Advertentie

FAQ: Vaak gestelde vragen over draadloze technologie..!


X
X

FAQ: Vaak gestelde vragen over draadloze technologie

2022 © Arthur Firstenberg | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Wat is draadloze technologie eigenlijk?
Draadloze technologie is elke manier om informatie of energie zonder draden door de ruimte te sturen. Dit omvat:

 • satellieten, radar, radio, televisie, zendmasten, mobiele telefoons, draadloze telefoons, magnetrons
 • slimme meters, WiFi, Bluetooth, fitnesstrackers, slimme horloges, babyfoons
 • draadloze toetsenborden, muizen, printers, koptelefoons en luidsprekers, draadloze beveiligingssystemen, draadloze autosleutels, draadloze garagedeur-openers, draadloze batterijopladers, afstandsbedieningen, draadloze microfoons
 • RFID-chips in kredietkaarten en rijbewijzen, radiohalsbanden en chips in wilde dieren, vee en huisdieren, chips in huishoudapparaten
 • draadloze gehoorapparaten, luisterhulpmiddelen, medische alarmslingers, chips in medische implantaten, draadloze pacemakers
 • autonome voertuigen, drones en robots
 • talrijke andere radio-apparaten die in de wereld van vandaag steeds talrijker worden

Elk van deze apparaten, zonder uitzondering, zendt straling uit..!

Wat is er mis met draadloze technologie?
Door straling te vervangen door draden, zwemmen we in een oceaan van kunstmatige elektromagnetische velden die interfereren met het leven zelf. Wij elektrocuteren in feite onszelf, onze kinderen, onze huisdieren, de insecten, vogels, dieren, bomen en planten om ons heen en de hele levende schepping. We vermoorden onze planeet.

Dit gaat over langdurige blootstelling, toch? Kanker die zich pas na jaren ontwikkelt?
Nee. De effecten zijn snel. Hartslag verandert onmiddellijk. Bloedsuiker stijgt in minuten. Draadloze apparaten aan in je huis verstoort je slaap en je geheugen. Het gebruik van een mobiele telefoon vernietigt hersencellen in minuten tot uren, en kan een beroerte of een hartaanval veroorzaken. Studies tonen aan dat zelfs kanker kan ontstaan binnen enkele maanden na de eerste blootstelling. Als een zendmast wordt aangezet, verlaten vogels onmiddellijk het gebied. Insecten verdwijnen. Zelfs slakken verdwijnen. Het meeste van dit alles duurt in een mum van tijd.

Welke soorten straling worden gebruikt in draadloze technologie?
Alle frequenties van radiogolven, microgolven, infrarode straling, zichtbaar licht, lasers, geluidsgolven, zelfs nucleaire straling. De meeste huishoudelijke apparaten gebruiken microgolven.

Is microgolfstraling niet natuurlijk? Komen microgolven niet van de zon en de sterren?
Bijna alle straling die wij uit het heelal ontvangen is het licht en de warmte van de zon, niet de microgolfstraling. De microgolfstraling die een mens van een gemiddelde zendmast ontvangt, is miljoenen keren sterker dan alle microgolfstraling van de zon en de sterren. De microgolfstraling die iemands hersenen ontvangen van hun mobiele telefoon is miljarden malen sterker dan de microgolfstraling van de zon en de sterren.

En op een bepaalde frequentie is die triljoenen keren sterker dan de microgolfstraling die hij of zij op die frequentie van de zon en de sterren ontvangt. En de zwakke microgolven van de zon en de sterren worden niet gepulseerd en gemoduleerd. Het zijn de pulsaties en modulatie die veel van de schade veroorzaken.

Zijn licht en microgolven niet beide elektromagnetisch? Is microgolfstraling dan niet veilig?
Nee. Dat is hetzelfde als zeggen dat arsenicum veilig is omdat zuurstof en arsenicum beide elementen zijn, of dat cyanide veilig is omdat water en cyanide beide chemische stoffen zijn. Maar zuurstof en water zijn noodzakelijk voor het leven, terwijl arsenicum en cyanide dodelijke giffen zijn. Hetzelfde geldt voor elektromagnetische straling. Zichtbaar licht is noodzakelijk voor leven. Microgolfstraling is een dodelijk vergif.

Zijn giftige chemicaliën niet schadelijker dan elektromagnetische straling?
Elektromagnetisme is complexer en fundamenteler dan chemie. Elektromagnetisme vormt de zon en de sterren. Elektromagnetisme bezielt het leven. Elektromagnetisme ligt achter de chemie. Er is geen “chemische kracht” in het universum. Buiten atoomkernen is er alleen zwaartekracht en elektromagnetisme. Elektromagnetisme stuurt alles wat we zien, inclusief onszelf. Chemie is een gevolg, geen oorzaak.

Kunnen we geen veilige frequenties vinden? Zal dat het probleem niet oplossen?
Dat is een te simplistische kijk op zowel draadloze technologie als het leven. De meeste draadloze technologie heeft slechts één doel: informatie overbrengen naar computers, informatie van grote complexiteit en verscheidenheid. Het is geen eenvoudige, constante straling van één amplitude en één frequentie: een dergelijke straling zou geen informatie overbrengen.

In plaats daarvan gaat het om meerdere grote frequentiebanden, elk onderverdeeld in honderden, duizenden en miljoenen afzonderlijke frequenties van alle verschillende bandbreedten, die elkaar overlappen en op elkaar inwerken, gepulseerd met een enorme verscheidenheid aan intervallen, in een enorme verscheidenheid aan vormen, patronen en tijdsduren, over de hele wereld. Zelfs één enkel signaal van één enkel toestel heeft een verscheidenheid aan amplitudes, frequenties en pulsaties, en wordt op complexe manieren gemoduleerd om alle informatie te dragen die nodig is om door een mobiele telefoon of computer te worden gelezen.

Het leven moet ook een enorme, bijna oneindige complexiteit aan informatie dragen in zijn zenuwstelsels en zijn meridianen, en deze informatie opslaan en verwerken in zijn cellen, organen en chakra’s, en in zijn DNA dat wordt gedeeld en gecirculeerd tussen triljoenen individuen van 50 miljoen verschillende soorten, die allemaal met elkaar en met de aarde, de hemel en het universum verbonden zijn in een groot circuit van energie en informatie. De kunstmatige wolk van energie en informatie verstoort, overmeestert en vernietigt het natuurlijke, levende circuit van energie en informatie. Het kan niet anders.

LiFi toepassingen. (Klik op afbeelding voor LiFi-artikel hier op de site)

Hoe zit het met LiFi? Als licht veilig is, waarom dan geen licht gebruiken in plaats van microgolven?
Licht is een voedingsstof. We absorberen het met onze ogen, en in ons bloed. Het is noodzakelijk voor de gezondheid. Het regelt ons bioritme. Groene planten hebben het nodig voor fotosynthese. Wij absorberen meer van de pulsaties en modulatiefrequenties wanneer zij in ons lichaam worden gebracht door licht dan wanneer zij in ons lichaam worden gebracht door microgolven. LiFi is schadelijker voor het leven dan WiFi.

Mobiele telefoons zijn veel kleiner dan zendmasten. Betekent dat niet dat ze veiliger zijn? Betekent het niet dat de straling niet zo ver reist? Mobiele telefoons en zendmasten zenden dezelfde straling uit; grootte heeft er niets mee te maken. Het belangrijkste verschil is dat een zendmast evenveel signalen tegelijk uitzendt als er mobiele telefoons zijn die op dat moment met de zendmast communiceren, terwijl een mobiele telefoon slechts één spraakkanaal en één datakanaal uitzendt.

Een zendmast zendt dus sterkere straling uit dan een mobiele telefoon, maar tegen de tijd dat deze uw lichaam bereikt, is de straling veel zwakker dan de straling van een mobiele telefoon die u in uw hand houdt, dicht bij uw lichaam. En een mobiele telefoon zendt signalen uit die een zendmast niet uitzendt: Bluetooth, WiFi, GPS en andere signalen.

De straling van een mobiele telefoon reist net zo ver als de straling van een zendmast. De straling van een mobiele telefoon bereikt alle mensen, dieren, vogels, insecten en planten in het gezichtsveld ermee, ongeacht hoe ver weg. Het zal een zendmast op 90 mijl afstand bereiken. Het zal een satelliet bereiken op 22.300 mijl afstand. Het zal Mars bereiken op 200 miljoen mijl afstand. Met 15 miljard mobiele apparaten op aarde vervuilen we niet alleen onze huizen, onze buurten en onze planeet, maar het hele zonnestelsel.

Dr. Lennart Hardell verrichtte baanbrekend, maar vooral onafhankelijk onderzoek naar de relatie tussen mobiele telefonie en kanker. (klik voor link naar Zembla op illustratie)

Mijn mobiele telefoon maakt me niet ziek. Waarom zou ik ermee stoppen?
Uw mobiele telefoon is schadelijk voor uw gezondheid of u zich daar nu van bewust bent of niet. Hij beschadigt uw bloed-hersenbarrière – de barrière die bacteriën, virussen en giftige chemicaliën uit uw hersenweefsel houdt; de barrière die de binnenkant van uw hoofd op een constante druk houdt, waardoor u geen beroerte kunt krijgen. Aangezien hersenweefsel geen pijnreceptoren heeft, kan er veel schade ontstaan zonder pijn. In plaats daarvan veroorzaakt het geheugenverlies, concentratieproblemen, angst, depressie, slaapstoornissen, enzovoort.

Bij ratten kan schade aan de bloed-hersenbarrière worden vastgesteld na een blootstelling van slechts twee minuten aan een mobiele telefoon. Na een blootstelling van twee uur is de schade blijvend. Er is geen reden waarom dit bij mensen anders zou zijn.

De straling van je mobiele telefoon vertraagt ook je metabolisme – je vermogen om suikers, vetten en eiwitten te verteren. Dit veroorzaakt ofwel obesitas of gewichtsverlies, afhankelijk van je genetische opmaak. Het veroorzaakt ook diabetes, hartziekten en kanker. Draadloze technologie is de oorzaak van meer zwaarlijvigheid, diabetes, hartziekten en kanker dan welke andere factor ook. De mensen die zich in real time bewust zijn van de schade zijn de mensen die het kunnen voelen in hun zenuwstelsel of hun hart.

Dat is misschien een derde van de bevolking. Het voelt voor hen alsof ze geëlektrocuteerd worden. En dat is ook zo, maar dat geldt voor alle anderen ook. De kleine groep die van zoiets gehoord hebben, noemt zichzelf ‘elektrosensitief.’ Degenen die er niet van gehoord hebben, denken dat ze aan angst lijden, of dat ze een neurologische of hartstoornis hebben.

Van deze speciale uitzending van ZEMBLA kun je HIER deel 2 t/m 5 zien op YouTube..

Is een flip-telefoon niet veiliger dan een smartphone?
Beide zijn digitaal en beide zenden gepulseerde, gemoduleerde microgolfstraling uit. En ondanks wat veel mensen denken, kunnen flip-phones evenveel of zelfs meer straling uitzenden dan smartphones. Maar veiligheid wordt niet bepaald door het energieniveau. Schade aan de bloed-hersenbarrière is het grootst bij het laagste vermogen, althans bij laboratoriumratten. De bandbreedte is belangrijker dan het vermogensniveau. Smartphones gebruiken meer bandbreedte dan flip phones.

Waar het op neerkomt is dat mobiele telefoons al mensen doden sinds ze zijn uitgevonden. In elke stad in de Verenigde Staten waar 2G ‘flip phone’-service voor het eerst werd ingeschakeld in 1996 of 1997, steeg het sterftecijfer onmiddellijk, op de dag dat het in elke stad werd ingeschakeld. En de algemene gezondheid van de bevolking werd blijvend geschaad.

Minstens tienduizend Amerikanen stierven aan de straling binnen drie maanden nadat de 2G ‘flip phone’-dienst was aangezet in verschillende steden in 1996 en 1997. Of meer mensen stierven door hun nieuwe telefoons of door de nieuwe zendmasten is onmogelijk te zeggen: de straling komt van beide.

Is een mobiele telefoon niet veilig in het gebruik, zolang je hem maar van je hoofd af houdt?
Zo’n 20 jaar geleden begon iemand het idee te promoten van de ‘dichtbij-veldpluim’ die zich tot 15 cm van een mobiele telefoon zou uitstrekken, en dat als je je telefoon meer dan 15 cm van je hoofd hield, je veilig was. Dat is een complete fictie. Er bestaat niet zoiets als een ‘pluim’ in het nabije veld. Die bestaat niet. Het gebied zeer dicht bij een stralingsbron, waar het elektrische veld en het magnetische veld gescheiden en complex zijn, wordt ‘het nabije veld’ genoemd. De ruimte zeer ver van de bron, waar de elektrische en magnetische velden met elkaar verbonden zijn en met de afstand afnemen, wordt ‘het verre veld’ genoemd.

Het nabije en het verre veld vloeien in elkaar over. Er is dus niet iets van een scheidslijn waar het ene ophoudt en het andere begint. En het is zeker niet waar dat de straling stopt bij 6 inches. Als dat waar was, zou de straling nooit een zendmast bereiken en zou de telefoon niet werken. En als het waar zou zijn voor een mobiele telefoon, zou het ook waar zijn voor een zendmast, die dezelfde straling uitzendt. Dan zou een zendmast veilig zijn als je er meer dan 15 cm vanaf staat. Hoe absurd!

En je lichaam is een geleider, dus als je de telefoon in je hand houdt, ongeacht hoe ver weg van je hoofd, worden de microgolven naar je hand en door je hele lichaam geleid, en je arm is een verlengstuk van de telefoon en maakt deel uit van de stralingsantenne. Als u de telefoon voor u op tafel legt en niet vasthoudt, dan stralen de microgolven alleen maar op u in en worden ze niet naar u toe geleid. Maar aangezien voor sommige soorten schade, bijvoorbeeld schade aan de bloed-hersenbarrière, de schade toeneemt met de afstand, beschermt ook dát niet.

Als de stralingsniveaus van mobiele telefoons en zendmasten werden verlaagd, zouden ze dan niet veilig zijn?
Nee. Het is de informatie-inhoud, niet het energieniveau, die de schade veroorzaakt. Een mobiele telefoon stelt de hersenen bloot aan microgolfstraling van ruwweg 10 milliwatt per vierkante centimeter. Bij vermogens die een triljoen keer lager zijn dan dat, is aangetoond dat microgolfstraling de ovulatie, het immuunsysteem, de plantengroei, menselijke hersengolven en de structuur van DNA beïnvloedt.

Hebben we niet meer studies nodig voordat we weten of microgolven gevaarlijk zijn?
Nee. In 1980 hadden we al 10.000 studies. Vandaag de dag hebben we ten minste 30.000 studies. Er zijn meer studies die aantonen dat microgolven en radiofrequente straling schadelijk zijn dan welke andere vervuilende stof dan ook, behalve tabaksrook en kwik.

Hoe lang is dit al aan de gang? Hoe lang weten we al dat draadloze technologie schadelijk is?
Al zo lang als draadloze technologie bestaat. Bij Marconi’s eerste openbare demonstratie van radio in Salisbury Plain in 1896 beschreven toeschouwers verschillende zenuwsensaties die zij ervoeren. Toen Marconi het eerste Franse radiostation in Wimereux aanzette, ‘stormde’ een man die in de buurt woonde ‘binnen met een revolver’, omdat de golven hem scherpe inwendige pijnen bezorgden.

Op de avond van 22 januari 1901, toen Marconi een nieuwe, krachtigere zender op het eiland Wight in werking stelde, kreeg koningin Victoria, die op het eiland verbleef, een beroerte en overleed. Binnen een paar jaar was 90% van de bijen op het eiland verdwenen. Marconi zelf leed aan terugkerende koortsen vanaf het moment dat hij met radio begon te experimenteren en dat voor de rest van zijn leven.

Hij kreeg negen hartaanvallen, waarvan de laatste hem op 63-jarige leeftijd fataal werd. Nog vóór Marconi, in het begin van de jaren 1890, publiceerde Jacques-Arsène d’Arsonval de resultaten van experimenten op mensen en dieren waaruit bleek dat hoge frequenties de bloeddruk beïnvloeden en de stofwisseling ingrijpend wijzigen.

Weten functionarissen van telecommunicatiebedrijven dat hun producten schadelijk zijn? Doen ze ons dit opzettelijk aan?
Zij gebruiken allemaal mobiele telefoons, net als de rest van de wereld, en ontkennen dit evenzeer als ieder ander. De ontkenning, die diep in de samenleving zit, gaat terug tot het begin van de ontwikkeling van elektriciteit in de jaren 1700.

Ik hou mijn telefoon uit, behalve in noodgevallen. Beschermt dat mij en anderen niet?
Een mobiele telefoon lekt straling uit al zijn resonantiekringen, zelfs als hij uit staat, zolang de batterij erin zit. Dat geldt ook voor een modem of router met WiFi, zolang de stekker in het stopcontact zit. Ik heb straling gemeten die uit modems kwam waarin de WiFi was uitgeschakeld. Ik kan altijd zien wanneer iemand een mobiele telefoon bij zich heeft omdat ik de straling kan voelen, zelfs als hij uit staat en in zijn zak verborgen zit, zelfs van de andere kant van de kamer. Ik heb me nog nooit vergist.

Kinderen zijn ook al risicogroep nummer 1 bij draadloze telefonie.

Om welke reden je ook een mobiele telefoon hebt — om het even welk soort mobiele telefoon — alle zendmasten ter wereld moeten er zijn om hem te laten werken wanneer jij dat wilt. Het maakt niet uit hoe zelden je de telefoon gebruikt, alle zendmasten moeten er zijn. Als u hem ‘alleen in noodgevallen’ gebruikt, is dat nog erger, omdat u hem waarschijnlijk gebruikt op afgelegen plaatsen waar geen zendmasten zijn en de service niet goed is. Elke oproep die je doet vanaf een plaats waar geen zendmasten zijn, wordt geregistreerd als een verzoek om service, en je provider zal daar uiteindelijk een zendmast neerzetten als antwoord op die oproepen.

Als ik thuis ben, gebruik ik mijn mobiele telefoon die via een ethernetkabel is verbonden met een modem. Beschermt me dat niet?
Het beschermt je niet omdat het nog steeds straling uitzendt. Het beschermt anderen niet, want als je niet thuis bent, heb je alle zendmasten nodig en bestraal je iedereen om je heen door de telefoon gewoon bij je te dragen.

Er zijn geen vaste lijnen beschikbaar waar ik woon. Ik heb mijn mobiele telefoon nodig.
Tenzij mensen hun mobiele telefoons wegdoen, zullen er binnenkort nergens meer vaste lijnen zijn. Het bestaan van vaste lijnen hangt af van de vraag. Het bestaan van mobiele telefoons hangt af van de vraag. Niemand doet ons dit aan. We doen het onszelf aan.

Als je autoradio ernstig gestoord wordt, wanneer je onder of langs zo’n GSM-mast rijdt, wat voor invloed denk je dat die masten en de EMS (elektro-magnetische straling) voor effect op ons en het Aardeveld hebben?

Is glasvezel de oplossing?
Glasvezel maakt 5G mogelijk. 5G-antennes worden met elkaar en met het internet verbonden door glasvezelkabels. Draadloze bedrijven spenderen honderden miljarden dollars aan het leggen van glasvezel over de hele wereld voor 5G. Wanneer een glasvezelbedrijf of een stad glasvezelkabels aanlegt, betalen draadloze bedrijven voor het recht om deze te gebruiken. Nadat de glasvezel is aangelegd, steken ze er antennes in en zenden ze 5G uit.

Hoe verschilt 5G van 4G?
5G kan veel hogere frequenties gebruiken (millimetergolven). Maar het grootste verschil is dat 5G-masten en 5G-mobiele apparaten smal gerichte stralen op elkaar richten in plaats van de straling in alle richtingen te sturen. Als u een 5G-telefoon in uw hand houdt, volgt de dichtstbijzijnde 5G-mast u en richt hij een stralingsbundel rechtstreeks op uw lichaam.

Dit wordt phased array-technologie genoemd en het resulteert in een grotere penetratie van de straling in uw lichaam, zelfs bij millimetergolffrequenties, dan eerdere draadloze technologieën. 5G-masten zenden ook straling uit in alle richtingen omdat ze voortdurend de omgeving scannen op zoek naar apparaten om verbinding mee te maken.

Is 5G een wapen?
Nee. 5G kan millimetergolven gebruiken. Er zijn ook crowd-control wapens die millimetergolven gebruiken. Maar die wapens zijn duizend keer krachtiger en ze worden niet gemoduleerd en dragen geen informatie over. Het zijn verschillende technologieën die door verschillende mensen voor verschillende doeleinden zijn ontwikkeld.

Wat zijn de alternatieven?
Het alternatief is draden, dus bedrade -ouderwetse- telefoons. Computers met draden en geen WiFi. Het is niet nodig om het wiel opnieuw uit te vinden, draden zijn wat we hadden voor draadloos en zijn superieur in alle opzichten. Draden dragen dezelfde stemmen, maar duidelijker. Dezelfde informatie, maar veiliger. En de informatie zit in de draden, in plaats van over de aarde te worden uitgezonden in een wolk van straling. Draadloos is handig, maar omwille van het gemak doden we onszelf in real time en vernietigen we onze planeet.

x* * *

3 gedachten over “FAQ: Vaak gestelde vragen over draadloze technologie..!

 1. Het artikel gaat er nog een beetje vanuit dat men uitsluitend goede bedoelingen heeft met de mobiele telefoon. De vraag die je moet stellen is: Wat zou je met de draadmoze technologie allemaal nog meer kunnen doen? https://www.roi.ru/tmp/attachments/718817/synthetictelepathyandtheearlymindwars–kopiia1509733759.pdf om maar iets te noemen. Hypnose hoort ook bij de mogelijkheden.
  Ik had zelf een paar maanden een mobiel en heb hem 25 jaar geleden weggedaan. Uit mijn directe omgeving blijkt dat mensen dusdanig verslaafd zijn dat ze dit geen week volhouden. Wees eerlijk. Hoeveel mensen ken je die geen mobiel hebben? Hoe vertel je iemand die onder hypnose is dat die moet stoppen? Vergeef me dit synisme, maar ik geef de mobiel beller geen schijn van kans meer. Na 20 jaar waarschuwen en dan schaapachtig aangekeken te worden hou je je kop wel. Jullie kijken allemaal naar de voordeur, waar iemand met een injectiespuit in de aanslag wil inbreken. Ondertussen wordt via de achterdeur je huis leeggeroofd.

  1. We gaan nergens vanuit. De enige bizarre zaak is, dat áls je in staat bent zoiets prachtigs uit te vinden als de mobiele telefoon, of die andere draadloze zooi, dat je dan OOK IN STAAT bent om maatregelen te nemen tégen die schadelijke straling. Er zijn zóveel middelen om die straling te neutraliseren, compenseren, etc., dat je wel heel erg dom moet zijn, niet te zien, dat deze middelen MET OPZET zijn vermeden..!!

   Een man als Steve Jobs klopt imo dan ook niet in dit kader. Hij moét op de hoogte geweest zijn van in ieder geval MOGELIJK SCHADELIJKHEID van elektro-magnetische straling (EMS) Maar dan is de vraag, of de man dit met OPZET heeft gedaan/nagelaten of niet..?! Kijk, een sprongetje naar deze graancirkel..! De ‘gifts’ die hier bedoeld werden/worden, zijn nu ook duidelijk..!!

   De disc die deze ET draagt, is ASCI. Vertaald staat er wat er onder foto staat.. Duidelijk verhaal inmiddels, waar ik jaren heb gezocht naar de betekenis van de woorden ‘false gifts’.

  2. Mijn insteek is dat ik geen injectie neem of test laat doen als ik niet weet wat erin zit. Ditzelfde geldt voor een mobiel. Ik weet niet wat dat ding uitzendt, dus gebruik ik hem niet. Er zijn eigenlijk maar 3 manieren om het lichaam op een oneigenlijke manier binnen te komen. Dat is injecteren, bestralen of een substantie nanoklein maken. Aan de laatste vorm kan ik niet zoveel doen, behalve dan gezond leven. Ik doe wat ik kan door de eerste 2 te vermijden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.