Advertentie

“WHO hield Ivermectine met opzet tegen”..!!


Een recent artikel uit de onvolprezen ‘DeAndereKrant’, over het achterhouden van een werkend medicijn aan patiënten, waarvan vervolgens zeker tienduizenden van hen overleden..!! Dat is nogal wat.. En het motief? Simpel, er moest gevaccineerd worden en het Corona-digitale paspoort diende te worden uitgerold. Tja, dat is moeilijk, wanneer je in plaats van een vaccin-dat-geen-vaccin-is, een onschuldig en goedkoop medicijn voorhanden hebt. Een gruwelijke streek, waarvan mensen nog steeds niet geloven dat dit kon gebeuren.

Met dank aan DeAndereKrant, waarvan binnenkort de 100ste editie verschijnt, plaatsen we dit artikel HIER, ook als aanvulling van ons eerdere artikel over FRAUDEUR ANDREW HILL, die ongetwijfeld voor een mooie som geld, de mensheid letterlijk heeft verraden, door het bedriegende politiek-medische machtsblok, wapens in handen te geven, hun machtsbeleid uit te rollen, zoals het is uitgerold..!

* * *

Robert Kennedy jr.

Robert F. Kennedy jr over het verbod op een werkend geneesmiddel; een verklaring die op zichzelf al een bewijs is, DAT Ivermectine een zeer werkzaam middel is tegen Covid/Corona:

“Ze moesten het doen. Ze moesten Ivermectine in diskrediet brengen omdat er een federale wet is, namelijk de Federal Emergency Use Authorization Statute, die zegt dat je geen noodtoestemming kunt geven voor een vaccin als er een bestaand medicijn is dat is goedgekeurd voor welk doel dan ook. En waarvan is aangetoond dat het effectief is tegen de doelziekte.

Dus moesten ze Ivermectine en hydroxychloroquine vernietigen en in diskrediet brengen – en ze moesten iedereen vertellen dat het niet effectief is. Want als ze hadden toegegeven dat het bij iedereen effectief is, zou de hele vaccinonderneming van US$ 200 miljard in elkaar zijn gestort.”

* * *

 

*
*

Klokkenluider Dr. Tess Lawrie:

“WHO hield Ivermectine met opzet tegen”

2023 © De Andere Krant / Meike Terhorst | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Advocaat Meike Terhorst was begin juni bij ‘The Better Way Conference’ in Bath (UK), een bijeenkomst voor doctoren, wetenschappers, rechtsgeleerden en journalisten uit de hele wereld. Zij interviewde daar dr. Tess Lawrie, die in 2021 de World Council for Health (WCH) heeft opgericht. Deze groepering wil wereldwijd de benadering in de gezondheidszorg van top-down, op basis van autoriteit en volgzaamheid, omturnen naar bottom-up, op basis van vrijwilligheid en gelijkwaardigheid. Een verslag uit eerste hand.

Tess Lawrie opende de Better Way Conference met indringende woorden:

“We leven in een kooi. Een kunstmatige materiële wereld, ontwikkeld om ons uit te buiten. Als we onszelf niet bevrijden uit deze kooi, dan dreigen wij als mensheid te verdwijnen. Net als alle andere mooie wezens, planten en dieren op onze planeet. Het onnatuurlijke dreigt al het natuurlijke te overwoekeren. We hebben zelf de sleutel van deze kooi in handen.”

Daarmee klonk er ook hoop door in haar woorden. Tijdens de conferentie ging het over beladen onderwerpen als AI/artificial intelligence, transhumanisme, klimaatverandering en mind control, en ook over het betere alternatief voor Big Pharma: werkelijke gezondheidszorg en gezond voedsel. In de lobby van het hotel, vertelde Lawrie hoe zij tot de WCH is gekomen. Zij werkte jarenlang als onafhankelijk expert voor de Wereldge zondheidsorganisatie (WHO) en moest de rol van Ivermectine als mogelijk geneesmiddel tegen covid-19 onderzoeken.

Ze ontdekte dat Ivermectine werd geblokkeerd omdat er andere grotere belangen op het spel stonden!! Door haar korte documentaire ‘Dear Andy’, te zien op worldcouncilforhealth.org, werd zij zelfs klokkenluider.

“Andrew Hill werd in oktober 2020 door de WHO gevraagd om te rapporteren of Ivermectine kon worden ingezet tegen de ziekte covid-19. Er liepen op dat moment zo’n twaalf studies waaruit bleek dat Ivermectine goed, werkzaam en veilig was voor de behandeling van het coronavirus”,

reconstrueerde Lawrie, die in 2020 nog voor de WHO werkte en zodoende in contact was met Hill. Begin januari 2021 sprak het duo over deze studies, die heel duidelijk positief waren over het geneesmiddel. Het idee was samen te werken en te bewijzen dat Ivermectine veilig was en goed werkte.

“Andrew Hill draaide ineens 180 graden en publiceerde in een preprint artikel dat er nog onvoldoende bekend was over Ivermectine en dat meer onderzoek nodig was. Ik vroeg hem zijn artikel terug te trekken, omdat het gebruik van ivermectine op dat moment vele levens kon redden.”

Op 18 januari 2021 hadden de twee een Zoom-videogesprek. Lawrie vertelde Hill dat ze zijn pre-print artikel niet goed onderbouwd vond. Twee dokters uit de VS, dr. Marik en dr. Kory, hadden Hill verzocht bepaalde onderdelen te corrigeren. Lawrie:

“Ik vroeg aan Andrew of er anderen bij het artikel betrokken waren, die niet als medeauteur genoemd waren. Andrew bevestigde dat er vanuit ‘Unitaid’ druk was uitgeoefend, een ngo van de Bill & Melinda Gates Foundation. Andrew wilde niet zeggen met welke personen hij contact had gehad.”

Tijdens de covid-crisis werd steeds meer zichtbaar dat financiële belangen boven het redden van mensenlevens stonden. Grote farmaceutische bedrijven en machtige personen zoals Bill Gates oefenden invloed uit op de gezondheidszorg. Lawrie vertelt:

“Door het zaaien van twijfel met behulp van de pre-print van Andrew Hill, kon het gebruik van Ivermectine als geneesmiddel tegen covid-19 worden tegengehouden; er werd gesteld dat er geen geneesmiddel zou bestaan tegen covid-19. Zo konden de coronavaccinaties op de markt worden gebracht.”

Lawrie vond op basis van wetenschappelijke publicaties dat heel duidelijk aangetoond was dat met ivermectine levens gered konden worden. Het gevolg zou zijn dat de vaccinaties niet nodig waren. Ze werd niet gehoord. Meerdere keren werd tijdens de conferentie verteld dat Big Pharma en haar financiers druk hebben uitgeoefend via de WHO, zonder dat de WHO hiervoor verantwoording hoefde af te leggen. Lawrie:

“Daarom konden grove fouten worden gemaakt zonder enige consequentie. Door aan de WHO steeds meer macht toe te kennen zonder controle op die macht, lopen we grote risico’s.”

Is er een alternatief? Lawrie gelooft van wel.
Zij wijst naar de zeven principes met de naam Better Way Charter. Ze doet kort enkele punten uit de doeken.

“Het eerste principe is do no harm (richt geen schade aan – red.). Dit principe staat ook in de Eed van Hippocrates. Het tweede principe is het honoreren van de vrije wil van de mens. Patiënten moeten dan zelf ook aan de slag, bedenken wat zij wel of niet willen en welke risico’s ze willen nemen, onderzoeken welke alternatieven er zijn. De daarop volgende principes gaan er over dat wij als mensen onderdeel vormen van de natuur, dat we spiritueel zijn, dat we de ander met een andere mening respecteren en we technologie gedoseerd willen gebruiken.”

Op de conferentie werd duidelijk dat Lawrie en de WCH staan voor een nieuw soort geneeskunde, waarbij de patiënt het recht behoudt zelf te beslissen over zijn eigen lichaam, in goed overleg met een arts die het belang van zijn patiënt op de eerste plaats zet. Inmiddels is de WCH al in 50 landen vertegenwoordigd. In Nederland werkt de organisatie samen met het Nederlandse Teleartsen Genootschap (NTG) aan een behandeling tegen vaccinschade.

* * *

Ken je de casus van Ivermectine in Indonesië in 2021?

Op 15 juli 2021 verleende het Indonesische Bureau voor Voedsel- en Medicijncontrole (BPOM) eindelijk de vergunning voor noodgebruik voor Ivermectine als het therapeutische geneesmiddel om Covid-griep te genezen, (HIER).

Dit was het gevolg van het ‘worst-case scenario’-epidemie van het land op dat moment, volgens overheidsambtenaren. Het aantal gevallen steeg explosief in het land en de medische autoriteiten waren wanhopig om de uitbraak onder controle te krijgen. Indonesië kende een piek in COVID-griep infecties en sterfgevallen in juli en had moeite om de overdracht van het virus te vertragen vanwege zijn grote bevolking.

Het land was een van de zwaarst getroffen landen tijdens de COVID-plandemie. Indonesië is met 277 miljoen mensen het op drie na dichtstbevolkte land ter wereld. En zie wat er vervolgens gebeurde, nádat Ivermectine op 15 juli 2021 werd goedgekeurd als medicijn tegen doorbraak van C-19; deze grafiek spreekt voor zich:

* * *​

De volslagen ONGEGRONDE beschuldigingen van Hugo de Jonge
aan het adres van Ivermectine en HCQ, als zijnde ‘KWAKZALVERIJ’
is een schandalige manier om een
WERKZAAM BEWEZEN MEDICIJN
volledig af proberen te schrijven.
De indruk dat er een ándere agenda áchter zijn
opstelling schuil gaat, is dan ook niet ongegrond.
Vaccinatie, vaccinatie, was de leus, maar het leek
allemaal nauwelijks om de C-19-bestrijding te gaan!

MAAR OM DE REALISATIE VAN HET
DIGITALE CORONA-PASPOORT.

WAARBIJ DEZE PLANDEMIE NIET ‘GETORPEDEERD’ MOCHT
WORDEN,
DOOR NOCH HCQ NOCH IVERMECTINE!

 

 

‘The War on Ivermectin’ is het persoonlijke en professionele verhaal van Dr. Pierre Kory en zijn kruistocht om een veilig, goedkoop, generiek medicijn aan te bevelen als de sleutel tot het beëindigen van de pandemie. Dr. Kory’s verhaal, geschreven samen met Jenna McCarthy, beschrijft de persoonlijke aanvallen, professionele tegenslagen en snode pogingen van ’s werelds belangrijkste gezondheidsinstanties en medische tijdschriften om de werkzaamheid van Ivermectine af te wijzen en te ontkennen..

Big Pharma en gezondheidsinstanties riepen: “Neem geen Ivermectine!“. Een mediastorm volgt, want waarom zegt de wetenschap dan het tegenovergestelde?” Ivermectine werd en is een vies woord in de media; het werkt niet. Het is een dodelijk ontwormingsmiddel voor paarden. Als je het voorschrijft of promoot, word je een rechtse kwakzalver genoemd, word je verbannen van sociale media of raak je je vergunning om geneeskunde te beoefenen kwijt.

En toch hebben hele landen het virus ermee uitgeroeid en meer dan vijfennegentig onderzoeken tonen nu aan dat het ondubbelzinnig effectief is in het voorkomen en behandelen van Covid-19. Als het niet zou werken, waarom zou het dan werken? Als het niet werkte, waarom was er dan een gecoördineerde wereldwijde campagne om het te annuleren? Wat is de waarheid over dit tientallen jaren oude, Nobelprijswinnende medicijn?

De oorlog tegen Ivermectine, deels persoonlijk verhaal, deels vernietigende onthulling, belicht de catastrofale gevolgen van de censuur van de massamedia en de meedogenloze propaganda die leidde tot de grootste humanitaire crisis in de geschiedenis.

Hoewel talloze onderzoeken en epidemiologische gegevens hebben aangetoond dat er wereldwijd miljoenen levens zijn gered door het systematische gebruik van Ivermectine, zijn er nog veel meer miljoenen mensen omgekomen. Dit bloedbad was het directe resultaat van wat Dr. Kory uiteindelijk ontdekte: de stille maar dodelijke oorlog van de farmaceutische industrie tegen generieke medicijnen en de corrupte, gevangen medische en mediasystemen die het mogelijk maken dat dit doorgaat.

Voor iedereen die dacht dat Covid-19 de vijand was, zal het boek van Dr. Kory er geen twijfel over laten bestaan dat de ware tegenstander in deze oorlog een collectieve cabal is van machtswellustige elites die winst boven mensen stellen en nergens voor zullen stoppen in hun zoektocht naar controle.

The War on Ivermectin wordt gepubliceerd door ICAN PRESS (ICAN = Informed Consent Action Network) is een non-profitorganisatie die onderzoek doet naar de veiligheid van medische procedures, farmaceutische medicijnen en vaccins en pleit voor het recht van mensen op geïnformeerde toestemming.

 

Een van de vele, vele voorbeelden van het saboteren van een gezond beleid..! Medici die bewezen, goede middelen wilden gebruiken, buitenproportioneel straffen..!!

3 gedachten over ““WHO hield Ivermectine met opzet tegen”..!!

 1. Het is zelfs nog erger een Zuid-Afrikaanse arts had 5000 corona patiënten en schreef een protocol voor het behandelen van deze ziekte waarbij hij ALLE patiënten genas. GEEN ENKEL OVERLIJDEN. Hij stuurde zijn protocol naar alle gerenomeerde medische bladen zoals de Lancet. Niemand op aangeven van de pharma wilde het publiceren. Duizenden zijn er voor en door het mRNA vaccin gestorven of LEVENSLANG verminkt.https://www.youtube.com/watch?v=lARNa-tGnLQ

  1. Ron.
   De overheid in Nederland maar ook de EU lijkt niets om ons Europeanen te geven integendeel zelfs.Te vaak worden maatregelen doorgevoerd (vaak onder leiding van Nederlandse politici of Nederlandse lieden die een functie binnen de EU vervullen zoals Timmermans en Samsom) die alles riskeren.Timmermans en Samsom hebben een grote rol aangaande de boeren en het uitkopen van hen of simpel hen wegpesten.De maatregelen tegen Rusland zou men kunnen zien als uitlokken van Rusland met alle mogelijke gevolgen van dien.Ze zouden NIET verder naar het oosten uitbreiden,maar dat hebben ze wel gedaan,ze hebben alles over voor Oekraine en willen zelfs dat Oekraine snel deel gaat uitmaken van die EU/NAVO.De VS wist kennelijk al wat er afgelopen weekend zou gebeuren met dat Wagner gebeuren dat richting Moskou zou zijn getrokken en die snel weer terugkeerden.Kotsmisselijk wordt ik van Oekraine en alle aandacht dat daaraan gegeven wordt met bijkomende miljarden verslindende kosten wat wel allemaal kan terwijl hier de voedselbanken in aantal blijven toenemen en velen niet geholpen worden maar juist worden tegengewerkt.Rutte zou premier van Nederland zijn maar zowat alles wat hij en de coalitie doet loopt verkeerd af voor ons Nederlanders terwijl hij daarbij dan ook nog meer met buitenlandse zaken bezig lijkt te zijn dan goed doen voor het eigen volk.Mijn mening is dan ook dat het erop lijkt dat Nederlandse en EU politici en de VS een groter gevaar voor ons zijn dan Poetin of op z,n minst op gelijke voet staan.

  2. PS
   Ziekenhuizen worden gesloten,Eerste hulp posten zijn vaak al verdwenen en samengevoegd op locaties kilometers verder waardoor mensen langer onderweg zijn waardoor hulp te laat kan komen.vaccinaties tegen Corona daarvan is bekend dat het gevolgen voor een deel van het hart kan hebben en we hebben gezien dat voorheen gezonde mensen in elkaar zakten op bv voetbalvelden enz,elk jaar wordt zorg geschrapt uit de basispolis terwijl de premies routinematig blijven stijgen met de smoes dat zorg onbetaalbaar zou zijn/worden,hierbij vraag ik me toch af of dit wel kloppen kan omdat nog niet zolang geleden(een aantal jaren terug) honderden zo niet duizenden mensen uit de zorg zijn ontslagen,maar wat is er met het geld gebeurd wat dan niet meer voor de ontslagen medewerkers/sters moest worden betaald als hun salaris? Farmaceuten vragen vaak enorm veel geld voor hun symptoom onderdrukkers omdat ze vaak niet genezen maar wel geneesmiddelen worden genoemd. Waarom wordt er weinig of niets gedaan aan te dure middelen en waarom worden werkzame middelen afgekeurd? Mijn mening is dan ook dat zij die het beleid voeren in de zorg verdienen boven de gezondheid van ons allen stellen zelfs als dat doden kost wegens te lange reistijden van bv ambulances.Huisartsen kan ik me voorstellen kunnen daar weinig aan doen want dat kan mogelijk sluiting van hun praktijk betekenen.Feit is wel dat cardiologen deals hebben gemaakt met BIG Farma wat meer zegt dan woorden en aangeeft dat geld boven alles gaat.(Dit laatste is ook op de publieke omroepen te zien geweest).Dat is mijn mening weer.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.