Advertentie

De ‘Duivelse Agenda’ en de naam ‘Gates’…!


x
x

De Duivelse Agenda en de naam ‘Gates’..

2021 © Harriet Algra | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Harriet Algra

De informatie die ik gedurende de Pinksterdagen ontving, heeft weer héél veel puzzelstukjes op de juiste plek weten neer te leggen. Langzamerhand beginnen de contouren zichtbaar te worden van het ‘duivelse plan’, waar we als mensheid bespaard voor zijn gebleven, en wat waarschijnlijk al vele malen eerder heeft plaatsgevonden. In dit artikel zal ik proberen een zo compleet mogelijk plaatje te schetsen, hoe het tot dit punt heeft kunnen komen. In de bronvermelding kom je een aantal eerder geschreven artikelen tegen, die aanvullende informatie bevatten, omdat ik daar dieper in bepaalde onderwerpen in ga.

Het is heftige materie. Maar wat belangrijk is dat je weet, dat dit soort gruwelijkheden zo goed als helemaal achter ons liggen, en we pas iets kunnen wissen , wanneer het is waargenomen. Hiermee kunnen we voorkomen, dat dit soort praktijken ooit nog eens herhaald kunnen worden.

Door de eeuwen heen, zijn er heel wat beschavingen plotseling spoorloos verdwenen, waaronder o.a. de Minoïsche beschaving, de Maya’s, de Nok, Inca’s e.a. De bewoners van deze beschavingen verdwenen in het niets. Veel recenter, zijn er wereldwijd hele steden of dorpen, vaak in de iets meer afgelegen gebieden, van de ene op de andere dag verlaten, waarbij de afwas vaak nog onafgemaakt in huizen werden aangetroffen. Dit duidt er dus op dat ze geheel onverwachts zijn vertrokken. (HIER)

Een van de voorbeelden van vee-verminkingen, waarbij met name koeien met laserprecisie zijn ontleed. Of waar heel precies stukken zijn verwijderd.

Ook zijn er vele documenten, waarin over vee-verminkingen wordt geschreven. Vee verminking is het doden en verminken van vee onder ongebruikelijke, meestal bloedeloze en afwijkende omstandigheden. Wereldwijd is gemeld dat schapen, paarden, geiten, varkens, konijnen, katten, honden, bizons, herten en elanden verminkt zijn met soortgelijke bloedeloze uitsnijdingen. Vaak worden een oor, oogbol, kaakvlees, tong, lymfeklieren, geslachtsdelen en rectum verwijderd. In de jaren negentig hoorde ik voor het eerst over dit fenomeen, dat met buitenaardsen te maken zou hebben. Om beter te kunnen begrijpen wat de achtergrond hiervan is, duiken we even de geschiedenis in.

Even de geschiedenis in; over mensenoffers bijvoorbeeld..
Ruim 16.500 jaar geleden kwam de aarde in handen van de Alpha Draconis, in ruil voor zeer geavanceerde Draco- wapentechnologie. Dit contract zou op 21 december 2012 eindigen. Het belangrijkste motief voor de reptilianen achter deze deal was, dat de mensheid zou kunnen fungeren als voedselbron en slaaf. Daarnaast bezat de aarde volop belangrijke grondstoffen, die niet langer op hun eigen planeten voorradig waren.

Huitzilopochtly

Deze reptilianen staan er om bekend, dat ze altijd mensen hebben gegeten en de reden is waarom de offers aan de goden zijn ontstaan. Mensenoffers zouden de sleutel zijn tot de gezondheid van de wereld.  De ‘Mexica’ waren de inheemse heersers van het Aztec rijk. Ze trokken rond 1200 de vallei van Mexico binnen. Hun belangrijkste god was: ‘Huitzilopochtly’. En zoals alle goden in die tijd, waren dit de reptilianen, die de bevolking feilloos wisten te bespelen. In ruil voor mensenoffers, schonken zij de bevolking welvaart en macht, om ze in toom te kunnen houden.

Ze hadden hun hoofdstad ‘Tenochtitlan’, gebouwd op een eiland, in het voormalige meer ‘Texcoco’. Op het hoogtepunt van hun beschaving telde de hoofdstad ongeveer 250 duizend inwoners. De tempel in het midden van de stad was het politieke en religieuze hart van de stad. De meeste offers in Tenochtitlan, werden in het openbaar uitgevoerd en vonden plaats op de top van de ‘Templo Mayor’.

De offers speelden een belangrijke rol in de Mexicaanse kosmologie en hebben waarschijnlijk meegeholpen, om de veroverde bevolking onder controle te houden. Ze onthoofden hun slachtoffers op een vakkundige manier, en veilden gestandaardiseerde gaten in de zijkanten van de schedels, zodat ze op palen van een rek gemonteerd konden worden.
Dit rek had de naam ‘tzompantli’ Het bevatte duizenden schedels. Ook hebben ze, waarschijnlijk in een later stadium, 2 torens gebouwd van ongeveer 1,70 m hoog, die zowel aan de binnen-, als buitenkant bezet waren met schedels. Dit soort tempels kwam je op vele plekken tegen in Zuid Amerika.

Andrenochroom, vanaf toen al…
Al deze offers hadden als doel, om ‘adrenochroom’ te kunnen oogsten voor de machthebbers achter de schermen. Adrenochroom wordt geproduceerd door de oxidatie van adrenaline, ook wel epinefrine genoemd. Deze chemische stof concentreert zich in het lichaam, nadat het gedurende 45 minuten is blootgesteld aan extreme angst en terreur. Adrenochroom wordt door de reptilianen gedronken om een menselijke vorm intact te houden.

En Zuid Amerika was niet het enige continent waar mensenoffers plaatsvonden. Canopische potten werden door de oude Egyptenaren gebruikt tijdens het mummificatieproces, om de ingewanden van hun eigenaar op te slaan en te bewaren voor het hiernamaals. Ze waren gewoonlijk ofwel uit kalksteen gesneden, of waren gemaakt van aardewerk. Elke Egyptische conopische-pot ging naar een bepaalde ET om als een offer te eten.

En dan zijn er de slachtstenen, waarop de slachtoffers levend werden geslacht; deze komen we wereldwijd tegen. Deze liggen vaak in steencirkels, die fungeren als kalenders. Denk hierbij aan Stonehenge in Groot Brittannië, American Stonehenge en ook op Hawaii..!

Nu werd mij ineens ook duidelijk, waarom ik in 2014 letterlijk ziek werd, toen ik Adam’s Calendar binnenliep. De energie voelde enorm zwaar, van angst en trauma aan. Stonehenge, Adam’s Calendar e.a. waren een ‘adrenochroom’ oogstklok voor Orion. De schedelrekken komen we ook op veel meer plekken in de wereld tegen. De elite drinkt adrenochroom als verjongingsmiddel. Ze oogsten het bloed van kinderen en eten hun vlees, omdat ze denken, dat het hun een soort ‘levenskracht’ geeft. Als het kind mentaal en fysiek leed toen het stierf, dan geeft het hen ‘extra levenskracht’.

Tot recent verdwenen er voor deze doeleinden dagelijks 22.000 kinderen. Dit aantal, is door de vrijheidsstrijders drastisch teruggebracht en de belangrijkste reden, dat de DeepState meer en meer in paniek raakt. Wordt hun dosis namelijk niet regelmatig aangevuld, dan verouderen ze zeer snel. Door de eeuwen heen zijn er door de DeepState steeds weer nieuwe oorlogen gecreëerd, waarbij ze de partijen tegen elkaar uitspeelden door ze beiden te financieren.

Dit was een hele bewuste zet, omdat er nergens zo gemakkelijk mensen en kinderen kunnen verdwijnen als in de vluchtelingenkampen in oorlogsgebieden. Dit blijkt een zéér belangrijke bron voor de adrenochrome oogst te zijn. Dat oorlogvoeren niet in onze genen zit, maar is opgedrongen, liet president Trump de wereld zien. Alle gebieden die bekend stonden om hun oorlogszuchtige gedrag, waren in staat om vrede met elkaar te sluiten.

Joe Biden probeert, in opdracht van zijn bazen, alle vredescontracten zo snel mogelijk te ontmantelen, om de adrenochrome-aanvoer weer op gang te kunnen brengen. In de afgelopen twee honderd jaar is er door de DeepState alles aan gedaan, om het naderende einde van het contract met de aarde een andere wending te kunnen geven. De beide wereldoorlogen zijn hier een duidelijk bewijs van.

De Holocaust in de 2de Wereldoorlog was bijv. één grote adrenochrome-oogst in ruil voor technologie. En wat te denken van de verandering van de wet op orgaandonatie..! Iedereen die niet nadrukkelijk heeft aangegeven geen donor te willen zijn kan tegenwoordig zonder toestemming van diens familie hiervoor gebruikt worden. Deze slachtoffers heten volgens de wetenschap ‘hersendood’ te zijn, maar dat is niet ècht dood. (Een juridisch bedachte term om een leven te beëindigen! HIER)

Immers: zouden deze personen écht dood zijn, dan zouden hun organen niet langer bruikbaar zijn. Hoe haal je per slot van rekening een levend orgaan, uit een DOOD lichaam..? De organen worden zonder verdoving uit lichamen gesneden. Dit zijn de moderne martelpraktijken. De stress, angst en trauma die op deze manier wordt veroorzaakt, levert adrenochroom. Dus voor iedereen die zich niet bewust heeft afgemeld, wordt wakker!! De dood bestaat niet zoals ons wordt wijsgemaakt. Het is niets anders, dan een verschuiving naar een andere bewustzijnslaag. Je hebt dus ook geen organen van iemand anders nodig en zeker niet van iemand die gemarteld en getraumatiseerd is.

En daar is ’the most evil company’ weer.. GOOGLE..
Een ander bijzonder detail waar ‘adrenochroom’ letterlijk voor onze neus staat is bij Google. Het besturingsprogramma van Chrome heet ‘Adreno’ Het nieuwe logo van Chrome bevat de cijfers 666. Hoe duidelijk wil je het hebben..?

En dan is er Bill Gates…
Eén van de grootste levende psychopaten op deze planeet is Bill Gates, oprichter van Microsoft. Hij werd in 1998 schuldig bevonden aan het volledig willen monopoliseren van de computersystemen. In een poging om de negatieve pers te camoufleren, richtte hij de ‘Bill & Melinda Gates Foundation’ op, waar hij 100 miljoen dollar in stak. Hij veranderde plotseling, van de ene op de andere dag, van een gewetenloze monopolist, in een genereuze filantroop. En vertelde trots, aan iedereen die het maar horen wilde, hoe zijn investering van US$ 10 miljard in vaccins in de eerste jaren, een winst hadden opgeleverd van.. US$ 200 miljard!! De investering/filantropische donatie… had zich dus vertwintigvoudigd. Hiermee werd hij zéker de rijkste man op aarde.

De Foundation groeide snel uit tot een verticaal geïntegreerd multinationaal monsterbedrijf, die alle aanvoerbedrijven in zijn bezit had. Zo hebben ze geïnvesteerd in 69 van de meest vervuilende bedrijven in de VS en Canada. Ze werden beschuldigd van fraude, kinderarbeid, ze waren de oorzaak dat duizenden families hun huizen kwijtraakten, en duizenden werknemers overleden aan verwaarloosde medische zorg. Omdat de Foundation de hoofdsponsor is van de WHO ( World Health Organisation), heeft momenteel niemand zoveel macht als Bill Gates.

IS Gates een depopulatie/agenda aan het uitvoeren..? In plaats van zijn ´officiële agenda´..

Hij is het brein achter hun agenda, en hoe de wereld zijn vaccinatieagenda aan het uitrollen is. In 2009 hebben 24 duizend meisjes in India het HPV-vaccin ontvangen, vaak zonder toestemming van de ouders. Ze waren wijsgemaakt, dat dit vaccin zou voorkomen, dat ze ooit kanker zouden kunnen krijgen. Velen zijn voor hun leven lang verwond geraakt, of er zelfs aan overleden. Er was geen verzekering of hulporganisatie die voor hen opkwam, omdat de Gates Foundation weigerde verantwoordelijkheid te nemen. Vaccinmakers, hebben namelijk onder president Reagan immuniteit verkregen, waardoor ze niet langer aansprakelijk gesteld kunnen worden voor hun daden.

Mark Rutte zwelgend met eugenist, miljardair, Big-Pharma monopolist en belichaming van de Covid-Scam,

Dit had tot gevolg, dat India de Foundation het land uitzette. Een paar jaar later werd het script herhaald. Dit keer met de poliovaccinatie. Als gevolg daarvan, ontwikkelden bijna 50.000 kinderen verlammingsverschijnselen..! Zonder enige medische opleiding en kennis, richtte hij in 2020 GAVI, de Vaccinatie Alliantie op, om de arme ontwikkelingslanden van vaccinaties te voorzien. Vaccins heten nog steeds veilig te zijn, maar langzamerhand wordt duidelijk, dat ze ingezet worden om de bevolking uit te roeien.

Gates voert zijn agenda uit, waarbij Afrika in vele gevallen als proefkonijn of dumpplaats wordt gebruikt voor de vaccins, die de westerse landen niet willen. De Afrikaanse landen beschikken namelijk over vele kostbare mineralen, die hij in zijn bezit probeert te krijgen. Hij wil voorkomen dat de Afrikanen deze zelf gaan gebruiken. En nu is de Gates Foundation ‘wereldwijd’ terug…. met dezelfde trukendoos. De media wordt ingezet om de familie van slachtoffers, de mond te snoeren. Volgens Mr. Gates kan de wereld pas weer ‘normaal’ gaan functioneren, wanneer de gehele wereldbevolking gevaccineerd zal zijn. Hij geeft nu al aan, dat er in de komende jaren nieuwe pandemieën hun intrede gaan doen, die allemaal hun eigen vaccinaties zullen vereisen…..

Op 22 mei 2020, verscheen er een boek ‘De waarheid over de virale griep-pandemie van 1918’, geschreven door Dr. Gary G. Kohls, MD. Daaruit een aantal bizarre feiten.. Deze pandemie begon met het ‘Crude Bacterial Meningitis Vaccination Experiment’, van het Rockefeller Instituut op de Amerikaanse troepen. Dit experiment van 1918-1919 heeft mogelijk 50 tot 100 miljoen mensen gedood en werd geleid door ene… dr. ‘Frederick L. Gates’. Is dat toeval? ‘Gates’ betekent poorten, zou daar de link kunnen liggen?

In 1918 experimenteerde de vaccinindustrie op soldaten…..met rampzalige resultaten.

In 2018 experimenteerde de vaccinindustrie elke dag op zuigelingen.

In 2021 experimenteert de vaccinindustrie op een groot deel van de wereldbevolking.

Het vaccinschema zoals het wordt gegeven, is nooit getest.

De dieren waar op het is uitgetest, zijn allemaal overleden.

Notre Dame…
Iedereen kan zich waarschijnlijk de brand in de ‘Notre Dame’ in Parijs nog herinneren van twee jaar geleden. De agenda die hierachter zat, was ook niet mis. Het blijkt nu, dat dat er gedurende precies 1000 jaar, op de vooravond van Pasen, wanneer de sterren op een bepaalde manier uitgelijnd staan, jaarlijks 666 kinderen zijn geofferd in de catacomben onder de kathedraal. Deze staat op een specifiek kruispunt van leylijnen, waar ooit de ‘tempel van Isis’ schijnt te hebben gestaan.(Kijk naar de naam van de stad ‘PAR ISIS’..!)

In 2019 had de kathedraal op die specifieke avond met kinderen en al verbrand moeten gaan worden. De angst en trauma, die dit zou gaan veroorzaken voor de kinderen, was nodig, om de poort naar de onderwereld te kunnen openen, die ‘Lucifer’ zou binnenlaten. Die zou vervolgens in een gekloond lichaam van Christus stappen, en als de ‘Anti Christ’ naar buiten treden om de wereld zogenaamd ’te redden’.

Deep State raakt aan lager wal..
De ceremonie, die dit moest bewerkstelligen, zou geleid gaan worden door Michelle ‘Mike’ Obama. Vanaf een boot vol globalistische gasten, zag zij zag tot haar grote woede, de Notre Dame drie dagen te vroeg, in brand staan. Het plan werd namelijk verijdeld door de vrijheidsstrijders, door de kathedraal een aantal dagen eerder in de brand te steken! Het wordt zo langzamerhand overduidelijk wat het motief achter de Duivelse Agenda van de DeepState is. Het goede nieuws is, dat er al steeds meer bewijs is, dat de vrijheidsstrijders aan de winnende hand zijn.

De piramide van de DeepState mag nog steeds machtig lijken, maar de kennis die de mensen binnen in de piramide hebben, is zeer beperkt. Het totale overzicht ontbreekt, omdat de onderliggende laag niets van de bovenliggende weet. Wij mensen vormen de basis van de piramide maar wij hebben geen eed van geheimhouding afgelegd. Hierdoor hebben wij een veel completer beeld van alles wat zich aan het afspelen is. Dit laat de piramide van onderaf instorten. De top heeft dit pas in de gaten als het al veel te laat is. Dat is het beeld, wat zich momenteel laat zien. Het lijkt heel heftig, door alle strenge regels van bovenaf opgelegd, maar het kaartenhuis is volledig aan het instorten..

Zo is ‘Buckingham Palace’ al een jaar gesloten, net als het ‘Vaticaan’. Het ‘Witte Huis’ in Washington DC is gesloten sinds januari. Dit waren de 3 plekken van waaruit de DeepState regeerde. De ‘City of London’ was het financiële hart, ‘Washington DC’ het politieke, en het ‘Vaticaan’ het spirituele. De Federal Reserve is failliet en Hollywood is van de troon gevallen en de verkiezingsfraude, die de DeepState wereldwijd in het zadel hield, wordt dagelijks duidelijker zichtbaar. Houd er rekening mee, dat de maand juni als zeer heftig ervaren zal kunnen worden, maar tot doel heeft, de kwaden van de goeden te scheiden..!

Er zijn geruchten dat de Secret Space Force, dat onderdeel uitmaakt van de het kamp van de vrijheidsstrijders, in juni een ‘fake’ alien invasie gaan uitvoeren. Deze had in 2018 in het echt uitgevoerd zullen worden door de reptilianen, met als doel, nu zij niet langer op de aarde mochten blijven, de gehele mensheid te kunnen ontvoeren en te vermoorden, waarmee ze hun ‘adrenochrome’-voorraad voorlopig op peil hadden gehouden. Dit is door de vrijheidsstrijders verijdeld, doordat ze de heersers aan de top van de DeepState piramide, te weten: Enlil, Enki en Marduk, in 2017 hebben gedood.

Het doel van de ‘fake’ invasie zou te maken kunnen hebben met het feit, om hiermee alle mensen, die betrokken zijn bij de ‘DeepState’, op te kunnen ruimen. Dus mocht dit gaan plaatsvinden, sluit je ogen, keer naar binnen en maak contact met de Godskracht. Daar ben je volledig veilig. Laat je dus niet ontvoeren door wat er om je heen plaatsvindt, dit is één grote illusie. En wat zich nu in de VS afspeelt lijkt een kopie te zijn van wat zich afspeelde in 1776 voorafgaand aan de ‘The Declaration of Independance’ (Onafhankelijkheidsverklaring), waarbij de kolonisten zich loskoppelden van de Britse monarchie. Dit zou kunnen inhouden, dat we op 4 juli a.s. de nieuwe wereld inschuiven…

Harriet Algra

juni 2021

totalhealhtfoundation.nl

Bronvermelding:

WantToKnow:

wanttoknow.nl/universum/de-alpha-draconis/

wanttoknow.nl/universum/et/de-schokkende-waarheid-rondom-buitenaards-contact/

wanttoknow.nl/inspiratie/de-grote-verschuiving/

wanttoknow.nl/inspiratie/ruimteschip-aarde-en-de-q-ontmaskering/

wanttoknow.nl/hoofdartikelen/de-verborgen-geschiedenis-van-de-aarde/

wanttoknow.nl/geschiedenis/geheime-genootschappen/het-ware-gezicht-van-de-matrix/

wanttoknow.nl/politiek/de-grote-machtsverschuiving/

wanttoknow.nl/overige/media/de-media-zijn-onze-en-jou-grote-vijand-geworden/

wanttoknow.nl/overige/de-machten-achter-de-schermen/

wanttoknow.nl/inspiratie/de-diabolo-en-de-christos-energie/

wanttoknow.nl/hoofdartikelen/kun-je-met-de-waarheid-omgaan/

The exposed plan of Agenda 21:

theorionlines.com/adrenochromeharvesting

blessed2teach.com/gene-decode-south-africa-the-nwo-b2t-show-feb-10-2021-is/

blessed2teach.com/gene-decode-south-africa-the-nwo-part-2-b2t-show-feb-20-2021-is/

blessed2teach.com/gene-decode-south-africa-the-nwo-b2t-show-feb-10-2021-is/

ninefornews.nl/11-verloren-beschavingen-en-wanneer-ze-floreerden/

drcharlieward.com/a-deleted-bill-gates-documentary-revived/

crimefictionlover.com/2021/05/the-lost-village-by-camilla-sten/

nicholasveniamin.com/jolita-discusses-root-canal-depopulation-agenda-with-nicholas-veniamin/

fort-russ.com/2020/05/did-psychopath-rockefeller-create-the-spanish-flu-pandemic-of-1918/

 

 

2 gedachten over “De ‘Duivelse Agenda’ en de naam ‘Gates’…!

  1. 15.04.1912: de ondergang van de Titanic (of was het toch zusterschip Olympic). Aan boord van de Titanic waren drie heren die tegen de oprichting van de in 1913 op te richten FED waren te weten Jacob Astor, Isa Strauss en Benjamin Guggenheim; een zeemansgraf werd hun deel.
    Op 15.04.2013 vonden de bomaanslagen plaats tijdens de marathon van Boston.
    Bij de Notre Dame in Parijs werd op 15.04.2019 brand gesticht.

  2. In de Parijse catacomben liggen botten en schedels van 6 miljoen mensen.
    De mensheid heeft de graad behaald, we zijn geslaagd!!! De verschuiving was… 911! Zoveel compassie, mededogen dat het aardse bewustzijn omhoog is gekanteld. We zijn zo waardevol en moeten goed voor ons lichaam zijn; (dansen en kokosolie) we zijn nodig NU en later, niet cry on maar Kryon: https://www.youtube.com/watch?v=3xg8FtFzBo0&ab_channel=KRYONwithLeeCarroll De nieuwe energie is hier: got God.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.