Een griepprik? Daar zit wat in; daar zit dit in..!


x

Als toeschouwer in de strijd tussen 'goed' en 'kwaad'..
Even lekker uitzieken? Is dat ook nog een optie..? Of bestaat het gevaar dat ik ‘doodga’ dokter, als ik geen griepvaccin laat toedienen? En is dát vaccin eigenlijk niet gevaarlijker dan de griep..?

x

Een griepprik? Daar zit wat in; daar zit dit in..!

x

2013 © WantToKnow.nl/.be
(met dank aan WvdB)

x

Voordat je weer een griepprik haalt.. Wellicht is het handig even inzicht te krijgen in wat er nou eigenlijk in die griepprik zít.. Behalve natuurlijk een boel geprojecteerde angst..! We kregen een mail van Wouter, die ons dit ingrediëntenlijstje zond. Je krijgt er kippenvel van.. Dat zit er overigens nog nét niet in, in dat griepprikvaccin, maar voor de rest tref je een hele santekraam aan..

effect griepprik teletekstWellicht wordt het ook eens tijd om aan je huisarts zélf te vragen: “Dokter, neemt u zelf dit vaccin?”. Wan uit onderzoek blijkt immers dat het percentage artsen dat ‘gelooft’ in vaccinatie, ver onder het gemiddelde ligt van de ‘burgerij’. Want als je erin gelooft, neem je zelf toch ook zo’n preventieve prik.. Toch? Maar waarom doen ze dit dan minder dan hun patiënten dit geacht worden te doen..?

Geloven deze artsen niet in een (griep)vaccinatie, of hebben ze wellicht té weinig tijd voor een klein griepprikje.. En mogen/kunnen ze die prik misschien niet bij zichzelf zetten? Zijn ze in dat verband (..) té stoer om naar een collega te gaan. Jeetje.. Maar is het niet simpel.. Wij geloven dat het in ieder geval iets te maken moet hebben met het ‘niet-geloven’ in het vaccin, en ‘bedenkingen hebben’ bij vaccinaties in het algemeen en de griepvaccinatie in het bijzonder..

Het baanbrekende boek van Daan de Wit over de fraude met de Mexicaanse griep, toont klip en klaar aan dat de 'goede bedoelingen' van Big Pharma erg ver te zoeken zijn. Het lukt deze industrieën maar niet om naar een evenwicht streven in de controverse tussen zoveel mogelijk geld verdienen en zo min mogelijk medicijnen verkopen.. (klik voor artikel over dit boek!)
Het baanbrekende boek van Daan de Wit over de fraude met de Mexicaanse griep, toont klip en klaar aan dat de ‘goede bedoelingen’ van Big Pharma erg ver te zoeken zijn. Het lukt deze industrieën maar niet om naar een evenwicht streven in de controverse tussen zoveel mogelijk geld verdienen en zo min mogelijk medicijnen verkopen.. (klik voor artikel over dit boek!)

Kijken we naar wetenschappelijk bewijs van die griepprik, dan kom je keer op keer onderzoek tegen, dat toch écht niet in staat is om de effecten van die griepprik aan te tonen.. Kijk hiernaast naar een teletekstbericht van vorig jaar.

Let wel, wij geloven zeker dat een griep dodelijk kan zijn, voor zwakkeren en kwetsbare groepen. Een griep kan dan nét de zogenaamde ‘genadeklap’ zijn en de dood tot gevolg hebben.. Maar is het niet eens tijd om deze zaken in een helderder perspectief te zien, dan door het vertroebelde kijkglas, waardoor we nu naar (griep)vaccins kijken..?

En weet je.. Er staan hier op de site genoeg artikelen die keihard aantonen dat ook de griepprik een product is, waaraan zoveel mogelijk geld verdiend moet worden. Vooral door de farmaceutische industrie. En dat aan dit product, minder prettige, of zelfs gevaarlijke kanten zitten, die niet belicht worden, staat ook als een seinpaal boven water.. Wanneer worden we eens wakker en vragen we om keihard bewijs dat vaccins:
– absoluut zeker werkzaam zijn, en
– absoluut zeker veilig zijn..!

Vaccinaties zijn niet 100% veilig en zij worden, naar onze mening en die van vele, vele anderen ,niet op verantwoorde, integere én transparante wijze verkocht..! Sterker nog, u krijgt geeneens garantie op dit product.. En nóg sterker.. De fabrikant wijst zelfs alle aansprakelijkheid af.. Tijd om wakker te worden en blijven, zo lijkt ons.. Terug naar de ingrediënten, in dit verband. Hier is het lijstje, met dank -zoals gezegd- aan Wouter..!

In een griepprik zitten de volgende gifstoffen:

Ethyleen glycol
Dit is bekend in de volksmond als ‘antivries’… Een chemische stof die we gebruiken als koelvloeistof in de radiator van uw auto of motorfiets. Bekend is dat 30 milliliter al dodelijk is, het is dus een zeer giftige stof. Tja, wat moet je hier nog aan toevoegen?

Hoe ongelofelijk het ook klinkt, maar er is nog nooit bewezen dat vaccinaties werken. Nog nooit heeft er bijvoorbeeld een officiële, vergelijkende studie plaatsgevonden tussen niet-gevaccineerde en gevaccineerde kinderen…
Dr. Phillip Incao

Phenol
Bekend desinfecteringsmiddel..

Formaldehyde
Kankerverwekkende stof. Een bizarre stof die zijn weg vindt in de cocktail van een vaccin. Formaldehyde is bekend in het gebruik om dode mensen of dieren te conserveren, door het zg. ‘sterk water’. De bekende kikker in het glas met vloeistof in het laboratorium op school of universiteit ligt dus in een bad van formaldehyde. Wat doet dit in een vaccin en wat heeft dit in hemelsnaam te maken met het voorkomen van een griep? Onderzoek naar de werking van formaldehyde hebben aangetoond dat het een kankerverwekkende stof is..

Aluminium
Giftige stof in deeltjes die je hersencellen aantasten. Afhankelijk van de hoeveelheid die we binnen krijgen, kan aluminium kanker aan long, borst en blaas veroorzaken en is er een relatie met Alzheimer.

Neomycin & Streptomycin
Anti-biotisch en geeft allergische reacties.

MF59,AS04
(= squaleen) In verband gebracht met auto-immuunziekten, MS,Lupus, veroorzaker van het Golfoorlogsyndroom

Aluminium(verbindingen)
Zoals gemeld bij aluminium, geeft hersenschade, Alzheimer, ADHD

De dramatisch stijging van autisme begon pas, toen de enorme hausse vaccinaties op gang kwam
De dramatisch stijging van autisme begon pas, toen de enorme hausse vaccinaties op gang kwam

Thimerosal
Deze stof bestaat voor ongeveer 50% uit kwik! Veroorzaakt hersenschade, autisme, Alzheimer, een giftige kwikverbinding dat voor neurologische en toxische schade zorgt en het immuunsysteem aantast. Een product dat hoofdzakelijk uit kwik bestaat, kwik is zo’n beetje de meest giftige stof voor de mens. Mensen die met kwik werken (dimethyl kwik) hebben speciale handschoenen aan die voorkomen dat er kwik op hun huid komt, een druppel op je huid is al genoeg om binnen een paar maanden te sterven.

Een andere, zeer nare eigenschap van kwik is dat hoeveelheden die je niet doden zich ophopen in je hersenen en daar letterlijk je hersenweefsel wegvreten (HIER). Dit proces stopt ook niet, eenmaal in je hersenen blijft het kwik jaar in jaar uit zijn vernietigende werk doen. Wat doet dit in hemelsnaam in een vaccin?

Conserveringsmiddel..? Als reden voor de toevoeging van thimerosal in vaccins, wordt opgegeven dat dit wordt gedaan om bacteriële groei tegen te gaan in het vaccin. Inmiddels blijkt uit jarenlange studies dat kwik bovenaan de lijst staat als de veroorzaker van ziekten als Alzheimer. Een vooraanstaand onderzoeker stelt zelfs dat het opeenvolgend nemen van drie griepprikken je kans op Alzheimer met een factor 10 toeneemt. Dit kan ook verklaren waarom er de laatste 10 jaar een explosie is en het aantal gevallen van Alzheimer en de aanwezigheid van Thimerosal in vaccins. Thimerosal staat ook als hoofdverdachte in de lijst als het gaat om de explosieve toename van Autisme.

Alleen al in de Staat California tonen officiële cijfers aan dat 10 jaar geleden 1 op de 2000 kinderen aan Autisme leed, terwijl dat getal inmiddels ligt op 1 op de 165. Kinderen die door een vaccinatie Autistisch zijn geworden verslechteren met de jaren alleen maar, dit komt omdat het kwik zijn vernietigende werking in de hersenen blijft doen. (lees in dit verband het aritkel van Robert Kennedy jr. HIER)

Polysorbaat
Veroorzaakt onvruchtbaarheid

Kortom.. Werk aan de winkel voor al die pro-vaccinatiewerkers, om hier onder dit artikel uit te leggen wat deze stoffen in vaccins doen.. Of..

x

x
En wat zeggen de bijsluiters van de griepvaccins eigenlijk…?

(we nemen hier de bijsluiter van ‘Flulaval’ als referentie, waar andere griepvaccins hetzelfde melden!)
X

griep-bijwerkingen-en-werking

Afgezien van de eerste twee punten (8.4 en 11) lijkt een focus op punt 13 belangrijker:

‘Flulaval is niet getest op kankerverwekkende bijwerkingen, noch de invloed op vruchtbaarheid en/of invloed op de foetus.’

X

En dan… Over de werking van het vaccin, waar het toch om begonnen was, nietwaar..?

griep-bijwerkingen-en-werking2

‘Er zijn geen gecontroleerde tests geweest, die adequaat aantonen,

dat er sprake is van de afname van het aantal griepgevallen,

nádat ‘Flulaval’ werd toegediend als griepprik/vaccinatie..’

Reacties op dit artikel:
Wellicht is één van de reacties op onze Facebook-pagina wel heel veelzeggend.. Heb je een dergelijke ervaring, plaats hem hieronder in de reacties, of evt. ook op FB:

wtk facebookAyasha Esther: “Bijna 40 jaar geleden is deze idioterie al begonnen. Bij het bedrijf waar ik toen werkzaam was, was het verplicht de griepprik te halen. Je raadt nooit wat er daarna gebeurde. Bijna de helft van de medewerkers incluis mijzelf, werd ziek van die griepprik plus een pijnlijke arm die je een paar weken niet meer kon gebruiken. Het resultaat was een ziekteverzuim binnen het bedrijf als nooit te voren van gemiddeld 2 tot 3 weken. Vanaf dat moment was er geen verplichte griepprik meer. Maar nog steeds zijn er mensen die er in tuinen en nog gewillig en vrijwillig zich met gif in laten spuiten.”

Advertentie

597 thoughts on “Een griepprik? Daar zit wat in; daar zit dit in..!

 1. Ik heb op verzoek van mijn uitgever een aantal colleges van wetenschappers die ik voor mijn boek en de documentare gevolgd heb op mijn facebook pagina gezet . Ook heb ik zelf veel recherchewerk verricht. Ook over het nog recente Gardasil vaccin schandaal . Een overbodig gegeven vaccinatie dat geen bescherming geeft tegen de cervicale kanker en dat bij 30000 jonge dames tot ernstige bijwerkingen heft geleid en bij 6000 tot zeer ernstig blijvend letsel en bij 140jonge dames de dood tot gevolg heeft gehad. Geen Indcident dus, zoals de farmaceuten en de officiele regeringsinstanties u willen doen geloven, waar blijven de zorgvuldig opgezette klinische onderzoeken , die de waarde van vaccinaties en de veiligheid ervan aantonen? Volg ook de colleges van De wetenschapper Dr John Bergman.Dr Susanne Humpries, Berbara Loe- Fischer en meer

  1. @ Bert Albronda

   Dank! voor het delen van deze info hoe meer er bekend wordt hoe beter en dat deze info zich maar verder mag verspreiden. Misschien een link op andere sites?

 2. Ben erg geschrokken van het artikel van Wouter, Vanwege 3x longenontsteking dacht ik dat het noodzakelijk is in mijn
  geval aan de prik te gaan. Wat moet ik nu doen? Vitamine D3 gebruiken
  in plaats van? Bij voorbaat dank voor uw reactie

 3. Beste Mensen.

  Je krijgt de griep van de prik, vandaar GRIEPPRIK geheten, HA.HA

  probeer eens het boek te verkrijgen: (de enzymen factor )van de Arts DR. HIROMI SHINYA uitgever Ankh-Hermes B.V. VUL BIJ HET ZOEKEN OP DEZE SITE, de enzymen factor , in en je krijgt een mooi verhaal.

  ISBN 978-90-202-0294-6 . volgens mij momenteel alleen als e-reader boek te verkrijgen, daarin kom je tot de ontdekking dat onze voeding de bron is van vele ziekten, omdat onze darmflora vervuilt is door onze manier van eten , in dit boek kom je te weten HOE JE MOET ETEN.

  UW ETEN UW MEDICYN .

  Ook de nederlandse Arts H.v.d.Upwich schreef eveneens in de jaren 1964 hier een boekje over (uw eten uw beste Medicyn ).

  HET FRAPANTE is dat beide artsen in hun stellingen overeen komen.

  alleen het laatste boekje is er niet meer ISBN 90-6030-208-7
  uitgever de driehoek B.V Amsterdam.

  hopende u iets waardevols te hebben meegegeven

 4. Ik heb dit jaar weer de griepprik gehaald ,wat ik eigenlijk niet wilde maar toch maar gedaan, op dinsdag middag gehaald en woensdagmiddag was ik al ziek vervelend voelen en erg hoesten. heb de huisarts hier over ingelicht maar deze denkt dat ik het al in mij had ,maar ik voelde mij prima voor de prik. Volgend jaar niet weer ik ben 65 geweest en val verder niet onder de doelgroep.

 5. Beste mensen, ons afweer systeem is te vergelijken met de brandweer, wanneer dat niet oefent kan het zijn werk niet doen, maar een brandweer zonder materiaal kan ook niets beginnen, ons materiaal is ons eten , uw eten uw medicijn, maar in deze maatschappij zou je zelf je voedsel moeten maken , dat wat ons wordt aangeboden is een product van : alles luistert naar het geld , en dat wordt ondersteund door (privatisering en markt werking)

  wij krijgen dus niet dat wat nodig is om ons afweersysteem te optimaliseren , daar behoort de staat voor te zorgen, nu verschuilt zij zich achter het geven van een griepprik, de verantwoording ontlopen om te zijn als VADER EN EEN MOEDER VOOR EEN HUISGEZIN.

  Dan wordt het: EENWORDING EN ZAMENWERKING, DIENEN MET LIEFDE EN TOEWIJDING, ZONDER EXTRA LOON OF BONUS.

  Ik hoor u nu al lachen, en toch is dit de enige weg tot een Harmonische maatschappij.

  JACOBUS.

 6. Had altijd een griepprik,nu al 3 jaar niet,krijg ook geen griep,hooguit een kou met een week hoesten zonder koorts.
  De toegevoegde stoffen in de prik zijn slechter dan een griep.

 7. iedere huisarts krijgt volgens mijn laatste info 10 euro per gezette griepprik…..is naar mijn mening al genoeg reden tot grote vraagtekens…maar een ieder die zich goed informeert weet dat het allemaal rotzooi is en zeg nu zelf wat moeten kankercellen in een griep vaccin??? zijn zware metalen goed voor het lichaam?? en andere schadelijke stoffen?? hoe kan dat helpen??? helaas zijn wij kudde dieren blind voor iets wat normaal gesproken uitgesloten zou moeten zijn van inname…denk toch na mensen en gebruik je gezond verstand zolang je nog kan want boven ons wordt genoeg zooi uitgespoten via chemtrails waardoor het wel eens kan zijn dat we straks zo ie zo niets meer kunnen.

 8. Dit artikel is inderdaad wel echt een heerlijk stukje van propagandistische bangmakerij. Ja, de griepprik zoals die nu in de meeste land op de markt is, is voor misschien wel de helft van de mensen overbodig en zelfs enigzins geldklopperij. Maar om nou te zeggen dat vaccins in hun geheel geldklopperij is, zonder enig aantoonbare meerwaarde boven het niet vaccineren, of laat staan dat de farmaceutische industrie de meeste vaccins zelfs op de markt brengt met als doel mensen opzettelijk ziek te maken en er zo nog meer aan te verdienen is compleet gestort. Een paar goede voorbeelden van veelgebruikte vaccins die wel een groot nut hebben en een bewezen staat van dienst zijn bijvoorbeeld het DTP vaccin dat al tijdens de jeugd wordt toegediend, en een combinatievaccin is tegen de bacteriële ziektes Difterie en Tetanus, en de virale ziekte polio. Het DTP vaccin heeft een behoorlijk hoge effectiviteit, en heeft al heel wat kinderen ernstig ziekte, verlamming, en mogelijk zelfs de dood bespaard. Het pokkenvaccin was zelfs zo effectief tegen het pokkenvirus dat als gevolg van een zeer agressieve vaccinatiecampagne van de WHO het virus nu uitgeroeid is en niet meer in de natuur aanwezig. Ook de hondsdolheid en hepatitis B vaccins zijn voorbeelden van zeer effectieve vaccins waarvan dat bewezen is.

  En betreft de zogenaamde “gifstoffen” waar de auteur over vroeg waarom die überhaupt in vaccins aanwezig zijn, is voor het gros een duidelijk en helder antwoord. Voor iemand die geen achtergrond heeft in de biologie, en dan specifiek biochemie en microbiologie, is het waarschijnlijk allemaal hocus-pocus, maar dat is met de meeste wetenschappelijke dingen wel wat betreft leken. Dus misschien eerst zelf wat meer onderzoek doen naar dit soort onderwerpen voordat je er onzinnige en achterlijke uitspraken over doet. Een hele belangrijke uitspraak uit de toxicologie die hier zeker van toepassing is, is namelijk “de dosis is het gif”, wat inhoudt dat afhankelijke van de dosis waarin het word ingenomen iedere bestaande stof wel giftig of zelfs dodelijk kan zijn. De mens kan niet zonder zuurstof of water, maar wanneer men 100% zuurstof gas ademt, dus zonder de andere benodigde gassen die normaal in de lucht aanwezig zijn, dan kan het binnen een korte tijd een dodelijke zuurstofvergiftiging veroorzaken, en hetzelfde geld indien men 6 liter water of meer snel op zou drinken, dan sterft men ook door hersenzwellingen.

  Formaldehyde is een bekende carcinogeen (de wetenschappelijke term voor kankerverwekkend), maar indien men slechts zeer zelden en aan kleine hoeveelheden wordt blootgesteld dan is er verder nauwelijks een risico. En in vaccins zit slechts een zeer kleine hoeveelheid aan formaldehyde. Na het kweken van virussen of bacteriën voor het gebruik als vaccin, moet het levende organisme vaak wel eerst dood gemaakt worden omdat het anders de ontvanger alsnog flink ziek zou kunnen maken. Om die virussen of bacteriën te doden na het kweken gebruikt men formaldehyde.

  Wat betreft het aluminium, dat is in lage doseringen eveneens niet schadelijk, we krijgen het namelijk normaal ook al in lage dosissen binnen als gevolg van ons eten. Aluminium wordt zeer veelvuldig toegepast in vaccins in de vorm van aluminiumhydroxide, een stof met een sterk absorberend vermogen. Deze stof versterkt de immunologische reactie van het lichaam op een vaccin, en bevordert zodoende de aanmaak van antistof producerende cellen (de zogenoemde b-cellen), die wanneer men op een later moment nogmaals de desbetreffende ziekteverwekker tegenkomt de ziekteverwekker gauw herkent en het kan neutraliseren. Zonder hulpstoffen veroorzaken dode virussen en bacteriën na injectie geen immunologische reactie die sterk genoeg is om er een effectief afweer tegen te ontwikkelen, en zouden ze dan ook niet beschermen tegen een eventuele infectie. Squaleen wordt om dezelfde reden aan vaccins toegevoegd als aluminium hydroxide.

  Antibiotische middelen zoals neomycine en streptomycine, evenals ontsmettende middelen als Fenol worden aan vaccins toegevoegd om dezelfde reden als dat dergelijke stoffen aan veel andere producten wordt toegevoegd, namelijk om te voorkomen dat er bacteriën in kunnen gaan groeien.

  Dus, had men wat meer informatie er over opgezocht, dan had men dit ook allemaal kunnen achterhalen …

  1. Men ziet een student die eerst vertelt dat het allemaal onzinnig is, om vervolgens in de tweede regel al zijn eigen eerste zin onderuit te halen.. Vervolgens met een hele lijst gevaarlijke stoffen komt, om daarbij te vertellen dat het ‘allemaal wel meevalt’..

   Mag ik eens vragen of je een gedegen onderzoek kunt presenteren over de betrouwbaarheid van de griepprik..? Werkt ie überhaupt? Kunnen mensen ook sterven aan de prik, door adverse reacties.. Gewoon dus griep KRIJGEN ipv weghouden en daaraan sterven, doordat hun hele lijf vol griepvirusvaccinmixrommel zit..? Is dit getest en waar dan?

   En wellicht overbodig, maar je kent de manipulaties van de WHO rondom de ‘pandemie’ van de Mexicaanse Griep, die WEL is onderzocht door de Raad van Europa.. Conclusie: pure Big Pharma-manipulatie.
   Ken je overigens huisarts/dokter Van der Linden..? Die de dierenarts Ab Osterhaus’ gladde vaccinpraatjes aftroefde.. NOOIT bewezen werkzaam die griepprik. Gebruik de zoekmachine op de site hier. Maar studeer lekker verder en wees vooral heel kritisch..!!

   En dan is er nog het vooringenomen instituut dat RIVM heet en al lang onder invloed ligt van de Big Pharma lobbyisten.. Lees en huiver:
   http://annemiekenieborg.nl/rivm-vaccins-kunnen-het-immuunsysteem-verstoren/
   en vergeet vandaag NRC niet..
   https://www.nrc.nl/nieuws/2016/11/07/afweer-na-griepprik-mist-doel-5180754-a1530619

 9. Ik lees hier in de hoop wat wijzer te worden en verschillende kanten te ,,horen,, en kan mij niet aan de indruk onttrekken dat Guido een ander geluid niet op prijs stelt, de reacties van Guido zijn redelijk puberaal, probeer het aub bij, zoals bij de spelregels staat, respectvol te houden.

  1. Welke ander geluid..??
   En daarnaast: het is je goed recht, te zeggen hoe je je ‘niet aan de indruk kunt onttrekken’.. 😉

 10. Mijn ervaring met de griepprik:
  De keren dat ik die gehaald heb sloeg de griep genadeloos toe, met ernstige complicaties zoals longontsteking. Wekenlang ziekmelding op mijn werk moeten doen.
  Geen griepprik: lichte griepverschijnselen met hooguit enkele dagen ziekmelding. Enkele jaren (zonder griepprik dus) zelfs geen griep…….
  In mijn geval: ik word zieker met griepprik. Nooit meer doen!

 11. Beste,
  Dit artikel geeft mij géén inzicht in wat er in mijn griepprik zit, zie onderstaand het ‘ingrediëntenlijstje’ van de griepprik die ik vorige week gehaald heb.

  De werkzame stoffen in dit middel zijn: griepvirus (geïnactiveerd, gesplitst) van de volgende stammen*:
  A/California/7/2009 (H1N1) pdm09-achtige stam (A/California/7/2009, NYMC X-179A) 15 microgram HA**
  A/Hong Kong/4801/2014 (H3N2) achtige stam (A/Hong Kong/4801/2014, NYMC X-263B) 15 microgram HA**
  B/Brisbane/60/2008-achtige stam (B/Brisbane/60/2008, wild type) 15 microgram HA**
  Per dosis van 0,5 ml
  * gekweekt in bevruchte kippeneieren van gezonde kippen
  ** hemagglutinine
  De andere stoffen in dit middel zijn: een bufferoplossing met natriumchloride, dinatriumfosfaatdihydraat, kaliumdiwaterstoffosfaat, kaliumchloride, water voor injecties.

  Ik ben benieuwd naar reacties!
  Vriendelijke groet,
  Paul

  1. Paul, we pretenderen geen alwetendheid; ga zelf op onderzoek uit! Dat is ons motto. Waarom meld je overigens niet de bijwerkingen of het gebrek aan (kanker?)onderzoek dat gedaan is naar het middel dat jij kreeg toegediend..??

  2. Dus allemaal aan de Vaxigrip..?? Stevige bijwerkingen mogelijk dus. Een stevige griep is ook heerlijk toch? Ff lekker zweten, uitzieken, verwend worden, koppie thee en helemaal mooi: een GROG. (Ik kon even geen bijsluiter vinden van de GROG..!)
   En ik begrijp dat er onderzoek is gedaan naar de mogelijke kankerverwekkende eigenschappen, of de afwezigheid daarvan in ‘VAXIGRIP’..?
   En.. Hoe voelt dat nou, zélf op onderzoek gaan..?

  3. Ik stel nergens dat iedereen aan de Vaxigrip zou moeten.
   Een stevige griep is voor mij beslist niet heerlijk. Dat weet ik uit ervaring. Juist om deze reden ga ik voor de griepprik.
   Ik heb niets gezegd over onderzoek dat al dan niet gedaan is naar de mogelijke kankerverwekkende eigenschappen.
   Het vragen om reacties is ook een vorm van onderzoek.

  4. Hoi Paul, Ik heb de bijsluiter gelezen maar je vergeet de stoffen,
   Als u of uw kind allergisch bent/is voor:
   – de werkzame stoffen, of
   – een van de andere stoffen in dit vaccin (deze stoffen vindt u in rubriek 6), of
   – bestanddelen die in zeer kleine hoeveelheden aanwezig kunnen zijn, zoals eieren
   (ovalbumine of kippeneiwitten), neomycine, formaldehyde of octoxynol-9. Zijn deze onschuldig?

 12. Ik zelf heb COPD in het laatste stadium. Krijg al een jaar of 10 een oproep voor de griepprik. Nooit gehoor aan gegeven. Krijg al genoeg chemische troep binnen.

 13. hoe naar is dit voor mensen die nog steeds geloven in “wat de dokter zegt”…Het vertrouwen die je hebt in de kennis over dit soort zaken, is beschamend. Ik weet het niet meer. Ik heb diabetes 2, en er word gezegd, het is beter voor je om de spuit te halen….. Nu ik dit lees, zit er sterk over te denken om de spuit NIET te halen. Het is jammer dat er geen duidelijke afspraken over zijn, en dat het niet beter word onderzocht, en uitgelegt. Jammer!

 14. In dit artikel mis ik de onderbouwing over de hoeveelheid van de ingredienten. In NL hebben we Influvac en Vaxigrip. de een bevat sporen, gentamycine en formaldehyde, de tweede sporen van neomycine en formaldehyde.(farmacotherapeutisch compas)
  Hoeveel is dat dan??
  Kwik zit in ons voedselketen, vnl in vis, evenals aluminium in ons voedsel zit. Als je vaak last hebt van je maag en Maalox=Gastilox gebruikt krijg je ook aluminium binnen!Ik bedoel maar…
  Mijn voorstel is om een echt onafhankelijk onderzoek te doen over de voor- en nadelen van de griepprik!!
  Als kind van 8 tot 11 jaar ben ik erg ziek geweest van de “Hongkong” en de “A-griep”. Lag 14 dagen weg te kwijnen en was erg verzwakt, later op puberleeftijd en zelfs een keer toen ik uitgerekend was van een zwangerschap, dat wil ik toch graag voorkomen als het kan…
  Graag een scherpe onderbouwing om de prik niet te nemen!!
  Trouwens, hoe zit het met de gezondheidsraad?? Doen die hun werk ook niet goed??
  Mijn voorstel is om een echt onafhankelijk onderzoek te doen over de voor- en nadelen van de griepprik!!

 15. Een les voor de Hartstichting.

  Om hart probleem te voorkomen alsnog genezen moet je de volgende verschijnselen goed leren kennen.
  1) een verhoogd cholesterolgehalte
  2) een verhoogd bloeddruk
  3) suikerziektes
  4) verstopping
  5) verkoudheid/griep

  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=2270:wereldberoemde-hartchirurg-onthult-ware-oorzaak-hartkwalen&catid=17:gezondheid&Itemid=30
  De wereldberoemde hartchirurg Dwight Lundell heeft 25 jaar ervaring in zijn vakgebied, heeft meer dan 5.000 openhartoperaties verricht en moet nu toegeven dat hij ernaast zat.
  Op basis van de wetenschappelijke literatuur hield het medisch establishment altijd vol dat hartziekten het gevolg zijn van een verhoogd cholesterolgehalte.
  De enige geaccepteerde therapie was het voorschrijven van medicijnen die cholesterol verlagen en een vetarm dieet. Gesteld werd dat een vetarm dieet zou leiden tot een lager cholesterolgehalte en dus minder hartziekten. Afwijken van deze aanbevelingen werd gezien als ketterij.
  Aderwand
  Enkele jaren geleden werd ontdekt dat ontstekingen in de aderwand de werkelijke oorzaak zijn van hartziekten. Langzamerhand vindt er een paradigmaverschuiving plaats.

  “ontstekingen” in de aderwand?
  Hij had de ware oorzaak nog niet ontdekt. Want er is ingewikkeld dan hij denkt.

  Eerst moet hij leren de voedingsbron van een Gal naast cholesterol.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Gal_(stof)
  Gal wordt gemaakt door de lever en in de galblaas opgeslagen in ingedikte toestand. Gal bestaat onder andere uit water, galzouten, cholesterol en bilirubine.

  Waar komt het water vandaan?
  Dit komt rechtstreeks van de BLAAS.

  Hoe wordt de galsap en cholesterol bij een blaasontsteking door verkoudheid/griep, idd door de antibiotica middelen?

  Ten tweede is de ombouw in de aderwand.
  In de aderwand hoort bloed en vocht erin. Maar ook een natuurlijke vloeistof die zorgt de bloedsomloop soepel doorstromen.

  chemische stoffen in het lichaam in het algemeen, ontlaadt water, giftige chemicaliën door het bloed naar het hart, zal zeker verwijdert het hartweefsel vloeistof nodig, nadat de oorspronkelijke lichaamsvloeistof uit de lichaamsvloeistof wordt afgevoerd een niet-hernieuwbare originele de structuur van een deel van lichaamsvloeistoffen zal onmiddellijk verliezen wat schade, dus dag na dag, uiteindelijk leidt tot een ernstige hartkwaal, zijn vele aspecten van hart-en vaatziekten daadwerkelijk worden misbruikt en de moderne geneeskunde zijn nauw verwant.

  De verstoorde aderwand veroorzaakt de overlast voor de HART met verschillende verschijnselen o.a. paniekaanval of hartoverslagen.

  http://www.show.nl/showflits/2014/marco-van-basten-voorlopig-thuis-vanwege-hartkloppingen/
  Marco van Basten voorlopig thuis vanwege hartkloppingen

  Waar komt de hartkloppingen van Marco vandaan?
  Van de ontlasting en stress.

  1. Quote: Van Bastens assistenten Dennis Haar en Alex Pastoor vervangen hem tijdens zijn afwezigheid in de komende dagen en tijdens het duel met FC Dordrecht. De club heeft er nog geen zicht op hoe lang Van Basten, wiens vader vorige maand overleed, uit de roulatie zal zijn.

   Stress, spanning, ogenregelmatige eet-, drinkgewoonte veroorzaakt Obstipatie. Marco van Basten heeft jaren last van Obstipatie. De trauma begon direct na het overleden van zijn vader en slecht gaat met zijn voetbalclub.

   De darm trekken zich nauw dat de geur van de ontlasting in de dikkedarm ongewenst richting naar boven stijgt via de poortader.

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Ader_(anatomie)
   Een bijzonder type ader is de poortader (vena portae), die bloed van de darmen naar de lever vervoert. Alle andere aders vervoeren bloed rechtstreeks naar het hart toe.

   Hoe reageert het HART?
   Het hart probeert deze ongewenst geur van de ontlasting naar beneden drukken zogenaamde hartkloppingen.

   Wat zou hij behandelen van zijn huisarts?

   https://www.thuisarts.nl/hartkloppingen/ik-heb-last-van-hartkloppingen
   Er zijn ook medicijnen die de hartkloppingen verminderen, zoals een betablokker (of een calciumantagonist, eventueel met digoxine).

   Is dit de oplossing?

 16. Het enige doel van griepvaccinaties is ons zo ziek te maken dat wij kostbare medicijnen moeten consumeren.cirkel weer rond voor Big Pharma!!!

 17. Slecht artikel. Veel suggestie, weinig feitelijk juiste informatie. Verder wordt op basis van één oude bijsluiter van een griepvaccin gegeneraliseerd naar alle
  Bovendien (inmiddels)aantoonbaar onjuiste informatie. In ieder geval thiomersal zit niet in de Nederlandse griepvaccins.

  1. Meneer de Wolff, je e-mailadres achter de schermen, laat zien dat je een zuivere trol bent.. Werkzaam voor RIVM..?? Wel een compliment je hier te mogen ontvangen.. Leuk bedacht zo, die naam ook, met 2 f’s.. Eigenlijke achternaam de Wol.. en dan afkorting van ; Fingerende farizeeër’ erachter..?

 18. Ik vraag me af of dit de oorzaak is van het hoge aantal kankergevallen dat de afgelopen jaren om mij heen voorgekomen zijn.

 19. Wat een gezeur weer, en dat elk jaar rond deze tijd. Het kan best zo zijn dat kwik en formaldehyde als hulpstoffen worden gebruikt maar dan waarschijnlijk in zeer lage doseringen, zodat je er geen nadelige gevolgen van hebt. Wat mij opvalt is dat dit gezeur over vaccinaties echt iets van de laatste jaren is, vroeger hoorde je daar nooit mensen over en bestonden dingen als vaccinatieschade niet eens, je ging gewoon je vaccinaties halen and that was it.

  Ik snap niet waarom mensen zo angstig en panisch zijn geworden voor vaccinaties terwijl ze wel heel makkelijk grijpen naar allemaal homeopatische wel dan niet werkende middeltjes, waar overigens vaak veel dodelijkere ingrediënten in zitten dan in gewonde medicijnen.

  Ik laat mezelf vanavond gewoon weer prikken (griepprik) ik ben een risicodrager dus dan doe je dat echt wel. Ik heb zelf nog nooit echt last gehad van het prikken, ok misschien een beetje zere arm maar dat is niet echt pijn.

 20. Ben bijna 74 maar voor mij geen griepprik. Ik vertrouw liever op gezond eten, positief denken en op natuurlijke supplementen. Als kind werd ik zieker van de griep dan nu als oudere.

  +

 21. Heb nu diverse jaren de griepprik gehaald en de griep ging aan mij voorbij. Ik kon wel verkouden raken, maar echt griep nee. Voorheen was ik elk jaar 2 x 3 weken geveld door griep..
  Toch als de griepprik enkel in de arm gezet kan worden zou ik het niet doen. Mijn arm/ schouders zijn al vlot overbelast. Kon nu in 2015.. 2,5 maand mijn arm niet gebruiken en mijn andere arm raakte daardoor ook weer overbelast.

 22. Wat is er mis aan om een keer de griep te krijgen. Zo krijgt het lichaam weer de kans anti stoffen aan te maken. Lekker beroerd, een paar dagen onder de wol. Je lekker zielig vinden/voelen en….. lekker verwend te worden. Leve de griep, griep griep hoera!

  1. De keren dat ik de griepprik niet haalde heb ik longontsteking gekregen zo zwaar dat 1 m’n longen kapot zijn. Twee ik bijna dood was dus ik kies liever een griepprik.

 23. A. Weinig artsen nemen zelf de griepprik.
  B. Je ziet weinig oude artsen.
  C. Veel mensen leggen geen verband, dat doet de arts wel.

 24. Tijdens mijn opleiding WMB werd ons uitgelegd door de docent (arts) dat m.n de kweekbodem voor de vacins veel stoffen bevatten die ziekmaken zijn.
  Dit zou de vele chronische klachten, allergieen e.d kunnen veroorzaken.

 25. Ik heb een dergelijke ervaring als eerder verteld door Ayasha Esther. Ook ongeveer 40 jaar geleden werkte ik bij een bedrijf waar wij als personeelsleden (jong & dynamisch) werden uitgenodigd deel te nemen aan een proef met de griepprik. Het was niet verplicht, maar velen wilden medewerking verlenen aan degene van dit academisch (wetenschappelijk) onderzoek van de Universiteit in R’dam. We werden in groepen verdeeld en elke groep kreeg een ander virus/vaccin toegediend, plus uiteraard een controle groep.
  Ook bij ons zeer velen die ziek werden zoals nooit tevoren van een griep, 2-3 weken uit de roulatie, lang met een pijnlijke arm ed.
  Resultaten van het onderzoek weet ik niet, maar deze ervaringen waren voor velen duidelijk en voor mij genoeg om daarna nooit meer een griepvaccinatie te nemen!

 26. Als huisarts heb ik aanvankelijk de griepprik gegeven aan mensen die er om vroegen. Later schreven we risicogroepen volgens het protocol aan. Daar verdiende je als huisarts in de herfstmaanden flink aan. Opvallend veel ouderen meldden dat zij juist na de griepprik vaak ziek werden. Ik verklaarde dit doordat er in een griepvaccin een cocktail van vier verschillende vaccins zit, waartegen het lichaam dan tegelijkertijd zijn afweer moet richten.

  Dat is voor mensen met een verzwakt immuunsysteem, zoals bij ouderen of mensen met diabetes of andere chronische aandoeningen, een extra inspanning/handicap. Het wekt dan ook geen verbazing dat juist deze gevaccineerde mensen ziek worden, doordat hun immuunsysteem niet meer in staat is weerstand te bieden tegen een dergelijke aanslag. Hierop heb ik indertijd mijn vaccinatiebeleid (als enige in de huisartsengroep) aangepast, d.w.z. een terughoudend beleid gevoerd, waarbij ik de patiënt zoveel mogelijk objectieve informatie gaf, waardoor deze een bewuste keuze kon maken.

  1. Ik ken persoonlijk een paar gevallen, waarbij ouderen, binnen enkele weken ná de griepprik (één zelfs de week erná) overleden..!! Zware griep (= immuunstoringen) verschijnselen..!

  2. Het ironische is, dat juist de mensen met een chronische aandoening, (en ouderen) geacht worden een griepprik te halen.
   Vooral niet zelf nadenken en hopen op een verstandige arts dan maar.

  3. Koekje, een fysiek kwetsbare ‘oudere’ die ik wekelijks zie heb ik echt van haver tot gort ingelicht, maar het lijkt wel of ze het niet wil horen, koppigheid of toch weer de heilige aanpak van de arts. Het zal wel met dat oude vertrouwen te maken hebben waar ze vroeger zo in geloofden toen een arts (er zijn heus nog wel goede) nog werkelijk een arts was…
   Ik ben werkelijk bezorgd om haar omdat ze zo fragiel is en door zo een vaccinatie niet de weerstand meer kan bieden tegen het virus dat gegeven wordt.
   Ik houd mijn hart vast…

 27. Indigo , het volgende staat mij al jaren in de maag. Het is verschrikkelijk en onmenselijk wat er allemaal gebeurt om ons heen. Wat ik bemerkt is dat er alleen onwaarheden worden verteld over griep injecties e.d.
  Als je vraagt is het veilig en vraagt je om uitleg krijg je een warrig verhaal of wordt je afgeschoven.
  Zelf helaas een aantal malen jaarlijks geinjecteerd. Met goed vertrouwen. Ben er mee gestopt sinds vorig jaar. Mijn gezichts veld werd steeds minder en vlekken op het oog-vlies. Hopelijk wordt dat minder nu ik er geen meer laat injecteren.
  Als je te boek staat als chronisch zieken . Wordt je met allerlei adviezen geconfronteerd.
  Ik zal niet afdwalen , maar vul het zelf maar in het klopt niet
  Dat weet ik heel zeker ik zie dat aan de gezichten bij de huisarts en personeel.
  Vorig jaar en wat er nu recent aan de hand is , momenteel voel je dat virus of iets anders in de lucht en zie je het verschijnsel bij andere mensen. Je wordt of blijft verkouden . Hoesten en slijm opgeven. Dat komt diep uit de longen naar boven. Vooral als het kouider wordt. Volgens mij heeft het niets met kouder worden te maken.
  Maar wat er in de lucht hangt. Of in de lucht wordt uitgestoten . Chemie industrieen.
  Bij een hoop mensen is er een aandoening aan het rechteroog zeker hier en steken en hoofdpijn in de regio Alblasserwaard Sliedrecht / Papendrecht dit moet even gezegd worden.
  Koude rillingen en koud zweet breekt ineens uit zonder reden.Zijn dit de bijwerkingen van deze griep injecties of is het een mix van lucht vervuiling en de injectie tesamen.
  Voel mij hier in Papendrecht niet goed. De huis arts is geen optie meer. Die probeert je vol te stoppen met medicatie. Zonder enige vorm van onderbouwing. Een lucht ledig advies waar niemand iets aan heeft binnen de deuren van de huisartsen praktijken. Ik weet wel waar het aan legt. Je immuun systeem wordt steeds zwaker hierdoor als je deze griep injectie jaarlijks bij de huisarts laat injecteren dat is mijn ervaring. Het personeel lijkt onwetend te zijn en/of geeft toch het advies om het te laten toedienen. Mijn bloedruk is wat omhoog gegaan terwijl ik regelmatig sport en niet rookt. Alcohol zeer weinig tot niets. Verder een gezond voedings patroon zover je van gezond voedsel nog kan praten en dan heb je hier ook nog Dupont in Dordrecht. Ik praat geen onzin hier.

  1. Een paar schrijf fouten dat komt dat het mij heel hoog zit deze onmenselijke situaties in Nederland.

 28. ik ben zoals mijn huisarts het zegt een risiscopatient. wat dat dan ook moge zijn. ik hb vorige jaar mijn eerst griepprik gehad en heb drie weken in mijn bed geleg, ik was strontziek en heb gezegd dit nooit meer. risico of niet. dusik krijg er geen meer, netjes opgelost. (p mijn hui arts geeft zichzelf elk jaar nee grieprprik, zij gelooft er in)

 29. mijn man heeft open verbinding naar ze hersenen toe.toen er varkensgriep vaccinatie bij kwam kreeg hij hersenvliesontsteking.2 keer vaccinatie 2 keer hersenvliesontsteking naar paar maanden.dan een jaar geen vaccinatie en ook geen hersenvliesontsteking.dan veer vaccinatie en ontsteking.in 2015 heeft hij geen vaccinatie genomen en was weer gezond.nu zit er weer een brief in brievenbus -kom maar.ik mag ook.gratis.sorry,ik ga liever dood van de griep.

 30. Mijn vader wordt ieder jaar erg ziek van de griepprik en gek genoeg is hij dat het volgende griepseizoen weer vergeten en dan neemt hij ‘m toch weer. Ik moet hem er nu aan herinneren om het niet te doen.
  Wel vind ik dat je de discussie zuiver moet houden als het gaat om de ingrediénten en NIET EEN LIJSTJE MOET VERMELDEN VAN INGREDIENTEN UIT DE VACCINATIES IN DE VS!! DE TEKST VAN DIT ARTIKEL WORDT OOK NOG EENS ONGELOOFLIJK VAAK GECITEERD (al dan niet met bronvermelding). Zo draag je ook bij aan het verspreiden van onjuiste info en ik dacht dat WTK juist eerlijk wilde zijn? Hier volgen de NEDERLANDSE bijsluiters (het ingrediëntengedeelte) van het huidige rijksvaccinatieprogramma. Iedereen kan daar zelf lezen welke vervelende bijwerkingen er zijn.

  VAXIGRIP

  De werkzame stoffen in dit middel zijn: griepvirus (geïnactiveerd, gesplitst) van de volgende stammen*:
  A/California/7/2009 (H1N1)pdm09 – achtige stam (A/California/7/2009, NYMC X-179A)
  ………………………………………………………………………………………………………………
  …. 15 microgram HA** A/Hong Kong/4801/2014 (H3N2) achtige stam (A/Hong Kong/4801/2014, NYMC X-263B)
  ………………………………………………………………………………………………………………
  …. 15 microgram HA** B/Brisbane/60/2008-achtige stam (B/Brisbane/60/2008, wild type) …………………… 15 microgram HA**
  Per dosis van 0,5 ml
  * gekweekt in bevruchte kippeneieren van gezonde kippen
  ** hemagglutinine
  Dit vaccin voldoet aan de aanbevelingen van de WHO (wereldgezondheidsorganisatie) (noordelijk halfrond) en het EU-besluit voor het seizoen 2016/2017. De andere stoffen in dit middel zijn: een bufferoplossing met natriumchloride, dinatriumfosfaatdihydraat, kaliumdiwaterstoffosfaat, kaliumchloride, water voor injecties.

  INFLUVAC

  De werkzame stoffen in dit middel zijn:
  Griepvirus oppervlakte-antigeen (haemagglutinine en neuraminidase) van de volgende soorten griepvirus*:
  – A/California/7/2009 (H1N1)pdm09-achtige stam
  (A/California/7/2009, NYMC X-181)
  15 microgram HA**
  – A/Hong Kong/4801/2014 (H3N2)-achtige stam (A/Hong Kong/4801/2014, X-263B)
  15 microgram HA**
  – B/Brisbane/60/2008-achtige stam (B/Brisbane/60/2008, wild type)
  15 microgram HA** per dosis van 0,5 ml.
  * gekweekt op bevruchte kippeneieren van gezonde kippen
  ** haemagglutinine
  De andere bestanddelen zijn: kaliumchloride, kaliumdiwaterstoffosfaat, dinatriumfosfaat dihydraat, natriumchloride, calciumchloride dihydraat, magnesiumchloride hexahydraat en water voor injecties. En gewoon te vinden bij het RIVM: http://www.rivm.nl/Onderwerpen/V/Vaccins/Bijsluiters_vaccins/Bijsluiters_griepvaccins

  1. Jaja, wij willen eerlijk zijn. En zullen eerlijk zeggen dat wij doen wat we kunnen, niet uitputtend volledig kunnen zijn (helaas ernstig tijd- én geldgebrek) en dat wij als ENIGE doelstelling hebben om mensen te informeren en wakker te maken voor zaken die spelen. Niets uitputtends aan info te vinden; ga zelf op zoek en geloof niemand, maar twijfel ook aan jezelf..!

  2. Californië, Hongkong, Brisbane…nou niets Nederlands te bekennen, het eitje misschien Wilhelmina? 🙂 😉

 31. Sedert oktober 2011 weiger ik de griepprik te nemen. Resultaat: geen verkoudheid of griep meer gehad.
  Ervoor was ik elk jaar wel een keer ziek, had regelmatig ontstekingen van de keel en bijholten. Ik ben heel blij dat ik geen griepprik meer krijg.

 32. eerst opgeven en dan kan de arts de prik bestellen hoeft de rest ook niet weggegooid worden,scheelt weer in de onkosten het ziekenfonds is al duur genoeg.

 33. Ik heb ooit 3 jaar achtereenvolgens de griepprik ontvangen en ben drie jaar heel ziek geweest.daarna heb ik besloten om dit niet meer te doen en ben ook niet meer ziek geweest. ik ben ernstig longpatiënt en nu doe ik mee met een experiment waardoor ik toch weer geconfronteerd werd met de vraag griepprik je of nee??waarop ik heel duidelijk Nee heb gezegd tegen de arts. ik vertrouw liever op mijn eigen herstellend vermogen dan op die ;anti griepprik”

 34. De proces van griep en mazelen is ongeveer hetzelfde. Heftig, van het hoofd naar de tenen, duurt ongeveer 1 week. Het enige verschil is de huiduitslag, bij mazelen wel en bij griep niet.
  Griep is een andere vorm van mazelen.
  Je kan mazelen een grote beurt onderhoud noemen en griep een kleine beurt noemen. Degene beide ziekte gehad dan merken zij dat na een goede griep ben je ongeladen, een goede weerstand opgebouwd. Hetzelfde geldt voor een goede mazelen dan heb je de virussen omgezet in de antistof die tegen alle ongewenste indringers en een goede weerstand. Auto immuunziekte (schildklier) heeft met alle 4 kinderziektes mee te maken. Bof heeft een directe verband met de proces van schildklier mee te maken dan de anderen.

  1. Degene geen goede Bof gehad dan krijgen zij een andere vorm ziekte: Pfeiffer.
   Algeheel ziek gevoel
   Als u tijdens of na de pubertijd besmet raakt, kunt u zich behoorlijk ziek voelen. De klachten beginnen vaak met keelpijn, hoofdpijn, koorts en een grieperig en vermoeid gevoel. Vaak zijn de lymfeklieren in de hals opgezet. De lever en de milt kunnen opgezet zijn en tijdelijk wat minder goed functioneren. In de eerste weken is keelpijn of keelontsteking vaak het meest nadrukkelijk aanwezig.

   Je ziet vaak kinderen die Bof of Pfeiffer krijgen in de zomer. Vooral onder de hitte, schoolkamp of na het sporten(hardtraining) in de warme omgeving.
   Bof is bedoeld dat u goed tegen de hitte met een goede, sterke schildklier functie.

   Wanneer maakt je kans op Griep en hoe is het griep ontstaan?
   Je ziet de RIVM griep programma komt iedere jaar aan de eind van het jaar. Je krijgt het prik tussen de herfst en de winter die later zonder griep de winter door kan.

   https://www.dokterdokter.nl/gezond-leven/algemeen/mexicaanse-griep-12-veelgestelde-vragen-over-vaccinatie/
   11 november 2009

   Deze week is het weer verandering van warm naar koud. De overgang van zomer naar de herfst. Het begin fase kans op griep.

  2. De virus verbranding van Mazelen begint vanaf het LEVER. De virus verbranding van Bof begint vanuit het HART.
   Moedernatuur zorgt de virus verbranding op volgorde.
   1e is Waterpokken.
   2e is Mazelen
   3e is Bof
   4e is Rode Hond
   Vertegenwoordig door het onderdrukking van vaccins hebben de kinderen wel Waterpokken gehad, maar weinig op Mazelen, Bof of Rode Hond. De volgorde wordt verstoort en ondergedrukt. Zonder Mazelen heb je dan andere vorm van ziektes: Griep en Pfeiffer. Degene die Pfeiffer krijgt, maar vooraf geen Mazelen of Bof gehad dan heeft hij kans op veel complicaties. https://www.mlds.nl/ziekten/pfeiffer-ziekte-van/
   Afwijkende leverfuncties
   Bij bloedonderzoek blijkt dat de meeste mensen met de ziekte van Pfeiffer tijdelijk afwijkende leverfuncties hebben. Als gevolg van de virusinfectie kunnen levercellen namelijk licht ontstoken raken. Er is in dat geval sprake van een lichte vorm van hepatitis (leverontsteking). In zeldzame gevallen kan hierdoor geelzucht ontstaan. Geelzucht is het geel zien van de huid en het oogwit. Deze klachten verdwijnen vanzelf na 5 tot 8 weken.
   Waarom is Hart en vaten aandoening doodsoorzaak nummer 1 naast de kanker sinds de toedienen van de vaccins BMR?
   Hoe speelt het HART bij de proces van Bof en bij de andere kinderziektes?
   Hebt je last van de onderstaande aandoening? Hartklopping? Hartoverslagen? Extrasystolen? Hartritmestoornis? AVNRT en paniekaanvallen Lekkende hartklep? \
   Zit je bij de onderzoekteam van de onderstaande ziektes? Ziekte van Duchenne. Spierziekte Stofwisselingsziekte CVS/ME, ziekte van Lyme GUILLAN Barre syndroom – ALS -Parkinson
   Dan moeten jullie eerst leren wat is Griep?

  3. Longziekte? Longkanker?
   Om deze ziektes de oorzaak en de juiste behandelingen te vinden moet je ook leren wat is verkoudheid en wat is griep?

   Wat is de exacte oorzaak longkanker van Johan Cruijff?
   Johan Cruijff overleed niet aan longkanker, maar overleed aan de verkeerde behandeling: chemokuur.

   Je hebt 3 mogelijkheden ziektes krijgt.
   1) van binnenuit
   2) van buitenaf
   3)niet van binnenuit of buitenaf

   Hoe komt je in aanmerking van verkoudheid of griep?
   Eerst moeten jullie vanaf begin leren hoe het lichaam omgebouwd tijdens de bevalling.

   Baby in de placenta ademt via de navelstreng.
   Na het geboorte via de longen.

   Wetenschappers denken dat de ademhaling, zuurstof ademhaling gebeurt in de longen. Zuurstof naar de longen.

   Neen. Het eind station is in de navel. De 1e 12 uur ademhaling van de linkerneus naar de navel, daarna uit de rechter neus. De 2e 12 uur van rechter neus naar de navel, daarna uit de linkerneus.

   De 1e keer baby huil na het geboorte is geen baby huil geluid. Het is de 1e zuurstof in de longen opengaat die lijkt als een parachute opeens open gaat.

  4. Er zijn veel baby fenomeen van plotselinge dood, wiegendood of Shakenbabysyndroom. Tot heden de huidige gynaecoloog niet weet wanneer een kind net geboren, moet worden omgekeerd, op zijn kont slaan hem laten huilen(parachute open geluid). huilen dat de vruchtwater via de longen en het hartzakje lozen. Nu is deze belachelijke levensreddende operatie, was hij onwetende mensen denken dat niet langer wordt gebruikt en misbruikt de baby, omdat deze natte pleura te veel blijf hangen, noch een geneesmiddel kan worden afgevoerd het, vallen en het veroorzaken van wiegendood, longontsteking of astma.

   Vertegenwoordig hebben alle verloskundigen gebrek aan goede kennis hoe de beste maatregelen bij de bevalling op belang van het kind in de lange termijn om alle longziektes te voorkomen.

   De navelknip is ongeveer 3,5 cm. Niet te lang of niet te kort. Te kort niet goed voor de organen. Te lang niet goed voor spierweefsel. “navelkoek” op de navel om kou en vocht van buiten naar binnen stromen.
   De navelstreng zal ongeveer 5 á 7 dagen verlossen. Per dag zal ongeveer 0.5 cm uitviel. Iedere o,5 cm per dag wordt de long-energie naar de navel opgeladen.

   ACNES
   http://www.medischforum.nl/onderwerp/13294/0/

   Zenuwenpijn die je met 1 vinger kan aanwijzen. Precies de plek rondom de navel.

   Een chirurg in Veldhoven die minder dan 5% van de patiënten kan genezen die een prijs won voor deze ziekte met een symptoom bestrijding: Alle zenuwentakken operatief verwijderen. Vaak de blindedarm en de galblaas onnodig verwijderen om de oorzaak verder te zoeken.

  5. Wetenschappers weten niet dat behalve longen voor de ademhaling, maar ook de huid. Huid lijkt als de isolatie en ventilatie van je huis. Dit speelt een belangrijke rol voor je gezondheid.

   Om de oorzaak griep of verkoudheid te leren kennen moet je allerlei huid “ademhaling” goed bestuderen.

   De aangeboren nier-energie. Wie bestuurt dit energie probleemloos naar alle organen?
   De galblaas-energie.

   Wiegendood of hartstilstand bij volwassen die direct na het dood met verschijnselen huid geelzucht, hand en voeten ijskoud.
   Hier is geen sprake van hartstilstand of hartaanval.

   Hier is een medische sprake: door falen van Galblaas-energie die geen ondersteuning voor nier-energie dat leidt tot een nierfalen daarna pas een hartstilstand.

   Galblaasmeridaan, anatomie volgens de klassieke chinese acupunctuur. De meridiaan zit aan beide zijden van het lichaam.

   Een directe verbinding met de maag.

  6. De omtrek van de navel bevat 5 “nutricia” vooral heel belangrijk voor vrouwen.

   De kleuren van deze “nutricia” zijn wit, geel, rood, zwart en groen.

   Rood is van de orgaan Hart.
   Geel is van Milt
   Wit is van Longen
   Groen is van Lever
   Zwart is van Nier

   Een meisje bereikt de puberteit, de vagina scheidt een vloeistof, zoals een vloeistof of witte of transparante, geurloze, lichtjes kleverige textuur, meestal niet veel volume, maar in de periode voor en na, tijdens en na de periode van de zwangerschap, het onderdeel zal worden licht gestegen. Deze vloeistof genaamd “vaginale” of “vaginale afscheiding.”
    
   Abnormale vaginale afscheiding
    
   Normale vaginale afscheiding, is geen ziekte, maar als de vaginale afscheiding aanzienlijk toegenomen, kleur, textuur, geur of ongebruikelijke veranderingen.
   Het is geen ontsteking. Antibiotica kan het ziekte erger maken tot baarmoeder of baarmoederhalskanker.

   Leer de kleur en oorzaak te kennen dan kan je allerlei chronische ziekte tot baarmoederkanker te voorkomen alsnog genezen.
    

  7. Als je de huisarts of gynaecoloog vragen wat is de oorzaak van abnormale vaginale afscheiding?
   Dan krijg je de antwoord: wordt vaak veroorzaakt door bacteriën of schimmels.
   https://www.thuisarts.nl/vaginale-afscheiding/ik-heb-last-van-vaginale-afscheiding

   http://www.medischforum.nl/onderwerp/892/0/
   Vaginale infectie????

   http://www.medischforum.nl/onderwerp/2329
   Overmatige afscheiding, maar geen oorzaak te vinden

   Al jaren kamp ik met overmatige afscheiding. Deze is zelfs vaak gelig/groenig van kleur.

   Als je de huisarts of gynaecoloog vraagt waar komt het kleur geel en groen vandaan en waarom?
   Denk niet dat je 1 goede antwoord krijgt.

   — hallo lucaatje
   Ik heb zelf ook last van overmatige afscheiding. Bij mij is het altijd doorzichtig of wittig van kleur.
   — hai mensen ik heb ook hele rare afscheidin..
   wit geel achtig ook sorry hihi
   — Had hier al een tijdje niet meer gekeken en zie nu allerlei reacties! Ben dus niet de enige met dit probleem…. Embarassed Vaginale douche, antibiotica etc., ik heb het allemaal geprobeerd, maar niets helpt. De hoeveelheid en de buikpijn die ik er soms bij heb, wisselt.
   — Ik heb heel veel last van normale afscheiding ( cremeachtig wit/geel geen vieze geur en geen jeuk) al voordat ik ongesteld moest worden.

   — Ik heb namelijk dikkere witte afscheiding, houdt een beetje het midden tussen eeeh bodymilk en een niet al te dikke gezichtscreme. De eerste week na mijn menstruatie is dat heel weinig en vloeibaarder, daarna neemt het langzaam toe, maar zelfs op zijn sterkst, is het bij mij niet meer dan een half theelepeltje per dag.

   Wie weet wat de oorzaak van AIS/adenocarcinoma en Lupus?
   Via de verkoudheid/griep en menstruatie vind je makkelijk de oorzaak en de juiste behandeling hiervan.

  8. De omtrek van de navel bevat 5 “Nutricia” vooral heel belangrijk voor vrouwen.

   Deze 5 “Nutricia” heb je nodig om je lichaam “in Leven” te behouden. Wanneer je 1 of meer deze “Nutricia” lozen/verloren/uitstromen. Dan verlies je tijdelijk de “energie-krachten”.

   Voor mannen is deze verschijnsel heel zichtbaar. Je ziet vaak de verschijnsel “uitgeput” bij zaadlozing of natte droom. Voor mannen en vrouwen zijn de tijdstip’s nacht tussen 11 uur en 1 uur ongeschikt voor de gemeenschap. Heel slecht voor de gezondheid.
   http://www.hvandervet.nl/pag110.html
   De zontijd is 23.00 -1.00 uur.
   De zwakste tijd van het lichaam.

   De energie hoogte punt is tussen 11.00 uur en 1 uur in de middag.
   http://www.hvandervet.nl/pag104.html
   zontijd 11.00-13.00 uur.

   Mens gaat pas dood als de 3 hoofd energie-velden op is. Je gaat wel dood maar de organen zijn nog leven zolang er energie inzit. De 3 hoofd energie-velden zijn Nier-Qi, Maag-Qi en Long-Qi. De sub energie-orgaan zijn Milt, Lever, en Galblaas.

   Kreeft heeft een sterke energievelden dan de mens.

  9. Wie weet wat de oorzaak van AIS/adenocarcinoma en Lupus?
   Via de verkoudheid/griep en menstruatie vind je makkelijk de oorzaak en de juiste behandeling hiervan.

   http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/een-griepprik-daar-zit-wat-in-daar-zit-dit-in/comment-page-7/#comments
   — Vorig jaar de dag na de griepprik zat ik ineens helemaal vol eczeem , met jeukende plekken die steeds groter zijn geworden .
   Veel smeersels ervoor gekregen , maar nu wordt ik belicht omdat ik toch een auto-immuunziekte Lupus heb .
   — wat is hier van waar??
   ik heb zelf lupus. vorige week nog mijn griepprik. sinds het 2000 jaar al. moet je dit serieus nemen??
   ik ben nu erg verkouden.

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Lupus_erythematodes
   Lupus erythematodes is een auto-immuunbindweefselziekte die zich uit in onder andere huidaandoeningen.

   http://www.lupusnederland.nl/wat-is-lupus/oorzaak.html
   Behandeling
   De behandeling van lupus is niet gericht op het genezen van de ziekte, maar op het verminderen van de verschijnselen.
   Oorzaak
   De oorzaak van lupus is onbekend.
   Frequentie
   Ongeveer 1 op de 4.000 mensen in Nederland lijdt aan lupus. De ziekte lupus komt negen maal vaker voor bij vrouwen dan bij mannen. Hoewel de ziekte in elke leeftijdsgroep kan voor komen, begint lupus zelden boven de 45 jaar. Het is zeldzaam dat lupus bij vrouwen voor de vruchtbare periode begint. Dat de ziekte tot uiting komt na de menopauze is nog zeldzamer. Lupus komt bijna niet voor bij kinderen jonger dan vijf jaar. Het is bekend dat lupus bij alle soorten culturen en religies voorkomt.

   Vul maar “menstruatie” in tussen “Het is zeldzaam dat lupus bij vrouwen voor de vruchtbare periode begint. Dat de ziekte tot uiting komt na de menopauze is nog zeldzamer
   ” dan is de oorzaak veel duidelijker. De verstoring van de menstruatie bloed en koorts.

   Lupus erythematodes is GEEN auto-immuunbindweefselziekte die zich uit in onder andere huidaandoeningen.

   Menstruatie is normaal, niets bijzonder.
   Verkoudheid/griep is normaal, niets bijzonder.
   Maar de combinaties met een slechte timing en medicaties leidt tot fatale afloop.

   Voorbeeld van Jennifer geeft een duidelijke beeld hoe een normale verschijnsel tot een ernstige ziekte verandert die je levenslang door medische onkunde lijdt.

   De drukke voorbereiding van concert maakte haar lichaam totaal uitgeput. Weerstand omlaag dat verkoudheid/griep kreeg. Helaas was ook het moment van de menstruatie. Rust is de beste medicatie om dit probleem op te lossen.
   Helaas kon zij niet met de concert. Zij nam geen rust en probeerde met koorts verlagende medicijn om de ziekte onderdrukken. Het lichaam was uitgeput dat geen energie om de menstruatie-bloed naar beneden te lozen. Integendeel naar alle kanten op, spierweefsel, weke-delen, vooral naar boven.

   http://www.bijgespijkerd.nl/social-media/it-never-hurts-to-help
   Jennifer had Lupus na 1 week ziek “griep en koorts”en de concert ging niet door.

   Een van de methode om Lupus te herstellen is de GRIEP.
   Een resetten methode.
   Helaas hebben de wetenschappers geen verstand van griep alsnog de juiste behandeling.
   Daarom stond in alle medische sites dat Lupus is niet te genezen en de oorzaak is onbekend.

   Fibromyalgie hoort ook in deze groep.

  10. De proces van Griep is ongeveer hetzelfde als Mazelen.
   Begin van het hoofd en eindigt bij de tenen.

   De overtollige menstruatie bloed gaat niet naar de tenen, maar naar de baarmoeder via de vagina lozen met de opeenvolgende menstruatie. Daarom is de medicatie belangrijk dat de volgende menstruatie goed laten opgang komen.

   Een andere methode die Iris gebruikt, kan een verbetering tot een genezing komen als hieronder.
   http://www.cosmopolitan.nl/health-en-body/a151433/iris-21-ik-werd-niet-ongesteld-en-zat-onder-de-acne-ik-bleek-pcos-te-hebben/

   PCOS (voluit Polycysteus-ovariumsyndroom).
   Dit heeft ook met verkoudheid/griep en/of waterpokken mee te maken.
   ACNE is een andere vorm van Waterpokken.

   Heeft u last van tussentijdse bloeding, bloedverlies na menstruatie of bloedverlies na seks?
   Dan moet je heel goed oppassen. Want met een medische onkunde maak je kans op borstkanker, eierstokkanker, baarmoederkanker, baarmoederhalskanker of lupus.

  11. Dezelfde oorzaak van Jennifer, geen Lupus, maar binnen 2 weken verandert in borstkanker.
   De moeder van Kaj.
   http://www.kansvoorkaj.com/blog/de-grote-boze-borstkanker

   De ziekte van Kaj maakte haar totaal uitgeput dat verkoudheid/griep kreeg. Helaas kon zij geen RUST nemen. De donatie actie, planning en reis naar VS had een grote volg tijdens de menstruatie.

   De route van verkoudheid/griep veroorzaakt niet alleen borstkanker, eierstokkanker, baarmoederkanker, baarmoederhalskanker, endometriose, adenocarcinoom of lupus. Maar talloze ziektes en kanker.
   http://www.hvandervet.nl/pag106.html

   De voornaamste ziekte is de gewone blaasontsteking of de onverklaarbare blaasontsteking. Want de route begint vanaf de neus en de huid die langs de hoofd naar beneden. Via de zenuwen- en bloedbaan van de blaas naar alle organen.

   De oorzaak van Blaaskanker en Slokdarmkanker vind je ook in deze router.
   Heeft u kort geleden de diagnose blaaskanker of slokdarmkanker?
   Wilt u niet een keer kankerpatiënt dan hele leven kankerpatiënt dag en nacht in angst?

   Er zijn meerdere goede behandelingen dan de klassieke behandelingen die geen genezing biedt alleen de symptomen bestrijding.

   http://www.ed.nl/regio/eindhoven/nachtburgemeester-eindhoven-derrel-niemeijer-38-overleden-1.6528939
   EINDHOVEN – Derrel Niemeijer, de eerste nachtburgemeester van Eindhoven, is op 38-jarige leeftijd overleden. Niemeijer overleed in het ziekenhuis aan de gevolgen van uitgezaaide slokdarmkanker.

   http://www.rtvoost.nl/tv/uitzending.aspx?uid=403423
   de 61-jarige Matthy, directeur van een internationaal veetransportbedrijf in de Achterhoek. Begin dit jaar krijgt Matthy te horen dat hij slokdarmkanker heeft. Na een traject van chemo en bestraling staat hij nu voor het grote moment, de operatie aan zijn slokdarm. Chirurg Kouwenhoven zal Matthy opereren met behulp van de innovatieve operatierobot.

   Als je weet wat de oorzaak van slokdarmkanker is dan is de klassieke behandelingen overbodig.
   Wat is de beste behandeling die binnen 2 maanden tot een genezing kan verrichten?

   Kijk naar de tijdstip van de filmpje op 10.00 minuten.
   De witte vlekken waar de tumor was aangetast.

   Waarom is de kleur wit?

  12. De witte vlekken waar de tumor was aangetast.
   Waarom is de kleur wit?

   Een les voor de kankeronderzoekteam, vooral voor blaaskanker en slokdarmkanker.

   De kleur wit komt van de verkoudheid/griep.
   De kleur wit komt van de koorts-proces van de longen.

   De medische term luidt: ja kan gewoon eten van de verkoudheid/griep, maar je kan niet eten als de verkoudheid/griep verkeerd behandeld dat het in de organen “kou” bevat.

   Vanaf het moment `brok in de keel dat de eten niet kan doorslikken. Het is nog geen sprake van Slokdarmkanker en/of uitzaaiing in de lymfeklieren. Op dit moment kan je met eenvoudige methode zowel reguliere als alternatieve geneeskunde binnen 4 weken genezen.

   Als de artsen hebben geen verstand van met allerlei verkeerde zware behandeling dan heb je kans de “ontsteking” wordt opgezwollen dat een gezwel wordt daarna uitgezaaid naar de lymfeklieren. Een slokdarmkanker ontstaan.

   Je hebt verschillende ontstekingen. Maar dit “ontsteking “brok in de keel is een andere soort ontsteking die niet met pijnstillers of antibiotica behandelen, hoe meer je geeft hoe erger het wordt.

   Reguliere behandeling moet je absoluut niet met antibiotica, maagzuurremmers of zware ontstekingsremmers. Een methode die een wonder kan verrichten is de Amitriptyline, onder andere verkrijgbaar onder de merknamen Tryptizol, Sarotex en Redomex, is een tricyclisch antidepressivum. Het is een witte kristalachtige stof, meestal verkrijgbaar in tabletvorm. Amitriptyline wordt voornamelijk voorgeschreven bij klinische depressies. Daarnaast kan het – in lage doseringen – worden voorgeschreven bij slapeloosheid, migraine en chronische pijn.

   Amitriptyline niet 100 mg per dag, maar 12,5 mg per dag half tabletvorm. Samen met de goede alternatieve methode zal dit probleem in korte tijd kan oplossen. De chemokuur, bestraling en operatie zijn overbodig

   In de filmpje vind je de witte vlek in de bovenkant van de maag(tussen de maag en de slokdarm). Het was al in de 2e fase.

   De 1e fase van de ontsteking vind je onderkant van de maag (tussen de maag en het lever). Deze plek is ook de 1e fase van blaaskanker.

  13. Quote: de 61-jarige Matthy, directeur van een internationaal veetransportbedrijf in de Achterhoek. Begin dit jaar krijgt Matthy te horen dat hij slokdarmkanker heeft.

   Degene dit eindjaar griepprik gaat ophalen dan zal hij deze bovenstaande verhaal goed lezen.

   Een nieuwe veetransportbedrijf kost veel energie.
   Begin dit jaar, wel zeggen iets aan de hand de weken/maanden daarvoor.

   Wanneer je een diagnose slokdarmkanker hoort, 80% zit de 1e fase in de plek net onder de maag vóór de klassieke behandelingen lijkt als de vader van Dora die in april 2015 had diagnose.

   ze zijn bij mijn vader per ongeluk uitgekomen bij een gezwel. gister te horen gekregen dat hij slokdarmkanker heeft.
   verder zijn er geen gekke dingen gevonden als een verdikte lymfeklier ter hoogte van de zelfde plaats als waar de slokdarmkanker zit.
   het gezwel zit helemaal onderin bij de maag. de verdikte lymfe zit tussen de slokdarm en de luchtpijp (zelfde hoogte). De slokdarmkanker kan weg gehaald worden, de internist gaat morgen in “het team” bespreken of de lymfe er ook uit kan. Als dit niet kan dan weet ik het ook niet, wil ik ook niet over nadenken.

   Iemand ervaring? Ik dacht dat alle Lymfeklieren eruit gehaald konden worden. is een verdikte lymfe een uitzaaiing? (sprak alleen over verdikte lymfe, uitzaaiingen waren er niet).
   Ik ben onzeker en mijn vader kan het maar moeilijk aan. Hij is pas 65 jaar!
   wat zijn zijn kansen? kan de klier daar weg gehaald worden?

   Groetjes Zijn onzekere dochter

   1 jaar na de klassieke behandelingen in mei 2016.
   mijn vader heeeft een hele ervaring gehad met de opartie. alles liep mis en alles ging fout.
   heeft een naadlekkage gehad en heeft 10 weken in zkh gelegen. nadat hij thuis kwam heeft het nog tot februari geduurd voordat de lekkage helemaal dicht was. Mijn vader is trouwen geopereerd in het catharina ziekenhuis in eindhoven en daar nu ook nog onder behandeling.

   in december waren alle scans nog goed..maar gister de uitslag gehad van de ct scan dat hij uitzaaiingen heeft naar de lever…
   levensverwachting van 6 maanden in het ergste geval…..anders een jaar!? ik schrok daar best wel van zo kort .

   HIj heeft nergens last van en gaat goed door het leven. heeft bijna niets geleden van de operatie en kan alles eten.
   we zijn helemaal perplex…afscheid nemen staat nog zover weg omdat hij nog zo goed kan en uit ziet!

   iemand ervaring met uitzaaiingen in de lever? hoelang leven mensen ermee? ik begreep dat alleen chemo bij de mogelijkheden zit? de uitzaaiing zit bovenin de lever. vandaag zouden ze biopt nemen maar hier kunnen ze niet aan (zit boven middenrif)…nu krijgt hij mri scan op korter termijn. maar wat willen ze daar nu meer uithalen dan een gewone ct scan?

   De 1e fase zit het gezwel onderin de maag.
   Na de klassiek behandeling uitzaaiingen bovenin de lever.
   De plekken tussen de maag en het lever.
   Toeval??

   De innovatieve operatierobot. Lymfeklieren verwijdering. Slokdarmverwijdering. Stukje dikkedarm verplaatsen, Plaatsing van een Stent. Chemokuur. Bestraling. Operatie.

   De patiënten hebben geen keuze. Want het is maar 1 keuze.

  14. Quote: Iemand ervaring? Ik dacht dat alle Lymfeklieren eruit gehaald konden worden. is een verdikte lymfe een uitzaaiing? (sprak alleen over verdikte lymfe, uitzaaiingen waren er niet).

   Tot heden zijn zowel de oncologen en patiënten geen verstand van de functie van lymfeklieren.
   De verdikte lymfe is geen uitzaaiingen. De lymfeklieren zijn aan het werken. Dit vangt de “ontsteking”op en het verwerkt. Wanneer de “ontsteking” niet toeneemt en met goede medicatie zal het spontaan genezen.

   Verwijdering van lymfeklieren is geen geneeskunde, maar een vak voor de slager/chirurg.

   Je ziet bij de diagnose maar 2 kleine problemen.
   1) verdikte lymfe
   2) het gezwel zit helemaal onderin bij de maag

   Na de klassieke behandeling zijn veel gezonde organen onnodig weggehaald.
   1) slokdarm
   2) lymfeklieren
   3) dikkedarm
   4) maag

   Wat is de kwaliteit van leven zonder slokdarm, lymfeklieren, stukje dikkedarm, stukje maag en alle na effect van de chemokuur, bestraling en operatie?

   Dit 2 kleine problemen kan je heel makkelijk op te lossen.
   1) verdikte lymfe
   2) het gezwel zit helemaal onderin bij de maag

   De verdikte lymfe moet je absoluut afblijven.
   Het gezwel onderin bij de maag of bovenaan bij de maag moet je ook absoluut afblijven.

   2 organen in je lichaam is in staat om dit problemen makkelijk op te lossen met de juiste medicatie.

  15. In Nederland heb je 2 grote stichtingen die al jaren bestaan en zal heel lang bestaan met miljoenen jaaromzet(donatie)

   Hartstichting is 1 ervan.

   Dezelfde oorzaak van Jennifer, geen Lupus, maar binnen 1 dag in hartstilstand.

   De popster van aller tijden.

   Popster Michael Jackson is in de nacht van donderdag op vrijdag overleden in een ziekenhuis in Los Angeles. Hij stierf op 50-jarige leeftijd, nadat hij in zijn woning een hartstilstand had gekregen.
   http://www.startpagina.nl/v/overig/vraag/66116/michael-jackson-omgekomen.

   Een motor die het lichaam opdraaien met medische onkunde verandert in hartstilstand.

   Leer de verkoudheid/griep te kennen. Dan kan je met behulp van de hartfunctie veel ziektes en kanker genezen.

 35. Voor hard bewijs inzake de effectiviteit zou je een deel van de doelgroep de prik moeten onthouden en dat is onethisch vindt Coutinho. Ik heb nog nooit de [nu 5 jaar vrijwel opgedrongen] grieppil gehaald en… ook nooit griep gekregen. Ik ben niet de enige, kortom: dat deel van de doelgroep bestaat al… maar er wordt geen vergelijkend onderzoek gedaan omdat de moneymakers de 56 miljoen niet willen mislopen ipv mij een bonus te geven voor de besparing…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam *