Advertentie

Bewezen: Fluoride verlaagt het menselijk IQ..!


Leugens in beeld.. Een overdosis fluoride beschermt het gebit helemaal NIET! Integendeel, tandglazuur en tanden worden zo hard, dat het broos wordt en er bruine plekken in het tandglazuur ontstaan..!

x

Fluoride verlaagt het menselijk IQ..

2012 WantToKnow.nl/.be (Bron: Reuters HIER)

x

Sodium Fluoride. ‘Keep away from children’.. Snap jij het nog?

Onderzoekers aan de Harvard Universiteit hebben definitief aangetoond dat fluoride een ernstige invloed heeft op de hersenen. Hun conclusie luidt: “onze resultaten ondersteunen de gedachte dat er schadelijke effecten optreden door het gebruik van fluor, op de ontwikkeling van kinderhersenen.”.. Deze studie is gepubliceerd op 20 Juli jl. in het tijdschrift: ‘Environmental Health Perspectives’, een tijdschrift dat wordt uitgegeven door het US National Institute voor milieu- en gezondheidswetenschappen’. Het artikel wordt door de NYSCOF aangepakt om de hele wereld attent te maken op de gevaren van fluoride..! (NYSCOF = the NYS Coalition Opposed to Fluoridation)

Wetenschapper Choi, laat aan duidelijkheid niets te wensen over. Hij meldt in het kader van het onderzoek: “Kinderen in gebieden waar in hoge mate fluoride wordt toegevoegd aan drinkwater, blijken significant lagere IQ’s te hebben, dan in die gebieden waar lage fluorideringsgraden worden gemeten”.

Waarom Fluor in drinkwater…??
Nu fluor uiterst gevaarlijk blijkt te zijn, iets dat de Amerikaanse EPA, de Environmental Protection Agency, ook al heeft geconcludeerd, is de vraag waarom fluor als zogenaamde cariès-bestrijder in het drinkwater wordt gedaan, terwijl het aan de andere kant een erkend GIF is..!!?

Fluoride (fluosilicic acid) wordt in de VS en in veel andere landen ter wereld officieel aan het drinkwater toegevoegd, in een verdunning van ongeveer, 1 deel per miljoen, om tandbederf te voorkomen.. In het onderzoek van Harvard University werd de invloed van hoge concentraties fluoride in drinkwater onderzocht, maar volgends onderzoeker Ding, zijn er ook al uiterst negatieve invloeden van LAGE fluordoseringen in drinkwater gemeten..!

Choi en zijn mede-onderzoekers melden: “Hoewel fluoride neurotoxisch is in alle dierenproeven die zijn gehouden, waarbij acute fluoride-vergiftiging zenuwaantastingen veroorzaakt, is weinig bekend van de effecten van fluoride op de ontwikkeling van kinderhersenen. Meer en intensiever onderzoek op dit gebied is uitermate belangrijk! Het is daarbij voor ons onbegrijpelijk dat onder het mom van het voorkomen van tandbederf, kinderen en volwassenen worden blootgesteld aan een stof die hersenbeschadigingen kan veroorzaken. Is het terugdringen van tandbederf van een hogere prioriteit dan hersengezondheid..? Het lijkt vooralsnog aan te raden met onmiddellijke ingang te stoppen met het fluorideren van drinkwater!”.

En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, meldt onderzoeker Choi: “Fluoride is een stof die simpel door de placenta de ongeboren vrucht bereikt, en daardoor in staat is méér schade toe te brengen aan in ontwikkeling zijnde hersenen, dan in volwassen hersenen. De mogelijkheid is niet uit te sluiten, dat fluoride op deze wijze de oorzaak is van permanente schade aan de hersenen van ongeboren kinderen”.

Fluoride stapelt zich daarnaast ook nog eens op in het lichaam. Zelfs kleine doses zijn gevaarlijk voor kinderen, nierpatienten en mensen die veel kraanwater drinken. Veel gemeenschappen in de VS zijn al gestopt met het fluorideren van drinkwater, het tij is gelukkig aan het keren. Maar de misdadigers die willens en wetens burgers beschadigen, door toevoeging van fluor, om zogenaamd ’tandbederf tegen te gaan’, dienen zich te verantwoorden! De Amerikaanse EPA heeft DIT SCHEMA uitgegeven, waarbij duidelijk in het rijtje BEWEZEN schadelijke stoffen, fluoride voorkomt!!

* * *

x

 

17 gedachten over “Bewezen: Fluoride verlaagt het menselijk IQ..!

 1. wat ik vreemd vind is dat er wordt beweert dat homeopathische verdunningen niet aangetoond kunnen worden en dat het daarom niet zou kunnen werken, terwijl wij aan de andere kant dus wel willens en wetens met dit soort verdunningen een aanslag op ons welzijn en gezondheid gepleegd wordt. Verbazingwekkend toch ?

  1. Helemaal niet verbazingwekkend, Wim.

   Waar begint de homeopathische verdunning? Mijn tandpasta bevat 1450 delen fluoride per miljoen (ppm). Dat is dus 1,45 per duizend, ongeveer D3. Dit is een verdunning met als uitgangspunt 100% fluoride.

   In de homeopathie ga je uit van een stamextract, of hoe noem je dat. Dat bevat om te beginnen al geen 100% werkzame stof. Bij D3 verdun je het extract tot een duizendste van het oorspronkelijk gehalte, D6 een miljoenste, D9 een miljardste, D12 een biljoenste, D15 een biljardste, D18 een triljoenste, D21 een triljardste, D24 een quadriljoenste, D27 een quadriljardste. Zijn we er al?

   Het verschil tussen mijn D3 en de homeopathische D27 is 24 verdunningsstappen. Het homeopathisch gehalte is een quadriljoen keer
   lager. Raad eens: waarom valt dit niet meer aan te tonen?

 2. Mijn melkgebit is vroeger mede door de fluor behandeling aangetast geraakt. Mijn kiezen brokkelden heel langzaam uit elkaar alhoewel ik altijd heel goed poetste en maar heel weinig zaken als cola etc dronk. Nu nog is het glazuur van mijn voortanden gebarsten doordat ik blijkbaar te veel fluor kreeg toen mijn tanden nog aan het groeien waren. In mijn ogen is Fluor ongezond en onnatuurlijk.

 3. Zo jammer dat jullie zo de lezers manipuleren en mijn positieve bericht over ervaringen met fluoride in Nieuw Zeeland gewoon weghalen. Dat laat zien dat jullie totaal subjectief alle berichten een kant uit filteren. Jammer hoor, net zo hypocriet als de politiek!!!! Schaam je!!!

  1. plaats nog een keer dan, mail mij anders ceres_80@hotmail.com. Ben benieuwd , sta open voor alle informatie.

   Ik poets al een aardige tijd zonder fluoride en heb geen last van tandverderf(3 jaar). Ben nu 28 heb alleen twee gaatjes van toen ik een kind was ivm medicijnen tegen longontsteking.

   Vader van een vriend van me was bang voor de tandarts en vond tandpasta vies. Hij poetste 15 jaar (!!) lang zonder tandpasta, wel poetsen maar met water en ging dus niet naar de tandarts. Toen hij eenmaal naar de tandarts ging was er niks mis met zijn gebit. Ik ben benieuwd naar je bevindingen grt

 4. Beste mevrouw Röver.

  Ik heb nog een brandende vraag aan U.

  Wat is het verschil tussen het mineraal fluor in bijvoorbeeld zeezout,
  en fluor in tandpasta?
  Gaat het om dezelfde fluor? Of zit er verschil in?

  MvG Gerry

  Beste Gerry.

  Het fluor in tandpasta is een afvalproduct van de bauxiet/
  aluminium industrie.
  De chemische verbinding waarin fluor in tandpasta zit
  is zo giftig, dat een jongen van 12 die een tube leeg eet,
  daaraan dood gaat!
  Over het missen van 10 tot 15 punten van zijn IQ hoeft
  hij dan niet meer in te zitten.

  Het fluor in zeezout is een andere chemische verbinding.
  Ook voor die fluor geldt echter dat een teveel ongezond is.

  Love, Light & Laughter,
  Désirée L. Röver
  medical research journalist, author, radio host
  http://www.desireerover.nl

 5. En wat staat er nog meer in het schema bij “Bewezen zeer schadelijke stoffen”…? Aspartaam, wat weer in alle light producten zit.

  De keuze is reuze, allemaal heel leuk, maar de keus is duidelijk aan je zelf.

 6. Hallo,

  Ik heb een vraag. Graag verneem ik antwoord hierop. Ikzelf ben doordrongen van de negatieve kant van fluor en acht deze stof als een gif. Om deze reden probeer ik zo min mogelijk fluor(ide) in te nemen.

  Welke maatregelen, naast het gebruiken van een fluoridevrije tandpasta, kan ik nog meer aanwenden om de inname van deze gif te beperken?

  Wat kunnen mensen doen die blootgesteld waren aan deze gif, fluoride? Hoe kan men de gevolgen zoals de aantasting van het IQ corrigeren?

  Mvg,

  1. Beste Peter, Het is voor mij wel weer lang geleden, maar je kan voor je kindje ook gewoon flesvoeding van venkel thee maken heb ik ook gedaan werkte super. Ipv gekookt water gewoon thee en de voeding. Misschien een idee?

 7. Het water is het probleem niet in Nederland waar ik can schrok is de fluoride in hero babyvoeding ik gebruik het niet zowiezo maar misschien zit het wel in meerdere babyvoedingen. Ouders let op!!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.