Advertentie

Zwaar 9/11-memo aan Trump: onderzoek 911..!!


x

x

9/11-Memoranda aan Trump:
X
Tijd voor de waarheid

– ‘Deep State’-valse-vlag-Waarheid..! –

x

x

Zwaar 9/11-memo aan Trump: onderzoek 911..!!

2018 © WantToKnow.nl/be

x

Hoe krachtig een samenwerkingsverband van gelijkgestemden kan zijn, blijkt ook nu weer. Een krachtig 911-memo, dat aan president Donald Trump van de VS is gestuurd, bevat een geselecteerde hoeveelheid, kwalitatief hoogwaardige info, die onomstotelijk aantoont, dat in de eerste plaats het ‘officiële’ uitgevoerde onderzoek naar de oorzaken en achtergronden van de aanslagen van 11 september 2001, een volledig onjuiste en volstrekt onvolledige weergave geeft van de daders van de aanslagen.

In de tweede plaats brengen deze memo’s zaken aan het licht, die voor velen nog volstrekt onbekend waren. En ja, mogelijk dus ook voor de huidige president van de USA. Zo niet, dan ziet iedereen, dat ze nu WEL bekend zullen zijn bij de president van ‘We The People’.. Een man, Donald Trump dus, die had beloofd, deze 911-kwestie OPNIEUW te willen onderzoeken.

Jazeker, een heropening van de 911-kestie, in 2015 al.. (HIER) Zijn commentaar, vooral als New Yorkse onroerendgoed-magnaat, over deze aanslagen, kort ná de gebeurtenissen op 911 (HIER op de site), logen er al niet om.

Maar dit is wat hij in een verkiezingsbijeenkomst te melden had over deze zaak; op 15 februari 2016, sprekend tot een wild-enthousiaste menigte in Bluffton, South Carolina, beloofde Trump dat hij zou laten onderzoeken én de resultaten aan het Amerikaanse publiek zou tonen: WIE DAADWERKELIJK HET WTC OMVER HEEFT VERWOEST‘..

Robert David Steele

Wat behelst dit samenwerkingsverband?
Het initiatief is te danken, vooral door de motivatie van Robert David Steele, een voormalige officier van het Marinecorps Infanterie en medewerker van de CIA , die in 2017 werd voorgedragen voor de Nobelprijs voor de vrede.Hij is auteur van een behoorlijk aantal boeken over hervormingen (HIER) die in zijn ogen dienen plaats te vinden, op het gebied van inlichtingendiensten, waarbij in de VS heel simpel de CIA nu de dienst uitmaakt, áchter de schermen (HIER). En op het gebied van hervorming van de verkiezingssystematiek in de VS. Congresleden en senatoren zijn regelmatig als auteur van een voorwoord in zijn boeken te vinden.

Hij schreef ook méér dan 2500 substantiële book-revies over Engelstalige boeken in meer dan 98 categorieën. (HIER) Hij is daarnaast ook de voorzitter van de (non‐profit) stichting ‘Earth
Intelligence Network’ en het bedrijf ‘Open Source Everything Inc.‘, waarbij hij een commitment heeft om een zogenaamd ‘Truth Tv-Radio-Internet kanaal’ op te zetten, dat onmogelijk kan worden gecensureerd of gemanipuleerd, noch gebruikt kan worden om digitaal, conservatieve of progressieve meningen te torpederen.

Wellicht ken je zijn gezicht ook van de video’s over het aanpakken van kindermisbruik in de wereld. Hij is lid (Chief Counsel) van de ‘Judicial Commission of Inquiry into Human Trafficking and Child Sex Abuse of the International Tribunal for Natural Justice’ . Dit artikel is gebaseerd op zijn aankondiging van deze 911-waarheidsmemo’s.


De inhoud van de memo’s.
Zoals alle geëngageerde en geïnformeerde burgers al lang weten, was de ‘officiële’ 9/11-commissie feitelijk één grote klucht. Een gecontroleerde dekmantel op hetzelfde ‘wreedheidsniveau’ als de 9/11-aanslagen zelf. En ook volledig vergelijkbaar met de, door de Warren Commission gecontroleerde dekmantel, van de moord op John F. Kennedy.

Voor velen is duidelijk dat toenmalig vice-president Lyndon B. Johnson, Allen Dulles, oud-CIA-baas J. Edgard Hoover, en een groot aantal andere daders uit de particuliere sector, de wérkelijke daders waren; evenals de regering van Israël, die destijds twee getuigen naar Dallas stuurde.

‘Ommision’ staat voor ‘verzuim’. Een gefotoshopte cover van het ‘officiële onderzoek naar 9/11’. Wat de onderzoekscommisie verzuimt te vertellen, is de WAARHEID. Een waarheid die wellicht bij jou, via de ‘cognitieve dissonantie’ er ook al niet in wil.. !

Het boekwerk dat naar Trump is gestuurd over de 911-feiten, is een verzameling van maar liefst 27 memoranda, waarvan overigens de meeste slechts één pagina bevatten, een paar twee pagina’s en één vier pagina’s bevat. Ze bieden Donald Trump alles aan info, die hij nodig heeft om drie grote stappen te zetten, als hij zijn geplande toespraak zal houden op 11 september aanstaande. :

 1. De procureur-generaal, Jefferson Sessions, opdracht geven, dat hij op zijn beurt, de Amerikaanse procureur voor het Zuidelijke District van New York, Geoffrey S. Berman, gelast om gevolg te geven aan het verzoek een Grand Jury te formeren, die een neutraal en strafrechtelijk onderzoek naar de achtergronden van de 9/11-aanslagen start. Een onderzoek, zoals ingediend op 10 april 2018 door de Commissie voor Onderzoek van de advocaat voor 9/11. Dit is een 54 pagina-dik verzoekschrift met maar liefst 57 categorieën van bewijs over de 9/11-misdaden.
  x
 2. Het Congres steunen en oproepen om – vóór de verkiezingen van november 2018 – de Bobby Mcllvaine World Trade Center Investigation Act goed te keuren, die uiterlijk op 4 juli 2019 zal moeten zijn voltooid en die vervolgens aan de president en de burgers van de VS moet worden gerapporteerd/gepresenteerd..
  x
 3. Gebruik de informatie in deze collectie memo’s, van al deze mensen, om te zorgen dat de ‘fake-news’-media uit het Witte Huis worden verdreven en de toegang wordt ontzegt. Tevens voor de oprichting van een tweerichtings-kanaal voor waarheidsvinding, waar alle 200 miljoen Amerikaanse kiezers bij betrokken zullen.zijn. Zorg ook voor de goedkeuring van de ‘UNRIG Election Reform Act’ om alle niet-stemmers een eerlijke kans te geven in een breder politiek systeem, dat een einde maakt aan de beruchte Amerikaanse tweepartijen-tirannie. Zodat alles bij elkaar, voor eens en voor altijd een einde gemaakt wordt aan de ‘Deep State’ en de zionistische controle via de schaduwregering. Met inbegrip van de geheime-dienst gemeenschap, zoals de CIA, die maar blijft doorgaan met het bevorderen van leugens, die op hun beurt aanzetten tot moorden, laster en aanklachten tegen de president.

En laten we vooral ook Donald Trump’s belofte in beeld houden..!

Dit zijn de auteurs die hun bijdrage hebben geleverd aan dit deel van het memo.
Ze hebben elk een originele bijdrage gemaakt. In alfabetische volgorde:

De twee schokkendste memoranda uit deze serie tonen aan, dat het WTC-kantorencomplex in 1989 werd veroordeeld waarbij alle betrokken partijen, met inbegrip van de ‘Havenautoriteit van New York & New Jersey’ en de burgemeester van New York City werd opgedragen, de WTC-torens af te breken. Wat een een kostenpost van US$ 2 miljard ging opleveren. Dit verhaal verstrekt in ieder geval het commerciële motief (verzekeringsfraude). En het legt de basis voor de planning van een politieke valse-vlag-operatie, jaren van tevoren.

Én dat de 9/11-operatie werd gebruikt voor het witwassen van US$ 240 miljard dollar, die van 1998 tot 2001 werd gebruikt om een goud-speculatie-oorlog te voeren tegen Rusland. Een economische heimelijke/onzichtbare oorlog, waarvoor het Amerikaanse Congres ‘vanzelfsprekend’ geen toestemming had gegeven, noch deze aan het publiek was geopenbaard. In deze operatie blijken Buzzy Krongard, John Brennan en William Browder de belangrijkste spelers te zijn geweest, onder leiding van George H. W. Bush, Dick Cheney en George Tenet.

Overigens zijn al degenen die in de memo’s worden genoemd, onschuldig totdat hun schuld is bewezen. Wat deze collectie memo’s doet, is het voor het publiek glashelder maken wie en wat niet is onderzocht en waarom dat wel zou moeten gebeuren. En natuurlijk al lang gebeurd had moeten zijn. Je kunt HIER het memo-boek downloaden, door op de cover te klikken. Dit is de inhoudsopgave in verkorte vorm:

 • Donald Trump Makes A Promise
 • Letter of Transmittal
 • Overview & Call for A Presidential Truth Summit
 • Who Did It?
 • Why?
 • How?
 • Epilogue
 • References
 • Index

 

 

2 gedachten over “Zwaar 9/11-memo aan Trump: onderzoek 911..!!

 1. De memo aan Trump legt de “vinger in de wonde”. Deze “memo” bevat immers zeer gedurfde uitspraken. Ik heb ten andere het memo boek dan ook onmiddellijk gedownload. Zoals uit andere publicaties ook al gebleken is, lopen de sporen naar de Mossad en Tel Aviv en naar de handlangers en dito verraders in de USA. En dat zie ik als het grootste probleem, wetende dat Trump volledig in de greep is van Bibi en Tel Aviv. Dit blijkt recent ook uit het opzeggen van het nucleair akkoord met Iran en de sancties tegen bedrijven (zowel binnen als buiten de USA) en tegen landen , die zaken willen blijven doen met Iran. Er is maar één land dat voordeel haalt uit deze boycot en dat is Israël. Trump verraadt hier dan ook de USA belangen en deze van de bondgenoten van de USA, die worden afgedreigd. Trump gedraagt zich hier dan ook als de vazal dan wel “slaaf” van Tel Aviv., en van de AIPAC in de USA.
  In de memo wordt ook een oproep gedaan aan het Amerikaanse Congres… dit is wel heel naïef, wetende dat dit congres vol zit met verraders, die enkel bezig zijn met de belangen van Tel Aviv.
  In de volgende link is er een foto van dit Congres tijdens een toespraak van Bibi :
  https://me.me/i/us-congress-bought-and-paid-for-by-israel-davidicke-com-lick-4381374
  Over de verkwisting van USA belastinggelden :
  https://www.blacklistednews.com/article/67504/us-military-aid-to-israel-set-to-exceed-a-record-38.html
  Ik zie Trump dan ook weinig tot niets doen wat 911 betreft., de Mossad heeft hem immers bij zijn “kl…..”

 2. Ik denk toch echt dat Trump’s wegen niet zichtbaar en verklaarbaar zijn.
  En wij derhalve echt zullen moeten wachten hoe hij zijn stappen stuk voor stuk in dit moeras van verraad gaat maken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.