Advertentie

Het effect van elektrosmog op jouw vibratie!


cell-phone-brain-cancer-radiation

x

Het effect van Elektrosmog op jouw energetisch lichaam!

2013 © Chris Bourne

2013 © Vertaling WantToKnow.nl/.be – Guido Jonkers

x

Er wordt vaak gesproken over de negatieve effecten van elektrosmog op onze lichamelijke vibratie. Hoe deze straling ons ineen doet krimpen, energetisch gezien en ons -mede daardoor- verstoort in onze connectie met ons hogere bewustzijn. Toen ik het pad van bewustzijn ging lopen, werd ik geleid om de effecten en invloeden te onderzoeken van bijvoorbeeld, electriciteit in onze huizen, WiFi, mobiele telefoons, TV en computers. En natuurlijk, als we ons dienen te blijven verbinden met onze gemeenschappen waarin we leven, bijvoorbeeld om een positieve invloed erop uit te oefenen, dan zullen we bijna overgeleverd zijn aan deze elektronische media.

Elektrosmogbelasting gaat dag en nacht door. Vooral 's nachts is ons lichaam kwetsbaar, doordat het natuurlijke, beschermende schild om ons lichaam in kracht afneemt.
Elektrosmogbelasting gaat dag en nacht door. Vooral ’s nachts is ons lichaam kwetsbaar, doordat het natuurlijke, beschermende schild om ons lichaam in kracht afneemt.

Maar daarbij vooral bewust zijn van de effecten van deze elektronische apparatuur, daarbij continue balancerend op de mate van blootstelling aan de straling ervan. De uitwaaierende effecten van deze negatieve frequenties zoveel mogelijk trachten te vermijden en ons blijven verbinden met de natuurlijke vibraties van onze Aarde, moeder Gaia. Dit alles zou genoeg moeten zijn om de negatieve impact te compenseren! Kijk eens naar de temperatuurfoto boven, waarbij je duidelijk de invloed ziet van elektromagnetische straling/smog op het menselijke lichaam; ook onze aura, de energetische uitstraling van het fysieke menselijke lichaam en feitelijk een beschermbuffer, wordt ernstig ondermijnd door EMS.

Uitpluggen en ‘aarden’..!
In mijn geval kwam ik op een punt dat ik bijna letterlijk door een gordijn, een sluier moest stappen, wanneer ik een standaard, ‘matrix’-huis binnenstapte; het was het dikke gordijn van elektrosmog. Ik kon letterlijk voelen dat de overtollige elektromagnetische golven van de muren kaatsten. Ik werd daarbij begeleid om niet alleen apparaten uit te schakelen, maar ze ook uit hun laadstations te halen, wanneer ze niet gebruikt werden.. Dit geldt in het bijzonder voor de overal aanwezige DECT-apparatuur.. En ik werd ook geleid om doelbewust WiFi-apparatuur uit te schakelen en in plaats daarvan een standaard eatherkabel te adviseren. Alleen al deze twee simpele ingrepen hebben al een dramatische invloed op het kalmeren van de effecten en op de positieve algehele vibratie in een huis!

Daarom laten we je ook de volgende video zien, waarin de presentatie wordt getoond van de beroemde voedseldeskundige David Wolf. In de demonstratie die je gaat zien, toont Wolf op een amusante, maar vooral informatieve manier aan, wat de effecten zijn elektrosmog in jouw veld! Laat het je inspireren om de informatie rondom EMS, elektromagnetische storing ernstig serieus te nemen! Neem eens een oprechte kijk naar de manier waarop in jouw omgeving, werk of thuis, de elektronische smog tekeer kan gaan, om vervolgens met diezelfde oprechte kijk te bezien hoe je deze negatieve invloeden kunt neutraliseren. Geloof me, er zijn écht heel veel manieren om deze elektrosmog te elimineren. Je lichaam en je geest zullen er wel bij varen!!

Onder het filmpje vind je een meditatieve grondingsoefening. Een aanrader als je voelt dat er veel spanning in je lijf zit. Doe de meditatie een aantal keren per week; op een gegeven moment zul je merken dat je de meditatie alleen al door intentie in je lichaam kunt beoefenen!!

x

x

Aardings (grondings) oefening

Ga zitten en zet 2 voeten op de grond, sluit je ogen.

Voel je voeten op de grond, en stel jezelf voor, dat er grote
wortels uit je voeten groeien, heel diep de aarde in.
Ze gaan door de vloer de aarde in.

Je maakt dat wortelnetwerk zo groot en zo breed mogelijk,
zo groot en zo breed, dat je echt stevig staat.

Dan stel je jezelf voor dat er vanuit de aarde
een rode energie naar boven stroomt, door die wortels heen,
via je voeten, langzaam je lichaam in. (als voor jou een andere kleur
beter voelt, dan is dat ook goed)

Je laat deze energie rustig je lichaam
instromen. Alles wat je niet nodig hebt, zoals stress, onrust,
en spanningen bijv., laat je door die energie meenemen, en weer
terug de aarde in verdwijnen.

Dan stel je jezelf voor dat je op je kruin een luikje opent.
Hierdoor stroomt witte kosmische energie naar binnen.
(als voor jou een andere kleur beter voelt, dan is dat ook goed)
Deze energie laat je via je hoofd langzaam je lichaam binnenstromen,
naar elk deel van je wezen.

Op deze manier heb je je lichaam gevuld met aarde energie en
met kosmische energie, heb je jezelf een schoonmaakbeurt
gegeven, en ben je geaard,(ofwel gegrond) zodat je letterlijk en
figuurlijk stevig met 2 benen op de grond staat.

25 gedachten over “Het effect van elektrosmog op jouw vibratie!

  1. dag Marinus, het gaat vooral om de intentie die je bij jezelf neerzet. Dan maakt het feitelijk niet uit of de ‘materiële’ Aarde als focus wordt gebruikt. Doe je meditatie met overgave. Voila.

  2. Beste,

   of je aan de zee zit, in een bos uitrust, je in een riante vila woont of een knusse flat: overal kan je mediteren.
   Je hoeft dit geen uren te doen: 5 minuutjes volstaan.
   Ook visualisatie is een zeer sterke vorm en ook kinderen kunnen dit beoefenen.
   probeer het met een CD bv met gesproken stemmen en natuurgeluiden.
   Of schaf een CD aan met klank-en klokkengeluiden. Uitstekende methodiek om goed te kunnen slapen.

   vr gr
   Mieke

 1. WEES JE BEWUST VAN………………………………………………….. VRAAG;………………………..als je ergens last van hebt ; LAAT DAT WAT BIJ MIJ HOORT BIJ MIJ BLIJVEN.

  Graag wil ik ieder eraan herinneren ; dat je als je iets NAARS wenst KWIJT te raken of aan de aarde TERUG wilt geven, ————–
  Gebruik NOOIT DE WOORDCEN…… NIET–NOOIT–VERDWIJNEN–GEEN– ……………….. want WAT JE KRIJGT ……….IS HET TEGENOVERGESTELDE.

  BV.ALS JE WENST , IK WIL NIET ZIEK WORDEN— WORDT HET VERSTAAN ALS IK WIL ZIEK WORDEN……IN DE ANDERE WERELD is het VOLMAAKT.
  DE WOORDEN niet ,geen ,kwijtraken, verdwijnen,—VALLEN WEG.
  HOUD DAAR ASJEBLIEFT REKENING MEE……..WIJSHEID VAN DE GODIN…….

  1. Volgens mij gaat het om de intentie.
   Op mij komt je oproep bang makend over. Hoe weet je dat allemaal zo precies?
   Trouwens roep je op om nooit ‘nooit’ te gebruiken…dus nu moet ik het wel gebruiken?! 🙄

   Kleine kinderen hebben trouwens ook geen boodschap aan ‘niet doen’ of ‘niet springen’ dus ouders geef het op en zeg gewoon wat ze wel ‘moeten’ doen 🙂

  2. Dit gaat gewoon over de taal van het onderbewuste .

   * Gebruik geen ontkennende woorden in affirmaties! Dus geen: ”ik ben niet angstig’ of ‘ik heb geen hoofdpijn meer!’. Dit soort affirmaties werken juist andersom. Je wordt er erg angstig van en je krijgt er ontzettend hoofdpijn van. Die ontkennende woorden als ‘geen’ en ‘niet’ maken geen indruk op ons onderbewustzijn. Het onderwerp in een affirmatie blijft wél hangen. Als je affirmeert: ‘ik ben niet angstig dan hoort jouw onderbewustzijn vooral dat woord ‘angstig’. Het resultaat is nog meer angst. Als je affirmeert ‘ik heb geen hoofdpijn’ dan pikt jouw onderbewustzijn het woord ‘hoofdpijn’ op, want daar ben je in je affirmatie op gericht. Het resultaat is hoofdpijn! Je kunt dus maar beter iets formuleren wat je wél wilt. Dus: ‘ik ben zelfverzekerd!’ en ‘ik ervaar gezondheid en vreugde’!

   http://affirmaties.webklik.nl/page/affirmaties

  3. Coz, of men zegt tegen zichzelf ‘ik ben niet vrij’ en dan…tata….ben je het opeens wel 😉

  4. De kosmos creëert en schept niet ‘NIET’… 🙄 Zie mijn verhaal over Monsanto, de betoging.
   Strijden we tegen (NIET) Monsanto, of plaatsen we kracht in hetgene dat we WEL willen. Het gaat om onze intentie. De focus-op..

  5. Cozmic, ik vind het motto ” achteraf kijkt men een koe in de kont”” heel sterk….. Het zorgt ervoor dat we geen spijt hoeven te hebben van al ons handelen.. alles komt zoals het komt! En dat is geen dooddoener. Het zorgt ervoor dat we geen schuldgevoelens hoeven te koesteren! Schuld en boete zijn uitvindingen van de kerk, ze houden ons gevangen in de angsten en de onzekerheden! Precies dat wat de kerk graag wil, omdat ze daaraan haar macht ontleent!

  6. En daar komt bij dat een koe in de kont kijken in mijn visie ook niet een fraai uitzicht is en ikm mag dat best zeggen vindk ik als boerenzoon 😉 Als we met Liefde naar alles kunnen kijken, ook naar zaken waarvan we misschien achteraf zouden zeggen dat het fraaier was als we het op een andere wijze hadden gedaan, dan wordt alles veel milder 🙂

  7. Dat betekent overigens ook dat we met Liefde naar de kont van een koe mogen kijken 🙂

  8. Ik heb in mijn jonge jaren ook menig “spetterend optreden” mogen aanschouwen als ik in de stallen kwam . Als je dan even niet oplette zat je er flink onder . De lieve dameszz 😆

  9. Ik liep net nog langs een koe die aan het plassen was en ik zei…’lekker, he, plassen’ …ze keek iets verward 🙂

  10. Weer ouwe koeien uit de sloot aan het halen??! Nou Moooeooohhh…

  11. @ Godin

   Alles wat er op je pad komt zijn ervaring die de ziel willen ervaren, het EGO is daar alleen tegen gericht. In balans zijn is beide te observeren, accepteren en te ondergaan zodat je het weer los kan laten. Ziekte is puur een ervaring, alleen degene die het ondergaan weten wat het inhoud en kennen de keerzijde ervan. Eigenlijk is dat met alles zo wat je ervaart, want alles heeft 2 kanten van het verhaal welke eerst doorgrond moeten worden alvorens met het uitgangspunt kent. In het Nu is er geen ziekte, dan verdwijnt het verleden en de toekomst in het niet bij. Loslaten ipv focussen de hele tijd….

  12. Godin,
   ik ben me er als elektrogevoelige van bewust en gebruik dit ook. Woord en gedachte gooi ik het Universum in: het blijft zoals het is (geen masten in mijn buurt). Alleen…het gaat maar door. Mijn vertrouwen hierin zakt behoorlijk. Alles komt zoals het komt…dus ik kan hier op aarde echt meer zijn met alle draadloze toepassingen? Dit kan toch nooit de bedoeling zijn van het Grote Geheel? Ik kan dus geen koe meer in de kont kijken wanneer ik niet eens in de buitenlucht kan wezen door alle draadloze terreur( GSM-UMTS- en LTE antennes. Moeilijk te accepteren wanneer je alles bent verloren door iets wat je willens en wetens is aangedaan.

  1. Hmmm , Blavatsky ….de grote vijand van conservatieve christenen .
   In haar tijd was ze een groot mystica die doorzag dat het monotheïsme een vette mindfuck was . In haar tijd moest je veel boeken lezen die moeilijk verkrijgbaar waren om door de sluier heen te prikken . Was ze werkelijk diabolisch ? Of snapte ze het verhaal van opium voor het volk ? In een nieuwe vorm , namelijk het witte broederschap , zo uit haar duim gezogen . Alice Bailey ging nog een stapje verder en het hele New Age geloof was geboren .
   Hoeveel macht wil je haar geven ?

  2. @ COZMIC,

   ze had vele navolgers, en dicipelen, één daar van is heel interresant, Mary Noothoven van Goor.

   In het laatste boek van Umberto Eco, de Praagse cementaire,
   heeft hij ook over Blavatsky.

   Hun weten was toch ook heel groot en diep, Rudolf Steiner hoorde ook bij dit denken, en die heeft veel invloed gehad, zelfs nog op mijn generatie.

   Op dit moment is er niet echt één lijn waar langs gedacht wordt, het is een allegaartje, misschien goed, misschien niet.

   Maar het echte mystique denken vind je nog bij de vrij metzelaars, en andere geheime genootschappen.

   Leuk mevrouw van Noothoven/genootschap, gaat wel, ja de mensen werden weg gezet als flauwe kul, en heksen.

   Ik denk vaak aan mijn moeder, god wat was hun generatie veel sterker,
   en ze stonden hun mannetje, heb enkele vriendinnen gekend van mijn moeder, ze waren strijdvaardig, maar nooit gore praatjes, of vechten met hun kut, altijd dames, vrouwen met veel charme.

  3. Jenne, zoveel ik weet, heeft Steiner zich ‘afgesplitst’ van Blavatsky. Hij ging zijn eigen weg en dat was ook goed (antroposofie) Maar de filosofische vraagstukken binnen de theosofie bleven een deel van hem.
   De tijden toen waren anders, andere waarden. Deze mensen waren heel intensief met dingen bezig, andere tijdsgeest, niet zo vluchtig. Dat is met tegenwoordig niet te vergelijken.
   Überhaupt lijkt het me moeilijk mensen te beoordelen, die ik nooit heb meegemaakt…

  4. @ MONIKA,

   ja om mensen te leren kennen, van horen zeggen gaat gewoon niet.

   Ik heb veel vriendinnen van mijn moeder gekend, ze waren van alle lagen van de bevolking, maar goed dat ging ook op voor de mannen.

   En ze werden gerespecteerd, ook door hun tegenstanders, en sommigen van de betere stand, openden deuren op de hogere niveaux.

   Het is jammer dat de oorlog al dit denken heeft verstoord, na de oorlog kwamen we terecht in de koude oorlog, met de USA brain fuck.

   En nu, nou kijk maar om je heen, wat er van onze samenleving is geworden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.