Advertentie

In 7 jaar stierven 24 Micro-biologen op vreemde wijze..


Er heerst onrust in de VS, nadat vorige jaar Juli, microbioloog Dr. Bruce Ivins zelfmoord had gepleegd. Nota bene in een ziekenhuis aan een overdosis medicijnen. Die onrust is gebaseerd op de dood van maar liefst 24 vooraanstaande microbiologen in de laatste 7 jaar. En allemaal waren ze bezig om onderzoek te doen naar de strijd tegen bio-terrorisme. Het bizarre is dat niemand van deze 24 mensen een normale dood stierf..!

Door Victor Thorn, freelance journalist.

© vertaling Guido Jonkers 2009 / WantToKnow.nl

Een persoon werd doodgestoken met een zwaard, een andere  werd overreden door een auto en een derde werd doodgeslagen gevonden met ernstige hoofdwonden. Een wetenschapper stierf door steekwonden in de borst en een stierf in een met stikstof gevulde luchtsluis.

Dr. Bruce Ivins, sterft aan een overdosis in een ziekenhuis..
Dr. Bruce Ivins, sterft aan een overdosis medicijnen, nota bene in een ziekenhuis..

En vorig jaar de 29ste Juli was het dus bio-defensie pionier Bruce Ivins, die volgens bronnen zelfmoord pleegde, nota bene in een ziekenhuis, door het innemen van een overdosis Tylenol3. Hoe hij aan genoeg pillen kwam in nota bene een ziekenhuis, om zichzelf om te brengen, blijft een vraagteken tot nu toe. Ivins had direct verband met de uit 2003 daterende Antrax-zaken. Je weet wel, het vermeende giftige poeder dat werd aangetroffen in enveloppen en pakjes, die aan hooggeplaatste personen werd toegezonden.

Hij was degene die een potentieel vaccin ontwikkelde dat  als tegengif tegen Antrax kon dienen en  hiervoor in 2003 een prestigieuze beloning ontving. De zg. ‘Decoration of Exceptional Service’. Ivins was ook degene die overheidsfunctionarissen hielp met het onderzoek naar de bangmakerij rondom dit Antraxpoeder.

Vrienden en familie van Ivins zijn bijzonder sceptisch over de vermeende zelfmoord van deze wetenschapper. Ze wijzen erop dat hij een RodeKruis-vrijwilliger was, op het klavier speelde in de kerk in zijn gemeente, intens van tuinieren hield en getrouwd was en 2 jonge kinderen had.

Anderzijds, om maar het meest gruwelijke scenario te schetsen dat mogelijk is, verklaarde een sociaal werker, die aan de FBI was gelieerd, ene Jean Duley, dat Bruce Ivins in werkelijkheid een  zelfmoordlustige, psychopathische op wraak beluste moordenaar was, die zijn collega’s in een roes had willen ombrengen, toen hij ontdekte dat hij het onderwerp was geworden van een onderzoek door het Ministerie van Justitie inzake de Antrax-gevallen.

Was deze blonde Jean Duley de Judas die Ivins moest verraden?
Was deze blonde Jean Duley de Judas die Ivins moest verraden?

Maar de verklaring van deze Duley is op zijn zachtst gezegd discutabel, op meerdere punten. Monsters van menselijk haar, dat werd gevonden in een postbus waarin een Antrax-enveloppe was gepost, zou van Ivins zijn, maar dat klopte van geen kanten, aldus insiders.

En 18 jaar lang had Ivins een van de meest hoge veiligheidsverklaringen op zak, die was uitgegeven door het Ministerie van Defensie.

Een journalist merkte met enig understatement terecht op: “Hoe het toch mogelijk was geweest, dat al die gediplomeerde psychiaters en psychologen de criminele intenties in het gedrag van Ivins hadden gemist, terwijl één sociaal werker (Jean Duley) dat in één groepsessie wel had opgepikt..”

En als Ivins zo zelfmoordlustig was geweest, dan zou dat toch wel opgevallen zijn in de afgelopen 20 jaar, toen hij in Fort Detrick werkte, de thuisbasis van het Medisch Onderzoeksinstituut voor Infectieziekten, van het Amerikaanse leger..! Een van de best bewaakte faciliteiten in de VS.

Dr. Steven Hatfill, kapot gemaakt en vernederd. Weet juridisch compensatie te bemachtigen.
Dr. Steven Hatfill, kapot gemaakt en vernederd. Weet juridisch compensatie te bemachtigen.

Ivins is het tweede slachtoffer van een overheidsheksenjacht die begon met een gemeenschappelijke pesterij tegen Dr. Steven Hatfill, wiens carrière en reputatie onherstelbaar beschadigd waren, voordat hij met een US$ 5,8 miljoen regeling weg kon komen. Is het toeval dat het de overheid uitstekend uitkomt, dat binnen 1 maand na deze schikking met Hatfill, Bruce Ivins aan een schijnbare overdosis sterft en de Antraxzaak kan worden gesloten, na jaren van het volgen van de verkeerde verdachte?

Niemand hoeft zich kennelijk meer zorgen te maken over Antrax-poederbrieven, zoals die o.a. naar TV-sterreporter Tom Brokaw en oud-senator Tom Daschle werden gestuurd. Maar de vraag is dus nu gerechtvaardigd of de juiste dader nu is geïdentificeerd, of dat iemand anders dus van rechtsvervolging wordt weggehouden?

Ligt het antwoord bij Dr. Philip M. Zack, een microbioloog die al eerder had geprobeerd een Arabische collega, Dr. Ayaad Asaad te beschuldigen van deze Antrax-angstcampagne. De Joodse Zack werd ontslagen uit zijn functie in Fort Detrick, nadat was komen vast te staan, dat hij Dr. Asaad op een buitengewone manier had gediscrimineerd, om het simpele feit dat hij een Arabier was. Maar nadat hij was ontslagen, bleek dat hij nog steeds toegang had tot dit top-secret laboratoria, en daar ook daadwerkelijk naar binnen ging, gefilmd door veiligheidscamera’s. Wat bleek: hij werd binnengelaten door de eveneens Joodse Dr. Marian K. Rippy.

Is deze Dr. Philip Zack de Joodse goochem achter de verdenkingen tegen zijn collega's?
Is deze Dr. Philip Zack de Joodse goochem achter de verdenkingen tegen zijn collega's?

Daar komt nog eens bij dat de Joodse Zack heel vertrouwd was met de militaire uitvoering van Antrax, het soort dat werd gebruikt en gevonden bij de postpakketjes en enveloppen in 2001. Dit bewijs wordt nog eens versterkt, doordat de DNA-sporen van het Antrax, teruggevoerd kon worden naar Fort Detrick, één kans op vele miljoenen.

Zack is ook nog eens verdacht, omdat de Antrax-angstcampagne begon vlak na de aanslagen van 11 September 2001 en die tijd staat bekend als het momentum van de neo-conservatieven en Israël om hun ‘war-on-terror’ te beginnen. Zack stond al bekend als de ‘Arabieren-hatende-Jood’ en de brieven die bij de Antrax-enveloppen en -pakjes werden gevonden, bevatten altijd anti-Semitische retoriek, die van Arabieren leek te zijn gekomen. (“Dood aan Israël en “Allah is groot”)

De vraag is of de hele Antrax-angstcampagne bedoeld was om nog meer de nadruk te leggen op de Moslim-wereld, om het verlangen van de Neo-Conservatieven om een oorlog te beginnen in het Midden-Oosten te rechtvaardigen.

Was deze Angst bedoeld om ook te wijzen naar de massavernietigingswapens van Sadam Hoessein, nog een extra stimulans om een invasie in Irak te rechtvaardigen? De essentiële vraag is dus of Dr. Steven Hatfill en Dr. Bruce Ivins de zondebokken dienden te  zijn, die door de overheid aangewezen zouden worden voor de Antrax-gevallen, zodat de verdenking niet op betrokkenheid van de Joodse Dr. Zack zou vallen?

Kan het zo zijn, tenslotte, dat al deze top micro-biologen zijn vermoord om de neutraliserende inspanningen te minimaliseren die een toekomstige aanval van bio-terrorisme teweeg kan brengen. Wie had ooit kunnen denken dat het vakgebied van deze dieppeinzende laboratoriummedewerkers zou gaan behoren tot de meest gevaarlijke witte-boorden functies?

Dr.  Bruce Ivins was een verlegen, toegewijde wetenschapper. Na zijn dood is hij neergezet als een idioot die, gekleed in een kogelvrij vest, zijn slachtoffers vergiftigde op de meest verschrikkelijke manier van biologisch terrorisme. Maar als deze Antrax-angstcampagne simpelweg een nieuwe manier was van de Neo-conservatieven en de Mossad, dan zijn de implicaties van een dekmantel gigantisch.

Niemand van Dr. Ivins collega’s of vrienden geloven dat hij een moordenaar was, maar denken dat zijn ‘zelfmoord’ het resultaat was van een non-stop, heftige pesterij door overheidsfunctionarissen. Dr. W. Russel Byrne karakteriseerde Dr. Bruce Ivins als een man ‘die leek alsof hij naar zijn executie werd geleid’. Kunnen we weer een extra streepje zetten bij het rijtje micro-biologen dat op mysterieuze wijze om het leven is gekomen.

De auteur van dit artikel Victor Thorn, is een freelance journalist uit Pennsylvania.

Hij is ook de auteur van veel boeken over de New World Order and 9-11.

Bijvoorbeeld: New World Order Exposed; New World Order Illusion; 9-11 Evil: The Israeli Connection to 9-11; 9-11 on Trial; 9-11 Exposed and AFP’s Phantom Flight 93 and Other Astounding 9-11 Mysteries Explored.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Op de volgende site kun je dit verhaal nog eens nakijken. Alsof je een stripverhaal leest..! HIER.

13 gedachten over “In 7 jaar stierven 24 Micro-biologen op vreemde wijze..

 1. Vanaf 2005 zijn er 40 micro-biologen onder verdachte omstandigheden
  om het leven gekomen.
  Heeft dit een link naar de huidige situatie met het Mexicaanse virus?

  http://jollyrogerrevolution.blogspot.com/2009/04/if-you-sell-crack-joi n-gang-or-rob-mob.html

  Now 88 Dead Scientists
  And Microbiologists

  http://www.rense.com/general66/deadmicro.htm

  Hoe je deze aantallen precies moet interpreteren weet ik niet?
  Het zal wel te maken hebben met beroepsgroepen en de gekozen termijn.

 2. Die mensen worden met bosjes omgelegd, afgemaakt op vreemde wijzen. En dat verbaast me niets als men ervan overtuigd is dat hij/zij niet meer nodig is of te veel ontdekt dan is omleggen een optie. Geld, macht, en dom holbewoners mentaliteit doet deze mensen zulke daden verrichten. Maar, what comes around goes around, vroeg of laat komen ook zij aan de beurt.

 3. @pieter, ik vind het vrij zweverig, je reactie. Het dieperliggende vraagstuk is, waarom ze worden vermoord inderdaad. Niet dat ze ‘ook aan de beurt komen’..

  De essentie is dat er wellicht een golf van moorden plaatsvindt, om een eventuele aanval door micro-orgnanismen niet te laten verstoren door de kennis van deze wetenschappers. SNAPPIE?

 4. wie zich als wetenschapper bezig houdt met dingen die mensen naar de verdoemenis kunnen helpen…..
  wordt misschien door zijn eigen spul omgebracht.
  wetenschappers denk na !

 5. @koeki. De essentie van het stuk hierboven is, dat zij worden omgebracht (met o.a. auto-ongelukken, messteken) om kennis rondom biologische oorlogvoering te elimineren. Wie is er nou gebaat bij, en heeft de mogelijkheden tot, het (laten) sterven van zoveel micro-biologen, die bezig zijn op dit terrein. Snapje? Als je dus iemand aan wilt vallen, is het handig om eerst zijn wapens onklaar te maken! Logisch?
  Want misschien waren deze mensen wel bezig om terroristische oorlogsvoering met bacterieën en virussen te voorkomen

  1. Leuk hoor, weer zo een artikel dat niet bestaat; Ook zij vallen bij bosjes…

 6. Er gebeurd zoveel, maar het meeste gebeurd buiten ons gezichtveld, of interesse wereld.
  Er worden elke dag mensen omgebracht om allerlei duistere redenen.
  Het zijn de grote criminele organisaties, die vaak in samenwerking met hun geheime diensten, mensen opruimen die in de weg staan, en vaak op hele onopvallende, en natuurlijke wijzen worden ze omgebracht.
  Daarom ik lees het niet eens graag, want het staat mijn leven als mens, vader en grootvader in de weg.
  Ik ga lekker vroeg naar bed met een fijn boek, heerlijk mijn essentiele difuseur aan met een mooi geurtje, groetjes Jenne

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.