Advertentie

Von der Leyen voor rechter..?!


Het kleffe verhaal van elkaar prijzen uitreiken en het intiem en uiterst vriendschappelijk-persoonlijk met elkaar omgaan, zou iedere nuchtere toeschouwer méér doen vermoeden dan een leverancier (Bourla / Pfizer) en zijn ‘klant’.. (Von der Leyen/EU)..!! Argwaan? Jazeker, dát vooral dus..!

*
Von der Leyen voor de rechter..?!

2023 WantToKnow.nl/be

x

Kijk, dat is nog eens een verrassende ontwikkeling. Niets van gehoord zeker in de NOS/RTL-categorie ‘nieuws’..? Stil houden maar dit verhaal kennelijk? Nou, we reiken het je graag even aan! Bijzondere stap van de ‘New York Times’ (NYT), want zij daagt de Europese Commissie voor de rechter, wegens het nalaten om sms-berichten vrij te geven tussen haar president Ursula von der Leyen en Pfizer-CEO Albert Bourla.. NYT doet dit met het argument dat de Commissie wettelijk verplicht is om de berichten vrij te geven die informatie kunnen bevatten over de deals van het blok om voor miljarden euro’s aan COVID-19-doses te kopen.

De krant zal het opnemen tegen EU-advocaten in de hoogste rechtbank van de EU. De zaak werd op 25 januari ingediend en maandag gepubliceerd in het openbaar register van het Europees Hof van Justitie, maar er is nog geen gedetailleerde informatie online beschikbaar.  (HIER) Wat daarvan de reden is, is nog niet duidelijk. De New York Times weigerde commentaar te geven op de zaak. In een verklaring van de publicatie stond:

“The Times dient veel verzoeken om vrijheid van informatie in en onderhoudt een actieve rol. We kunnen op dit moment geen commentaar geven op het onderwerp van deze rechtszaak.”(bron)

Essentie van het verhaal is, dat de EG, in de persoon van Von der Leyen, zich wendde zich tot Pfizer, om vervolgens een ‘deal’ te sluiten in de vorm van een koopovereenkomst voor 900 miljoen vaccins, met een optie voor nóg eens 900 miljoen vaccins. Let wel, het gaat hier dus NIET over vaccins, maar over het mRNA-goedje, waarvan BigPhama wil dat we het omármen als ‘vaccin’..

Weinigen weten, dat mevrouw Von der Leyen, haar universitaire PhD(doctors)-titel probeerde binnen te harken met dubieuze kopieerpraktijken. En waarschijnlijk door een ‘hoge kruiwagen’ werd gered..!

Het contract tussen EU en Pfizer, was het grootste dat de EU tijdens de pandemie sloot; het heeft waarde van maar liefst € 35 miljard (37,6 miljard dollar) als de beide opties uit het contract volledig worden uitgevoerd. Ursula von der Leyen riep afgelopen juni, dat ze de SMS-berichten niet meer in haar bezit had. Kort daarna opende Europa’s ombudsman Emily O’Reilly een onderzoek; waarvan je HIER op de site de achtergronden kunt vinden. Von der Leyen stond dus al onder zware druk, doordat de EU-Covid-commissie haar het vuur aan de schenen legt.(bron)

De commissie werd opgezet in april 2022 en het leek er op dat het de bedoeling was dat de commissie op voorhand instructies kreeg om vooral geen fout handelen te ontdekken maar de Commissie is uitgegroeid tot een grote groep zeer kritische MEP´s die het bedrog achter de covid crisis wél tot op de bodem uit wil zoeken met behulp van kritische EU-burgers. De meest uitgesproken persoon van deze commissie (HIER) is Christine Anderson van de AfD Duitsland.

En dhr. Albert Bourla dan, de directeur van de miljarden-winsten?
Tussen september en december 2022 weigerde de CEO van Pfizer, Albert Bourla, tot tweemaal toe, om te getuigen voor het Europees Parlement. In oktober verscheen Pfizer’s president van internationale ontwikkelingsmarkten Janine Small op een hoorzitting van het Parlement, om het kletsverhaal op te hangen, dat de gesprekken/SMS-jes, te gedetailleerd zouden zijn en te veel partijen betreffen om via tekstberichten te worden gevoerd. De onderhandelingsronde rondom de aanschaf van de mRNA-middelen in kwestie, vond in 2021 plaats, toen Europa geconfronteerd werd met een ‘plandemie’: de COVID-vaccin-crisis.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.