Advertentie

Pfizer-directeur wordt BigPharma-klokkenluider..!


 

x

x

Pfizer-directeur werd BigPharma-klokkenluider..!

2017 © WantToKnow.nl/be

x

Hieronder tref je een clip aan uit de documentaire ‘One More Girl’, die gaat over het HPV-vaccin  Gardasil., Een vaccin dat ontworpen’ werd, om het  ‘Human Papillomavirus’ te bestrijden. In deze documentaire deelt voormalig vice-president van een van ’s werelds grootste farmaceuten, Dr. Peter Rost, MD, de waarheid over de leugens die worden vertelt en in stand gehouden, tussen de farmaceutisch industrie en de medische wereld. Feitelijk is datgene wat Rost doet, niet alleen karakteristiek voor Pfizer, maar voor de HELE farmaceutische industrie..

Peter Rost is de auteur van het boek, waarvan je de cover hiernaast ziet afgebeeld. (HIER) Vanuit zijn positie als vice-president van dit megalomane bedrijf, kun je niet zeggen, dat hij GEEN expert is op het gebied van de ontwikkeling, productie en vooral de verkoop van farmaceutische producten. Er zijn in dit kader een paar quotes toepasselijk, die we hier aanhalen, van (oud) hoofdredacteuren van betrouwbare, wereldwijd vermaarde medische tijdschriften. Beoordeel zelf of ze hierbij passen.

Allereerst is daar Dr..Marcia Angell, arts en tientallen jaren de hoofdredacteur van het fameuze ‘New England Medical Journal’ (NEMJ) (source) die de volgende quote op zijn naam heeft:

“Het is simpel niet langer mogelijk om nog veel van het klinische onderzoek te geloven dat wordt gepubliceerd. Noch te vertrouwen op het oordeel van vertrouwde artsen en medische richtlijnen als autoriteiten. Ik vind het niet prettig om deze conclusie te trekken, die ik langzaam en met tegenzin, na enkele decennia als hoofdredacteur van de ‘New England Journal of Medicine’ heb bereikt.”

En dan is er de vermaarde uitspraak van hoofdredacteur Dr. Richard Horton, van het wereldwijd meest gerespecteerde medische tijdschrift, ‘The Lancet’, het bastion van de medische wetenschap. (HIER)

“Direct uitgedrukt, is de hele zaak tegen de wetenschap: veel van de wetenschappelijke literatuur, mogelijk zelfs de helft, zou volledig onwaar kunnen zijn. Voortgekomen uit studies, waarbij sprake is van te kleine steekproeven, invalide conclusies die zijn getrokken en onrustbarende belangenverstrengeling. Dit in combinatie met de obsessie van wetenschappers om modieuze trends na te streven van dubieus belang, brengt mij tot de conclusie dat deze wetenschap de afslag heeft genomen richting het duister..”

Het is tijd om het medisch-wetenschappelijk onderzoek volledig op de schop te gooien. Kijk naar de essentie van wat deze Peter Rost vertelt..Geld als schaarste-middel, dat genoeg voorhanden is bij de farmaceutische cowboys, om te gebruiken als middel om invloed te kopen in de medisch-wetenschappelijke wereld..!

Over de valsheid/onjuistheid van medisch onderzoek..
In 2005 was het Dr. John P.A. Ioannidis, op dit moment hoogleraar ‘ziektepreventie’ aan de Stanford University, die een artikel publiceerde, dat tot op vandaag één van de meest geraadpleegde artikelen is, in de historie van de Public Library of Science (PLoS). Het artikel droeg de titel:(HIER) ‘Waarom het grootste deel van gepubliceerde onderzoeksresultaten vals zijn.’ In dit artikel komt deze alinea voor:

‘De groeiende ongerustheid over de valsheid

van de meeste gepubliceerde onderzoeksresultaten.’

Er is op dit moment een enorme hoeveelheid bewijs aanwezig en verklaringen van experts, dit direct uit het medisch onderzoeksveld komen, die een uiterst verontrustend beeld schetsen. De wetenschap die gebruikt wordt om artsen op te leiden en medicijnen te ontwikkelen is uiterst gebrekkig. We zijn meer dan ooit beïnvloedt door wetenschappelijke studies die zijn gefinancierd door de farmaceutische industrie. Maar deze studies zijn niet gedaan met het oog op de lange termijn. Ze zijn niet ontworpen om problemen te traceren, die optreden na tientallen jaren van behandeling, noch het onderzoek naar het langdurige gebruik van bepaalde medicijnen.

Niemand schijnt nog te melden, noch het feit te onderkennen, de vele studies, die uiterst duidelijk de significante risico’s aantonen, die in verband worden gebracht met veel van de producten van de farmaceutische bedrijven die de ziekte dienen te bestrijden. Wat nog verontrustender is, is het gebrek aan bewustzijn bij de bevolking, wanneer het om deze FEITEN gaat. Dit verhaal komt zeker niet naar voren in de mainstream media. En ondanks de aanwezigheid van genoeg bewijs om het te ondersteunen, weigeren sommige mensen zelfs maar te kijken naar het feit dat dit plaats vindt. Dit is een groot probleem.

De valse waarheid komt voort uit belangenverstrengeling..!
Onze wereld is sterk aan het veranderen en wij dienen een open mind te houden en open te staan voor de nieuwe kansen in het kader van het karakter van onze wereld. Het is 2017 en naarmate wij verder gaan, zal er meer en meer info ter beschikking komen, die het diepgewortelde geloofssysteem van velen zal uitdagen. Het is heel goed om informatie te bekijken, die tegen je geloofsovertuiging ingaat. Het is zelfs noodzakelijk wanneer we verder willen komen en een beter wereld voor ons en onze kinderen willen creëren.

Je zou toch denken dat de noodroep van veel erudiete wetenschappers in deze richting (bekijk ook prof. dr. Peter Götsche in dit verband HIER) toch wel aandacht zouden krijgen in de mainstream media. Toen deze dr. Rost nog werkzaam was voor Pfizer, verscheen hij in een aantal optredens in de media. HIER is een voorbeeld van een dergelijk optreden, waarin hij door de ‘Wall Street Journal’ werd geïnterviewd, bijna 10 jaar vóórdat hij klokkenluider werd.

Dit is ook waarom de alternatieve media zo belangrijk zijn. In het bijzonder in een tijd dat meer en meer mensen wakker worden en dátgene zien, wat werkelijk plaats vindt op onze planeet..! Het wordt tijd dat we ons niet meer laten leiden door ‘vals bewijs’ in ons streven de waarheid boven tafel te krijgen..!

Het wordt tijd om AL HET ONDERZOEK dat wereldwijd plaatsvindt, te onderwerpen aan een grondige analyse door experts van verschillende neutrale instituten. Organisaties die NIET worden gesponsord door de multinationale cowboys in de ‘gezondheids-industrie’.. Ook onafhankelijke media dienen in dit opzicht hun ware aard te tonen. Er wordt in dit opzicht al oprechte informatie gepubliceerd over de voor- en nadelen van medicijnen, behandelingen, vaccins etc.

 

Advertentie

9 gedachten over “Pfizer-directeur wordt BigPharma-klokkenluider..!

 1. Heel hoopvol, good men, zouden er meer over de brug moeten komen, maar ze zijn bang, want de tegenstanders zijn uiterst geslepen, en heel gevaarlijk, zo als ik zeg hoopvol !!!

 2. Het is al veel te lang de macht van deze farmaceutische bedrijven die alles naar hun hand zetten. Waar zijn de cijfers van mensen die helaas met de rug tegen de Nederlanse gezondheid muur zijn gezet bij de toepassing van cytostatica . Wie van hen met kanker heeft daadwerkelijk deze behandelingsmethode met chemo overleeft . Waar zijn daar de cijfers van? Hoeveel jaar is men al bezig in deze zogenaamde gezondheidszorg met deze zelfde uitzichtloze behandeling van :snijden, branden, vergiftigen . Welke industrie wordt hiermee bediend ?

  1. Gewoon je Eigen weg gaan, volg je intuïtie, het zit allemaal in je brein, we zijn niet voor niets al heel lang op deze planeet aanwezig, creéer vooral je Eigen geloof in, als point de repair, als men geld en macht aanbied, weet je dat je over iets begerens waardig beschikt, je Eigen ik willen ze hebben, geef niet toe, ze zijn vreselijk geraffineerd, en alles staat tot hun beschikking, in deze wereld van sexuele perversiteit, hoed U, wat werkt is deze eenvoudige handeling, neem in een bos in iedere hand een tak van twee verschillende bomen / struiken, en aard je zelf, en denk aan iets wat je bijzonder bezig houdt, groet Jenne

  2. Wat ik eigenlijk wilde zeggen, in goed Nederlands, laat ze maar lullen al die slijmballen die zich zelf verkocht hebben aan iets wat vreselijk stinkt !
   Helaas de media zit er propvol mee, vrinden van vrinden, ook onze hoog geprezen gekozen leiders, ziek tot op het bot !
   Keer je af er is ook nog een andere leefwereld, waar de echte mensen het voor het zeggen hebben, zo als jij !
   Jenne

  3. ‘we are a happy family, me mom and daddy’ maar voor dat zo is en kan zijn lieve kijkbuiskindertjes hebben wuh nog het 1 en ander aan te merken en door te werken, dat was vlak voor mijn generatie, nog voor dat foute kapsels na het jaar nul wederom verplichte werkmode werden, wij waren het er niet mee eens, hoe het ging, er moest wat gebeuren want zo kon het niet langer, ‘hey hooh let’s go. gubba gubba we, I said you are one of us’ , ‘i don’t want to be a pinhead no more’. Vanaf minuutje 9 komt het kritisch chemisch geheel performaal orkestraal autonoom metronomisch automatisch alive tot leven en dan is er dansen, happy new year, tot 9 slow introduction en onder de indruk van een meisje zo te horen, vanaf commando na negenen is het professioneel menens overdrive nulpunt energie. janine en rosanne was de juiste ultieme love potion number 9 zomergasten verhouding met intelligente gevoelige boventonen wat mij betreft, zat talent genoeg bescheidenheid. toen de jeugd nog niet automatisch in de klauwen van de grootste corporaties gevangen zat, in 2017 40 jaar verder automatisch wel heb ik zwaar educatief de indruk; Ramones – It’s Alive The Rainbow Full Concert (1977) https://www.youtube.com/watch?v=G9YMTJGkqTc ‘bb loko’ pinhead http://www.thedailyliberator.com/wp-content/uploads/2016/02/freaks_1932_schlitzie_still.jpg Quote: “Which brings us to the latest thing that will kill us all – Zika. You don’t have to do much research before you realize that Zika is even less dangerous than Bird Flu or West Nile Virus. Even the WHO acknowledges that most (80%) people who catch Zika will never have any symptoms. There are no statistics available counting the number of Zika caused deaths, probably because death from Zika is so rare. So why is Zika suddenly such a big deal? Microcephaly and the scientific ignorance of journalists and politicians. ” http://www.thedailyliberator.com/i-dont-wanna-be-a-pinhead-no-more/

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.