Advertentie

Universiteit: officiële verklaring WTC-7 instorting ONZIN..!


Begin deze week verscheen het langverwachtte rapport van de 4 jaar durende studie, uitgevoerd door de Universiteit van Fairbanks in Alaska, naar de instorting van WTC-gebouw #7, op 11 september 2001. Kon die instorting veroorzaakt zijn door, zoals de officiële verklaring zegt, ‘kantoorbranden’? De Universiteit van Fairbanks is keihard in haar oordeel: Nee dus. Zoals je weet was er die dat in WTC-building #7 geen vliegtuig naar binnen gevlogen en zou een lichte kantoorbrand de oorzaak van de instorting zijn. Wat daarbij uniek is, is, is dat nog nooit in de geschiedenis van de bouwkunst er een staal-geconstrueerd gebouw is ingestort door brand.

 

Eind van de middag op 11 September 2001, stort gebouw no.7 in. Uiterst verticaal, dus uiterst gecontroleerd. En met de snelheid van vrije val.  NIET door de kantoorbrand veroorzaakt, zoals het de VS-overheid via NIST wil doen geloven.

Op 11 september 2001, ’s middags om 5:20, stortte het 47-verdiepingen tellende World Trade Center Building 7 in haar eigen fundament. Recht naar beneden, in 7 seconden. Een gebouw van , dat met de snelheid van de aantrekkingskracht van de Aarde instort, niet geraakt door één van de vliegtuigen die ochtend, implodeerde op DEZELFDE PROFESSIONELE WIJZE, waarop dit soort gebouwen worden opgeblazen voor de sloop. Recht in elkaar, tot één compacte berg puin, niet of nauwelijks schade veroorzakend aan de neven liggende gebouwen.

WTC-gebouw nummer 7, een reus van 47 verdiepingen. Stortte zo even in, door een paar vuurtjes in het gebouw..

En ondanks de oproep om geen enkel bewijsmateriaal weg te halen, lieten bestuurders van New York City het puin van de gebouwen weghalen en in de maanden erná vernietigen..! Feitelijk een zware overtreding van de wet, die tot op heden voor deze bestuurders onbesproken en volledig ongestraft is gebleven..! Vanzelfsprekend zorgt het vernietigen van bewijsmateriaal ervoor, dat een normaal onderzoek naar oorzaken niet meer kan plaatsvinden.

Kennelijk waren er dus andere redenen om de rotzooi (=bewijsmateriaal) zo snel en illegaal op te ruimen.. 7 Jaar ná de instorting, in 2008 dus, maakten federale onderzoekers van het National Institute for Standards and Technology (NIST) de conclusie van hun onderzoek openbaar. Het WTC#7 was het eerste staalconstructie-gebouw ter wereld, dat ingestort was, ten gevolge van een normale kantoorbrand.

Het is niet alleen de waarheid die onder vuur ligt, maar door deze leugens aan te nemen voor waarheid, krijgt een hele generatie jonge architecten en ingenieurs te maken met deze onzin van instortende gebouwen door kantoorvuur… Daarom alleen al is het goed, dat de groepering ‘Architects & Engineers for 9/11 Truth’ waarin meer dan 3000 architecten en ingenieurs zijn verenigd, samenwerkt met juridische instanties en wetenschappelijke instituten als -in dit geval- de University of Alaska Fairbanks (UAF).

Een paar bizarre FEITEN rondom het ingestortte WTC#7
Wist je dat Larry Silverstein, de pachter van de grond onder, en eigenaar van de WTC-gebouwen, al IN APRIL 2000 bezig was met de bouw van een nieuw WTC#7?? Kijk HIER eens naar het artikel waarin dit verhaal uitgebreid uit de doeken wordt gedaan.
Wist jij dat de BBC een verslag deed over de instorting van gebouw #7, het zg. ‘Salomon Brothers Building’, RUIM 20 MINUTEN VÓÓR DE FEITELIJKE INSTORTING plaats vond..? Kijk naar deze video van dat verslag:

x

x

Officiële verklaring van ineenstorting WTC#7

ligt in puin..!

2019 © Paul Craig Roberts – 4 september 2019 | vertaling WantToKnow.nl/be

x

‘Ommision’ staat voor ‘verzuim’. Een gefotoshopte cover van het ‘officiële onderzoek naar 9/11’. Wat de onderzoekscommisie verzuimt te vertellen, is de waarheid. Waarom wordt WTC7 niet eens genoemd in het rapport..?!

Een onderzoeksteam aan de Universiteit van Alaska’s, specifiek, de Faculty of Civil and Environmental Engineering, geleid door Dr. Leroy Hulsey, Dr. Zhili Quan, en Professor Feng Xiao, Department of Civil Engineering, Nanjing University of Science and Technology, hebben op 3 september hun bevindingen openbaar gemaakt, van een 4-jaar durende studie van de ineenstorting van het World Trade Center Building 7 op 11 september 2001. Dit is het eerste wetenschappelijke onderzoek naar de instorting van het gebouw. Hier is de conclusie:

“De belangrijkste conclusie van onze studie is dat brand niet de instorting van WTC 7 op 9/11 heeft veroorzaakt, in tegenstelling tot de conclusies van NIST en particuliere ingenieursbureaus die de instorting hebben bestudeerd. De secundaire conclusie van onze studie is dat de instorting van WTC 7 een volledige ondermijning was, waarbij elke kolom in het gebouw bijna gelijktijdig is bezweken”.

Professor Hulsey, leider van het onderzoek vult hierop aan:

“We hebben elke plausibel scenario gesimuleerd en hebben geconcludeerd, dat de claims van het NIST onjuist zijn, waarin zij beweren, dat een progressieve instorting, de volledige structuur van het gebouw zou hebben kunnen ondermijnen. De enige manier waarop het gebouw kon instorten, zoals we gezien hebben dat het instortte, is door het (bijna-)gelijktijdig bezwijken van de stalen kolommen in het gebouw, onder verdieping 17.”

Let op drie dingen:

(1) het heeft 18 jaar geduurd om een echt onderzoek te krijgen naar de vernieling van een gebouw, die officieel aan moslimterroristen wordt toegeschreven. De destructie van het gebouw wordt NIET in het officiële 911-rapport genoemd

(2) de enige manier waarop ‘bijna gelijktijdige ondermijning van elke kolom in het gebouw’ kan plaatsvinden, is door middel van gecontroleerde sloop, en

(3) deze opmerkelijke bevinding van de Universiteit van Fairbanks, wordt niet gerapporteerd in de media.

Met andere woorden, de studie is toegewezen aan het grote-vergeet-archief. Zo werkt The Matrix en daarom heeft u ook deze website nodig. Het enige doel van print- en televisienieuws is om je zo te programmeren dat je onbewust meegaat met de agenda’s van degenen die over je regeren. Degenen die voor het TV-nieuws zitten, naar nationale nieuwsbronnen kijken/luisteren of kranten lezen, zijn geprogrammeerd om hersenloze automaten te zijn.

* * *

Ben je geïnteresseerd in een professionele analyse van het rapport van de UAF, dan raden we je aan de goed-verzorgde artikel van dr.ir. Coen Vermeeren te lezen/bestuderen (HIER).

De wetenschappelijke en maatschappelijke druk op de overheid neemt toe!
Deze bevindingen van de Universiteit van Fairbanks, vallen samen met de resolutie, die een district van de NewYorkse brandweer heeft gepubliceerd:

~~~~~~~~~~~~~~~~
Resolutie van de Franklin Square en Munson Fire District….

Doordat de aanslagen van 11 september 2001 onlosmakelijk verbonden zijn met de Franklin Square and Munson Fire Department;;

Doordat op 11 september 2001, tijdens het uitoefenen van zijn werk in het World Trade Center in New York City, brandweerman Thomas J. Hetzel, badge #290 van de Hook and Ladder Company #1, Franklin Square en Munson Fire Department of New York, werd gedood bij de uitoefening van zijn taken, samen met 2.976 andere hulpverleners en burgers;

Doordat leden van de brandweer van Franklin Square en Munson werden opgeroepen om te helpen bij de daaropvolgende reddings- en hersteloperaties en het opruimen van de site van het World Trade Center, waardoor velen van hen levensbedreigende ziekten kregen als gevolg van het inademen van de dodelijke gifstoffen (asbest) die op de site aanwezig waren;

Doordat de Board of Fire Commissioners van het Franklin Square en het Munson Fire District de belangrijke en dwingende aard erkent van het verzoekschrift, dat bij de United States Attorney for the Southern District of New York is ingediend, waarin melding wordt gemaakt van niet-vervolgde federale misdaden in het World Trade Center op 11 september 2001 en de United States Attorney

roepen wij op, dit verzoekschrift voor te leggen aan een Special Grand Jury,
overeenkomstig de Amerikaanse grondwet en 18 U.S.C. SS 3332(A);

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Het overweldigende bewijs dat in het genoemde verzoekschrift wordt gepresenteerd, toont onomstotelijk aan dat vooraf geplaatste explosieven en/of ontvlambare stoffen – en niet alleen vliegtuigen en de daarop volgende branden – de vernietiging van de drie gebouwen van het World Trade Center hebben veroorzaakt, waarbij de overgrote meerderheid van de slachtoffers die die dag zijn omgekomen om het leven is gekomen. De slachtoffers van 9/11, hun families, de inwoners van New York City en de hele Amerikaanse natie verdienen het, dat elke misdaad in verband met deze aanslagen van 11 september 2001, ten volle wordt onderzocht.

En dat elke persoon die verantwoordelijk was voor de aanslagen voor het gerecht komt. Wees ervan overtuigd dat de Board of Fire Commissioners van het Franklin Square en Munson Fire District een uitgebreid federaal juryonderzoek en vervolging van elke misdaad in verband met de aanslagen van 11 september 2001 volledig steunt. Evenals alle inspanningen van andere overheidsinstanties om de volledige waarheid over de gebeurtenissen van die vreselijke dag te onderzoeken en aan het licht te brengen.

4 gedachten over “Universiteit: officiële verklaring WTC-7 instorting ONZIN..!

 1. Wat nog erger is, dan dat het officiele verhaal onzin is ,is dat het onbespreekbaar is, uw collega’s /uw familieleden/ partner ja zelfs uw vrienden willen het niet horen.
  Zelfs niet als ze vermoeden dat u gelijk heeft, bijv. ze hebben zelfs de zaken eens goed bekeken en komen tot de conclusie: dit is verschrikkelijk. dit kan ik niet aan. verstoord ook uw hele beeld van wat de ,,werkelijkheid is etc.
  Voor gezagvoerders die op soort gelijke toestellen vliegen is het een no go ! onderwerp.
  Ze weten, maar houden hun mond… worden zelfs uitgenodigd voor een gesprekje als ze hun mond blijven open doen.

  1. Er niet over wensen te praten is collaboreren van de hoogste orde.
   Daarmee is het zoveelste feit van een tweedeling in de samenleving beslecht.
   Conformisme is één van de peilers van de nieuwe wereld orde.

 2. Het opofferen van een deel van de eigen bevolking om bijv. een tegenstander de schuld te geven is al zo oud als de mens waarschijnlijk.
  Het Amerikaanse volk was niet geïnteresseerd op wat voor manier dan ook mee te doen aan de 2e wereld-oorlog, tot de Japanse aanval op Pearl-Harbour )eveneens 3000 doden, toen was het in 1 keer bekeken men wilde wraak en meedoen met de oorlog.
  Op de website van de U.S navy staat nu gewoon dat de aanval op een Amerikaans schip in de Golf van Tonkin in de 60er jaren nooit is gebeurt, maar verzonnen was om de Amerikanen mee te laten doen in de Vietnam oorlog.
  Zo zijn er duizenden voorbeelden .wij zijn makke schapen met een slecht geheugen … of heeft u nog wel iets gehoord van de zwarte dozen van de MH17 die gevonden zijn en naar Engeland zouden worden gestuurd en bij een zeer specialistisch bedrijf onderzocht en beluisterd zouden worden, ze waren nog in goede staat dus dan zal meer duidelijk worden….ja (heeft u er nog iets van gehoord ? ..ik niet ! )
  Sommige zaken zijn zo knullig gedaan op 11 sept. dat je zou denken ze doen het erom ,om de onderzoekers al snel te laten denken ,dit klopt niet …nee ! en wat nou ? ha-ha-ha. geen journaal gaat dat nieuws brengen…mag niet. gloed nieuwe paspoorten van de daders die bij de Twin-Towers werden gevonden tussen het puin…..de zwarte dozen overigens niet, die waren verloren gegaan, gesprekken van passagiers naar huis zonder vliegtuig geluid op de achtergrond.
  Het Pentagon zal toch bij de best bewaakte gebouwen ter wereld horen, met honderden bewaking camera’s ,alle beelden werden direct na de aanslag door de FBI in beslag genomen, ook bij de vele omliggende toeristen winkeltjes /restaurants/benzinepompen etc etc. En wat krijgen wij na lang aandringen (6 jaar ) te zien ? een beeld met daarop een grote explosie waar geen vliegtuig op te zien is. commentaar: ja dat waren nog oude beeldcamera, s het vliegtuig zit waarschijnlijk precies tussen twee beeldjes in. … ( ??) ooohh ja. heeft u Building 7 zien neerstorten op 11 sept. 2001 ? er zijn vele beelden van, bijna 2 keer zo hoog als de Dom in Utrecht /stort in binnen een paar seconden kaarsrecht in z,n eigen footprint ,u hoeft geen expert te zijn om te zien dat dit een klassieke keurige sloop betreft. a controlled demolition . Op het BBC nieuws werd destijds vertelt dat gebouw nr.7 het Solomon Brothers Building is ingestort, terwijl achter de nieuws lezer het nog keurig overeind staat, om 20 min. later in 9 seconden in te storten.zij was iets te vroeg met wat ze moest voorlezen.Hoort u liever het commentaar van een sloop-expert ? zie dan de reactie van Danny Jowenko in het Nederlands.

 3. Quote:[Met andere woorden, de studie is toegewezen aan het grote-vergeet-archief. Zo werkt The Matrix en daarom heeft u ook deze website nodig. Het enige doel van print- en televisienieuws is om je zo te programmeren dat je onbewust meegaat met de agenda’s van degenen die over je regeren. Degenen die voor het TV-nieuws zitten, naar nationale nieuwsbronnen kijken/luisteren of kranten lezen, zijn geprogrammeerd om hersenloze automaten te zijn.]
  Ho, ho, ik denk juist tegenovergesteld. Dat de meesten die deze website bezoeken juist weten hoe de hazen lopen, althans voor een flink deel en de details willen waarnemen in de vurige hoop en wens dat ooit eens de sluier van de begoocheling en de leugenfabricage ineen stort.
  Daarmee ook een zware peiler van het monstrueuze NWO principe.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.