Advertentie

George W. Bush cancelt laf reis naar Zwitserland…


Gevangenen het gevoel geven dat ze stikken, verdrinken.. Martelen..? Nee joh, het is juridisch veilig, dus toegestaan.. Aldus Chertoff..!
Gevangenen het gevoel geven dat ze stikken, verdrinken.. Martelen..? Nee, het was ‘juridisch veilig’, dus toegestaan.. Aldus Michael Chertoff, het genie achter deze methode, in zijn advies aan George W. Bush.

x

x

Bang voor arrestatie wegens marteling..!

x

George W. Bush cancelt laf een reis naar Zwitserland

x

2016 © WantToKnow.nl/be

x

George Bush in meer ontspannen positie.. Tijdens een persconferentie in 2010, in de Ronald Reagan bibliotheek in de VS.
George Bush, ontspannen, tijdens een persconferentie in 2010.

Voormalig VS-president George W. Bush, heeft een trip naar Zwitserland gecanceld, bang gearresteerd te worden, op grond van verdenking van oorlogsmisdaden, zodra hij voet op Zwitserse bodem zet. Oorlogsmisdaden in het kader van o.a. het goedkeuren van het zg. ‘waterboarding’, een martelvorm waarbij de ‘ondervraagde’ het gevoel krijgt te verdrinken en daarbij door een hel gaat. George Bush zou op 12 februari jl. in Geneve gaan spreken op een liefdadigheidsbal, op uitnodiging van een Zionistisch-joodse gemeenschap.

Vanuit internationale organisaties en instelling was de Zwitserse regering al onder druk gezet om Bush te arresteren, of om in ieder geval een strafrechtelijk onderzoek naar hem te laten doen, op het moment dat hij Zwitserland zou binnenkomen. Er blijken in Geneva al aanklachten tegen hem te zijn ingediend, zo melden Zwitserse juridische regeringsbronnen, voordat er sprake was dat Bush naar Zwitserland zou komen.

Verschillende mensenrechtenorganisaties hadden het plan om een rapport van maar liefst 2500 pagina’s in te dienen bij de Zwitserse regering, wanneer Bush daadwerkelijk zou zijn opgepakt. Het zou dan specifiek gaan over het martelen van gevangen, door middel van waterboarding, in de Cubaans-Amerikaanse basis Guantanamo Bay. Linkse politieke partijen hadden al opgeroepen voor een protestactie op de dag van het vermeende bezoek van  George Bush jr.

Een poster uit 1974 van de Keren Hayesod stichting.
Een poster uit 1974 van de Keren Hayesod stichting.

Pro-Israel galadiner voor het goede doel..
Het galadiner wordt jaarlijks georganiseerd door de stichting van Keren Hayeso, die sinds 1920 streeft naar een Israëlische staat, in de naam van vooruitgang en groei. Dit gebeurt via de Keren Hayesod – United Israel Appeal Foundation, een stichting met Zionistische wortels. Deze stichting zorgde ervoor dat veel Joden vlak na de Tweede Wereldoorlog (zo’n 25 jaar dus na de oprichting van de stichting..) naar de staat Israël konden reizen, om daar te gaan wonen.

De staat Israël werd vanuit de Zionistische principes van o.a. de Rothschild-groep in 1948 gesticht. De stichting is verantwoordelijk voor het oprichten van meer dan 900 gemeenschappen in Israël, waarvan sommigen uitgroeiden tot kleine steden. Voor velen is deze stichting een symbool voor de Israëlische cohesie.

Desalniettemin vond deze stichting het kennelijk een normale zaak, om een verdachte oorlogsmisdadiger, een zéér omstreden oud-president van de VS, uit te nodigen voor het jaarlijkse ‘liefdadigheids’-gala, waar kennelijk moraal en ethiek bijzaak is. De druk die door dezelfde mensenrechtgroepen werd uitgeoefend om de invitatie aan Bush jr. in te trekken, op bais van deze ernstige aantijgingen, waren kennelijk niet indrukwekkend genoeg om deze morele waarden wakker te maken..

Volgens de 2 mensenrechtenorganisaties Human Rights Watch en de ‘International Federation of Human Rights’ (FIDH) melden dat de afzegging van Bush jr het gevolg is, van de steeds groeiende roep om het ter verantwoording roepen van de oud-regeringsfunctionarissen van de voormalige regering George Bush jr., inzake marteling, waaronder waterboarding.

 

Waterboarding: de suggestie van verdrinking opwekken.
Waterboarding: de suggestie van verdrinking opwekken. Door het inademen door de doek, komt veel water in de longen, waardoor de gemartelde persoon de reflexmatige verdrinkingsdood ondergaat..!
x
Want zoals je weet, zijn er destijds ook geheime CIA-vluchten geweest met ‘gevangen terroristen’, naar plaatsen in de wereld (o.a. Europa), waar deze mensen werden gemarteld. Onduidelijk is, in hoeverre Bush en de andere regeringsleden, op de hoogte waren van deze martelvluchten.. Dát ze ervan wisten, is echter meer waarschijnlijk dan onwaarschijnlijk..
Bush jr heeft al meermalen ‘bekend’ dat hij marteltechnieken toestond..!
Loesje strafhof BushEn wat denk je? De heer George Bush jr. heeft in zijn memoires (HIER) en in Tv-interviews regelmatig toegegeven, dat hij opdracht had gegeven voor het plegen van deze martelingen, waaronder waterboarding. Advocaat Reed Brody van Human Rights Watch is kort maar héél duidelijk over de afzegging van George Bush voor dit galadiner: “He’s avoiding the handcuffs.” (‘Hij vermijdt de handboeien’) Natuurlijk hoeven we er geen doekjes om te winden, wat de reden van de afzegging is.
x
Volgens Brody toont deze actie in Zwitserland duidelijk aan, dat George Bush jr. genoeg reden had, kennelijk op advies van zijn juridische experts, om NIET naar Europa te reizen, of naar elk ander land, dat internationale wetgeving heeft geratificeerd, inzake het uitbannen van martelpraktijken. Advocaat Reed Brody is een Amerikaanse mensenrechtenexpert, die zich heeft gespecialiseerd in het vervolgen van daders van oorlogsmisdaden; zo was hij de man die Augusto Pinochet, de oud-dictator van Chili aanklaagde en de voormalig dictator van Tjaad, Hissene Habre. Deze laatste is inmiddels door België aangeklaagd voor oorlogsmisdaden en heeft zijn toevlucht genomen in Senegal.
Het boek met de memoires van oud-president George W. Bush's 'Decision Points' kwam in november 2010 uit. Het staat vol met onwaarheden, leugens en bekentenissen.. Een karakteristiek beeld dus van deze marionet van de elite..
Het boek met de memoires van oud-president George W. Bush’s ‘Decision Points’ kwam in november 2010 uit. Het staat vol met onwaarheden, leugens en bekentenissen.. Een karakteristiek beeld dus van deze marionet van de elite..

Reed Brody over de zaak George W. Bush:
“De heer Bush heeft simpelweg al toegegeven dat hij de opdracht gegeven heeft, via het ondertekenen van orders, tot het toepassen van waterboarding op gevangenen. Een vorm van ‘ondervraging’ die door bijna ieder weldenkend mens als marteling wordt gezien. En dat net alleen.. Het is zelfs in internationaal recht een martelvorm. Volgens internationale wetgeving hebben de Zwitserse autoriteiten de plicht, doordat het land deze internationale wetgeving heeft ondertekend, een onderzoek te doen of er sprake kan zijn van vervolging of uitwijzing van George Bush jr.”

En hoewel, volgens sommige Zwitserse regeringsleden, de voormalige VS-president tóch een soort diplomatieke immuniteit zou hebben gekregen, als oud-staatshoofd, wanneer hij zijn bezoek zou hebben doorgezet, heeft Bush jr. gekozen voor het hazenpad.. Geen risico nemen en dus feitelijk impliciet bekennen dat je fout bent geweest..! Dominique Baettig is lid van het Zwitserse parlement en lid van de Volkspartij, riep in een brief aan de Zwitserse regering echter in het openbaar op, om Bush te arresteren, wanneer hij voet op Zwitserse grond zou zetten.

70 Jaar, multi-miljonair en gevangen in je eigen land..

Dat is dus de status van George Bush: gevangen in eigen land. En terwijl hij in zijn memoires krachtig het gebruik van waterboarding verdedigt, is hij kennelijk té laf om één van de 147 landen te bezoeken in de wereld, die Conventies tegen Marteling uit 1987 hebben getekend.

.
Een van de vele berichten over de biografie van George Bush. Over leugens, plagiaat en het Bush-sprookje..

Volgens Bush zijn de daders áchter de aanslagen van 11 september, waar George Bush eigenlijk eerst maar zelf eens uitleg zou moeten geven van een aantal zaken (HIER), van een dermate terroristisch kaliber, dat deze laffe martelpraktijken toegestaan zouden moeten worden, om informatie te verkrijgen, die nóg meer aanslagen zouden moeten voorkomen..

En over 9/11 gesproken..
Wist je dat George Bush en zijn vice-president Dick Cheny, maandenlang hebben ONDERHANDELD of en zoja, op welke wijze ze door de 9/11-onderzoekscommissie verhoord zouden gaan worden..? En toen dit uiteindelijk gebeurde, het hele verhaal in een volkomen klucht veranderde.. Kijk tot slot maar eens naar deze video.. En klik op de link hierboven voor het complete artikel erbij..

Ohja, heb je dit nieuws, over het wegblijven van Bush uit Zwitserland, bij de NOS gehoord..? Of bij de ‘collega’s van RTL’..???

 

24 gedachten over “George W. Bush cancelt laf reis naar Zwitserland…

 1. George W heeft het zekere voor het onzekere genomen, al denk ik dat het met een sisser was afgelopen. Sowieso is het al vreemd dat Amerika het Internationaal Strafhof niet erkent en daar komt bij dat een aftredend president van de VS een soort van immuniteit krijgt over zijn regeerperiode. Al zou het de wereld goed doen als super criminelen van deze orde veroordeeld zouden worden. Met als grootste Internationale misdaad de op leugens gebaseerde inval van Irak.

  1. Het ging ons erom DAT hij wegblijft. Wat je alleen daaruit al mag afleiden..! Laf en impliciet zichzelf beschuldigend..

  2. Was het niet in Maleisie waar Bush al bij verstek veroordeeld is voor oorlogsmisdaden?
   Ik kan het natuurlijk niet bewijzen maar als ik aan MH 17 denk komt dat ook telkens bij mij in gedachten terug.
   Was het toeval dat in korte tijd zomaar ineens twee toestellen van een Maleisische luchtvaartmaatschappij rampspoed overkwam?
   Of zou dat een methode geweest kunnen zijn om te waarschuwen dat ze Bush en handlangers met rust moeten laten?
   Waarschijnlijk zal dat nooit uitkomen en toegegeven worden maar nu Bush in Zwitserland ook al niet meer kan komen zonder gearresteerd te worden zou het mij niets verbazen als binnen afzienbare tijd Zwitserland ook een soortgelijke ramp te wachten staat.
   Verder ben ik ook van mening dat Bush als hij niets te verbergen heeft gewoon naar Zwitserland had kunnen gaan alleen al om de aanklachten te weerleggen wat voor Bush en zijn verdedigers zeker geen probleem zou moeten zijn als hij onschuldig is.
   Door nu af te zeggen wekt hij juist het tegenovergestelde beeld dat hij wel degelijk iets te verbergen heeft.
   En wat betreft Den Haag en dat de VS het hof niet erkennen is ook zoiets aparts want zij waren wel de sponsor en leverden ook de hoofd aanklaagster ten tijde van het Milosowitch proces namelijk Carla Del Ponte.
   Corruptie,list en bedrog wordt hier dus opgevolgd door lafheid want anders had hij zich gewoon voor zijn daden kunnen verantwoorden.

 2. Het duurt maar een mensen leven lang, generatie na generatie, of het zinvol is laat ik in het midden, er zijn momenten dat ik denk misschien was de planeet met zijn fauna en flora beter af, als wij niet zouden bestaan.
  Als ik mensen als George Bush zie, en overdenk weet ik het haast wel zeker, wat een onmens, en er zijn zoveel anderen van dit soort psycho’s, er moet een 11 gebod komen, onmensen zult ge doden en worden verwijdert !
  Het wordt echt tijd, het gaat van kwaad tot erger! zou dit gebod graag zien uitvoeren tijdens mijn mensenleven, God wat een gerust stelling, eindelijk blijvend vrede op de planeet !!! groet Jenne

  1. zo werk ut helaas niet ouwe, het gaat niet om die 1%, het gaat om de bewusteloosheid van die andere 99%, wij dusz, die onszelf zoooooh goed vinden, onderuit gezakt en wel, onderwijl pulp consumerend en laten gebruiken, wij zelf maken dat we ‘useless eaters’ zijn, of niet, that is the question telkens weer … en nog wat, schrijf diarreeh, waarom continu telkens weer ongecontroleerd als eerste overal boven aan, verbale incontinentie? sta eens ergens bij stil, val niet telkens weer in herhaling als een ouwe grammafoon plaat.

   Willeke Alberti performs “Telkens Weer”
   https://www.youtube.com/watch?v=oeH3E3-mWkY

  2. Hyper Alert, wat houdt dit in, op eens zo familiére, ben je vader niet !
   De enigste op deze site die mij kan terecht wijzen is Guido.j. en daar aanvaard ik het ook van, hij heeft de autorité, en mijn vertrouwen !

 3. Ignorance is bliss! Conservatieve Amerikanen zijn dol op geweld. Ze gaan nu zelfs voor hun eigen – met een Amerikaans sausje – overgoten blonde reïncarnatie van Adolf.

  1. Trump is een mafkees, maar misschien wel de mafkees die we op dit moment nodig hebben. Hij lijkt minder dan de andere kandidaten aan t lijntje van de elite te zitten. Al kan dit natuurlijk allemaal schone schijn zijn…

 4. kijk naar zijn r e p t i l i a a n s e kop en huiver…
  wat haat ik deze griezel zeg
  toen hij de oorlog in i r a k begon hoorde ik huilend klokken luiden die er helemaal niet waren maar ik hoorde ze wel..
  hele enge bloedlijn die familie clan, satanisten

  1. Luna.
   De familie Bush is rijk geworden door de inzet van dwangarbeiders.
   Opa Bush had een staal bedrijf in Polen en is door de inzet van dwangarbeiders rijk geworden zoals dat ook bij anderen gebeurde zoals IG farben (de synthetische rubber fabriek in Auschwitch).
   Als we dat vergelijken met heden dan zie ik hetzelfde weer gebeuren want wie staan er voorop om vluchtelingen naar Europa te halen dat zijn oa de werkgevers organisaties omdat die hun kans benutten om mensen aan het werk te zetten die niets hebben en met weinig tevreden zijn maar waardoor wel andere duurdere krachten het veld moeten ruimen.
   Kijk wat er van de week op teletekst stond een rijke Rotterdamse familie had 20 miljoen uitgetrokken om huizen te kopen waar ze Syrische vluchtelingen zouden kunnen huisvesten.
   De werkelijke reden is denk ik dat ze deze mensen in de Rotterdamse haven aan het werk willen zetten voor een hongerloontje en een dak boven hun hoofd.
   Niemand geeft 20 miljoen uit als hij/zij er geen profijt van heeft in dit geval dus door uitbuiting van vluchtelingen ten koste van de huidige duurdere arbeiders.
   En is het niet zo dat de VS en hun handlangers niets in Syrie te zoeken hebben zijn zij niet een soeverein land binnen gevallen?
   En zorgen juist de bommen van de VS en handlangers er zelf niet voor dat de mensen naar hier vluchten?
   Waarom stelt nooit iemand deze vragen?
   En dan heb ik het nog niet eens over de Turken die zaken doen met IS.

  2. het enige dat helpt is negeren… hoe zouden we met zn allen deze mensen en praktijken kunnen negeren? hoe zou t zijn als t koningshuis geen publiek meer kreeg en de president van Amerika geen stemmen en aanhang? Haat deze mensen niet…… dan doe je jezelf te kort.

 5. wel typisch.. ik keek nog eens goed naar de vreselijke plaatjes tijdens die waterboardings in FEL ORANJE !! lijkt ergens op hey??
  Of.. stom toeval? Nou me neus. Hier verraden ze zich mooi zelf

  1. Luna.
   Toen de geallieerden ons kwamen helpen om de tweede wereldoorlog te beeindigen dacht iedereen dat de tijd van onderdrukking en martelen door de Gestapo en hun handlangers voorbij zou zijn.
   Als de Amerikanen en hun handlangers precies hetzelfde doen als dat wat toen gebeurde wat zijn we er dan mee opgeschoten?
   Zoals ik het zie toont dit alleen maar aan dat zij niets om mensen geven waardoor de bevrijding andere redenen gehad moet hebben zoals de belangen van multinationals veilig stellen.Alle geallieerde militairen zijn daardoor misbruikt en velen hebben dat met hun leven betaald omdat hen voorgeschoteld werd dat ze voor de vrijheid vochten.
   Ook de Duitsers zijn misbruikt omdat die gebruikt zijn om te veroveren wat alleen de geldschieters macht en rijkdom bracht.
   Je hoeft bij het laatste alleen maar de vraag te stellen hoe de Duitsers aan al dat geld en materiaal kwamen op het moment dat Duitsland bijna failliet was en in grote armoede leefde.
   Het antwoord is eenvoudig de multinationals/banken hebben Duitsland van alles voorzien zodat ze aan de oorlog grof geld konden verdienen.
   Hetzelfde zie je nu ook nog maar dan op het gebied van medicatie die niet genezen maar symptomen onderdrukken of andere kwalen veroorzaken waardoor ze goed blijven verdienen.

  2. Nee geen toeval, ze laten alles gewoon zien en degene die weten waar ze op moeten letten halen die details eruit.
   Rituelen en symbolen en numerologie is waar de elite mee werkt.
   Oranje is niet een kleur die je veel ziet in het dagenlijkse leven en is ook naar mijn idee bewust gekozen.

 6. een afschuwelijk persoon voor dat hij sterft hoop ik dat hij de waarheid opbiecht over nine eleven veel mensen ook ik denken dat hij erachter heeft gezeten en dat als excuus irak te kunnen binnen vallen.
  deze man is een oorlog zuchtig persoon

 7. Paul,

  Inderdaad is oranje een niet veel voorkomende kleur schrijf je … helaas is die kleur in dit land de ziekte waar aan we af en toe l(ei)ijden .. maar dit ter zijde

  Wel frappant feitje dacht ik zo : de kleur oranje en zwart zijn wel erg saturniaal

  fijn weekend allen

 8. Die Chertoff ( die de waterboarding ” uitvond ” .. was dat ook niet die griezelige shape shifter die de bodyscans invoerde toen na 911?
  Heeft zijn zakken goed gevuld toen met zaken doen over lijf en leden van de mensheid

 9. Als Bush dan toch in Den Haag terecht mocht komen en hij lieg en bedrieg de boel bij elkaar,stel ik voor om Waterboarding toe te passen.
  Daar kan hij toch niet tegen zijn lijkt mij.
  Bird.

 10. https://nos.nl/artikel/2261556-waardering-voor-bush-senior-kwam-pas-later.html
  Zo wordt geschreven door de MSM,maar de vraag is natuurlijk of iedereen waardering voor deze familie heeft.Dat neemt natuurlijk niet weg dat het overlijden van iemand toch een naar iets blijft vooral voor naasten van hem.Denkend aan de geschiedenis van deze familie en wetende dat latere generaties achter martelpraktijken staan geeft aan dat zij geen enkel gevoel hebben voor hun medemens.Hier wordt na het overlijden van George Herbert Walker Bush (1924-2018) gesproken over waardering maar waarom zouden mensen waardering moeten hebben voor mensen die ook andere mensen nooit hebben gewaardeerd?
  De vader van deze George H W Bush blijkt ook een nogal dubieus leven geleefd te hebben waar deze familie wel rijk van is geworden.
  https://rense.com/general42/bshnazi.htm
  Bush-Nazi link Confirmed
  The New Hampshire Gazette.
  Er werd kennelijk gewoon zaken gedaan met alle partijen inclusief Hitler.Frits Thyssen schijnt tijdens de Neurenbergprocessen hier over gesproken te hebben.Thyssen Krupp was naar ik meen de producent van Duits wapentuig waaronder tanks en zelfs nu doen ze nog steeds overnames zoals ook andere bedrijven dat nog steeds vrijelijk wordt toegestaan die niet zo’n fris verleden hebben. Niets lijkt dergelijke lieden een strobreed in de weg gelegd te worden om te voorkomen dat de geschiedenis zich gaat herhalen.
  Misschien is het ook interessant om eens te kijken naar banden tussen koninklijke families en bv presidenten uit de VS.https://www.nytimes.com/1988/07/05/us/bush-they-say-is-indeed-a-connecticut-yankee-from-king-henry-s-court.html

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.