Advertentie

‘ChatGPT’ en de vaccin-autismelink..!?


x

‘ChatGPT’ en de vaccin-autismelink..!?

2023 © WantToKnow.nl/be (met dank aan VaccinVrij.nl)

x

Onderzoeksjournalist Fintan DunneEr is veel te doen de laatste tijd over de resultaten van het werken met het kunstmatige intelligentie (AI) van het programma ‘CHatGPT’. Deze toepassing van Artificiele intelligentie, waarmee je op een bijna normale manier kunt communiceren met een computer, geeft nogal wat opvallende resultaten te zien, wanneer je het programma de juiste vragen stelt.. Wij plaatsten HIER al het artikel over de vraag aan ChatGPT, wie de Amerikaanse oorlogsmisdadigers zijn, die nog ongestraft rondlopen.. Een verrassend artikel is het gevolg, waar wij niet van kunnen zeggen ‘dat het van geen kanten klopt’; integendeel zelfs..!

Deze techniek staat voor niets zou je zeggen.. Zeker als je dit leest op de website van ‘Open AI’, het bedrijf dat het ChatGPT-programma op de markt brengt. Vergelijkbaar dus met de bedrijven die andere gratis software op de markt brengen, zoals bijv. zoekmachines. Dit is hun melding:

Het dialoogformaat maakt het mogelijk voor ChatGPT om vervolgvragen te beantwoorden, fouten toe te geven, onjuiste aannames in twijfel te trekken en ongepaste verzoeken af te wijzen. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat de hele mensheid kan profiteren van kunstmatige algemene intelligentie – AI-systemen die over het algemeen slimmer zijn dan mensen.” OpenAI

Maar natuurlijk is het bedrijf/programma feilbaar en dat blijkt ook regelmatig uit allerlei publicaties. Zo heeft de Ierse onderzoeksjournalist Fintann Dunne de intelligentie van de ChatGPT getest, wat betreft het onderwerp ‘vaccinatieschade’. Het onderstaande filmpje begint met een schrijnend voorbeeld van een kindje dat door een vaccin autistisch werd. Daarna volgt een dialoog van deze onderzoeker, Fintann Dunne, met ChatGPT over de link tussen vaccins en autisme. Het blijkt een moeilijk onderwerp te zijn voor onze intelligente ChatGPT…

1 gedachte over “‘ChatGPT’ en de vaccin-autismelink..!?

  1. Ik onderschrijf het verhaal van deze Ierse onderzoeksjournalist volledig !. Het is volkomen waar, maar wordt door de medische wereld al járen onder het tapijt geschoven !.
    Ik ben ervaringsdeskundige want toen ik zwanger was van mijn tweede kind (1975), kwam ik helaas in aanraking met een kindje dat Rode Hond had; dit heerste nogal in ons dorp. Als kind bleek ik geen Rode Hond gehad te hebben en Rode Hond kon gevaarlijk zijn voor zwangere vrouwen. Uit voorzorg toch maar even de huisarts gebeld en die vond het beter als ik alsnog een injectie tegen R.H. zou krijgen. Ik twijfelde….doe ik hier goed aan want kan ook dit niet schadelijk voor mijn kind zijn ?. Had ik maar naar mijn intuïtie geluisterd en desnoods de gok maar genomen in de hoop dat ik niet besmet zou zijn geraakt. Maar ja, dat is achteraf praten. Volgens de dokter kon het vaccin geen kwaad. Tot op de dag van vandaag heb ik diepe spijt dat ik dit gedaan heb want onze zoon is inderdaad autistisch en heeft in zijn jonge leven een zeer zwaar traject moeten afleggen met zelfs een jaar lang een interne opname in het Paedologisch Instituut in Amsterdam, want in die tijd was autisme nog een redelijk onbekend fenomeen. Uiteindelijk kwam hij op een heel fijne school terecht die zeer goed wist, hoe om te gaan met kinderen met autisme. Hij was er erg op zijn plaats en heeft daar veel geleerd. (In Amsterdam waren de toekomstprognoses zeer negatief). Bijzonder was, dat er op die school meer ouders van autistische kinderen, vertelden dat zij op de een of andere manier tijdens de zwangerschap in aanraking waren geweest met R.H. dan wel vaccinatie ertegen.
    Op ons gezin heeft het heel veel impact gehad, en ik heb mijzelf altijd verweten dat het mijn schuld was, dat hij wegens die vaccinatie, autisme heeft gekregen. Nu ik dit schrijf krijg ik weer een brok in mijn keel. Gelukkig gaat het nu goed met onze zoon, hij is inmiddels 47 jaar, is een gelukkig mens, woont leuk en heeft werk naar zijn zin maar zal altijd enige begeleiding nodig blijven houden. Dus lieve (toekomstige) zwangere vrouwen : LAAT JE TIJDENS DE ZWANGERSCHAP NÓÓIT INENTEN TEGEN WAT DAN OOK !!!.
    Mijn leerschool is erg hard geweest….

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.