wereld – omvattend is. Enkele bronnen :
  https://stateofthenation.co/?p=27882
  met titel : “Why do World Bank documents list the COVID-19 program ENDING IN MARCH 2025?! “ (=einde titel)
  met belangrijk citaat :
  “The World Bank website has an active record for “COVID-19 Diagnostic Test Instruments and apparatus (902780) exports by country in 2018” even though the World Health Organization did not name Coronavirus “COVID-19” until February 2020 amid this year’s outbreak. There is also a record for COVID-19 tests exported in 2017. At this time, we await a clear explanation from officials as to why this record exists, and will update accordingly….” (=einde citaat).
  Uit dit citaat blijkt dat er al Covid 19 testen bestonden in 2017!!!!
  Nog een onverdachte bron :
  https://stateofthenation.co/?p=27584
  met titel : “The world has a choice between the Great Reset or the Great Reversal” — IMF Managing Director
  en citaat : ““A few weeks after the World Economic Forum launched their ‘Great Reset‘ initiative, it was followed up with the release of a new book titled, ‘Covid-19: The Great Reset‘, authored by the executive chairman of the WEF, Klaus Schwab, and Senior Director of the Global Risk Network at the institution, Thierry Malleret…” (=einde citaat).
  Dit boek beschrijft het scenario voor de toekomst. Over de doelstellingen en de rol van de UNO :
  http://www.daretoreadit.com/70573/bulletin-covid-19-is-a-united-nations-psyop-exercise-signed-off-on-by-196-countries-in-2005-to-usher-in-the-new-world-order
  En over de rol van de USA :
  http://www.daretoreadit.com/70576/breaking-shocker-news-us-govt-secretly-signed-away-its-sovereighty-to-un-in-2005-and-agreed-to-be-subject-to-staged-covid-plague-in-2020
  Uit de voormelde bronnen blijkt dus dat de plannen voor deze Covid 19 samenzwering al op zijn minst begonnen zijn in 2005 !!!

 7. Wat een onzin toch steeds. Alles om het geloof in ‘virussen’ maar te bevestigen. Er is nog nooit enig wetenschappelijk bewijs geleverd voor het bestaan van ‘virussen’. Alle verhalen erover zijn dus onzin en hoe kritisch de verhalen ook lijken, het is allemaal om de agenda maar uit te kunnen blijven rollen. Dat Wanttoknow hier aan meedoet zegt mij genoeg.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.