Advertentie

Zo draait de wereldopinie over 911: Robert Jensen..!!


x

x

Zo draait de wereldopinie over 911: Robert Jensen..!!

2019 © WantToKnow.nl/be

x

Langzaam maar zeker komt de wereld in een modus, waarbij je jezelf niet meer kunt verschuilen achter de ‘officiële theorie’ rondom 911. Je kunt het niet meer maken om mensen die vaak vele, vele uren hebben besteed aan het bestuderen van de FEITEN rondom 911 en die tot de conclusie zijn gekomen, dat die officiële uitleg niet klopt, af te doen als ‘watjes’ of met het bizarre begrip ‘complottheorieën’.  Het zijn DOMME mensen, die NOG NOOIT een uur hebben besteed aan het beantwoorden van de uitermate bizarre discrepanties rondom de ‘officiële verklaring’ en de simpele feiten.

911-Officiële theorie is onhoudbaar..!
Wie ben je eigenlijk als je waarheid van anderen slikt als dé waarheid. In dit geval als de waarheid over 911.. Kun jij je NIET VOORSTELLEN dat er een alternatieve versie is van deze verschrikkelijke aanslagen..? Maar ben je dan niet VERPLICHT jezelf ervan te overtuigen, dat de officiële verklaring wel de juist is..? Dat ben je toch minimaal ‘verplicht’ aan de nabestaanden van deze valse aanslag..?! Maar vooral aan jezelf dien je ‘verantwoording’ af te leggen, waarom je niet je best hebt gedaan om eens te kijken naar wat die mensen allemaal te vertellen hebben, die beweren dat het allemaal niet gegaan is, zoals de ‘officiële theorie’ predikt..

Kijk naar de illustratie hierboven.. Dit is wat we feitelijk doen.. We hangen een ‘gouden lijst van de waarheid’ om een gebeurtenis en maken ons daarna niet meer druk of dit juist is of niet. We vragen je te kijken naar de uiterst oprechte presentatie van Robert Jensen, in de onderstaande video van zijn show. Het eerste kwartier vertelt hij WAAROM HIJ IS GEDRAAID EN ZIJN GEZONDE VERSTAND NIET LANGER KON DOEN ZWIJGEN..! Want zo simpel is het toch ook.. Als je met je gezonde verstand naar 911 kijkt, is er toch niet veel ánders mogelijk, dan tenminste twijfel te voelen in je eigen systeem over datgene wat er werkelijk te zien is..?

En zoals Robert Jensen uiterst en oprecht zijn mening 180º heeft gedraaid, zo kan iedereen dit doen. Niet om het draaien alleen, maar omdat de smerige verraders die WERKELIJK achter deze aanslag zitten, hun eigen mede-burgers hebben verraden en, nog veel belangrijker in onze ogen: NOG VRIJ RONDLOPEN..! Beloont zijn voor hun verraad, zoals dhr generaal Meyers, hoofd die dag van de Joint Chiefs of Staff, de hoogste legerautoriteit. De man was dus op 911 het hoofd van het leger, dat niet adequaat optrad tijdens de aanvallen.. Steeds meer BLIJKT, dat deze Meyers de hoogste legerverrader is die er in de VS rondloopt. Door zijn wijze van handelen, of eigenlijk NIET-handelen, is de VS verandert in een ‘land-of-the-prisoned’, zonder dat de gevangen zélf weten dat ze dat zijn..!

Nog even over de genoemde generaal Meyers…
Nu we toch bezig zijn.. Kijk eens naar het gedraai van Myers, tijdens het 911-verhoor, rondom het uitvoeren van 4 MILITAIRE OEFENINGEN die dag, waarbij het verdedigend vermogen van de VS-luchtmacht, bijna VOLLEDIG LAM gelegd was..! Maar volgens de generaal had het geen invloed op de slagkracht van het leger die dag…! Nee natuurlijk niet, want als hij zegt dat het wél zo was, is het een super-idiotie, om 4 oefeningen tegelijk te houden en het land onverdedigd achter te laten..! Maar simpel geredeneerd, het was dus simpel de bedoeling dat dit gebeurde en de luchtmacht niet adequaat KON reageren..!

En dat, dát is typisch het gedrag van een verrader.. Hoe is het mogelijk, de hoogste legerofficier, die zijn land verraad…! Wist je dat deze generaal een paar weken voor de aanval pas was benoemd door George W. Bush, als oppercommandant van het HELE AMERIKAANSE LEGER..? (HIER) Dus generaal Richard Myers was op 911 Deputy Chairman of the Joint Chiefs of Staff en werd.. slechts twee dagen later, bevorderd tot permanent voorzitter. Myers was even waarnemend, en daarna de hoogste militaire functionaris en de belangrijkste militaire adviseur van de president.

Hij was op 11 september op Capitol Hill, en ging in een vergadering met Senator Cleland, nadat de eerste toren was geraakt. In een interview nadien, zei Myers dat hij voor deze bijeenkomst iets op televisie had gezien, maar dat ‘niemand had gezegd dat er een vliegtuig het World Trade Center had geraakt’..!! Dachten beide mannen dat het een klein vliegtuigje was of zoiets? Dus, even voor de goede orde..

Het World Trade Center, sinds de bomaanslag van 1993 bekend als een belangrijk terroristisch doelwit, wordt geraakt door een vliegtuig en vlak daarna start een live televisie-uitzending, die natuurlijk ook het gapende gat van 150 voet breed in het gebouw laten zien, met brand en rook die uit de lucht komen, en de tweede kaping is zojuist gemeld, maar Myers stopt niet om er naar te kijken..! Dat moet dan wel een heel belangrijke bespreking zijn geweest..

Myers vertelt verder op in het interview:

‘Ergens tijdens onze ontmoeting/vergadering werd de tweede toren geraakt. Niemand heeft ons daarvan op de hoogte gebracht. Maar toen we naar buiten kwamen, was dat duidelijk. Toen zei iemand net op dat moment dat het Pentagon geraakt was.

Het Pentagon was zo’n 34 minuten na de tweede toren van de Twin Towers geraakt en zeker zo’n 1,5 uur nadat de FAA wist dat vlucht 11 was gekaapt. Toch had niemand Myers’ ontmoeting met de senator onderbroken om hem het nieuws te vertellen dat Amerika werd aangevallen..??? En wat gebeurt er twee dagen na deze verschrikkelijke aanval: op 13 september verschijnt Richard Myers voor de hoorzitting van het ‘Armed Services Committee’ van de Senaat, die zijn benoeming tot voorzitter van de Joint Chiefs of Staff formeel bevestigt.

De voorzitter van het comité, senator Carl Levin, vroeg Myers nog, of de FAA, de FBI, of een andere overheidsdienst het Ministerie van Defensie hadden gewaarschuwd, nadat de vliegtuigen de Twin Towers hadden doorboord, voordat het Pentagoon werd geraakt verpletterd. Myers antwoordde dat hij het antwoord niet wist.

In 2005 werd Myers gedecoreerd door president George W. Bush, met de Presidential Medal of Freedom.

 

10 gedachten over “Zo draait de wereldopinie over 911: Robert Jensen..!!

 1. De chef staf Myers van het USA leger betrokken bij 11.09 … dit is gewoon “hoogverraad”.
  Er zijn in het verleden al veel meer “verraders” (sic) voor veel minder geexecuteerd.
  Van belang in de publicatie is het optreden van Cynthia Mc Kinney. Zij kwam nadien in een open conflict met de Zionistische lobby en verloor haar zetel in het USA congres.

  1. https://www.voltairenet.org/article179295.html#nh26 Een stukje citaat: Silverstein,Lowy and Eisenberg were undoubtedly three key men in planning of the attacks against the Twin Towers.(einde citaat).
   In dit artikel worden ook namen genoemd en ook wordt er over nano explosieven geschreven.
   Israël komt steeds meer in beeld en ook waar het zionisme voor staat en wat het veroorzaakt wordt steeds duidelijker.Nethanyahu lijkt de verkiezingen te verliezen en heeft al gevraagd om samen met de nieuwe winnaar samen te regeren,maar die wijst dat af.
   Wanneer Nethanyahu verliest dan vervalt kennelijk ook z,n onschendbaarheid en kan hij veroordeeld worden en eventueel aangeklaagd voor mogelijke betrokkenheid bij 9/11 wat een goede ontwikkeling is in mijn ogen.De vraag blijft wel of de nieuwe leider van Israël menselijker is en gaat regeren op een manier die wel voor iedereen acceptabel is.

  2. Afgelopen zondag 15 september 2019 zat Jens overigens bij Business Class en deed daar ook verhaal en dat hij in het vervolg een soort van alternatieve site zou worden.
   Mensen kunnen natuurlijk veranderen en afstand nemen van de MSM fabeltjes en opdrachten van hun brood heren/dames maar ik blijf toch erg voorzichtig omdat hij het goed doet op TV en wanneer hij teveel veranderd kan dat wel eens afgestraft worden door hem minder in beeld te laten verschijnen.Ook kan hij weten dat een nieuw onderzoek naar de gebeurtenissen rondom 9/11 niet uit te sluiten is waardoor op langere termijn het tot nog toe vertelde verhaal niet houdbaar zal blijven en dat zou hem ook kunnen aanmoedigen om als eerste een ander verhaal te gaan vertellen.

 2. Gezien het tegeven dat we het hoofdkwartier van de Cabal zijn hier in Nederland, denk ik eerder dat Robert Jensen gecontroleerde oppositie is. Die zal dus zeker niet alles mogen en kunnen zeggen. Blijf dus vooral wakker.

  1. Elke oppositie wordt gecontroleerd, in die zin maakt het niet uit, de begeestering van Robert is toch gemakkelijk te zien en te lezen als oprecht, en gecontroleerd zal het zeker worden, wie niet vraag ik mij af, met of zonder medeweten met of zonder toestemming. Ooit heb ik een keer gelezen dat Nederland Logistiek centrum van ‘de nwo’ is, zal me niks verbazen als dat waar is.

  2. net op bnr radio een aangeschoven gast, ‘ja we hebben er met z’n allen tot nu toe een beetje van weg gekeken maarrrrrr feit is dat wuh is grondtroepen voor ons hebben laten vechten in Syria, niemand van de europian supertrooper allies wilde dat klusje op de grond opknappen namelijk, wel in de lucht maar niet op de grond, dus we konden niet anders, we noemden dat syrian strijdkrachten maar dat waren het helemaal niet.’ Bammooh de ongewassen hete pick up aap komt nu ineens rauw uit out of de mouw op de commerciële publieke. https://www.urbandictionary.com/define.php?term=Super%20Trouper

  3. Weet je wel wat je gezegd hebt. Dat zou dus betekenen dat ook Want To Know een gecontroleerde oppositie is of nog erger alle alternatieve media is een gecontroleerde oppositie. Voordat je met een tegenargument aankomt dit dan wel met feiten aantonen en geen suggestieve opmerkingen maken want dat doen er al velen.

  4. Hoe goedkoop en simpel om iemand/een partij als ‘onbetrouwbaar’ te etiketteren..!! Wat John zegt over Klaas, zegt echter nog steeds alles over John en NIETS over Klaas.
   Simpel met voorbeelden je verhaal onderbouwen, als je al conclusies getrokken hebt.. Of gewoon vragen stellen. Het is er niet bij. Zonder feiten en conclusies: Hoe goedkoop, vals en doorzichtig dus..! Anadara.. Klinkt als een gifslang.. Gebeten door een Anadara..

  5. Ludchar 4.
   Alles en iedereen wordt gecontroleerd ook alternatieve sites en wij zelf door overheden,gemeenten,banken en zelfs binnen de gezondheidszorg is controle.
   Die controles op zich is tot daar aan toe maar het belangrijkste is in hoeverre mensen of bv sites/nieuwsbrengers zich laten beinvloeden.Bij de MSM zijn er velen die verkondigen wat hen opgedragen is en meestal is dat in het belang van hun broodheren/dames of profiteren zij daardoor van andere dingen. Zij zullen weinig hinder ondervinden en zolang ze meewerken met rust gelaten worden.Nieuwsbrengers die ook gecontroleerd worden maar waar ze nog geen grip op hebben en die wel onafhankelijk nieuws brengen zullen het moeilijk gemaakt worden vandaar dat censuur of het geheel verwijderen van sites steeds vaker voorkomt.Alles weten ze van iedereen wat ,geschreven wordt,wat je banksaldo is,je gezondheidstoestand,zelfs je financiële inkomsten en uitgaven,waar je bent,waar je naartoe gaat of bent geweest enz. We zijn hard op weg om een dictatuur te worden waar elke stap gecontroleerd is en enkel in het belang van een kleine groep machtswellustelingen is.

   Vooral de digitalisering bij banken,gemeenten en overheidsinstellingen spelen een grote rol vooral wanneer digitale apparatuur aan elkaar gekoppeld is waar dan ook nog camera’s die overal geplaatst zijn of worden dan nog bijkomen.Straks met dat 5G gebeuren komen ze zelfs in onze woning voor zover dat al niet het geval is door de plaatsing van “slimme” meters bv .Nu al kunnen ze meterstanden en andere dingen op afstand lezen en nu al is het mogelijk om van buiten af bv per GSM de verwarming hoger of lager te zetten en dat zal alleen maar erger worden wat zal eindigen in alles uit eigen handen geven aan lieden die dan van buitenaf alles kunnen en zullen aansturen waardoor je totaal niets meer kunt zoals jij dat wilt.
   Dit is alleen mogelijk omdat er van die idioten zijn die alles makkelijker vinden worden wanneer ze als eerste de laatst nieuwe apparaten aanschaffen en denken mee te gaan met de laatste mode om vooral aan de buitenwereld te laten zien dat ze bijblijven,dat ze zichzelf daarmee machteloos maken beseffen ze niet en zij zullen er dan ook pas achter komen wanneer het te laat is.Mensen die hele dagen overal op de GSM kijken komen bij mij over als zeer domme mensen die niet beseffen waar ze aan meewerken maar zij verpesten wel alles voor hen die wel beseffen waar we met ons allen naartoe op weg zijn.Wanneer alles met apparaten makkelijker zou worden waarom is het dan nodig dat de NS nu aan ouderen cursussen geven terwijl we vroeger gewoon instapten en cash betaalden wat vooral voor ouderen en mensen met beperkingen makkelijker was? Toen moest je niet gestudeerd hebben om te reizen of eerst saldo op je kaart hebben wilde jezelf kunnen verplaatsen.

   Pure achteruitgang maar wel meer controle is dit en dat is de bedoeling ook terwijl het ook nog mensen onmogelijk wordt gemaakt om te reizen omdat ze simpelweg alles niet kunnen bijbenen.Soms worden mensen ook dingen opgedrongen zoals in het begin met de GSM want ze haalden overal de telefooncellen weg dus wilde je bellen dan moest je zelf wel een GSM zien te bemachtigen.Meestal ook al bel je niet dan heb je toch een abonnement wat zonder dat je ook maar een tel hebt gebeld betaald zal moeten worden terwijl je vroeger alleen betaalde wanneer je belde.Zelfs wanneer je een prepay kaart hebt heb je al op voorhand betaald.Is dat vooruitgang?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.