Advertentie

‘Slaaf, dit is je meester’, Jacob Rothschild..!


Het feit dat iemand letterlijk de halve wereld bezit, is op zich niets heftigs. ‘Láát die man lekker’, zou je wellicht zeggen, want iedereen moet toch een hobby hebben.. Maar de wijze waarop het fortuin van de Rothschild-familie tot stand is gekomen, en de manipulaties van aandelen-, obligatie-, geld- en goudmarkten, die aan de basis van dit onmetelijke fortuin liggen, zijn onze de attentie meer dan waard. Want al deze manipulaties duren nog steeds voort! Oorlogen behoren tot deze manipulaties en deze familie, deze man, is in staat, via zijn gigantische invloed, onze wereld en de vrijheid van IEDERE WERELDBURGER te kneden en bepalen!

DinarStandardsAlleen al het feit dat Mohammar Khadaffi besloot om de US-dollar vaarwel te zeggen als olie-handelsmunt, en daarvoor in de plaats de gouden Dinar te gebruiken, deed de familie Rothschild dusdanig opschrikken, dat aan deze gedachte een absoluut einde aan diende te komen.

En aldus geschiedde.. (HIER) Khadaffi is vermoord, door ‘opstandelingen of rebellen’, hoe je het ook allemaal wilt noemen; de gouden Dinar als olie-betaalmiddel is van tafel. Geen olieland dat Khadaffi’s initiatief durft op te pakken en verder ten uitvoer te brengen..! Natuurlijk, de gouden Dinar bestaat als Islamitische gouden munt, zoals je hiernaast ziet, maar een wereldmunt gaat het voorlopig niet worden..We schreven hier al vaker over de Rothschild-familie, maar het onderstaande artikel maken we graag als aanvulling, zeker volgend op ons hoofdartikel over de manipulaties rondom de US-dollar.

Inzicht te krijgen in de doortraptheid van sommige elementen in onze samenleving, in wie de puppets’ zijn en wie de mensen zijn die aan de touwtjes trekken, zorgt ervoor dat je in staat bent dieper in de wereldstructuur te kijken. En je daardoor niet hoeft te laten ontkrachten. Doordat je door kunt dringen in de essentie van armoede, oorlog, de ‘happy-few’ die geld zien als doel, in plaats van (ruil)middel waar het voor bedoeld was.. Alles doen om dat doel te bereiken..

Inmiddels is duidelijk geworden, door de vele, vele publicaties van onderzoekers overal ter wereld, dat het Vaticaan met haar onmetelijke rijkdom (HIER en HIER) en de Britse Kroon (het huis Windsor) en vooral deze Rothschilds aan de top van de machtpiramide staan. Maar kijk eens naar deze niets-verhullende quote van één van de voorvaderen van deze Jacob Rothschild, Nathan Rothschild, over zijn minachting van de Britse Kroon. Dit is die uitspraak:

“Het maakt met niet uit welke marionet op de troon van Engeland zit,
het ‘Rijk waar de zon nooit onder gaat’. 

De man die het Britse geldaanbod controleert,
controleert ook het Britse Rijk.

En ik controleer het Britse geld.”

 

NathanRothschild

x

* * *

x

‘Slaaf, ontmoet je meester’..

Lord Jakob Rothschild..!

2014 © WantToKnow.nl/.be

x
Dát is werkelijk de rijkste man in de wereld, en dus niet Bill ‘Windows’ Gates… En wanneer je briefjes geld in je portemonnee hebt op dit moment, is de kans bijna 100%, dat jij ook een schuldbekentenis, of een IOU, zoals ze dat in het Engels zeggen, aan deze man hebt. Hij is direct of indirect de eigenaar van jouw huis, dat je als onderpand op je hypotheek hebt gegeven, de lening op je auto, je credit cards en zelfs je stuk grond is van hem. Zijn naam is Jacob Rothschild.
En je komt zijn naam niet tegen in de lijstjes van rijkste mensen ter wereld, om één simpele reden: hij blijft liever ‘onbekend’ of ‘op de achtergrond’ als je dat liever hebt.. Misschien nog beter: ‘achter de schermen’..! En het daarnaast ook heel makkelijk om uit het nieuws te blijven, uit deze rijkst-mens-ter-wereld-lijstjes, als je de eigenaar bent van én Forbes, het tijdschrift dat deze lijstjes maakt, en van de Associated Press, het persbureau dat het nieuws ‘maakt’ én van bijna elke centrale bank in de wereld..!

Lord Jacob Rothschild, tijdens een galadiner.
Lord Jacob Rothschild, tijdens een galadiner.

En ja, daartoe behoort ook de Amerikaanse centrale bank, de FED toe.. We schreven het HIER op ons hoofdartikel, hoe deze Rothschild’s er als de kippen bij waren om de buit te verdelen, waar het ging om de creatie van Amerikaans geld. En zoals je weet controleert inmiddels de FED élke andere Amerikaanse bank, maar ook het IMF, het Internationaal Monetaire Fonds. En doordat natuurlijk de geldhoeveelheid en vooral de nationale schuld van een land, bepaalt wie er aan het roer staat, zijn de Rothschilds één van de controlerende factoren áchter de regering in de VS. Feitelijk controleren de Rothschilds álle centrale banken in de wereld, op 3 na…

Het vermogen van deze familie, met Jakob Rothschild aan het hoofd, wordt vrij nauwkeurig geschat op US$ 515 biljoen.. En omdat 1 biljoen zo’n 1000 miljard is , is dit vermogen, als we alle nullen goed hebben geïnterpreteerd, zo’n US$ 500.000 miljard.. Kijk daar kun je mee aankomen als Europese Stabiliteits Fonds, met een vermogen van zo’n € 500 miljard..! Als je al dit geld zou opstapelen in de vorm van US$ 100,- biljetten, dan heb je een 15 stapels naar… de zon..!

Historie

Jacob_Rothschild_2014-04-08_23-53Vanaf de vroege jaren 1800 zijn deze Rothschilds al bezig om geld te creëren en met het controleren van centrale banken. Ze hebben de beschikking over de grootste hoeveelheid goud in de wereld en zijn in staat met een paar handelingen de geld- en aandelenmarkten in de wereld te manipuleren, door langdurig te kopen of te verkopen. Allemaal met het doel om nóg meer te bezitten.. Denk aan deze familie heel simpel als een club van marionettenspelers…
 x
Stel je voor dat deze marionettenspelers achter ELKE oorlog zitten, elk staakt-het-vuren, elk voedseltekort, allemaal door hen gecontroleerd.. Zij zijn geen lid van de Bilderberggroep, maar ook weer de ‘eigenaar’ ervan! En als je dan écht down the Rabbithole wilt gaan, jazeker, zij zijn drijvende krachten achter de Illuminatie, de Vrijmetselaars, de New World Order en meer van dit soort manipulatieve en controlerende clubs.
 x
De verdwijning van vlucht MH370 en Jacob Rothschild..!
Vier dagen voor de verdwijning van deze vlucht werd de patentaanvraag van het bedrijf ‘Freescale Conductors’ goedgekeurd door het Amerikaanse patentenkantoor. De processoren die Freescale de afgelopen 50 jaar heeft ontwikkeld, worden door het bedrijf omschreven als ‘halfgeleiders die computerfuncties in elektronische systemen uitvoeren’. Het bedrijf Freescale Semiconductor zou enkele dagen voor de verdwijning van het vliegtuig een nieuwe microprocessor voor onder andere militaire radarsystemen hebben gelanceerd, de Kinetis KL03 microcontroller. Dit patent stond op naam van Freescale, Peidong Wang, Zhijun Chen, Zhihong Cheng en Li Ying. Alle vier de Chinese aandeelhouders kwamen uit de Chinese stad Suzhou.
 x
Maar ná het verdwijnen van de MH370 en de genoemde aandeelhouders, is de enige eigenaar van dit patent… Lord Jacob Rothschild. Er waren nog 16 andere werknemers van Freescale aan boord van de Boeing. Het ging voor het grootste deel om ingenieurs en experts die werkzaam waren in de fabrieken in Tianjin in China en Kuala Lumpur in Maleisië. Het bedrijf zei dat de patenthouders en werknemers naar China gingen om Freescale efficiënter en kosteneffectiever te maken. Tot de aandeelhouders van Freescale behoort overigens ook de Carlyle Group, een prestigieuze Amerikaanse investeringsmaatschappij.
MH370 jakob rothschild
Jakob de Rothschild wordt in verband gebracht met de verdwijning van vlucht 370 van Malaysian Airways. Aan boord waren patenthouders van een revolutionaire semi-conductor, die door hun ‘verdwijning’ plotseling de andere, enig overgebleven aandeelhouder, 100% eigenaar maakten van dit patent. En die éne aandeelhouder, dat was dus deze Jakob de Rothschild. (klik op de foto voor het hele verhaal)

Wist je dat vóór de 9/11-aanval op de (burgers van de) Verenigde Staten, Irak en Afghanistan ook nog onafhankelijke Centrale Banken hadden..? En dat ná de val van Libië, zoals in de inleiding besproken, nu nog ‘slechts’ 3 centrale banken op hun lijstje ontbreken..? Dat zijn Iran, Noord-Korea en Cuba.. En natuurlijk zeggen beelden weer meer dan alle tekst; kijk daarom even naar de reikwijdte van de tentakels van deze Rothschild-oktopus.

De New World Order…
Kortom, deze ‘bankiersfamilie’ de Rothschilds heeft het nu, na een voorbereiding van ruim 200 jaar, eindelijk voor elkaar dat zij nu op het punt staan om, samen met een klein aantal machtige vazallen, waaronder de Rockefellers, Georg Soros, Goldman Sachs en Morgans een mondiale greep naar de macht te doen.
 x
Zij zijn dus in het bezit van de totale bankensector, waaronder de centrale banken en ze beheersen het mondiale monetaire systeem, en hebben het wereldwijde monopolie op geldcreatie. Zij zijn de financiële krachten achter alle grote multinationals en de zware industrie met inbegrip van de wapenindustrie.
 z
De complete financiële handel en wandel van de Rooms Katholieke Kerk is al sinds 1823 overgenomen door de Rothschilds en dat is nog zo tot op de dag van vandaag. De spelregels voor de politici worden door hen bepaald via hun instituten als, IMF, Wereldbank en BIS. Ook maken zij de dienst uit bij de Wereld voedsel organisatie (FAA), Wereld Handels Organisatie (WTO) en de Wereld Gezondheids Organisatie (WHO). Kortom, de gehele samenleving wordt door hen gedomineerd. Door gebruik te maken van allerlei ingewikkelde constructies en stromannen blijven zij zelf op de achtergrond en treden niet of nauwelijks in de openbaarheid.
 x
Hieronder de stamboom van de Rothschild-familie. Mayer Amschel Rothschild (1744–1812) wordt doorgaans gezien als de stamvader van deze joodse familie. Hij was de zoon van geldwisselaar Amschel Moses Rothschild en werd geboren in het getto van Frankfurt am Main. Daar werkte hij zich weg omhoog in de bankierswereld en zijn rijk breidde zich al snel uit over Europa via zijn vijf zonen, die door hem werden uitgestuurd naar vijf grote Europese steden. Wel zag hij erop toe dat de controle over alle takken van zijn bedrijf altijd in handen van de familie bleef. Hij hield het fortuin bovendien in de familie via huwelijkspolitiek.
x
rothschild-family-tree-w645
x

x
De Rothschild-familie, onder leiding van Jacob, is oprichter van de exclusieve $10 miljard ‘Club of the Isles’ – die de industriële reuzen Royal Dutch Shell, Imperial Chemical Industries (chemie), Lloyds of London (grootse verzekeraar in de wereld), Unilever (voedsel/wasmiddelen), Barclays (bank), Lonrho (Afrikaanse investeringsmij.), Rio Tinto Zinc (zinkindustrie), BHP Billiton (chemie) en Anglo American DeBeers (diamant) beheert. Deze club domineert daarmee de wereldvoorraad aardolie, goud, diamanten, en veel andere vitale grondstoffen.
Waddesdon Manor, het hoofdkwartier van de Rothschilds in Engeland…

Deze ‘Club of the Isles’ levert kapitaal voor George Soros’ Quantum Fund NV – dat grote financiële winst maakte in 1998-99 na het instorten van de valuta van Thailand, Indonesië en Rusland. De Club of the Isles wordt geleid door de Rothschilds en ook Koningin Elizabeth II en andere rijke Europese aristocraten en adel zijn er lid van.  Maar misschien is de grootste vergaarbak voor het Rothschild-geld tegenwoordig ‘Rothschilds Continuation Holdings AG’ – een bankholdingbedrijf in Zwitserland, dat volledig drijft op het Zwitserse bankgeheim.

Aan het einde van de jaren 1990 waren de telgen van het Rothschild wereldrijk: Baron Guy en Elie de Rothschild in Frankrijk en Lord Jacob en Sir Evelyn Rothschild in Groot-Brittannië. Evelyn was voorzitter van de Economist en een van de directeuren van DeBeers en IBM VK.Jacob steunde Arnold Schwarzenegger’s gouverneurscampagne voor Californië. Hij was het ook die Mikhail Chodorkovsky’s ‘YUKOS’-olieaandelen overnam, nét voordat de Russische regering hem arresteerde.
x
In 2010 sloot Jacob Rothschild met Rupert Murdoch een partnership voor de winning van leisteenolie in Israël via het bedrijf ‘Genie Energy’, een dochter van IDT Corporation. De rol die Jacob als regisseur op de achtergrond heeft gespeeld bij de verwoestende BP-olieplatformramp in de Mexicaanse Golf, zal waarschijnlijk nooit aan het licht komen. Zie HIER de haarfijne analyse van deze ramp, met alleen maar ‘winners’ in de financieel-bancaire sector..!
x

121 gedachten over “‘Slaaf, dit is je meester’, Jacob Rothschild..!

 1. alweer een complot theory. overtrokken, gechargeerde compilatie.En als Rothschild zo verbijsterd is door de vraag dat hij zich af staat te vragen of het zin heeft hoe dan ook te antwoorden, en als hij te beleefd is om de interviewer te negeren, wordt dat dan als bekentenis gepresenteerd? Nou moe ik neem wel een heerlijk glas Rupert & Rothschild baron Edmund wijn voor de schrik.

  1. hoe dom kun je wezen, net struisvogel politiek, we zijn dat hier eigenlijk gewoon,

 2. Mainstream Media
  Het is opmerkelijk dat haast alle berichtgeving in de westerse media over Poetin negatief is. De mainstream media zijn voortdurend bezig een beeld van hem te scheppen dat hij niet deugt. Het niet respecteren van homorechten en mensenrechten, oorlogszuchtig, macho gedrag, sluw, onbetrouwbaar enz. zijn allemaal eigenschappen die Vladimir Poetin toebedeeld worden. Nog opvallender is het dat de mensen die Poetin deze eigenschappen toebedelen zelf meestal doortrapte leugenaars zijn, die de ene na de andere onwaarheid verkondigen of waarheid juist verzwijgen, privacy schenden en frauduleus gedrag belonen. Hiervoor hoeven we alléén maar naar onze eigen politici te kijken en te luisteren.

 3. Ex illuminatie verteld hele systeem en dat er families worden opgeleid Door minder controle martelingen misbruiken tot gevoel loze robots die voor deze mensen werken en de New word order langzaam tot zij de hele wereld verrookte hebben van hun geld de oorlog verklaren zij willen alle macht net zoals Hitler.

 4. deze Rotchild, als iemand over een banaan struikelt krijgt hij de schuld. Hij wordt i.v.m de ramp van malysien airline gebracht en de president van amerika. Maar dat is te ver gezocht, waarom zijn mensen zo makkelijk in hun denkwijze is het makkelijk om iemand de schuld te geven zonder bewijs, zijn we jaloers op de rijken of willen we een interessant verhaal in mekaar zetten of willen we aandacht trekken, er wordt zoveel gespeculeerd en men kan niet alles weten kennis daarvan is alleen bij god de alwetende

  1. Het is belangrijk dat we niet alles klakkeloos volgen wat er door de media verkondigt wordt. Kritisch denken is erg belangrijk. Daarnaast is deze denkwijze helemaal niet zo raar, omdat je met zo veel geld wel degelijk invloed kunt uitoefenen in nationale en internationale politiek. Ik raad u aan om de documentaire Zeitgeist te gaan kijken. Deze documentaire belicht wat de invloed van het monetaire stelsel/centrale banken is in de wereld. Tot slot wordt in die documentaire uitgelegd waarom het geloof een groot sprookje is. Ik zeg niet dat u niet mag geloven, maar wees kritisch en vergeet niet wat geloof met de wereld gedaan heeft (heilige oorlog, wrijving tussen christendom/islam, jodenvervolging et cetera).

  2. Je zegt dat we niet iets moeten geloven als er geen bewijs is… praat dan ook niet over God

 5. laat iedereen in zijn waarde en wees voorzichtig met mensen beschuldigen uiteindelijk zijn wij allemaal stervelingen en zullen wij allemaal achter de waarheid komen, maar niet op een manier van beschuldigingen en speculaties. Het is te makkelijk om te wijzen naar iemand en te zeggen hij heeft het gedaan, terwijl het niet zo is en wie is de meest en wie is de slaaf. Er zijn geen meesters en er zijn geen slaven onder stervelingen, de enige heer en meester is god.

 6. De geschiedenis herhaalt zich,het neemt alleen een andere vorm aan! Het goud van deze aarde wordt weer opgehaald ,de “goden”zijn reeds al onderweg!wees niet bang en laat je niet gek maken,de “waarheid “zal niet lang op zich laten wachten! Merib

 7. Het is nog maar de vraag of dat laatste filmpje van de Rothschilds niet in scène is gezet door die Rothschilds zelf, want die familie is zo manipulatief dat dit best wel zo’n situatie kan zijn, dus dat niet zomaar geloven

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.