Advertentie

Darmkanker verdwenen door.. Cannabisolie..!


Dit zijn de inleidende woorden van Monique Posthumus, die aan darmkanker leed en feitelijk was opgegeven door de reguliere geneeskunde. Lees en luister naar haar verhaal, dat een waardige plek verdient op onze site.
“Ik begon met mijn website eind november 2014; iets langer dan een half jaar nadat ik de diagnose dikkedarmkanker, stadium 4, ongeneeslijk ziek, kreeg. Mijn levensverwachting was zeer beperkt, maar al snel kwam de medicinale cannabis op mijn pad, want toen ik dat ben gaan gebruiken, kreeg ik onlangs het fantastische nieuws te horen, dat er sprake is van bijna ‘volledige remissie’.  Maar ondanks het feit, dat ik zeker ben niet de enige te zijn, bij wie deze prachtige resultaten zijn behaald met cannabis, heb ik gemerkt dat de meeste kankerpatiënten en de meeste oncologen er niets of bijna niets vanaf weten…!
cannabis olieDaarom is het nodig dat ik en anderen ons verhaal vertellen. Het is zo belangrijk dat kankerpatiënten beseffen dat  kanker er niet van de een op de andere dag is.. Dat betekent dat er in de meeste gevallen best wel ruimte is voor pas op de plaats na een diagnose. Daar bedoel ik mee dat in de meeste gevallen de reguliere behandeling (operatie, chemo, bestraling of combinatie) best wel een of twee maanden uitgesteld kan worden.
En dat het dus de moeite waard is, om in die periode medicinale cannabisolie uit te proberen, want als dat aanslaat, dan zal dat snel (binnen enkele weken al!!) zichtbaar zijn op een scan of aan de tumormarker. En in dat geval is er wellicht zelfs geen reguliere behandeling meer nodig, waardoor er op een prettige en natuurlijke manier sprake kan zijn van genezing, zonder dat er schade is van toxische behandelingen of ingrijpende operaties.  Ik vind het nog steeds zo bizar te beseffen wat er was gebeurd wanneer cannabis niet op mijn pad was gekomen.

Dat ik dus het dringende advies van maar liefst 4 verschillende oncologen had gevolgd, om te ‘chemokuren’, opzij heb gezet. Als ik dat had gedaan, dan was ik, naar mijn gevoel, nu ongeveer aan het einde gekomen van de eerste serie chemokuren en minstens doodziek geweest, zwaar vermagerd en zwaar verzwakt. Daarom wil ik dit verhaal, mijn verhaal, zo graag van de daken schreeuwen..!

Ik werd steeds enthousiaster door wat ik las over de invloed van cannabis bij kanker, maar het was wel zoeken en puzzelen. Maar ik hoop dat o.a. mijn site de zoektocht voor anderen makkelijker maakt, doordat ik hier overzichtelijk testimonials en ondezoeksresultaten verzamel. Enthousiasme is wel nodig voor degenen die dit pad willen gaan bewandelen, om een kans te kunnen maken kanker helemaal te laten verdwijnen is commitment nodig, een hoge dosering is essentieel. Goede startpunten waren voor mij de documentaires ‘What if cannabis cured cancer’ (vert. ‘Wat als cannabis nu eens kanker geneest’) en de film ‘Run from the cure’ (vert. ‘Weghollen van de genezing’.

Precies op het moment dat wij dit bericht van Monique willen plaatsen, blijkt de Nederlandse overheid Cannabis toch, min of meer te omarmen.. Kijk naar dit bericht en klik op de illustratie voor de pdf met info over deze ontwikkeling).
x

RIVM cannabisx

x

x

 Darmkanker verdwenen door.. Cannabisolie..?!

2014 © Monique Posthumus – (hier)/deze versie © WantToKnow.nl/.be

x

Monique Posthumus
Monique Posthumus

Ik begin steeds meer te beseffen wat er allemaal met me is gebeurd de afgelopen maanden en daarmee komt ook steeds meer het besef hoe bizar het eigenlijk is. Ik schrijf daarom uit het diepst van mijn tenen deze blog, mijn langste blogbericht ooit, een verhaal waarvan ik vind dat ik het moet delen. Vooraf wil ik benadrukken dat ik niemand wil krenken. Dat is nooit mijn bedoeling geweest, nu niet en ook niet met mijn andere berichten!

Ik zeg dit omdat ik aanvoel dat het heel heftig kan zijn voor mensen die direct te maken hebben met kanker, om te horen dat chemo behoorlijk discutabel is. En helemaal voor mensen die net iemand hebben verloren om te horen dat er een middel bestaat wat misschien wel had kunnen helpen. Ja, dat is heftig, toch vertel ik mijn verhaal. Ik vind dat iedereen het moet weten..!

In mijn eerste blogbericht, net na de diagnose darmkanker, heb ik geschreven dat ik in ieder geval de mazzel heb dat ik in Nederland woon omdat ik daarmee verzekerd ben van de best mogelijke medische zorg. Inmiddels ben ik erachter dat dit niet waar is. Ik dacht het toen omdat ik en velen met mij, geïndoctrineerd zijn met een bepaald wereldbeeld, een wereldbeeld wat niet overeenkomt met de werkelijkheid. Nu begint het kwartje wel te vallen bij mij, nu ik kan terugkijken op de afgelopen maanden en gebeurtenissen op een rijtje kan zetten.

cannabis kills cancerMijn diagnose uitgezaaide darmkanker kwam als een donderslag bij heldere hemel. Ik had er nooit rekening mee gehouden dat ik kanker zou krijgen. Ik denk dat de meeste mensen daar geen rekening mee houden. En dat is best gek want de cijfers spreken voor zich, de kans op kanker is 1 op 3.

Buiten mijn eigen oncoloog heb ik mijn diagnose met drie andere oncologen besproken. Van alle vier de oncologen heb ik te horen gekregen dat ik ongeneeslijk ziek ben. En van alle vier heb ik te horen gekregen dat er tegenwoordig gelukkig zoveel bereikt wordt met chemobehandelingen dat mijn gemiddelde levensverwachting maar liefst twee jaar was. Zonder chemo zou het een heel ander verhaal zijn, minder dan een jaar. Ik moet vaststellen dat dit op beide fronten toch behoorlijk de plank misslaan is. Ik heb bijna geen chemo gehad en ben nu zo goed als kankervrij.

Okay, dat is nog niet hetzelfde als genezen zijn, maar het komt toch wel heel erg in de buurt. En die goede resultaten die tegenwoordig met chemo behaald worden, dat klopt helemaal niet. De werkelijkheid is dat de strijd tegen kanker, die al 45 jaar aan de gang is en waar verschrikkelijk veel geld in is gestoken, niet veel heeft opgeleverd. Voor de meeste kankersoorten geldt dat een diagnose kanker nu, anno 2014,  bijna dezelfde levensverwachting geeft als dezelfde diagnose 45 jaar geleden. Iedereen die hieraan twijfelt moet maar eens op de site van het bureau voor de statistiek  (CBS) kijken. Op die site worden vanaf begin jaren 90 alle sterftecijfers van alle kankersoorten in Nederland bijgehouden. In die cijfers (grafieken) is duidelijk te zien dat er wel sprake is van een verbetering, maar die verbetering is vaak vrij minimaal.

Dikkedarm-kanker als voorbeeld
Kijk naar de grafiek hiernaast (CBS). Rond 1990 was het percentage mensen dat met de diagnose dikkedarmkanker na drie jaar nog in leven was 59 %. Rond 2010 was dat percentage 67%. Okay, dat is een verbetering, maar daar is dan ook bijna alles mee gezegd. Helaas kan ik op het CBS niet een dergelijke grafiek maken voor uitgezaaide darmkanker, dus moet ik zelf even rekenen, waarbij ik dan aanneem dat dezelfde stijging ook voor uitgezaaide darmkanker geldt.

Mijn levensverwachting die nu 2 jaar is zou dan 20 jaar geleden 1 jaar en 9 maanden zijn geweest. Wow, drie maanden winst in 20 jaar tijd!  Een voorbeeld van de zeer matige resultaten die kankeronderzoek oplever, alleen al hier in Nederland subsidieert het KWF kankeronderzoek met tientallen miljoenen euro’s per jaar. Met enige regelmaat worden onderzoeken gedaan naar de effectiviteit van chemo behandelingen bij kanker.

Een voorbeeld is dit onderzoek dat in 2004 in Australië is gedaan. De onderzoekers kwamen tot de conclusie dat de meerwaarde van chemo in de overlevingscijfers van 22 kankersoorten onder volwassenen in Australië 2,3% is en in de VS 2,1%. Een meerwaarde die te verwaarlozen is, voor een middel waarvan iedereen weet dat de meeste gebruikers er toch wel behoorlijk ziek van worden.

weed consciousnessOncologen beseffen op de een of andere manier niet dat de meerwaarde van chemo zo beperkt is. En de meeste patiënten al helemaal niet. Onderzoekers wel, zo heb ik onlangs mijn casus voorgelegd aan een van Nederlands toponderzoekers op kankergebied. In de mail die ik terugkreeg stond o.a.: “Oncologen zijn natuurlijk gebonden aan “bewezen” standaarden, ondanks het feit dat we voor chemotherapie weten dat het maar in een kwart van de gevallen goed aanslaat. Helaas kunnen we niet voorspellen bij wie, en wat de bijwerkingen zijn, maar het is het beste wat er uit “evidence-based medicine” is gekomen.”

De vier oncologen die ik heb gesproken hebben me allemaal, steeds met net iets andere woorden, het idee gegeven dat er toch wel een steekje los zit bij mij, omdat ik geen chemo meer wilde.  En toch kreeg ik niet anders het idee dan dat ze het beste met me voor hadden. Hoe kan dat? Ook oncologen zijn geïndoctrineerd door het systeem. Het systeem dat constant signalen afgeeft zoals dat met kankeronderzoek al zoveel bereikt is. De farmacie die constant met nieuwe medicijnen komt waarmee geweldige resultaten worden behaald. En misschien wel de belangrijkste reden, de oncoloog wil zo graag helpen, hij wil iets doen!

Wat ik de oncologen wel kwalijk neem is dat ik vind dat ze me niet goed hebben voorgelicht. Ik had zelf de keuze willen maken voor wel of geen chemo. Die keuze heb ik uiteindelijk wel zelf gemaakt, doordat ik zo ziek werd van de chemo en op zoek ben gegaan naar informatie.  Maar ik had die keuze liever al aan het begin willen maken en dat had ik ook gedaan als ik een eerlijk verhaal te horen had gekregen.  Een verhaal wat ongeveer zo had geluid:

‘Mevrouw, u heeft uitgezaaide kanker. Helaas zijn we nog niet ver met de behandeling van uitgezaaide kanker. We kunnen wel, als u dat wilt, chemo behandelingen aanbieden. Statistisch gezien zal dit uw levensverwachting met enkele maanden verlengen, maar daar staat tegenover dat u waarschijnlijk wel erg ziek gaat worden van de behandeling. Daarbij zal een deel van de bijwerkingen blijvende schade aanrichten, bijvoorbeeld aan uw lever en nieren. We kunnen niet voorspellen of in uw geval de chemo goed zal aanslaan, zeer goed zal aanslaan, niet zal aanslaan of averechts zal werken.
En we hopen dit in de toekomst wel te kunnen voorspellen, maar zover is het nog niet. Wat we wel weten is dat chemo bij de meeste patiënten op de korte termijn een gunstig effect heeft, chemo kan vaak rake klappen uitdelen aan de kanker. Soms zijn die klappen zo raak dat de kanker zelfs tijdelijk helemaal verdwijnt. Wat we ook weten is dat de chemo effecten altijd tijdelijk zijn en dat kanker die na chemo behandeling weer gaat groeien agressiever is dan voorheen en op een gegeven moment ook resistent is voor chemo. Mevrouw, aan u de keuze.’

Is dit de manier waarop straks de cowboys van Big Pharma grip krijgen over de zegeningen van cannabis..?
Is dit de manier waarop straks de cowboys van Big Pharma grip krijgen over de zegeningen van cannabis..? Maak de natuurkundige formule na van cannabis en patenteer die. Daarmee ben je min of min monopolist geworden voor de ‘unieke cannabis’-pil..

Het individu en het kostenplaatje..
Het schijnt zo te zijn dat gemiddeld genomen de ziektekosten van een individu in zijn laatste levensjaar ongeveer gelijk staan aan de ziektekosten die daarvoor in de rest van zijn leven in totaliteit zijn gemaakt. Ik ben me eens een beetje gaan verdiepen in de kosten van chemo behandelingen, dat loopt in de duizenden en duizenden euro’s. Niet omdat de productie zo duur is, nee omdat de fabrikanten een nieuw middel kunnen patenteren en daarmee voor een aantal jaren min of meer een willekeurig bedrag kunnen vragen. En wat de farmaceuten doen is de grens opzoeken. De prijs zo hoog mogelijk maken, maar net niet zo hoog dat ziektekostenverzekeraars weigeren te betalen.

Even voor de duidelijkheid, het gaat hier om enorme bedragen die uitgegeven worden aan palliatieve chemo behandelingen, aan mensen die ongeneeslijk ziek zijn en door die middelen gemiddeld gesproken misschien net een paar maandjes extra hebben.  Ik vind overigens wel dat iemand die medicijnen moet kunnen krijgen wanneer hij dat wil. Maar ik hoef die chemo’s niet en waarschijnlijk veel meer mensen in mijn situatie niet, als we goed zouden worden voorgelicht over de werkelijke resultaten van chemo.

Het middel ‘Avastin’…

De werkelijke waarde van hennep wordt steeds vaker onderkend!
De werkelijke waarde van hennep wordt steeds vaker onderkend!

Ik neem als voorbeeld het middel Avastin. Dit middel wordt door de helft van de Nederlandse ziekenhuizen voorgeschreven bij uitgezaaide darmkanker. De kosten van dit middel zijn ca. 24.000 euro per patiënt. Mijn ziekenhuis schrijft Avastin niet standaard voor bij darmkanker (ik zou het wel kunnen krijgen als ik dat zou willen), waarom niet, omdat in de ogen van mijn oncoloog en zijn collega’s, de meerwaarde van Avastin zeer beperkt is, maar wel nare bijwerkingen kent. Bij mijn second opinion gesprek in het Antonie van Leeuwenhoekziekenhuis kwam dit ter sprake. In het AVL schrijven ze Avastin wel standaard voor.

Wat zegt de betreffende oncoloog letterlijk? ‘Dat hij wel achter de mening van mijn oncoloog staat, het middel is inderdaad discutabel, maar ja, de firma La Roche heeft een nogal agressieve marketing campagne om het middel te promoten, vandaar …….” Hoezo ‘vandaar’, waar gaat het hier nu eigenlijk om? De agressieve marketing van de firma La Roche of het welzijn van de patiënt. Veel mensen beseffen niet dat de farmaceutische industrie veruit de grootste industrie op deze wereld is, groter dan de wapenindustrie, groter dan de olie industrie.

De doelstellingen van Big Pharma om macht te krijgen en geld te verdienen, staan haaks op de doelstelling van iedere burger, om voor lage kosten gezond te blijven, ZONDER medicijnen..
De doelstellingen van Big Pharma om macht te krijgen en geld te verdienen, staan haaks op de doelstelling van iedere burger, om voor lage kosten gezond te blijven, ZONDER medicijnen..

Daar zit zoveel macht en zoveel geld. De farmaceutische industrie bepaalt heel veel. Zo hebben ze het bijvoorbeeld voor elkaar gekregen dat in de VS oncologen mogen verdienen aan het voorschrijven van chemo. Dat gaat dan om bedragen variërend van enkele honderden dollars tot enkele duizenden dollars per patiënt. Bizar, maar waar. In Nederland is dat gelukkig anders en toch wordt chemo, met al haar beperkingen, ook hier volop voorgeschreven. Heel goed begrijpen kan ik het nog steeds niet, gezien de bewezen lage effectiviteit van de chemo.

Wat ik ook niet begrijp is dat elke overheid weet hoe ziekmakend ons moderne voedsel is en daar geen of bijna geen actie op onderneemt en ondertussen wel staat te huilen dat de zorgkosten de pan uitstijgen en niet meer op te brengen zijn. Als er iets is, wat al jaren als een paal boven water staat, is het dat dierlijk voedsel (niet alleen vlees, ook zuivel, vis en eieren), heel erg slecht voor ons is. Iedereen die dat niet beseft zou de bijzonder indrukwekkende documentaire Forks over Knives eens moeten kijken (ook te zien op Netflix). Deze documentaire zou wat mij betreft zo verplichte kost mogen worden gemaakt op alle scholen.

Onze overheid zet geen stickers op dierlijke producten met de tekst “ Let op: dit voedsel kan ernstige schade toebrengen aan uw gezondheid”.  En hier is een sojaburger twee keer zo duur als een hamburger. En hier barst de bio-industrie de voegen uit, omdat het allemaal maar zo goedkoop mogelijk moet. En dan hebben we het nog niet eens over het dierenleed wat we aanrichten, dierenleed waarvoor wij ons de ogen uit de kop zouden moeten schamen.

Beste overheid, er is een manier om ervoor te zorgen dat de ziektekosten in Nederland drastisch omlaag gaan. Stimuleer gezond eten, subsidieer biologische producten. Start campagnes, maak het voor mensen makkelijker en goedkoper om gezond te eten, dan om ongezond te eten. Elke euro die jullie hier in gaan steken, komt over een aantal jaren dubbel en dwars terug.

Nogmaals: de farmaceutische industrie..
Terug naar de farmaceutische industrie en haar machtige positie. Ik denk dat deze industrie zich er terdege van bewust is dat hen een groot gevaar boven het hoofd hangt, een serieuze concurrent: de cannabisplant. Dat klinkt gek, maar de cannabisplant is een plant met bijzondere geneeskracht. Wat de plant doet is ons eigen endocannabinoide systeem versterken of in balans brengen. Bij mij heeft dat geresulteerd in het als sneeuw voor de zon laten slinken en verdwijnen van mijn kanker, niet alleen bij mij, bij velen met mij. Maar niet alleen bij kanker kan cannabis geweldige dingen doen, er is een waslijst van ziektes en aandoeningen waarvoor dat ook geldt: reuma, ms, alzheimer, depressie, slapeloosheid, chronische pijn, glaucoom, epilepsie, diabetes, Tourette,  …….

01 hempVooralsnog heeft de farmacie steeds aan het langste eind van het touwtje getrokken. Zo hebben ze het voor elkaar gekregen dat rond de jaren 1930 cannabis als medicijn uit alle westerse medische handboeken is geschrapt. Maar dat was niet genoeg, het is ze zelfs gelukt om cannabis wereldwijd op een lijst van narcotica te zetten.  Het zal de farmacie er alles aan gelegen zijn om de war on drugs en the war on cannabis zo lang mogelijk in stand te houden.

Maar er gaat verandering komen: straks trekt de farmacie niet meer aan het langste eind!  Er zijn steeds meer mensen wereldwijd die zich niets aantrekken van de overheid die zegt dat cannabis gevaarlijke drugs is en die zich niets meer aantrekken van de artsen die zeggen dat cannabis niet werkt. Waarom trekken zij, wij, zich er niets van aan? Omdat we via internet of  via onze buurman hele andere verhalen horen over cannabis. En zo is er inmiddels wereldwijd een beweging ontstaan, een beweging die nu misschien nog niet zo heel groot is, maar die steeds groter wordt. Een beweging van mensen die cannabis herkennen en gebruiken als waardevol medicijn. En op die manier zal cannabis een heel belangrijke positie gaan innemen in de toekomst.

Hoe effectief cannabis nu precies is bij kanker weet ik niet, is de kans op succes vergelijkbaar met chemo, of juist niet en ligt het succespercentage veel hoger? Wat ik wel weet is dat er wereldwijd al behoorlijk veel labatoriumonderzoek is gedaan en dat de groep kankerpatiënten bij wie het aanslaat ook steeds groter wordt. Kortom, er ligt een goede basis voor patiënten trials. Als we die gaan organiseren hier in Nederland dan weten we straks hoe geneeskrachtig cannabis echt is.

Als we uitkomsten hebben uit patiënten trials die goed te noemen zijn, dan zullen ook oncologen overtuigd raken. En dan gaan we heel veel geld besparen op de ziektekosten, waar we hele mooie dingen mee kunnen doen, zoals goed zorgen voor onze ouderen. Om nog maar te zwijgen van het voorkomen van leed en lijden van kankerpatiënten die geen chemo meer hoeven te ondergaan. De bijverschijnselen van cannabis zijn aanzienlijk prettiger.

Bij deze roep ik alle politieke partijen van Nederland op om publiekelijk uit te spreken  ja of nee tegen patiënten trials zijn met cannabis en kanker. En dan overheid, ervoor zorgen dat het gebeurt en ook goed gebeurt! Bij deze bied ik mezelf aan. Ik ben ervaringsdeskundige in zowel kanker als cannabis.  En ik ben ervaren in het opzetten en managen van grote maatschappelijk relevante projecten. Overheid, jullie zijn aan zet!

Monique.

x

Wernard Bruining

Kijk naar het interview met Monique, dat ‘mediwiet-specialist’ Wernard Bruining met Monique had.
Een leerzame aanvulling op haar woorden hierboven!

x

Advertentie

ON NL Banner

89 gedachten over “Darmkanker verdwenen door.. Cannabisolie..!

 1. Fijn dat je jouw verhaal deelt met ons. Misschien dat het veel mensen de ogen opent. Ik vindt het zo vreselijk als mensen die ernstig ziek zijn, hoop krijgen maar daarvoor wel veel pijn en ellende mee moeten maken -chemo en andere medicatie-. Dit is een helder verhaal van jouw en de realiteit. Zelf heb ik altijd gezegd, liever dood dan chemo, klinkt hard. Maar ik hoef die troep niet in mijn lijf en geloof dat ik ga als mijn tijd gekomen is. Vertrouwen en Overgave.

 2. Alles zit in de natuur en eerst je lichaam vergiftigen , je hele imuunsysteem verzwakken en doodziek worden om nadien beter te moeten worden kinkt ontzettend onlogisch .

  Radioactiviteit veroorzaakt kanker en daarom liegen de statistieken er ook niet om dat de genezing maar 3 % is bij chemo behandelingen .
  75 % van de ondervraagde artsen zou zijn familie geen chemo behandeling geven dit moet toch duidelijkheid geven voor de mensen die nog steeds in chemo als genezing geloven .

  Het hele internet staat vol met gevallen over cannabis en de genezing van kanker dus het wordt eens tijd dat men dit gewoon gaat gebruiken om kanker in de praktijk
  daarmee te genezen .
  Je kunt je beter afvragen wat is er mis met de medische wetenschap dat ze niet gewoon moeder natuur ofwel de mirakel plant gaan gebruiken om kanker te gaan bestrijden ?

  Wat ik hier schrijf is toch simpele logica en is het dan echt zo triest gesteld en just follow the money ?!

 3. “Als er iets is, wat al jaren als een paal boven water staat, is het dat dierlijk voedsel (niet alleen vlees, ook zuivel, vis en eieren), heel erg slecht voor ons is.”

  Serieus? Hier ben je toch gevangen door een dogma:
  http://www.drmercola.com/health-foods-2/dr-mercola-discusses-the-flaws-of-forks-over-knives/

  Daarbij is het werk van Weston A. Price toch een stuk overtuigender, dat zou vaste kost moeten zijn in scholen.

  Verder prima artikel, kan me er helemaal in vinden, Big Pharma staat geen natuurlijke oplossingen toe, hier valt heen geld in te verdienen + jij mag het ook niet doen want stel je voor dat iedereen het inzicht krijgt dat je helemaal geen dure chemo nodig hebt.

 4. Mijn schoonvader was een boom van een kerel , kreeg een hersentumor en er werd een speciale helm gemaakt in Eindhoven waardoor alleen de kanker bestraald zou worden. Hij had alleen last van duizeligheid en alles was verder niet echt slecht. Na de Chemobehandeling was het alsof het leven uit hem gezogen werd, hij verloor al zijn haar verloren en hij ging zienderogen elke dag achteruit , binnen 6 weken was hij dood.
  http://www.telegraaf.nl/vrouw/vrouwblog/pascalleblogt/23590853/__Chemo_en_bijwerkingen__.html

 5. Men doet al heel lang onderzoeken naar manieren om kanker te bestrijden en dat kost ontzettend veel geld.
  Maar worden ook de natuurlijke mogelijkheden bekeken?
  Zo heb ik vernomen dat er meerdere mogelijkheden zouden bestaan die kanker zouden kunnen stop zetten of zelfs genezen of het nu waar is of niet dan zou men dit toch op z,n minst moeten onderzoeken.
  Zo zou bv de Graviola vrucht goede resultaten geven en natrium bi carbonaat en zoals het stuk boven noemt cannabisolie dit zijn betaalbare methoden dus waarom zou men dat niet beter onderzoeken?

  1. Omdat daar niet zoveel aan kan worden verdient als aan bestralingen en chemocuren , bovendien is het van belang om de miljarden industrie die die onderzoeken zijn niet stop te doen zetten door het vinden van een werkzame kuur.

 6. Arnold

  24 januari 2015 om 19:25

  Men doet al heel lang onderzoeken naar manieren om kanker te bestrijden en dat kost ontzettend veel geld.

  Ja Arnold , natuurlijk om ons dat voor te schotelen als valse waarheid,de directeur van de kanker bestrijding in Nederland strijkt 180 000 euro op die door de collectes worden opgehaald , schandalig.

  Wist je dat er maar 4 % ban Unicef terecht komt waar het zou moeten terechtkomen ,oplichting anders kan ik het niet noemen .

  Denk dat de oplossing in de Natuur te vinden is voor de genezing van Kanker en in dus in dit Artikel , ssssttt dadelijk ben ik nog een terrorist .

  1. Joost/of terrorist?
   Dat directeuren zoveel betaald krijgen is voor mij dan ook de reden dat ik niet meer aan goede doelen geef,wat ik soms wel moeilijk vind omdat de mensen die met de bus rondgaan dat waarschijnlijk uit naastenliefde doen.
   Waarom moet voor alles een aparte collecte gehouden worden inplaats van een grote pot met een directeur vanwaar al het gecollecteerde wordt verdeeld?
   Dan moet men maar een directeur betalen en komt er waarschijnlijk meer geld terecht daar waar het voor bedoeld is.

  2. Ik heb al jaren een lijstje aan de voordeur hangen met alle bedragen die direkteuren van “goede doelen”opstrijken . Staat je goede doel erop krijg je geen cent van mij en leg ik je even uit voor wie je werkelijk je schoenzolen verslijt. Heel veel mensen die vroeger aan de deur kwamen bedelen lopen nu gewoon voorbij, die weten het dus al en willen niet nog eens geconfronteerd worden . Eigen keuze denk ik dan .

  3. Yep, Marcel, ik heb hetzelfde lijstje aan een haakje naast de voordeur hangen. Als ik het laat zien aan de man/vrouw achter de collectebus met de uitleg erbij, dan zeggen ze vaak: “Maar kloppen die bedragen wel?” Dan antwoord ik dat ze gelijk hebben, die bedragen op het lijstje kloppen niet, het lijstje is al 2 jaar oud, dus zijn de bedragen inmiddels nog hoger!

 7. Als je bij kanker voor een alternatief kiest, krijg je meteen de reguliere artsen over je heen, of je wel weet wat je doet en dat je juist voor chemo en bestraling moet kiezen. Nu zal niet iedereen op een alternatieve behandeling goed reageren, ook dan gaan er uiteindelijk mensen dood. Maar jaarlijks overlijden er wereldwijd een paar miljoen kankerpatiënten die allemaal de reguliere chemo en bestraling hebben gekregen, dus hoezo is dat de beste behandeling bij kanker? Vraag je oncoloog vooraf even of hij een verklaring wil tekenen waarin hij zwart op wit zet dat hij je van kanker zal genezen, ik hoef NIEMAND te vertellen wat zijn antwoord zal zijn, toch? En elke kankerspecialist begint meteen over Sylvia Millecam als je zegt dat je geen chemo wil, alsof hij zeker weet dat hij Sylvia wel had kunnen genezen.

  Het is echter heel erg jammer dat kankerpatiënten die een alternatief willen, het allemaal zelf moeten uitzoeken, je moet je eigen zoektocht beginnen en geloof me, er zijn tientallen alternatieven, allemaal veelbelovend, maar welke past het beste bij jou? De wetenschap en de medische wereld verdommen het om dat uit te zoeken en doen al die alternatieven af als nonsens, dus moet je je eigen leermeester worden, maar(!) je hebt geen tijd! Toch denk ik dat cannabisolie de meeste kans op succes biedt, het is namelijk heel logisch, beluister de uitleg van Monique in de tweede helft van de video maar, het is verdomme 100% wetenschappelijk te verklaren, maar helaas, er is geen geld aan te verdienen door de reguliere slagers en medicijnmaffia!

 8. Vijf jaar geleden ging ik naar een beurs waar ik een voucher kreeg voor een massage. Ik kon kiezen tussen handen of een hals massage. Er zaten vijf a zes knopen achter in mijn nek dus koos ik het laatste. Drie jaar geleden kreeg ik te horen dat ik folliculair non hodgkin heb. De oncoloog was eerlijk door mij geen genezing te beloven, maar wel nog wat prettige jaren. Hij bood me gedurende een half jaar chemo aan en dat zou neerkomen dertien behandelingen.
  Elke drie weken en ook nog eens een half jaar prednison. Mocht ik binnen vijf jaar weer ziek worden zou ik een zwaardere kuur dienen te ondergaan en zo nodig een derde, om vervolgens onderworpen te worden aan een stamceltransplantatie. Ik heb vriendelijk bedankt en ben naar huis gegaan. Door mijn weigering belde hij mijn huisarts op om mij te overtuigen het toch te doen want ja, €3200,00 per behandeling is geen kattenpis. Dit werd zo ergerlijk dat ik na enkele dwingerige telefoontjes van huisarts ben veranderd. Nu achteraf gezien waren die knopen in mijn nek duidelijk geen knopen. Het eerste dat ik deed was een cannabis olie kuur van de stichting. Na een maand of vier kwam ik er achter dat mijn lichaam dit niet meer wilde dus ben ik ermee gestopt om vervolgens mijn eetpatroon drastisch aan mijn ziekte aan te passen. Hier werd ik ziek misselijk en beroerd van, de kilo’s vlogen van mijn lijf dus ook daar ben ik na enkele maanden mee gestopt. Het eerste dat ik ben gaan doen is niet eten, maar vreten want ik was 25 kilo afgevallen. Alles wat aangeraden wordt niet te eten ben ik gewoon wel gaan eten, en vooral gerechten waar ik erg gek op ben. Inmiddels zijn er allang weer aardig wat kilootjes bij maar mijn oude gewicht komt niet terug. Als ik een pijnaanval krijg neem ik daarvoor de nodige pijnstillers, en verder gaat het mij prima af. Cannabis kan het inderdaad goed doen bij darm, of prostaat kanker, en nog wat andere soorten, maar kan lang niet alle soorten kanker genezen, zoals mijn non hodgkin omdat het niet bij m,n cellen kan. Overigens bestaat non hodgkin alleen al uit 30 verschillende soorten. Feitelijk ben ik er van overtuigd dat er al jarenlang geneesmiddelen voor zijn. Niemand kan mij wijsmaken dat voor bv aids, opeens een middel op de markt kwam, en er na 100 jaar nog niks zinnigs is gevonden tegen kanker. Tja chemo, dat levert aardig wat op en tenminste voor herhaling vatbaar. Hier wens ik geen onderdeel van te zijn.

  Voor de duidelijkheid, ik raad niemand aan hetzelfde te doen als ik. Keuzes maken zijn individuele zaken en als iemand een goed gevoel heeft bij een chemo behandeling dan gewoon doen, want ook daar genezen door. Op m,n conditie na, want het is een enorme energievreter, gaat het me prima af.

  1. Dank voor je verhaal Truus, een duidelijk voorbeeld dat niet iedereen geholpen is met 1 soort alternatieve behandeling. Mogelijk paste een ander alternatief beter bij jouw fysieke gesteldheid en aandoening. Maar zoals ik al aangaf, het kost je veel tijd om dat uit te vinden en stuk voor stuk te gebruiken en als er dan ook nog een alternatieve behandeling tussen zit waarop je heel slecht reageert, dat kun je niet hebben bij een dergelijke ziekte, je hebt al je weerstand nodig om daartegen te vechten. Vandaar dat het zo schandalig is dat er naar al die genezingen van kanker (die er absoluut zijn!) door een alternatieve therapie, geen enkel onderzoek wordt gedaan. Wie zijn de werkelijke charlatans op deze wereld?!

 9. Een half jaar geleden kwam ik op Want to Know een art. van Mies Koops tegen. Ik vond het indrukwekkend en heb me er verder in verdiept, want volgens mij is haar zienswijze waar. Medisch opgeleide artsen kunnen niet helpen genezen, wel symptomen onderdrukken. Ons is nooit geleerd het zelfhelende vermogen van onze lichamen te vertrouwen. Mies heeft meerdere sites en ze verandert nog wel eens dingen daarin. Kijk als je wil op http://www.levensbewustzijn.nl of http://www.natuurgeneeskundige-praktijk.nl e mail: praktijkhetleven@gmail.com

 10. Het verhaal van Moniek spreekt mij aan en ik zou graag weten hoe en waar ik de olie zou kunnen kopen, in de hoop dat het ook mijn klachten zou kunnen verhelpen/verminderen.
  Met vr gr,
  Riekie

  1. Hallo Riekie,

   Ik denk dat Guido geen link heeft geplaatst omdat het tegenwoordig zo is ‘geregeld’ (geritseld is een beter woord!) dat je in een artikel dat positief is over een alternatief medicijn, geen links naar dat medicijn mag plaatsen. Doe je dat wel, dan heb je grote kans op een boete van dik 30.000 euro! Dat is allemaal het gevolg van de Codex Alimentarius, een codex die een wolf in schaapskledij is, opgezet door oa. de farmaceutische industrie om hun handel en wandel te beschermen.
   http://www.facebook.com/richard.bruijne/posts/4052912760908
   http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/voedsel/codex-alimentarius-gezondheid-aan-banden-gelegd

   Maar, als je in het bovenstaande artikel naar de afbeeldingen kijkt, dan zie je een afbeelding met daaronder de info waar je de olie (en een overstelpende hoeveelheid informatie kan lezen) kan kopen.

 11. als ze natuurlijke middelen gaan gebruiken waar de mensen beter van worden dan gaan billions of mensen zonder werk komen,en dat de pharmaceutical companies daar op tegen zijn kam ik begrijpen,maar dat de overheid dat goed keurt die er moeten zijn om ons te beschermen is schandalig,maar daar zijn all millioenen mensen over heel de wereld die dat weten,keep up the good work to let every body know,groeten uit CANAdA

  1. Ik begrijp dat je een beetje overdrijft met ‘billions’, natuurlijk zullen er heel veel mensen werkloos worden als de farmaceutische industrie stopt met chemicaliën als medicijnen verkopen en geen onderzoek meer doet naar middelen waarvan ze weten dat ze niet helpen. Maar is dat dan niet de boel bedonderen? En moet je eigenlijk wel trots zijn op je werk dat weinig of niets aan de gezondheid van de mensheid bijdraagt en je werkgever medicijnen voor heel veel geld verkoopt die blijkbaar niet echt werken, want er gaan nog steeds een paar miljoen mensen dood aan ziektes waar die dure troep blijkbaar niet bij werkt. Nog afgezien van de vaccinatie industrie, daar zou een rechtbank nog heel wat werk hebben als we in een eerlijke wereld zouden leven!

   Als fabrieken failliet gaan omdat ze spullen produceren die niemand koopt, dan is dat voor het personeel niet leuk, maar ja, zo werkt de markt. Als je als farmacie de macht hebt en je liegt en bedriegt er nog wat bij, dan zou dat subiet verboden moeten worden en de hoeveelheid mensen dat dan werkeloos wordt staat niet in verhouding met al het leed dat hun werkgevers de mensheid heeft aangedaan. Een baan of een leven, wat is belangrijker als je moet kiezen?

 12. Iedereen heeft het erover maar laat de mensen even weten waar je het weg kan halen ik.zal er mee geholpen worden probeer alles om beter teworden .ik heb zelf slokdarmkanker.

  1. Hallo Anja,

   Ik herhaal weer wat ik gisteren ook onder een reactie schreef:

   Ik denk dat Guido geen link heeft geplaatst omdat het tegenwoordig zo is ‘geregeld’ (geritseld is een beter woord!) dat je in een artikel dat positief is over een alternatief medicijn, geen links naar dat medicijn mag plaatsen. Doe je dat wel, dan heb je grote kans op een boete van dik 30.000 euro! Dat is allemaal het gevolg van de Codex Alimentarius, een codex die een wolf in schaapskledij is, opgezet door oa. de farmaceutische industrie om hun handel en wandel te beschermen.
   http://www.facebook.com/richard.bruijne/posts/4052912760908
   http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/voedsel/codex-alimentarius-gezondheid-aan-banden-gelegd

   Maar, als je in het bovenstaande artikel naar de afbeeldingen kijkt, dan zie je ook een afbeelding van een man met een baard en een flesje in zijn hand met daaronder de info waar je de olie kan kopen (en een overstelpende hoeveelheid informatie kan lezen).

 13. Geweldig dat je zo’n goede progressie maakt. Wat ik wil vragen is, je schrijft dat je bijna geen chemo hebt gehad. Betekent dit dat je wel geopereerd bent, en daarna niets meer of nog bestraald of chemo?
  Wanneer ben je begonnen met het alternatieve cannabis en eventueeel aanvullende maatregelen?

  Madeleine

 14. Bij welke soorten kanker heb je al een reactie gekregen? Ik zelf heb asbestkanker (al 4 jaar).
  Na alles wat er aan mij voorbij komt wil ik hier graag iets meer van weten. Momenteel zijn de tumoren aan het groeien en er kan weinig meer gedaan worden dan afwachten. Deze relatief weinig voorkomende kankersoort biedt weinig wetenschappelijk onderbouwing voor de vervolgbehandelingen. Daar sta ik dan!!! Kan ik een antwoord krijgen?

  1. Beste Trees,

   Laat ik mij eerst even kort voorstellen.
   Mijn naam is Jack van Dijk (57), orthomoleculair therapeut, specialist en topsportconsultant van Praktijk Méderi in Beek (L).
   Mijn missie is om de gezondheid van mensen (preventief) te verbeteren middels de orthomoleculaire therapie.

   Orthomoleculaire therapie is een verzamelnaam voor verschillende therapieën waar met behulp van in de natuur voorkomende stoffen en gezonde voeding bepaalde ziekten/symptomen worden behandeld. “Orthos” betekent juist of goed en “moleculair” betekent op molecuulniveau, dus op het allerkleinste niveau van je lichaam. We gaan er daarbij vanuit dat het lichaam ongekende eigenschappen heeft om zichzelf te genezen, als de juiste voedingsstoffen in de juiste verhoudingen en hoeveelheden aanwezig zijn.
   Ziekten/symptomen ontstaan vaak door een tekort van deze stoffen in het menselijk lichaam. Deze tekorten kunnen ontstaan doordat de voeding niet genoeg voedingsstoffen meer oplevert, doordat niet alle voedingsstoffen goed worden opgenomen door een gestoorde darmfunctie, door zuurstoftekort, door (chronische) ontstekingen, door stress of door uitputting van de lichamelijke voorraad (vitaminen, mineralen etc.).

   Orthomoleculaire geneeskunde omvat onder andere voedingsadviezen, leefstijlmaatregelen en de inzet van voedingssupplementen zoals vitamines en mineralen in hogere doseringen. Ik heb mij de afgelopen jaren o.a. gespecialiseerd in kanker en help/begeleid op dit moment tientallen kankerpatiënten.
   Sinds november 2006 ben ik afgestudeerd bij de Sociale Academie Geneeskunde, Homeopathie & Orthomoleculaire voeding te Breukelen Ik heb daar de volgende vierjarige beroepsopleiding gevolgd:
   • Orthomoleculair Voedingstherapeut
   • Orthomoleculair Specialist
   • Ziekteleer, Diagnose en Advies
   • Anatomie, Fysiologie en Pathologie

   Naast mijn werk op het gebied van de orthomoleculaire geneeskunde verzorg ik lezingen, workshops en schrijf ik diverse artikelen over gezondheid.
   Ik ben lid van de beroepsvereniging V.B.A.G. en dat houdt in dat op grond van dit lidmaatschap mijn consulten door veel aanvullende ziektekostenverzekeringen (geheel of gedeeltelijk) vergoed worden.

   Trees, wellicht weet je (nog) niet dat de oorzaak van kanker al sinds 1930 bekend is gemaakt door de Duitse Nobelprijswinnaar Otto Warburg. Deze oorzaak betreft een zuurstoftekort in de cellen..
   Ik werk op celniveau en dat betekent dat we v.w.b. kanker veel kunnen doen.
   Allereerst kunnen we op drie manieren de kanker vernietigen:
   – door de kankercellen veel zuurstof te geven zullen ze stikken, omdat kankercellen zonder zuurstof leven. Zuurstof doodt kanker…….
   – door de kankercellen uit te hongeren; aangezien kankercellen vooral leven van suiker (koolhydraten). Ik geef de kankerpatiënt dus een koolhydraatarm dieet.
   – door de kankercellen (net als bij chemo en bestraling) direct te vernietigen door lichaamsvriendelijke stoffen zonder bijwerkingen, zoals kurkuma, graviola, cannabis, etc.

   Ik werk als orthomoleculair geneeskundige volgens het Peskin-protocol met daarnaast nog extra aandacht voor voeding, voedingssupplementen, stressvermindering en zuurstoftherapie.
   Dr. Brian Peskin’s verhaal kun je o.a. hier lezen.
   http://www.succesboeken.nl/boeken/9789079872435/Het-verzwegen-verhaal-over-kanker#.U6MiM8LlrIU

   Het verhaal over KAQUN zuurstofwater waar ik als enige orthomoleculair geneeskundige in Nederland mee werk, kun je hier lezen.
   http://www.kaqun.eu

   Mijn werkwijze is als volgt.
   Ik neem eerst een intakegesprek af; dit duurt ongeveer 2 uur waarbij ik een goed beeld wil krijgen van de leefstijl, de voeding, de stressfactoren etc. van de patiënt. Ook doe ik een aantal testen zoals zuurgraadmeting, bloeddruk, hormoontest, zuurstofmeting.
   Vervolgens vraag ik aan de patiënt om een eetdagboek bij te houden en ga ik met alle informatie aan de slag om een behandelplan te schrijven. Dit behandelplan wordt besproken met de cliënt, waarna we van start kunnen met de therapie.
   Het is een intensieve therapie waarbij ik wekelijks contact heb met de cliënt om de voortgang te bespreken en nieuwe adviezen te geven.

   Aangezien ik als orthomoleculair therapeut een A-licentie heb en ben aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG worden al mijn consulten geheel of gedeeltelijk vergoed.
   Dit is ook afhankelijk van de polis die is afgesloten bij de ziektekostenverzekeraar.

   Mijn praktijk is gevestigd in Beek (Limburg), maar ik doe ook huisbezoeken.

   Trees, als ik iets voor jou kan betekenen, hoor ik het graag……..
   Ik zou eventueel langs kunnen komen voor een gratis informatief gesprek en een vrijblijvende, persoonlijke kennismaking.

   Met vriendelijke groet,

   Jack van Dijk
   Orthomoleculair geneeskundige

 15. hey , ja ik geloof wel dat het zou kunnen , maar ik zit met de vraag ( ik ben beroeps bus bestuurder )en hoe zit het met een bloed test zou ik bv een ongeval hebben en deze olie gebruik ?
  is er dan geen positieve drug test ?

 16. hoy ik schreef een reactie in verband wat zouden de testen zijn als ik dit product zou nemen als beroeps bus chauffeur , maar ik krijg geen antwoord en m’n reactie is ook verwijderd , nu denk ik toch dat dit niet on belangrijk is wil je de beslissing nemen om dit product als alternatief te gebruiken
  want bij een drug controle of eventueel ongeval hangt wel m’n job er van af en ook niet beroeps mensen hun rijbewijs
  zou het mogelijk zijn om daar een antwoord op te geven want dit is toch niet on belangrijk om te weten alvorens je aan iets begint
  vriendelijke groet frank

  1. Hoi Frank,

   Ja, goeie vraag, je valt bij een drugscontrole beslist door de mand en aangezien wiet bij de meeste mensen horrorscenario’s oproep (volkomen onterecht, maar zo zijn we door de politiek, de kerk en andere machten gehersenspoeld) ben je mooi de lul. Nu is het natuurlijk zo dat als je de mediwietolie gebruikt zoals het de bedoeling is, je er geestelijk weinig of niets van merkt. In het begin zul je even moeten vaststellen bij welke dosis je eventueel high wordt en dan minderen met de druppels en het vervolgens weer langzaam opvoeren zodat je daar geen last van hebt, zeker als buschauffeur is dat wel belangrijk natuurlijk. Maar een controle zal denk ik beslist wietgebruik constateren en leg dan maar eens uit dat je het om een medicinale reden gebruikt.

   Mocht je als chauffeur reguliere medicijnen gebruiken die de rijvaardigheid beïnvloeden, dan meld je je ziek en is er niets aan de hand, je werkgever zal dat als verantwoord gedrag zien, want de dokter heeft die medicijnen voorgeschreven en dus is het goed. Maar als je je ziek meldt omdat je mediwietolie gebruikt, dan is er geen enkele werkgever die dat zal accepteren. Een probleem dat alleen opgelost kan worden als er bij de politiek een gezond verstand moment optreedt en men eindelijk gaat inzien hoe goed mediwietolie kan zijn bij van alles en nog wat. Maar gezond verstand en politiek, tsja, dat gaat lang duren denk ik.

  2. Velen hebben goede resultaten bereikt met CBD-olie. Dit is zonder THC. Van CBD-olie wordt je niet high. Er zijn dus meerdere varianten waaruit je kunt kiezen. Voor de zwaardere kankergevallen wordt met THC aanbevolen. Dit omdat THC de werking van CBD versterkt. Maar CBD alleen kan dus ook voldoende zijn.

  3. zie: http://www.zamnesia.nl/content/341-cannabis-onderzoek-kanker
   “Ontdekt werd, dat CBD de vitaliteit van tumorcellen aanzienlijk liet dalen en dit suggereert dat CBD praktische anti-tumor toepassingen heeft. Gepubliceerd in The Journal of Pharmacology and Experimental Therapeutics.”
   “ontdekt werd dat THC en andere cannabinoïden tumor groei remden bij patiënten.”

   zie ook: http://www.truthonpot.com/2014/09/24/5-differences-between-cbd-vs-thc/
   “Cannabidiol (CBD) and tetrahydrocannabinol (THC) are the two main ingredients in the marijuana plant. Both CBD and THC belong to a unique class of compounds known as cannabinoids.

   While many strains of marijuana are known for having abundant levels of THC, high-CBD strains are less common. But CBD has recently started to draw attention from the medical community, who seem to prefer CBD over THC. Here, we explain the differences between these two compounds.”

  4. Maar wat wordt er gemeten bij een drugstest? Wat geeft aan dat je cannabis hebt gebruikt, CBD of THC? Of geven beide stoffen dat aan? Ik neem aan dat controleurs die onaangekondigd op de werkvloer langskomen voor een controle op drank en drugs niet of nauwelijks op de hoogte zijn van het medicinale gebruik van cannabis. Nu zou je denk ik met een cannabisrecept van de huisarts wel veilig zitten, maar er zijn niet veel huisartsen die het medicinale gebruik van cannabis steunen en al helemaal niet bij kanker.

  5. Ben op dit moment het boek van Wernard Bruining aan het lezen.
   Hij schrijft dat THC vervalt in een menselijk lichaam in 1 tot 2 uur. Cannabis testen zoals de wangslijmtest reageren daarom op de afbraakproducten van THC die dagen, soms weken later nog aantoonbaar is. Dat wil dus niet zeggen dat de gebruiker onder invloed is.
   Beter is het na Cannabis gebruik een uurtje of 2 uurtjes te wachten met verkeersdeelname.

   Er zit dus ook wel degelijk een verschil tussen CBD en THC. Dus niet alles over één kam scheren. Ook wordt in het boek verschillende voorbeelden gegeven van mensen die het product allen in de avond gebruiken voor het slapen gaan. Dat is natuurlijk ook een mogelijkheid.

  6. Hoi Paul, de werkvloer van Frank betreft dus een bus met passagiers. Het is niet wenselijk om onder invloed van THC een bus te besturen. Met de CBD-olie is er daarentegen niets aan de hand.

  7. Nog een passage uit het boek:
   De grote ontdekking is dat industriële hennep die geweekt wordt met een wettelijk afgedwongen laag THC gehalte van 0,2% juist daardoor een hoog CBD gehalte kan opleveren. Met industriële hennep kan eenvoudig een olie gemaakt worden die slechts 2,5% THC bevat en ruim 35% CBD.

   CBD olie is gewoon legaal te koop want het wordt gemaakt van industriële hennep en bevat daarom nauwelijks THC.

   CBD oftewel Cannabidiol is de cannabinoïde die het “high” effect reduceert, controleert, balanceert en tegelijk de medicinale werkzaamheid van THC versterkt. Gesteld wordt dat CBD een meer medicinale werking heeft vergeleken met THC want CBD werkt zenuwbeschermend, goed tegen pijn, bij Parkinson, schizofrenie, spasmen, is rustgevend, doodt kankercellen, reduceert oogboldruk en nog veel meer.

 17. GUIDO.J,

  Ik had visite uit Holland, een oude vriendin, en te samen hebben wij wat artikelen op deze mooie site bekeken en gelezen zij vond dit over de Cannabis
  en kanker, bijzonder van inhoud, en vroeg mij jouw te bedanken voor je goede werk, dus hierbij dan vriendelijk bedankt Guido Jonker, door Heleen.

 18. Ik ben ervan overtuigd dat alle ziektes die je krijgt met natuurlijke producten zijn te verhelpen. Met andere worden op aarde krijg je het en de aarde kan het ook oplossen.
  Waar kan ik deze olie kopen.

 19. hey sun
  dus als ik jou goed begrijp zou ik bv de cbd olie perfect kunnen nemen zonder risico te lopen van m’n werk als chauffeur te verliezen bij een controle of zie ik dit verkeerd ?
  en misschien een domme vraag wat als je het bv preventief wil nemen welke hoeveelheid is dan aangewezen ?
  ik neem nu bv al Multi vintaminen en glukosamine preventief en ik moet zeggen dat ik er wel goed bij vaar
  moet ook wel toegeven dat ik toch een lichte drang heb te kiezen voor alternatieve oplossingen dan naar pillen te grijpen
  en ook weer de veel voorkomende vraag waar kan ik deze olie kopen ik kom wel uit belgie

  1. Hoi Frankie, over wat je in je bloed bij controle kunt aantreffen heb ik geen kennis van. Hieronder heeft Paul daar wel iets over genoemd. Een belangrijk verschil wat ik wilde aankaarten is dat je van cbd-olie geen high of iets dergelijks krijgt. Je blijft normaal functioneren. Wat ervan in je bloed komt dat zou ik niet weten. Is vast wel op te zoeken/ Google.
   Zoek maar eens op stichting mediwiet. Dan kun je vast wel iets vinden over waar je het kunt krijgen. Er zijn daar ook veel filmpjes te vinden waar je veel antwoorden op je vragen kunt krijgen.
   succes!

  2. Je kunt bij stichting mediwiet ook telefonisch advies inwinnen, ik denk dat de vraag van Frank wel vaker bij hen langskomt. Je moet het beslist zeker weten, het kan je je baan kosten.

   Ik weet dat de politie anders denkt over wietgebruik in het verkeer, maar ik weet zeker dat als Frank enige invloed van eventueel gebruik van mediwietolie voelt, hij nooit meer op tijd op zijn bestemming komt, niet omdat hij dan gaat denken in een F-16 te vliegen en zijn bestemming in een rechte lijn tracht te bereiken, maar omdat je er nogal gemoedelijk van wordt en iedereen voorrang gaat geven: “Peace man, na jou!”

  1. Beste Anka,

   Jeuk, last van je maag en reuma zijn gezondheidsklachten die je heel goed middels orthomoleculaire therapie kunt verhelpen.
   Cannabis is ook geen wondermiddel en bovendien erg duur.

   Orthomoleculaire therapie is een verzamelnaam voor verschillende therapieën waar met behulp van in de natuur voorkomende stoffen en gezonde voeding bepaalde ziekten/symptomen worden behandeld. “Orthos” betekent juist of goed en “moleculair” betekent op molecuulniveau, dus op het allerkleinste niveau van je lichaam. We gaan er daarbij vanuit dat het lichaam ongekende eigenschappen heeft om zichzelf te genezen, als de juiste voedingsstoffen in de juiste verhoudingen en hoeveelheden aanwezig zijn.
   Ziekten/symptomen ontstaan vaak door een tekort van deze stoffen in het menselijk lichaam. Deze tekorten kunnen ontstaan doordat de voeding niet genoeg voedingsstoffen meer oplevert, doordat niet alle voedingsstoffen goed worden opgenomen door een gestoorde darmfunctie, door zuurstoftekort, door (chronische) ontstekingen, door stress of door uitputting van de lichamelijke voorraad (vitaminen, mineralen etc.).

   Mijn praktijk is gevestigd in Beek (Limburg), maar ik doe ook huisbezoeken.

   Aangezien ik als orthomoleculair geneeskundige een A-licentie heb en ben aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG worden al mijn consulten geheel of gedeeltelijk vergoed.
   Dit is ook afhankelijk van de polis die is afgesloten bij de ziektekostenverzekeraar.

   Anka, als ik iets voor jou kan betekenen, hoor ik het graag……..
   Ik zou eventueel langs kunnen komen voor een gratis informatief gesprek en een vrijblijvende, persoonlijke kennismaking.

   Met vriendelijke groet,

   Jack van Dijk
   Orthomoleculair geneeskundige

 20. Warning.
  Wil graag even attenderen op de mogelijke risico’s van een coloscopie in verband met darmkanker.
  Best verontrustend dus!
  Ik heb in mijn medische reguliere gang een aantal jaren terug een coloscopie geweigerd omdat het niet goed voelde en daarnaast dat ik wist van de risico’s op beschadigingen.
  Dit gaat nog een stapje verder….
  http://www.thehealthyhomeeconomist.com/avoiding-the-serious-health-risks-from-colonoscopy-screening/
  http://alignlife.com/articles/food/colonoscopy-might-want-try-pineapple-instead

 21. Beste Monique, Ik zou heel graag willen weten wat verschil met deze canabis olie en henep olie is.
  Mijn beste vriendin heeft borstkanker en heeft 7 chemokuren gehad.
  Ik wil graag voor haar deze olie opsturen maar ik zit momenteel met heftige concentratie problemen waardoor ik niet veel kan lezen.
  Zou u mij in het kort kunnen uitleggen welke olie ik voor mijn vriendin het beste kan kopen.
  Lieve groet Jasna

 22. Deze ontzagwekkende East leef om te getuigen van het goede werk van cannabisolie en zijn wonder genezing. Een grote getuigenis dat ik heb te delen aan alle kankerpatiënten in de wereld ik nooit gedacht heb dat ze zou kunnen zijn enige kwestie wanneer volledige genezing van de long kanker of kanker, zag ik de getuigenis van mensen over hoe te blog-sites waarvan cannabisolie Rick Simpson heeft teruggebracht tot leven. Ik heb ook geprobeerd en u kunt, t geloven dat in slechts een paar weken begon ik met behulp van alle mijn brood geleidelijk stoppen en ik moest vertrekken zonder drugs die de dokter gaf me. Op dit moment kan ik u zeggen dat een paar maanden nu, ik heb brood, en ik ging gewoon voor de tekst vorige week en de arts bevestigde dat er nr. spoor van elk systeem van kanker is. Glorie aan God voor brengt me aan dit echte risico Simpson. Ik ben zo blij dat ik deze getuigenis zal delen. Mijn advies aan u allen die denken dat er is nr. behandeling voor kanker dat is niet waar, neem contact op met de en vindt u uw kanker Rick Simpson cannabisolie en u zult worden gratis voor altijd, probeer het en u zult er geen spijt het omdat het echt werkt. Een ding dat ik kwam om te beseffen, is dat je nooit weet hoeveel het is waar tot u het probeert. Er is geen kwaad in proberen. Vergeet niet, vertraging bij de behandeling leidt tot de dood. Hier is zijn e-mail: (ricksimpsonmedicalservices@outlook.com) contact met hem en vrij zijn van kanker!

 23. Beste monica, ik kan niet hier niet lezen hoe je moet gebruiken,hoeveelheid en frequentie serkte van olie!?nuchter,broot niete eten? heb darm kank geopareerd chemo gehad,was positiefe lymfe. dank voor uw antwoord

 24. Helaas heeft niet iets aan de ‘stichting meid-wiet’. Tuurlijk is het fijn dat ze zich met deze materie bezig houden maar wanneer ze een erg commerciële benadering aangaan (filmpjes op youtube met de tekst: Monique heelt van Darmkanker’) en vervolgens de stroom wanhopige patiënten die ze hiermee hebben gelokt niet aankunnen en nu wegsturen is toch op zn minst jammerlijk te noemen.

  Alle lof voor Monique, goed verwoord en ook het boven geschreven stuk had ik zelf niet beter kunnen schrijven. Helaas is bij mij ook de roze bril over de ‘geweldige zorg’ in NL afgegaan. De noodzaak voor vele patiënten om zelf therapieen te zoeken, en daarin vervolgens tegengewerkt worden is walgelijk. Om nog maar te zwijgen over het feit dat patiënten zonder degelijke informatie over voeding weer naar huis gestuurd worden. VOEDING EN KANKER HANGEN SAMEN. niet wetenschappelijk bewezen? Dat je een parachute nodig hebt wanneer je uit een vliegtuig springt is ook niet wetenschappelijk bewezen, maar een kwestie van logisch nadenken….. Dus dat mensen een folder van KWF in hun handen gedrukt krijgen waarin vermeld staat “vooral lekker veel gebak met slagroom te eten en vla om aan te sterken, “ook burgers zijn een goed idee” loop ik rood aan van woede. Wanneer ik vervolgens berichten hoor waarbij bekend wordt dat KWF een groot deel gefinancierd wordt door bepaalde bedrijven in de voedingsmiddelen industrie valt het kwartje. Fijn dat deze bedrijven een centje bijdragen aan het ‘zoeken naar een cure’ voor kanker die de door hen geproduceerde voeding veroorzaakt heeft.

  Excuses voor het afdwalen, mijn punt was: stichting medi- wiet heeft een ‘patiënten stop’, daar gaan de duizenden mensen die afgekomen zijn op alle reclame gemaakt door hen over het internet weer. Met de ziel en wanhoop onder de arm, op zoek naar een andere verstrekker van de olie. Wellicht de buurtdealer of de vreemdeling op een forum die pretendeert de olie te maken. Alsof kanker patiënten nog niet genoeg te dealen hebben met het filteren van info en het zoeken naar juiste artsen in de reguliere geneeskunde. De zoektocht naar olie met de juiste hoge dosis THC wordt voortgezet. En daarnaast ook maar weer braaf naar de afspraak met de oncoloog, ze zijn teleurstellend maar hebben gelukkig nooit een ‘patiënten stop’.

  Bedankt medi wiet, ook namens de dealers en scammers die hun zakken kunnen vullen doordat jullie het laten afweten na massaal reclame te hebben gemaakt.

 25. Hallo ik ben Angela REYES NOVOA ik heeft al last heeft van schildklierkanker die werd bevestigd als fase vier, de dokter vertelde me er weinig wat ik doen was kon aangezien ik was niet op behandeling reageren maar mijn zwager kwam tot mijn redding door het bestellen van deze hennep-olie van Dr Walker hetgeen hij gezegd heeft is het helpen van sommige patiënten strijd tegen kanker diverse soorten, dus we besloten om het een kans geven , tot nu toe ben ik perfect verbeteren zeer goed en momenteel ik kan lopen rond het Huis allemaal door mijzelf. Ik voelde haar nodig die ik laat anderen die lijden aan deze acute ziekte die als u eenmaal een goed Cannibas olie die het kan echt geven een een goede tweede kans van leven. Als je toevallig naar behoefte aan deze Cannibas olie zijn kunt u contact opnemen met de foundation die me Cannibas olie e-mail kopen: drwalkermidecalservise@hotmail.com

  KANTOORADRES: 32 Watson Road, Birmingham,
  West Midlands 5SA B7,
  Verenigd Koninkrijk, postal Code 560010.
  Tel: + 44 ~ 703 ~ 193 ~ 6022.

 26. Beste Dr. Donald Ross,
  Overal waar je nu bent mijn familie en ik wil u bedanken voor het helpen van mijn vader om beter te worden. De dokter vond dat hij moest ouderdom Leukemie, weergegeven in zijn bloed test als een kanker infectie. Na het nemen van de cannabis olie in de juiste dosering die u gaf aan ons voor slechts een paar weken zijn nieuwe bloedtest toonde grote verbetering. Er is slechts lichte infectie en hij niet langer nodig heeft om een oncoloog te zien. Hij is nu genieten van onze pasgeboren zoon en op de leeftijd van 85, is van plan om met ons op voor een lange tijd te komen en voor degenen onder u die willen in contact komen met Dr. Donald Ross hier te krijgen is zijn e-mail Donaldrossmedicalcenter@yahoo.com

  Heeft contact met hem en ik hoop dat het allemaal werkt goed met je.
  Nogmaals bedankt Dr. Donald, kan God zegene u en u gezond te houden.

 27. Mijn vrouw heeft last van schildklierkanker, die werd bevestigd aan het podium vier zijn, de dokter vertelde me dat er was weinig ze kon doen, omdat ze niet reageren op de behandeling, maar mijn zwager kwam naar onze redding door het bestellen van deze hennepolie van Dr. Gareth Walsh stichting die hij zei is het helpen van sommige patiënten strijd tegen kanker van verschillende soorten, dus we besloten om het een kans geven, voor zover mijn vrouw is het verbeteren perfect heel goed en op dit moment kan ze rond het huis lopen alle door haarzelf. Ik voelde haar nodig Ik laat anderen die lijden aan deze acute ziekte die als je eenmaal de goede hennepolie het kan echt een geluid tweede kans van leven te geven. Als je toevallig in de behoefte van deze hennepolie kunt u contact opnemen met de stichting die mijn zwager met deze e-mail geleverd: drwalshmedicalservice@outlook.com.

 28. Mijn man die zeer werd besmet met darmkanker met mets naar andere delen van het lichaam, werd hij zelfs gezien 6 maanden te leven. Leven voor de familie was een levende hel met verdriet in het hart, maar vandaag ben ik de wereld te vertellen dat de olie cannabis hebben mijn man gered uit te sterven. Hij is nog in leven en we zijn in de 10e maand. God is zo groot. Dankzij Dr. Gareth Walsh dat de Hennep olie verkocht voor ons dat we hebben gebruikt in het genezen ziekte van mijn man. Nogmaals wil ik Dr. Gareth Walsh bedanken voor zijn prachtige Hemp Oil zijn we nu blij met mijn man levend terug, sterk en gezond. U kunt contact opnemen met Dr. Gareth op elke medische kwestie op zijn E-mail: drwalshmedicalservice@outlook.com voor meer hulp.

 29. Beste Dr. Donald Ross,
  Overal waar je nu bent mijn familie en ik wil u bedanken voor het helpen van mijn vader om beter te worden. De dokter vond dat hij moest ouderdom Leukemie, weergegeven in zijn bloed test als een kanker infectie. Na het nemen van de cannabis olie in de juiste dosering die u gaf aan ons voor slechts een paar weken zijn nieuwe bloedtest toonde grote verbetering. Er is slechts lichte infectie en hij niet langer nodig heeft om een oncoloog te zien. Hij is nu genieten van onze pasgeboren zoon en op de leeftijd van 85, is van plan om met ons op voor een lange tijd te komen en voor degenen onder u die willen in contact komen met Dr. Donald Ross hier te krijgen is zijn e-mail Donaldrossmedicalcenter@yahoo.com

  Heeft contact met hem en ik hoop dat het allemaal werkt goed met je.
  Nogmaals bedankt Dr. Donald, kan God zegene u en u gezond te houden.

 30. Hallo,

  Ik gebruikte om te worden gediagnosticeerd met kanker, totdat ik ontmoette Doctor Donald Ross, Hij gaf me cannabis olie en toen ik nam het met de juiste medicatie werd ik kankervrij. Als je zou willen zijn als ik of beter ik stel voor dat je contact met hem via zijn e – Donaldrossmedicalcenter@yahoo.com

 31. Fijn, hoor, farmaceutische industrie. Ik ben nu bijna een jaar weduwnaar, dankzij JULLIE CHEMOTHERAPIEËN. Jullie zijn een enorme kliek “legale moordenaars” en het ergste is dat jullie de artsen OOK in het ongewisse laten. Geld is belangrijker dan een mensenleven, hè? JULLIE HEBBEN HET LEVEN VAN MIJN VROUW LETTERLIJK VERKANKERD EN DAN VAN MIJ FIGUURLIJK. Maar ach, who cares? Als de miljarden maar blijven stromen, toch?!!

 32. Eddy, cannabisolie is perfect in combinatie met chemotherapie te gebruiken. Het verlicht de vervelendeerste bijwerkingen ervan waarnaast het ook nog eens het immuunsysteem ondersteund én de kankercellen actief aanvalt.

  Peter Struik, cannabisolie mag niet legaal verkocht of gekocht worden, dus het is lastig om goede aanbieders te vinden.
  Het doseringsadvies bij kanker is minimaal 60gram pure olie in 90 dagen innemen. Dit lijkt misschien weinig maar er is 600 gram cannabis voor verwerkt.

  Kijk eens op cannaoil.nl voor meer info

  1. Waarom zou je chemo gebruiken als cannabis wiet olie dus WEL HELPT.De farmacie is de enige die hier beter van word.En ik hoop dat de Huis artsen oncologen en vooral minister schippers een WAKKER WORDEN EN NIET ALLEEN MAAR AAN GELD DENKEN .MISTER SCHIPPERS OOK DE VOEDINGS INDUSTRIE EENS AANPAKT.

 33. Chemotherapie is niet curatief maar adjuvant, het zou iets toevoegen, ter voorkoming van…Hoe kun je daar ooit het wetenschappelijk bewijs voor leveren, zeker als het nogal eens niet werkt.
  Er komen steeds meer cbd-olie-goede-ervaringsdeskundigen bij, dat zijn dé deskundigen!

 34. Er staat in de informatie ook dat het voor pijn bestrijding bij Reuma helpt als dit waar is wil ik het ook proberen heb slijtage en Artrose aan, n knieën
  groet dirk

 35. Het mooie van dit 30 minuten filmpje met Monique Posthumus vind ik dat ze dokters, oncologen en soortgenoten niet in het verdomhoekje plaats van conspiracies, de mensheid bewust naar de knoppen willen helpen, allerlei studie subsidies en bonussen krijgen van Big Pharma etc etc, maar dat ze ook eerlijk zegt dat ook zij (die doktoren en oncologen) niet beter weten, graag beter willen weten, graag goed willen doen, mensen genezen, maar zich – vanuit hun professie (begrijpelijk) – alleen maar vast kunnen houden aan wat bepaald is. Ik zie geen geslotenheid, alleen bereidheid, twijfel en onwetendheid, maar ja, we weet het allemaal wel …

 36. Ik was in het ziekenhuis voor een ijzer infuus ,naast mij lag een vrouw met borst kanker met er waren problemen met het inbrengen van het infuus en werd even naar de o.k.gebracht om het probleem te verhelpen.en raak in gesprek met de dochter en vraag haar ken jij CBD olie wat is dat vraagt de dochter had er nooit van gehoord maar zou gaan googelen voor meer info ik hoop dat het lukt.

  1. Als je rechtsboven op de banner klikt van Vitae Sense, vind je een betrouwbare leverancier..!

 37. Ik zou zo graag cannabisolie willen bekomen maar dat lijkt niet zo evident ik heb rugpijnen spierpijnen ten gevolge van fibromyalgie waardoor ik mij altijd moe voel en nog weinig van dingen kan genieten ik hoop op een positieve reactie groetjes

 38. Er is geen legale hennepolie die je kan genezen het is niet voor niks legaal. Koop de olie niet op mediewiet.nl of via de apotheek. Dit wondermiddel is niet voor niets verboden. En nu ze door hebben dat ze de mensen niet meer kunnen tegen houden proberen ze het zelf slaatje er uit te slaan met hun zogenaamde legale industriële hennep olie. Ga op facebook naar de Besloten groep kaneh-Bosm daar vind je alle informatie en ook word daar de echte olie aangeboden voor eerlijke prijs.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.