Advertentie

Oekraïne, wat is daar aan de hand!?


Er is iets bizars aan het gebeuren in de Oekraïne. Dát kun je wel zeggen als meer dan 1,5 miljoen mensen besmet zijn met een nieuw (?) virus, waarvan wordt gezegd dat het een mutant is van het H1N1-virus; juist het Mexicaanse varkensgriepvirus.

Maar wat dit verhaal bizar maakt, is de ongelooflijke starheid van berichtgeving omtrent de omstandigheden in de grote steden van Oekraïne, een paar dagen vóórdat deze epidemie losbrak.

Vele getuigen deden verslag van sprayende vliegtuigen en zelfs van sprayende helicopters..! Overheden ontkennen, maar maken zich daarbij schuldig aan het manipuleren van nieuws. Want dat heeft er tenminste alle schijn van, wanneer kranten en TV-stations onder druk worden gezet door lokale overheden, om de berichtgeving over dit sprayen achterwege te laten..!

Hoe het ook zij, het lijkt meer dan verstandig de ontwikkelingen in Oekraïne op de voet te volgen. Er is veel op het net te vinden over deze epidemie in de Oekraïne, maar het beeld wijzigt zich heel snel. Hieronder een samenstelling van een 3-tal artikelen die op Associated Content werden geplaatst. Maar kijk vooral zelf, bijvoorbeeld naar de vele leads onder het artikel. De grote vraag blijft weer, waar onze nieuwsmedia blijven met het verslaan van deze gebeurtenissen.

Een tip van een van onze meest frequente bezoekers: Wat waren dit voor Russische toestellen, die over ons land vlogen, vorige week..? Kijk naar dit bericht in de  Telegraaf: HIER. Bizar als je de mogelijkheid beschouwt, dat deze berichten gelinked zijn..!

‘F-16′ s onderscheppen Russische toestellen LEEUWARDEN – Het ministerie van Defensie heeft twee Russische bommenwerpers onderschept. F-16’s van de vliegbasis Leeuwarden stegen op omdat er geen radiocontact mogelijk was met de Russische vliegtuigen. De Russen vlogen volgens de Leeuwarder Courant richting het Westen, op ongeveer 75 kilometer ten noorden van de Waddeneilanden. De vluchten waren niet aangekondigd, terwijl dat wel gebruikelijk is bij een oefening.’

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

In Europa slaat een andere plaag toe


Associated Content, November 28, 2009 by Luis R. Miranda

© Nederlandse vertaling Jan Smith / WantToKnow.nl/.be

In de Oekraïne verschroeit een nieuwe ziekte de longen van de slachtoffers.

Oekraïne ligt in het gebied ten Noorden van de Zwarte Zee.
Oekraïne ligt in het gebied ten Noorden van de Zwarte Zee.

Alsof de hysterie rond de H1N1-griep niet genoeg was om de stemming onder de bevolking te beïnvloeden, waart er nu een nieuwe ziekte rond in Europa – en kennelijk ook in een aantal staten van de VS -, die veel gevaarlijker is dan de griep. Deze nieuwe bedreiging van de openbare gezondheid heeft het bijzondere kenmerk de longen van slachtoffers te verschroeien.

In de Oekraïne zijn reeds 1,5 miljoen mensen besmet en er komen elke dag duizenden besmettingsgevallen bij. Tot nu toe wijzen de voorlopige cijfers uit dat inmiddels tenminste 3.000 mensen aan de ziekte zijn overleden; de meesten van hen hadden geen eerdere medische complicaties voordat ze door de ziekte werden getroffen.

De snelle uitbreiding van deze onbekende ziekte zou mogelijk mede veroorzaakt kunnen worden door de hoge bevolkingsdichtheid in de Oekraïne én de hoge migratiegraad aldaar.

Alle mogelijke oorzaken zijn op dit moment onderwerp van discussie; één ervan is dat de kenmerken overeenkomen met die van de Spaanse griep, die in 1918 miljoenen dodelijke slachtoffers maakte.
Andere medische wetenschappers geloven dat het een nieuwe variant kan zijn van longontsteking, omdat de dood al vrij snel na de besmetting intreedt.

Honderden inwoners van Kiev hebben geklaagd over het feit dat hun stad en naburige steden herhaaldelijk zijn besproeid door vliegtuigen die tientallen chemtrails in de lucht achterlieten. De nieuwe ziekte brak slechts enkele dagen later uit, kort nadat de steden waren besproeid. Plaatselijke kranten bevestigen de verklaringen van de inwoners.

Hoewel er op dit moment nog geen verband wordt gelegd met een of ander farmaceutisch bedrijf, zoals bij de A-griep, geloven sommige onderzoekers dat de wijze waarop de ziekte is opgedoken wel heel erg lijkt op de manier waarop de A-griep werd ontdekt. Onderzoeksjournalist Wayne Madsen, die een artikel publiceerde over de opkomst en ontwikkeling van de A-griep, zei dat ziekenhuisdeskundigen in het DNA van een van de slachtoffers van de nieuwe ziekte sporen hebben gevonden van de Spaanse griep uit 1918, wat het welhaast onmogelijk maakt dat de ziekte zomaar is ontstaan. Het heeft er ‘dus’ alle schijn van dat de ziekte uit een laboratorium afkomstig is.

Ondertussen ontkennen de autoriteiten, incl. de WHO dat iets dergelijks is voorgevallen. In plaats daarvan spreken zij over ‘een mutatie van het H1N1-griepvirus’…

WHO-woordvoerder Gregory Hartl:
WHO-woordvoerder Gregory Hartl: “De mate van hevigheid waarmee het virus mensen aanvalt is nog onbekend”

Woordvoerder voor de WHO, Gregory Hartl zegt dat iedereen door de ziekte kan worden getroffen. “De mate van hevigheid waarmee het mensen aanvalt is nog onbekend”, zei hij. De doorsnee Oekraïner vraagt zich intussen af of de overheid competent en betrouwbaar genoeg is om met deze noodsituatie om te gaan. De meeste ondervraagden op de Russische televisie zijn het erover eens dat de regering moet ophouden met iedereen bang te maken.

Estepania Petrikovic werd twee weken geleden niet lekker, al vrij snel daarna kon ze niet meer goed ademhalen en liep de lichaamstemperatuur op tot 40 graden Celsius. “Ik was al bijna dood toen ze me het ziekenhuis binnendroegen. Ze legden me aan een infuus en wat er daarna is gebeurd, weet ik niet meer” zei Petrikovic. Gezondheidsdiensten hebben gewaarschuwd voor nieuwe ziektegolven en zeggen dat het, alleen op grond van het feit dat het ziektegevallen de laatste weken is afgenomen, geen goed idee is om beschermende maatregelen nu achterwege te laten.

Ook in de VS bestaat het vermoeden dat een aantal patiënten in ziekenhuizen in Noord-Carolina de nieuwe longziekte mogelijk hebben opgelopen.

De hardnekkige geruchten die uit de Oekraïne komen, zetten het fenomeen van de chemtrails heftiger op de kaart dan ooit!
De hardnekkige geruchten die uit de Oekraïne komen, zetten het fenomeen van de chemtrails heftiger op de kaart dan ooit!

Volgens medische verklaringen uit januari van dit jaar, bezochten gezondheidsdiensten een aantal politiebureaus verspreid over het hele land om te waarschuwen dat er in de winter van 2009 mogelijk een grieppandemie zou uitbreken. Hoe wisten zij dat? Dat is tot nu toe het grote mysterie.
Inmiddels is bevestigd dat farmaceutisch bedrijven zoals Baxter Pharmaceuticals grieptests, griepexperimenten hebben uitgevoerd op mensen in Oost-Europa, waaronder Oekraïne. Een groot aantal van de mensen waarop geëxperimenteerd was, zijn inmiddels overleden. De artsen die deze ‘griepexperimenten’ uitvoerden zijn gearresteerd, maar de farmaceutische producent werd niet beschuldigd van het plegen van een misdrijf.

Nadat men de experimenten had toegegeven, waarschuwden verschillende artsen, waaronder Leonard Horowitz, afgelopen juni, dat er een mogelijke grieppandemie zou uitbreken in Oost-Europa. In Polen werden honderd mensen blootgesteld aan experimenten en tenminste 20 van hen stierven na de inentingen.

En in januari en februari van dit jaar kwamen er waarschuwingen van artsen in de Tsjechische Republiek dat er pogingen werden ondernomen een grieppandemie te veroorzaken tijdens de winter.

Het sproeien door vliegtuigen en helicopters.

Volgens Dr. Bill Deagle werden twee militaire vliegtuigen van het type AN-124, van Russische makelij, maar bestuurd door Amerikanen, waargenomen boven steden in Nigeria en Pakistan. De  werden door de Pakistaanse luchtmacht gedwongen te landen in het Indiase Mumbai.

De Antonov-124 is een vrachtvliegtuig dat een enorme lading kan vervoeren.
De Antonov-124 is een vrachtvliegtuig dat een enorme lading kan vervoeren.

Tijdens een daarop volgend onderzoek ontdekte de politie apparatuur waarmee het mogelijk was om honderdduizenden kilo’s chemicaliën te sproeien. Ofschoon geen sporen van chemische stoffen werden aangetroffen, wijst de arrestatie van de bemanningsleden erop dat deze vliegtuigen bedoeld waren om sproeivluchten uit te voeren…

Een andere reden voor het luiden van de alarmklok door de bevolking, heeft te maken met het feit dat verscheidene artsen die wilden waarschuwen voor de pogingen van Baxter en andere bedrijven om een biologische plaag te veroorzaken, in hun huis door politie en speciale eenheden werden overvallen, om te voorkomen dat verdere details naar buiten zouden worden gebracht.

Het laatste geval betrof Dr. Joseph Moshe, die waarschuwde voor de bedoelingen van Baxter Pharmaceuticals een biologisch wapen te willen ontwikkelen. Dr. Moshe werd in Los Angeles aangehouden door een team van een speciale eenheid. Berichten in de media onthullen dat Dr. Moshe na zijn arrestatie onmiddellijk naar Israël is overgebracht en dat zijn verblijfplaats en lichamelijke toestand tot nu toe onbekend zijn.

Hier het nieuwsitem over deze epidemie op de Engelstalige ‘RT -Russain Television’

Bronnen:

Trail leading to Pneumonic plague in Ukraine involved “chemtrails” or mysterious spray, fears of vaccine
HIER

Media Reports of Ukranian Pandemic Being Used By Government to Avoid Election Defeat and Declare Martial Law
HIER

Homeless people die after bird flu vaccine trial in Poland HIER

Baxter creating a Plague Ukraine 2009?  HIER

Czechs increasingly concerned about threat of swine flu pandemic HIER

The epidemic of eye doctor: what silence officials? HIER

Advertentie

73 thoughts on “Oekraïne, wat is daar aan de hand!?

 1. Nog eentje, waarbij wordt gewaarschuwd dat het niet waar is dat het vaccin deze mutatie aan kan.:

  “…Because of the failure of WHO to disclose the “low reactor” status of Ukraine H1N1 with D225G, media reports are distributing the false information, stating that the activity of the vaccine is unaffected by D225G.”

  http://www.recombinomics.com/News/11280902/WHO_D225G_Silence.html

  Wie kan ons hier nu meer over vertellen? Is het wel een variant?

 2. Ook hier in noord oost groningen wordt op dit moment heftig gesproeid.De chemtrails zien er anders uit dan “normaal”Meer wolkachtig .Vind het maar vreemd er hangt ook een scherpe lucht(kreeg er tranen van in mijn ogen ).Op dit moment hangen er zo’n 12 strepen boven delfzijl en appingedam .We wachten het maar weer af.

 3. vieze teringlijers vergassen ons gewoon met hun kuttrails…..ben er helemaal flauw van …..echt… misselijkmakend dit … sorry dat ik dit zeg , maar zij die verantwoordelijk zijn voor dit alles verdienen de zwaarste straf …..

 4. Sprak net met Carla uit de provincie Groningen, ook daar beangstigende strepen in de lucht, zwarte zelfs vanmiddag zei ze! En nu een witte lucht waar de volle maan doorheen schijnt. Kunnen we dit ergens aankaarten?

 5. Die zwarte heb ik ook gezien maar dat was met zonsondergang en leek te komen door een schaduweffect van de ondergaande zon .Maar deze strepen zijn echt heel anders dan normaal .en de hele dag heb ik wel vliegtuigen gezien maar geen strepen die kwamen pas met zonsondergang.ik kreeg een prikkelend gevoel in mijn neus en tranende ogen ,er hing ook een “gekke “lucht,chemiesch achtig .Heb gelijk colodiaal zilver verstoven in neus en keelholte ,vind het wel wat eng.

 6. @gait ik heb 16 jaar onderde rook van schiphol gewoond ik kan een contrail van een chemtrail onderscheiden .Vraagje heb jij de strepen gezien waar ellen en ik over praten zonee hou je daar dan buiten ,zoja ken je niet het verschil tussen con-en chemtrails dag gait

 7. WORDEN JULLIE NOU GVD EEN KEER WAKKER STELLETJE UILSKUIKENS!!?? HOE LANG MOET DIT NOG DOORGAAN, HOE LANG WILLEN JULLIE NOG NAAR HET GEZEIK EN DE LEUGENS VAN ONZE POLITIEK LUISTERE, TERWIJL JULLIE VAN ONDER BOVEN EN VAN BINNEN ZIEK WORDEN GEMAAKT TOT OP HET BOT?? NOU????

 8. @ Marcel
  ik spot al jaren vliegtuigen en ja ik woon onder een vlieg route en nee ik heb nog nooit chemtrails gezien alleen contrails, er is geen bewijs van chemtrails en het is ook de groots mogelijke onzin die er is.

 9. Iedereen schiet spontaan in de angst en jullie lijken elkaar te versterken. Begrijp me niet verkeerd, ook ik geloof in deze chemtrails, JA GAIT ZE BESTAAN ECHT. Maar ik geloof niet dat angst het antwoord moet zijn. Er staan op deze voldoende site en het internet voldoende artikelen over het KIEZEN voor angst of LIEFDE. Eerlijk gezegd, hier boven Noord-Brabant waren de CHEMtrails vandaag net als anders, verschikkelijk. Slaap zacht allen. Gait jonge wat ben je toch een vervelend mannetje, weltrusten.

 10. @gait ik had een heel stuk geschreven naar jou toe maar ik ga maar even pissen .Luister liever naar mijn eigen gezeik dan naar dat van jou . Je bent eigenlijk een serieuse reactie niet waard in mijn ogen ,maar vooruit we houden ook van jou gait en hopen dat je hersens niet verder beschadigen van die vaccinatie liefdevolle groet marcel

 11. @gait het stukje dat ik had geschreven zeek je nogal af .Dus dat heb ik maar gedeleted.Want om je nou helemaal af te serveren von ik wel wat sneu.dus werdt het ,het bovenstaande stukje vrij ingetogen .en verder zonder al te veel oordelen

 12. @paulus nee joh gait ziet wel eens een vliegtuig vliegen en weet er dus van alles vanaf .en als hij twijfelt gaat ie naar zijn huisarts en die zegt het ook dat chemtrails niet bestaan

 13. @ Marcel

  Kan jij niet eens wat voor me doen ?

  Installeer Google Earth en voeg de vliegtuigs spotter mod toe, waneer je vliegtuigen ziet vliegen boven je hoofd kan je met die mod voor google earth direct zien welke vliegtuigen dat zijn, type motoren en vliegtuigen worden per direct + foto verstrekt, type motoren en type vliegtuig kunnen heel makkelijk met het type brandstof onder google vrijgegeven, de kisten die chemtrails kunnen uitzetten hebben een extra toevoeging.

  Dit is geen Fake, ‘realtime hacking from right under your nose’.
  Zo track ik dagelijks vliegtuigen die ik chemtrails zie trekken, ook gewone contrails kan je spotten, merkwaardige is dat de vliegtuigen van contrails wel heel andere motoren en brandstof gebruiken.

 14. @paul ja dat ken ik maar had het nog niet geinstalleerd thnx voor de reminder.Tot dusver spot ik de spraytoestellen met een kijker 70×10 meestal zilver met rood boeing 737 en dc 10 toestellen .Ook een enkele antanov maar dan in wit .

 15. @ Marcel

  Ik gebruik het voor in kaart te zetten van het type vliegtuigen die die chemtrails veroorzaken, maak ook dan per direct wat tramrail foto’s ervan en stuur die door naar verwoede verzamelaars op dit gebied, zodat het geheel in kaart wordt gebracht.
  Meestal tijdens een chematrail zie je vaak heel raar 2 vliegtuigen vlak naast of achter elkaar de trails uit een zetten.
  Zulk vlieggedrag is namelijk verboden, enkel militaire vliegtuigen mogen dit dan weer in formatie verband.

 16. @ normaal burger luchtverkeer mag dat idd niet tenzij voor speciale doeleinden Luchtvaartshows paraevenementen of (met kleine toestellen )gewasbesproeien ,is dan wel een speciale vergunning voor nodig van de rld

 17. Grappig om te zien dat mensen het maar blijven proberen met die Gait. Gait is zo heerlijk provocerend en weet altijd wel weer iemand te triggeren.
  Verder fijn dat je eindelijk de berichtgeving over de Ukraïne hebt opgepakt Guido! Een maand geleden mailde ik je er al over. Beter laat dan nooit.
  Inmiddels is D225G ook verspreid naar o.a. Belarus, Noorwegen, Turkije, Canada, VS, Frankrijk. Mensen die zich hebben laten vaccineren voor H1N1 zijn bevattelijker voor D225G. De kenmerken van D225G zijn een afgeleide van H1N1, waardoor, als een gevaccineerde ermee in aanraking komt, het immuun systeem wordt ondermijnd. Dit verschijnsel heet “antigenic sin” http://cidrapbusiness.us/cidrap/content/influenza/swineflu/news/aug1809originalpwm.html.
  Voeg daar de sprays/chemtrails nog aan toe en je hebt een redelijk vatbare bevolking.
  Het dodelijke virus was nooit de H1N1. Dat was alleen bedoeld om mensen zich te laten vaccineren zodat D225G effectiever zijn werk kan doen.

 18. @Marcel: Wat ik even niet snap, is dat je chemtrails ziet (Ik heb ze trouwens ook gezien boven Nijmegen.) en diezelfde dag opmerkt dat je last van je neus/keel e.d. hebt. Volgens mij kan dat niet. Dat spul wordt verneveld in de lucht, vormt een streep en die streep vormt dan langzaam een soort sluierbewolking.
  Voordat dat spul dat de grond raakt ben je op zijn minst een paar dagen of een goede regenbui verder, maar ook een heel groot aantal kilometers. Is het dan niet heel erg psychosomatisch?

  Ik ontken overigens niet dat ze niet sproeien hoor.

 19. Oh en dezelfde vraag kan natuurlijk ook gesteld worden in het kader van de chemtrails boven de Oekraïne. Als je dat op een paar duizend meter bover dat land uitsproeit, dan waait het wrs. een paar landen verder.

 20. @morelio Dat is ook wat ik er erg vreemd aan vond normaal zie ik ze heel hoog nu was dat beduidend lager en er hing een smerige chemische lucht ( er zijn hier in een omtrek van zo’n 20 km geen industrieen )Deze strepen leken ook zwaarder veel krullen in de stepen naar beneden alsof het uitzakt zeg maar .Verder heb ik een goede gezondheid en ben niet psychosomatisch aangelegd.Maar het is een terechte vraag ,ik loop meestal 4 x daags een flink eind met mijn honden en zie veel trails en dan heb ik nergens last van .Nu was dat dus heel anders,heel vreemd

 21. Boven de oekraine vlogen de sprayvliegtuigen nogal laag had ik vernomen zelfs met helies werdt er gesproeit naar het schijnt helicopters kunnen niet zo hoog i.v.m. de ijlheid van de lucht boven de 15000ft.Meeste helies hebben ook geen drukcabine en mogen dus niet hoger dan 15000ft ivm hoogteziekte van de piloot.lijkt er dus op dat ze in de oekraiene daadwerkelijk lager hebben gesproeid.

 22. Ja, ik had gisteren ook een flinke koppijn en idd weer last van mijn keel. Dit heb ik eigenlijk elke keer na zo’n bombardement. De komende paar dagen zal iedereen wel weer verkouden worden, last van de buik enzo… etc. Ik weet zeker dat dit met de trails te maken heeft en mensen om mijn heen zeggen dat ze ook last hadden. Maar maak het maar eens hard he?

 23. Ik moet zeggen dat ik nooit heel erg diep in het chemtrail fenomeen gedoken ben. Ik ben wel geneigd te denken dat het waar is, maar echt goede bewijzen heb ik tot dusver nog nooit gezien. Ook kan ik niet echt verschil merken bij mezelf tijdens of vlak na het sproeien of op dagen dat er niet gesproeid wordt. Terwijl ik toch best gevoelig ben wat dat betreft.
  Hier bij Nijmegen vond ik de trails ook niet echt heel anders dan gewoonlijk.
  Het is en blijft een moeilijk fenomeen wat mij betreft.

 24. Laat ik het zo zeggen. Ik doe al 2 jaar lang onderzoek en jij staat nog voor Pandora’s Box momenteel. Dat chemtrails bestaan is geen vraag meer voor mij. De autoriteiten willen het niet eens onderzoeken of er ook maar iets over zeggen, ook al maken miljoenen mensen zich er ongerust over. Het is immers allemaal een broodje aap. De enige officiele uitspraken hierover van de reguliere autoriteiten zijn in de trent van: “Het is niet ons beleid om voortgaand onderzoek publiekelijk te bespreken”. period.

 25. Lunik | december 1, 2009, 20:54

  ben het helemaal met je eens.
  Als ik mensen om me heen zie die het alleen maar belangrijk vinden wat er bij de AH in de aanbieding is, denk ik soms dat ik van een andere planeet kom.
  Niemand die iets doet.
  We wandelen allemaal met onze alledaagse dingetjes achter onze regering aan.
  En als we gaan stemmen volgend jaar dan stemmen we allemaal weer netjes CDA,PVDA,VVD en D66 ect.ect.

 26. @Claudia: het enige dat een elite wil, is de frequentie ‘laag’ houden bij mensen. Hierdoor ontstaat inderdaad die ‘slaaptoestand’ waar jij feitelijk over spreekt! Maarrrr: de hele frequentie van de Aarde is aan het stijgen, dus het gaat deze club niet lukken. Simpel!!

  Maar wat dan weer niet betekent dat het e.e.a. vlekkeloos zal verlopen.. Verre van dat..! Vaccinaties zijn slechts een onderdeel. We praten over electromagnetische storingen, we praten over arm voedsel. We praten over geluidsoverlast, TV (!!!) als alpha-golf-bron (slaap-met-je-ogen-open) enz.

  Kortom: DOE ZELF DÁT WAT JIJ KAN. MEER KUN JE OOK NIET DOEN, DAAR HOEF JE OOK NIET DROEF OM TE ZIJN. Gewoon lekker je ding doen, relativeren met heel veel humor. Dit relativeren is een uiting van JOUW essentiële creatieve Bron, de godsbron. Dat klinkt heftig maar is heel normaal hoor..!!

  Ik snap je wanhoop heel goed, zoveel mensen hebben dit gevoel, maar blijf bij jezelf, bij je Eigen Bron. Veel méér kun je niet doen. Maar doe zeker niet MINDER@
  In liefde en licht!

 27. @guido,
  Bedankt voor je tip: bij jezelf blijven bij je eigen bron.
  mooi verwoord.

  Hobbymatig ben ik al jaren bezig met astrologie.
  Daar Pluto in de Steenbok staat(dit is sinds oktober 2008, toen de crisis begon) en deze nog 15 jaar lang zullen voelen.

  Dit houdt in dat de onderste steen boven gehaald zal worden.
  Dezelfde stand hadden we ook tijdens de franse revolutie met zonnekoning Lodewijk 14e, die ze ook hebben opgeknupt oonee dat was de guillotine.
  Dit doordat honger en onvrede van het volk niet meer te houden was.

  Verder geven de actuele astrologische standen de komende jaren nog veel meer aan, m.b.t. het galactische.
  Misschien hulp van buitenaf, misschien de fotonengordel, misschien een andere dimensie, het staat in elk geval wel in de transits van de planetenstand.
  Het is spannend maar ik heb er wel een goed gevoel over.

  Zelfs mijn dochter van 6 jr is al anders denkend.
  (niet dat ik met haar over deze onderwerpen spreek, want daar is ze nog te klein voor)Het lijkt/is bij wijze van spreke wel bij haar voorgeprogrammeerd.
  Weet daarom zeker dat we in toekomst veel aan elkaar zullen hebben, met het anders en vernieuwende denken….

 28. @Lunik: Ik wil ook helemaal niet twisten over het bestaan hoor. Wat mij gewoon opvalt is dat mensen die ermee bezig zijn altijd keelpijn etc. krijgen als ze chemtrails zien. Mijn logica zegt dan, die wolken/strepen zie je boven je en die dalen niet even in een dag naar de grond. Dan zou je eerder verwachten dat ze in Polen ineens gaan hoesten 2 dagen nadat ze hier aan het sproeien zijn geweest.

  Aan de andere kant probeer ik het ook wel een beetje te relativeren, miljoenen Nederlanders blazen elke dag hele chemtrails uit hun autotjes in de vorm van nano-deeltjes (remstof) en een hele berg aan chemicaliën uit hun uitlaten.
  Niet erger of minder erg, maar erg genoeg.

  @Claudia: Daar verwonder ik me ook steeds weer over.

 29. Morelio je haalt de woorden uit mijn mond.
  Ik woon in Zaandam en gister weer een heel boter-kaas-en-eieren-gedoe in de lucht hier, niet normaal.
  Ik zag het hangen en toevallig dacht ik ook; dit komt niet met een dagje naar beneden als de wind niet verticaal gaat.
  Maar misschien hebben ze ‘sproeidagen’in de ons omringende landen? Dat moet dan wel toevallig een paar dagen eerder zijn.
  Mijn kids hebben vaak branderige ogen maar die zitten ook zeker twee uur per dag achter de pc voor vriendjes of huiswerk.
  Als je denkt dat we pas hooguit 50 jaar in de lift zitten qua technologie en andere nieuwetijds-dingen dan is het niet zo vreemd dat we nu overal last van hebben en het spirituele, andere etc opzoeken. Wil niet zeggen dat ik niet geloof dat er een deadline aankomt; dat lijkt mij logisch, juist in deze tijd van verloedering van alles.
  Het enige waar ik wel is bang voor ben is het gegeven dat waar je mee omgaat…
  Tied zal het leren!

 30. Oh trouwens vergeten te vertellen;
  mijn boot was van de week gezonken en ik was blij dat ik er om kon lachen, hahaha!
  Had ik een jaar geleden nog om gejankt en heb wel door dat je alles mee moet pakken en alles moet relativeren.
  Juist door alle beleugeningen die je in deze tijd moet ondergaan is het belangrijk bij je zelf te blijven en niet ten onder te gaan in de poel zeg maar.
  Je kan de dag zo slecht of zo goed maken als je zelluf wilt.

 31. Claudia,

  Je vind inderdaad de juiste antwoorden in de Sterren…
  Mooi van je dochtertje ook…
  T vervelende van deze tijd is dat veel mensen in zekere zin onnodig lijden en sterven…
  T mooie en grappige daarentegen is dat juist daarom de elite.. Die nu denken dat ze de eersten zijn de laatsten zullen zijn…

  Ze graven hun eigen graf en plaatsen zich nu al in feite onder t collectief..

 32. @gait als je weet wat de maan voor een invloed heeft op de aarde ,kan dat ook met sterren zijn toch? ik weet hier weinig van af maar als ik kijk dat bij natuurvolken de menstruatiecyclus vaak gelijk loopt met de maancyclus, valt er voor die invloed wel wat te zeggen .Het zou me dan ook niet verbazen als dus sterrestanden en planeetstanden een invloed hebben op de mens .En nee ik geloof niet zozeer in de libelle horoscoop maar voor astrologie valt wel wat te zeggen .

 33. Hahaha!! yeh Marcel je hebt gelijk over die cyclus.
  Ben ik dus toch een natuurmens!
  Ff serieus.
  Weet niet meer waar ik het zag maar hemellichamen zijn magneten en als er maar eentje ‘buiten zijn baan’ gaat dan draaien alle anderen hun assen bij. Onze maan zorgt bv eb en vloed en det nemen we zomaar ons hele leven aan.
  Er zit meer in dan alleen een horoscoopje trekken Gait.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.