Advertentie

Oekraïne, wat is daar aan de hand!?


Er is iets bizars aan het gebeuren in de Oekraïne. Dát kun je wel zeggen als meer dan 1,5 miljoen mensen besmet zijn met een nieuw (?) virus, waarvan wordt gezegd dat het een mutant is van het H1N1-virus; juist het Mexicaanse varkensgriepvirus.

Maar wat dit verhaal bizar maakt, is de ongelooflijke starheid van berichtgeving omtrent de omstandigheden in de grote steden van Oekraïne, een paar dagen vóórdat deze epidemie losbrak.

Vele getuigen deden verslag van sprayende vliegtuigen en zelfs van sprayende helicopters..! Overheden ontkennen, maar maken zich daarbij schuldig aan het manipuleren van nieuws. Want dat heeft er tenminste alle schijn van, wanneer kranten en TV-stations onder druk worden gezet door lokale overheden, om de berichtgeving over dit sprayen achterwege te laten..!

Hoe het ook zij, het lijkt meer dan verstandig de ontwikkelingen in Oekraïne op de voet te volgen. Er is veel op het net te vinden over deze epidemie in de Oekraïne, maar het beeld wijzigt zich heel snel. Hieronder een samenstelling van een 3-tal artikelen die op Associated Content werden geplaatst. Maar kijk vooral zelf, bijvoorbeeld naar de vele leads onder het artikel. De grote vraag blijft weer, waar onze nieuwsmedia blijven met het verslaan van deze gebeurtenissen.

Een tip van een van onze meest frequente bezoekers: Wat waren dit voor Russische toestellen, die over ons land vlogen, vorige week..? Kijk naar dit bericht in de  Telegraaf: HIER. Bizar als je de mogelijkheid beschouwt, dat deze berichten gelinked zijn..!

‘F-16′ s onderscheppen Russische toestellen LEEUWARDEN – Het ministerie van Defensie heeft twee Russische bommenwerpers onderschept. F-16’s van de vliegbasis Leeuwarden stegen op omdat er geen radiocontact mogelijk was met de Russische vliegtuigen. De Russen vlogen volgens de Leeuwarder Courant richting het Westen, op ongeveer 75 kilometer ten noorden van de Waddeneilanden. De vluchten waren niet aangekondigd, terwijl dat wel gebruikelijk is bij een oefening.’

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

In Europa slaat een andere plaag toe


Associated Content, November 28, 2009 by Luis R. Miranda

© Nederlandse vertaling Jan Smith / WantToKnow.nl/.be

In de Oekraïne verschroeit een nieuwe ziekte de longen van de slachtoffers.

Oekraïne ligt in het gebied ten Noorden van de Zwarte Zee.
Oekraïne ligt in het gebied ten Noorden van de Zwarte Zee.

Alsof de hysterie rond de H1N1-griep niet genoeg was om de stemming onder de bevolking te beïnvloeden, waart er nu een nieuwe ziekte rond in Europa – en kennelijk ook in een aantal staten van de VS -, die veel gevaarlijker is dan de griep. Deze nieuwe bedreiging van de openbare gezondheid heeft het bijzondere kenmerk de longen van slachtoffers te verschroeien.

In de Oekraïne zijn reeds 1,5 miljoen mensen besmet en er komen elke dag duizenden besmettingsgevallen bij. Tot nu toe wijzen de voorlopige cijfers uit dat inmiddels tenminste 3.000 mensen aan de ziekte zijn overleden; de meesten van hen hadden geen eerdere medische complicaties voordat ze door de ziekte werden getroffen.

De snelle uitbreiding van deze onbekende ziekte zou mogelijk mede veroorzaakt kunnen worden door de hoge bevolkingsdichtheid in de Oekraïne én de hoge migratiegraad aldaar.

Alle mogelijke oorzaken zijn op dit moment onderwerp van discussie; één ervan is dat de kenmerken overeenkomen met die van de Spaanse griep, die in 1918 miljoenen dodelijke slachtoffers maakte.
Andere medische wetenschappers geloven dat het een nieuwe variant kan zijn van longontsteking, omdat de dood al vrij snel na de besmetting intreedt.

Honderden inwoners van Kiev hebben geklaagd over het feit dat hun stad en naburige steden herhaaldelijk zijn besproeid door vliegtuigen die tientallen chemtrails in de lucht achterlieten. De nieuwe ziekte brak slechts enkele dagen later uit, kort nadat de steden waren besproeid. Plaatselijke kranten bevestigen de verklaringen van de inwoners.

Hoewel er op dit moment nog geen verband wordt gelegd met een of ander farmaceutisch bedrijf, zoals bij de A-griep, geloven sommige onderzoekers dat de wijze waarop de ziekte is opgedoken wel heel erg lijkt op de manier waarop de A-griep werd ontdekt. Onderzoeksjournalist Wayne Madsen, die een artikel publiceerde over de opkomst en ontwikkeling van de A-griep, zei dat ziekenhuisdeskundigen in het DNA van een van de slachtoffers van de nieuwe ziekte sporen hebben gevonden van de Spaanse griep uit 1918, wat het welhaast onmogelijk maakt dat de ziekte zomaar is ontstaan. Het heeft er ‘dus’ alle schijn van dat de ziekte uit een laboratorium afkomstig is.

Ondertussen ontkennen de autoriteiten, incl. de WHO dat iets dergelijks is voorgevallen. In plaats daarvan spreken zij over ‘een mutatie van het H1N1-griepvirus’…

WHO-woordvoerder Gregory Hartl:
WHO-woordvoerder Gregory Hartl: “De mate van hevigheid waarmee het virus mensen aanvalt is nog onbekend”

Woordvoerder voor de WHO, Gregory Hartl zegt dat iedereen door de ziekte kan worden getroffen. “De mate van hevigheid waarmee het mensen aanvalt is nog onbekend”, zei hij. De doorsnee Oekraïner vraagt zich intussen af of de overheid competent en betrouwbaar genoeg is om met deze noodsituatie om te gaan. De meeste ondervraagden op de Russische televisie zijn het erover eens dat de regering moet ophouden met iedereen bang te maken.

Estepania Petrikovic werd twee weken geleden niet lekker, al vrij snel daarna kon ze niet meer goed ademhalen en liep de lichaamstemperatuur op tot 40 graden Celsius. “Ik was al bijna dood toen ze me het ziekenhuis binnendroegen. Ze legden me aan een infuus en wat er daarna is gebeurd, weet ik niet meer” zei Petrikovic. Gezondheidsdiensten hebben gewaarschuwd voor nieuwe ziektegolven en zeggen dat het, alleen op grond van het feit dat het ziektegevallen de laatste weken is afgenomen, geen goed idee is om beschermende maatregelen nu achterwege te laten.

Ook in de VS bestaat het vermoeden dat een aantal patiënten in ziekenhuizen in Noord-Carolina de nieuwe longziekte mogelijk hebben opgelopen.

De hardnekkige geruchten die uit de Oekraïne komen, zetten het fenomeen van de chemtrails heftiger op de kaart dan ooit!
De hardnekkige geruchten die uit de Oekraïne komen, zetten het fenomeen van de chemtrails heftiger op de kaart dan ooit!

Volgens medische verklaringen uit januari van dit jaar, bezochten gezondheidsdiensten een aantal politiebureaus verspreid over het hele land om te waarschuwen dat er in de winter van 2009 mogelijk een grieppandemie zou uitbreken. Hoe wisten zij dat? Dat is tot nu toe het grote mysterie.
Inmiddels is bevestigd dat farmaceutisch bedrijven zoals Baxter Pharmaceuticals grieptests, griepexperimenten hebben uitgevoerd op mensen in Oost-Europa, waaronder Oekraïne. Een groot aantal van de mensen waarop geëxperimenteerd was, zijn inmiddels overleden. De artsen die deze ‘griepexperimenten’ uitvoerden zijn gearresteerd, maar de farmaceutische producent werd niet beschuldigd van het plegen van een misdrijf.

Nadat men de experimenten had toegegeven, waarschuwden verschillende artsen, waaronder Leonard Horowitz, afgelopen juni, dat er een mogelijke grieppandemie zou uitbreken in Oost-Europa. In Polen werden honderd mensen blootgesteld aan experimenten en tenminste 20 van hen stierven na de inentingen.

En in januari en februari van dit jaar kwamen er waarschuwingen van artsen in de Tsjechische Republiek dat er pogingen werden ondernomen een grieppandemie te veroorzaken tijdens de winter.

Het sproeien door vliegtuigen en helicopters.

Volgens Dr. Bill Deagle werden twee militaire vliegtuigen van het type AN-124, van Russische makelij, maar bestuurd door Amerikanen, waargenomen boven steden in Nigeria en Pakistan. De  werden door de Pakistaanse luchtmacht gedwongen te landen in het Indiase Mumbai.

De Antonov-124 is een vrachtvliegtuig dat een enorme lading kan vervoeren.
De Antonov-124 is een vrachtvliegtuig dat een enorme lading kan vervoeren.

Tijdens een daarop volgend onderzoek ontdekte de politie apparatuur waarmee het mogelijk was om honderdduizenden kilo’s chemicaliën te sproeien. Ofschoon geen sporen van chemische stoffen werden aangetroffen, wijst de arrestatie van de bemanningsleden erop dat deze vliegtuigen bedoeld waren om sproeivluchten uit te voeren…

Een andere reden voor het luiden van de alarmklok door de bevolking, heeft te maken met het feit dat verscheidene artsen die wilden waarschuwen voor de pogingen van Baxter en andere bedrijven om een biologische plaag te veroorzaken, in hun huis door politie en speciale eenheden werden overvallen, om te voorkomen dat verdere details naar buiten zouden worden gebracht.

Het laatste geval betrof Dr. Joseph Moshe, die waarschuwde voor de bedoelingen van Baxter Pharmaceuticals een biologisch wapen te willen ontwikkelen. Dr. Moshe werd in Los Angeles aangehouden door een team van een speciale eenheid. Berichten in de media onthullen dat Dr. Moshe na zijn arrestatie onmiddellijk naar Israël is overgebracht en dat zijn verblijfplaats en lichamelijke toestand tot nu toe onbekend zijn.

Hier het nieuwsitem over deze epidemie op de Engelstalige ‘RT -Russain Television’

Bronnen:

Trail leading to Pneumonic plague in Ukraine involved “chemtrails” or mysterious spray, fears of vaccine
HIER

Media Reports of Ukranian Pandemic Being Used By Government to Avoid Election Defeat and Declare Martial Law
HIER

Homeless people die after bird flu vaccine trial in Poland HIER

Baxter creating a Plague Ukraine 2009?  HIER

Czechs increasingly concerned about threat of swine flu pandemic HIER

The epidemic of eye doctor: what silence officials? HIER

73 gedachten over “Oekraïne, wat is daar aan de hand!?

 1. Ook hier is Gait weer aanwezig.
  Tja je bent wel heel duidelijk in de rol van troller, omdat je zowat in bijna elk onderwerp te vinden bent van W2K. Het is niet random meer.
  Het lijkt mij volstrekt duidelijk dat je je ongegronde onzin probeert te verspreiden en in opdracht werkt van…een groep waarvan de naam bestaat uit 10 letters. Die weet jij heel goed Gait!

  Dus Gait, hoe meer jij je manifesteert in bijna alle onderwerpen hoe meer je je eigen geloofwaardigheid afbrokkelt, en dat door je eigen doen! GEWELDIG! Ga zo door ga zo door!
  1 Onderwerp voor je Gait: PHOTON BELT, dat zal je genoeg zeggen!

 2. @Dingie waren die 10 letters van PHOTON BELT of van wat anders?
  Sorry maar ben niet zo snel.
  Wist je trouwens dat Gait ‘maat voor zijdelinkse verplaatsing betekend’?
  Logisch dan.

 3. en weer vraag ik me af waar zijn de media cartels nu met hun berichtgeving ukraine , en hoe komt het dat dit alles heel goed past in het plaatje van De WHO om de groei van de wereldpopulatie een halt toe te roepen , dat is geen bullshit maar plannen die ze zelf hebben toegegeven.

 4. jaja , om even een tekst uit die link te quoten :

  The Reptilians were given a creation myth by their parent race, the Carians, that clashed with the creation myth of the Humans. The Reptilians were told that they had the right to colonize all planets and star systems in the universe and when they did, they also had the right to conquer or destroy any civilization they found there.

  wat i kdan niet snap is dat in alle documentatie over DE GF ( galactische federatie ) ze het hebben over een organistie die alleen in het goede handelt dan is mijn vraag nu hoe kan het dat er een samenwerking zou zijn met deze reptiellen.

  vooral de laatste zin laat veel blijken.

  dan komen we bij het volgende puntje .

  een invasie van planeet aarde door deze factie lijkt mij totaal onwaarschijnlijk waarom het engiste waar de mensheid ontzettend goed in is is weer de krijgskunst , het adapten aan situaties en samen tot een oplossing komen goedschiks of kwaadschiks.

  laten we eerst lekker wachten op disclosure voordat we gaan oordelen 🙂

  hier effe een oppepper dan 🙂

  http://www.youtube.com/watch?v=j6IQoOvvc1g&feature=fvst

  prettig weekend

 5. hey Gait,
  Kan me voorstellen als je de wekelijkse horoscoop leest in de Libelle dat je dan sceptisch bent. Dat ben ik namelijk ook.

  In die 15 jaar dat ik nu met astrologie bezig ben, komen van de geboortehoroscopen (juiste tijd, datum, plaats) de voorspellingen voor zo’n 80% uit. Dan gaat het hier beslist niet om globale en goed voorspelbare dingen, maar echt meer om specifieke onderwerpen wat je echt van te voren niet kunt weten.

  Verder klopt het wat Marcel ook al zei dat de maan veel invloed heeft op ons. Ga uit de gein bij volle maan maar eens bij een politiebureau staan, de mensen zijn dan veel agressiever dus worden er meer opgepakt in zo’n nachtje.

  Ook hebben de zonne-explosies veel invloed op onze aardse frequenties, waar ze vooral veel last van hadden in WOII

  Dan praat ik al helemaal niet over de energetische straling en het daarbij behorende effect van de andere grote planeten op onze frequenties en op ons als mensheid.
  Want als de maan al eb en vloed kan creëren met zoveel water, wat kunnen al die andere grote planeten wel niet beïnvloeden, vulkaanuitbarsting? meer magnetische aantrekkingskracht van meteorieten? aardbevingen?……….

 6. Gait is niet een persoon dat weten jullie allemaal wel.
  Gait pakt het beter aan
  Er wordt hier veel kritiek geleverd op alles wat er gebeurt en wat we ons allemaal laten gebeuren, maar wil er wat veranderen dan zal er wat gedaan moeten worden.
  Er zijn heel veel middelen om dingen aan de kaak te stellen en sommigen doen dat ook al.
  Politiek moet je met politiek beantwoorden en stiekeme dingen met stiekeme dingen.
  Mooie is dat de politieke spelers ook niet alles weten en in feite ook maar marionetten zijn.
  Samenwerken dus en niet alles uitbrallen op een site die zo openbaar is dat als je inlogd de bellen op de toilet van de aivd gaan rammellen.

 7. Nee hoor Guido
  Maar ik hoor hier en daar wel eens wat en weet dat er heeeeeeel veel internetverkeer gevolgt wordt en alles terug te traceren is.
  Wat zou jij doen in hun plaats als je de touwtjes in handen wil houden?
  Laten we het daar maar op houden.
  Het was trouwens goed bedoeld.
  Feit was wel toen ik daarstraks gepost had dat mijn virusscanner omhoog popte en mijn scherm vast stond.
  Heb toen maar afgesloten.
  Kijk later wel weer even keertje…

 8. Het nieuwe besturingsprogramma Windows zeven is ook in samenwerking met de Amerikaanse geheime dienst gemaakt.

  Dit artikel stond vorige week in de telegraaf.
  Dus daar is ook weinig geheims aan.

  Dus iedereen die en nieuwe pc aanschaft kan ook intern op de voet gevolgd worden.

  Maar snap de clou van anyoneyouwish wel en ook dat het goed bedoeld is.

 9. Het is de ene bron die achter het sproeien zit. Alles komt voort uit de bron maar in deze dimensie neemt het voor de mens wel heel bizarre vormen aan. Alles heeft functie niets is er voor niets. Kan het misschien zijn dat het ego moet verdwijnen het is collectief zo diep afgedaald in deze dimensie zijn vibratieniveau is zo laag geworden dit trekt vreemde gebeurtenissen aan.Het ego kan niet meer overleven in deze dimensie zo stuk gelopen.
  Dan als in een flits herrijst de ware mens in hem op volledig genezen de Liefde.
  Houd vol we zijn al heel ver gekomen.

 10. Het is alles Godsplan de strijd tussen licht en duisternis. Het is niet jouw strijd het is jouw
  taak om weer wakker te worden en bewust te zijn van je Ware Zelf je bent geen slachtoffer
  ga staan in je kracht.Dit is wat de aarde heel hard nodig heeft in deze tijd Laat het licht van God van binnenuit sproeien.

  1. God maakt geen plannen. Wie is dan ??? Ja zeker, gewoon door MENS, die blijft elkaar gewoon DODEN … wordt wakker iedereen … we zijn allemaal hetzelfde: met met hoofd vol hersenen, benen, armen en zo voort … Manipulatie overal… kom uit deze Matrix …

 11. @ Jan

  Kun jij me uitleggen waarom het niet onze strijd is?
  Je kunt ons toch niet los zien van alles.
  Het licht en duister zit ook in onszelf. Ik ben me daar tenminste wel van bewust.
  Naar mijn bescheiden mening speelt hetzelfde drama zich in ons mensen af. Zo boven zo beneden. Zo binnen zo buiten.
  Wat het wakker worden betreft dat is iets dat gebeurt diep van binnen, daarbij heb ik het gevoel dat dat gebeurt in de mens op een bepaalde tijd. Het lijkt je te overkomen.Dat is iets wat je niet kunt doen. Zo heb ik het persoonlijk ervaren.
  Onbewust groei je ergens naar toe en als je wakker bent geworden ga je op zoek, wil je meer weten.
  Dan ben je geen slachtoffer meer en neem je de verantwoording voor je eigen leven en kies je bewust je eigen weg.

 12. Allen,

  De verhalen van 1 dec jl over chemtrails kan ik ook bevestigen vanuit Enschede (werk) en Zwolle (woon). Wat mij opviel was 30 nov een zwevend object te hebben gezien in de lijn waar de 1e gesproeid werd. Wou hier foto van maken maar vanuit de auto op de A1 ging dat lastig. Op 1 dec terugrijdend vanuit Enschede dit wel gedaan en zelfs gezien dat het vliegtuig, ter hoogte van de Duitse grens omdraaide en parralel aan de trail terug vloog. Wel foto van kunnen maken. Ook op 1 dec wederom een zwevend object (geen vleugels, propellers ed) gezien boven Zwolle Zuid. Later die middag/avond was er daarboven een heel raster aan chemtrails aangelegd. Wat mij opviel was dat dit redelijk heldere dagen waren en woensdag 2 december was bewolkt en regenachtig. Afgelopen maandag op mijn werk in Enschede weer veel chemtrails getrokken zien worden, ook weer een onbekend object gezien in de lucht, met getuige, wederom een droge half bewolkte dag en de volgende dag regen…….

  Het zal, denk ik, bij ons niet zo heftig gaan als in de Oekraine maar langzaam maar zeker worden wij ook slachtoffers… Als we dat al niet zijn.

 13. Hoe is deze ramp in de Oekraine eigenlijk afgelopen,of is inmiddels iedereen gestorven daar……………….
  De zoveelste mug die in een olifant was veranderd ???

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.