Advertentie

Een griepprik? Daar zit wat in; daar zit dit in..!


x

Als toeschouwer in de strijd tussen 'goed' en 'kwaad'..
Even lekker uitzieken? Is dat ook nog een optie..? Of bestaat het gevaar dat ik ‘doodga’ dokter, als ik geen griepvaccin laat toedienen? En is dát vaccin eigenlijk niet gevaarlijker dan de griep..?

x

Een griepprik? Daar zit wat in; daar zit dit in..!

x

2013 © WantToKnow.nl/.be
(met dank aan WvdB)

x

Voordat je weer een griepprik haalt.. Wellicht is het handig even inzicht te krijgen in wat er nou eigenlijk in die griepprik zít.. Behalve natuurlijk een boel geprojecteerde angst..! We kregen een mail van Wouter, die ons dit ingrediëntenlijstje zond. Je krijgt er kippenvel van.. Dat zit er overigens nog nét niet in, in dat griepprikvaccin, maar voor de rest tref je een hele santekraam aan..

effect griepprik teletekstWellicht wordt het ook eens tijd om aan je huisarts zélf te vragen: “Dokter, neemt u zelf dit vaccin?”. Wan uit onderzoek blijkt immers dat het percentage artsen dat ‘gelooft’ in vaccinatie, ver onder het gemiddelde ligt van de ‘burgerij’. Want als je erin gelooft, neem je zelf toch ook zo’n preventieve prik.. Toch? Maar waarom doen ze dit dan minder dan hun patiënten dit geacht worden te doen..?

Geloven deze artsen niet in een (griep)vaccinatie, of hebben ze wellicht té weinig tijd voor een klein griepprikje.. En mogen/kunnen ze die prik misschien niet bij zichzelf zetten? Zijn ze in dat verband (..) té stoer om naar een collega te gaan. Jeetje.. Maar is het niet simpel.. Wij geloven dat het in ieder geval iets te maken moet hebben met het ‘niet-geloven’ in het vaccin, en ‘bedenkingen hebben’ bij vaccinaties in het algemeen en de griepvaccinatie in het bijzonder..

Het baanbrekende boek van Daan de Wit over de fraude met de Mexicaanse griep, toont klip en klaar aan dat de 'goede bedoelingen' van Big Pharma erg ver te zoeken zijn. Het lukt deze industrieën maar niet om naar een evenwicht streven in de controverse tussen zoveel mogelijk geld verdienen en zo min mogelijk medicijnen verkopen.. (klik voor artikel over dit boek!)
Het baanbrekende boek van Daan de Wit over de fraude met de Mexicaanse griep, toont klip en klaar aan dat de ‘goede bedoelingen’ van Big Pharma erg ver te zoeken zijn. Het lukt deze industrieën maar niet om naar een evenwicht streven in de controverse tussen zoveel mogelijk geld verdienen en zo min mogelijk medicijnen verkopen.. (klik voor artikel over dit boek!)

Kijken we naar wetenschappelijk bewijs van die griepprik, dan kom je keer op keer onderzoek tegen, dat toch écht niet in staat is om de effecten van die griepprik aan te tonen.. Kijk hiernaast naar een teletekstbericht van vorig jaar.

Let wel, wij geloven zeker dat een griep dodelijk kan zijn, voor zwakkeren en kwetsbare groepen. Een griep kan dan nét de zogenaamde ‘genadeklap’ zijn en de dood tot gevolg hebben.. Maar is het niet eens tijd om deze zaken in een helderder perspectief te zien, dan door het vertroebelde kijkglas, waardoor we nu naar (griep)vaccins kijken..?

En weet je.. Er staan hier op de site genoeg artikelen die keihard aantonen dat ook de griepprik een product is, waaraan zoveel mogelijk geld verdiend moet worden. Vooral door de farmaceutische industrie. En dat aan dit product, minder prettige, of zelfs gevaarlijke kanten zitten, die niet belicht worden, staat ook als een seinpaal boven water.. Wanneer worden we eens wakker en vragen we om keihard bewijs dat vaccins:
– absoluut zeker werkzaam zijn, en
– absoluut zeker veilig zijn..!

Vaccinaties zijn niet 100% veilig en zij worden, naar onze mening en die van vele, vele anderen ,niet op verantwoorde, integere én transparante wijze verkocht..! Sterker nog, u krijgt geeneens garantie op dit product.. En nóg sterker.. De fabrikant wijst zelfs alle aansprakelijkheid af.. Tijd om wakker te worden en blijven, zo lijkt ons.. Terug naar de ingrediënten, in dit verband. Hier is het lijstje, met dank -zoals gezegd- aan Wouter..!

In een griepprik zitten de volgende gifstoffen:

Ethyleen glycol
Dit is bekend in de volksmond als ‘antivries’… Een chemische stof die we gebruiken als koelvloeistof in de radiator van uw auto of motorfiets. Bekend is dat 30 milliliter al dodelijk is, het is dus een zeer giftige stof. Tja, wat moet je hier nog aan toevoegen?

Hoe ongelofelijk het ook klinkt, maar er is nog nooit bewezen dat vaccinaties werken. Nog nooit heeft er bijvoorbeeld een officiële, vergelijkende studie plaatsgevonden tussen niet-gevaccineerde en gevaccineerde kinderen…
Dr. Phillip Incao

Phenol
Bekend desinfecteringsmiddel..

Formaldehyde
Kankerverwekkende stof. Een bizarre stof die zijn weg vindt in de cocktail van een vaccin. Formaldehyde is bekend in het gebruik om dode mensen of dieren te conserveren, door het zg. ‘sterk water’. De bekende kikker in het glas met vloeistof in het laboratorium op school of universiteit ligt dus in een bad van formaldehyde. Wat doet dit in een vaccin en wat heeft dit in hemelsnaam te maken met het voorkomen van een griep? Onderzoek naar de werking van formaldehyde hebben aangetoond dat het een kankerverwekkende stof is..

Aluminium
Giftige stof in deeltjes die je hersencellen aantasten. Afhankelijk van de hoeveelheid die we binnen krijgen, kan aluminium kanker aan long, borst en blaas veroorzaken en is er een relatie met Alzheimer.

Neomycin & Streptomycin
Anti-biotisch en geeft allergische reacties.

MF59,AS04
(= squaleen) In verband gebracht met auto-immuunziekten, MS,Lupus, veroorzaker van het Golfoorlogsyndroom

Aluminium(verbindingen)
Zoals gemeld bij aluminium, geeft hersenschade, Alzheimer, ADHD

De dramatisch stijging van autisme begon pas, toen de enorme hausse vaccinaties op gang kwam
De dramatisch stijging van autisme begon pas, toen de enorme hausse vaccinaties op gang kwam

Thimerosal
Deze stof bestaat voor ongeveer 50% uit kwik! Veroorzaakt hersenschade, autisme, Alzheimer, een giftige kwikverbinding dat voor neurologische en toxische schade zorgt en het immuunsysteem aantast. Een product dat hoofdzakelijk uit kwik bestaat, kwik is zo’n beetje de meest giftige stof voor de mens. Mensen die met kwik werken (dimethyl kwik) hebben speciale handschoenen aan die voorkomen dat er kwik op hun huid komt, een druppel op je huid is al genoeg om binnen een paar maanden te sterven.

Een andere, zeer nare eigenschap van kwik is dat hoeveelheden die je niet doden zich ophopen in je hersenen en daar letterlijk je hersenweefsel wegvreten (HIER). Dit proces stopt ook niet, eenmaal in je hersenen blijft het kwik jaar in jaar uit zijn vernietigende werk doen. Wat doet dit in hemelsnaam in een vaccin?

Conserveringsmiddel..? Als reden voor de toevoeging van thimerosal in vaccins, wordt opgegeven dat dit wordt gedaan om bacteriële groei tegen te gaan in het vaccin. Inmiddels blijkt uit jarenlange studies dat kwik bovenaan de lijst staat als de veroorzaker van ziekten als Alzheimer. Een vooraanstaand onderzoeker stelt zelfs dat het opeenvolgend nemen van drie griepprikken je kans op Alzheimer met een factor 10 toeneemt. Dit kan ook verklaren waarom er de laatste 10 jaar een explosie is en het aantal gevallen van Alzheimer en de aanwezigheid van Thimerosal in vaccins. Thimerosal staat ook als hoofdverdachte in de lijst als het gaat om de explosieve toename van Autisme.

Alleen al in de Staat California tonen officiële cijfers aan dat 10 jaar geleden 1 op de 2000 kinderen aan Autisme leed, terwijl dat getal inmiddels ligt op 1 op de 165. Kinderen die door een vaccinatie Autistisch zijn geworden verslechteren met de jaren alleen maar, dit komt omdat het kwik zijn vernietigende werking in de hersenen blijft doen. (lees in dit verband het aritkel van Robert Kennedy jr. HIER)

Polysorbaat
Veroorzaakt onvruchtbaarheid

Kortom.. Werk aan de winkel voor al die pro-vaccinatiewerkers, om hier onder dit artikel uit te leggen wat deze stoffen in vaccins doen.. Of..

x

x
En wat zeggen de bijsluiters van de griepvaccins eigenlijk…?

(we nemen hier de bijsluiter van ‘Flulaval’ als referentie, waar andere griepvaccins hetzelfde melden!)
X

griep-bijwerkingen-en-werking

Afgezien van de eerste twee punten (8.4 en 11) lijkt een focus op punt 13 belangrijker:

‘Flulaval is niet getest op kankerverwekkende bijwerkingen, noch de invloed op vruchtbaarheid en/of invloed op de foetus.’

X

En dan… Over de werking van het vaccin, waar het toch om begonnen was, nietwaar..?

griep-bijwerkingen-en-werking2

‘Er zijn geen gecontroleerde tests geweest, die adequaat aantonen,

dat er sprake is van de afname van het aantal griepgevallen,

nádat ‘Flulaval’ werd toegediend als griepprik/vaccinatie..’

Reacties op dit artikel:
Wellicht is één van de reacties op onze Facebook-pagina wel heel veelzeggend.. Heb je een dergelijke ervaring, plaats hem hieronder in de reacties, of evt. ook op FB:

wtk facebookAyasha Esther: “Bijna 40 jaar geleden is deze idioterie al begonnen. Bij het bedrijf waar ik toen werkzaam was, was het verplicht de griepprik te halen. Je raadt nooit wat er daarna gebeurde. Bijna de helft van de medewerkers incluis mijzelf, werd ziek van die griepprik plus een pijnlijke arm die je een paar weken niet meer kon gebruiken. Het resultaat was een ziekteverzuim binnen het bedrijf als nooit te voren van gemiddeld 2 tot 3 weken. Vanaf dat moment was er geen verplichte griepprik meer. Maar nog steeds zijn er mensen die er in tuinen en nog gewillig en vrijwillig zich met gif in laten spuiten.”

600 gedachten over “Een griepprik? Daar zit wat in; daar zit dit in..!

 1. Als huisarts heb ik aanvankelijk de griepprik gegeven aan mensen die er om vroegen. Later schreven we risicogroepen volgens het protocol aan. Daar verdiende je als huisarts in de herfstmaanden flink aan. Opvallend veel ouderen meldden dat zij juist na de griepprik vaak ziek werden. Ik verklaarde dit doordat er in een griepvaccin een cocktail van vier verschillende vaccins zit, waartegen het lichaam dan tegelijkertijd zijn afweer moet richten.

  Dat is voor mensen met een verzwakt immuunsysteem, zoals bij ouderen of mensen met diabetes of andere chronische aandoeningen, een extra inspanning/handicap. Het wekt dan ook geen verbazing dat juist deze gevaccineerde mensen ziek worden, doordat hun immuunsysteem niet meer in staat is weerstand te bieden tegen een dergelijke aanslag. Hierop heb ik indertijd mijn vaccinatiebeleid (als enige in de huisartsengroep) aangepast, d.w.z. een terughoudend beleid gevoerd, waarbij ik de patiënt zoveel mogelijk objectieve informatie gaf, waardoor deze een bewuste keuze kon maken.

  1. Ik ken persoonlijk een paar gevallen, waarbij ouderen, binnen enkele weken ná de griepprik (één zelfs de week erná) overleden..!! Zware griep (= immuunstoringen) verschijnselen..!

  2. Het ironische is, dat juist de mensen met een chronische aandoening, (en ouderen) geacht worden een griepprik te halen.
   Vooral niet zelf nadenken en hopen op een verstandige arts dan maar.

  3. Koekje, een fysiek kwetsbare ‘oudere’ die ik wekelijks zie heb ik echt van haver tot gort ingelicht, maar het lijkt wel of ze het niet wil horen, koppigheid of toch weer de heilige aanpak van de arts. Het zal wel met dat oude vertrouwen te maken hebben waar ze vroeger zo in geloofden toen een arts (er zijn heus nog wel goede) nog werkelijk een arts was…
   Ik ben werkelijk bezorgd om haar omdat ze zo fragiel is en door zo een vaccinatie niet de weerstand meer kan bieden tegen het virus dat gegeven wordt.
   Ik houd mijn hart vast…

 2. Ik heb een dergelijke ervaring als eerder verteld door Ayasha Esther. Ook ongeveer 40 jaar geleden werkte ik bij een bedrijf waar wij als personeelsleden (jong & dynamisch) werden uitgenodigd deel te nemen aan een proef met de griepprik. Het was niet verplicht, maar velen wilden medewerking verlenen aan degene van dit academisch (wetenschappelijk) onderzoek van de Universiteit in R’dam. We werden in groepen verdeeld en elke groep kreeg een ander virus/vaccin toegediend, plus uiteraard een controle groep.
  Ook bij ons zeer velen die ziek werden zoals nooit tevoren van een griep, 2-3 weken uit de roulatie, lang met een pijnlijke arm ed.
  Resultaten van het onderzoek weet ik niet, maar deze ervaringen waren voor velen duidelijk en voor mij genoeg om daarna nooit meer een griepvaccinatie te nemen!

 3. Tijdens mijn opleiding WMB werd ons uitgelegd door de docent (arts) dat m.n de kweekbodem voor de vacins veel stoffen bevatten die ziekmaken zijn.
  Dit zou de vele chronische klachten, allergieen e.d kunnen veroorzaken.

 4. Wat is er mis aan om een keer de griep te krijgen. Zo krijgt het lichaam weer de kans anti stoffen aan te maken. Lekker beroerd, een paar dagen onder de wol. Je lekker zielig vinden/voelen en….. lekker verwend te worden. Leve de griep, griep griep hoera!

  1. De keren dat ik de griepprik niet haalde heb ik longontsteking gekregen zo zwaar dat 1 m’n longen kapot zijn. Twee ik bijna dood was dus ik kies liever een griepprik.

 5. Heb nu diverse jaren de griepprik gehaald en de griep ging aan mij voorbij. Ik kon wel verkouden raken, maar echt griep nee. Voorheen was ik elk jaar 2 x 3 weken geveld door griep..
  Toch als de griepprik enkel in de arm gezet kan worden zou ik het niet doen. Mijn arm/ schouders zijn al vlot overbelast. Kon nu in 2015.. 2,5 maand mijn arm niet gebruiken en mijn andere arm raakte daardoor ook weer overbelast.

 6. Ben bijna 74 maar voor mij geen griepprik. Ik vertrouw liever op gezond eten, positief denken en op natuurlijke supplementen. Als kind werd ik zieker van de griep dan nu als oudere.

  +

 7. Wat een gezeur weer, en dat elk jaar rond deze tijd. Het kan best zo zijn dat kwik en formaldehyde als hulpstoffen worden gebruikt maar dan waarschijnlijk in zeer lage doseringen, zodat je er geen nadelige gevolgen van hebt. Wat mij opvalt is dat dit gezeur over vaccinaties echt iets van de laatste jaren is, vroeger hoorde je daar nooit mensen over en bestonden dingen als vaccinatieschade niet eens, je ging gewoon je vaccinaties halen and that was it.

  Ik snap niet waarom mensen zo angstig en panisch zijn geworden voor vaccinaties terwijl ze wel heel makkelijk grijpen naar allemaal homeopatische wel dan niet werkende middeltjes, waar overigens vaak veel dodelijkere ingrediënten in zitten dan in gewonde medicijnen.

  Ik laat mezelf vanavond gewoon weer prikken (griepprik) ik ben een risicodrager dus dan doe je dat echt wel. Ik heb zelf nog nooit echt last gehad van het prikken, ok misschien een beetje zere arm maar dat is niet echt pijn.

  1. “Ik snap niet waarom mensen zo angstig en panisch zijn geworden voor vaccinaties terwijl ze wel heel makkelijk grijpen naar allemaal homeopatische wel dan niet werkende middeltjes, waar overigens vaak veel dodelijkere ingrediënten in zitten dan in gewonde medicijnen.”

   Ik denk zo:
   Ik snap niet waarom mensen zo angstig en panisch zijn geworden voor kinderziektes en griepjes, terwijl er genoeg gezonde alternatieven zijn. Gezonde voeding, extra vitamines etc.
   Overigens zitten er altijd dodelijkere ingrediënten in vaccins dan gezonde voeding en voedingssupplementen……

 8. Slecht artikel. Veel suggestie, weinig feitelijk juiste informatie. Verder wordt op basis van één oude bijsluiter van een griepvaccin gegeneraliseerd naar alle
  Bovendien (inmiddels)aantoonbaar onjuiste informatie. In ieder geval thiomersal zit niet in de Nederlandse griepvaccins.

  1. Meneer de Wolff, je e-mailadres achter de schermen, laat zien dat je een zuivere trol bent.. Werkzaam voor RIVM..?? Wel een compliment je hier te mogen ontvangen.. Leuk bedacht zo, die naam ook, met 2 f’s.. Eigenlijke achternaam de Wol.. en dan afkorting van ; Fingerende farizeeër’ erachter..?

 9. Een les voor de Hartstichting.

  Om hart probleem te voorkomen alsnog genezen moet je de volgende verschijnselen goed leren kennen.
  1) een verhoogd cholesterolgehalte
  2) een verhoogd bloeddruk
  3) suikerziektes
  4) verstopping
  5) verkoudheid/griep

  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=2270:wereldberoemde-hartchirurg-onthult-ware-oorzaak-hartkwalen&catid=17:gezondheid&Itemid=30
  De wereldberoemde hartchirurg Dwight Lundell heeft 25 jaar ervaring in zijn vakgebied, heeft meer dan 5.000 openhartoperaties verricht en moet nu toegeven dat hij ernaast zat.
  Op basis van de wetenschappelijke literatuur hield het medisch establishment altijd vol dat hartziekten het gevolg zijn van een verhoogd cholesterolgehalte.
  De enige geaccepteerde therapie was het voorschrijven van medicijnen die cholesterol verlagen en een vetarm dieet. Gesteld werd dat een vetarm dieet zou leiden tot een lager cholesterolgehalte en dus minder hartziekten. Afwijken van deze aanbevelingen werd gezien als ketterij.
  Aderwand
  Enkele jaren geleden werd ontdekt dat ontstekingen in de aderwand de werkelijke oorzaak zijn van hartziekten. Langzamerhand vindt er een paradigmaverschuiving plaats.

  “ontstekingen” in de aderwand?
  Hij had de ware oorzaak nog niet ontdekt. Want er is ingewikkeld dan hij denkt.

  Eerst moet hij leren de voedingsbron van een Gal naast cholesterol.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Gal_(stof)
  Gal wordt gemaakt door de lever en in de galblaas opgeslagen in ingedikte toestand. Gal bestaat onder andere uit water, galzouten, cholesterol en bilirubine.

  Waar komt het water vandaan?
  Dit komt rechtstreeks van de BLAAS.

  Hoe wordt de galsap en cholesterol bij een blaasontsteking door verkoudheid/griep, idd door de antibiotica middelen?

  Ten tweede is de ombouw in de aderwand.
  In de aderwand hoort bloed en vocht erin. Maar ook een natuurlijke vloeistof die zorgt de bloedsomloop soepel doorstromen.

  chemische stoffen in het lichaam in het algemeen, ontlaadt water, giftige chemicaliën door het bloed naar het hart, zal zeker verwijdert het hartweefsel vloeistof nodig, nadat de oorspronkelijke lichaamsvloeistof uit de lichaamsvloeistof wordt afgevoerd een niet-hernieuwbare originele de structuur van een deel van lichaamsvloeistoffen zal onmiddellijk verliezen wat schade, dus dag na dag, uiteindelijk leidt tot een ernstige hartkwaal, zijn vele aspecten van hart-en vaatziekten daadwerkelijk worden misbruikt en de moderne geneeskunde zijn nauw verwant.

  De verstoorde aderwand veroorzaakt de overlast voor de HART met verschillende verschijnselen o.a. paniekaanval of hartoverslagen.

  http://www.show.nl/showflits/2014/marco-van-basten-voorlopig-thuis-vanwege-hartkloppingen/
  Marco van Basten voorlopig thuis vanwege hartkloppingen

  Waar komt de hartkloppingen van Marco vandaan?
  Van de ontlasting en stress.

  1. Quote: Van Bastens assistenten Dennis Haar en Alex Pastoor vervangen hem tijdens zijn afwezigheid in de komende dagen en tijdens het duel met FC Dordrecht. De club heeft er nog geen zicht op hoe lang Van Basten, wiens vader vorige maand overleed, uit de roulatie zal zijn.

   Stress, spanning, ogenregelmatige eet-, drinkgewoonte veroorzaakt Obstipatie. Marco van Basten heeft jaren last van Obstipatie. De trauma begon direct na het overleden van zijn vader en slecht gaat met zijn voetbalclub.

   De darm trekken zich nauw dat de geur van de ontlasting in de dikkedarm ongewenst richting naar boven stijgt via de poortader.

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Ader_(anatomie)
   Een bijzonder type ader is de poortader (vena portae), die bloed van de darmen naar de lever vervoert. Alle andere aders vervoeren bloed rechtstreeks naar het hart toe.

   Hoe reageert het HART?
   Het hart probeert deze ongewenst geur van de ontlasting naar beneden drukken zogenaamde hartkloppingen.

   Wat zou hij behandelen van zijn huisarts?

   https://www.thuisarts.nl/hartkloppingen/ik-heb-last-van-hartkloppingen
   Er zijn ook medicijnen die de hartkloppingen verminderen, zoals een betablokker (of een calciumantagonist, eventueel met digoxine).

   Is dit de oplossing?

 10. In dit artikel mis ik de onderbouwing over de hoeveelheid van de ingredienten. In NL hebben we Influvac en Vaxigrip. de een bevat sporen, gentamycine en formaldehyde, de tweede sporen van neomycine en formaldehyde.(farmacotherapeutisch compas)
  Hoeveel is dat dan??
  Kwik zit in ons voedselketen, vnl in vis, evenals aluminium in ons voedsel zit. Als je vaak last hebt van je maag en Maalox=Gastilox gebruikt krijg je ook aluminium binnen!Ik bedoel maar…
  Mijn voorstel is om een echt onafhankelijk onderzoek te doen over de voor- en nadelen van de griepprik!!
  Als kind van 8 tot 11 jaar ben ik erg ziek geweest van de “Hongkong” en de “A-griep”. Lag 14 dagen weg te kwijnen en was erg verzwakt, later op puberleeftijd en zelfs een keer toen ik uitgerekend was van een zwangerschap, dat wil ik toch graag voorkomen als het kan…
  Graag een scherpe onderbouwing om de prik niet te nemen!!
  Trouwens, hoe zit het met de gezondheidsraad?? Doen die hun werk ook niet goed??
  Mijn voorstel is om een echt onafhankelijk onderzoek te doen over de voor- en nadelen van de griepprik!!

 11. hoe naar is dit voor mensen die nog steeds geloven in “wat de dokter zegt”…Het vertrouwen die je hebt in de kennis over dit soort zaken, is beschamend. Ik weet het niet meer. Ik heb diabetes 2, en er word gezegd, het is beter voor je om de spuit te halen….. Nu ik dit lees, zit er sterk over te denken om de spuit NIET te halen. Het is jammer dat er geen duidelijke afspraken over zijn, en dat het niet beter word onderzocht, en uitgelegt. Jammer!

 12. Ik zelf heb COPD in het laatste stadium. Krijg al een jaar of 10 een oproep voor de griepprik. Nooit gehoor aan gegeven. Krijg al genoeg chemische troep binnen.

 13. Beste,
  Dit artikel geeft mij géén inzicht in wat er in mijn griepprik zit, zie onderstaand het ‘ingrediëntenlijstje’ van de griepprik die ik vorige week gehaald heb.

  De werkzame stoffen in dit middel zijn: griepvirus (geïnactiveerd, gesplitst) van de volgende stammen*:
  A/California/7/2009 (H1N1) pdm09-achtige stam (A/California/7/2009, NYMC X-179A) 15 microgram HA**
  A/Hong Kong/4801/2014 (H3N2) achtige stam (A/Hong Kong/4801/2014, NYMC X-263B) 15 microgram HA**
  B/Brisbane/60/2008-achtige stam (B/Brisbane/60/2008, wild type) 15 microgram HA**
  Per dosis van 0,5 ml
  * gekweekt in bevruchte kippeneieren van gezonde kippen
  ** hemagglutinine
  De andere stoffen in dit middel zijn: een bufferoplossing met natriumchloride, dinatriumfosfaatdihydraat, kaliumdiwaterstoffosfaat, kaliumchloride, water voor injecties.

  Ik ben benieuwd naar reacties!
  Vriendelijke groet,
  Paul

  1. Paul, we pretenderen geen alwetendheid; ga zelf op onderzoek uit! Dat is ons motto. Waarom meld je overigens niet de bijwerkingen of het gebrek aan (kanker?)onderzoek dat gedaan is naar het middel dat jij kreeg toegediend..??

  2. Dus allemaal aan de Vaxigrip..?? Stevige bijwerkingen mogelijk dus. Een stevige griep is ook heerlijk toch? Ff lekker zweten, uitzieken, verwend worden, koppie thee en helemaal mooi: een GROG. (Ik kon even geen bijsluiter vinden van de GROG..!)
   En ik begrijp dat er onderzoek is gedaan naar de mogelijke kankerverwekkende eigenschappen, of de afwezigheid daarvan in ‘VAXIGRIP’..?
   En.. Hoe voelt dat nou, zélf op onderzoek gaan..?

  3. Ik stel nergens dat iedereen aan de Vaxigrip zou moeten.
   Een stevige griep is voor mij beslist niet heerlijk. Dat weet ik uit ervaring. Juist om deze reden ga ik voor de griepprik.
   Ik heb niets gezegd over onderzoek dat al dan niet gedaan is naar de mogelijke kankerverwekkende eigenschappen.
   Het vragen om reacties is ook een vorm van onderzoek.

  4. Hoi Paul, Ik heb de bijsluiter gelezen maar je vergeet de stoffen,
   Als u of uw kind allergisch bent/is voor:
   – de werkzame stoffen, of
   – een van de andere stoffen in dit vaccin (deze stoffen vindt u in rubriek 6), of
   – bestanddelen die in zeer kleine hoeveelheden aanwezig kunnen zijn, zoals eieren
   (ovalbumine of kippeneiwitten), neomycine, formaldehyde of octoxynol-9. Zijn deze onschuldig?

 14. Mijn ervaring met de griepprik:
  De keren dat ik die gehaald heb sloeg de griep genadeloos toe, met ernstige complicaties zoals longontsteking. Wekenlang ziekmelding op mijn werk moeten doen.
  Geen griepprik: lichte griepverschijnselen met hooguit enkele dagen ziekmelding. Enkele jaren (zonder griepprik dus) zelfs geen griep…….
  In mijn geval: ik word zieker met griepprik. Nooit meer doen!

 15. Ik lees hier in de hoop wat wijzer te worden en verschillende kanten te ,,horen,, en kan mij niet aan de indruk onttrekken dat Guido een ander geluid niet op prijs stelt, de reacties van Guido zijn redelijk puberaal, probeer het aub bij, zoals bij de spelregels staat, respectvol te houden.

  1. Welke ander geluid..??
   En daarnaast: het is je goed recht, te zeggen hoe je je ‘niet aan de indruk kunt onttrekken’.. 😉

 16. Dit artikel is inderdaad wel echt een heerlijk stukje van propagandistische bangmakerij. Ja, de griepprik zoals die nu in de meeste land op de markt is, is voor misschien wel de helft van de mensen overbodig en zelfs enigzins geldklopperij. Maar om nou te zeggen dat vaccins in hun geheel geldklopperij is, zonder enig aantoonbare meerwaarde boven het niet vaccineren, of laat staan dat de farmaceutische industrie de meeste vaccins zelfs op de markt brengt met als doel mensen opzettelijk ziek te maken en er zo nog meer aan te verdienen is compleet gestort. Een paar goede voorbeelden van veelgebruikte vaccins die wel een groot nut hebben en een bewezen staat van dienst zijn bijvoorbeeld het DTP vaccin dat al tijdens de jeugd wordt toegediend, en een combinatievaccin is tegen de bacteriële ziektes Difterie en Tetanus, en de virale ziekte polio. Het DTP vaccin heeft een behoorlijk hoge effectiviteit, en heeft al heel wat kinderen ernstig ziekte, verlamming, en mogelijk zelfs de dood bespaard. Het pokkenvaccin was zelfs zo effectief tegen het pokkenvirus dat als gevolg van een zeer agressieve vaccinatiecampagne van de WHO het virus nu uitgeroeid is en niet meer in de natuur aanwezig. Ook de hondsdolheid en hepatitis B vaccins zijn voorbeelden van zeer effectieve vaccins waarvan dat bewezen is.

  En betreft de zogenaamde “gifstoffen” waar de auteur over vroeg waarom die überhaupt in vaccins aanwezig zijn, is voor het gros een duidelijk en helder antwoord. Voor iemand die geen achtergrond heeft in de biologie, en dan specifiek biochemie en microbiologie, is het waarschijnlijk allemaal hocus-pocus, maar dat is met de meeste wetenschappelijke dingen wel wat betreft leken. Dus misschien eerst zelf wat meer onderzoek doen naar dit soort onderwerpen voordat je er onzinnige en achterlijke uitspraken over doet. Een hele belangrijke uitspraak uit de toxicologie die hier zeker van toepassing is, is namelijk “de dosis is het gif”, wat inhoudt dat afhankelijke van de dosis waarin het word ingenomen iedere bestaande stof wel giftig of zelfs dodelijk kan zijn. De mens kan niet zonder zuurstof of water, maar wanneer men 100% zuurstof gas ademt, dus zonder de andere benodigde gassen die normaal in de lucht aanwezig zijn, dan kan het binnen een korte tijd een dodelijke zuurstofvergiftiging veroorzaken, en hetzelfde geld indien men 6 liter water of meer snel op zou drinken, dan sterft men ook door hersenzwellingen.

  Formaldehyde is een bekende carcinogeen (de wetenschappelijke term voor kankerverwekkend), maar indien men slechts zeer zelden en aan kleine hoeveelheden wordt blootgesteld dan is er verder nauwelijks een risico. En in vaccins zit slechts een zeer kleine hoeveelheid aan formaldehyde. Na het kweken van virussen of bacteriën voor het gebruik als vaccin, moet het levende organisme vaak wel eerst dood gemaakt worden omdat het anders de ontvanger alsnog flink ziek zou kunnen maken. Om die virussen of bacteriën te doden na het kweken gebruikt men formaldehyde.

  Wat betreft het aluminium, dat is in lage doseringen eveneens niet schadelijk, we krijgen het namelijk normaal ook al in lage dosissen binnen als gevolg van ons eten. Aluminium wordt zeer veelvuldig toegepast in vaccins in de vorm van aluminiumhydroxide, een stof met een sterk absorberend vermogen. Deze stof versterkt de immunologische reactie van het lichaam op een vaccin, en bevordert zodoende de aanmaak van antistof producerende cellen (de zogenoemde b-cellen), die wanneer men op een later moment nogmaals de desbetreffende ziekteverwekker tegenkomt de ziekteverwekker gauw herkent en het kan neutraliseren. Zonder hulpstoffen veroorzaken dode virussen en bacteriën na injectie geen immunologische reactie die sterk genoeg is om er een effectief afweer tegen te ontwikkelen, en zouden ze dan ook niet beschermen tegen een eventuele infectie. Squaleen wordt om dezelfde reden aan vaccins toegevoegd als aluminium hydroxide.

  Antibiotische middelen zoals neomycine en streptomycine, evenals ontsmettende middelen als Fenol worden aan vaccins toegevoegd om dezelfde reden als dat dergelijke stoffen aan veel andere producten wordt toegevoegd, namelijk om te voorkomen dat er bacteriën in kunnen gaan groeien.

  Dus, had men wat meer informatie er over opgezocht, dan had men dit ook allemaal kunnen achterhalen …

  1. Men ziet een student die eerst vertelt dat het allemaal onzinnig is, om vervolgens in de tweede regel al zijn eigen eerste zin onderuit te halen.. Vervolgens met een hele lijst gevaarlijke stoffen komt, om daarbij te vertellen dat het ‘allemaal wel meevalt’..

   Mag ik eens vragen of je een gedegen onderzoek kunt presenteren over de betrouwbaarheid van de griepprik..? Werkt ie überhaupt? Kunnen mensen ook sterven aan de prik, door adverse reacties.. Gewoon dus griep KRIJGEN ipv weghouden en daaraan sterven, doordat hun hele lijf vol griepvirusvaccinmixrommel zit..? Is dit getest en waar dan?

   En wellicht overbodig, maar je kent de manipulaties van de WHO rondom de ‘pandemie’ van de Mexicaanse Griep, die WEL is onderzocht door de Raad van Europa.. Conclusie: pure Big Pharma-manipulatie.
   Ken je overigens huisarts/dokter Van der Linden..? Die de dierenarts Ab Osterhaus’ gladde vaccinpraatjes aftroefde.. NOOIT bewezen werkzaam die griepprik. Gebruik de zoekmachine op de site hier. Maar studeer lekker verder en wees vooral heel kritisch..!!

   En dan is er nog het vooringenomen instituut dat RIVM heet en al lang onder invloed ligt van de Big Pharma lobbyisten.. Lees en huiver:
   http://annemiekenieborg.nl/rivm-vaccins-kunnen-het-immuunsysteem-verstoren/
   en vergeet vandaag NRC niet..
   https://www.nrc.nl/nieuws/2016/11/07/afweer-na-griepprik-mist-doel-5180754-a1530619

 17. iedere huisarts krijgt volgens mijn laatste info 10 euro per gezette griepprik…..is naar mijn mening al genoeg reden tot grote vraagtekens…maar een ieder die zich goed informeert weet dat het allemaal rotzooi is en zeg nu zelf wat moeten kankercellen in een griep vaccin??? zijn zware metalen goed voor het lichaam?? en andere schadelijke stoffen?? hoe kan dat helpen??? helaas zijn wij kudde dieren blind voor iets wat normaal gesproken uitgesloten zou moeten zijn van inname…denk toch na mensen en gebruik je gezond verstand zolang je nog kan want boven ons wordt genoeg zooi uitgespoten via chemtrails waardoor het wel eens kan zijn dat we straks zo ie zo niets meer kunnen.

 18. Had altijd een griepprik,nu al 3 jaar niet,krijg ook geen griep,hooguit een kou met een week hoesten zonder koorts.
  De toegevoegde stoffen in de prik zijn slechter dan een griep.

 19. Beste mensen, ons afweer systeem is te vergelijken met de brandweer, wanneer dat niet oefent kan het zijn werk niet doen, maar een brandweer zonder materiaal kan ook niets beginnen, ons materiaal is ons eten , uw eten uw medicijn, maar in deze maatschappij zou je zelf je voedsel moeten maken , dat wat ons wordt aangeboden is een product van : alles luistert naar het geld , en dat wordt ondersteund door (privatisering en markt werking)

  wij krijgen dus niet dat wat nodig is om ons afweersysteem te optimaliseren , daar behoort de staat voor te zorgen, nu verschuilt zij zich achter het geven van een griepprik, de verantwoording ontlopen om te zijn als VADER EN EEN MOEDER VOOR EEN HUISGEZIN.

  Dan wordt het: EENWORDING EN ZAMENWERKING, DIENEN MET LIEFDE EN TOEWIJDING, ZONDER EXTRA LOON OF BONUS.

  Ik hoor u nu al lachen, en toch is dit de enige weg tot een Harmonische maatschappij.

  JACOBUS.

 20. Ik heb dit jaar weer de griepprik gehaald ,wat ik eigenlijk niet wilde maar toch maar gedaan, op dinsdag middag gehaald en woensdagmiddag was ik al ziek vervelend voelen en erg hoesten. heb de huisarts hier over ingelicht maar deze denkt dat ik het al in mij had ,maar ik voelde mij prima voor de prik. Volgend jaar niet weer ik ben 65 geweest en val verder niet onder de doelgroep.

 21. Beste Mensen.

  Je krijgt de griep van de prik, vandaar GRIEPPRIK geheten, HA.HA

  probeer eens het boek te verkrijgen: (de enzymen factor )van de Arts DR. HIROMI SHINYA uitgever Ankh-Hermes B.V. VUL BIJ HET ZOEKEN OP DEZE SITE, de enzymen factor , in en je krijgt een mooi verhaal.

  ISBN 978-90-202-0294-6 . volgens mij momenteel alleen als e-reader boek te verkrijgen, daarin kom je tot de ontdekking dat onze voeding de bron is van vele ziekten, omdat onze darmflora vervuilt is door onze manier van eten , in dit boek kom je te weten HOE JE MOET ETEN.

  UW ETEN UW MEDICYN .

  Ook de nederlandse Arts H.v.d.Upwich schreef eveneens in de jaren 1964 hier een boekje over (uw eten uw beste Medicyn ).

  HET FRAPANTE is dat beide artsen in hun stellingen overeen komen.

  alleen het laatste boekje is er niet meer ISBN 90-6030-208-7
  uitgever de driehoek B.V Amsterdam.

  hopende u iets waardevols te hebben meegegeven

 22. Ben erg geschrokken van het artikel van Wouter, Vanwege 3x longenontsteking dacht ik dat het noodzakelijk is in mijn
  geval aan de prik te gaan. Wat moet ik nu doen? Vitamine D3 gebruiken
  in plaats van? Bij voorbaat dank voor uw reactie

 23. Ik heb op verzoek van mijn uitgever een aantal colleges van wetenschappers die ik voor mijn boek en de documentare gevolgd heb op mijn facebook pagina gezet . Ook heb ik zelf veel recherchewerk verricht. Ook over het nog recente Gardasil vaccin schandaal . Een overbodig gegeven vaccinatie dat geen bescherming geeft tegen de cervicale kanker en dat bij 30000 jonge dames tot ernstige bijwerkingen heft geleid en bij 6000 tot zeer ernstig blijvend letsel en bij 140jonge dames de dood tot gevolg heeft gehad. Geen Indcident dus, zoals de farmaceuten en de officiele regeringsinstanties u willen doen geloven, waar blijven de zorgvuldig opgezette klinische onderzoeken , die de waarde van vaccinaties en de veiligheid ervan aantonen? Volg ook de colleges van De wetenschapper Dr John Bergman.Dr Susanne Humpries, Berbara Loe- Fischer en meer

  1. @ Bert Albronda

   Dank! voor het delen van deze info hoe meer er bekend wordt hoe beter en dat deze info zich maar verder mag verspreiden. Misschien een link op andere sites?

 24. ik zit me al een paar dagen af te vragen of er een verband is tussen de griepprik en de corona want ik lees over de mensen die overlijden een onderliggende ziekte hebben dus de griepprik krijgen en dat zou ook verklaren dat mensen die de griepprik niet krijgen milde klachten hebben. Ik kreeg altijd de griepprik en was elke keer ziek nou heb ik hem drie jaar niet gehad en ben ook niet ziek geweest. Ik vraag mij af of de griepprik invloed heeft op de corona nu. want ik heb het gevoel dat dat wel zo is

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.