Advertentie

Fluor: over het gif in bijvoorbeeld je tandpasta..!


x

Filmmaker Guy Wagner stuurde begin September een open brief aan de leden van het bestuur van de Amerikaanse stad Portland en wees daarin  op zijn nieuwe documentaire over Fluoride. ‘An Inconcenient Tooth’ heet zijn film. Deze gemeenteraadsleden moesten namelijk stemmen over de fluoridering van het drinkwater van de stad…! Wagner deed een oproep aan de volksvertegenwoordigers om zijn film te bekijken voordat ze de beslissing zouden nemen. Een beslissing die het leven bijna een miljoen mensen zou beïnvloeden! 

Tot 3x toe gaf een meerderheid van de inwoners van Portland tijdens een stemming aan, dat ze GEEN fluoride in het drinkwater willen..! De filmmaker vroeg de gemeenteraad serieus naar deze uiterst gemotiveerde stemmen te luisteren, voordat het drinkwater in Portland al dan niet voor het eerst in de geschiedenis gefluorideert zou gaan worden. Maar op 12 september jl. stemden burgemeester Sam Adams en Randy Leonard, Nick Fish, Amanda Friz en Dan Saltzman van het stadsbestuur gewoon vóór fluoridering van het drinkwater, feitelijk tegen de wil van de stadsbewoners!

Hun verhaal? “Het toevoegen van fluoride aan drinkwater is goed voor iedereen en leidt niet tot schadelijke gezondheidseffecten,” zei burgemeester Adams. Stadsbestuurder Randy Leonard zei dat hij niet begreep wat het doel van de documentaire over fluoride was. De overige 3 leden konden alleen laten weten: ‘De voordelen van gefluorideerd drinkwater zijn significant’. In het kader van de vergiftiging van wereldburgers, plaatsen we deze vertaling van het artikel van Mike Adams, op de site van Natural News..!

Fluor: over het gif in bijvoorbeeld je tandpasta..!

2012 © Natural News

Nederlandse vertaling Frank Bleeker

x

Chinese industriële fluoride leveranciers labellen NatriumFluoride openlijk als ‘insecticide’ en ook als ‘lijm conserveermiddel’. Maar het wordt ook, aanvullend als ‘chemische stof t.b.v. waterbehandeling’ benoemd..! Voor inwendig gebruik…

Fluoride-propagerende artsen en tandartsen die in de VS en elders proberen om de drinkwatervoorziening met fluoride te verontreinigen, promoten hun dodelijke plannen met een slimme leugen… een leugen die je gehoorzaam herhaald ziet worden, elke keer als fluoride gepromoot wordt! En die leugen klinkt als volgt:
Fluoride is een natuurlijk voorkomend mineraal in het water. Het water in onze stad heeft helaas een te laag niveau, dus voegen we gewoon fluoride aan het water toe om het optimale niveau te verkrijgen om de openbare gezondheid te verbeteren.”

Leugens in beeld.. Een overdosis fluoride beschermt het gebit helemaal NIET! Integendeel, tandglazuur en tanden worden zo hard, dat ze broos worden!

Deze leugen wordt bijna letterlijk, in iedere stad herhaald die probeert om haar burgers te vergiftigen met fluoride in bijvoorbeeld het drinkwater. En waarom is het een leugen? Hier zijn de vijf valse misleidingen:

Misleiding 1:  De fluoride die aan het water wordt TOEGEVOEGD is geen ‘natuurlijk voorkomende fluoride’. Het is een chemisch restproduct dat vaak wordt gekocht van chemische fabrieken in China, zoals hier uitgebreid in het artikel zal worden gemeld.

Misleiding 2:  Het onjuiste idee bestaat dat de inname van fluoride op de een of andere manier goed zou zijn voor je tanden. Dat zou waar zijn, maar dan alleen wanneer fluoride als een korte, lokale behandeling in de mond gespoeld zou worden en daarna grondig uitgespuugd. En dat allen nog maar als het echte, natuurlijke (minerale) fluoride is, en niet de fluorkiezelzuur-toxines die als fluoride worden gepromoot worden.

Misleiding 3:  Wat de steden omschrijven als ‘fluoride’ is in werkelijkheid een giftige cocktail van meer dan 100 industriële chemicaliën en zware metalen, waarvan vele in grote hoeveelheden gekocht worden in China, waar industriële verwerkingsbedrijven proberen om van hun overtollige giftige afval proberen af te komen, door het te labelen als ‘natriumfluoride’.

Misleiding 4:  Er is niet zoiets als een ‘laag’ fluoride niveau of een ‘optimaal’ fluoride-niveau in het drinkwater. Zuiver drinkwater zou helemaal GEEN fluoride mogen bevatten. Het is werkelijk een grof schandaal dat men drinkwater fluorideert voor tandheelkundig ‘nut’..

Misleiding 5:  Fluoride is ‘veilig’ voor menselijke consumptie. Oh, echt waar? Maar waarom wordt natriumfluoride dan door de fabrikanten van grote labels voorzien met daarop strenge veiligheidswaarschuwingen over het veroorzaken van ernstige schade aan de mens..?!!

Chinese fluoridefabrikanten geven openlijk de giftigheid van de chemische stof toe.
Veel van de zogenaamde ‘fluoride’ die in de drinkwatervoorziening in Amerika, Canada, Australie en andere landen gedumpt wordt, is eigenlijk afkomstig van bedrijven zoals deze in China: Fluoride Chemicals (Yunnan) Co., Ltd..

Zoals je duidelijk kunt zien op de pagina met een overzicht van industriële chemicaliën op de handelssite van Alibaba.com, biedt bijvoorbeeld de ‘Fluoride Chemicals (Yunnan) Co.’ een 98% waterbehandelingsproduct – natriumfluoride – aan met de volgende omschrijving voor zijn toepassingsmogelijkheden:

Het wordt gebruikt bij de vervaardiging van ongetemperd staal en bij het smelten en voor het zuiveren van lichte metalen. Het wordt ook gebruikt bij de fluoridering van drinkwater, als houtveredelingsmiddel en het is een lijmconserveermiddel. Daarnaast doet het ook dienst als insecticide, kun je het gebruiken als beschermende coating voor metalen, als conserveermiddel voor staal en andere metalen, als flux[1] voor het solderen en lassen, en als flux[2] en pacificeerder voor keramiek-, glas- en porseleinglazuur… Tja, daar was het dan… Glazuur..

Fluoride is giftig…!

Dit bedrijf fabriceert ook synthetisch kryoliet, het fluoridebestrijdingsmiddel dat in het geheim wordt gespoten op druiven en andere gewassen, waardoor grote hoeveelheden fluoride worden toevoegt aan je voedsel.  (Zie DIT artikel op Natural News.) Hier volgt de beschrijving van synthetisch kryoliet, rechtstreeks afkomstig van de industriële chemicaliënleverancier die het met tonnen tegelijk verkoopt aan de Amerikaanse levensmiddelenproducenten:

‘Gebruik: Het wordt voornamelijk gebruikt als flux bij het uitsmelten van aluminium door gesmolten zoutelektrolyse, ook gebruikt bij de vervaardiging van emaille om het de opaalachtige glans te geven, een deklaag en hulpoplosmiddel van glas en email, een insecticide t.b.v. gewassen, een flux bij het gieten van aluminiumlegeringen en bij de vervaardiging van ferro-legeringen en ongekalmeerd staal en een slijtvast vulmiddel voor slijpschijven met een kern van hars en rubber.

In hoge mate corrosief voor de menselijke huid
Een andere leverancier van natriumfluoride voor drinkwatervoorzieningen, de Shanghai Polymet Commodities Ltd. In China geeft de volgende omschrijving voor de chemische stof die zij in bulk te koop aanbieden:

Fluorkiezelzuur / kiezelfluorwaterstofzuur: Eigenschappen: Kleurloos, doorzichtig en rokerige vloeistof met een doordringende geur; zeer zuur, oplosbaar in water en vluchtig; met desinfecterende werking, corrosief voor glas, keramiek, lood en andere metalen; zeer corrosief voor de menselijke huid en schadelijk voor de ademhalingsorganen, bewaren in een kunststof container. Zie HIER

En weer een andere industriële fluoride leverancier uit China omschrijft natriumfluoride als:  …gebruikt als pesticiden en bactericiden in de landbouw. Gebruikt als UF2 adsorptiemiddel in nucleaire industrie.   (HIER)

Nog een andere natriumfluoride leverancier omschrijft hun fluoride chemicaliën als: ‘Een kleurloze kristallijne of witte poeder, …opgelost in water, met gif.’  (HIER)

Dit bedrijf gaat door met de beschrijving van het gebruik van zijn natriumfluoride chemicaliën als:
‘Wordt gebruikt als ‘houtveredelingsmiddel’, bij medische corrosie, smeltmiddel bij het lassen…, vervaardiging van ‘rimmed’ staal[3], behandelen van huiden en vellen voor de lederindustrie, lijmconserveermiddel, zuiverings- en kleuringsmiddel bij het smelten van lichte metalen.’

Hieronder staan twee foto’s, direct gekopieerd vanaf de Alibaba website, die tonen hoe fluoride wordt gepromoot al seen insecticide, een chemische stof voor de nucleaire industrie en een waterbehandelingsmiddel in één!
Bron foto’s: HIER

Fluoridepromotors zijn criminelen die erop uit zijn om de mensheid te vergiftigen!
Houd dit allemaal in het achterhoofd als de locale politiek zegt dat zij de niveaus van ‘natuurlijk voorkomend fluoride’ gaan ‘aanpassen’ in de plaatselijke drinkwatervoorziening. In dat geval liegen ze tegen je. Wat men werkelijk bedoelt is dat ze een giftige pesticide gaan dumpen en iedereen gaan vergiftigen!

Zegt het voort: Natriumfluoride is VERGIF! Dat is een van de redenen waarom het zo goed werkt als pesticide! Bureaucraten die dit in de stedelijke drinkwatervoorziening willen dumpen – zoals burgemeester Sam Adams van Portland (HIER) – verdienen het om gearresteerd te worden als barbaarse criminelen die massavernietigingswapens inzetten tegen de bevolking van de Verenigde Staten.

voetnoten:

[1] Reducerend vloeimiddel bij lassen en solderen, flux genaamd

[2] In de glas- en porseleinindustrie en bij tandtechniek maakt men gebruik van glassolderen

[3] Gedesoxideerd staal is staal waaruit een deel, of alle zuurstof uit de smelt verwijderd wordt tijdens het productieproces van staal. Vloeibaar staal bevat opgeloste zuurstof na de omzetting van gesmolten ijzer, maar de oplosbaarheid van zuurstof in staal neemt af wanneer de temperatuur weer daalt.

Blijf NaturalNews.com lezen voor meer nieuws over fluoride, GGO’s, chemtrails, vaccins en andere chemische bedreigingen voor je gezondheid en welzijn. Deel dit verhaal om het nieuws te verspreiden:  Fluoride is een chemisch wapen. Degenen die het binnenkrijgen worden ‘bijkomende schade’ in de oorlog om de controle over de werkelijkheid.

Ook waard om te bekijken:

The Fluoride Deception (Het Fluoride Bedrog), een video van Mike Adams, The Health Ranger: HIER  Hier de volledige tekst van deze film)

Aaron Dykes onthult verborgen beelden van de Austin fluoride zuiveringsinstallatie

Artikelen, gerelateerd aan dit artikel:

CDC adjusts fluoride poisoning of America’s water supply to a lower level

• Fluoride conference reveals fraudulent science behind mass fluoridation; fluoride policy is a public fraud

• Mainstream media pushes malicious fluoride lie: Fluoride-free bottled water is harming children, they claim!

• Saying ‘NO’ to fluoride

• Is there fluoride in your grapes?

 

11 gedachten over “Fluor: over het gif in bijvoorbeeld je tandpasta..!

 1. In Belgie doen ze nu ook flessen water verkopen met fluor toevoegingen. In ultra kleine lettertjes staat erop “niet geschikt voor kinderen t/m 7 jaar”.
  Heb dat spul bijna een jaar lang gedronken. Heb er de winkel op aangesproken dat die waarschuwing wel wat duidelijker mag zijn maar ze doen er niets aan. Heb het drink water van verschillende winkels bekeken en het is overal in Belgie het zelfde n.l. het goedkoopste, veruit, water zit vol met fluor!@!

  1. Ed, hier in Nederland kun je zoiets bij Foodwatch nl melden. Die maken werk van zulke zaken. Is er in België niet ook zo’n website?

 2. Laat je nooit wijsmaken door geen witte jas, en zeker helemaal niet door een politicus of staatssecretaris of wat dan ook, zelfs niet als een agent die je een pistool tegen je slaap drukt..Fluoride is zwaar giftig en moeilijk om uit je botten te halen. Het werd gebruikt in concentratiekampen om de mensen suf te houden. Het tast je pijnappelklier erg aan, en dat is precies wat men wilt, een niet nadenkende soort onderklasse die mak en bestuurbaar is. Bloedlijnen ( hier veel VOC nazaten! ) besturen vrijwel alle westerse landen! En als dat niet zo is, dan bankiers die voor G.Sachs hebben ( HEBBEN BESTAAT NIET OF JE BENT AL DOOD, MAAR VOORUIT DAN, PAPIEREN KWESTIE)gewerkt.

 3. Ik poets persoonlijk al jaren met de blauwe parodontax tandpasta, fluoridevrij. Noem het toeval of niet, maar sindsdien heb ik geen gaatjes meer. Het is zoute tandpasta, maar na enige gewenning prima te doen en beter dan al dat gif in je nemen.

  1. Ik poets standaard met Paradontax blauw zonder fluor, maar sinds ik dat doe heb ik wel meer gaatjes, dus zeg het maar……
   Ik blijf potsen met Fluor vrije tandpasta, dat wel.

  2. Ik poets ook met paradontax blauw. Maar er zijn nog regels voor het tandenpoetsen die vaak worden vergeten. Ik poets mijn tanden voor het eten en als het nodig is poets ik na het eten even lichtjes na zonder tandpasta. Het schijnt namelijk zo te zijn dat je tanden extra kwetsbaar zijn net na het eten. En dat kan voor beschadiging van het tandglazuur zorgen en dus gaatjes. Sinds kort poets ik ook met natriumbicarbonaat. Dat zorgt voor een frisse mond en gladdere tanden. Ik probeer dat een half jaartje zo (nu 2 maanden) en als het goed blijft gaan koop ik geen vast tandpasta meer.

 4. Ongelooflijk dat er nog op veel basisscholen wekelijks fluorspoelen wordt gerealiseerd…Mijn zoons waren de enigen die niet meededen, en hebben een perfect gebit…
  (Overigens poetsen wij met fluoride-vrije Forever Bright toothgel.. (aloe-bijenpropolis)

 5. Poets al jaren met sensodyne fluorvrij. Maar vandaag gehoord, na het maken van foto’s van mijn gebit, dat in 1 1/2 jaar tijd op de foto’s te zien is dat de tanden en kiezen overal donkere plekken laten zien van verslechtering binnenin.
  Met wat moet je dan poetsen? Suggesties? Wil mijn tanden nog wel even houden, al ben ik dan haast 75jr.

  1. Tanden poetsen met waterstofperoxide. De peroxide die verkocht wordt bij de drogist is over het algemeen 1/10 volume verdund, dat moet je dan nog 1 op 1 verdunnen met water en poetsen maar! Is ook goed tegen tandvlies ontsteking en bijkomend voordeel is dat het ook je tanden witter maakt.

   H202, peroxide, gebruik ik ook in de tuin en voor de kweek van paddestoelen, het is een prima ontsmettingsmiddeltje!

 6. Wat ik hier in de korte opsomming mis, is een (was)lijstje van alle problemen en ziektes die je door fluorgebruik kunt krijgen. Het versteent je pijnappelklier en veroorzaakt vele vormen van kanker.

  Ook wordt hier niet echt vermeld wat de werkelijke reden is om fluor toe te voegen aan het drinkwater, nl. om het volk dociel te houden, en dat er veel mensen ziek van worden of zelfs doodgaan is een bijkomend voordeel van dit goedje.

  Ik woon zelf in een land waar er zelfs fluor in het flessenwater wordt gedaan, er is dus voor mij geen ontsnappen aan…

  Oh ja, en PROZAC (fluoxetine) is pure fluor, dus als je een beetje gek wordt van deze maatschappij en hulp gaat zoeken, krijg je waarschijnlijk een extra hoge dosis fluor door je strot heen geschoven, om weer lekker dociel terug te kunnen keren naar je aangewezen plaats in de maatschappij!

  Jammer genoeg spreek ik uit ERVARING 🙁

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.