Advertentie

Vrije presidentsverkiezingen; geloof jij ’t?


x

x

‘Het gaat er niet om wat de mensen stemmen,
maar om wie de stemmen telt’

Jozef Stalin (1878 – 1953)
(‘democratisch’ gekozen Russische premier)

* * *

x

De poppenkast van vrije verkiezingen..!

‘Problemen’ met elektronische stemmachines..

Vertaling Marieke Pril © 2012

x

In het kader van de aanstaande Amerikaanse verkiezingen, lijkt ons hele Nederlandse media-circus weer als een mak schaap achter het Amerikaanse media-verkiezingsgedrocht aan te lopen.. Want er wordt geen kritisch geluid vernomen van al die ‘Amerika-correspondenten’, die door diverse omroepen zijn gestationeerd in de VS. Dus zit er voor ons niet anders op, dan om jou op de hoogte te brengen van één van de meest fundamentele ontwrichtingen in de presidentsverkiezingen..!

De poppenkast is weer begonnen; de uitslag van deze nieuwe presidentsverkiezingen tussen Romney en Obama, is al bekend.. Bij de elite die aan de knoppen zitten van de stemmachines..!

En dat gaat om het systeem van kiezen, per computer dus. Want je denkt toch niet, om maar meteen met de deur in huis te vallen, dat de krachten achter de schermen, niet alles in het werk stellen om hun zin niet door te drijven; hún presidentskandidaat op de stoel te krijgen.

Hieronder vindt je links naar een indrukwekkend-onthullende artikelen uit de grote media, die ernstige problemen blootleggen rondom elektronische stemmachines. Dit wordt gevolgd door fragmenten uit een uitstekend artikel dat de kernproblemen binnen het verkiezingssysteem verklaart. Hoewel de ene partij hier meer van zou kunnen profiteren dan de andere, is dit echter geen kwestie van de ene of ander partij… We nodigen iedereen die om democratie geeft uit,om mee te werken aan eerlijke verkiezingen die waarlijk de wil reflecteren van het volk.

Een simpel artikel dat feitelijk aangeeft hoe de presidentsverkiezingen in de VS zijn gestolen. Keer op keer..

MSNBCEen artikel uit 2011, 29 september, genaamd:

‘Het kost slechts US$ 26 om een stemmachine te hacken:
“Onderzoekers van het Argonne National Laboratory in Illinois hebben een hack ontwikkeld die, voor $26 dollar en met de wetenschappelijke kennis van een kind uit groep 8, op afstand de stemmachines kan manipuleren die worden gebruikt door miljoenen kiezers overal in de VS. Het elektronische hack gereedschap bestaat uit een microprocessor van $1,29 en een printplaat van ongeveer $8. Samen met een afstandsbediening van $15, waarmee de onderzoekers de stemmen kunnen wijzigen tot op een afstand van bijna een kilometer, kost de gehele hack ongeveer $26.”

Washington Post Een artikel (28/6/2006) met de titel:
‘Slechts één persoon zou een verkiezing kunnen bepalen’, beschrijft de test van een team van cyberbeveiligingsdeskundigen. Het artikel stelt: “De experts concluderen in een rapport dat gisteren verscheen, dat er slechts één persoon met een verfijnde technische kennis en tijdige toegang tot de software waarop de stemmachines lopen voor nodig is, om de uitkomst ervan te veranderen.”

Miami Herald – (artikel  25/3/2009):
CIA expert: Elektronisch stemmen niet veilig’ presenteert de verontrustende resultaten van de CIA cyberbeveiligingsdeskudige Steve Stigall.

“Geautomatiseerde kiesstelsels kunnen in vijf stadia worden gemanipuleerd, van het wijzigen van de kiezersregistratie lijsten tot het plaatsen van de resultaten. Stigall zei dat stem apparatuur die aangesloten is op het internet kan worden gehackt, en machines die niet waren aangesloten op het net draadloos konden worden aangetast. De (verkiezingsondersteuning) Commissie is bekritiseerd voor het uitgeven van meer dan $1 miljard dollar aan de staten om elektronische apparatuur van te kopen, zonder er eerst prestatie eisen aan te stellen. Talrijke computer-beveiligingsexperts hebben geconcludeerd dat de Amerikaanse systemen kunnen worden gehackt.”

Opmerking: Vreemd genoeg heeft The Herald dit artikel van hun website verwijderd maar het is nog steeds hier beschikbaar.

MSNBC – Een artikel uit 2009 beschrijft vijf gemeente-ambtenaren, met inbegrip van de Circuit Court rechter, de provincie klerk, en verkiezingsfunctionarissen, die werden beschuldigd van flagrante corruptie tijdens de verkiezingen. “Deze vermeende criminele acties waren van invloed op de uitkomst van de federale, locale, de primaire staats, en algemene verkiezingen in 2002, 2004, en 2006. Clay County Circuit Court Rechter Russel Cletus Maricle, 65jr, en school hoofdopzichter Douglas C. Adams, 57jr, zetten  verkiezingsfunctionarissen aan tot het plegen van daden als afpersing, mail fraude en omkoping. Clay County Klerk Freddy Thompson, 45jr, instrueerde naar verluidt ambtenaren hoe stemmen te veranderen op de stemmachine.”

Opmerking:  Opmerkelijk genoeg verwijderde MSNBC dit artikel van hun website maar u kunt via deze link van de FBI lezen hoe alle verdachten schuldig werden bevonden en veroordeeld door een federale jury.

Voor een schat aan artikelen m.b.t. onthullingen van verkiezingscorruptie op grote schaal klik hier.

Grote problemen:
De bovenstaande artikelen in de media onthullen slechts enkele van de vele problemen met elektronische stemmachines en verkiezingscorruptie. Hoeveel miljoenen stemmen zouden er veranderd of verdwenen zijn waarvan we niets afweten? We zullen het nooit weten. En waarom krijgt dit niet de grote aandacht in de media die het verdient? Voor een waarschijnlijk antwoord klik hier.

Voor meer indrukwekkende informatie hierover:  de uitstekende documentaire ‘Votergate’ neemt de kijker mee op een fact-finding missie door de VS waarin verbluffend bewijs wordt onthuld in verband met de defecten en regelrechte fraude met betrekking tot het elektronisch stemmen. Uitdagende interviews met klokkenluiders en moedige Amerikanen, inclusief leden van het Congres en top verkiezingsambtenaren, onthullen kritische informatie die van de massa media weinig aandacht heeft gekregen. Bekijk deze indrukwekkende 30-minuten durende documentaire onderaan dit artikel.

Een tweede zeer onthullende HBO documentaire met de titel: Hacking Democracy’ kun je hier zien.

Nog  dieper?
Hieronder vindt u fragmenten uit een meeslepend artikel dat direct naar de kern gaat van het probleem. De vader en oom van de auteur ontdekten jaren geleden ernstige verkiezingsfraude, en hebben vervolgens zwaar geleden voor het onthullen van deze waarheid. In 1992 publiceerden zij het boek ‘Votescam’, waarin belangrijke verkiezingsfraude aan de kaak wordt gesteld. Het boek werd direct effectief verboden. Beiden stierven jong in de jaren 1990.Alstublieft deel deze krachtige informatie die van zulk vitaal belang is voor de toekomst van de democratie met anderen. Nodig al je vrienden en collega’s uit om deze boodschap door te geven en samen te komen om te pleiten voor de hervorming van verkiezingen.

 

Een korte geschiedenis van

geautomatiseerde verkiezingsfraude in Amerika.

2012 © Victoria Collier.  Schrijfster en politiek activiste.
Ze blijft het publiek voorlichten over stemmingsfraude,
in naam van haar vader en oom.

x

Victoria Collier

Eskaders van glanzende nieuwe touch-screen Trojaanse paarden worden kiesdistricten door geheel Amerika binnengerold. Niet zoals ons verteld wordt, om het stemmen gemakkelijker of nauwkeuriger te maken. De echte reden waarom Amerika wordt overspoeld met miljarden kostende papierloze geautomatiseerde stemmachines is zo dat niemand in staat zal zijn fraude te kunnen aantonen.

Niet alleen zijn deze machines niet te verifiëren, ze worden in het geheim geprogrammeerd. Hun software is niet toegankelijk voor controle door verkiezingsambtenaren of computer experts. Ze zijn ook uitgerust met modems die toegankelijk zijn via computer, telefoon en satelliet.

Wij, het volk, zijn verantwoordelijk voor het terugnemen van de controle over ons democratisch proces. Niemand anders zal het voor ons doen. We kunnen het ons niet veroorloven naïef of ongeschoold te zijn op dit moment in de geschiedenis. Om de omvang van de corruptie waarmee we te maken hebben volledig te kunnen begrijpen, en om te voorkomen dat we gevaarlijke fouten maken op basis van onwetendheid, moeten we de geschiedenis begrijpen en de machtsstructuur achter de stemfraude in Amerika.

Ik ben opgegroeid met twee mannen die vijfentwintig jaar van hun leven hebben doorgebracht met onderzoek naar stemfraude in Amerika: James en Kenneth Collier, mijn vader en oom. Hun boek ‘Votescam; The stealing of America’, werd gepubliceerd in 1992, direct verboden en gemeden door de grote boekketens die het boek vermeldden als zijnde ‘out of print’, en tevens actief deelnamen aan het voorkomen van de verkoop van het boek.

Votescam verteld over het baanbrekende onderzoek van de Collier broers naar de met multi-miljarden gemanipuleerde verkiezingsindustrie, de zakelijke overheid en de media functionarissen die er de controle over hadden.( de eerste acht hoofdstukken zijn gratis beschikbaar online HIER)

Het Votescam onderzoek begon in 1970, in- verrassing! – Dade County, Florida, waar Ken zich als kandidaat voor het congres opwierp (met Jim als zijn campagne leider). Door middel van stemmingszwendel werd Ken uit de verkiezing gemanoeuvreerd. Later ontdekten de Colliers dat deze fraude al tientallen jaren plaatsvond door het gehele land.Dat ging als volgt:

De lokale nieuwslezer zou tijdens de verkiezingsuitzending aankondigen dat de ‘stemcomputer kapot was gegaan.’ In plaats van officiële uitslagen door te geven vanuit het gemeentelijk gerechtsgebouw, zenden de medianetwerken de rest van de avond alleen verkiezingsprognoses uit.

Jim en Ken, die 30% van de stemmen hadden binnengehaald, merkten op dat toen de stemtotalen terugkwamen op het scherm na de aankondiging van de nieuwslezer, ze op mysterieuze manier 15% van de stemmen waren ‘kwijtgeraakt’. De rest van de avond kregen ze er niet een stem bij. Toen ze de ‘officiële’ verkiezingsresultaten onderzochten van de pre verkiezingsmaand September, de run off in Oktober en de definitieve verkiezing in November in Dade County, ontdekten ze dat er een totaal van 141.000 stemmen waren uitgebracht voor de gouverneurs race in elke verkiezing.

Dat was precies hetzelfde aantal stemmen dat werd uitgebracht voor drie verkiezingen met een verschillend aantal aan kandidaten die in de running waren voor het ambt. Precies dezelfde cijfers werden opnieuw genoteerd voor de Senaat race in de primaire, run-off en de uiteindelijke verkiezing. Dit is natuurlijk een statistische onmogelijkheid.

Toen ze de ‘officiële’ stemresultaten vergeleken met een print-out van de stem ‘prognoses’ uitgezonden door het TV Netwerk op de avond van de definitieve verkiezing, ontdekten ze dat channel 4 met een bijna perfecte nauwkeurigheid een ‘prognose’ had gegeven van 40 races met 250 kandidaten binnen slechts 4 minuten na dat de polls gesloten waren. Channel 7 kwam er nog dichter bij; om 21:31.u kwamen ze met een prognose van 96,499 stemmen als definitief stemtotaal voor een race. Toen de Colliers het ‘officiële’ aantal stemmen checkten bleken het…ook 96,499 stemmen te zijn!

De netwerken kwamen vervolgens met de verbazingwekkende bewering dat de resultaten van een enkele stemmachine ergens in Dade County door een computerprogramma gehaald werden om zo tot de stem prognoses te kunnen komen. Elton Davis was de computer programmeur die verantwoordelijk was voor de magische formule die de stemresultaten van één stemmachine kon converteren naar een bijna perfecte prognose van stem resultaten voor een totaal aan 40 races en 250 kandidaten. Toen Elton Davis hiermee door Jim en Ken geconfronteerd werd in zijn kantoor op de Universiteit van Miami antwoordde hij: “ Je zult het nooit kunnen bewijzen, en nu eruit!”

Votescam’ is niet het enige boek dat de wereld bekend wil maken met de stemfraude in de VS. Ook dit boek laat duidelijk zien naar wat voor een poppenkast we kijken als we naar de VS-verkiezingen kijken..! (klik voor lead naar Amazon)

Tot slot beweerden de tv netwerken dat leden van de League of Women Voters op de verkiezingsavond in het gebied aanwezig waren om het totale aantal stemmen telefonisch door te geven aan Channel 4 en 7. Toen de Colliers het hoofd van de League, Joyce Deiffenderfer, confronteerden, gaf ze toe dat er geen LWV leden in het gebied aanwezig waren geweest op de betreffende avond! Ze brak in huilen uit en zei: “Ik wil niet verstrikt raken in deze zaak.”

Op het moment dat de Tv Netwerken beweerden dat de stemcomputer in het gerechtsgebouw kapot was gegaan en dat ze daarom niet langer actuele stemresultaten zouden kunnen weergeven, logen ze. Ze hadden namelijk nooit de actuele stemresultaten weergegeven. Een paar maanden later kwam de aap echter uit de mouw, toen een officieel persbericht verscheen van het hoofd van Dade data processing, Leonard White, waarin nadrukkelijk werd gezegd: “De stemmachine in het gemeentelijk gerechtsgebouw in Dade County is nooit kapot geweest, en nooit traag in het functioneren.”

Dit was het begin. De gebroeders Collier waren met hun schip in het puntje van een gigantische ijsberg gevaren. Tijdens de voortzetting van hun onderzoek kwamen ze tot de schokkende ontdekking dat stemfraude en heimelijke afspraken zich voordeden tussen de belangrijkste personen in elke tak en op elk niveau van het Amerikaanse politieke systeem. Zij die niet profiteerden van de fraude waren te bang het te bestrijden. Hun zoektocht naar rechtvaardigheid leidde tot een doodlopende weg. Hun levens werden bedreigd. Ze werden door de reguliere pers belasterd als zijnde complotdenkers…en toch zetten ze door.

De volgende vijfentwintig jaar werd besteed aan het samenstellen van een schat aan FBI gedocumenteerd bewijs waaruit blijkt dat de verkiezingen in de Verenigde Staten onder de strakke controle is komen te staan van een handvol machtige en corrupte mensen. Jim en Ken stierven beiden op jonge leeftijd in de jaren 90 van de vorige eeuw, als helden voor vele duizenden mensen die hen hoorden spreken op de radio en op politieke bijeenkomsten door het hele land. Zij hebben bijgedragen aan de begeleiding van groepen en individuen die werken voor eerlijke verkiezingen in hun gemeenschappen. De laatste hoop van de gebroeders Collier was dat hun boek Votescam zou worden gebruikt als bewijs in een serieus onderzoek van het Congres naar verkiezingsfraude.

Veel mensen die nog steeds aan de macht zijn moeten nog verantwoordelijk gehouden worden voor hun rol in de medeplichtigheid aan stemfraude. Ik geef je twee belangrijke voorbeelden.

De beroemde advocaat uit Miami Ellis Rubin, presenteerde het oorspronkelijke Votescam bewijs aan de assistent procureur van Florida op dat moment, Janet Reno. Het bewijs omvatte de afgeschaafde wielen van de knoppen van de stemmachines, vervalste canvass biljetten, en voorgedrukte, overeenkomende stembiljetten. Reno weigerde te vervolgen en beweerde ten onrechte dat de misdaad verjaard was.
Jaren later vertelde Rubin mijn vader dat Reno achter gesloten deuren had verklaard dat ze niet tot vervolging had kunnen overgaan. Waarom? Omdat ze dan veel van de machtigste mensen in de staat ten val zou hebben gebracht. Een andere opmerkelijke Votescam crimineel is nu te vinden zittend op de bank van de hoogste rechtbank in het land.

Janet Reno: in enkele jaren van assistent-procureur van Florida (Bush-territory!) naar Minister van Justitie onder Bush.. One favour deserves another..

Rechter van het hooggerechtshof Antonin Scalia, die toen hij nog een federale rechter van beroep was verantwoordelijk was voor het vernietigen van wat een historische recht zaak zou zijn geweest, aangespannen tegen de advocaat van het ministerie van Justitie Craig Donsanto, die had geweigerd de aan hem door de gebroeders Collier overgelegde, uitgebreide bewijsstukken van stemfraude te vervolgen. Het bewijs omvatte een videotape van de League of Women Voters die knoeien met stemmen tijdens de gesloten ‘tel-sessies’. De vrouwen waren illegaal gaatjes aan het ponsen op biljetten waarop al een stem was uitgebracht.

Ik wil graag een korte lijst met belangrijke lessen aanbieden
Deze lessen zijn vergaard tijdens 25 jaar bestrijden van stemfraude in de loopgraven.

1. In het geheim tellen van stemmen is illegaal. Sneller kunnen tellen is geen rechtvaardiging voor tellen in het geheim.

2. Machines met knoppen verschenen als eerste, en ze waren op verschillende manieren te manipuleren. Men kon de machine zelf manipuleren, of de elektronische scan machines die de biljetten telde.

3. Geautomatiseerde stemmachines zijn het gemakkelijkst te manipuleren. Hun software is niet toegankelijk voor publieke controle of onderzoek door verkiezingsfunctionarissen. Er zijn oneindig veel manieren om de machines zo te programmeren stemmen frauduleus te laten tellen. Omdat ze bereikbaar zijn via een modem, kunnen ze vanaf een centrale locatie op afstand worden bediend.

4. Bedrijven die stemmachines produceren werken zonder federaal toezicht, certificering, normen of beperkingen.

5. Zowel de Democratische als de Republikeinse partijen zijn al tientallen jaren medeplichtig aan verkiezingsfraude, en hebben er hun eigen voordeel mee behaald. Stem manipulatie is GEEN partijdige kwestie.

6. De bedrijfsnetwerken van de  grote media spelen een vitale rol in het plegen van en het in de doofpot schuiven van stemfraude.

7. De media peilingen op de verkiezingsdag zijn uiterst onbetrouwbaar.

De ernstigste inschattingsfout dezer dagen komt uit de hoek van de verkiezingshervormers die oprecht geloven dat het antwoord op de problemen uit het verkiezingsjaar 2000 is de biljetloze, geautomatiseerde stemmachine te omarmen. Met die biljetloze machine is er geen enkele manier om te hertellen, geen enkele manier om welke tegenstrijdigheid, onjuistheid of fraude dan ook te kunnen bewijzen.

Het feit alleen al dat bedrijven als ES&S en Diebold bereid zijn een biljetloze stemmachine te maken zou al aanleiding moeten zijn voor een onderzoek door het Congres. (Er zijn nog talloze andere redenen om deze bedrijven te laten onderzoeken). Voor een gedetailleerde  bestudering van deze sinistere corporaties klik hier.

Nog een ernstige inschattingsfout komt van diegenen die denken dat een terugkeer naar het handgetelde stembiljetten systeem op een of andere manier onmogelijk is. Een studie gedaan door MIT/Cal Tech in 2001 toont aan dat juist het handmatig getelde, papieren stembiljettensysteem de meest accurate is van de 5 systemen die zijn gebruikt in de laatste vier presidentiële verkiezingen.
Ze zijn volledig verifieerbaar, en eerste wereld landen over de gehele wereld maken er nog steeds gebruik van waaronder Canada, die de uitslag van hun laatste presidentsverkiezingen binnen vier uur geteld hadden.

Waar het op neer komt is dat een geautomatiseerde stemmentelling een geheime stemmentelling is, en dat is illegaal. Technologie kan nooit een vervanging zijn voor de grondwettelijke en dwingende bepalingen van de kieswet, die open en controleerbaren verkiezingen vereisen. Er is geen manier om een publieke stemmen telling te doen met een computer.

De telling moet worden gedaan met de hand, in het openbaar, opgenomen, live uitgezonden worden op tv en de resultaten gepubliceerd worden op de ommuring van het district, net als vroeger het geval was. Stembiljetten moeten worden geteld op de zelfde dag als de stemming plaatsvindt, waardoor het moeilijker is om stembiljetten te veranderen. Handgetelde stembiljetten en eeuwige waakzaamheid zijn de enige hoop die ons nog rest.

Victoria Collier
blijft het publiek voorlichten over stemmingsfraude,
in naam van haar vader en oom.

* * *

c

139 gedachten over “Vrije presidentsverkiezingen; geloof jij ’t?

 1. gebeurt overal en naar mijn mening is dat hier ook gebeurt om de eurofielen aan de macht te hebben althans de meelopers en nogmaals is mijn mening.

  europa moet en zal de macht hebben over het gepeupel want dat zijnin hun ogen de dwarsliggers en zo is het in amerika ook zo.
  alleen jammer dat je het als gewone burger niet kan bewijzen of staven.

 2. space future exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen

  Eindelijk de waarheid voor ogen over antidemocratische presidentsverkiezingen in de VSA waar velen in de politieke Eurozone de ogen gesloten houden. Eigenaardig bij de Franse presidentsverkiezingen kan elke politieke partij hun kandidaat naar voren schuiven voor eerste ronde, de twee winnaars gaan naar de 2de ronde, hier de overwinnaar wordt de Franse president nu Francois Hollande. Waar gaat de politieke Eurozone en Europarlement naar toe. Zeker niet ideaal om de zo voorgestelde democratiemaatschappij met daar definities aan te prijzen voor eventuele samenwerking met buitenaardse civilisaties,

 3. En als we ons allen verbinden met de matrix om dat te laten gebeuren dat echt goed is voor moeder aarde en diegenen die helpen om de transitie te volbrengen.
  Gandhi zei ooit: “stop geen energie in negatieve zaken”, zonde van alle moeite. vooral als je al zuinig aan moet doen met energie.

  1. Ja ja Pjottr, maar als je je nu voorstelt dat we met velen in het theater naar die politieke-matrix voorstelling zitten te kijken , dan , aan het eind komt dan altijd dat applaus , maar als we dan durven te besluiten om niet mee te klappen omdat je niets aan de voorstelling vond, dan zullen er toch altijd weer een paar onder de indruk zijn geraakt van het zien van iemand die niet-klappen aandurfde en daarover nadenken.
   Op die manier heb je toch iets gedaan zonder iets te hoeven doen.

   Het is zo verschrikkelijk verbazingwekkend dat er steeds weer zoveel applaus is na een zo slechte opvoering ,dai het misschien toch wel nuttig is er wat energie in te steken.

 4. space future exopolitiek vanuit vlaaderen-antwerpen

  Wat gebeurt erop de maan, wat reist er dagelijks tussen de Aarde en de maan, waarom rept niemand er met geen woord over!?
  Omtrent hun deze space technologische kennis voor explotatie van planeten zal niemand twijfelen, sigaren(ufo’s) vliegen kokende vulkaankraters in en uit, de sigaarpiloten kennen het doen en laten op de Aarde al langer dan het Roswellgeheel in tijdspanne van een plus minus een tiental eeuwen. De AND M31 en Messier M32 Extraterrestrails zijn het niet eens met de werkwijze in toenaderingspogingen van deze sigaarpiloten tegenover de Aardelingen, maar de M31 en M32 en Aardelingen kunnen samen planeten koloniseren naar believen, zonder problemen.

 5. space future exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen

  De stemrondes in Vlaanderen zijn afgelopen tot in 2014 tenzij de federale of Vlaamse regering de bijl er bij neerleggen. In de VSA werd het voor mij blanco. Geen enkele kandidaat is als politicus geschikt de gepaste politiek te voeren met Extraterrestrials tgv van de jarenlange ufo-coverups sinds 1947 en gedwongen opgelegd aan andere staten. Trouwens deze zelfde mening delen velen, er wordt uitgekeken naar West-Eurostaten om dit roer in handen te nemen, zelfs met vraag en goedkeuring binnen de Algemene Vergadering van de VN. De vuile was van de ufo-coverups….. de top van de ijsberg is belange nog niet in het zich, maar het kapitalisme gaat op sterven na dood, de mening van vele economen, ongeschikt voor de ruimtevaart…..

 6. Space future exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen

  Men weet uit eigen ervaring wat men met wetenschappelijke kennis en spitstechnologie kan verkrijgen om het sociale welvaartspeil van de bevolking op te krikken of af te breken, ook afkomstig van Extraterrestrials. De VSA-ufo-coverups, na vier jaar Obama, wat is er veranderd, de top van de ijsberg is belange nog niet in het zicht, maar binnen de Eurozone zijn politici op hun tenen getrapt, met Extraterrestrials kan het dagelijkse leven zoveel aangenamer zijn en zeker worden, dat waren meer dan enige paar smerige politieke straten te ver.. permanente angst voor oorlog en op de loop gaan voor vrede, binnen en buiten de VN, armoede bestrijding, wie hoeft er altijd zijn geldzakken gevuld te zien, ook bij kwijtschelding van schulden en invoering van de bancor en oprichting van de planetaire bancor centrale bank, waarvoor alle onkosten worden terugbetaald, ook voor de ontwikkelingslanden…..Gedaan met de speculatie tegen om het even welke nationale muntpariteit, wat een forse daling geeft van de finaciële criminaliteit en corruptie en een flinke daling voor de uitgaven van de ministeries van justitie kunnen bewerkstelligen.

 7. Space future exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  Inderdaad in de wereld van de World Future Society lopen rare vogels rond. Sinds 2008, de financiële corruptie en criminaliteitschandalen, waar experten geld creëren uit lucht, wordt de $ erop los gedrukt, spelen torenhoge staatschulden geen rol, via gegevens uit de geschreven pers.
  De invoering van De Bancor als internationale nationale munteenheid en de Bancor Centrale Bank met terugbetaling van de onkosten en kwijtschelding van schulden voor overheid, bedrijf en privé met uitzonderingen voor misdaden…..
  Welk doel heiligt de middelen zonder iemand uit te sluiten, geen negatieve inpakt op de belastingbetalers als consumenten en bedrijfsleven, stellen paal en perk aan tal van misdrijven tgv van financiële corruptie door speculaties, economische sancties kunnen op uiteenlopende wijze worden getroffen vb Iran

  Mits samenwerking Vlaanderen en Extraterrestrials betekent een einde aan ufo-coverups. Welke waren de politieke contractuele verbintenissen en verplichtingen van diverse staten, komen op de politieke tafels. De politieke vraagstelling ivm gevaren voor de volksgezondheid en ongewenste defensie-agressie en de daarmee sociale aftakkeling, kan men onmogelijk naast kijken!

 8. Space future exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen

  De invoering van De Bancor als internationale nationale munteenheid en de Bancor Centrale Bank met terugbetaling van de onkosten en kwijtschelding van schulden voor overheid, bedrijf en privé met uitzonderingen voor misdaden…..
  De nationale munteenheden van de staten die mee instappen in de Bancormunteenheid, de overstap mag onder geen enkele voorwaarden tot verliespunten leiden, daarom dat boekhouderexperten voorstellen indienen om ter verkoming van deze feiten. Een zachte winstmage van 5 ot 10 zonder belastingen, leiden ook tot extra koopkracht van de consumenten enz.Oud geld in de sokken onder de bedmatras of kluizen brengen niets. Voor een planeet is dit een grote internationale gebeurtenis en ten rechte om alles te plaatsen in een feestelijke zon….

  1. Indrukwekkend Monika!! Thnx gurrll.. en euh, keep up het goede werk en all that en more, dan zal ik proberen wakker genoeg te blijven, in de gemene mean time sjjjitt en scheisters are closing in from impossible corners en richtingen, zaken zoals gewoonlijk, wat anders zou ik verwachten. Ik heb een pest hekel aan Drank, niet aan de mensen in de Drank, dat niet, geef mij maar blow kikkers, ruikt lekkerder en de musick klinkt beter, af en toe mee ademen en ik hoef niet eens wat op te steken. Wat ik wel heel sterk waardeer is zeggen wat er aan de hand is, alcohol vergiftiging zonder te ontkennen, neeh ik ben geen droog legger, iedereen mag van mij gebruiken wat ie wil gebruiken.

   Ik heb 45 jaar ervaring met Drank, vertel mij daar niks over, het is niet eens het spul zelf, het is de energetische afdruk van de roes en vervolgens de overname van je kern door krachten van buiten af, ik weet hoe het er uit ziet, als iemand ineens niet meer aanwezig is, creepy maar reality, een doodzonde?

   ja en nee, het enige probleem is dat ik soms moord neigingen krijg als iemand doordrenkt is van het spul, dus euhm voor alle bezopenen, your playing a not so safe game, geen dreigement, dat is nou mijn gevoel dat de kop op kan steken, als het weer eens zo ver is, big fat cat daddies around world, ik lust jullie rauw, what does it take to wake up a drunk basterd? kill ‘m all, neeh niet direct letterlijk, ik ga niet voor een piece of trash in de gevangenis zitten, ik heb daar persoonlijk een overlevingsstrategie voor ontwikkeld, the moment you are loaded, you are a different some one for me, maar pas op, dat laat ik niet blijken als het zover is, dat zit ondergronds, uit zelfbehoud, laat die vulkaan in mij niet af gaan, welke betere motivatie om enige introspectie te gaan verrichten, voor je eigen, niet voor mij, zuipers make me mad… ik haat ze niet, te zwakke uitdrukking, vergeving?

   mwoah, als iets structureel elke dag hetzelfde is en blijft? wat is vergeving dan nog waard? modder varkens fokkers!! en kan me niet schelen of het pietje jantje klaasje is, had Eye toch gelijk over het ‘zuip’ klasje in de online bar, altijd hetzelfde, en ik het beste geven wat ik in me heb, for what? ze zijn half bewusteloos anyway.. pluspunt dat het wordt toegegeven, dat is wel klasse, dat dan weer wel.. k u t zwervers met te veel geld op zak. in de tussentijd geen enkel moment een gesprekje gehad met Moon of Imke of met wie dan ook, tussen stand beoordeling geheel en al uit mij zelf, geen finale veroordeling, dat niet, maar gewoon hoe het is, als ervaringsdeskundige, als zoon van, zorg dat je scherp blijft, scheelt wat liters schoonmaak middel per dag?! goed verschillende zijn er lichamelijk dood en dood ziek, I know, wat wil je als de weinige noodzakelijke overgebleven nutrienten opgelost worden in verfverdunner, in die zin is het je goed recht om de pijn te lijf te gaan, cirkeltje rond, I know, is er nou geen ander middel te bedenken?

   is alleen voor artsen, die hebben nog wel wat betere alternatieven voor handen, voor de slechtste dagen, jan met de pet zuipt zich kapot op de klassieke Sovjet manier, ik kots er op, het is een complete Zuip cultuur, ook hieroooh, niet alleen in Rusland, echt niet, kom maar eens in de wijken kijken in dat k u t Hoogeveen, met die stiekume k u t dealers in hun stiekume Subaroetjes, stipt om 11 s’avonds bij de supermarkten, voor de kids zonder oplettende ouders, als favo distributeurs van de zware dope, en die vieze vieze tot op het bot corrupte politie, het grootste Hoofd Kantoor van Nederland om de Hoek, god sodejuh, voor elke halve kilometer te hard staan ze je te begluren en te bekeuren, maar de echte erge zaken zijn beklonken, niemand zegt wat, vuile hypocrieten, vieze vieze schijn heilen politie.

   Geen druppel drank voor mij vandaag, ik ben van mezelf al bezopen genoeg in mijn razende roellie kop. Sommige mensen hebben geen goede invloed op elkaar, elkaar versterken in min gedrag is ook een kunst. Ik ben blij dat ik er even 2 weken niet wasz, Martijn was even de kwaaie pier, bij mij is het anders, zuip je te pletter, mij een biet. Oh jah nog wat, ik ben niet bang voor ‘eerlijke’ bezopen mensen, daar kan ik mee stieren vechten, richting de afgrond als het moet. 40 jaar oefening achter de rug, modder fokkers, jij ook Paul, ik gun je niet het rottigste, misschien gun je jezelf wel het rottigste, maar trek niet alles en iedereen in die idiote afgrond, modder fokkers idioten.
   Er was vanaf het begin hierooh iets wat mij mega dwars zat, maar ik kon het niet benoemen, het leek iets onzichtbaars, maar ik wist dat het iets mega vertrouwds voor mij is en was, nu laat ik het in mijn verstand toe, tering junks maar dan de maatschappelijk geaccepteerde vorm, geef mij maar een eerlijk coca of hero boer met de uitwerpselen tegen de muren van het atelier en zo, het sjet baker kaliber, vind ik interessanter.

  2. Dank je Monika, hier zocht ik al naar. Waar gaan al die mensen naartoe? De beruchte FEMA-kampen?

  3. Wow hyper ik schijn wat gemist te hebben ,misschien ook wel des te beter. Gelukkig of jammer genoeg wissen ze de chatverhaaltjes alsof er een storm overheen waait, ben er nog niet uit welk van de twee het is. Maar blijf bij jezelf bro je was net lekker op dreef!
   Groet marcel

 9. space future exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen

  De al jarenlange bekende stijging van het weergeweld vbnu de Sandy storm in de VSA, waarvan wie of wat juist de oorzaken zijn, wie moet hier de juiste verantwoordelijkheden in de schoenen worden geschoven of opgelegd krijgen, kan even te rade gaan met bij de VN : H.A.A.R.P., ET-ufo’s, industrie, defensie…… De kas van het Vlaamse rampenfonds is leeg voor de boerenbond, nietwaar mijnheer Kris Peeters. Space future exopolitieke-hobbyers hoeven deze problemen niet te lossen!
  Zoals menige senioren een hobby hebben vissen, fotografie…. of ruimtevaart met aanverwante spacedefensie, ufo, exopolitiek, monetarisme…..wat strikt privéaangelegenheden zijn en blijven
  overlast door derden worden niet geduld
  Dit weergeweld zal onverbiddelijk leiden tot duurdere verzekeringspremies, onbetaalbaar voor derden en het failliet van verzekeringsmaatschappijen met zich meebrengen.
  De toekomstige Bancor Centrale Bank wordt geen of wel een financiële melkkoe voor wie wel en
  wie niet, hier sluipen de gevaarlijke giftige adders tussen het gras, de huidige ECB-, FET-, IMF-werking…
  Inderdaad in de Bancor-Centrale-Bank staan voorstellen op papier met speciale noodingrepen bij natuurrampen, samenwerking met Extraterrestrials voor industrie, economie…..
  Te verwijzen naar de ufo-VN-resolutie 33-426 gestemd in de Algemene Vergadering op 16 dec 2005
  zonder de interne werkvergaderingen hier omtrent sinds 1978…. weten gepensioneerde legerofficieren binnen en buiten de vakbond in Vlaanderen, in het buitenland eveneens.
  Samenwerking met Extraterrestrials in Vlaanderen zal geen extra gat in de begroting veroorzaken voor de Vlaamse of Federale regering in België. Eerst werken, gepaste geld op de bankrekening voorzien, dan pas gesproken over exploitatie van ruimtevaartactiviteiten, zonder de rekening te vereffen op de rug van de belastingbetalers consumenten en bedrijven, politiek vakmanschap?!

  .

 10. Space future exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen

  Terug naar de tijd van toen, de schoolstrijd van Leuven Vlaams in 1968, deze generatie senioren 65+,
  bestaan uit goed opgeleide en hooggeschoolde personen. Senioren op rust en in goede gezondheid, hebben de nodige vrije tijd te gaan, staan en reizen 365 dagen per jaar, hoeven daar niemand voor te storen in het bedrijfsleven….. Zoals menige senioren een hobby hebben vissen, fotografie…. of ruimtevaart met aanverwante spacedefensie, ufo, exopolitiek, monetarisme…..wat strikt privéaangelegenheden zijn. Het geheel eens anders bekeken en vergeleken…… interessante personen
  aan de debattafels en werkvergadereingen met Extraterrestrials, doen dat met plezier voor een betere toekomst,hun kinderen, kleinkinderen,

  Antwerpen het politiek labo van Vlaanderen in actie,anders feesten tussen de sterren….

  groeten

  geheimen van 2000Tomororwland2012

 11. space future exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen

  Om zich te begeven op het terrein van de exopolitiek moet men openstaan voor het gebeuren op welke manieren het zich presenteren in de ruimte en op de Aarde, willen of niet. Hoe de zaken ook verliepen in de geschiedenis van buitenaardse civilisaties, wie of wat droegen de verantwoordelijkheden voor de negatieve gang van zaken, eveneens voor de Aardse geschiedenis. De Aarde als toekomstige ruimtevaartcivilisatie met gelijke rechten en plichten voor de burgers, al dan niet in samen werking met Extraterrestrials kunnen verschillende wegen bewandelen die niets met of wel democratie te maken hadden of hebben of zullen hebben, laat zich dagelijks kennen in het Aardse politieke geheel via duizend en één voorbeelden. Exacte ruimtevaartwetenschappen is nu éénmaal de volledige studie van het universum,via de ervaringen in de ruimte van Extraterrestrials bieden uitgelezen mogelijkheden zich te profileren. Maar door voorafgaande studies van de geschiedenis en huidige gang van zaken van sommige exoplantaire intelligente civilisaties, kan het geraadzaam blijken en blijven definitieve samenwerkingsverdragen en akkoorden te blijven weigeren, niets uit te sluiten of af te sluiten. Maar te snel voorbarige conclusies trekken is politiek oerdom.

 12. De huidige klimaatsveranderingen kan of durft iemand nog ontkennen door ondervinding aan de
  levende lijve. Sinds de jaren ’80 waarschuwde de pr. Brown Lester van het World Watch Instituut, maar werd vierkant uitgelachen binnen en buiten de VN. Hetzelfde voor het jarenlange probleem van de VSA-ufo-cover-ups, zowel bij de democraten, republikeinen en de non-transparantie binnen het Euro-parlement. Wat ufo-politieke sociologie van psychiaters ….. NASA , ESA…
  Van wijlen pr. Jhon Van Waterschoot (+2000), belachelijk maken is geen wetenschap. Sinds januari 1953 werd in de VSA een systematische politiek gevoerd van geheimhouding en desinformatie. De psychologen van de geheime diensten CIA beschouwden het belachelijk maken van ufo’s als een superieure vorm van desinformatie, zelfs voor buiten de grenzen van de VSA. De politieke public relations and marketing, iedereen tegen elkaar uitspelen ipv dialogeren van politiek, pers en publiek.
  Men verliest projecten van economische meerwaarden uit het oog. Sinds 1989-1991, in België gevestigde machten regeringen,parlementen, leger, wetenschap zullen niet spontaan tot meer belangstelling komen en initiatief nemen, plaatst de Extraterrestrials voor de neus van die derden, geen terugweg mogelijk! De exacte voorzetting van de in 2008-2009 hartelijke groeten aan iedereen in de ruimte, zeker politiek niet liegen, bewezen feiten de VRT-programma-archieven, om het slechte geheugen eens op te frissen. De Vlaamse vertegenwoordiging binnen de Belgische federale en Vlaamse regering kunnen niet om de pot draaien. Bij het aanbieden van Extraterrestrials op het nationale grondgebied kunnen bekeken worden als interne politieke aangelegenheden van een staat. Maar een grote maar…. Welke Extraterrestrials volgens de zovele ufosites dat het www rijk is bevinden zich in ondergrondse zowel maritieme basissen als in de bergen vb de Himalaya en Andes. Voor de politici is het geen probleemloos geheel. Zonder wetenschappelijke en technologisch vooruitgang, wie daar tegen zijn, horen niet thuis in de ruimtevaart en Extraterrestrials rassen die dat de Vlamingen verhinderen kunnen we hier als kiespijn missen. Wat voert men uit met wetenschappelijk kennis en techniek in negatieve en positieve zin tegenover de samenleving en Extraterrestrials hier ook? De rechten van vrouw zichzelf te zijn in de ruimtevaart laten te wensen over tgv de gender aspecten, de papfles krijgen van Extraterrestrial is een uitgelezen kans, doen de kaakspieren al pijn van het lachen of ….. welk politiek imago….

 13. space future exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen

  Men hoeft er geen woorden aan vuil te maken omtrent de interesse van velen uit de oude en jongere generaties in de ruimtevaart al dan niet met Extraterrestrials, zonder voortvarend te zijn, wat met wetenschappelijk kennis en techniek mogelijk positief en negatief kunnen aanrichten. Het herfstverlof zit erop,ook voor senioren 65+…

  18-jarige koopt ruimtereis bij Media Markt voor 73.000 euro − 03/11/12, 15u41 − Bron: Ad.nl
  Een jongen van 18 uit het Nederlandse Helmond heeft vandaag als eerste een ruimtereis gekocht bij Media Markt. Het bedrijf stunt met deze en andere aanbiedingen in het kader van het 12,5-jarig bestaan. De jongen komt de ruimtetrip morgen afrekenen bij het filiaal in Eindhoven, aldus een woordvoerder.
  De ruimtereis wordt verkocht voor een bedrag van 73.000 euro. Dat is dezelfde prijs als ‘normale’ kopers betalen, maar bij deze aanbieding zit volgens de woordvoerder een pakket apparatuur van 6600 euro inbegrepen. Hoe de jongen dit kan betalen, is niet bekendgemaakt.
  Als alles goed gaat, maakt de Helmonder de ruimtereis in 2014. Lanceerplaats is Curaçao.

 14. space future exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen

  Blijf met de twee voeten nuchter op de grond…
  De ongeziene kijkcijfers en reclame-inkomsten, een gekke wereld op en top dolgedraaid.

  Wat kunnen Extraterrestrials dankzij hun ruimtevaartwetenschappelijke kennis en techniek op een planeet bereiken naar het voorbeeld van de onze Aarde, vrijblijvende demonstraties en antwoorden op gestelde vragen

  Wat kunnen Extraterrestrials dankzij de Aardse ruimtevaartwetenschappelijke kennis en techniek op een planeet bereiken naar het voorbeeld van de Aarde, hoe zouden zij alles planetair organiseren…..

  Om welke redenen willen Extraterrestrails al dan niet ruimtevaartwetenschappelijk samenwerken met wereldburgers of Aardelingen.

  Inderdaad, openbaarheid van politiek bestuur en transparantie

 15. Space future exopololiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen

  Inderdaad tussen de twee grootste politieke partijen kunnen kiezen is interessant om het verkiezingingsprogramma te kunnen opdringen ten nadele van wie….
  In de VSA moet men rekening houden met de antidemocratische houding van zowel de republikeinen als de democraten tegenover gemiddelde grote politieke partijen bij de presidentskandidaten tgv Frankrijk ook berekend bij de invoering van de kiesdrempel. De degoutante propagadastyl in de politieke public relations and marketing,wie veroorzaakte de grootste economische recessie sinds na tweede WOII in 2008 of kredietcrisis, dat was niet Noord-Korea,China,Rusland…. Wie verpakte giftige verkoopbare bankpapieren of contructie de ganse planeet rond. De schadevergoeding tegenover Belgische Vlaamse banken al een eurocent teruggekregen, omtrent dergelijke politieke service hebben de Eurobelastingbetalers niet gevraagd ivm het transatlantische bondgenootschap

 16. Space future exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen

  De universitaire leerstof nakijken voor de afdeling politieke sociale wetenschappen buiten de unif Gent bij de opening van het academische jaar en de opgedrongen persgegevens door krantenaandeelhouders à la Murdock op ten top bij de VSA-presidentiele verkiezingen. Men laat het hier overkomen dat de VSA in de schoenen stapt van wereldregering, vergeet het….

 17. Space future exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen

  De presidentsverkiezingen, de winaar en verliezer zijn bekend.
  Het politieke leven kent weer zijn normaal verloop, met inbegrepen samenwerken met Extraterrestrials binnen staat of staatgrenzen, op gebied van koloniseren van planeten met Extraterrestrials die voorstander zijn met gelijke rechten en plichten voor de burgers, Extraterrestrials worden niet geduld die hun civilisatie normen wet en orde opdringen, dat zij hier al langer politiek begrepen binnen de Eurogrenzen…..Interne inmenging van aangelegenheden van ESA.. evenmin,
  Alles onderling vergelijken en onderwerpen aan de nodige voorstudies zijn en blijven een eerste noodzakelijkheid…..

 18. Wie de uitslagen bekijkt, kan er niet naast kijken : Obama wint in het progressieve noorden en Romney in het racistische conservatieve zuiden. De secessie tussen Noord en Zuid bestaat nog steeds, zij het alleen nog in het denken van de mensen.
  Ik denk dat Obama nu een vrijbrief op zak heeft om disclusure af te kondigen. Het wordt heel andere ambtstermijn, met een ‘nieuwe’ Obama, daar ben ik van overtuigd.

  1. Zei jij daarom; E dit is niet alles? of zo iets. Het klonk tenminste als een belofte.

  2. Sorry Anelle. Dit berichtje liep niet goed . Bovendien was ik de tekst even kwijt die ik bedoelde. Eenmaal op “reageer” gedrukte is er geen verbetering meer mogelijk.
   Het ging me om de woorden” Het beste moet nog komen” van Obama.
   Ik doelde daarbij op jouw opmerking over “disclosure”
   Trage computer en ongeduldige ik is niet zo’n goeie combinatie blijkt af en toe. 🙂

 19. space future exopolitiek vanuit Antwerpen-Antwerpen

  Het ufo-misterie boven het wereldvermaard dancefestival Tomorrowland Belgie Antwerpen is opgelost!!!

  Strange craft filmed in California skies
  wwwufocasebook.com
  7:35 AM 11/2/2012
  Originally published on Nov 1, 2012 by aliensRdrones
  An unknown flying craft has been captured on video in the skies of California.
  I can’t explain what this unusual hovering craft is; is it military? Or is it an alien craft, UFO? The object made no sound during the sighting.
  The object appears to be an orange/gold-colored craft with extensions like antenna on its sides. The submitter states that the object sat in the sky for 5 minutes before he began videotaping it.
  What could this object be?

  Dit toestel vloog over het Tomorrowland dansfestival dat plaats vond op het Antwerps provinciaal recratiedomein de Schorre’ in de gemeente Boom op zondagavond 29 juli 2012 omtreeks 23:30
  Dit toestel is geen onbekende in het gemeentelijke luchtruim.
  Dit toestel was op 31 october 2012 waar te nemen boven de A12 Boom-Antwerpen ter hoogte van
  het industrieterein de krekelenberg van 22:50 -23:40

  1. deze is ook eng, en toch ‘grappig’ gek genoeg

   Mitt Romney Style
   http://www.youtube.com/watch?v=yTCRwi71_ns

   soms is de gele Fanta Sea vergelijkbaar met de parallelle ontwikkelingen in ‘real’ live, sorry Moon dat ik gisteren niet op het vinkentouw zat, ik was effe knock out wegens hard hitting interne eerste lijns familiaire strubbelingen, er zijn mensen die pas op hun 75ste beginnen te beseffen dat ze lichamelijk sterfelijk zijn, als de datum 8 is dan komt er vaak iets cruciaals voor mij op het menu te staan, ik heb wel weer zin in een tjit tjat sessie, dat wel, gisteren knock out, kan gebeuren, F de dimensies, als ik wil kan ik oversteekjes maken van ‘real’ naar het Fanta zeehonden strand en vice versa.. 8 levens in 1 leven.. Kwaaibouters kunnen dat niet goed, dan worden ze Kwaad

  2. Waarom ‘Grrroei’ Grrrrrowth, met de bekende sla um op z’n huichel paling bek grrrristen brabo economisch politiek corrrrrecte rrrrollende lispelende zachte jaren 90 rrrrr, toch zo Enorm belangrijk is volgens Eco Politiekerrrrrrrs (vanaf minuutje 10) ;
   http://www.youtube.com/watch?v=S1yuCsJ3GhM

  3. @ Willy, Ik vind het ook walgelijk! En ik schrok ervan. Is het bewerkt denk je? Geloof je niet in de illuminatie?

  4. @Lis: ja, ik twijfel er niet aan dat de “Illuminatie” flink bezig zijn. Maar ik geloof niet dat Obama dat zegt. Niet dat ik in Obama geloof of wie dan ook daar. Maar ik denk dat het gemanipuleerd/bewerkt is ja, door wie of wat erachter zit weet ik niet. Maar hier speelt weer angst zaaien een rol.

  5. ‘Yes We can’, opgenomen op een recorder en dan achteruit afspelen, en dan hoor je ‘Thank You Satan’, het is een wetenschappelijk feit Willie… No Debate mogelijk helaas

  6. jaah logisch Cozz want zoals Oh Blaah Blaah het kan zeggen kan niemand het zeggen, de master himself moet het zeggen, dat wij het kunnen, en dan pas kunnen wij het zeggen, dat wij ook zo dankbaar zijn…

  7. Het zijn ook net complete p*rnofilmpjes die clips en daar kijken kinderen van 8 naar. Bij de clips van Rihanna precies hetzelfde nog erger zelfs. Haar video’s staan ook vol satanistische symbolen.

  8. Wat echt niet begrijp en ook niet wil begrijpen, is dat hoogstaande geesten hier dergelijke gore spelletjes meespelen.
   Oprisping van extreme dualiteit?

  9. @ lis, ik hoor gewoon Nek oeiw seii. Lariekoek in mijn beleving. Pas wanneer je dit soort bullshit gaat geloven geef je het kracht.

  10. Klopt, maar wel raar dat het andersom dan ook Yes we can is. Denk dat wat Hyper zei klopt, de master himself moet het zeggen.

   Die van lady bla bla is ook vreemd ik snap niet dat ze in haar lingerie loopt…?

  11. En Rihanna was zo’n lief onschuldig meisje in het begin..But she sold her soul…
   Wij luisteren hier veel naar oudere muziek. Bij mij resoneerde de ‘nieuwe’ muziek al heel lang niet meer. Al zit er weleens een leuk nummer tussen.

  12. Lis , je gelooft toch niet echt in die onzin hè. In de jaren zestig beweerden ze al zulke dingen met grammofoonplaten. Sommige mensen verzinnen de gekste dingen. Laat je niet bang maken met zulke flauwekul. De werkelijkheid is al vervelend genoeg.
   Sommige mensen vervelen zich blijkbaar nogal. Verder vind ik dat ieder zo idioot mag doen als ie zelf wil. Als ik er maar niet naar hoef te kijken. Hoe kun je ergens last van hebben dat je niet ziet of hoort zeg altijd maar. Dat andere mensen liever zwelgen in de roem van anderen moeten ze ook zelf weten. Ik heb daar niks mee. Dat er “mensen” op deze wereld rond lopen die niet echt normaal te noemen zijn is zeker. Idolen aanbidden is afgoderij. En volgens mij gaan mensen daar voor naar de kerk. 🙂

  13. Iem wij zijn van de generatie dat het achteruit draaien van Beatles platen belachelijk werd gemaakt en in de hoek van goedgelovige bangige EO adepten terecht kwam. Veel en veel later heb ik een keer een heel serieus Project Camelot Interview gezien van een wetenschappelijke methode toegepast door een vrouw op uren lange eigen opgenomen audio opnames van bekende beroemde media personages en van haar eigen stem en van haar naasten, vanaf dat moment begon ik in te zien dat het mogelijk geen flauwekul is, achteruit afdraaien van geluidsopnames en dan luisteren wat je hoort…. tuurlijk kan een mens zichzelf van alles wijs maken, dat wel, maar toch is een heuristieke methodische systematische benadering in mistige ‘vaagheden’ een prima combinatie.. Het lijkt compleet onlogisch geschift, ik weet het, dacht ik vroeger ook.. ik ga nog wel zoeken naar dat Camelot interview, hoe heette die vrouw ook al weer, even goed nadenken… Er is in Nederland zelfs een paranormale wetenschappelijke faculteit ergens, wat je nodig hebt is ‘Ruis’, ik noem dat ‘Mist’, dat kan een groffe korrel in een foto of video zijn, of nog beter voorbeeld, als je vroeger geen ontvangst had dan kreeg je ‘sneeuw’ op televisie, die ‘sneeuw’ is zwarte en witte blokjes in random modus, als die random modus doorbroken wordt door een ‘signaal’ dan kun je beelden zien, voor geluid geldt het zelfde, Ruis kan een draaggolf zijn voor iets anders uit een andere Dimensie.. spannend hèh?! ik vind van wel. Lisz gaaf wat jij zegt over dat ‘jullie’ generatie voor een deel al afgehaakt is op het hedendaagse muSick aanbod, ik zelf probeer dwars door de alternatieve internet zenders toch nog wat ‘fatsoenlijks’ hedendaags te vinden, soms lukt dat nog wel, gisteren schrok ik mij rot, op Pinguin internet radio (Burke nog bedankt voor deze radio tip) het volgende op de front Voor Pagina in televaag chocolade letters de volgende band des doods voor de jeugd dubbelhartig aangeprezen;

   Quote:

   ” Evangelie…
   Nov 9, 2012
   Reptile Youth- Dead End

   Uit Kopenhagen komt Reptile Youth, leveranciers van, zoals ze zelf zeggen op Facebook occult pop. Wellicht dat nadere bestudering van hun teksten occulte kanten blootlegt, muzikaal gezien maken de jonge Denen frisse edoch pittige gitaarmuziek. Ook getuige hun video’s zijn het geen duivelsaanbidders, maar volgen ze gewoon het evangelie van Ian Dury: sex & drugs & rock & roll. Dead En staat op het naar de band genoemd debuutalbum, dat waarschijnlijk in zijn geheel zal worden uitgevoerd als de band op 9 en 10 december hier komt spelen in respectievelijk het Haagse Paard en het hoofdstedelijke Paradiso. ”

   http://www.pinguinradio.nl/

   hou je kotsbakje bij de hand en schrik niet te hard of zet de volgende sjjitt op tijd uit;

   Reptile Youth: Dead End
   http://www.youtube.com/watch?v=J8nzrPxbAtU

   de sjjitt is dat ze muzikaal wel goed zijn, nu hoor ik ze voor de derde keer en begin het muzikaal keigoed te vinden, zelfs de beelden beginnen soort van te ‘wennen’, dat is het gevaar, blootstellen aan is ongevoeliger worden is desensitiseren.. dat laatste is een groot hoofd doel objective van de ‘regering’. Uiteindelijk willen Hullie dat wij zoals Hunnie worden heb ik begrepen..

  14. Geinig Hyper, ik heb van de week net weer een keer “Contact”gekeken, had ik ineens zin in. Ook daar kwam dat ruis verhaal in voor.
   Project camelot is niet echt mijn ding, ik kan me er maar niet doorheen worstelen. A. vind ik het zo traag als poppestront,b.het resoneert ook niet bij me.
   Verder mag iedereen van mij spannend in een paarse jurk rituelen gaan uitvoeren met een puntmuts op, als ik besluit dat het geen vat op mij heeft en flauwekul is dan is dat zo.( is mijn overtuiging dan he)

  15. dit is de opgepimpte omgekeerde fun versie met turbo compressie geknipt voor jou Imke, jah klopt wel, dat Camelot is iets waar je gevoelig geflipt gefixeerd op moet zijn, Asperger achtig, doe ik af en toe uitputtende Camelot sessies waar ik op trigger en dan doe jij Graniet en grof korrelige olie schilderijen met uitgestreken draaggolf spetters voor doorschijnende Surrealistische alternatieve werkelijkheden, it is all in de Mix

   EVP & Reversed Speaking, Peggy Kane
   http://www.youtube.com/watch?v=mKKj5ay6Xsw

  16. Haha ja Martijn voor de mannen is het vast prachtig. En dat is het grote voorbeeld van bijvoorbeeld meisjes van 8.

   Ik kwam het tegen toen ik zocht naar informatie over illuminatie. Het zou mij ook niets verbazen als het gewoon een marketing truc is.

  17. @Hyper.
   Het wordt waarachtig tijd ,om je medicijntjes te nemen,Hyper.En ga wat vroeger naar bed.Ik weet ,dat je in Drenthe woont(dat zeg je tenminste zelf altijd)en ik denk ,dat mensen in jouw omgeving ,je een zonderling vinden.Tenminste,zo gedraag je je hier.

   @Dick.
   Verkeerde plaats.Toch reageer ik op een chat post van je.
   Weet je ,Dick,ik hoef niet meer te werken.Ik heb mijn sporen verdient.Dus ontvang mijn AOW,pensioen en Social Security keurig op tijd.Ik ben niet chagrijnig,ben heel gelukkig met mijn echtgenote en heb 2 lieve honden.Dat jij je tijd ,als eigen baas ,op sites als deze slijt,terwijl een ander aan het werk is,vind ik bedenkelijk.Wat voer je uit voor dat buitengewoon modaal salaris?Je personeel motiveren met bijbelverzen?

  18. Ok, jullie hebben me heel wat mtv bagger door laten spitten… en ik geef toe dat het er allemaal wel heel erg dik bovenop ligt die symbolen.
   Ik denk dat ik gezegend ben met mijn muziek smaak, ik hou het geen 20 seconden uit om die clips aan te horen. Computergestuurde shit. Heb nu ook heel wat achteruit gepraat gehoord maar ik blijf erbij dat ik het vage flauwekul vind.

  19. @Lis, veel nummers van vooral Rihanna en Lady Gaga hebben een dubbele boodschap. Disturbia gaat over bezeten raken naar mijn mening. S&M is meer op seks gebaseerd net als rude boy maar ik wordt er niet opgewonden van. Liefde komt eerst. In de clips van tegenwoordig gaat het om genot, rijkdom en seks, macht. Hedonisme. Seks sells en agressie bv. ook als je de gangsta rappers ziet. De jeugd vindt het prachtig.
   Mijn dochter van tien vindt dit zo’n leuk nummer: http://www.youtube.com/watch?v=cSnkWzZ7ZAA Of je op z’n fluitje wil blazen. Ja, ik ga het er nog niet uitleggen, nog ff een paar jaartjes wachten maar…

  20. zucht hell yeah jaah die zwarte spannende gespannen bikinilijn en die beste bovenbenen van Rihanna zijn wel prikkelend moet ik toegeven.. en als ik vaker luister naar dat gestoorde Disturbia nummer begint ‘het’ op mij in te werken, de flow en zo, dan is het tijd om te dansen als een slang in de nacht

  21. ghaah gnaah gniffel hik burk snork lachuh, zo echt wel Martijn, die blijft er in, van gisteravond op de Online Hogere Mysterie Educatie School Tjit Tjat (de OoHoeM-es volgens Dick), de onlangs nieuw ontdekte spuug lelijke kosmische broeken slang uit het oerwoud van Zuid-Amerika, wat doen we die dames toch aan, maar Britt van Britt en Ymke stellen vragen zegt dat ze er wel van houdt, dat geeft dan weer moed..

   Britt & Ymke Stellen Vragen Aflevering 3
   http://www.rtl.nl/xl/#/u/824f378b-24ea-45d0-bb76-3417f161df24/

  22. ooh jah niet onbelangrijk, aan het begin van het Disturbia clipje zie je Rihanna van die stuip bewegingen maken op 4 ledematen op de grond, sorry Jomanda, ik vond en vind haar wel wat hebben eerlijk gezegd, maar na al die jaren, ik bedoel hoeveel jaar is het ondertussen niet geleden dat ik drie keer ben wezen kijken; verschillende vaak jonge dames in het publiek raakte bezeten bevangen door ‘Iets’, en maakte precies dezelfde onmenselijke stuip bewegingen kruipend en grommend over de grond, dit stoorde mij, en nog als ik er aan terug denk, dit is niet goed dacht ik toen, Jomanda noemt dit interventie van ‘de goddelijke wereld’, ik ben er nog steeds niet uit, maar frappante overeenkomst… wat is wat?!

  23. Ja dat is nou precies het enge aan deze muziek. Op een gegeven moment ga je erin mee terwijl je dat niet wilt. Je wordt gewoon gehypnotiseerd. De jeugd weet ook niet beter, ze krijgen dit ingegoten. Project X Haren is ook zoiets.

  24. dit is de Christina nog voor ze finaal opgevreten werd door de Holle Holly Hollowman Illu’s, zoals ze hier nog open en echt is ben ik compleet gek verzot op haar, wat een ritme en wat een power, waarom staan dit soort top artiesten het toe om op een gegeven moment hun ziel en zaligheid te verkopen? Zolang mensen de Verandering niet opmerken; de echte Christina voor en de nep Christina na de monster transformatie verkachting, zolang kan dit maar door gaan

   Christina Aguilera – Back to Basics in London (2006)
   http://www.youtube.com/watch?v=WcCOtD5PYY8

  25. Volgens mij was dit ook erna. In de tijd dat dirty uitkwam was dat al denk ik of vanaf het begin net zoals britney.

  26. daar heb je hoogst waarschijnlijk gelijk in Lisz, maar op de grens zit ze dan, of net er iets over, nog niet compleet verzwolgen door het lelijke monster achter de lagere astrale schermen, zeg nou zelf, zoals ze toen zong zo vrij en vrolijk, dat is nu kapot gemaakt, net als Beyonce, Beyonce was top zoals ze was vond ik in Destiny’s Child..

  27. Klopt Hyper, toen was ze nog een engel 🙂
   Ze hebben nu een alter ego..the dark site en ze geven het zelfs namen.

  28. Breaking Rap Newz from the Dark Side in Utah Space Port; al meer dan 30 jaar Vrije Mars reizen in de Schaduw van de Schaapskudde, al minstens honderd duizend mensen naar Mars gebracht, Vers van de Pers, gezellig naar de reality bioscoop! Kleindochter van President Eisenhower had gelijk..

   Shadow Operations: The Mars Project
   http://www.youtube.com/watch?v=jYlskaysAvA

  29. Quote:

   ” SHADOW OPS: THE TV SHOW TruTV WANTED TO KILL

   Friday, 09 November 2012 18:47
   Written by Kerry Cassidy

   I said I would reveal the behind the scenes info on what really happened on the making of our recently aired PILOT FOR TruTV: SHADOW OPERATIONS: THE MARS PROJECT… So here it is. First off, they wanted to kill the show… They put it on the shelf for 2 years and then when they released it they did NO ADVANCE ADVERTISING WHAT SO EVER…. In fact, they did NOT notify us, the other stars (our witnesses) or the Production Company (Fishbowl) or our original producer in advance of the airing. NO NOTICE. Not to our agent and not to our producer. The ONLY way we found out within 24 hours was from a Camelot supporter who happened to see the show LISTED in their daily schedule… and notified us. We then kicked into gear… with our very small Camelot team, and made a poster, and started sending messages out urging our supporters to WATCH IT LIVE so it would get the necessary RATINGS that would make it go to Series. Of course even with our substantial following on the net it doesn’t come close to the lowest rated show on TV simply because mainstream TV viewers are in the many millions even those watching stupid shit like pawn shop stories, auto theft and other brain-dead fare. Of course they KNOW THIS and so this is how they kill a show. They aired it, to satisfy advertisers and most likely their commitment to the production company. But without advance notice the show was guaranteed to get buried. What they didn’t factor in is YOU. Our loyal fans and supporters. Because of you we actually got rated… not great but we made a showing. Pretty damn good with no advance notice. AND much more importantly you are now making THIS SHOW A SUCCESS because YOU are sending it viral. And we want to thank you on behalf of all of humanity because without this show… most of humanity STAYS IN THE DARK never the wiser… about the truth behind the Matrix, the black projects and secret space program that is stealing money and lives from YOU in order for it to survive. ”

   http://projectcamelotportal.com/kerrys-blog/1415-shadow-ops-the-tv-show-trutv-wanted-to-kill

  30. Jah Kees klopt wel wat jij zegt, van zonderling en zo, maar vannacht ben ik eindelijk weer eens uit geweest sinds een hele tijd, verschillende jongens en dames klampten mij aan alsof ik hun laatste strohalm wasz, dat geeft me dan weer moed Kees, als ik stevig in mijn uitgaans schoenen sta (western laarzen met hoge hak) dan mag ik er kennelijk toch wezen, heftig wel, mijn zwakke kanten ken ik maar al te goed Kees, gelukkig heb ik ook een paar sterke kanten en die komen ondanks alles toch zo af en toe bovendrijven, en dat geeft me dan weer even een voldaan gelukkig gevoel, alhoewel, ik dacht dat ik regelmatig wanhopig in De Liefde was en nog kan zijn, ik heb altijd veel meer ‘fans’ gehad dan ik wilde toegeven, en nog, dus het is ‘iets’ anders dat mij regelmatig in de weg zit, en dus tegen houdt, om het Leven ten volle te genieten, dat ‘iets’ aanwijzen is mijn Zoektocht al een tijd, de missing link, goden zij dank begin ik een idee te hebben waar ik naar op zoek ben, wat er mist, wat me tegen houdt, leuk Kees dat je ook in de Chat langs komt, ik heb geen hekel aan je, dat was al vanaf het begin, en kritisch, ach dat ben ik ook zo vaak, kritisch op een ander gaat vanzelf, juist ook als ik dat niet wil, maar het heeft met spanning te maken, vannacht heerlijk gedanst, voel me zo super ontspannen nou, dat is het geheime levensElixir voor mij, Lisz ik ben gek op je maar dat wist je al wel.

  31. @ Kees, is dat nu een fijne levens invulling, zo na je pensioen; lopen zuigen? Dat vraag ik me dan weer af. Ben je geëmigreerd en je dan toch nog steeds je blijven bemoeien met wat geneuzel op een hollandse site. Niks leuks te doen daar? Best triest eigenlijk.

  32. @Hyper: Lekker dat je vannacht op stap bent geweest..dat heeft je vast goed gedaan. Goed om te horen dat je nu ontspannen bent. Zou mij niks van kees aantrekken, sommige mensen zijn gewoon zo. Iedereen respecteert je zoals je bent en dat is helemaal goed!

   Over de muziek nog even..het kan ook zo zijn dat het een soort afleidingsmanoeuvre is van wat er echt aan de hand is. Omdat het er soms zo dik bovenop ligt. Voor mij komen er steeds meer raadsel in het leven i.i.g. Ben heel benieuwd wat dit jaar nog brengt. Is wederzijds Hyper 🙂

  33. onder begeleiding van Santa wordt ons Nieuw AttaLanta (Het Oude Land) Huis Amerika op dit moment plat gebrand door de Keepers.. en we staan er bij en kijken er naar.. Lycra pakjes is mijn zwakke voormalig semie automatisch geheime brandpunt, ieder z’n dingetje, mijn gedomesticeerde afgesplitste survival cyber overlevingszelf zou er tot voor kort nog over gelogen hebben, niet bewust, glashard zogenaamd niet ‘weten’… soms zijn helderzienden goud waard… 10 jaar terug moest een Ander mij vertellen Wie ik Wasz, gekkenhuis hier op Aarde, de puzzelstukjes aan elkaar lijmen is van Levensbelang.. Space Pakjes, dank U wel Sinterklaas.. Als je niet kunt Afsplitsen ben je hier onder Het Net ten doden opgeschreven, Zombies in een Kartonnen Virtuele Doos en ze blijven daar zitten uit zichzelf, ik niet, ik moest afsplitsen, niet elk DNA is daar geschikt voor, Apen kunnen niet Afsplitsen, Apen zijn niet gemaakt voor de Wijdse Hyper SPace Ruimte, Apen hangen in bomen en maken Apen geluiden en als ze wippen dan zien ze dat niet als iets Cruciaals, ze besteden dat liever uit aan De Zand Banken, dat is het verschil, wippen is voor mij persoonlijk Heilig en Het Einde van de WEreld, als ‘Ze’ dat niet snapt hoef ik plots niet te wippen, dan wip ik haar.. gaat vanzelf, niet rottig bedoeld maar helaas wel realiteit, voor mij dan, ben ik de enige Cruciale Geistes Wipper in da House? De rest doet het maar met de hondjes op z’n hondjes, wat kan mij het schelen, meer ben je dan niet waard kennelijk.. bij Lisz heb ik het tegenovergestelde gouden goede gevoel, vandaar deze spontaan oprispende ruimtelijk illustratie.

   Santigold – The Keepers
   http://www.youtube.com/watch?v=jInGnECphLo

  34. Wat lees ik daar. Heeft Kees uitgehaald naar Hyper?
   Nou dat is niet netjes.
   Imke je hebt gelijk. Hij zal zich stront vervelen daar in het land van de ‘onbeperkte mogelijkheden’.
   Tja, ik had net als Hyper ook zoiets laten we Kees een kans geven en we hebben hem aardig benaderd…maar dat is dus blijkbaar niet begrepen door Kees. Zal dat aan de 10 jaar mindcontrol liggen die Kees ons voor is??? 😉 😀

   Hyper, je weet dat we van je houden, all the girrrls in the house 🙂

  35. dank je dank je dank je Monika, jij snapt mij, zalig is dat!! gaaf dat je in de lucht bent, super fijn en gezellig bovendien, en nog veel meer maar niet alles tegelijk; als bonus kadootje geef ik jullie terug de toespraak van Robert Morning Sky die nu ineens goed bij mij binnen komt, oude video opname uit 1996, wazige groffe korrel en niet zo best geluid maar daarom bepaald niet minder, zet je hoge tonen tweeters een tikje hoger en je koptelefoon wat lager, kans dat je het toch nog verstaat;

   Beroeps Danser Robert Morning Sky in 1996 over de Antieke Hisssz-Story van het MultiVersum;
   http://www.youtube.com/watch?v=VxFzH3goUsc

  36. @Monica en @Imke

   Wel ,dat is julklie goed recht,om mij aante vallen,maar ik blijf bij mijn mening.Kijk alleen maar naar zijn laatste “bonus cadeautje”over reptielen.Waar slaat dat nu op?En dan dat ding over president Obama(Hyper verdraaid zijn naam elke keer,waarom ,weet ik niet),die zegt “yes ,we can” en volgens Hyper achteruit gedraaid “thank you,satan”.En Hyper zegt dan,”wetenschappelijk bewezen” en “geen discussie mogelijk”.Nou,dan ben je in mijn ogen erg zonderling achtig bezig.En dan druk ik mij nog zacht uit.
   En oh ja .We hebben een mooie vacantie geboekt,te beginnen op 21 december.Dat is toch jullie datum?????

  37. @Kees, Dat filmpje komt van mij af dus dan kan je ook zeggen dat ik niet in orde ben. Wat mij meer verbaasd is dat I love Satan andersom ook Yes we can is.

  38. @Lis.

   Nou,ik heb het ding beluisterd en wie hier “thank you satan”uit kan distelleren,is een genie.Ik kan het niet.

  39. Kijk we delen toch wel wat Kees, ook volgens mij gebeurt er niet veel rampzaligs en ook niet veel bijzonders op aanstaande 21 December, gewoon een gokje, geniet van je vakantie en laat je niet van je eigen wijs brengen! Soms heeft iemand een gegronde reden om een dol dwaze flap uit opmerking te plaatsen, over wel of niet wetenschappelijk en zo. Het aller belangrijkste is dat het een goede sfeer is op dit draadje en dan kan er veel. IN benauwdheid kom ik niet ver. Ik heb nog een heftig EVP kadootje, aangrijpend, emotioneel, zelfs als je er niet in wil of kan geloven, er gebeurt toch ‘iets’. Het volgende heeft mij tot op het bot en dieper geraakt, ik mis ‘Iemand’ van een paar duizend jaar terug, en dat gevoel komt weer vlammend naar boven door het volgende filmpje, daar wil ik echter niet continu in blijven hangen, vind ik oneerlijk tegenover de mensen die nu leven, voor de rest zit mij in de weg van wat Sarah Morton goed beschrijft, dat is iets waar ik aan kan blijven werken, negatieve spanning ontladen en het verschil voelen met actief positief. In de volgende Docu is er een elektronisch apparaat ontwikkeld dat als audio ruis draaggolf dient voor communicatie, ik noem dat de juiste ongedwongen focus en sfeer, zoals hierooh op dit draadje en dan kan je eindelijk eens veel verder de diepte in;

   Ghost.Adventures.S06E06.The.Galka.Family.
   http://www.youtube.com/watch?v=0OfvcmnpZ6k

  40. IN het begin van de volgende Docu zegt Obama dat hij ‘geboren is op de planeet Crypton en dat hij hier is om de aarde te redden’, hij is hier dus niet om de mensheid op aarde te redden, kennelijk, dat valt mij dan op, Cryptisch gezien .. Maar goed je mag niets meer zeggen als journalist over Obama zonder censuur toestemming, dat is een wettelijk feit geworden, helaas, en hij heeft een grote Droom in de vorm van een Drone, met een druk op de knop willekeurige mensen op aarde opsporen en opblazen, we zitten met de gebakken peren en hebben het door onze domme stupide luiheid zo ver laten komen;

   The Obama Deception
   http://www.youtube.com/watch?v=0e2WvXmZIhs

  41. @ Kees. Niet Hyper verdraaid…
   dat doen anderen die blijkbaar over de techniek beschikken om het te ‘ontrafelen’. Datzelfde is al eerder met liedjes van o.a. de Stones en Beatles in de 60er jaren gebeurd.
   Obama’s uitspraak is al sinds hij het uitsprak een item op het internet en in de alternatieve media.
   Maar goed, bedenk dat alles wat Obama doet en zegt aan een vet draaiboek is onderworpen. Ieder grapje, manier van kijken en doen is ingestudeerd. Dat is bij alle presidenten zo. Spontaniteit is ver te zoeken. En omdat de meesten wtk lezers ervan overtuigd zijn dat niet alles wat ons verteld wordt ook automatisch de waarheid is, blijven we mensen die graag ook uit andere invalshoeken een zaak belichten. Als je je eraan stoort dan is het misschien toch beter als je een keer op andere forums kijkt. Anders blijf je je irriteren, toch?!
   Als je het grotere plaatje bekijkt, en daar kom je niet onderuit als je een bewuste mens bent, dan kloppen veel dingen gewoon niet. Denk maar aan al die ‘oorlogen’, politieke onrusten, de laatste jaren, de hongersnood in veel landen. Dat was 30 en 300 jaar geleden ook al zo en het is er nog steeds. Waarom? Ik ben ervan overtuigd dat het ‘gevoed’ wordt door ‘machten’. Welke machten? Heb jij een idee, Kees?

  42. @Monica,@Hyper,

   Ten eerste:Ik vind het prima ,om te praten over sommige zaken hier ,als dat op een normale manier gebeurd.Ik ben hier op deze site uitgescholden (ook op de chat )en daar lusten de honden geen brood van.
   Oorlogen,machten en al die dingen,mdie er mee samen hangen,bestaan sinds wij mensen bestaan.Dat is een feit!!En dat blijft zo.

   Verder zijn er mensen,die tijd hebben om alles wat belangrijke mensen te zeggen hebben,terug waarts te beluisteren en dan vinden ze iets,wat lijkt op iets anders.Dus gooien ze dat in het openbaar MET vermelding,WAT ze denken te horen en ja hoor………zat mensen ,die er in tuinen!Als je gefocust bent door iemand ,die denkt wat te horen ,als je iets terugbeluisterd,dan hoor je dat ook,al is het er niet.

   En dan mijn laatste punt.Op sites als deze,worden een heleboel complottheorieen gebracht.;Ik hoef daar verder niet op in te gaan.Wat mij verbaasd,is dat de meeste bezoekers hier ALLE complotten geloven!Dat er iemand is ,die 1 of 2 zaken betwijfeld ,dat kan,maar dat iedereen hier geloofd,dat president Obama (dat is zijn naam en niet anders)en andere regeringsleiders reptielen zijn, is belachelijk.Ontvoeringen naar Mars,ontmoetingen met ruimte wezens,gebouwen op de maan ,aarde is hol en ga zo maar door.
   Ik wens jullie het beste en dat meen ik.
   PS.Ik zou tegen Hyper willen zeggen:zonderling ben je niet,maar pas je teksten een beetje aan.Soms zijn ze ECHT niet te begrijpen.

   Kees

  43. @ kees: Ik denk dat jij dan weer iets te snel conclusies trekt, dat de meeste hier ALLE complottheorieën geloven. Je kan ook niet iedereen over 1 kam scheren. Vraag mij ook af waar je dat uit opmaakt. Ik weet niet wat ik ervan moet denken, maar ik weet wel dat als je alleen luistert zonder naar de tekst te kijken je het er heel goed kan uit halen.

  44. dank je Kees, wees gerust in veel opzichten ben juist ik een erg ongelovige Thomas net als jij, alleen ik heb wel een aantal keren ‘rare’ dingen mogen zien en meemaken en zelfs soms voelen. Dan ga ik nadenken, niet dat nadenken altijd de oplossing is, dat niet, noem het uitpluizen, van hoe kan het ‘onmogelijke’ soms toch gebeuren. Onduidelijk taalgebruik, ik weet het, Willie Wartaal noem ik dat, of alternatief (ver)dichten, een woorden brouwsel, vooral als ik 10 dingen tegelijk wil zeggen. Zeker geloof ik niet zomaar alles, juist helemaal niet, ik houd wel veel voor mogelijk, dat wel, ik geloof bijna niets moet ik eerlijk zeggen, vandaar dat ik vaak met ontzettend veel puzzelstukjes aan het schuiven ben, om een ‘waarschijnlijk’ totaal plaatje te zien te krijgen, dat is alles, maar soms geeft mijn innerlijk aan dat een Theorie ‘waar’ zou kunnen zijn, dat is niet genoeg natuurlijk, voor dat je het weet sleutelen we met z’n allen een nieuwe dubieuze Romeinse flut religie 3.0 in elkaar, met alle gevaren van dien…

   Welke ‘god’ heeft de mens in elkaar gesleuteld? En bestaat er zoiets als de mens versie 2.0 of versie 3.1 of versie 4.0, ik ben bang van wel, ik heb sterk de indruk dat er verschillende soorten mensachtigen in het heelal leven en geleefd hebben miljoenen en miljarden jaren terug zelfs, 1 van de oudste ‘dier’ soorten, dat wel. Een erg wilde alternatieve theorie is dat president Obama een kloon is van farao AchnAton.. of dat waar is? ik weet niet, zou kunnen, hij lijkt er wel erg op, en Caïro betekent Mars toch? dus toch weer die mogelijke Mars connectie? ;

   http://www.egypt-archaeology.com/pics/HNAma1.jpg

   dus euh het gevoel van Lisz dat ik niet zomaar alles geloof klopt heel goed! Ik hou veel voor mogelijk en ik hou van Haar, dat dan weer wel … ben ik een los geslagen steen houwer en bouwer?

  45. ik hou ook voor mogelijk dat de private piraten banken met opzet, dreigend met een noodtoestand, eerst eindeloos in verschillende rondes al ons geld opeisen in de vorm van ‘noodhulp’ uitkoop bail outs om vervolgens glashard van de politiek te eisen dat ze ‘vrijwillig’ en ‘democratisch’ de belastingen verhogen waardoor bedrijven uiteindelijk weinig meer verkopen aan de consumensen die vervolgens zelf ontslagen worden en dan door diezelfde private piraten banken met behulp van politie uit hun huizen op straat gezet omdat ze ook geen geld meer hebben om de huur te betalen.. dan snap je ook waarom al die Fema kampen zijn gebouwd..

   http://www.gemistvoornmt.nl/a.aspx/14959496/0

  46. maar als we op aanstaande 21 december effe snel ascenderen naar de zevende advent dichtheid dan hebben we geen mineralen en voedsel en vitaminen en water meer nodig, dan is geld niet belangrijk meer, of ik dat geloof? mmmmh, ik wil het wel geloven, dat wel, nog even dan is het een plicht om het te geloven, als straks al het geld weg is, dan is dat nog de enige way out..

  47. Thnx Cozmic!! Deze Levende Anti verHonger Theorie die zich feitelijk voordoet manifesteert vlak voor je neus is HttpsSssmullen juistUmmmm aahHaahHoemmmm;

   Genesis Sunfire – The Visionary (Part 1)
   http://www.youtube.com/watch?v=B3WHNi89ZCw

   Koen ik lees je vaak en heel vaak heb je soort van gelijk in veel opzichten, dat geeft je veel macht en het jammere is dan dat er nog meer mogelijke gelijken zijn, gelijkwaardig evenredig en die gelijken hebben dan zo hun Grote Voordelen, wat heb je er aan om te bewijzen dat mensen afhankelijk zijn van een schimmige schimmelige chemische kwaadaardige Octopus nooit genoeg Fabriek die pretendeert dat de mensen Hem tot voedsel dienen en de aarde en de mensen beetje bij beetje verzwelgt en er Niets voor terug geeft dan eeuwige Schuld en ElL-Ende?!

   wees eerlijk Koen, van Wie of Wat heb jij je heilige machtige Techno Kennis Kado gekregen? precies, zonder zwaar gesponsord miljarden Lab had dat niet gekund, waar komt dat zwarte bloed geld vandaan denk jij? Wat verwachten Hunnie daar in ruil voor terug denk jij?

   waarom zou je elkaar met alle mogelijke kunstmatige techno moeite de Afhankelijkheid van Het Beest in manoeuvreren? Als ze zeggen tegen mij ‘er is geen andere weg dan deze’ dan word ik zeer opstandig

  48. Het Probleem met Koen Labo en de Zijnen is dat de Andere Ik niet bestaat voor Koen Labo en de Zijnen, dat is de F Problem met Koen Labo en de Zijnen ;

   Genesis Sunfire – The Visionary (Part 3)
   http://www.youtube.com/watch?v=1fOD4SncbrE

   Wie weet waar Mirakel is en hoe het met Haar gaat mag het mij zeggen..

  49. Hyper, als jij vind dat ik mijn hoofd in mijn achterste heb, dan haal ik hem er graag voor je uit en haal een tipje van de sluier weg.

   Heb je gelezen wat op de voorpagina onder het hoofdje “inspiratie” staat geschreven?

   “Hoe kijk je naar de wereld? Wat je ziet is wat je er (kennelijk) onbewust in hebt gestopt. Misschien is het tijd dat we er bewust in stoppen wat we willen zien.. ‘I Choose Love’… Een prachtige song, die dit verhaal onder woorden brengt. ‘I Choose Love’ ~ Absolutely!! Het gaat allemaal om de keuzes die we maken, in elk moment van onze ervaringen. Deze ervaringen maken jou niet… Nee… Jij maakt de erváringen..!””

   En lees nu eens na wat Cozmic vanmiddag schreef over wat zijn eerste gedachte was na het lezen van een artikel over “” anti-lichamen”” of waar het ook over ging….

   Vind jij dat er nu met Ogen van Liefde naar Koen is gekeken?

   (Even afgezien van de vraag of Koen echt is of een illusie uit het brein van iemand die probeert juist dit soort reacties op te wekken! Of op een ziekelijke wijze aandacht probeert te vragen!)

   http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=5wPhiS_7hyM

  50. Hyper, vat Liefde a.u.b ruim op, anders verstaan we elkaar misschien niet goed . Ik bedoel het in de zin van mededogen en het iemand gunnen zijn/haar eigen Pad in het leven te mogen gaan. Alles is goed, zoals het of hij of haar is. Ook Koen!

  51. Paul bedankt voor de volgende tip;

   Mayan explanation of what will happen on 21st December 2012
   http://www.youtube.com/watch?v=U8y0MR8KiY8

   Dick ik kom nog terug, ik laat je niet zitten of barsten, dat nooit, ik hou niet van negeren en regeren, dus doe ik dat ook niet, ik zit effe in een Vibe Dick, vandaar..

  52. Hyper, neem je tijd en bedenk goed: Je kunt nooit een ander laten barsten, hooguit jezelf!

  53. Hallo Dick je hebt gelijk! Als ik terug ga in mijn Wtk geheugen ben ik maar 1 keer valselijk uitgevallen naar Koen, nog niet zo lang geleden, het ging toen over een ‘Vrije Energie’ Wtk Artikel. het probleem is dat Koen op zich vaak gelijk heeft,

   maar er zijn nog meer gelijken gelijktijdig, dat is overigens overeenkomstig de strekking van het verhaal van die Maya Indiaan hierboven. Maar zelfs een valse toon kan een vorm van liefde en aandacht zijn, die Maya Indiaan vertelt dat zoetsappigheid vaak niet hetzelfde is als liefdevol, vond ik mooi om te horen. Af en toe een knuppel in het hoenderhok en een bezem er door kan geen kwaad. Maar ik begrijp waar jij op doelt Dick.

  54. Hyper, ik heb het niet vaak, maar ik had vandaag zelf even de behoefte om die knuppel in het hoenderhok te gooien, ik heb in ieder geval gemerkt dat het wel iets in beweging zet, de hennen en de hanen vlogen alle kanten op! Als ik heel eerlijk ben heb ik weinig tot geen interesse in de meeste artikelen waar Koen altijd op reageert. De meeste onderwerpen houden me helemaal niet bezig. Zoals met dat laatste artikel: ik voel en heb een innerlijk weten dat vaccinaties niet goed zijn voor het lichaam. En ik heb me dan ook voorgenomen om mij nooit weer te laten vaccineren. Ik vind het grappig hoeveel mensen ik hoor praten over griepvaccins en die om de haverklap griep hebben. Of mensen die de wereld aan anti depressiva slikken en toch altijd depressief zijn. Of slaappillen nemen en toch om de haverklap wakker liggen. En als je dan voorzichtig oppert dat ze misschien teveel in hun Denken zitten en aan het Piekeren zijn en dat dat ten koste gaat van hun immuunsysteem en dat het misschien verstandig zou zijn om bewuster te eten en meer balans te zoeken tussen beweging en rust en misschien ook eens te kijken naar hun onverwerkte emoties dan kijken ze je meewaardig aan en gaan rustig door met hun leventje. En maar pillen slikken en zich laten vaccineren en weet ik veel wat, waardoor ook nog eens de organen klap na klap krijgen, waardoor er nog meer pillen geslikt moeten worden. Ik heb me vast voorgenomen om nooit weer in mijn leven maar 1 pilletje weer te slikken, al is het een aspirine. En ik voel ook dat ik die nooit meer nodig zal hebben. Ik ben er zelfs van overtuigd dat ik nooit meer ziek zal worden ( ik heb dat woord geschrapt uit mijn woordenboek), hooguit dat ik een signaal krijg op het moment dat ik even ben vergeten wie ik zelf ben. En dat de natuur wanneer het mijn tijd is wel zijn werk zal doen! En over Waarheid gesproken, Hyper, de enige Waarheid die voor mij telt is mijn innerlijk Weten, dat is mijn Kompas waar ik op Vaar. En daarbij kom ik bij Koen en zijn nogal wetenschappelijke benadering. De Wetenschap heeft ons door de eeuwen heen veel gebracht, alleen veel mensen zijn vergeten dat de wetenschap ook heel sterk zijn beperkingen kent. Zij willen op de stoel van God gaan zitten en kunnen niet accepteren dat de wetenschap daaraan dienstbaar moet zijn. Als Koen werkelijk bestaat is hij ook een Dick Swaab bewonderaar (“Ik ben mijn Brein”) en wil alles verstandelijk beredeneren. Ik probeer meer en meer op de impuls, op de intuitie te leven en daaraan het denken volledig ondergeschikt te maken. Sinds ik dat doe gaat alles veel moeitelozer en komt alle kennis op mijn pad dat ik nodig heb. Ik hoef alleen maar mijn Brein in te zetten om dingen met elkaar te combineren, te analyseren en de oplossingen komen dan vanzelf bij mij binnen. Ik noem dat Ingevingen! Maar nu op Koen terug te komen, als hij een ander Pad wil bewandelen vind ik dat prima. Ik heb er geen oordeel over. Maar heb er ook niets mee en daarom laat ik het maar bij hem. Mocht het echter zo zo zijn dat Koen zou zeggen: “Dick, ik ben nieuwsgierig hoe jij dat beleeft met het leven vanuit een Impuls en oplossingen die worden aangedragen vanuit Ingevingen, die vaak niet vanuit het Brein komen maar vanuit een Innerlijk Weten”dan zou ik zeggen “Koen, we gaan eens bij elkaar buurten en dan wil ik je er uitgebreid deelgenoot van laten maken” . IVerbinden

  55. ik kan mij goed vinden in jouw woorden Dick, en verder de betweter allesweter bestaat eigenlijk niet echt, wel kunstmatige graderingen die verraderlijk weinig zeggen over wat iemand kan en weet, al is professor historicus Maarten van Rossem een briljant analytisch denker en begenadigd spreker bovendien, zelfs hij zit, ondanks z’n enorme encyclopedische kennis, vol lacunes en gaten, wetenschap hoort geen Tennis te zijn, echte wetenschap vult gaten met vereende krachten, dus een soort liefde bedrijven, weinig verschil, helaas echte wetenschap kent het publiek niet, we leren Tennissen met woorden en telefoonboeken uit het hoofd leren

   Maarten van Rossem over Johan Cruyff
   http://www.youtube.com/watch?v=o5agHlysBjU

  56. Lisz degene die die GMO Docu heeft geupload heeft hum zo te zien zelf niet verwijderd, de latest activity is 10 November, censuur door YT? Denk ut wel, helaas heb ik hum zelf ook niet op externe harde schijf weg gezet, Deze Docu was zeker te goed en te confronterend, het gedeelte dat ik gezien heb was heftig kan ik mij herinneren ;

   http://www.youtube.com/user/undergrounddocs/videos?view=0

  57. Heel scherp Hyper, dat had ik nog niet eens gezien. Bedankt, er stond vast te belangrijke informatie in. Wij wilden het later gaan kijken toen was het ineens weg.

  58. aHa super Cozz!! zonder boerenverstand, waar zouden we dan zijn, ik was te veel in de buitenaardse interventie Lloyd Pye bonen vannacht, en hardnekkige Schaarste programmering in mijn hoofd, van ‘het zal er wel niet zijn’, maar euh het is er dus wel, deze GMo Docu.. ‘ het bijt in je neus ‘ zegt m’n moeder dan, maar je ziet het niet..

  59. Scheiden en een onafhankelijkheidsverklaring is niet alleen de oplossing voor mishandelde vrouwen, Tex is binnenkort een Ex zonder spijtbetuiging ;

   http://www.infowars.com/ron-paul-the-founders-believed-in-secession/

   Ron Paul “We Seceded From England! It Was A Wonderful Thing!”
   http://www.youtube.com/watch?v=4n6gXbqIWDE

   Quote:

   ” ‘The US continues to suffer economic difficulties stemming from the federal government’s neglect to reform domestic and foreign spending. The citizens of the US suffer from blatant abuses of their rights such as the NDAA, the TSA, etc. Given that the state of Texas maintains a balanced budget and is the 15th largest economy in the world, it is practically feasible for Texas to withdraw from the union, and to do so would protect it’s citizens’ standard of living and re-secure their rights and liberties in accordance with the original ideas and beliefs of our founding fathers which are no longer being reflected by the federal government. ‘

   The call for states to secede from the union, one now backed by over a million Americans, is part of a wider disenfranchisement with how the country has been infested and hijacked by a crony political elite and the principles of the founders decimated.

   As over a million Americans express their disenfranchisement with the federal government by supporting a secessionist movement that has spread like wildfire, it is time to call for a new declaration of independence and a new commitment to restore the Republic in the face of an enemy that has subverted America from within.

   The United States government has been seized by domestic and foreign banking cartels. This fact is so transparently obvious that talking heads on CNBC now laugh about it.

   While Americans are being told to brace for tax hikes, spending cuts and a myriad of other austerity measures, the Federal Reserve has been sending trillions of dollars to foreign banks.

   We are not calling for the states to opt out of the union, we are calling on them to opt out and secede from the new world order power monopoly that is busy destroying everything that was ever good about America.

   The federal government is supposed to represent the states, but it doesn’t, it represents the interests of the political and banking elite who themselves have no allegiance whatsoever to America. “

  60. Bedankt Cozmic! Toch nog kunnen kijken vandaag.
   Kan gebeuren Hyper..gelukkig was het nog ergens 🙂

  1. echt Vlaams lachen dit Cozz, en die donkere broeder lacht z’n trouser slang uit z’n broek met z’n witte tanden bloot, echt mooi, en dan die verschrikte koppen van de rest van het burger publiek..

 20. space future eoxpolitiek vanuit Vlaaderen-Antwerpen

  Vliegen er ET-ufo’s rond de ISS. Terra-astronauten wandelen in het universum buiten de ISS. Aangezien de space wetenschappelijke kennis en techniek van deze Extraterrestrials in hun ruimtetuigen rond de ISS, een staaltje van het kunnen van Extraterrestrials, met rechtstreekse beeldmateriaal geseind door hun naar de Aarde, durven ze wel of durven ze niet…

  1. welkom in Sneaky Snake Ville, nee ze durven niet maar ze doen het wel, de afzichtelijk lelijke gladde grijze space palingen met zwarte duikbril en spillebenen en waterhoofden in een ruimtelijke emmer snot gemengd met zoethoudende Vlaamse pedoberenstroop, Never A Sneeze Aboard, nooit een rechtstreeks antwoord van meneer van dalen die er met smart op wacht, zie het rebelse Renegade relaas, het f de onderdrukkende space banken verhaal van Robert Morning in the Sky geeft wel antwoord op al mijn vragen..

 21. 1. Janet Reno werd Attorney General under Clinton (niet Bush) She served from 1993 till 2001.
  2. The Diebold machines werden gemaakt door de Diebold company met republikeinse connecties. Always follow the money…Qui bono? Bush werd NIET gekozen in 2000 maar werd “appointed” door de Supreme Court which is outside their purview en therefore illegal.Dit gebeurde na groot gesjoemel met het tellen van de stemmen in Florida alwaar Jeb Bush toen Governor was. Veel later bleek dat Al Gore Floria had gewonnen en President had moeten zijn. Er is 3 uur verschil tussen Californa en de Oost kust (Florida) Nog nooit kwam het voor dat California waar de verkiezingen 3 uur later dicht ginging dan in Florida, dat de uitslag in California bekend was voor die van Floria. Maar in 2000 was dat wel zo. Men heeft de zaak in Florida gerekt om te kijken hoevel electoral votes George Bush nog nodig had om te winnen en het bleek dat zonder Florida hij zou verliezen. Men heeft alles gedaan om tegen te werken dat de stemmen weer geteld weren. En de Supreme Court gaf de Presidency aan GW.
  3. In de 2004 election was ik een Poll watcher voor de Democraten. Er was ook een poll watcher voor de Republikeinen. De mobiele telefoons (3 stuks) om de Palm Beach County Office of Elections te kunnen bellen in geval van problemen werkten geen van allen. Dus mijn persoonlijke mobiele werd gebruikt. Buiten stonden 3 “legal eagles” (advokaten) van NYC die over gekomen waren om de verkiezingen te observeren. Ik werd gebeld van buiten met de mededeling dat er “vote flipping” gaande was en dat voters geklaagd hadden hierover. Ik geloofde het niet en ging naar buiten. Er stond nog een voter die mij vertelde dat hij driemaal op Kerry had gestemd maar dat zijn vote automatisch overflipte naar Busch.
  Ik dit doorgegeven aan de man die de leiding had. Deze zei “daar kan ik niets aan doen”..Hierop besloot ik zelf iets te doen. Sommige mensen handden nl een gedeelte van het gesprek gehoord. Ik heb toen om aandacht van iedereen gevraagd en verteld dat er vote flipping gaande was en raade iedereen aan om heel zeker van te zijn dat hun vote bleef bij de candidaat voor wie zij stemden en als dat niet zo was dat onmiddelijk aan ons te laten weten. Dit werd gedaan. Ik heb dus persoonlijk deze Diebold machines zien flippen. Ik heb de namen van de mensen gedocumenteerd, ook de nummers van de machines. De malware in deze Diebold machines wordt geactiveerd vlak voor de verkiezingen en self destructs na de verkiezingen dus is er op die machines niets te vinden.

  Afgelopen Nov. 4 haden we weer verkiezingen. Nu gaat het via grote biljetten die je invult en dan gaan die door a machine (om te tellen) Dat is natuurlijk ook een manier om mee te sjoemelen.
  Ik ben het met de author eens dat alles met papier moet worden gedaan en hand geteld dient te worden onder supervision van de burger.

  Er is geen democracy here.

  Ondertussen zijn de verkiezingen een farce. We kiezen mensen in Washington wiens verkiezingen betaald zijn door PACS (grote bedrijven) en wie zij nu vertegenwoorigen..Niemand vertegenwoordigd ons.
  Wij worden afgeluisterd, onze emails woren gelezen. Onze smartphone zorgt er voor dat men precies weet waar men elk moment van de dag is. Waar men inkopen doet. Wat men koopt. En de Smart tv zorgt er voor dat men precies weet wat men doet thuis, wat men eet en wat men zegt. De Stasi kon het niet beter doen.

  Ik heb besloten niet meer te stemmen.

  1. Mooi stukje Gerry, dit heet geleide Democratie, vreselijk om zo’n mooi en groot land ten onder te zien gaan, door innerlijke verroting, Groet Jenne

 22. 1. Janet Reno werd Attorney General under Clinton (niet Bush) She served from 1993 till 2001. Prior she was Floria State Attorney under Bob Gramham Governor.
  2. The Diebold machines werden gemaakt door de Diebold company met republikeinse connecties. Always follow the money…Qui bono? Bush werd NIET gekozen in 2000 maar werd “appointed” door de Supreme Court which is outside their purview en therefore illegal.Dit gebeurde na groot gesjoemel met het tellen van de stemmen in Florida alwaar Jeb Bush toen Governor was. Veel later bleek dat Al Gore Floria had gewonnen en President had moeten zijn. Er is 3 uur verschil tussen Californa en de Oost kust (Florida) Nog nooit kwam het voor dat California waar de verkiezingen 3 uur later dicht ginging dan in Florida, dat de uitslag in California bekend was voor die van Floria. Maar in 2000 was dat wel zo. Men heeft de zaak in Florida gerekt om te kijken hoevel electoral votes George Bush nog nodig had om te winnen en het bleek dat zonder Florida hij zou verliezen. Men heeft alles gedaan om tegen te werken dat de stemmen weer geteld weren. En de Supreme Court gaf de Presidency aan GW.
  3. In de 2004 election was ik een Poll watcher voor de Democraten. Er was ook een poll watcher voor de Republikeinen. De mobiele telefoons (3 stuks) om de Palm Beach County Office of Elections te kunnen bellen in geval van problemen werkten geen van allen. Dus mijn persoonlijke mobiele werd gebruikt. Buiten stonden 3 “legal eagles” (advokaten) van NYC die over gekomen waren om de verkiezingen te observeren. Ik werd gebeld van buiten met de mededeling dat er “vote flipping” gaande was en dat voters geklaagd hadden hierover. Ik geloofde het niet en ging naar buiten. Er stond nog een voter die mij vertelde dat hij driemaal op Kerry had gestemd maar dat zijn vote automatisch overflipte naar Busch.
  Ik dit doorgegeven aan de man die de leiding had. Deze zei “daar kan ik niets aan doen”..Hierop besloot ik zelf iets te doen. Sommige mensen handden nl een gedeelte van het gesprek gehoord. Ik heb toen om aandacht van iedereen gevraagd en verteld dat er vote flipping gaande was en raade iedereen aan om heel zeker van te zijn dat hun vote bleef bij de candidaat voor wie zij stemden en als dat niet zo was dat onmiddelijk aan ons te laten weten. Dit werd gedaan. Ik heb dus persoonlijk deze Diebold machines zien flippen. Ik heb de namen van de mensen gedocumenteerd, ook de nummers van de machines. De malware in deze Diebold machines wordt geactiveerd vlak voor de verkiezingen en self destructs na de verkiezingen dus is er op die machines niets te vinden.

  Afgelopen Nov. 4 haden we weer verkiezingen. Nu gaat het via grote biljetten die je invult en dan gaan die door a machine (om te tellen) Dat is natuurlijk ook een manier om mee te sjoemelen.
  Ik ben het met de author eens dat alles met papier moet worden gedaan en hand geteld dient te worden onder supervision van de burger.

  Er is geen democracy here.

  Ondertussen zijn de verkiezingen een farce. We kiezen mensen in Washington wiens verkiezingen betaald zijn door PACS (grote bedrijven) en wie zij nu vertegenwoorigen..Niemand vertegenwoordigd ons.
  Wij worden afgeluisterd, onze emails woren gelezen. Onze smartphone zorgt er voor dat men precies weet waar men elk moment van de dag is. Waar men inkopen doet. Wat men koopt. En de Smart tv zorgt er voor dat men precies weet wat men doet thuis, wat men eet en wat men zegt. De Stasi kon het niet beter doen.

  Ik heb besloten niet meer te stemmen.

  1. Gerry1211, interessant en ik geloof je onmiddellijk wat je schrijft.
   En dan maar pochen op democratie ‘uw mag stemmen, naar u wordt geluisterd, u bepaalt’ blabla….en daar waar geen ‘democratie’ is, heerst een dictator, in de ogen van de westerse wereld.
   Er zijn goede koningen en slechte. Een goede ‘koning’ wil het beste voor zijn ‘onderdanen’ en een slechte dus niet.
   We worden regeert door slechte ‘koningen’.
   Ik was vaker in de VS en hoorde altijd dat wij in Europa vrij mogen zijn, en volwassen. De mensen die vrij denken in de VS hebben het niet makkelijk. Alle goeds voor jou.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.