Advertentie

Weer wereldberoemd arts ontmantelt COVID-manipulatie..!


BIZAR…. Waarom hebben artsen, na meer dan een jaar pandemie, nog steeds geen officieel behandelingsprotocol, voor het coronavirus. Waarin opgenomen richtlijnen voor mensen die het vaccin niet zou moeten krijgen. Een heftige uitspraak van een wetenschappelijk medicus, wanneer hij zónder omhaal zegt, dat “er iets mis is gegaan in de wereld” met de behandeling van COVID-19, Professor dr. Peter McCullough, want daar hebben we het hier over, zegt dat hij geen agenda heeft, maar wel ‘diep bezorgd’ is over de wetenschap, de medische literatuur en de onregelmatige reactie op het virus dat bevolkingen ‘in angst, in isolatie en wanhoop heeft gehouden’.

McCullough vroeg zich vervolgens af, waarom de FDA en de grote farmaceutische bedrijven die mensen ‘strikt uitsloten'” van klinische proeven, die ervan ‘verdacht’ werden al op natuurlijke wijze van COVID hersteld te zijn. Mensen dus met natuurlijke antilichamen, maar ook zwangere vrouwen en vrouwen in de vruchtbare leeftijd die werden uitgesloten van de tests. Terwijl zij toch, laat dat duidelijk zijn, een gigantisch deel van de beroepsbevolking in de gezondheidszorg uitmaken.

“Dus als ze niet in aanmerking kwamen voor de gerandomiseerde onderzoeken, en de FDA en de sponsors dachten dat er misschien een probleem was met de veiligheid, of ze hadden geen kans op voordeel, en slechts een kleine kans op deze veiligheidsgebeurtenissen sluiten hen uit. Waarom zouden ze dan nu wel in een onderzoeksprogramma stappen?”

Dr. Peter McCullough richtte zijn aandacht vervolgens op de vraag waarom er zo weinig aandacht is besteed aan vroegtijdige COVID-behandelingen (zoals met de HCQ-mix en Ivermectine) en aan de ‘enorme hoeveelheid angst’ die het virus teweegbracht en door de media (INMIDDELS ALOM TOEGEGEVEN) heftig werd versterkt, door ook vooral maar één zijde van het verhaal te laten horen. “Voor het eerst werden in Amerika artsen en verpleegkundigen geconfronteerd met een ziekte, die ze zelf konden oplopen en waaraan ze konden sterven. “Die angst dreef alles.” 

Zijn advies aan zwangere vrouwen:

“Ik raad hen niet aan het vaccin te nemen. Onverantwoordelijk,
want we hebben geen informatie over de veiligheid én
geen informatie over de werkzaamheid!!

Het is in strijd met een eenvoudig principe
van de medische praktijk:

‘Gebruiken geen dingen als we geen signaal van voordeel
of aanvaardbare veiligheid hebben.
We doen het niet.’ “

* * *

X
X
Weer wereldberoemd arts ontmantelt

COVID-manipulatie..!

2021 © WantToKnow.nl/be

x

Laten we deze erudiete hoogleraar voorstellen;  Dr. Peter McCullough aangenaam. Hij bespreekt de gevaren van het nieuwe COVID-vaccin en de uitrol ervan. Zoals je weet, is dit vaccin minimaal is getest, maar wordt ’t wel aan de massa opgedrongen. Inclusief kinderen die bijna volledig immuun zijn om COVID te krijgen. En zwangere vrouwen..!! Moeten we allemaal de prik krijgen, zodat alles -in de ogen van de ‘leiders’, weer ‘normaal’ wordt? Wij geven uiteraard geen medisch advies, maar wel het advies je Gezonder Verstand te gebruiken.. Hij is niet tegen vaccins, onzin! Hij vraagt om voorzichtigheid met het EXPERIMENTELE VACCIN en roept op tot een genuanceerde aanpak.. Dus ook TIJDIG medicijnen verstrekken, die COVID volledig ondermijnen en vaccins overbodig maken..! Luister naar zijn verhaal, het verhaal van professor dr. McCulllough.

Dr. Peter McCullough is ’s werelds meest prominente en uitgesproken voorstander geweest van een vroegtijdige poliklinische behandeling van de COVID-19-infectie (SARS-CoV-2 ) om ziekenhuisopname en overlijden te voorkomen. Op 19 mei 2021 werd hij geïnterviewd over zijn inspanningen als behandelend arts en onderzoeker. Vanuit zijn unieke gezichtspunt heeft hij een Fundamenteel verstorende BELEIDSRESPONS op de pandemie waargenomen en gedocumenteerd. Het is een beleidsreactie die wel eens de grootste malversatie en wanprestatie in de geschiedenis van de geneeskunde en de volksgezondheid zou kunnen blijken te zijn.

Professor dr. Peter A. McCullough ( MD, MPH, FACP, FACC, FAHA, FCRSA, FCCP, FNKF, FNLA)

  • Hoogleraar Geneeskunde, Texas A & M College of Medicine
  • Bevoegd internist en cardioloog
  • Voorzitter van de Cardiorenal Society of America
  • Hoofdredacteur, Recensies in Cardiovasculaire Geneeskunde
  • Hoofdredacteur, Cardiorenal Medicine
  • Senior hoofdredacteur, American Journal of Cardiology

Voor meer informatie over Dr. McCullough:  heartplace.com/dr-peter-a-mccullough

Onze excuses dat we deze video niet kunnen aanbieden met ondertiteling. Voor mensen die het Engels een beetje machtig zijn, kijk en beluister de info die McCullough heeft te delen.

1 gedachte over “Weer wereldberoemd arts ontmantelt COVID-manipulatie..!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.