Advertentie

De grote sprong voorwaarts…


x

De grote sprong voorwaarts

2021 © dr. Herbert van Erkelens | deze versie WantToKnow.nl/be
x
dr. Herbert van Erkelens

Vanwege een sterfgeval in Duitsland ben ik ineens bijna dertig jaar teruggeworpen in de tijd. In 1994 voltooide ik een manuscript in het Duits over de dromen van theoretisch fysicus Wolfgang Pauli. De dromen gingen over een nieuwe fysica die tegelijk dieptepsychologie zou zijn. Die combinatie was het uitdagende, ook voor Pauli zelf die van 1946 tot en met 1953 enorm worstelde met een fysica waarin psyche en materie één zouden zijn. Het ging mij in die tijd vooral om die worsteling die door verschillende fasen heenging. Diepte-psychologe Marie-Louise von Franz hielp mij het geheel te voltooien. Zij greep in toen ik teveel van een psychologische duiding was afgedwaald.

Na mei 1995 werd mijn werk niet meer financieel ondersteund en moest ik een ander beroep uitzoeken. Ik werd freelance-journalist met bijzondere belangstelling voor de vraag naar een nieuwe tijd. Het boek ‘Wolfgang Pauli und der Geist der Materie‘ verscheen in 2002, toen mijn journalistieke carrière al weer ten einde liep. We waren een nieuw millennium binnen gestapt en ik had moeite een verbinding te leggen met de Herbert die ik in 1994 was geweest.
x
Maar die verbinding moet ik alsnog leggen, omdat de uitgever van mijn Duitse boek op de Eerste Paasdag van het vorige jaar aan een hartaanval is overleden. Ik was daarvan niet op de hoogte gesteld. Maar nu heeft zich een nieuwe uitgever bij mij aangediend, die een poging wil ondernemen tot een heruitgave. Mijn boek is enkel nog antiquarisch aan te schaffen voor prijzen rond de € 280.- en daarmee is niemand gediend. Het moet weer beschikbaar worden voor een algemeen publiek.
x
Pauli, waarnaar was hij op zoek?
Vandaar dat ik mij opnieuw ben gaan afvragen waarnaar Pauli op zoek is geweest. Hij was in oktober 1953 in dialoog gegaan met een Chinese dame die eerder in zijn dromen was verschenen. Zij had zich daarbij gepresenteerd als een pianolerares. Voor haar bleek de nieuwe fysica vergelijkbaar te zijn met pianomuziek. De wereld zou volgens haar met wiskunde niet begrepen kunnen worden.
x
Dat beviel Pauli maar half. Hij erkende de autoriteit en de wijsheid van de Chinese dame, maar besloot naar buiten toe te zwijgen over zijn innerlijke ervaringen. Vandaar dat ik veertig jaar later een onvoltooide zoektocht in mijn schoot kreeg geworpen. Met de ervaringen van Pauli had ik natuurlijk best iets kunnen doen, maar daarvan was de academische wereld niet gediend. Mijn collega-fysici hielden zich bezig met theorieën die licht moesten werpen op wat zij kwantumzwaartekracht noemden.
x
Zij wilden niet luisteren naar inzichten uit dromen die hun onderneming bij voorbaat als vruchteloos karakteriseerden. Een uitbreiding van de fysica, waarbij ook het onbewuste een rol zou spelen, zou al hun expertise op losse schroeven zetten..! Uiteindelijk besloot ik mijn aandacht op de kosmos te richten. Toen ik in november 2005 als spreker aanwezig was op een symposium in het Zwarte Woud, gaf ik een inleiding tot de dromen van Pauli.
De briljante professo dr. Wolfgang Pauli, zowel in de fysiek-atomaire wereld, als in de wereld van het onbewuste, een pionier, die zijn tijd ver vooruit was.
x
In Lak’Ech zoals Maya’s het uitdrukken: ‘Jij bent een ándere Ik’..!

Maar ik probeerde aan de hand van de Maya-kalenderwetenschap ook inzicht te geven, in wat ik de Pleiadische cyclus had genoemd. Die cyclus bestaat uit vijf grote Maya-cycli van 5.200 tun, waarbij een tun een periode van 360 dagen is. Ik kon uitrekenen dat de Pleiadische cyclus op 20 december 2012 afgelopen zou zijn. Op 21 december zou er een nieuw tijdperk beginnen.

x
Kryon komt op het toneel..
Na dat ene symposium ging ik luisteren naar de boodschappen van Kryon, die via het medium Lee Carroll doorgaf. Deze boodschap luidde, dat we met onze wis- en natuurkunde nooit iets van de kosmos zouden begrijpen. Alles bleek om bewustzijn te draaien. Die vijf Mayacycli van om en nabij de 5.125 jaar staan voor perioden in de geschiedenis van de mensheid, waarin menselijk bewustzijn tot ontwikkeling kwam. En uiteindelijk door een catastrofe weer vernietigd werd.
x
Een uitzondering vormt de vijfde Maya-cyclus die met de Egyptische beschaving begon. We hadden de wereld met nucleaire energie kunnen vernietigen, maar hebben dat niet gedaan. Vandaar dat de vijfde cyclus in december 2012 in de zesde cyclus overging zonder een wereldwijde catastrofe. En daarom is er nu zicht op die nieuwe fysica waarover Pauli droomde.
x

Er komt volgens Kryon op aarde een grote sprong voorwaarts omdat de natuurkunde toegang krijgt tot interdimensionale energie. Daarbij zal de uitvinding van een zogeheten ‘kwantumlens’ de hoofdrol spelen. Ineens zouden we een instrument bij de hand hebben om de energie van onze ziel te kunnen waarnemen. Omdat deze energie nauw met bewustzijn verbonden is, zouden we alsnog door kunnen dringen tot de fysica van bewustzijn die door de Chinese dame aan Pauli werd voorgeschoteld als een spel met zeven witte en vijf zwarte toetsen. De gevolgen zullen enorm zijn.

x
Zo zullen we via een beter begrip van magnetisme de beschikking krijgen over vrije energie. We zullen ineens niet meer afhankelijk zijn van fossiele brandstof. We zullen ontdekken hoe we via bewustzijn, ernstige ziekten op een simpeler manier kunnen bestrijden dan via chemische middelen en technologische hoogstandjes. We zullen een nieuwe energie ontdekken die niet gebruikt kan worden om nieuwe wapens te ontwikkelen, omdat deze energie welwillend van aard is.
x
We zullen zo’n sprong voorwaarts maken dat we volgens Kryon behoefte zullen krijgen aan een nieuwe jaartelling. Precies zoals sjamanen uit Guatemala hadden voorspeld, zou er een nieuw ‘Year Zero’ ingesteld worden om de overgang te markeren van barbaarse tijden naar het tijdperk van mededogen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.