Advertentie

Een ‘spiritueel-energetisch’ uitzicht op 5G…


Dit keer is de gastcolumn voor Ton van der Kroon. Ken je hem niet? Ton van der Kroon reist zijn hele leven naar heilige plaatsen op aarde, op zoek naar de spirituele tradities van de mensheid. Dienstbaar voor het grotere goed. Daarbij veel van zijn reiservaringen in zijn boeken verwerkend, waarvan er inmiddels 10 zijn verschenen. De trilogie ‘De Zevende Poort’, ‘Het Labyrint van de Tijd’ en de ‘Meesters van Shambhala’ beschrijven zijn eigen zoektocht, maar tevens de grote transformatie die momenteel in de wereld plaatsvindt.

De cover van een van de boeken van Ton van der Kroon

Hij werd bekend door de bestseller ‘De Terugkeer van de Koning, het boek voor mannen over liefde, lust en leiderschap,’ dat inmiddels in zes talen is vertaald, waaronder in arabisch en hebreeuws. Hij gaf zeven jaar traumahealing in de Gazastrook, en organiseert jaarlijks een Maria Magdalena Festival in Andalusië en een Healing Conferentie in Jericho.

Ton is zelden thuis in zijn A’damse apartement in de Jordaan, want hij reist de hele wereld over. Neem eens een kijkje op zijn site HIER en je krijgt een beter beeld van zijn werk en van de unieke persoon die hij bezielt. In zijn werk maakt hij regelmatig gebruik van het proces van channeling. Een proces waarbij mensen in staat zijn hun ‘hogere Zelf’ aan te spreken en aldus informatie te laten ‘indalen’ op dit Aardse ‘niveau’.

Informatie, die krachtig en aanvullend kan werken, maar niet vanzelfsprekend een ‘smetteloos’ middel is, want het dient met liefde, zuiverheid en vooral zorgvuldigheid te worden beoefend. Er zijn immers veel voorbeelden van ‘dubieuze channelingen’ die wellicht meer slecht dan goed doen. Wij kennen Ton van der Kroon als een erudiete man, wiens toewijding aan Moeder Aarde en zijn medemens, garant staat voor een ‘zuiver verhaal’.

Maar toch, toch willen we je dit voorleggen, zodat JIJ ZELF bepaalt of het hieronder geplaatste verhaal, deze channeling, met je resoneert. Haal eruit wat er voor je in zit. Wees alert op je onderscheidingsvermogen. Dat het 5G-verhaal de Aarde stormachtig lijkt te over’stromen’ is niks teveel gezegd. En de vanzelfsprekendheid waarmee dit gebeurt, staat wat ons betreft in een HEEL SCHERP CONTRAST met de uiterst zorgwekkende berichten die we van 5G opvangen en dagelijks onder de neus krijgen.

Ook jij zult hieraan niet ontkomen: 5G is een UITERST CONTROVERSIËLE NIEUWE ‘TECHNIEK’, die over onze Aarde een nóg kunstmatiger en nóg krachtiger netwerk trekt, dan bestaande netwerken (-voor-’telecommunicatie’) dat doen.. Oppassen geblazen dus, in goed Nederlands gezegd. Lees het verhaal van Ton en Anne en deel  je bevindingen over deze fundamenteel-verontrustende ontwikkeling.

x

Anne & Ton


x

Een ‘spiritueel-energetische’

Kijk op 5G…

© Ton van der Kroon/Anne – 8 06 2019 | deze versie WantToKnow.nl/be
x

Dit is de channeling die werd gegeven:

“Als je naar het menselijk lichaam kijkt, bestaat het uit verschillende lichamen. Een fysiek lichaam van botten en weefsels en spieren. Dan is er een vloeibaar lichaam van bloed en water. En er is een energetisch lichaam en dat bestaat uit een heel zenuwstelsel en dat zenuwstelsel is verbonden met de aura, energielijnen die door het lichaam gaan. Hoewel je met dit energetische lichaam verbonden bent met het universele bewustzijn, door lagen die steeds verfijnder en subtieler worden.

Deze subtiele lagen hebben een enorme kracht op het fysieke lichaam: ze bepalen de fysieke realiteit van je lichaam. Dus bijvoorbeeld als je ziek bent en iets niet op het fysieke niveau werkt, kun je het wegsnijden door een incisie, maar de echte oorzaak van een ziekte ligt in het subtiele etherische lichaam van je wezen. Als je daar de oorzaak kunt achterhalen, zal je lichaam vanzelf herstellen. Dit is hoe het hele menselijke lichaam functioneert.

Zo buiten zo binnen.. Zo boven, zo beneden
Je creëert een technologische samenleving door je eigen systeem te spiegelen. Je creëert technologie die lijkt op het fysieke lichaam, de vloeistof, het zenuwstelsel en het energetisch lichaam. De fysieke representatie van je lichaam is bijvoorbeeld een machine die werkt volgens fysieke wetten. Elektriciteit is als het zenuwstelsel. Maar nu creëer je een nieuwe golf van informatietechnologie, van digitale technologie, die verbinding maakt met het etherische lichaam. In zekere zin neemt het zijn functie over, net zoals machines spierkracht overnemen.

U hoeft uw land niet zelf meer te ploegen, u gebruikt er een tractor voor. Dit werkt hetzelfde met je etherische lichaam: het zal worden overgenomen door systemen zoals wifi of 5G die op dezelfde manier zullen functioneren. Het probleem is dat je zeer verslaafd zult raken aan deze vervanger. Het is als suiker voor het zenuwstelsel: je kunt het op een gegeven moment niet meer missen, omdat je zelf niet meer bent opgeleid om dit werk te doen.

Maar het betekent ook – en dit is een veel groter gevaar voor deze technologie – dat je niet meer verbonden bent met het universele bewustzijn, omdat je verbonden bent met een technologisch bewustzijn. Het zal je aandacht, je focus, je intuïtie afleiden naar dit elektronische netwerk dat jou en al je functies zal controleren. Je maakt een kunstmatige God en deze God weet alles. Het wordt gerund door kunstmatige intelligentie.

Het is een nep-God, een idool.
Deze God zal alles van je vragen, totale gehoorzaamheid, totale overgave. Het heeft volledige controle over je leven. Je zult je ware oorsprong en ook je eigen kracht vergeten, je verbinding met Moeder Aarde en Vader Hemel. Je geeft je spirituele kracht weg door verbinding te maken met dit nieuwe 5G-netwerk.
G is de G van God. Het is de 5e God, een idool.

Is dit een probleem? Ja, omdat je je op de een of andere manier tot slaaf maakt, word je de slaaf van deze nieuwe God. Je zult geregeerd worden door een God die je niet optilt of je spirituele vrijheid en bevrijding en verlichting brengt. Je zult geregeerd worden door een God die je in een kooi plaatst en je tot een slaaf maakt. Je zult die God dienen door alles te doen dat in lijn is met dit nieuwe systeem. U wordt opnieuw bedraadt en u zult uw afkomst vergeten. Je zult vergeten dat je kinderen van Moeder Aarde bent.

Dit is het belangrijkste. Een bijkomstig ding is dat het je hersencellen en zenuwstelsel zodanig zal beïnvloeden dat het de natuurlijke functie ervan schaadt. Het zal de coördinatie tussen de hersenen en bepaalde organen beschadigen, bijvoorbeeld de darmen. Er is een zeer ingewikkeld communicatiepatroon tussen de linker en rechter hersenhelft en de darmen.

Deze twee vormen het hele lichaam van wijsheid dat je draagt. Maar deze verbinding wordt verbroken. Dus in plaats van steeds meer belichaamd, meer geïncarneerd te worden, zul je meer geëxcarneerd zijn en zal het lichaam meer een voertuig worden, een slaaf naar de geest, deze overmind. Dus geeft dit enige duidelijkheid over het onderwerp?”

Is het een probleem om in een gebied te wonen waar 5G is?
“Het is aan te raden om fysiek niet verbonden te zijn met het 5G-netwerk, omdat het je zal beïnvloeden. Wat je weerstand of voorzorgsmaatregelen ook zijn, het zal door je hele lichaam werken en er is niets dat je kunt doen om dat te stoppen. Dat is het probleem met deze ongeziene energie. Het werkt op dit energetische niveau.

Het is dus erg moeilijk om het los te koppelen, zelfs als je het wilt. Dat is waarom het zo krachtig is, het is te subtiel om het te compenseren. Het is eigenlijk het vijfde element, maar in zijn technologische vorm, niet in zijn menselijke vorm. Omdat de menselijke vorm van het vijfde element de heilige geest, de geest, de ether, die goddelijke vonk is die je levend maakt.’

‘Het probleem met deze ongeziene energie is dat het werkt op dit energetische niveau.
Het is dus erg moeilijk om het los te koppelen, zelfs als je het wilt.
Dat is waarom het zo krachtig is, het is te subtiel om het te compenseren.’

Is er een manier om te ontsnappen op aarde, of zal het overal zijn?
“Er zullen delen blijven die vrij blijven, maar het grote deel van de mensheid zal tot slaaf worden gemaakt door dit technologische systeem. Maar er zullen zakken zijn, gebieden waar deze 5G niet relevant is, omdat het een fysieke structuur nodig heeft om het te dragen. Het heeft miljoenen apparaten nodig om het signaal te dragen en – dit is heel grappig, omdat je die apparaten met je mee zult nemen.

Het zijn dus niet alleen apparaten op daken of gebouwen, maar de apparaten worden in uw telefoons en in uw computers ingebouwd. U bent dus zowel receptoren als afzenders. Begrijp je dat dit systeem op een bepaald punt overal zal zijn, overal waar technologie is, zal dit systeem zowel verzenders als receptoren hebben. “

Is er een uitweg?
“De enige uitweg is om je ervan bewust te worden en voor mensen om de waarheid en de gevaren en risico’s van dit systeem dat ze creëren kennen. Ze creëren een God, een technologische God, omdat ze de ware God niet kennen, hun echte goddelijkheid die in zichzelf is. Ze zijn hun goddelijke oorsprong vergeten en uitgewist. Ze verlangen naar hun goddelijkheid, maar ze creëren een valse God om te bidden. Dus de enige manier om uit deze pseudo-religie te stappen, is je bewust worden en wakker worden met je ware oorsprong.

Dus dit is waar je werk komt: hoe meer je mensen kunt helpen om wakker te worden, hoe meer ze zullen beseffen dat ze de technologie niet nodig hebben om dezelfde krachten te hebben om met elkaar verbonden te zijn, om macht over materie te hebben, om te realiseren dat je een enorm potentieel hebt in het menselijk lichaam en het menselijk brein om de wereld om je heen te beheersen. Niet van een technologische noch van een opzettelijke kracht; je kunt het beheersen omdat je je volledig overgeeft aan de goddelijkheid.

Dus eigenlijk is het een ‘strijd’ tussen de krachten van vrijheid en ontwaken en verlichting van de mens, tegen een technologisch systeem dat niet meer is dan een geschapen substituut voor het echte werk. Het is een afleiding – en een vrij gevaarlijke afleiding, want als je er eenmaal in zit, is het heel moeilijk om eruit te komen. Het is alsof je verslaafd bent aan drugs. De weg naar binnen geeft je een high, geeft je opwinding, geeft je veel kracht, veel mogelijkheden. De uitweg geeft je een grote depressie en verdriet. Dus er is een hoge prijs te betalen. “

 

2 gedachten over “Een ‘spiritueel-energetisch’ uitzicht op 5G…

 1. Hey, er is een ding wat ik voel als ik dit soort dingen lees.
  Omdat we van nature licht zijn en vanuit het licht zijn, heeft elke vorm van macht wat zichzelf wil uitoefenen op ons eerst TOESTEMMING nodig, en dus merk ik, als je dit soort artikelen schrijft en leest, dan geef je ook toestemming. Je bent mede verantwoordelijk dat je dit in de collectieve werkelijkheid brengt. En dat zie ik van heel veel vormen van channelings. De channeller kan dan nog van goede aarde komen, wat je doorbrengt naar de werkelijkheid kan nog steeds een zware hidden agenda hebben. En omdat wij onze eigen kracht in ons dragen en een poortwachter hebben (de ego), is het noodzakelijk dat wij deze agenda’s toestemming geven. Zodra we dat doen, dan kunnen ze gerealiseerd worden. Voordat wij dat doen, niet! Dus wees hiervan op je hoede.

  Jij geeft de toestemming! Voel dit goed door en wellicht is het belangrijk deze poort te sluiten door echt te voelen dat je na het lezen van deze alternatieve werkelijkheid je geen toestemming geeft, en visualiseer de werkelijkheid die je wel wilt ervaren en zien.

  Dat is een tip vanuit mijn ziel.

  In liefde,
  Maurice

 2. Een channel is nog geen werkelijkheid. Maar die channel is net als een channel op TV een manier om ons op die werkelijkheid af te stemmen. En voila, we zijn mede verantwoordelijk om deze channel toe te laten in onze gezamelijke werkelijkheid!
  Wij zijn transceivers. Dus stemmen ons af op een bron, en als dat niet de bron is (vanwaaruit de natuur is ontstaan) geven we onze kracht dus weg!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.